[QUOTE=tomer44;951989]"אני מבטיח!" אני אומר לידת בזמן שאני ניכנס לבכת[/QUOTE]
"טוב כנס"אומר הילד
"אבל מה אתה צריך?,איך הגעת לכאן?,מאיפה אתה?." הילד שואל
Printable View
[QUOTE=tomer44;951989]"אני מבטיח!" אני אומר לידת בזמן שאני ניכנס לבכת[/QUOTE]
"טוב כנס"אומר הילד
"אבל מה אתה צריך?,איך הגעת לכאן?,מאיפה אתה?." הילד שואל
[QUOTE=♣DarkBoy♣;951700]הקוף מתחמק מהחרב שלך ומשמיע קול קריאה מוזר "רוקולוקו"
פתאום אתה רואה עוד עשרים קופים עומדים מולך על עץ בגובה של 50 מטר ואתה לבד.
"אוקיי עכשיו עצבנת אותי"אומר הקוף
"אני נתתי לך הזדמנות ואתה לא לקחת אותה,חבל." אומר הקוף
"ועכשיו עוף לי מעץ לפני שאני והאחים שלי נהרוג אותך" אומר וברקע נשמעות קריאות קופים עזות.
מה תעשה?[/QUOTE]
"אוי מי גאד"אני עף מהעץ ובורח מימנו הכי מהר שאני יכול
[quote=♣DarkBoy♣;953105]"טוב כנס"אומר הילד
"אבל מה אתה צריך?,איך הגעת לכאן?,מאיפה אתה?." הילד שואל[/quote]
"אני לא צריך כלום, אני סתם באתי להאי הזה כדי לבדוק מה יש כאן" אני מסביר לילד "אתה גר כאן לבד"? אני שואל אותו
[QUOTE=tomer44;953126]"אני לא צריך כלום, אני סתם באתי להאי הזה כדי לבדוק מה יש כאן" אני מסביר לילד "אתה גר כאן לבד"? אני שואל אותו[/QUOTE]
"כן,אני גר באי לבד ההורים שלי נפטרו ואני יצאתי מהבית כשהייתי קטן מאז אני מתבודד על האי הזה,מידי פעם כשבאים אנשים אני מסתתר כדי שלא יציקו לי."אומר הילד
אבל אתה נראה נחמד,היית רוצה שאני יערוך לך סיור באי שלי?" שואל אותך הילד
[QUOTE=שלושה מחוזות;953108]"אוי מי גאד"אני עף מהעץ ובורח מימנו הכי מהר שאני יכול[/QUOTE]
אתה בורח מהעץ בריצה היסטרית,הקופים לא מפסיקים לזרוק עליך בלוטים ואתה רק בורח ומתחמק במהירות.
ופתאום נתקל בביקתה,אתה רואה שהביקתה מוארת ושיש שם מישהו.
מה תעשה?
[QUOTE=♣DarkBoy♣;953229]"כן,אני גר באי לבד ההורים שלי נפטרו ואני יצאתי מהבית כשהייתי קטן מאז אני מתבודד על האי הזה,מידי פעם כשבאים אנשים אני מסתתר כדי שלא יציקו לי."אומר הילד
אתה בורח מהעץ בריצה היסטרית,הקופים לא מפסיקים לזרוק עליך בלוטים ואתה רק בורח ומתחמק במהירות.
ופתאום נתקל בביקתה,אתה רואה שהביקתה מוארת ושיש שם מישהו.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומר"אפשר להיכנס לבקתה שלך?"
[quote=שלושה מחוזות;953308]אני אומר"אפשר להיכנס לבקתה שלך?"[/quote]
"כן אומר הילד."אתה נכנס ורואה עוד פיראט בביקתה
(שזה בעצם ג'ין {תומר})
[QUOTE=♣DarkBoy♣;953574]"כן אומר הילד."אתה נכנס ורואה עוד פיראט בביקתה
(שזה בעצם ג'ין {תומר})[/QUOTE]
אני אומר לג'ין"מה קורה?תרצה לעזור לי להעיף קופים מעץ אחד?"
[quote=שלושה מחוזות;953579]אני אומר לג'ין"מה קורה?תרצה לעזור לי להעיף קופים מעץ אחד?"[/quote]
[B]עכשיו צריך שג'ין יגיב כאן אז תצטרך לחכות לתגובה שלו ונראה אם הוא רוצה ללכת איתך אם כן אני עכשיו יתחיל לכתוב תגובה לשניכם עד שתיפרדו.
דרך אגב אתם לא מכירים במשחק.[/B]
[B][U][SIZE=5][COLOR=red]הודעות[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=3]תומר אתה כרגע צריך לנהל שיחה עם ליאור.[/SIZE]
[SIZE=3]ואני יגיב רק כשתרצו לצאת או ללכת למקום מסוים.[/SIZE]
[SIZE=3]לדוגמה:[/SIZE]
[SIZE=3]אם תענה לליאור שאתה רוצה ללכת איתו להעיף קופים מהעץ ולא עם הילד הקטן להסתובב, אני יכתוב לכם תגובה משותפת.[/SIZE]
[SIZE=3]ולכן אתם תצטרכו להיות מחוברים ולהגיב.[/SIZE]
[SIZE=4]אני לא אהיה מהשישי לחודש עד השמיני לחודש ולכן לא אוכל להגיב במשחק.[/SIZE]
[SIZE=4]סליחה.[/SIZE]
[quote=♣DarkBoy♣;953229]"כן,אני גר באי לבד ההורים שלי נפטרו ואני יצאתי מהבית כשהייתי קטן מאז אני מתבודד על האי הזה,מידי פעם כשבאים אנשים אני מסתתר כדי שלא יציקו לי."אומר הילד
[/quote]
"כן אני אשמח שתעשה לי סיור באי!" אני אגיד לו בשימחה ואלך אחריו
[QUOTE=tomer44;953678]"כן אני אשמח שתעשה לי סיור באי!" אני אגיד לו בשימחה ואלך אחריו[/QUOTE]
לפני שאתם יוצאים נכנס פיראט לבית ושואל אותך אם תרצה ללכת איתו להרוג כמה קופים.
מה תחליט?
ללכת עם הילד או עם ליאור?
[quote=♣DarkBoy♣;953742]לפני שאתם יוצאים נכנס פיראט לבית ושואל אותך אם תרצה ללכת איתו להרוג כמה קופים.
מה תחליט?
ללכת עם הילד או עם ליאור?[/quote]
"היי ילד רוצה שאני ואתה נילך לעזור לו להרוג את הקופים?" אני שואל את הילד ומחכה לתשובה
[QUOTE=tomer44;953748]"היי ילד רוצה שאני ואתה נילך לעזור לו להרוג את הקופים?" אני שואל את הילד ומחכה לתשובה[/QUOTE]
"לא" אומר הילד
"אני לא מתעסק עם הקופים האלה יותר" הוא אומר ובאותו זמן מרים את החולצה ומראה לכם צלקת ענקית.
"אני והם עשינו הסכם שאני לא יתקרב לעץ שלהם והם לא לביקתה שלי, אני מצטער" אומר הילד.
מה תעשה?
[quote=♣DarkBoy♣;953770]"לא" אומר הילד
"אני לא מתעסק עם הקופים האלה יותר" הוא אומר ובאותו זמן מרים את החולצה ומראה לכם צלקת ענקית.
"אני והם עשינו הסכם שאני לא יתקרב לעץ שלהם והם לא לביקתה שלי, אני מצטער" אומר הילד.
מה תעשה?[/quote]
"הם עשו לך את זה?!" אני אומר בכעס "אני הולך ללמד אותם לקח!!" אני אומר בעצבים והולך אם ליאור
[QUOTE=tomer44;953780]"הם עשו לך את זה?!" אני אומר בכעס "אני הולך ללמד אותם לקח!!" אני אומר בעצבים והולך אם ליאור[/QUOTE]
אתה וליאור יוצאים מהביקתה והולכים לכיוון העץ,אתם מגיעים לעץ ורואים בסביבות 15 קופים על העץ.
מה תעשו?
[quote=♣DarkBoy♣;955641]אתה וליאור יוצאים מהביקתה והולכים לכיוון העץ,אתם מגיעים לעץ ורואים בסביבות 15 קופים על העץ.
מה תעשו?[/quote]
אני אומר לג'ין"עלינו לעבוד ביחד כדי להביס את הקופים האלו.אתה איתיי?"
[quote=שלושה מחוזות;955666]אני אומר לג'ין"עלינו לעבוד ביחד כדי להביס את הקופים האלו.אתה איתיי?"[/quote]
"ברור שאני איתך!" אני אומר לג'ק בזמן שאני מוציא את החרב שלי "אתה מוכן לחסל כמה קופים?" אני שואל אותו
[quote=tomer44;955679]"ברור שאני איתך!" אני אומר לג'ק בזמן שאני מוציא את החרב שלי "אתה מוכן לחסל כמה קופים?" אני שואל אותו[/quote]
אני אומר לג'ין"כן אני מוכן לחסל קופים"אני מוציא את 2 החרבות ואז אומר"ג'ין קדימה התקפה" .אני תוקף את הקופים עם החרבות שלי
שניכם תוקפים את הקופים.
ג'ין מצליח להרוג חמישה וג'ק שמונה,ג'ק חטף מכה חזקה ברגל וביד ושריטה גדולה בפנים וקשה לו לתפקד,ג'ין הצליח לצאת רק במזל מהחבטה איומה שהייתה אמרוה לפגוע לו בפנים ובסופו של דבר פגעה לו בצלעות.
מה תעשו?
תשיכו להילחם או תברחו?
[quote=♣DarkBoy♣;955717]שניכם תוקפים את הקופים.
ג'ין מצליח להרוג חמישה וג'ק שמונה,ג'ק חטף מכה חזקה ברגל וביד ושריטה גדולה בפנים וקשה לו לתפקד,ג'ין הצליח לצאת רק במזל מהחבטה איומה שהייתה אמרוה לפגוע לו בפנים ובסופו של דבר פגעה לו בצלעות.
מה תעשו?
תשיכו להילחם או תברחו?[/quote]
"ג'ק בוא נסיים את זה!" אני אומר לו בזמן שאני תוקף על הקופים שנישארו
[quote=tomer44;955727]"ג'ק בוא נסיים את זה!" אני אומר לו בזמן שאני תוקף על הקופים שנישארו[/quote]
אני אומר לג'ין"אוקי אני בעד"אני תווקף את כול שאר הקופים שנשארו
אתם תוקפים את הקופים והורגים את כולם.
שניכם יצאתם בלי פגע מהמערכה השניה.
הילד רץ אליכם ומודה לכם על כך שהרגתם את הקופים.
מה תעשו?
לאן תתקדמו?
[quote=♣DarkBoy♣;955756]אתם תוקפים את הקופים והורגים את כולם.
מה תעשו?
לאן תתקדמו?[/quote]
אני אומר לג'ין"תודה על העזרה" אני מטפס על העץ כדי לראות מה הקוף לא נתן לי לראות
[quote=שלושה מחוזות;955761]אני אומר לג'ין"תודה על העזרה" אני מטפס על העץ כדי לראות מה הקוף לא נתן לי לראות[/quote]
(חכם)
אתה מטפס על העץ ורואה שם בין הענפים קופסא,קופסת עץ שסגורה במנעול מה תעשה?
[quote=♣DarkBoy♣;955756]אתם תוקפים את הקופים והורגים את כולם.
מה תעשו?
לאן תתקדמו?[/quote]
"בבקשה" אני אומר לילד "עכשיו אתה יכול לעשות לי את הסיור באי?" אני שואל אותו
[quote=♣DarkBoy♣;955765](חכם)
אתה מטפס על העץ ורואה שם בין הענפים קופסא,קופסת עץ שסגורה במנעול מה תעשה?[/quote]
אני מנסה לפתוח את הקופסא עם החרבות שלי
[QUOTE=שלושה מחוזות;955785]אני מנסה לפתוח את הקופסא עם החרבות שלי[/QUOTE]
אתה נותן מכה חזקה עם החרב שלך ושובר את המנעול,אתה פותח את הקופסא ורואה שם......,
[B]פרי[/B] מה תעשה?
[QUOTE=tomer44;955782]"בבקשה" אני אומר לילד "עכשיו אתה יכול לעשות לי את הסיור באי?" אני שואל אותו[/QUOTE]
"כן,בכיף בוא."אומר לך הילד ואתם מתחילים ללכת.
[quote=♣DarkBoy♣;955793]
"כן,בכיף בוא."אומר לך הילד ואתם מתחילים ללכת.[/quote]
אני הולך אחריו ושואל אותו "מה העינין הזה עם הקופים?"
[quote=♣DarkBoy♣;955793]אתה נותן מכה חזקה עם החרב שלך ושובר את המנעול,אתה פותח את הקופסא ורואה שם......,
[B]פרי[/B] מה תעשה?
[/quote]
פרי שטן?
אני שם את הפרי בתוך הקופסא.לוקח את הקופסא איתי.יורד מן עץ כאילו לא מצאתי כלום והולך לסירה שלי
[QUOTE=tomer44;955800]אני הולך אחריו ושואל אותו "מה העינין הזה עם הקופים?"[/QUOTE]
"סתם,כשהגעתי לאי בפעם הראשונה טיילתי ביער ופתאום הקופים התחילו לזרוק עלי בלוטים,אני התעצבנתי וזרקתי אלייהם חזרה,פתאום קפץ עלי אחד הקופים ועשה לי את החתך הזה בבטן,מאז אני רוב היום בתוך הביקתה כדי שלא יפגעו בי, אבל בזכותך ובזכות חבר שלך אני יוכל לחיות בשלווה ביער,[B]תודה[/B]!"
אומר לך הילד ואתם ממשיכים להתקדם.
[QUOTE=שלושה מחוזות;955807]פרי שטן?
אני שם את הפרי בתוך הקופסא.לוקח את הקופסא איתי.יורד מן עץ כאילו לא מצאתי כלום והולך לסירה שלי[/QUOTE]
אתה נכנס לסירה ומתחיל להפליג,מה תרצה לעשות?
[quote=♣DarkBoy♣;955810]"סתם,כשהגעתי לאי בפעם הראשונה טיילתי ביער ופתאום הקופים התחילו לזרוק עלי בלוטים,אני התעצבנתי וזרקתי אלייהם חזרה,פתאום קפץ עלי אחד הקופים ועשה לי את החתך הזה בבטן,מאז אני רוב היום בתוך הביקתה כדי שלא יפגעו בי, אבל בזכותך ובזכות חבר שלך אני יוכל לחיות בשלווה ביער,[B]תודה[/B]!"
אומר לך הילד ואתם ממשיכים להתקדם.[/quote]
"תגיד... אתה רוצה אולי להצטרף לצוות שלי?" אני שואל אותו קצת בחשש
[quote=♣DarkBoy♣;955810]
אתה נכנס לסירה ומתחיל להפליג,מה תרצה לעשות?[/quote]
אני מפליג לאי אחר שאין בו קופים משוגעים
[QUOTE=שלושה מחוזות;955816]אני מפליג לאי אחר שאין בו קופים משוגעים[/QUOTE]
אתה מתקדם בים ופתאום רואה אונית מסע ענקית,
מה תעשה?
[QUOTE=tomer44;955812]"תגיד... אתה רוצה אולי להצטרף לצוות שלי?" אני שואל אותו קצת בחשש[/QUOTE]
"אתה באמת רוצה אותי?"שואל אותך הילד
"הדבר היחיד שאני יודע לעשות זה להילחם קצת בחרבות,והחרב שלי די עלובה,אבל אם תיתן לי את החרבות שלך אני מבטיחי לך שאני יביא לך דבר ששוה את כל העושר בעולם וכמובן שאצטרף אליך גם." אומר הילד
[QUOTE=♣DarkBoy♣;955824]אתה מתקדם בים ופתאום רואה אונית מסע ענקית,
מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אומר לאנשים שנמצאים על הסיפון"אני יכול לעולת על האוניה שלכם?"
[quote=♣DarkBoy♣;955824]
"אתה באמת רוצה אותי?"שואל אותך הילד
"הדבר היחיד שאני יודע לעשות זה להילחם קצת בחרבות,והחרב שלי די עלובה,אבל אם תיתן לי את החרבות שלך אני מבטיחי לך שאני יביא לך דבר ששוה את כל העושר בעולם וכמובן שאצטרף אליך גם." אומר הילד[/quote]
"כן אני רוצה אותן בצוות שלי!" אני אומר לילד "אני יביא לך חרב, אבל מה תביא לי? איזה דבר יביא לי את כל העושר בעולם?" אני שואל אותו בהתעניינות
[quote=שלושה מחוזות;955827]אני אומר לאנשים שנמצאים על הסיפון"אני יכול לעולת על האוניה שלכם?"[/quote]
אתה צועק לכיוון האוניה אבל אף אחד לא שם לב אליך,האוניה גדולה מהסירה שלך פי 50.
מה תעשה?
[QUOTE=tomer44;955833]"כן אני רוצה אותן בצוות שלי!" אני אומר לילד "אני יביא לך חרב, אבל מה תביא לי? איזה דבר יביא לי את כל העושר בעולם?" אני שואל אותו בהתעניינות[/QUOTE]
"זה משהו שלא מהעולם הזה אני לא בטוח בדיוק למה הוא גורם אבל אני בטוח שאתה תהיה מאושר, רוצה אותו או לא?"שואל אותך הילד
מה תעשה?
[QUOTE=♣DarkBoy♣;955838]אתה צועק לכיוון האוניה אבל אף אחד לא שם לב אליך,האוניה גדולה מהסירה שלך פי 50.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני מחפש אם י סולם או כול דבר אחר שיכול לעזור לי לעלות על הספינה
[quote=שלושה מחוזות;955841]אני מחפש אם י סולם או כול דבר אחר שיכול לעזור לי לעלות על הספינה[/quote]
אתה מוצא סולם חבלים קטן בצד האוניה,תרצה לטפס ולעלות עליה?
[quote=♣DarkBoy♣;955838]
"זה משהו שלא מהעולם הזה אני לא בטוח בדיוק למה הוא גורם אבל אני בטוח שאתה תהיה מאושר, רוצה אותו או לא?"שואל אותך הילד
מה תעשה?[/quote]
"ברור שאני רוצה אותו!" אני אומר לו בהתרגשות "מזה הדבר הזה?" אני שואל אותו
[QUOTE=♣DarkBoy♣;955847]אתה מוצא סולם חבלים קטן בצד האוניה,תרצה לטפס ולעלות עליה?[/QUOTE]
אני לוקח את הקופסא שמצאתי ומסתיר אותה ועולה על הסולם
[QUOTE=שלושה מחוזות;955855]אני לוקח את הקופסא שמצאתי ומסתיר אותה ועולה על הסולם[/QUOTE]
אתה מסתיר את הקופסא ועולה אל הסירה אתה מציץ ורואה שזו ספינה של חיל הים!
מה תעשה?
(זכור את הפרי!)
[QUOTE=tomer44;955851]"ברור שאני רוצה אותו!" אני אומר לו בהתרגשות "מזה הדבר הזה?" אני שואל אותו[/QUOTE]
"בוא אני יראה לך"אומר הילד ולוקח אותך למין קבר,הוא מתחיל ל חפור ומוציא קופסא ואומר לך
"אני יתן לך את הקופסא אם תיתן לי עכשיו את אחת מהחרבות שלך, אני מבטיח לך שלא תצטער!." אומר הילד
[B][U][SIZE="3"]הודעה![/SIZE][/U][/B]
הצטרף שחקן חדש בשם קאי במקום פוקארט.
קאי אתה תתחיל כבר מהים,
אתה שט לך ופתאום רואה אוניה,אתה מסתכל מקרוב ורואה אדם שמטפס על סולם באוניה. מה תעשה?
[U][B]זכור[/B][/U]!
אתה משחק באותו "עולם" עם ליאור ותומר ככה שאתה תיפגוש אותם הרבה במשחק.