תודה, מאי ( :
אני אשמח אם תפרטי, זה יעזור מאוד.
דרך אגב, מה אתם אומרים על הלוגו החדש (והזמני, לחגים)?
Printable View
תודה, מאי ( :
אני אשמח אם תפרטי, זה יעזור מאוד.
דרך אגב, מה אתם אומרים על הלוגו החדש (והזמני, לחגים)?
לוגו יפה מכירה
תתמונה סיפור יפה
קצת חסר עלילה
תוסיף יותר מתח ועבירה
יש קצת יותר מידי פירוטים אל איך שהם שמחים וזה
זה לא רע אבל... תגיע כבר גם לחלק האמצאי של הסיפור
ששם מתחילה ההרפתקה.
חח כן...חמש פרקים זה הרבה...
ומה זאת אומרת חסר עלילה? אשמח אם תפרט.
השתמשתי יותר פירוטים מהרגיל כדי להוסיף מתח...זו הכוונה.
למען האמת, הרגשתי יותר זמן באווירה בחלקים בסיפור.
אני בת
ואני מתכוונת לזה שאין כול כך מלא עלילה
תעשה יותר מתח ולא רק שני ילדים שנושאים להגשים את חלומם
תראה סיפורים אחרים
כבר בהתחלה יש מתח
צריך לגרום לצופים להיות מתוחים כבר על ההתחלה
חח סליחה....
אבל את יודעת מה? את צודקת.
אני צריך לפתח יותר את עלילות המשנה, אבל השאלה היא איך ומי?
נראה נחמד סה"כ
לא הבנתי מה הקטע של לנסות להפוך את זה לסדרה או תוכנית עם לוח זמנים בערוץ שידורים : P
אין לוח זמנים (אלה אם כן אני מודיע פרק לפני באיזה יום יצא הפרק הבא).
אני עצמי מתנגד ללוח זמנים....
[B][URL="http://img526.imageshack.us/i/sdddd.png/"][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/4691/sdddd.png[/IMG][/URL]
[SIZE=4][FONT=Tahoma][U]Tf005 - רד למטה![/U][/FONT][/SIZE][/B][SIZE=4][FONT=Tahoma][SIZE=2]
[FONT=Arial]לאחר שעזבו את ביתם, גיבורינו מפליגים אל אי חלומותם, אי דייניז'רו, שם יחכה להם העולם המופלא שכל אחד חולם עליו.
כעת, בחדרם של מיי ובראנדן.
"סוף כל סוף! אני גווע!" אומר בראנדן ומוציא מתיקו כריך, תוך כדי שגם ויקטיני יוצא בקפיצה ולוקח ביס ענק מהכריך ומשאיר את בראנדן עם שארית קטנטנה מהכריך.
"אני רעבה..ואני בטוחה שגם גאל רעב" אומרת מיי.
"גאל?!" - "ויקטיני?!" שואלים השניים.
"איווי, דה..." אומרת מיי ומוציאה מתיקה פוקדור.
"גאל...נשמע טוב." אומר בראנדן.
"הגיע הזמן לארוחה, גאל!" אומרת מיי וזורקת את הפוקדור לאוויר שמימנו, אנרגיה צבעונית יוצאת, אשר מתבוססת על גאל, אשר נראה קופצני.
"יש לי מזל שאבא השאיר לי קצת מאוכל הפוקימונים המיוחד שלו" אומרת מיי ומוציאה מתיקה צלוחית המלאה באוכל פוקימונים.
בראנדן מסתכל על הכריך שלו ומיד אחר כך על אוכל הפוקימונים. כך שוב מספר פעמים עד שהוא תוקף עם מבט זועף "היי, איפה הכריך שלי?!"
"בתיאבון!" אומרת מיי ומניחה את הצלוחית על הרצפה. הפוקימונים רצים במהירות אל הצלוחית וזוללים את אוכל הפוקימונים.
פתאום, נשמעה דפיקה בדלת.
"יבוא." אומר בראנדן.
אל תוך החדר, נכנס אדם הלבוש בבגדי משרתים, בעוד שעל ידיו הכפופה נמצאת מגבת.
"הפלגה נעימה, אורחים יקרים. אני רוצה להודיע שאנחנו שמחים לארח אתכם היום. אנחנו מקווים שתהנו ממיטב האפליקציות שיש לנו בספינה." אומר המשרת בקול רם ומכובד.
"על מה אתה מדבר?" שואל בראנדן.
פתאום, המשרת שולף מכיס חולצתו חמישה כרטיסים.
"בספינה יש לנו מספר אפליקציות. מכון כושר, ספא, מתחם קרבות...." נקטע המשרת.
"מתחם קרבות, אה?" שואל בראנדן. "שמעת את זה, ויקטיני? היום, אנחנו הולכים לכייף." אומר בראנדן ומניף את ידו כמו אגרוף עם מבט מוכן ומזומן וויקטיני גם הוא, בעוד שפרורים נופלים מפיו.
"ספא? נהדר!" אומרת מיי בשמחה. "גאל, היום נתפנק כמו מלכים!" אומרת.
השניים לוקחים את הכרטיסים ויוצאים במהירות מחדרם אל מרחב הספינה.
לאחר שמצאו את תעסוקם, גיבורינו רצים בספינה, בעוד שחיוך גדול עולה על פניהם.
"הינה זה!" צועקת מיי בשמחה.
'חדר הספא...' מהדהד לו בראנדן.
"אוקיי, בראנדן וויקטיני, בשעה שש אנחנו ניפגש בחדר, להת'!" מנופפים גאל ומיי לשלום ונכנסים לחדר הספא.
כעת, בראנדן וויקטיני רצים לבדם, אך זה לא משפיע כלל על מצב רוחם. השניים רצים בספינה שלפתע, מולם, מתגלה חדר כחלחל שעל גגו נמצא שלט "מתחם הקרבות". בראנדן וויקטיני מגבירים את מהירותם וכאשר הם מגיעים אל החדר, הם פותחים את הדלת ומגלים את הניסים והנפלאות. עשרות מאמנים, פוקימונים נלחמים ואלפי כיסאות אחד מעל השני במעגל גדול היוצר אולם והכל על קרקע מלאכותית כחולה.
"אז ככה נראה מתחם קרבות..." אומר בראנדן בהתלהבות, בעוד שויקטיני לוקח את תיקו של בראנדן ורץ במתחם הקרבות.
"היי, חכה לי!" צועק בראנדן ורץ אל מתחם הקרבות.
[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][FONT=Arial][SIZE=4][SIZE=2]אדרנלין זורם בדמו ופרפרים מתעופפים בביטנו בטירוף.[/SIZE][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=4][SIZE=2] בראנדן רץ במתחם הקרבות שלפתע...*בום...* בראנדן מתנגש בראשו של אדם אחר ומעוצמת המכה, השניים נופלים על הקרקע.
"אווו....אתה בסדר?" שואל האדם ומלטף את ראשו מכאב.
"אני בסדר ואתה?" עונה לו בראנדן ומלטף את ראשו מכאב גם הוא.
"אני חושב. אז אתה מאמן?" שואל ומושיט את ידו לעזרה.
"אם אני נמצא במתחם הקרבות ויש לי פוקימון, אז לא." מגחך וקם.
"פוקימון? מצטער על הגסות, אבל איכן?" שואל האדם.
פתאום, רץ ויקטיני עם תיקו של בראנדן וקופץ מעל האדם אל ראשו של בראנדן.
"תכיר, זהו חברי, ויקטיני." אומר בראנדן, בעוד שויקטיני משחק עם כובעו של בראנדן.
"או, עכשיו הבנתי." אומר האדם. "אהה..." מועד האדם. "מצטער שלא הצגתי את עצמי קודם. היי, אני לארי."
לארי היה לבוש בבגדי ים קצרים וצעיף שהיה מסובב סביב גרונו. היה לו כובע קסקט שהיה קטן עליו בכמה מימדות.
"היי, אני בראנדן." עונה לו בחיוך וגיחוך.
"נעים להכיר אותך" לוחץ את ידו של בראנדן. " נראה שהפוקימון שלך לא יכול לחכות."
"לחכות למ...אני מבין לאן אתה הולך." עונה לו בחיוך. "ויקטיני, אתה מוכן לכיף?" שואל בראנדן בביטחון.
"ויקטין!" מניף את ידו בלהט.
"אוקיי, שינקס, אני בוחר בך!" אומר לארי וזורק את הפוקדור לאוויר כמו כדור טניס. הכדור מתעופף באוויר ומימנו יוצאת אנרגיה המתבוססת על שינקס, אשר נראה שמח לצאת אל הזירה.
"בסדר. ויקטיני, תיצא לזירה ותראה לו עם מי יש לו עסק!" אומר בראנדן ושולח את ויקטיני אל הזירה.
"שינקס, השתמש בתקיפה!" שינקס יוצא במהירות, בעוד שניצוצות זהובים מזהיבים את הזירה. "ויקטיני, היתחמק ותשתמש בהתקפה מהירה!" קופץ ויקטיני מעל שינקס, תופס אותו מביטנו ומעיף אותו לאוויר. ויקטיני מנתר לאוויר ומתחיל לתקוף במהירות את שינקס, מכה אחר מכה, עד שהוא נופל על האדמה.
"אהה.." חורק את שיניו בכעס ואומר "שינקס, הישתמש בטעינה!" ופתאום, זרמי חשמל מתרוצצים בגופו של שינקס. 'אה?' מהדהד לו בראנדן. "ויקטיני, תיגמור את זה עם להביור!" קופץ ויקטיני לאוויר, מרים את ידיו מעלה, פותח את פיו ואנרגיה כתומה, אשר לא אופיינית ללהביור מתחילה להיווצר. שינקס סיים להיטען והוא קם על רגליו, הוא נראה כאילו לא נפגע כלל. כדור אנרגיה ענקי נוצר מויקטיני. 'זה מה שאני חושב שזה?!' מהדהד לו בראנדן, שוב. וקטיני שולח את כדור האנרגיה העצום אל שינקס ובאיטיות רבה, הוא פוגע בקרקע וגורם לפיצוץ רב מימדים. הפיצוץ מדהים את האנשים שבעולם וגורם לכולם להסתכל אל כיוון המתרחש. בראנדן ולארי מניפים את ידיהם מול פניהם ומכסים את עיניהם מהאור הבוהק. לאחר שהכדור המוזר היתפוצץ, הוא משאיר אחריו עשן שעת עת מתפזר וכאשר זה קורה לגמרי, רואים את שינקס עומד עם החיוך האופייני לו, ללא אף שריטה אחת. "שינקס, אתה בסדר?" שואל לארי, בעוד ששינקס מחייך אל עברו ומרים את רגלו.
"מה לעזאזל קורה כאן?!" שואל לארי המובהל, בעוד שפיו של בראנדן נופל עד האדמה מתוך שוק.
"זו הייתה אשליה." מגחך אדם עם שיער אדם, בגדים שחורים ומבט רע.
"אשליה? על מה אתה מדבר?" שואל בראנדן.
"זוהי מתקפה שפוקימוני על חושי לומדים, וכנראה שהויקטיני שלך למד זאת" אומר, בעוד שויקטיני צוחק מול פיניהם של לארי, שינקס ובראנדן.
"היי, אתה שמעת את זה, ח..." ולפני שמספיק לשאול, רואה בראנדן שויקטיני נעלם, אך פתאום, הוא צץ משום מקום וגונב את כובעו של בראנדן.
"היי, תחזור הנה! זה כבר לא מצחיק!" צועק בראנדן בכעס ורץ אחר ויקטיני.
"בראנדן, חכה! עדיין לא סיימנו את הקרב!" צועק לארי ורץ אחרי בראנדן, בעוד ששינקס רץ עימו.
ויקטיני בורח עם כובעו של בראנדן בעודו צוחק ויוצא דרך היציאה הקידמית, שלפתע, הוא עוצר בחריקה על האדמה ובוהה בסקרנות ותמימות על דבר מסויים. [/SIZE][/SIZE][/FONT][SIZE=4][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Arial]
[COLOR=SlateGray][U][B]הפינה של ליר:
[/B][/U]ספייישל חנוכה, אה?
למען האמת, חלק מהספיישל זה מרתון פרקים, אבל עם זאת, תיתכוננו, כי ביום רביעי יצא ספיישל מיוחד מיוחד בשביל חנוכה! לילה טוב!
[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE]
אני חושב שיכולת להרחיב קצת מעבר למה שהצגת בפרק הזה.
אני למשל קיבלתי את הרושם שיש לדמות של מיי משהו שהיא לא מגלה לנו, וזה תמיד יכול למשוך את הקוראים.
ובניגוד למה שאתה עשית, אני לא הייתי ממהר לתת לברנדן הובלה בקרבות כל כך מהר, זה לא אמין.
יש לך כמה טעויות תחביר אבל אני מאמין שעם הזמן ועם הניסיון גם אלה יירדו.
מצפה לראות באיזו קריירה תבחר מיי והאם היא תצליח בה. בהצלחה בפרקים הבאים.
נ.ב - תוריד את הפינה של ליר. את ההסברים תוכל לתת כשתגיב לאנשים, זה לא מתאים בפרק עצמו.
אהבתי ממש את הפרק כי הוא מושקע!
סימתי לקרוא מאת המציאה
אז אני שוב בהפרש של פרק ממך
היה פרק נהדר בא לי לדעת מה היו אלה שתקפו את מיי
היו לך כמה שגיאות כתיב
תודה רבה כולם.
היטמן - כבר חשבתי על זה ובגלל זה לא נתתי יותר מדי גבעה לויקטיני. זו הסיבה למה ויקטיני הישתמש באשליה.
טעויות תחביר, אני עובד עליהם.
אני שמח שאתם נהנים.
אני אקח את הערות האלה לתשומת ליבי.
יום שלישי הפרק הבא יצא.
אהבתי מאוד את הפרק,למרות שלא הבנתי את הקטע של האשליה-קודם כל אתה רושם ששינקס לא מושפע מויקיטיני כי הוא השתמש באשליה,ואחר כך אתה רושם שויקיטיני הוא זה שהשתמש באשליה?לא הבנתי.
אגב,אני מקווה שתגיב לי בסיפור,וכשאני יעשה את ספיישל חנוכה בסיפור שלי,אולי תקבל השראה מהרעיון.
אשליה - מתקפה שהמצאתי (אני חושב. אני מתקפה כזו חח)
בכל מקרה, אשליה זה כאשר פוקימון משתמש במשהו, אבל הוא לא אמיתי. נגיד, הוא יצר כדור מוזר. זה פגע באדמה ובשינקס, אבל לא נגרם שם נזק.
אני רציתי להגיב לך אתמול, אבל הייתי קצת עצבני כי אחותי מחקה לי את הפרק, אבל אל תדאג.
בלי להעליב,למה עדיין לא הגבת לי בסיפור?
יותר טוב שתשאל את זה בפרטי אחי...
אני בדיוק הייתי באמצע, עכשיו אני ממשיך.
קראתיאת הפרק האחרון
פרק מענין
אהבתי את מתקפת אשליה
פרק יפה.
הוא קצת קצר,ואין ממש מתח בסוף Xd
למה, לפי דעתי יצרתי דיי מתח בסוף. על מה הוא מסתכל?
בכל מקרה, אני מקווה שזה לא הפריע לך ההודעה.
[B][URL="http://img526.imageshack.us/i/sdddd.png/"][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/4691/sdddd.png[/IMG][/URL]
[U][SIZE=4]Tf007 - רד למעלה![/SIZE][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2]"אתה יודע לאן הוא הלך?" שואל לארי את בראנדן בעודו רץ, יחד עם בראנדן ושינקס.
"כן, הוא יצא דרך היציאה הזו!" אומר בראנדן ומצביע על היציאה הקידמית.
השלושה מגיעים אל חזית הדלת שלפתע, שלושה אנשים חוסמים את היציאה אחד מהם נמוך, אחת מהם בעלת שיער סגול ובגדי מאסאג' ואחד בעל שפשפם שחור, בגדי משרתים ושיער כחול.
"האם תרצו לנסות את המאסאג' שלנו?" שואלת האישה.
"אני וודאי שתירצו כמה פינוקים יחדיו" אומר האיש.
"ואני בטוח שתרצו גם תמונה מהפינוק!" צועק האיש הנמוך.
"תזוזו כבר! אין לי זמן לדברים האלה עכשיו!" אומר בראנדן בכעס, דוחף את האנשים ויוצא מהדלת.
"איזה גסות רוח!" אומרת האישה בכעס.
"אני חושב שאני יבוא מאוחר יותר" אומר לארי, מוציא כרטיס לבן מכיסו וזורק אותו תוך כדי שהוא יוצא מהדלת יחד עם שינקס, בעוד שהשלישיה מסתכלים עליו במבט זועם וישיר.
"ויקטיני! ויקטיני!" צועק בראנדן בקולי קולות בעודו על גג הספינה.
"אה..אה.." מגיע לארי בהתנשפות. "כבר מצא אותו?" שואל, בעודו מכופף ומחזיק את ברכיו.
"לא, אבל היי!" אומר בראנדן במבט מופתע ושמח. "הינה הכובע שלי!" אומר ומחזיר את כובעו אל ראשו.
"אבל איפה ויקטיני?" שואל לארי.
"אם הכובע שלי נפל כאן...." אומר בראנדן ומגרד את ראשו מתוך מחשבה. "אז ויקטיני אמור להיות..." מצביע מכיוון הכובע והולך כמה מטרים שמאולה. "כאן!" צועק בראנדן מתוך שמחה ורץ לאנשהו.
בראנדן רץ בספינה, בעוד שמולו, המוני אנשים חוסמים את המקום.
"איך הוא מתכוון לעבור את כל זה?" שואל לארי.
"שייני-שי" אומר שינקס עם מבט מלא ביטחון.
"רעיון מעולה! שינקס, ישתמש בפריקה!" אומר לארי עם מבט מלא ביטחון שפיתאום, שינקס מתחיל לזוהר מצבע צהוב ומכאן, זרמי חשמל ארוכים מצליפים את השמיים וגורמים לכמות מכובדת של אנשים להיסתכל על הפריקה של שינקס.
'תודה, לארי' מהדהד לעצמו עם חיוך. "עכשיו, איפה ויקטיני?" אומר בראנדן ורץ מול ההמוני אנשים. "סליחה, תסלח לי, טעות, מצטער" אומר בראנדן, בעוד שהוא נתקל באנשים אשר מגיבים על כך בזעם. בראנדן ממשיך להידחף שפיתאום, הוא רואה מול עיניו צבע קרם, צבעו של ויקטיני. 'עכשיו מצאתי אותך' מהדהד וממשיך להידחף וכאשר הגיע אל סוף ההמולה, הוא אינו רואה את ויקטיני. 'מה? זה לא יתכן!' מהדהד בראנדן שפתאום, יצור קטן וצהוב הולך מבעד לרגליו.
"מה?!" מגיב מבילבול.
שפיתאום, אוזניים אדומות בצורות V מתגלות ובלי שום היסוס, תופס אותו בראנדן ומחבק אותו.
"הינה אתה! כמה זמן אני מחפש אותך!" אומר בראנדן בשמחה שפתאום, אותו יצור שחיבק מתחיל להווריד ולהיות נוזלי.
"מה לעזאזל..." מגיב בראנדן במבט מופתע לגמרי. אותו יצור שהוא חיבק מתחיל לינזול ולהווריד. צורתו משתנה מרגע לרגע ולבסוף, צורתו מפסיקה להישתנות ולאחר מכן, אותו יצור מסתכל על בראנדן בציקוק קל ונעלם דרך ההמולה.
"דיטו........" אומר בראנדן עם מבט מאוכזב, שלפתע, משהו נוגע מזיז את מכנסיו.
"היי, מה זה?" שואל בראנדן מתוך סקרנות ומרים את אותו יצור. "וי...וי...וי...ויקטיני!" אומר בראנדן ומחבק את ויקטיני באהבה. "אל תברח לי יותר ככה!" מתקיף בראנדן את ויקטיני בזעם, אך ויקטיני אינו מגיב ומסתכל על דבר מסויים בסקרנות.
"היי, מה מפריע לך?" שואל בראנדן.
"ויקטין..." אומר באיטיות ומצביע על קרב פוקימונים מוזר.
קרב מוזר מתרחש באמצע הספינה. הרוח מנשבת על שניי המאמנים אשר נלחמים.
אחד, עם מבט קשוח ואדיש, נראה נער בן 15 בעל שיער שטני העטוף בכובע קסקט אדום, עם חולצה קצרה ומכנס ג'ינס כחול והשני, הנראה גדול יותר - מעיל אלגנטי שחור בעל כובע דרבי כהה במיוחד אשר מסתיר באפלה את חלק העליון של פניו והחלק התחתון עטוף בזקן מעוצב. מסתורי.
"שנתחיל?" שואל האדם המסתורי בקול חזק כרעם.
"מתי שבא לך, זקן" עונה לו הנער, מוציא פוקדור מכיסו ומתחיל להקפיץ אותו.
"צא, טיירניטר!" אומר האדם המסתורי וזורק פוקדור לשמיים בקלילות וכאשר הפוקדור נפתח, אנרגיה יוצאת מתוך ומתבוססת על טיירניטר ענקי ששואג וגורם לכל המפליגים להסס.
'טיירניטר, אה?' מהדהד הנער. "צא, סיילו!" אומר הנער וזורק את הפוקדור לאוויר, אשר נפתח בשמיים ומוציא מתוכו אנרגיה אשר בסופו של דבר מתבססת על סיילו ממוצע בעל עין אחת אדומה והשנייה כחולה.
"סיילו, אה?" אומר בראנדן ופותח את הפוקיבלה.
"נו, מה עכשיו?! אה?! מה?!" תוקף פוקיבלה.
"מה עשית?!" שואל בראנדן בבהלה.
"מה לא עשית...טוב, מה אתה רוצה?" שואל הפוקבלה.
"מידע על השניים האלו - סיילו וטרייניטר" אומר בראנדן.
"שיהיה, אבל אם עוד פעם אחת תעיר אותי ככה...יש לך מזל שאין לי משהו נגדך, בינתיים.
טרייניטר - פוקימון השריון. טיירניטר עשוי משכבות של שריון, זה נותן לו כוח עז עד כדי כך למחוץ הר שלם במו ידו.
סיליו - פוקימון כדור הרול. כשסיליו רואה משהו חדש, הוא נוהג להריח, להקפיץ ולגלגל אותו כמו כדור ורול.
לפתע, מגיע לארי מההמולה.
"או, הינה אתה, לארי! תודה על הכל!" אומר בראנדן בשמחה.
"הלא דבר." מגיב בחיוך. "היי, על מה אתם מסתכלים?" שואל לארי.
"אני לא יודע למה, אבל הקרב הזה מהפנט את ויקטיני." אומר בראנדן.
"לא פלא...." אומר לארי עם פרצים חכם.
"למה אתה מתכוון?" שואל בראנדן.
"אתה רואה את הנער, זה שמחזיק בסיליו? זהו אוליבר. אני לא יודע למה, אבל יש אומרים שהוא אחד המאמנים הטובים ביותר במחוז קנטו".
"אתה רציני, נכון?" מגיב בבהלה.
"הפוקימונים המקוריים שלו נשארו בביתו, איכנשהו בהר צבעוני מלוכלך." עונה לו.
'צבעוני מלוכלך...?' מהדהד בראנדן, בעוד שהקרב ממשיך להיתקיים.
[/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]"סיליו, הישתמש בקרן קרח!" אומר הנער, בעוד סיליו יוצר אנרגיה כחולה בפיו ופשוט יורה אותה אל טיירניטר. "טרייניטר, הישתמש בצעקת מוד!" אומר האדם וטרייניטר שואף אוויר אל תוך גופו ופשוט מוציא אותה בצעקה אדירה עד כדי כך שהיא מצליח לעצור ואפילו להחליש את קרן הקרח. "עכשיו, רוץ מול סיליו והישתמש בנשיכה" אומר האדם ובכל צעד שטרייניטר עושה, קרן הקרח של סיליו נחלשת יותר. טרייניטר מגיע אל מול סיליו, ונושך אותו בעוצמה אדירה. 'אה....' מהדהד הנער בכעס. "סיליו, הישתמש גם אתה בנשיכה!" אומר הנער וסיליו מנסה להגיע אל צווארו של טרייניטר, אך מצליח לנשוך רק את זנבו. שניי הפוקימונים משמיעים קולות סבל וכך גם הם נראים, סובלים בהחלט. "טרייניטר, גמור זאת עם קרן על." טייניטר טוען בפיו אנרגיה עצומה כתומה וזוהרת ולפני שהוא פורץ אותה על גופו של סיליו, הנער אומר "סיליו, עכשיו תשתמש בערפל!" אך למרות שערפל כבד יוצא מתוך גופו של סיליו, קרן העל משתגרת אל גופו של סיליו מעייפה אותו אל מחוץ לספינה ולפניי שסיליו נוחת על המים, הנער מוציא את הפקודור ומחזיר את סיליו. הנער מסתכל בכעס על הפוקדור של סיליו, אבל פניו עדיין נשארות קשוחות. "מעולה, טרייניטר." אומר האדם המסתורי ומחזיר את טרייניטר אל כיסו.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2] [U][B]
[I]דמויות חדשות שהופיעו במהלך הפרק:
[/I][/B][/U]-לארי:חבר שבראנדן הכיר בספינה. יש לו שינקס וגם הוא חולם להיות ב'אלף הפנטזיות'.
-אוליבר:נלחם בספינה נגד ????. בחור קשוח.
-'האיש הזה':נלחם נגד אוליבר וניצח. בחור מסתורי ביותר.
[COLOR=SlateGray] [/COLOR]
[/SIZE][/FONT]
הבא לפרק מחקה פרק אחלה
מתי הפרק הבא
אני אשמח אם תפרט ותיתן דעה יותר בונה.
הפרק הבא יפורסם מחר.
אהבתי את הפרק,למרות שלא ממש הבנתי מי זה סיילו-זה הכלב ים הזה מהדור השלישי,נכון?אם כן,אז קוראים לו סיליו,לא סיילו,למרות שזאת טעות קטנה לעומת המדהימות של הפרק!
טוב,אז,ביי לביינתיים!
חח תודה רבה.
איזה טמבל אני...אני צריך להפסיק להיתבלבל...תודה.
מתי הפרק הבא?
אני יכול להבטיח לך שהיום הוא יצא.
[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up350.siz.co.il/up3/z1izwgaytvni.bmp[/IMG][/URL]
[SIZE=4][U][B]זו הרגשה של אלופים?[/B][/U][/SIZE]
[SIZE=2]
"עכשיו, אני רוצה לערוך איתך זוגות, האין זה מוסכם?" שואל האדם בקולו החזק.
"כבר אמרתי לך, זקן. צאו, לאודרד ובייליף!" אומר הנער וזורק את הפוקדורים אל האוויר בכעס ובייליף ולאודרד יוצאים. "אונצ'קרו, אבסול הגיע תורכם" אומר האדם המסתורים וזורק את הפוקדורים ואבסול הגדול יוצא החוצה וגם אונצ'קרו שמרחף באוויר." אונצ'קרו הישתמש בכנף פלדה, אבסול הישתמש במהירות כמו שלימדתי אותך" אומר האדם בעוד שאונצ'קרו עף במהירות אל הפוקימון של הנער עם כנפו הזוהרת, בעוד שאבסול יוצר כוכבים מוזהבים ולבנים, עולה עלייהם כמו מדרגות ומזנק על בייליף שפוגע שמרסק את בייליף בצורה רצינית על הספינה וכך גם כנף הפלדה שפוגעת בול במטרה. "קדימה, תקומו!" אומר הנער אל הפוקימונים. הפוקימונים מצליחים לקום, אבל באטיות מעוצמת ההתקפה האחרונה. "טוב, עכשיו בייליף, הישתמש בעלים קסומים ולאודרד הישתמש בסופר סוניק וכוונו אל אונצ'קרו!" לאודרד פותח את פיו הגדול ויצר עיגולים אשר משפיעים על הפוקימון שהם קרובים אליו. וכעת, בייליף מזמן עלים בכל הצבעים, חדים במיוחד.
הוא מתעופפים במהירות אל אונצ'קרו ובדיוק לאחר הסופר סוניק שגרם להחלשתו של אונצ'קרו, העלים הקוסמים פוגעים בדיוק במטרה ומנחיתים את אונצ'קרו על הקרקע, אבל אונצ'קרו קם ויכול להמשיך להילחם. "טוב, עכשיו..." אומר הילד אבל הוא נקטע ע''י האדם "הישתמשו שתיכם בפעימה אפלה אל נגד בייליף!" אונצ'קרו ואבסול משתמשים בבפעימה אפלה יחד - המכה כפולה. "לאודרד!" אומר הנער בכעס וקופץ אל מול הפעימה האפלה והוא מגן עליו מפני ההתקפה. לאודרד נופל על הקרקע ולא יכול להמשיך להילחם. "בייליף, הישתמש באבקת רעל!" בייליף מוציא אבקה סגולה מתוך עלו. אבקת הרעל מתפזרת בספינה. ההמולה מתחילה להעלם מאבקת הרעל. "אונצ'קרו, סופה! אבסול, טפרי לילה!" אבקת הרעל כמעט ומגיע אל הפוקימון של האדם המסתורי, אבל לאחר שאונצ'קרו הישתמש בסופה, האבקה מתקדמת אל בייליף. "בייליף, תתחמק!" צועק הנער וכאשר בייליף מנסה להיתחמק, טפרי הלילה של אבסול פוגעים בגופו של בייליף ופשוט משביטים אותו על האדמה. לאודרד ובייליף אינם יכולים להילחם כעת.
וזאת לאחר הקרב, אשר האדם המסתורי ניצח בו.
ההמולה מתחילה להעלם לגמרי, אבל רק בראנדן, ויקטיני ולוקאס נשארים.
"מה קרה, רד?" אומר האדם בקול מתגרה. "קיבלת את מה שרצית".
אבל הנער אינו מגיב.
" אתה תשאר מפסידן אם לא תבין את משעמות הקרב." אומר האדם המסתורי, מפנה את גבו והולך אל חדרו.
"תחזרו" אומר הנער בקול כועס ועצבני. הוא הולך דרומה, אל חדר "אבדות ומציאות".
"ואו, זה היה קרב פשוט מדהים." אומר בראנדן.
"ראיתי לא מעט קרבות של אוליבר, אבל זה היה לא רע, כלומר, רע." אומר לוקאס.
"אה?" - "ויקטיני?" מגיב השניים מבילבול.
כעת, בחדר אבדות ומציאות.
איכן שרק מנורה אחת דולקת, לוקרים כחולים וקור אפל אשר רודף את החדר הזה, הוא שם. אותו נער שהפסיד היום, אוליבר. הוא מוציא את הפוקימונים מתוך הפוקדורים ללא שום רגש. לאודרד, בייליף, סיילו וצ'ארמליון. הפוקימונים נראים מדוכאים ומובכים, חוץ מצ'ארמליון, אשר נאנח על אחד הלוקרים, עם מבט שאינו מרוצה. אוליבר מכניס את היד אל כיסו, משם הוא מוציא קופסאת סיגריות. הוא שולף סיגריה, מכניס אותה אל פיו, מדליק מצית, שואף את העשן ומוציא אותו באיטיות. הוא יושב על אחד הספסלים שבחדר ומסתכל על הקיר עם מבט כועס ומאוכזב. "סיילו-לו" מגיע סיילו ומיילל מתוך עצב, אבל אוליבר פשוט קם ונותן אגרוף אל הקיר מתוך זעם.
"איך הפסדתם?! הכוח היה לכם בידיים, היה לנו היתרון משמעותי!" אומר אוליבר בכעס ודופק את ידיו על הקיר.
לפתע, אל החדר מגיעים לוקאס ובראנדן.
"הינה אתה! היי, אוליבר! זה אני, לוקאס, נלחמנו כמה פעמים." אומר לוקאס.
"ואו, אתה הייתה מדהים!" אומר בראנדן בהתלהבות.
אך אוליבר אינו מתיחס ומחזיר את הפוקימונים אל תוך הפוקדורים, חוץ מצ'ארמליון.
"היי, משהו קרה?" שואל בראנדן.
"זה לא עניינכם" עונה לו אוליבר.
"אוליבר, אם תרצה משהו, אנחנו כאן" אומר לוקאס.
"אני רוצה שתעופו מכאן" עונה לו אוליבר מכוונת כעס.
"היי, מה הבעיות שלך? אנחנו מנסים לעזור לך!" אומר בראנדן.
"תתעסקו בעניינים שלך..." אומר לו אוליבר.
"אתה רוצה קרב פוקימונים?" שואל אותו בראנדן.
"למה, כדי שאני ישתעמם? לא." עונה לו שוב בכעס.
"בשביל הכיף!" אומר לו בראנדן.
"אין שום כיף כאן...." אומר אוליבר והולך אל כיוון הדלת וזורק את הסיגריה שלו, יחד עם צ'ארמליון.
"אתה יודע מה? האדם הזה צדק! אתה כנראה סתם לוזר ותמיד תישאר ככה אם לא תבין את משמעות הקרבות!" אומר לו בראנדן.
אוליבר מקפל את ידיו כמו אגרוף. הוא נגש בהליכה מאיימת אל בראנדן ופשוט דוחף אותו בכוח לרצפה.
ומתוך כעס, ויקטיני ניגש אל אוליבר, אבל צ'ארמליון מדביק את ראשו אל זה של ויקטיני והשניים נאבקים במשחק כוחות מתוך כעס.
"מה אתה עושה?!" שואל לוקאס.
"היי, למה עשית את זה?!" שואל בראנדן בכעס.
"אף אחד לא יגיד לי לוזר ואף אחד לא יגיד לי כיצד להבין את משמעות הקרב, לא הזקן ולא ילדים כמוכם....!" עונה אוליבר בכעס ויוצא מהחדר יחד עם הצ'ארמליון.
"אתה בסדר?" שואל לוקאס ומפנה את ידו אל בראנדן.
"כן, אבל אני עדיין לא מבין אותו." עונה לו וקם על רגליו.
"אף אחד לא מבין אותו....אף אחד." אומר לוקאס.....
כעת, על גג הספינה.
"אז הבנת מיהו רד?" שואל לוקאס.
"כן, אבל מה שעדיין לא הבנתי, למה הוא נלחם על הסיפון ולא בחדר האימונים?" שואל בראנדן.
"שאלה טובה. אבל שאלה יותר טובה היא נגד מי הוא נלחם. ראית את הפוקימונים שלו?" שואל לוקאס.
"כשאני יראה את הרד הזה שוב, הוא יקבל קרב שהוא לא ישכח בחיים!" אומר בראנדן בכעס.
"היי, תירגע, הוא מאמן ממש טוב. אבל אני עדיין תוהה מיהו אותו אדם שניצח אותו...הוא בין המאמנים הטובים ביותר במחוז קנטו!" אומר לוקאס.
"אני בטוח שגם ויקטיני רוצה, נכון, חבר?" שואל בראנדן.
"ויקי-טין-טין!" עונה לו ויקטיני בהתלהבות עם מבט מוכן.
"היי, מה השעה?" שואל בראנדן.
לוקאס מרים את ידיו השמאלית אל מול עיניו ואומר "עכשיו 18:58" עונה לו לוקאס.
"מה?! אתה רציני?!" שואל בראנדן בבהלה. "אני חייב לזוז!" צועק בראנדן. "להת', לוקאס!" צועק בראנדן תוך כדי שהוא רץ בספינה.
"ואו, רק שמיי לא תכעס" אומר בראנדן.
בעוד שהשמש כבר מכינה את עצמה אל השינה, בראנדן וויקטיני רצים קדימה אל מקומם.....
"הינה זה, החדר שלו, ויקטיני." אומר בראנדן.
בראנדן פותח באיטיות ובזהירות את הדלת שלפתע....
"תגיד לי, אתה גנוב?!" צועקת מיי עם מבטה הכועס והמפחיד, בעוד שויקטיני ובראנדן נראים מובהלים למדי.
"מצטער." עונה לה בראנדן.
"ההצטערות שלך לא עוזרת לי." אומרת מיי בחיוך קטן, בעוד שידייה מתכווצות לצורת אגרוף. "עכשיו, תחזיק את זה. אני הולך להתלבש" אומרת מיי וזורקת עליו דבר שחור.
"היי, מה זה?" שואל את עצמו בראנדן.
"ויקטיני - חהחה!" צוחק ויקטיני בקולי קולות.
"ממה אתה צוחק?" שואל בראנדן בקול זועף וויקטיני מצביע על הדבר השחור שמיי זרקה עליו.
בראנדן מרים את הדבר השחור ומבטו הופך למבט מוזר.
"זה...זה...זה חל..." אומר בראנדן בבהלה וגימגום.
"כן, זוהי חליפה." יוצאת מיי לבושה בשימלה ומרקדת בחדר.
"למה זה?" שואל בראנדן במבט אינו יודע.
"לנשף התחפושות, מין הסתם." אומרת מיי.
"אני לא אוהב נשפים..." אומר בראנדן במבט חסר משועמם.
"אז תתחיל לאוהב, כי היום זה היום לנשף. היי, מה אתה אומר על גאל?" שואל מיי ומושיטה אל מול פניו את האיווי שלה, הלבוש בבגדי שוטר ומלקק את פניו של בראנדן.
"אין שום מצב שבעולם שאני ילך לנשף, לעולם לא. נשף זה לטיפשים." אומר בראנדן בשילוב ידיים ומבט מתנשא.
"או, באמת..." אומרת מיי בחיוך קטן ומבט מוזר.
[I][U][B]דמויות חדשות:
[/B][/U][/I]-אין דמויות חדשות.
[/SIZE]
[SIZE=4]המשך:
[/SIZE][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up350.siz.co.il/up3/z1izwgaytvni.bmp[/IMG][/URL]
[SIZE=4]
[/SIZE][SIZE=2]עכשיו, בנשף התחפושות.
באולם גדול ולבן, שולחנות המלאים במשקאות וטוב הטעם, במה גדולה בה מנגן זמר ולידו חברי להקה אשר מנגנים בגיטרה ותופים ובמרכז האולם, רוקדים להם אנשים ופוקימונים במגוון התחפושות ובינהם, בראנדן ומיי.
גיבורינו מרקדים להם ריקוד מסויים, נראה כמו טנגו או ריקוד עם מסויים. מיי לבושה בשמלה מודרנית, עם כפפות אשר מגיעות לה עד המרפקי, בעוד שבראנדן לבוש כולו בחליפה שחורה אשר מצופה בעניבת פרפר, ללא כובעו.
"אז מיי, איפה היית?" שואל בראנדן בעוד שהוא רוקד עם מיי.
"מה זאת אומרת?" שואלת מיי תוך כדי שהיא רוקדת עם בראנדן.
"את יודעת בדיוק על מה אני מדבר" אומר בראנדן.
"תסביר את עצמך" אומרת מיי.
"יום ההולדת שלך, כמה זמן לקח לך להגיע חזרה הביתה? 12 שעות!" אומר בראנדן.
"אדיוט" מצחקקת. "הייתי בחוץ, אחרי שברחת לי." אומרת מיי.
"אני לא טיפש. את היית במקום מסויים, איפה היית?" שואל בראנדן.
"השאלה הטובה יותר, איפה אתה הייתה?" שואלת מיי.
"אמרתי לך כבר, הייתי בחוץ, במתחם הקרבות" עונה לה בראנדן.
"או,לא. לא לוקח 11 שעות להיות במתחם הקרבות, נכון?" אומרת מיי.
ולפתע פתאום, בראנדן הופתע. מול עיניו, הוא רואה את רד שותה פונץ' יחד עם הצ'ארמליון שלו. הוא מחבק את מיי בפתאומיות מוחלטת ולא עוזב.
"היי, מה קרה לך פתאום?" שואלת מיי בקול רוגז.
"רד..." אומר בראנדן בלחש ונחישות.
"מה?" שואלת מיי. "בראנדן..בראנדן, תפסיק לחבק אותי." אומרת מיי ובראנדן עוזב את מיי.
"תראה, אם אתה לא רוצה לספר לי איפה הייתה, בסדר, אבל אתה יכול לשכוח מלחבק אותי." אומרת מיי, משלבת את ידייה ומפנה את גבייה אל בראנדן.
"מה?! את זו שנעלמת ל-12 שעות!" אומר בראנדן בכעס ומפנה את גבו בשילוב ידיים.
לפתע, לתמונה נכנסים ויקטיני אשר לבוש בחליפת ליצן וגאל, אשר לבוש בבגדי שוטר.
השניים ברקדים להם בסיבובים ובמשחה. באמצע הסביבוב מתוך הריקוד, הרגל של גאל פוגעת ברגל שמיי, מה שגורם לה לחשוב שבראנדן עשה זאת ובאותה צורה גם אל בראנדן.
"היי, מה את חושבת שאת עושה?" שואל בראנדן בכעס.
"מה אתה עושה, סוטה?" שואלת מיי בכעס גם כן.
השתיים שוב פעם מפנים את גביהם, אבל הפעם הם נראים דיי מבואסים.
בראנדן מסובב את ראשו קצת לראות מה קורה ובאותו הרגע, הוא רואה שגם מיי מסובבת את ראשה אל בראנדן ושוב, הם מפנים את גביהם, אך הם מרגישים מבואסים אף יותר.
"טוב..." אומרי השתיים בקול מבואס ומסתובבים באיטיות.
"אני הייתי ב..." אומרים השתיים שוב.
שלפתע, נשמע צעקה.
"היי, תחזירו לנו את הפוקימונים שלנו!" צועקת אישה.
"היי, תחזירו אותם תחף ומיד!" צועק אדם מבוגר וכל האנשים שבאולם מתחילים לצעוק.
לפתע פתאום, גג האולם נפתח ומעליו, מרחף צוות רוקט בכדור הפורח שלהם, בעוד שלמטה מוחזקים פוקימונים בתוך סוג של בלון.
"גם בדרך הכי נוקשה, אפשר להשיג את הדבר הכי קשה" אומר ג'יימס.
"רק חבל שזה לא אלוהי משה" אומרת ג'סי.
"בדיוק מה שזה" קופץ מיאו.
"היי, אלה צוות רוקט!" צועק בראנדן בכעס.
"סוף סוף למדת את השם שלנו, אדיוט" אומרת ג'סי.
"טוב, ג'סי, בואי נזוז. אנחנו קצת במיעוט" אומר ג'יימס בציניות.
"חה-חה!" מצחקק מיאו. "עכשיו הם לא יוכלו לעשות כלום כי אין להם פוקימונים!" אומר מיאו וצוות רוקט עפים שלפתע, מאחורי צוות רוקט, מופיע ספינת חלל קטנה. היא מתחילה לירות לעבר צוות רוקט.
"אה!" אומרת ג'סי בבהלה!
"מיאו, מהר!" צועק ג'יימס.
"אני עובד על זה!" אומר מיאו הלחוץ.
שלפתע פתאום, נשמע קול מוכר מהאולם הספינה.
"צ'רמיליון, הישתמש בחנית שמש!" אומר רד באדישות.
ידיו של צ'ארמיליו מתחילות ליזהור כשמש. הוא מכווץ אותם כמו אגרוף, משליח את ידיו קצת אחורה וזה יוצר כמו חלון אור בצורת מלבן אשר מוציא מתוכו חניות זוהרות בצבע כתום. החניות פוגעות אחד אחד בצוות רוקט ובספינת החלל. הספינה נמלטת מכך, אבל החניות פוגעות בכדור הפורח של צוות רוקט ופשוט מנחית אותם על האולם. הבלונים שלכדו את הפוקימונים נפתחים מעצמם והמוניי פוקימונים יוצאים אל משפחותיהם.
"אוו..." אומר ג'יימ מתוך כאב.
"היינו צריכים לדעת לא להיות כאן" אומר מיאו.
"רק עכשיו אתה נזכר?!" צורחת עליו ג'סי.
"אז אתם אלה שניסו לגנוב לנו את הפוקימונים!" אומר אדם אחד.
"בואו נתפוס אותם כולם!" אומרת אישה אחת.
"ריידון, הישתמש הפצצת רפש!"
"בלייזיקן, להבה כחולה!"
"זיגזגון, קרן רגילה!"
צועקים כל האנשים אשר נמצאים באולם הספינה.
"בראנדן, הם הרסו לנו את הערב, א...." אומרת מיי אבל נקטעת.
"אני יודע בדיוק על מה את מדברת." אומרת בראנדן בביטחון רב.
"ויקטיני, הישתמש באגרוף!" אומר בראנדן.
"גאל, הישתמש במהירות!" אומרת מיי.
מטר של מתקפות נורה על צוות רוקט. לפתע, כוכבעים וניצוצות מעופפים מגאל אל עבר צוות רוקט ולאחר מכן, אם זה לא מספיק, ויקטיני רץ במהירות אל עבר צוות רוקט עם ידו הזוהרת ופגיש אותה עם פניהם ומעוצמת כל המתקפות, פיצוץ גדול נוצר ומתוכו, יוצאים רוקט שנראים מפורקים למדי.
"אז מיאו, זוהי הפנטזיה שלך?" שואלת ג'סי.
"תשתקי כבר אישה!" אומר מיאו בכעס.
"אז אני יגיד את המילה האחרונה? צוות רוקט שוב מתעופפים!" אומר ג'ימס,תוך כדי שהם עפים רחוק רחוק באופק ויחד עם זאת זיקוקים בכל צבעים מתפוצצים בשמים וגורמים לכולם להסתכל. מיי ובראנדן מסתכלים זה על זו אל כיוון הזיקוקים בהתלהבות וחיוך רב, בעוד שויקטיני וגאל יושנים כמו תינוקות על גיבורינו.
פרק ארוך, אבל הוא ממשיך.
השמש קמה, שותה קפה, אוכלת ואז, היא מאירה את פניהם של גיבורינו.
"אה...." מפהק בראנדן בקולי קולות.
"איזה פיהוק..." קמה מיי ומפהק גם היא.
לפתע פתאום, נשמע ברחבי הספינה:"נוסעים יקרים, היום זה היום! אי דייניז'רו גיבורתי ורבותי!".
"מה?!" הופתעו השתיים.
מיי ובראנדן מתחילים לצחצח שיניים, לישתוף פנים, להיתלבש, לוקחים את כל הדברים שלהם, אפילו מה שהיה כלול בחדר ויוצאים במהירות ובלחץ מהחדר שלהם ועד כדי כך שהם קופצים מהספינה על האי, תוך כדי שאנשים אחרים יורדים דרך המדרגות.
"ואו!" אומרים השתיים.
"אז זה אלף הפנטזיות" אומר קול מיסתורי שנשמע מתוך התיק, יחד עם איווי שמקפץ אל ידייה של מיי.
"שמעת את זה?" שואל בראנדן שלפתע, ויקטיני קופץ מיתוך תיקו וחוטף לבראנדן את הכובע.
"תחזור הנה!" צועק בראנדן עם מבט רציני, אך עם חיוך על פניו.
"אז ככה זו הרגשה של אלופים?" אומרת מיי ומסתכלת על הספינה יחד עם איווי אשר חוזרת לה אל הואן ולאחר מכן, היא מסתובבת אל האי הענקי, אי דייניז'רו - אלף הפנטזיות.
[I][U][B]
דמויות חדשות:
[/B][/U][/I]-'המתנגשים':הופיעו נגד צוות רוקט.
-צוות רוקט:צוות רע.
[/SIZE]
פרק יפה מאוד.רק חבל שהסיפורים שלנו מתרחשים במימדים שונים.במימד שלך,נורמן הוא אבא של ברנדן כמו במאנגה,אבל אצלי זה כמו בסידרה.אצלך יש את רד-ואצלי יש את אש.אצלך יש את דייניריז'ו בתור מחוז חדש ונוסף-ולי יש את סקיירוס.זה לא יכול לעבוד ככה,וחבל שאנחנו לא יכולים לשלב בין הסיפורים בנקודה אחת רק בגלל ששניהם מתרחשים במימדים שונים לגמרי.
אגב,אתמול פרסמתי את הפרק האחרון בסיפור שלי.אתה מוזמן לקרוא אותו ולהגיב.
ולמה עשית דאבל פוסט?
דייניז'רו הוא אי, ליאם.
היי, מי אמר שאי אפשר לשלב את שתיי הנקודות האלו?
תודה רבה, אשמח לשמוע קצת יותר הרחבה על הפרק אחי....
אני עכשיו אקרא אותו, תודה.
הסיבה היא לדאבל פוסט היא שהפרק נראה ארוך מאוד, החלטתי לחלק אותו לשתיי הודעות במקום לשתיי חלקים.
אבל אתה אמרת שהוא יכול להיות גם מחוז ואני חשבתי אחרת,ועכשיו אנחנו חושבים הפוך?לא הבנתי.
טכנית הוא אי שמחובר עם כל המחוזים הידועים.
הוא סוג של מחוז אפשר להגיד, כן.
הרי כל המחוזות האלה הם חלק ממדינה - האי מחובר אלייהם .... אז כן. הוא סוג של אי מחוזי כזה חח...
עריכה:התכוונת לדייניז'רו? הוא אי מחוזי.
אי אלף הפנטזיות זה האי.
[CENTER][SIZE=5][B][COLOR=DarkRed]WINSUNDAY[/COLOR][SIZE=3][COLOR=Sienna]
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up350.siz.co.il/up3/nyyizj1ztimz.png[/IMG][/URL]
החורף כבר כאן ובקרוב הוא נגמר....
בשביל לשמח את העצובים, החלטתי לפתוח ווין-סאנדי!
[/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Sienna]כעת, בכל ימי ראשון, אתם אלו שבוחרים את הפרקים, תקצירים ודמויות!
מה שעלייכם לעשות זה לשלוח לי הודעה פרטית על תקציר הפרק והראשון שישלח באותו היום, יזכה לקבל פרק משובח במלאו![/COLOR]
[/SIZE][/B][/SIZE][/CENTER]
סיפור יפה אני מכור אליו
אהבתי את המתח הרומנטי בין מיי לבראנדון
והלוואי שזה ימשיך כך לא רק המתח גם הסיפור:D:big_wink:
תודה רבה.
הפרק הבא יצא היום.
אהבתי ממש את הפרק!
גם אני אהבתי מחקה לפרק הבא
[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up350.siz.co.il/up3/z1izwgaytvni.bmp[/IMG][/URL]
[SIZE=4][U][B]Tf009 - מכון ראשון, הינה אנחנו באים![/B][/U][/SIZE]
[SIZE=2]לאחר שעזבו את הספינה, גיבורינו מחפשים כעת את המכון הראשון באי דייניז'רו.
"בראנדן, אנחנו כבר שעה מחפשים את המכון הזה..." אומרת מיי בעיפות, בעוד שגבה מכופף וידייה מתנענעות לשתיי הצדדים.
"ממש לא. אנחנו הולכים להתחרות במכון הראשון היום!" אומר בראנדן.
"בראנדן..." אומרת מיי בעייפות.
"מה? היי, תראי, מרכז פוקימונים!" אומר בראנדן בעוד שחיוך עולה על פניו. "נוכל לעצור שם, אבל רק לכמה דקות".
"סוף סוף...!" יושבת על הספסל ועוצמת את עייניה עם מבט הקלה.
בראנדן יושב על גם הוא על הספסל, בעוד שויקטיני עומד על כתפו שלפתע....
"סלח לי, מה השעה?" קול זר נשמע.
"אה?" שואל את עצמו בראנדן והוא מסתכל אל הכיוון שמימנו נשמע הקול ופתאום, הוא רואה נער צעיר עם כובע קסקט אדום-לבן-שחור שעוטף את שיערו החום, ג'קט בצבע תכלת ובידו פוקדור סגור וקטן.
"או, מצטער, אין לי שעון." אומר לו בראנדן.
"זה בסדר." אומר לו בנעימות. "היי, אתה מאמן פוקימונים?" שואל אותו הנער.
"אפשר לקרוא לזה ככה, אני בתחילת דרכי." אומר לו בראנדן, בעוד שוקטיני יוצא לבראנדן מהכובע.
"למען האמת, גם אני בתחילת דרכי. אני מבין שגם את, נכון?" שואל הנער.
"אני?" שואל מיי ומצביע על עצמה.
"כן, במה את מתעסקת?" שואל הנער.
"למען האמת, אין לי תחביב כרגע" אומרת מיי.
"זה בסדר, גם לי אין כרגע תחביב כאן. דרך אגב, שמי הוא טויה, אתם יכולים לקרוא לי טרי." אומר הנער בחיוך.
"נעים להכיר אותך, אני מיי" אומרת מיי.
"אני בראנדן וזהו חברי הטוב, ויקטיני." אומר לו בראנדן וויקטיני מנופף לטרי.
"היי, אתה בא?!" נשמע קול נשי.
"כבר בא! זוהי חברתי, טיוקו. היא קצת עצבנית עכשיו אז אני חייב לזוז" אומר טרי שידיו מתרוממת אל צווארו.
"רק רגע." עוצר אותו בראנדן. "אנחנו כבר הרבה זמן מחפשים את המכון הראשון כאן, אתה יודע איפה הוא?" שואל בראנדן.
"מכונים?" שואל ומצחקק לו טרי. "באי דיינז'רו יש אוסטורטים."
"מה, מה, מה?!" שואל בראנדן במבט מופתע ועזות.
"אתה יכול לקרוא להם גם ממלכות. אוסטורטים אלה מקומות שבהם אתה נלחם, בדיוק כמו מכון." אומר לו טרי.
"אבל קראתי באינטרנט..." אומר בראנדן ונקטע ע''י טרי "אוי לא. אל תקשיב לאינטרנט. אתה עכשיו תרגיש את החוויה..." אומר לו טרי וממשיך.
"בדיינז'רו יש כיום עשרה אוסטורטים השולטים בסוג מסויים, הם נקראים שליטי החיים. בכל פעם שתנצח אחד, אתה תקבל מגילה שעלייה רק ארכאוס יודע מה כתוב בה ובנוסף לכך גם משתלב מטיל של סוג האוסטורט."
לאחר שסיים את דבריו, הוא רואה את בראנדן, מיי ואפילו וויקטיני עם הפה פתוח עד הרצפה ומבט המום שמבליט יותר מדי את פניהם.
"אתה לא רציני, נכון?" שואל אותו בראנדן בעודו מבולבל.
"טרי!" שוב נשמע הצרחה ממרכז הפוקימונים.
"אני רציני לגמרי. אוקיי, חבר'ה, אני חייב לזוז, נהנהתי לדבר איתכם, להת'!" אומר טרי, תוך כדי שהוא רץ אל מרכז הפוקימונים.
"טוב, זה היה מוזר לחלוטין." אומרת מיי המבולבלת.
"ואו, אני מת למצוא את האוסטרטים האלה!" אומר בראנדן ממבט מלא ביטחון.
"תשתמש ב"חוש" השש מאות שלך" אומרת מיי בזילזול.
"את צודקת." אומר בראנדן ועוצם את עיניו.
"מה אתה עושה?" שואלת מיי בקלילות.
"הינה, זה שם!" צועק בראנדן, פותח את עיניו ורץ צפונה.
"היי, חכה לי!" צועקת מיי.
בראנדן וויקטיני רצים צפונה בשביל העטוף בעצים אקזוטים שלפתע, מעל העלייה, צץ לו גג של בית.
"הינה זה! תגביר מהירות, ויקטיני!" אומר בראנדן בהתלהבות וויקטיני ובראנדן רצים במהירות מטורפת.
"למה הם רצים....אני יכול להתערב שזה בסוף כלום." אומרת מיי בהתנשפות.
"סוף סוף, הינה זה!" אומר בראנדן בתלהבות בעוד שמולו, נמצא בניין ענק שעליו יש אנטנה שנראת כמו ארודקטייל.
בראנדן פותח את הדלת הגדולה ולהפתעתו, הוא רואה צוות אנשים עם חלוקי מעבדה עלייהם.
"בלה בלה!" צועק פרופ שפרצופו נראה הזוי ומטורף לחלוטין. "וואה, חלואה!" ממשיך לצעוק, בעוד שבראנדן נראה מבוהל למדי.
"אבא, מספיק!" נשמע קול נשי.
"כן, נער, במה אוכל לעזור לך?" מגיעה נערה עם כובע העוטף את שיערה הכחול והקפוצני שלה, גם היא לבושה בחלוק מעבדה.
"ואו, את שליטת החיים של האוסטורט הזה?" שואל בראנדן בהתרגשות.
"מה?" שואל בקול מופתע. "אוי, אני חוששת שאתה טועה. זוהי מעבדה שקטה, לא מתחם קרבות."
"או, אבל היי, אולי תוכל לראות מה אנחנו עושים כרגע." אומרת.
"סוף סוף...." נכנסה מיי שלפתע, היא רואה את המדענית שלייד בראנדן ופשוט רצה אלייב בשמחה תוך כדי שהיא צועקת מתוך התרגשות "קריסטי!".
"אה?" שואלת את עצמה המדענית וכאשר היא מסתכלת על מיי היא צועקת גם היא "מיי!".
"ואו, כמה זמן לא נפגשנו!" אומרת מיי והשתיים מתחבקות חיבוק בנות.
"אה...ויקטיני?" - "ויקטין..." אומרים השניים בקול משועמם.
"בראנדן, תכיר, זוהי קריס. היא חברתי הטובה מאז שהיינו בגן." אומרת מיי בחיוך רחב.
"נעים להכיר אותך, קריס. במה את עוסקת?" שואל בראנדן.
"אני חוקרת פוקימונים, אבל הפייבוריט העתידי שלי הוא רגי'גיגאס. הוא מרתק שאין לתאר" אומרת קריס בהתלהבות. "אני מצטער שלא שאלתי אותכם קודם, אבל אתם רוצים לראות במה אנחנו עוסקים?" שואלת.
"ברור!" אומרים מיי ובראנדן בהתלהבות.
"אז הינה זה, כדור רוג'ארוג'ס, כלומר, חלק מימנו." אומר קריס ומצביע על חתיכת זהב חצי עגולה שנראה כאילו מסורטט עלייה משהו, נראה כמו חתיכת פאזל.
"ומה הוא עושה?" שואלת מיי.
"טוב, כרגע, הוא לא עושה כלום. אבל כאשר מחברים את כל שאר החלקים, אתה יכול להעיר את רגי'גיגאס - זו רק אגדה." אומרת קריס.
בים ובאדמה, אין שום דבר חדש, אבל באוויר, מעופפים להם צוות רוקט בכדור פורח.
"היי, זה לא..." אומר מיאו ונקטע.
"כן, אלה הם." קורט אותו ג'יימס.
"או, תראו מה יש ליידם!" אומרת ג'סי בהתרגשות.
"זהב!" אומרים השניים כאילו מעולם לא ראו זהב.
"זו תיהיה מתנה מושלמת לבוס." אומר מיאו.
"מיאו, אתה זוכר על מה דיברנו?" שואל ג'סי.
"כן, על זה שאנחנו צריכים להפסיק להתחנף לבוס ולקח לעצמנו את השלל הרטוב" אומר מיאו בהתבאסות.
"בדיוק! וכאשר אנחנו ניקח את כדור הזהב הזה, אנחנו נוכל להעיר את רגי'גיגאס!" אומרת ג'סי בהתהלבות.
"לא בהכרח. לפי מה שהבנתי, הכדור הזה התחלק לחלקים והם פשוט התעופפו להם כאן באי, מוחבאים" אומר ג'יימס.
"אז הינה האחד להתחלה. מיאו..." אומרת ג'סי ושחיוך זדוני עולה על פנייה.
"ואו, מי זה החבר הקטן הזה? הוא שלך?" שואלת קריס בהתרגשות וניגשת אל ויקטיני בליטוף.
"כן, החבר הטוב שלי." אומר בראנדן ומסתכל על ויקטיני בחיוך.
"מדהים, איך מצאת אותו?" שואלת קריס.
"למעשה לא מצאתי אותו, קיבלתי אותו מפרופ בריץ' ולמען האמת, גם הוא לא יודע מאיפה הוא הגיע." אומר בראנדן.
"אני אוהבת מסתורין. דרך אגב, אני אשמח אם תבואו לראות את קדברה." אומרת קריס בחיוך.
בראנדן, ויקטיני, מיי וקריס יוצאים אל החצר ושם, הם רואים את קדברה מתאמן עם הרמת אבנים ע''י על חושי.
"קדברה, יש אורחים!" צועקת קריס ומנופפת.
"אה? אורחים?" משתמש קדברה בטלפטיה ומפסיק להישתמש בעל חושי. הוא מתקדם אל החבורה.
"מה?! קדברה שלך מדבר?!" מופתע בראנדן.
"כן, טלפטיה. נחמד, לא?" קורצת קריס.
בראנדן פותח את הפוקיבלה שלו.
"כן, מה עכשיו?" שואל הפוקיבלה בקול מעצבן.
"היי, אתה הפוקידע שלי להזכירך. אני צריך מידע על קדברה." אומר בראנדן.
"קדברה, פוקימון המדיום. פוקימון זה מתעסק בכוחות העל חושיים." אומר הפוקיבלה.
"ואו, אני כל כך שמחה בשבילך שהצלחת להפוך את אברה לטוב כל כך!" אומרת מיי.
"תודה, אבל לך אין פוקימונים?" שואלת קריס.
"ברור שיש לי. צא, גאל!" אומרת מיי וזורקת את פוקדור לשמיים - מימנו יוצא גאל בשמחה רבה.
"ואו!" מתלהבת קריס. "איזה חמוד הוא!" מלטפת את איווי.
"כן, רחב חבל שאני לא יודעת איך לנצל זאת..." אומרת מיי.
"את יודעת מה זה "מנהל פוקימונים"?" שואלת קריס.
"על מה?" שואלת מיי.
"מנהל פוקימונים. את בונת לעצמך קבוצת פוקימונים אישית, את מופיע איתם בתחרויות ומשחקים!"
"באמת?" שואלת מיי.
שלפתע, נשמע מאחד המדענים צעקה "תעזבו אותם!"
החבורה נכנסת אל המבנה ושם הם רואים את המדענים קופצים על צוות רוקט שמנסים לגבנוב חלק מכדור
"אלה צוות רוקט!" אומרת מיי בכעס.
"תחזירו את זה, גנבים!" צועקים המעדנים בזעם.
"תעזוב את זה!" נלחמת ג'סי עם מדען על הכדור.
"פאצ'יריסו, מכת חשמל!" - "אלאקיד, ברק!" - "פיצ'ו, זנב זרמים!" צועקים המדענים ופוקימוני החמשל מתחילים להתקיף אל עבר צוות רוקט,
אך לפתע פתאום, מרוב כל ההתווכחות בין צוות רוקט למדען, הכדור מחליק מיידם ופשוט נופל. צוות רוקט והמדענים נכנסים להלם, אבל לפני
שהכדור נוגע ברצפה, הוא נעצר באוויר ויוצר בתוכו אור סגול. עת עת, האור הסגול מתחיל להיתפרץ מין הכדור ולפתע פתאום, כל הכדור מתפוצץ
ומשאיר אחריו אור בוהק וסגול. האור יורה קרני אור לעבר קול כיוון. עינם של הפוקימונים הופכים לאפורים כאפר והם מפסיקים את פעולתם.
"מה קורה כאן?!" שואלת ג'סי המבוהלת.
הפוקימונים מתחילים לצעוד אל צוות רוקט ופשוט נעצרים מולם ומדברים. הכדור מפסיק ליצור את האור הסגול ופשוט חוזר לקדמותו.
מיד אחר כך, הכדור מרף לו מעל עדר הפוקימונים שעולה על הכדור הפורח של צוות רוקט.
"פאצ',פאצ'ירוס.." אומר פאצי'ריסו בקול אדיש.
"אתה מזמין אותנו לכדור הפורח...שלנו?" שואל מיאו במבט המום.
"תעלה כבר!" דוחף ג'סי את מיאו וג'סי.
[U][I][B]דמויות חדשות:
[/B][/I][/U]-קריס:חברתה של מיי. מדענית.
-אבייה של קריס:אבייה של קריס, מדען.
[B]כמה הודעות חשובות:
- המשך הפרק יצא ביום שני, הוא יהיה דיי קצר.
- הזוכה לפרק של ווינסאנדי הוא.... - L25! מזל טוב! שם הפרק שלך הוא : אשליה ואשליה. הוא יצא יום שלישי.
- הפרק הבא יצא יום חמישי-שישי!
[/B][/SIZE]
אחלה פרק תמשיך כך
אהבתי את הפרק,למרות שאמרת שהפרק שלי בהתחלה אמור להיות היום,אבל לא נורא........
אגב,יש הרגשה שהכדור הוא בעצם הזורארק.הזוהר הסגול,ההזיות-הכדור הוא זורארק!זה ברור שעשית את זה כדי לקשר את הפרק עם עלילת הפרק שלי!זאת הסיבה שקוראים לפרק הבא''אשליה ואשליה''-אשליה אחת זה הכדור,ואשליה אחת זה זורארק בעצמו!
בכל מקרה,תגיב לי גם בסיפור-לא הגבת כבר הרבה זמן(תזכור-לא בנושא הישן,אלא בנושא''פוקימון-יומנו של סוכן 2:זה הזמן לפיצוץ הזמן!'',הבנת?)
ביי!