תודה על התגובה הבונה, ואת צודקת אווירה מאוד חסרה.
אבל לאחר שיגמרו כול הפרקים הקצרים והמשעממים יתחילו פרקים ממש מגניבים, ארוכים, ועם המון אווירה! אהבו אותם מאוד!
נכון עומר?
עוד תגובה 1 ואני ממשיך D:
Printable View
תודה על התגובה הבונה, ואת צודקת אווירה מאוד חסרה.
אבל לאחר שיגמרו כול הפרקים הקצרים והמשעממים יתחילו פרקים ממש מגניבים, ארוכים, ועם המון אווירה! אהבו אותם מאוד!
נכון עומר?
עוד תגובה 1 ואני ממשיך D:
נכון מאוד יובל הולך להפציץ אותנו ואז כולכם תערכו את ההודעת שלכם ב:יוווווווו איזה פרק אדיר איזה מתח !!! וואי אחי תמשיך!!!!!! וכאלה חחח טוב מקווה שמישהו עגיב מהר כדי שתמשיך><
פרקים נחמדים אבל קצרים מאוד מאוד!!!
מקווה שהפרקים הבאים יהיו ארוכים יותר,ככל שזה יותר ארוך,יותר מעניין.
יאוו נראה לי האיש המשוריין עומד להחטיף לו XD
אני אשמח מאוד אם את הפרקים הבאים בסדרה, גם אם הם קצרים, תשלח לי אותם, אני אשמח להיות לך בטא בלי קרדיט אפילו, ורק שהסיפור שלך יהיה טוב, לפחות פרק אחד, כדי שתראה מה זה עושה.
טוב יובל מתי אתה ממשיך?
[b][u]פרק ז':[/u][/b] דימעת המלאך הגוסס - חלק II
*קרידיט לאבטיחי [הילה] על הב.ט.א *
"אתה מתחצף אליי?!" זעם הבחור המשוריין. אנגלר לא השיב. "לידיעתך, היני הגנרל הגדול של הקיסר לורבילורג של העיר אלגלאלורד דרגה שלוש, בנוסף לכך אני מפקד יחידות 7, 12 ו22!" "ומה שמך?" שאל אנגלר. הגנרל החל להתעצבן "שמי הוא בלאקיר, אך זה כבר אין עיניינך!" השיב לו בקול מרוגז ורם. אנגלר לא הגיב. "אתה בא איתי לקיסר!"המשיך ומשך את ידו בדרך לקיסר.
בדרך, אנגלר הגיע למקומות שהוא לא ראה בעיר ובאותם מקומות ניתן היה לראות על התושבים פחד,אימה ושנאה עזה. שומרים לוקחים את כספם ומכים אותם, 'זה נורא! חשב אנגלר, 'איך לא ראיתי את זה קודם?!'. בלאקיר לא עצר-הוא לקח את אנגלר לאזור הכיכר, שם אנגלר הכיר רק את האזור ואת האנשים שחיים נורמליים. הגנרל עצר. אנגלר הרים את ראשו. הוא ראה לפניו מראה נפל ובלתי יאומן, ארמון עצום בגודלו, מעוטר באיורים נוצריים, ומוקף בחומה גבוה וחומה כגזזע עץ, אך עם זאת חזקה כברזל.
לחומה הייתה דלת גדולה במימדיה, אך בלאקיר פשוט בעט בדלת והיא נפתחה כאילו הייתה אבק בפני רגלו החסונה של בלאקיר. 'וואו... חשב אנגלר.' זה בחור נורא חזק...'. בעוד בלאקיר נכנס לתוך הארמון עם אנגלר והבחור שבידיו, שני הילדים חיכו בחוץ. בלאקיר הגיע לכיסא המלכות של הקיסר לורבילוג. בלאקיר זרק את השניים לרצפה והשתחווה במהירות הבזק,אנגלר לא היה קשה תפיסה ולכן עשה כמו בלאקיר, וכמובן שגם האזרח.
"שלום הגנרל בלאקיר" אמר לורבילורג "קום נא". בלאקית ציית. לורבילורג הסתכל על האזרח ושאל "מה קרה לו?", "שום דבר הוד מלכותך," ענה בלאקיר, "לא שילם חמישה מיסים בחמישה חודשים להוד מלכותו". הקיסר סימן לבלאקיר עם הראש סימן לא מובן, ובתשובה בלאקיר חייך "כן אדוני!". אנגלר לא ידע מה קורה שם בחדר, אך הוא שמע רחש אש וצרחות מקפיאות דם."קום גם אתה" אמר הקיסר לורבילורג לאנגלר,אנגלר בכה-ולמרבה ההפתעה שם לב לשומרים אלברט ואורגון המצחקקים ליד המלך! וגם את נופיס, מנסה שלא להזיל דמעה דרך משקפיו. זה היה נורא. "ומה קרה לך?" שאל לורבילורג. "הי-ה-הי-תחצפתי ל.." גמגם אנגלר, "למה?!" שאל לורבילורג. "לגנרל!" אמר אנגלר.
לורבילורג צחק צחוק מטורף," זו סיבה לבוא לפה?! צא מכאן!!!" צעק לורבילורג. אענגלר עמד - הוא לא יכל לסבול כזה רוע. "ברצוני לשאול את הוד מלכותו כמה שאלות" אמר אנגלר. לורבילורג לא ענה, הוא רק הקשיב. "מדוע האנשים מחוץ לכיכר כל כך סובלים ומבפנים לא?" הוא המשיך. "שאלה מפגרת, אבל אענה לך בכול זאת" ענה לו לורבילורג "זה השלטון שנקרא דמעת המלאך הגוסס."אנגלר לא הבין והיה קשוב. לורבילורג המשיך."השתלטנו על העיר אלגאלורד ממזמן, וזה השלטון שלנו, האנשים שבתוך הכיכר הם האצילים, עכשיו צא! ותמסור לשני הילדיים העניים האלה שאביהם מת!".
"האנשים רוצים לחיות את חיים"אמר אנגלר בעצב ויצא. בעודו יוצא שני הילדים שעמדו מבחוץ קודם לכן-התחילו לבכות. "אדוני,"אמר אחד מהם לאנגלר" אתה יודע מה קרה לאבינו?". אנגלר לא היה יכול לענות.אנגלר התחיל לרוץ ללא ידיעה לאן. הוא לא הכיר את המקום. מחשבות התרוצצו במוחו,' שומרים בכול מקום בועטים ומרביצים לאזרחים! אומרים להם עונשים וגונבים להם את האוכל!' אנגלר לא ידע את הדרך מאיפה שהוא היה לבקתה,' מה זה?!'. אנגלר המשיך לרוץ, הוא ראה בדימיונו דם בכל מקום, במים על האנשים, על המדרכה, הוא לא יכל יותר. הוא הסתובב במהירות מפתיעה ורץ בחזרה לכיכר 'חייב לישון...בר..היה שלב... לא ראיתי אף-פעם שלטון כזה...'הוא דיבר לעצמו בהתנשפויות,'אני מבין למה עדיף להיות נווד, ביחד עם בהמות הבודוק בחורשות ובסוואנות!'.
כשהגיע למקום מפלטו, הבר החביב, חיכתה לו שם ג'סיקה -בוכה ומתאבלת....
פרק טוב וארוך ^^
עשיתי לך בטא וכך בעצם הורדתי את מה שהייתי מגיבה- אם..
אבל אממ,
כדאי שתמשיך בכתיבה של פרקים ארוכים כאלה,
ונגיד יש שני פרקים קצרים , פשוט תשנה קצת את החלוקה של הפרקים ותעשה לך פרק גדול D:
זאת אומרת, תוסיף את הפרק הקצר השני לפרק שלפניו, ואז תקך חלק מהפרק הענקי, ותעביר קדימה עד שתגיע לפרק הקצר הראשון ><"
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Aug 25 2008, 02:41 PM
[b] פרק טוב וארוך ^^
עשיתי לך בטא וכך בעצם הורדתי את מה שהייתי מגיבה- אם..
אבל אממ,
כדאי שתמשיך בכתיבה של פרקים ארוכים כאלה,
ונגיד יש שני פרקים קצרים , פשוט תשנה קצת את החלוקה של הפרקים ותעשה לך פרק גדול D:
זאת אומרת, תוסיף את הפרק הקצר השני לפרק שלפניו, ואז תקך חלק מהפרק הענקי, ותעביר קדימה עד שתגיע לפרק הקצר הראשון ><" [/b][/quote]
מספר הפרקים מתוכנן...
אבל ממש בקרוב אנחנו מתיחילים עם פרקים ארוכים!
פרק קצת קשה... אבל זה לא מוהע מימנו להיות מעניין שלטון קשה.. אם שלטון כזה עדיך להידאבד XD
כמה תקונים:
*מונע
*ממנו
*מעניין,
*קשה...
*עדיף
*להתאבד
><"
אופס >< אני פשוט כותב מהר ולפעמים יש לי קצת שגיאות(לא קצת במקרה הזה)................ טוב למה לא אמרת משהו בקשר לסיפור של יובל? XD
עוד 2 תגובות ואני ממשיך
אני לא מאמין שאף אחד לא מגיב לסיפור שלך :( אני עצוב כמעט כמוך :( :( :( :(
אהא אף אחד לא מגיב \:
אני לא מאמין שלא מגיבים לסיפור כזה יפה.......
וואה פרק נחמד!!!
אהבתי..
תמשיך!
יש עוד תגובה אחת!
עומר-
אני לא הגבתי לסיפור שלו כי פשוט עשיתי לו בטא, וככה בעצם תיקנתי את כל הדברים שבהתחלה חשבתי שהם לא טובים- ככה לפי דעתי הורדתי את הטעויות.
אבל אם לא שמת לב, בקשתי שיאריך פרקים...
[b][u]פרק ח':[/u][/b] אניגמה
"מה קרה?" שאל אנגלר בבהלה את ג'סיקה, "אנשים נרצחו בטפרים"ג'סיקה השיבה בבכי, "ומאשימים אותי... המשפט הולך להיתקיים עוד מעט!". "מה?!" הגיב אנגלר.. "הקיסר הטיפש..."הוא מלמל לעצמו. "מדוע הם מאשימים אותך?". "הם טוענים כי הגופות אשר נמצאו במסוק היו אותן סרתיות ואותה DNA." השיבה לו ג'סיקה. "והם אומרים שהDNA שלי תואם".
אנגלר נזכר במסוק מלא הדם וכמעט התעלף על הריצפה, אך הוא קם ומהר לקח את ג'סיקה איתו לחדרו, שם הם ישבו. "גזעי אנוש.. כול מה שהם יודעים זה דם ומלחמות" אמר אנגלר "לכן אני נווד, ככה לא אצטרך להתמודד עם דם ומלחמות בקרבת גזעי אנוש, ואוכל להתעלם!" ג'סיקה הינהנה את ראשה לחיוב. "יש לך חלום?" שאלה ג'סיקה את אנגלר. אנגלר החל להסמיק, "אממ... החלום שלי זו אישה וילדים.. ומשפחה!" אמר אנגלר במהירות ובמבוכה." כן משפחה!" .
ג'סיקה ציחקקה, אך הפעולה עשתה רושם לציחקוק מאולץ, "אבל החלום הכי גדול שלי,"אמר אנגלר בקול מהורהר," זה ליהיות נווד בין כוכבים!".אנגלר הביט לתקרה ובעיניו ניצת ניצוץ. "ומדוע כך?" שאלה ג'סיקה."אתה הרי כבר נווד...". "אני נודד רק בכוכב הלכת הזה, אלנוס." אמר אנגלר." ונמאס לי כבר לראות רק שלושה ירחים בלילה ושמש אחת קטנה בבוקר. אני רוצה לטייל בכול הכוכבים, עם היריחים ההמוניים! והכי מכל- אני רוצה לבקר בארקדייה, שם יש את השמש הכי גדולה..." ג'סיקה התעניינה וחשבה לעצמה 'הלוואי וגם לי היו חלומות מפותחים כמו של אנגלר...'
אנגלר כבר ידע בתוך ליבו שהוא מאוהב, ורצה לעזור לבחירת ליבו. "כשיגיע המשפט הבזוי אני יעמוד לצידך," אמר אנגלר "וביחד אנחנו נוכיח שאת חפה מפשע."
תגיד- עד עכשיו לא הבנתי מה זה סרטיות ><"
וכרגיל פרק קצר.
זה היה מאוד מעצבן שלא היה לי מקום להוסיף תיאורים ><"
טוב זה סוג של פרק צדדי כזה שרק נותן מידע.
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Aug 26 2008, 02:00 PM
[b] תגיד- עד עכשיו לא הבנתי מה זה סרטיות ><"
וכרגיל פרק קצר.
זה היה מאוד מעצבן שלא היה לי מקום להוסיף תיאורים ><"
טוב זה סוג של פרק צדדי כזה שרק נותן מידע. [/b][/quote]
Were the fuck do you see סרטיות?
חחח אנגלא מאוהב הההההאאאאא ויש לו חלום מוזר :mellow: חחסוואי בא לי כבר שהפרקים אם הדיבורים יגמרו אני יבדוק באנימאסטר באיזה פרק מתחיל האקשן :basketball: :box:
פרק הבא
יופי ! השאלה זה מתי יהיה הפרק הבא
3 תגובות
[quote][b]
"מה קרה?" שאל אנגלר בבהלה את ג'סיקה, "אנשים נרצחו בטפרים"ג'סיקה השיבה בבכי, "ומאשימים אותי... המשפט הולך להיתקיים עוד מעט!". "מה?!" הגיב אנגלר.. "הקיסר הטיפש..."הוא מלמל לעצמו. "מדוע הם מאשימים אותך?". "הם טוענים כי הגופות אשר נמצאו במסוק היו אותן [b]סרתיות[/b] ואותה DNA.[/b][/quote]
Woopsy Dazy!
זה אמור ליהיות שריטות...
בכול אופן פרק הבא מתחיל פרק האקשן!
יופי! :) :) :) :)
מצויין.
אני מחכה.
בכל מקרה-
לפני הכל, כדאי שתעבור עליו, תוסיף תיאורים, נגיד אם הוא ראה משהו, אז תעשה דימויים.
נגיד, כמו החומה שתיארתי.. להפוך לספרותי.
בלי :"ואז"
ושפה פשוטה.
אוף יובל תמשיך!!!!!!!!!!!!!!
2 תגובות
טוב אני יסחות מאנשים תגובות בנו''ד O:
מה 2 תגובות?!
הילה הגיבה ורנג'ר הגיב...
זה הופך את זה לתגובה אחת...וזה שלי...
לאחר התגובה שלי אתה אמור להמשיך לפרק הבא...
ווואי פרק נחמד מאוד,הקיסר הדפוק הזה,זה דיקטטורה...מקווה שהם ימלטו מן המקום...
יובל אתה מכון להמשיך עכשיו? ומר חתול קרא לי עומר טוב?
אמשיך ביום חמישי בערב
אוף למה לא לפני? :o
-עומר, זה כבר מתחיל לעצבן שאתה מאספים פה, זו פשוט דרך ליצירת הודעות. תגיב תגובות בונות.-
ליובל יש סיבות משלו לפרסם מתי שבא לו- ותגובות מהסוג שלך נחשבות לעברה על החוק.
שלחתי לוולברינה את הפרק הבא.
היא בקרוב תתקן אותו ואשלח לפה
[b][u]פרק ט'[/u]:[/b] הלורד אקטוריוס
מתוך שלושה - עשר הלורדים הגדולים, הלורד אקטוריוס הוא השלישי. הלורדים האלה מכונים "פריסדיום - היומניטס" [שומרי התרבות בלטינית] או בקיצור "פריסדיוס". כל אחד שייך לתרבות אחרת, בעוד השלושה עשר מסמל את המזל הרע בתרבות המצרית - ולשם כך הוא הלורד הלא יוצלח. הפריסדיוסים חייבים להיות לורדים של ממלכה מסויימת על מנת לקבל את כוחותם. אלא ידוע איך הם נוצרו, מתי ולמה. אך ידוע שהם עוצמתיים במיוחד, ושכולם בני אדם. הלורד אקטוריוס הוא הפריסדיוס השלישי והוא שייך לתרבות הנורדית, אך לצערנו הרב לורד אקטוריוס משרת את הקיסר של העיר התמואה והמוכרת לנו אלגאלורד.
לא כל בן אדם יכול לרוץ כל כך מהר, כשבידו הוא מניף ומנפנף בפטיש גדול מברזל כסוף, בידו השניה מחזיקת כוס מלאה ביין נורדי עד קצותיה, בזמן שהוא נלחם נגד שתיים עשרה בהמות קודוק, מבלי לשפוך טיפה מהיין. הלורד אקטוריוס עושה את זה.
המקום היה חולי למראה ומלא באבנים מאובקות. אקטוריוס הסתתר מאחורי סלע איתן וזרק אבן דינמית לעבר הבהמות הגדולות. הפיצוץ נשמע מהרים לאגמים. אקטוריוס ניקה את עצמו מעט והמשיך ללכת. למעשה כוכב הלכת אשר הוא הולך בוא נקרא וורגין, והוא בדרך לעיר ארנגוק על מנת להודיע לקיסר ברבליץ הודעה של הקיסר לורבילורג. במקום לשלוח רץ, הוא שלח לורד אשר ילחם בבהמות הקודוק אשר עוברות בדרכו.
אקטוריוס היה שרירי כולו, שיער לבן ארוך וזקנקן ארוך, הייתה לו קסדה ויקינגית וכולו היה משוריין. 'קל מידי...' חשב אקטוריוס לעצמו, 'למה הוא לא היה יכול לשלוח את הגנרל בלאקיר? זה משעמם...'. הוא ראה כבר מהגבעה את חומות העיר ארנגוק. כאשר הגיע לשער הגדול, שני השומרים נתנו לו להיכנס כהרף עין. אקטוריוס נכנס לטירת הקיסר ברבליץ מבלי לדפוק בדלת. בניגוד לארמון הריק של הקיסר לורבילורג, פה האולמות היומלאים בשומרים חמושים וחזקים למראה.
אקטוריוס החל להתקדם לכיוון הקיסר ברבליץ. ברבליץ היה קירח כולו ושמן מאוד. כל הארמון היה מלא זהב, לא רק האולמות המנצנצים - גם שריונות השומרים קושטו בפסי זהב, וגם ברבליץ עצמו.לא מפתיע.
"שלום לוחם נורדי מהאימפריה הנורדית של ארת'יה" אמר ברבליץ "מה ממני תבקש?". "באתי לכאן בכדאי להודיע לך הודעה של הקיסר לורבילורג" אמר אקטוריוס. "בידינו הנסיכה ג'סיקה מכוכב הלכת גילן, מאחר והיא רצחה, אנחנו לא הולכים להחזיר אותה לכוכב גלין למרות שזה מה שרצינו, אנחנו לא נתקן את המסוק שבה היא התרסקה על מנת שיחוד אימפריית גלין אשר יעזרו במצור נגד טירתכם - על מנת לעצור את הכול הצטרפו לשלטוננו דמעת המלאך הגוסס, והכנעו".
ברבליץ צחקק. "כוחות הצבא שלנו הם פי 12 מכוחות שלטונכם" אמר ברבליץ. "ואימפריית גלין המזויינת הזאת שלכם"."תגיד את זה לקיסר לורבילורג, לא לי"השיב אקטוריוס והלך לדרך היציאה. "יש לנו גם את הפרידיוס השמיני!" צעק ברבליץ. אקטוריוס הסתובב בחשד,"איזה לורד?"שאל אקטוריוס," של איזו תרבות?".
ברבליץ צחקק "שמו צ'ילצ'אנג יונג" אמר ברבליץ "והוא שייך לתרבות הסינית". אקטוריוס צחקק צחקוק דומה לשל ברבליץ "אני הפרידיוס השלישי, שמי אקטוריוס ואני שייך לתרבות הנורדית" אמר אקטוריוס והלך לדרכו החוצה. ברבליץ התפלא, אך לא היסס. "שומרים!! תקפו אותו!" צעק ברבליץ "אם אתה באמת הפרידוס, נראה אותך מנצח שלושה עשר מהשומרים המאוד מיומנים שלי!".
אקטוריוס ידע שזה סתם שטויות ושזה מאוד קל. "בשם האלים של ארצי הנורדית..." אמר אקטוריוס ושלף את הפטיש. בעוד אחד השומרים הסתער עליו, הוא קפץ גבוהה, תפס מנורת שמן והפיל אותה על אחד השומרים, מוציא אש מאפו, ושורף אותו. השומר השני ניסה לתקוע בו חנית, אך אקטוריוס הסתובב מהר ותפס את החנית שובר אותה.אקטוריוס הסתובב פעם שניה, הרביץ לו עם אגרופו וברגע שהשומר נפל, אקטוריוס שבר את עצמותיו עם פטישו העצום.אקטוריוס לא בזבז אף רגע.אקטוריוס נדחף בין רגליו של השומר השלישי וחבט בו עם הפטיש, השומר השלישי נפל על שומר הרביעי שמאחוריו, והם נדחפו לאש ונשרפו. השומר הראשון אשר היה מלא באש רץ ובנשיפה אחת קטנה של אקטוריוס הוא עף על החמישי ושרף אותו, וברגע שהגיע השישי, אקטוריוס דפק את הפטיש שלו ברצפה ועשה חור, והשומר השישי מעד ונפל, ואקטוריוס קפץ עליו וסובב במהירות את פטישו לשומר השביעי. מלמעלה קפץ עליו השומר השמיני, אתם יודעים איזו קסדה יש לאקטוריוס... אז הוא פשוט קפץ והרג את השומר השמיני, ובאותה קפיצה נחת על השומר השישי. ובאותו רגע השומר התשיעי הגיע ומאחוריו העשירי, אז אקטוריוס מעביר עליו את הפטיש הענק וברגע שהשומר האחד עשר הגיע מאחוריו עם רובה ענקי, אקטוריוס הסתובב לעברו ושבר לו את המפרקת.אקטוריוס קפץ לעבר האש בעוד השומר השניים עשר והשומר השלושה עשר יורים עליו, הוא התחמק ולקח משיריונו כדור קוצים ענקי וזרק על השומר השניים עשר שמיד הכדור קףץ לשומר השלושה עשר.
אקטריוס סיים להרוג אותם וצחקק. "משחק ילדים" אמר. ברבליץ נשאר עם פה פתוח... "אפילו לא השתמשתי בנשק האמיתי שלי - חרב הרונות" אמר אקטוריוס והלך.
אך עדיין, מה יקרה עם ג'סיקה שלא הולכת לחזור הביתה בגלל דמעות הדם של לורבילורג? הם גלין ישתכנעו מהשחדות של העיר אלגאלורד? והאם העיר ארנגוק?
וואי רואים שהיתחיל האקשן? רואים? רואים? רואים? כל הכבוד על הפרק היפה והמאאאאאוד ארוך הזה נ.ב הבחור מפחיד O.O שרף 6 אנשים ניראלי...