-
[B][U][CENTER][SIZE="6"][COLOR="SeaGreen"]רון
[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/U][/B]
"לא.. תגיד תודה גם על זה." הוא לוקח אותך לחדר ניתוח הגופות, ומסביר לך איך לעשות את הכול, ואז נותן לך כלים ובגדים. אתה שם את הבגדים ומתחיל לעבוד ואז הוא אומר לך,"אתה תקבל את הכסף שלך בסיום העבודה" ומתחיל לצחוק צחוק מפגר קצת.
--------------------
אתה מוקפא מהמשחק ל18 שעות אם לא, פשוט תגיד שאתה רוצה להפסיק ואז תקבל כסף רק על השעות שעבדת עליהם.
-
[quote=Zach Fair;1012169]
[SIZE=6][U][B][COLOR=Magenta]אליס[/COLOR][/B][/U][/SIZE]
"המחיר הוא, הביתולין שלך" הוא אומר לך בשיא הרצינות. לפתע אמא שלך שלך דופקת בדלת ושואלת,"אליס, את בסדר? את צריכה משהו?"[/quote]
"לא, אני מסתדרת. תודה!" אני קוראת וחוזרת לעניינינו. "מ..מה.. ברצינות? אבל אתה עורב! זה לא קצת סוטה?" אני שואלת בבלבול.
-
[quote=Zach Fair;1011996]
[COLOR=Red][SIZE=6]התחלה לוולברין.
[/SIZE][/COLOR]אתה הולך לבית שלך בנתניה, בית מפורק ושרוף קצת, אתה נכנס לבית, ושם הוא דיי נקי, אתה מסתכל על התמונה של אשתך, ואז אומר,"שלום לך אהובתי" לפתע, מתוך החלונות, מתחילים לזרוק אבנים, מה תעשה? (דרך אגב, אתה לא זאב ולא חצי זאב,)
העורב, כבר הספיק לעוף לאדם הבא. הוא מגיע לג'ייקוב. שעדיין בשוק ממה שקרה ביום הקודם, הוא מסתכל עליו ואז אומר,"הינה נשמה, שעברה הרבה בחייה..." ועוד דמעה זולגת מעיניו. [/quote]
אני מתכופף ומנסה להימלט מפגיעה. אני מחכה עד שאלה שזורקים את האבנים חושבים שהבית נטוש, ואז אני מתרומם לעמידה, שובר את המסגרת של התמונה, שם את התמונה שלה בכיס המקטורן שלי ואז אני ממשיך לסקור את הבית ולראות אם יש דברים נוספים שאני יכול לקחת למסע שלי.
-
[QUOTE=Zach Fair;1012142]
[B][U][CENTER][SIZE="6"][COLOR="SandyBrown"]ג'ייקוב
[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/U][/B]
אתה נכנס לבר ושם אתה רואה שלט עם חוקים. אתה הולך אליו ומתחיל לקרוא אותו וזה מה שאתה רואה:
חוק 1: כולם מוזמנים לבר הזה.
חוק 2: אין קרבות בבר הזה.
אתה מסתכל מסביב, ואז רואה את האיש המוזר, והולך אליו. הוא אומר לך,"שב." ואתה יושב, אתה לא יודע אם זה מפחד או מרגש אחר.
"אתה בטח רוצה לדעת מה קרה לפני מספר לילות נכון?"
אתה מסתכל עליו, ולפי המבט הוא רואה שכן.
ואז הוא מתחיל לספר לך,"אני איש זאב, בצבא של המלך. אתה, מוזמן להצטרף אם אתה רוצה"
|[/QUOTE]
"כמה לילות? זה קרה אתמול..." אומר לו בתיקון "להצטרף לאנשי זאב? הם האויבים של הערפדים נכון? אם כך, אשמח להצטרף" אומר לו בלי לחשוב פעמיים.
-
[quote=Zach Fair;1012035][U][B][SIZE=6][COLOR=royalblue]ג'ון[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
הם מתחילים לצחוק עלייך, כולם, והם קופצים עלייך, לפתע מופיע איש, הוא מביס את כולם באגרוף רגיל, זה נראה כאילו הם כולם מתים... האיש מסתכל עלייך ומחייך, יש לו ניבים ארוכים, הוא עומד לתקוף אותך! לפתע קופץ עליו זאב ענק, ומתחיל קרב בניהם, זה נראה כאילו הם נלחמים עלייך, אתה רוצה לברוח, אבל עדיין חש את הצורך להישאר.... מה תעשה?
[CENTER][/quote][/CENTER]
אני נשאר וצופה בעודי אומר לו "תודה רבה,גם אני רוצה בעתיד להיות כמוך,זאת אורמת איש-זאב".
-
[U][B][CENTER][COLOR="Magenta"][SIZE="6"]אליס[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/B][/U]
"זה לא קשור לזה... את טהורה מידי, ובגלל זה, אני לא יכול לעזור לך להשיג לך, את עינייך בחזרה..." הוא אומר ומתחיל לחשוב קצת ואז אומר,"אני לא יודע, איך אני אמור לעזור לך להיפטר מהביתולים, אבל את שאר הדרך אני יכול להדריך אותך..."
[U][B][SIZE="6"][CENTER][COLOR="Red"]וולברין[/COLOR][/CENTER][/SIZE][/B][/U]
אתה מתחיל לסרוק את הבית, ונכנס לחדר המטבח, אתה רואה שיש שם תיק שאתה יכול לקחת איתך, ולשים שם מספר דברים, אתה פותח את המקרר ומוצא שם קצת אוכל ושתייה. אחרי זה אתה יוצא והולך לחדר השינה, אתה מסתכל על החדר, ורואה שם סכין קטנה, רובה ו8 כדורים, ואתה לוקח גם כמה בגדים. אתה רואה שאין לך יותר מקום בתיק, אז אתה יוצא מהחדר ומהבית ואז חושב,"אני יכול לשרוף את הבית... שאף אחד אחר לא יזהם אותו..." מה תעשה?
[COLOR="DarkOrange"][U][B][CENTER][SIZE="6"]ג'ייקוב[/SIZE][/CENTER][/B][/U][/COLOR]
האיש מחייך ואומר לו,"זה לא כול כך קל. אתה צריך לפגוש את המאסטר שלנו, והוא צריך להחליט אם אתה מתאים או לא, ואז אתה צריך לבצע מה שהוא יגיד לך לעשות..." הוא קם ואז שולח לך את היד שלו ושואל,"אתה מוכן?"
[COLOR="Blue"][CENTER][U][B][SIZE="6"]ג'ון[/SIZE][/B][/U][/CENTER][/COLOR]
הקרב מתחיל להתחמם עוד ועוד, דם נזרק לכול עבר, וחלקו מגיע אלייך, והבגדים שלך מזדהמים. לפתע אתה שומע ירייה, ואתה רואה שלא הערפד או האיש זאב נשארו שם. רק עפר ובן אדם שנראה פצוע. הוא הולך אלייך בקושי ושואל אותך בגמגום,"את.. אתה בס... בסדר?"
-
[quote=Zach Fair;1012424][U][B][CENTER][COLOR=Magenta][SIZE=6]אליס[/SIZE][/COLOR][/CENTER]
[/B][/U]
"זה לא קשור לזה... את טהורה מידי, ובגלל זה, אני לא יכול לעזור לך להשיג לך, את עינייך בחזרה..." הוא אומר ומתחיל לחשוב קצת ואז אומר,"אני לא יודע, איך אני אמור לעזור לך להיפטר מהביתולים, אבל את שאר הדרך אני יכול להדריך אותך..."[/quote]
"יודע מה? גם ככה חיי לא שווים כלום כל עוד אני עיוורת. תגיד לי מה לעשות, ואעשה את זה, כל דבר." אני אומרת בהחלטיות, מחכה להוראות.
-
[quote=Zach Fair;1012424]
[CENTER][COLOR=blue][U][B][SIZE=6]ג'ון[/SIZE][/B][/U][/COLOR][/CENTER]
הקרב מתחיל להתחמם עוד ועוד, דם נזרק לכול עבר, וחלקו מגיע אלייך, והבגדים שלך מזדהמים. לפתע אתה שומע ירייה, ואתה רואה שלא הערפד או האיש זאב נשארו שם. רק עפר ובן אדם שנראה פצוע. הוא הולך אלייך בקושי ושואל אותך בגמגום,"את.. אתה בס... בסדר?"[/quote]
"כן אני בסדר."אני אומר לאיש הזר בעוד שבראשי מגיעות תמונות רבות של אבי אני מסתכל עליו ולא מבין את הקשר בינהם.
-
[CENTER][U][B][COLOR="Magenta"][SIZE="6"]אליס[/SIZE][/COLOR][/B][/U][/CENTER]
"כמו שאמרתי, תאבדי את הביתולים שלך, ואז אוכל להדריך אותך הלאה." הוא אומר לך ועף לחלון ואז אומר,"אני יחזור עוד שבוע, תנסי לאבד את זה עד אז." ועף. את נשכבת על המיטה וחושבת מה את יכולה לעשות, ואז לפתע אמא שלך דופקת בדלת ואומרת,"אליס, הגיע הזמן ללכת לישון." את הולכת לישון ואז מתעוררת ביום שאחרי, את מתארגנת, והולכת למטה כשארוחת הבוקר שלך מחכה לך, את מתחילה לאכול אותה ואז אמא שלך אומרת לך,"בוקר טוב, את מתרגשת ליום הולדת שלך? נשארו רק עוד 6 ימים עד אליו, מה את רוצה לעשות בו?"
[U][B][CENTER][COLOR="SeaGreen"][SIZE="6"]ג'ון[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/B][/U]
"רגע... אתה מוכר לי קצת..." הוא אומר לך ואז מתעלף. לפתע באים הרבה מאוד אנשים רצים אליכם, והם לוקחים אותו,ואז שואלים אותך,"אתה איתו?"
-
[quote=Zach Fair;1012444][CENTER][U][B][COLOR=seagreen][SIZE=6]ג'ון[/SIZE][/COLOR][/B][/U][/CENTER]
"רגע... אתה מוכר לי קצת..." הוא אומר לך ואז מתעלף. לפתע באים הרבה מאוד אנשים רצים אליכם, והם לוקחים אותו,ואז שואלים אותך,"אתה איתו?"[/quote]
"כן אני אישתו!"אני אומר בעדווד חושב 'כנראכה זה הוא' בעודי חושב איזו הרפתקאות אני יעבור ומה יקרה במסעי.
-
[quote=Zach Fair;1012444][CENTER][U][B][COLOR=Magenta][SIZE=6]אליס[/SIZE][/COLOR][/B][/U][/CENTER]
"כמו שאמרתי, תאבדי את הביתולים שלך, ואז אוכל להדריך אותך הלאה." הוא אומר לך ועף לחלון ואז אומר,"אני יחזור עוד שבוע, תנסי לאבד את זה עד אז." ועף. את נשכבת על המיטה וחושבת מה את יכולה לעשות, ואז לפתע אמא שלך דופקת בדלת ואומרת,"אליס, הגיע הזמן ללכת לישון." את הולכת לישון ואז מתעוררת ביום שאחרי, את מתארגנת, והולכת למטה כשארוחת הבוקר שלך מחכה לך, את מתחילה לאכול אותה ואז אמא שלך אומרת לך,"בוקר טוב, את מתרגשת ליום הולדת שלך? נשארו רק עוד 6 ימים עד אליו, מה את רוצה לעשות בו?"[/quote]
אני מהרהרת כמה שניות, "אני לא יודעת.. אני לא רוצה משהו מיוחד." אני אומרת בחוסר רגש. אני ממשיכה לאכול.
-
[QUOTE=Zach Fair;1012424]
[COLOR="DarkOrange"][U][B][CENTER][SIZE="6"]ג'ייקוב[/SIZE][/CENTER][/B][/U][/COLOR]
האיש מחייך ואומר לו,"זה לא כול כך קל. אתה צריך לפגוש את המאסטר שלנו, והוא צריך להחליט אם אתה מתאים או לא, ואז אתה צריך לבצע מה שהוא יגיד לך לעשות..." הוא קם ואז שולח לך את היד שלו ושואל,"אתה מוכן?"
[/QUOTE]
"מוכן, בוודאי" אומר בפשטות בלי כל מחשבה שנייה.
-
[U][B][COLOR="Magenta"][CENTER][SIZE="6"]אליס[/SIZE][/CENTER][/COLOR][/B][/U]
את מסיימת לאכול מהר, ואז את שומעת את קול אביך, אומר,"בוקר טוב" ומתיישב באחד הכיסאות לידך, ושואל אותך,"אליס, איפה את רוצה לעשות את היום הולדת שלך?" אמא שלך עונה לו, "היא תהיי בת 18. אני דיי בטוחה שהיא תרצה לבלות אותו עם חברים, אתה לא חושב?"
אביך עונה לה,"טוב, שתעשה מה שבא לה."
ואז אמיך אומרת לך,"טוב, את צריכה למהר לבית ספר." את לוקחת את כול הדברים, ואז יוצאת מהבית, והולכת עם הכלב שלך לבית ספר,כשלפתע את מתנגשת במישהו, ונופלת. הכלב שלך מתחיל לנבוח, ואז האיש מנסה לעזור לך ואומר,"מצטער אליס, לא ראיתי אותך" את שומעת את קולו ומרגישה שזה דרו,חבר שלך מכיתה א', מה תעשי?
[U][B][CENTER][COLOR="DarkOrange"][SIZE="6"]גייקוב[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/B][/U]
"טוב, שמע, אין לי כוח ללכת ממש איטי, אז בוא נלך לשם בצורה יותר מהירה..." אתה עונה לו בחיוב, ושניכם הולכים ליציאה מהבר, בדרך ניגש אליכם אדם שחור, ואז האיש זאב אומר לו,"שלום מיידנייט." ומיידנייט עונה לו,"שלום טום. יש לי חבילה לג'נסיס. אתה מוכן לעביר לו אותה?" טום עונה לו בחיוב ולוקח את החבילה ואז אומר לו,"להתראות מיידנייט, תשמור על עצמך." שניכם יוצאים מהבר ואז טום מתחיל להשתנות, פרווה מתחילה לגדול עליו במהירות, ושרירים. החולצה שלו נקרעת, ומתחיל לצמוח לו חוטם, הוא מסתכל על עצמו ואומר,"שיט, שכחתי להוריד את החולצה!" ואז מסתכל עלייך ואומר,"תעלה" אתה עולה עליו והוא מתחיל לרוץ בשיא המהירות, אחרי מספר דקות, אתם נמצאים מול בית גדול וישן. טום משתנה בחזרה לצורת האדם שלו, ואתם מתחילים להיכנס. בתוך הבית יש הרבה מאוד אנשים, כול אחד עושה משהו אחר. לפתע קופץ על טום איש עם שיער אדום ואומר לו,"טומי, היית אצל מיידנייט?" וטום עונה לו בחיוב ונותן לו את החבילה, האיש מתרגש וטום שואל אותו,"ג'נסיס, מה זאת החבילה הזאת?" וג'נסיס עונה לו,"אתה כבר תגלה, דרך אגב, המאסטר מחפש אותך". "אני יודע,איפה הוא?" עונה טום, וג'נסיס עונה מהר,"בחדר האוכל" טום אומר לך,"יאללה בוא" ושניכם הולכים דרך כמה דלתות עד שאתם מגיעים לחדר האוכל, שם יושב בחור צעיר ואיש זאב זקן.הבחור הצעיר אומר,"היי טום! זה הוא?" וטום עונה לו,"כן." ואז האיש זאב הזקן אומר,"טום...זה הוא? בחרת נכון..." הוא מתחיל להיסתכל עלייך בצורה מוזרה ואז אומר,"יש לו צל מוזר..." ואז קורה לך ושואל אותך,"אתה רוצה להפוך לאיש זאב?"
-
[QUOTE=Zach Fair;1012525][U][B][[U][B][CENTER][COLOR="DarkOrange"][SIZE="6"]גייקוב[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/B][/U]
"טוב, שמע, אין לי כוח ללכת ממש איטי, אז בוא נלך לשם בצורה יותר מהירה..." אתה עונה לו בחיוב, ושניכם הולכים ליציאה מהבר, בדרך ניגש אליכם אדם שחור, ואז האיש זאב אומר לו,"שלום מיידנייט." ומיידנייט עונה לו,"שלום טום. יש לי חבילה לג'נסיס. אתה מוכן לעביר לו אותה?" טום עונה לו בחיוב ולוקח את החבילה ואז אומר לו,"להתראות מיידנייט, תשמור על עצמך." שניכם יוצאים מהבר ואז טום מתחיל להשתנות, פרווה מתחילה לגדול עליו במהירות, ושרירים. החולצה שלו נקרעת, ומתחיל לצמוח לו חוטם, הוא מסתכל על עצמו ואומר,"שיט, שכחתי להוריד את החולצה!" ואז מסתכל עלייך ואומר,"תעלה" אתה עולה עליו והוא מתחיל לרוץ בשיא המהירות, אחרי מספר דקות, אתם נמצאים מול בית גדול וישן. טום משתנה בחזרה לצורת האדם שלו, ואתם מתחילים להיכנס. בתוך הבית יש הרבה מאוד אנשים, כול אחד עושה משהו אחר. לפתע קופץ על טום איש עם שיער אדום ואומר לו,"טומי, היית אצל מיידנייט?" וטום עונה לו בחיוב ונותן לו את החבילה, האיש מתרגש וטום שואל אותו,"ג'נסיס, מה זאת החבילה הזאת?" וג'נסיס עונה לו,"אתה כבר תגלה, דרך אגב, המאסטר מחפש אותך". "אני יודע,איפה הוא?" עונה טום, וג'נסיס עונה מהר,"בחדר האוכל" טום אומר לך,"יאללה בוא" ושניכם הולכים דרך כמה דלתות עד שאתם מגיעים לחדר האוכל, שם יושב בחור צעיר ואיש זאב זקן.הבחור הצעיר אומר,"היי טום! זה הוא?" וטום עונה לו,"כן." ואז האיש זאב הזקן אומר,"טום...זה הוא? בחרת נכון..." הוא מתחיל להיסתכל עלייך בצורה מוזרה ואז אומר,"יש לו צל מוזר..." ואז קורה לך ושואל אותך,"אתה רוצה להפוך לאיש זאב?"[/QUOTE]
"איש זאב? אני רוצה, אבל לפני אני רוצה שתגיד לי מה זה ייתן לי, מה אני אוכל לעשות עם זה, קצת היסטוריה על אנשי הזאב, חסרונות, יתרונות, יודע מה, עזוב, תסביר לי אחר כך, קודם תהפוך אותי! אני יותר מידי סקרן" אומר לו בהתלהבות ובחוסר סבלנות.
-
[quote=Zach Fair;1012525][U][B][COLOR=Magenta][CENTER][SIZE=6]אליס[/SIZE][/CENTER]
[/COLOR][/B][/U]
את מסיימת לאכול מהר, ואז את שומעת את קול אביך, אומר,"בוקר טוב" ומתיישב באחד הכיסאות לידך, ושואל אותך,"אליס, איפה את רוצה לעשות את היום הולדת שלך?" אמא שלך עונה לו, "היא תהיי בת 18. אני דיי בטוחה שהיא תרצה לבלות אותו עם חברים, אתה לא חושב?"
אביך עונה לה,"טוב, שתעשה מה שבא לה."
ואז אמיך אומרת לך,"טוב, את צריכה למהר לבית ספר." את לוקחת את כול הדברים, ואז יוצאת מהבית, והולכת עם הכלב שלך לבית ספר,כשלפתע את מתנגשת במישהו, ונופלת. הכלב שלך מתחיל לנבוח, ואז האיש מנסה לעזור לך ואומר,"מצטער אליס, לא ראיתי אותך" את שומעת את קולו ומרגישה שזה דרו,חבר שלך מכיתה א', מה תעשי?[/quote]
"היי, דרו!" אני אומרת, מתרגשת לראות אותו, "זה בסדר, כל אחד לא רואה לפעמים." אני אומרת בגיחוך וקמה בעזרתו של דרו. "קדימה, בוא נמשיך ללכת לבית הספר. עוד נאחר." אני אומרת וממשיכה ללכת.
-
[U][B][CENTER][COLOR="DarkOrange"][SIZE="6"]ג'ייקוב[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/B][/U]
"תירגע בחור... זה לא קל להפוך מישהו לאיש זאב, ואני כבר זקן... אני צריך לנוח קצת. קח את הסכין הזאת, ולך החוצה, ותוציא בשר משלוש אנשים שונים. אבל לא חתיכה קטנה." אתה הולך לזקן ולוקח ממנו את הסכין. והוא אומר לך ברגע שאתה לוקח את הסכין,"בזאת אתה רשמית טרוף חדש. עד שתהפוך ללייקינג, אתה נשאר בדרגה הזאת, בהצלחה." הוא מסיים את דבריו ומתחיל ללכת לכיוון הדלת, הבחור הצעיר שישב שם אומר לך גם בהצלחה ואז הולך וטום אומר לך,"זה לא קשה, אבל תנסה לא לפגוע באנשים חפי פשע אוקיי?" והולך גם הוא. אתה הולך לכיוון דלת הכניסה, ואז יוצא, ורואה הרבה אנשים בחוץ, מה תעשה?
[CENTER][U][B][COLOR="SeaGreen"][SIZE="6"]רון[/SIZE][/COLOR][/B][/U][/CENTER]
אתה מסיים את העבודה אחרי 18 שעות קשות, אין לך כוח בכלל יותר. ואתה מרגיש רעב כבד. מה תעשה?
---------------
יש לך 360 זהב
[U][B][COLOR="Magenta"][SIZE="6"][CENTER]אליס[/CENTER][/SIZE][/COLOR][/B][/U]
"נו?" דרו שואל אותך. את עונה לו,"נו מה?" והוא עונה לך,"נו מה את רוצה לעשות ביום הולדת שלך? את יודעת... זה יהיה חוקי בשבילך לעשות את יודעת מה..." , לפתע את שומעת הרבה קולות של נערים ונערות. הגעתם לבית ספר. נשמע הצלצול של הפעמון, השיעור מתחיל. ודרו שואל אותך,"אז את תעשי את זה? את תלכי לבר ההוא?"
---------
ותבואי למסן O:
-
[QUOTE=Zach Fair;1012573][U][B][CENTER][COLOR="DarkOrange"][SIZE="6"]ג'ייקוב[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/B][/U]
"תירגע בחור... זה לא קל להפוך מישהו לאיש זאב, ואני כבר זקן... אני צריך לנוח קצת. קח את הסכין הזאת, ולך החוצה, ותוציא בשר משלוש אנשים שונים. אבל לא חתיכה קטנה." אתה הולך לזקן ולוקח ממנו את הסכין. והוא אומר לך ברגע שאתה לוקח את הסכין,"בזאת אתה רשמית טרוף חדש. עד שתהפוך ללייקינג, אתה נשאר בדרגה הזאת, בהצלחה." הוא מסיים את דבריו ומתחיל ללכת לכיוון הדלת, הבחור הצעיר שישב שם אומר לך גם בהצלחה ואז הולך וטום אומר לך,"זה לא קשה, אבל תנסה לא לפגוע באנשים חפי פשע אוקיי?" והולך גם הוא. אתה הולך לכיוון דלת הכניסה, ואז יוצא, ורואה הרבה אנשים בחוץ, מה תעשה?
[/QUOTE]
'זה דבר טוב שהתאמנתי על אומנויות לחימה עם אבי' אחשוב לעצמי בחיוך. אתחיל לתצפת בכדי לראות אנשים גונבים או עושים משהו לא חוקי אחר, כאשר יעשו זאת, ארוץ אליהם במהירות עם הסכין שלוף.
-
[quote=Zach Fair;1012573]
[U][B][COLOR=Magenta][SIZE=6][CENTER]אליס[/CENTER]
[/SIZE][/COLOR][/B][/U]
"נו?" דרו שואל אותך. את עונה לו,"נו מה?" והוא עונה לך,"נו מה את רוצה לעשות ביום הולדת שלך? את יודעת... זה יהיה חוקי בשבילך לעשות את יודעת מה..." , לפתע את שומעת הרבה קולות של נערים ונערות. הגעתם לבית ספר. נשמע הצלצול של הפעמון, השיעור מתחיל. ודרו שואל אותך,"אז את תעשי את זה? את תלכי לבר ההוא?"
---------
ותבואי למסן O:[/quote][I]
אולי יותר מאוחר. אני לומדת עכשיו לבגרות שיש לי מחר. :ם[/I]
~~
"זה תלוי. אתה תבוא איתי?" אני שואלת אותו עם חיוך מפלרטט.
-
[quote=Zach Fair;1012424]
[U][B][SIZE=6][CENTER][COLOR=Red]וולברין[/COLOR][/CENTER]
[/SIZE][/B][/U]
אתה מתחיל לסרוק את הבית, ונכנס לחדר המטבח, אתה רואה שיש שם תיק שאתה יכול לקחת איתך, ולשים שם מספר דברים, אתה פותח את המקרר ומוצא שם קצת אוכל ושתייה. אחרי זה אתה יוצא והולך לחדר השינה, אתה מסתכל על החדר, ורואה שם סכין קטנה, רובה ו8 כדורים, ואתה לוקח גם כמה בגדים. אתה רואה שאין לך יותר מקום בתיק, אז אתה יוצא מהחדר ומהבית ואז חושב,"אני יכול לשרוף את הבית... שאף אחד אחר לא יזהם אותו..." מה תעשה?[/quote]
אני חושב על זה לכמה רגעים ואז אני אומר לעצמי שאין מצב שאני אשרוף את הזכרון היחידי שיש לי מהחיים הקודמים שלי, מאשתי ומהבית שהיווה את המקום שלי. אני מחפש מספר אבנים ואני בונה בכניסה לבית את הסמל של הזאבונים, להרחקת אויבים ואז אני מתקדם בדרכי ומחפש לראות אם אוכל למצוא אנשי קשר כאן בנתניה המסוכנת.
-
[QUOTE=Zach Fair;1012573][U][B][CENTER][COLOR="DarkOrange"][SIZE="6"]
[CENTER][U][B][COLOR="SeaGreen"][SIZE="6"]רון[/SIZE][/COLOR][/B][/U][/CENTER]
אתה מסיים את העבודה אחרי 18 שעות קשות, אין לך כוח בכלל יותר. ואתה מרגיש רעב כבד. מה תעשה?
---------------
יש לך 360 זהב
O:[/QUOTE]
אני אגיד לאיש נתן לי עבודה:"תודה רבה על הכסף!אני אבוא מתי שהוא כדי לקבל עוד כסף!"ואז אלך לאותו חנות שקניתי אוכל,אכנס לחנות ואצעק:"תביאו לי אוכל אני רעב!!"
-
[U][B][CENTER][SIZE="6"][COLOR="DarkOrange"]ג'ייקוב[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B][/U]
אתה מחכה ומחכה ומחכה. עברה חצי שעה ואז עוד חצי שעה. לפתע אתה שומע קבוצה של נערים הולכים, ושרים, וקבוצה של בנות שהולכת לכיוון שלהם. הנערים עוצרים ואז מנסים לדבר עם הבנות, שמתעלמות מהם. לפתע אחד הבנים קופץ על אחת הבנות, ומנסה להפשיט אותה. וכול הבנים שרים וצוחקים, ומנסים לעשות את אותו הדבר, הבנות מתחילות לצרוח. אתה עם חיוך מתחיל לרוץ אליהם במהירות, וכשאתה מגיע אליהם, אתה אומר להם,"תעצרו עכשיו" הבנים מסתכלים עלייך וצוחקים ואחד מהם אומר,"מה אתה אמור להיות? לבינקומן?" אתה מתעצבן ומוציא את הסכין המיוחדת שלך. הם מבינים שאתה רציני וכולם מוציאים סכינים, אחד אחד קופץ עלייך,ואתה הורג. לבסוף נשאר אחד שמתחיל לברוח. הבנות מודות לך, ומתחילות ללכת, בוכות ופוגעות. אתה לוקח שלוש מהגופות אל האחוזה, ואז נכנס לאחוזה כדי לבקש עזרה כדי שיראו לך איך לעשות את מה שאתה צריך. ג'נסיס שומע אותך ואז יוצא החוצה, בתחתונים בלבד. ושואל אותך ,"צריך עזרה?"
דרו מסמיך קצת, ושמח שאת לא רואה את זה. ואז אומר לך,"טוב, נדבר כבר יש לי שיעור." את אומרת לו להיתראות. ולפתע את שומעת קול, זה היה הקול של המחנכת שלך. היא קוראת לך להיכנס לשיעור, את עוקבת אחרי הקול ונכנסת לשיעור. המורה מתחילה לדבר אבל את מתעלמת ממה שהיא אומרת, רק חושבת על מה שהעורב אמר ומחשבות שונות עולות לך לראש.
------------------
כעבור שעתיים
--------------------
"אז... תלמידים, כשאתם עושים סקס, אם זה מרגיש טוב, אתם עושים את זה באופן שגוי."
*צלצול*
את יוצאת משעוממת מהכיתה כשלפתע מישהי צועקת לך באוזן,"אליס! זאת את!" את מזהה את הקול בתור איליין. חברה שלך מהגן, שבקושי מגיעה לבית ספר, אבל אתן חברות ממש טובות. היא שואלת אותך,"מה חדש, מה קורה?"
[U][B][CENTER][COLOR="Red"][SIZE="6"]וולברין
[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/B][/U]
אתה עושה את הסמל של הצבא של המלך, כמו שהמורה הרוחני שלך לימד אותך.
[CENTER]
o¶$$o°°°°°o$$¶o
o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶o
o¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶o
o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶o
o¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´ ¶¶´´´¶¶o
o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶´´´´¶o
o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶o
o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶o
o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶o
o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´1´´´´´¶o
o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´¶´´¶¶´´¶o
o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶´o¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´¶¶¶¶¶´¶o
o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´¶o
o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´¶o
o¶´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´¶o
o¶´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶o
o¶´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶o
o¶´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶o
o¶´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶o
o¶´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶o
o¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´¶o
o¶´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´¶o
¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶[/CENTER]
ואז אתה נזכר, שהוא סיפר לך על הבר של מיידנייט, ג'ון מקרטני הזקן. שם יש הרבה אנשים מעניינים, וחוקים של אין קרבות. אתה מתחיל ללכת, ובלי שאתה שם לב אתה נמצא שם. אתה מסתכל ובכול עבר אתה רואה,אנשי זאב, וערפדים מדברים ביחד. יש שם שולחן ריק, מה תעשה?
[U][B][COLOR="Green"][CENTER][SIZE="6"]רון[/SIZE][/CENTER][/COLOR][/B][/U]
התגובה הזאת הייתה עלובה מידי כשאני אני ייתן לה המשך. תשפר אותה ואז אתן עלייך תגובה.
-
[QUOTE=Zach Fair;1012635][U][B][CENTER][SIZE="6"][COLOR="DarkOrange"]ג'ייקוב[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B][/U]
אתה מחכה ומחכה ומחכה. עברה חצי שעה ואז עוד חצי שעה. לפתע אתה שומע קבוצה של נערים הולכים, ושרים, וקבוצה של בנות שהולכת לכיוון שלהם. הנערים עוצרים ואז מנסים לדבר עם הבנות, שמתעלמות מהם. לפתע אחד הבנים קופץ על אחת הבנות, ומנסה להפשיט אותה. וכול הבנים שרים וצוחקים, ומנסים לעשות את אותו הדבר, הבנות מתחילות לצרוח. אתה עם חיוך מתחיל לרוץ אליהם במהירות, וכשאתה מגיע אליהם, אתה אומר להם,"תעצרו עכשיו" הבנים מסתכלים עלייך וצוחקים ואחד מהם אומר,"מה אתה אמור להיות? לבינקומן?" אתה מתעצבן ומוציא את הסכין המיוחדת שלך. הם מבינים שאתה רציני וכולם מוציאים סכינים, אחד אחד קופץ עלייך,ואתה הורג. לבסוף נשאר אחד שמתחיל לברוח. הבנות מודות לך, ומתחילות ללכת, בוכות ופוגעות. אתה לוקח שלוש מהגופות אל האחוזה, ואז נכנס לאחוזה כדי לבקש עזרה כדי שיראו לך איך לעשות את מה שאתה צריך. ג'נסיס שומע אותך ואז יוצא החוצה, בתחתונים בלבד. ושואל אותך ,"צריך עזרה?"
[/QUOTE]
"כן... שתנקר לי את הפאקינג עיניים!! מה לעזאזל זה אמור להיות?!" אצרח בבהלה ואסיט מיד את מבטי ממנו.
-
[U][B][CENTER][COLOR="DarkOrange"][SIZE="6"]ג'ייקוב[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/B][/U]
"מה אתה רוצה? הייתי באמצע משהו עם החברה שלי. בכול מקרה, אתה צריך להוציא מהם בשר נכון? יש לך את החרב שהמאסטר נתן לך?" אני מראה לו את החרב, ואז הוא אומר לך,"מופלא! חכה פה שנייה" הוא נכנס לאחוזה ואז רץ מהר מתוכה עם החרב שלו. הוא לוקח את אחת הגופות, ואומר לך,"תסתכל טוב." הוא חותך לו את העורק הראשי בגרון, ודם יוצא. ואז הוא חותך לו את החולצה, ומתחיל לחתוך חלק מהחזה, החלק שמקיף את הלב. הוא מוציא אותו ונותן לך ואומר,"ככה מוציאים בשר, הבנת?"
[COLOR="Green"][SIZE="6"][CENTER][U][B]רון[/B][/U][/CENTER][/SIZE][/COLOR]
אתה הולך לעבר החנות, אבל מתברר שהיא סגורה. מה תעשה?
-
[QUOTE=Zach Fair;1012666][U][B][CENTER][COLOR="DarkOrange"][SIZE="6"][COLOR="Green"][SIZE="6"][CENTER][U][B]רון[/B][/U][/CENTER][/SIZE][/COLOR]
אתה הולך לעבר החנות, אבל מתברר שהיא סגורה. מה תעשה?[/QUOTE]
אני אחפש מקום לאכול בו אוכל טעים כמו בחנות הסגורה ואחשוב לי בדרך:"מעניין מה יש עוד בעיר הזאת,נתניה".
-
[quote=Zach Fair;1012635]
[U][B][CENTER][COLOR=Magenta][SIZE=6]אליס[/SIZE][/COLOR][/CENTER]
[/B][/U]
דרו מסמיך קצת, ושמח שאת לא רואה את זה. ואז אומר לך,"טוב, נדבר כבר יש לי שיעור." את אומרת לו להיתראות. ולפתע את שומעת קול, זה היה הקול של המחנכת שלך. היא קוראת לך להיכנס לשיעור, את עוקבת אחרי הקול ונכנסת לשיעור. המורה מתחילה לדבר אבל את מתעלמת ממה שהיא אומרת, רק חושבת על מה שהעורב אמר ומחשבות שונות עולות לך לראש.
------------------
כעבור שעתיים
--------------------
"אז... תלמידים, כשאתם עושים סקס, אם זה מרגיש טוב, אתם עושים את זה באופן שגוי."
*צלצול*
את יוצאת משעוממת מהכיתה כשלפתע מישהי צועקת לך באוזן,"אליס! זאת את!" את מזהה את הקול בתור איליין. חברה שלך מהגן, שבקושי מגיעה לבית ספר, אבל אתן חברות ממש טובות. היא שואלת אותך,"מה חדש, מה קורה?"[/quote]
"איליין! טוב לראות.. זאת אומרת, לשמוע אותך סוף סוף." אני אומרת בשמחה ורצה לחבק אותה. "הכל בסדר, תקשיבי. ביום ההולדת שלי אני הולכת עם דרו לפאב ההוא שבקצה הרחוב, ואני רוצה שגם את תגיעי. מה את אומרת"? אני שואלת, מחכה לתשובתה.
-
[quote=Zach Fair;1012444][CENTER][U][B][COLOR=seagreen][SIZE=6]ג'ון[/SIZE][/COLOR][/B][/U][/CENTER]
"רגע... אתה מוכר לי קצת..." הוא אומר לך ואז מתעלף. לפתע באים הרבה מאוד אנשים רצים אליכם, והם לוקחים אותו,ואז שואלים אותך,"אתה איתו?"[/quote]
"כן, אני איתו!"אני אומר להם בהתפלאות בעודי חושב 'וואו, הרבה זמן לא ראיתי את אבא שלי מעניין מה הוא עושה כאן.'
-
[QUOTE=Zach Fair;1012666][U][B][CENTER][COLOR="DarkOrange"][SIZE="6"]ג'ייקוב[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/B][/U]
"מה אתה רוצה? הייתי באמצע משהו עם החברה שלי. בכול מקרה, אתה צריך להוציא מהם בשר נכון? יש לך את החרב שהמאסטר נתן לך?" אני מראה לו את החרב, ואז הוא אומר לך,"מופלא! חכה פה שנייה" הוא נכנס לאחוזה ואז רץ מהר מתוכה עם החרב שלו. הוא לוקח את אחת הגופות, ואומר לך,"תסתכל טוב." הוא חותך לו את העורק הראשי בגרון, ודם יוצא. ואז הוא חותך לו את החולצה, ומתחיל לחתוך חלק מהחזה, החלק שמקיף את הלב. הוא מוציא אותו ונותן לך ואומר,"ככה מוציאים בשר, הבנת?"
[/QUOTE]
בלי לדבר אעשה בדיוק מה שהוא עשה, בלי לומר מילה.
-
[quote=Zach Fair;1012635]
[U][B][CENTER][COLOR=Red][SIZE=6]וולברין
[/SIZE][/COLOR][/CENTER]
[/B][/U]
אתה עושה את הסמל של הצבא של המלך, כמו שהמורה הרוחני שלך לימד אותך.
[CENTER]
o¶$$o°°°°°o$$¶o
o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶o
o¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶o
o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶o
o¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´ ¶¶´´´¶¶o
o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶´´´´¶o
o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶o
o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶o
o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶o
o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´1´´´´´¶o
o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´¶´´¶¶´´¶o
o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶´o¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´¶¶¶¶¶´¶o
o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´¶o
o¶´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´¶o
o¶´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´¶o
o¶´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶o
o¶´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶o
o¶´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶o
o¶´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶o
o¶´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶o
o¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´¶o
o¶´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´¶o
¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶[/CENTER]
ואז אתה נזכר, שהוא סיפר לך על הבר של מיידנייט, ג'ון מקרטני הזקן. שם יש הרבה אנשים מעניינים, וחוקים של אין קרבות. אתה מתחיל ללכת, ובלי שאתה שם לב אתה נמצא שם. אתה מסתכל ובכול עבר אתה רואה,אנשי זאב, וערפדים מדברים ביחד. יש שם שולחן ריק, מה תעשה?[U][B][COLOR=Green]
[/COLOR][/B][/U].[/quote]
אני יושב בשולחן הריק ואני מזמין לעצמי שוט של ג'ק דניאלס. אני שותה אותו וסורק את הסביבה.
אני מנסה להריח את האנשים החשובים, אני מסתכל על אנשים בעיניים, על שפת הגוף שלהם, ועל פי זה אני קובע.
בסופו של דבר, אני מתביית על איש זאב שנראה זקן ובודד ואני מבקש מהמלצר שיתן לו כוסית של מה שהוא רוצה על חשבוני.
ואני מחכה לתגובה שלו.
- - - - -
נ.ב - אחלה סימן יש לאנשי הזאב חחחחח.
-
[U][B][CENTER][COLOR="SeaGreen"][SIZE="6"]רון[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/B][/U]
עברת על חוק. תתקן ואז אני יגיב לך.
"קריסטל קור? אתה צוחקת עליי? משעמם שם בטירוף! אם כבר, אז בואי נלך ל"ג'ון מקרטני הזקן" של מיידנייט. יש שם הרבה אנשים מעיניינים! וזה נמצא בנתניה, אז בטח לא יהיה משעמם." את שומעת שהיא מחטטת בכיס שלה, ואז היא אומרת,"קחי את הקלף הזה, זה הזמנה אליו." היא מושיטה לך קלף. ברגע שאת נוגעת בו, תמונה של צפרע עם חרב מופיעה בראש שלך. את נבהלת ושואלת מה זה היה, והיא אומרת לך, "זה מה שהנשמה שלך בעצם. אני לא יודעת מה ראית, אבל זה כנראה התגלמות הנשמה שלך." לפתע דרו מגיע ואז אומר,"שלום איילין. מה קורה?"
והם מתחילים לשוחח בניהם.
בזמן שאת לא יכולה להפסיק לחשוב על הצפרדע עם החרב. את מרגישה שאת בעולם אחר, בפעם הראשונה בחייך ראית משהו חוץ מהחוסר האור שהנצחי שאת נמצאת בו. לפתע את מרגישה משהו על הכתף שלך ושומעת את איילין אומרת,"אז? רוצה לבוא אליו?"
[U][B][CENTER][COLOR="SeaGreen"][SIZE="6"]ג'ון[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/B][/U]
מי אמר שהוא אבא שלך?
[CENTER][U][B][COLOR="DarkOrange"][SIZE="6"]ג'ייקוב[/SIZE][/COLOR][/B][/U][/CENTER]
יש לך את כול החתיכות, ג'נסיס מחייך ואומר,"ברוך הבא אח." ואז בקפיצה אחת קופץ לקומה הרביעית של הבניין ונכנס, ואז אומר לך משם,"אני הולך לישון, נדבר כבר" אתה נכנס לאחוזה ורואה את טום שוכב על ספה ושואל אותך,"סיימת?" אתה עונה לו בחיוב. הוא קם מהספה ואומר,"אוקיי, בוא." שניכם הולכים למאסטר, והוא שואל אותך אם סיימת, אתה שוב עונה בחיוב. ואז הוא אומר לך,"נחכה לערב, ואז נעשה את הטקס. בנתיים תלך לישון, אתה תצטרך את זה." טום שואל אותך,"רוצה לראות את החדר שלך ולשמוע קצת על ההיסטוריה?"
[B][U][CENTER][COLOR="Red"][SIZE="6"]וולברין[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/U][/B]
אתה מחכה לתגובה שלו בשקט, כשלפתע מתקרבת אלייך בחורה, אתה מזהה שזה ערפדית, היא יושבת לידך ומתחילה לדבר איתך,"שלום, מה שלומך חמוד?" היא שואלת, תוך כדי שהיא מזמינה וויסקי. (מצטער שהתגובה עלובה, לא היה לי מה לכתוב פשוט)
-
[QUOTE=Zach Fair;1013078]
[CENTER][U][B][COLOR="DarkOrange"][SIZE="6"]ג'ייקוב[/SIZE][/COLOR][/B][/U][/CENTER]
יש לך את כול החתיכות, ג'נסיס מחייך ואומר,"ברוך הבא אח." ואז בקפיצה אחת קופץ לקומה הרביעית של הבניין ונכנס, ואז אומר לך משם,"אני הולך לישון, נדבר כבר" אתה נכנס לאחוזה ורואה את טום שוכב על ספה ושואל אותך,"סיימת?" אתה עונה לו בחיוב. הוא קם מהספה ואומר,"אוקיי, בוא." שניכם הולכים למאסטר, והוא שואל אותך אם סיימת, אתה שוב עונה בחיוב. ואז הוא אומר לך,"נחכה לערב, ואז נעשה את הטקס. בנתיים תלך לישון, אתה תצטרך את זה." טום שואל אותך,"רוצה לראות את החדר שלך ולשמוע קצת על ההיסטוריה?"
[/QUOTE]
'הם נחמדים אלי מאוד, יותר מידי נחמדים...' אומר לעצמי בחשד בראשי ואענה לו בחיוב. "תגיד, אתם תמיד מקבלים ככה אחים בזרועות פתוחות? כי מאז שהגעתי לפה התייחסו אלי בכבוד מוגזם, זה קצת מוזר לי" אשאל את טום לפני שהוא מתחיל לדבר.
-
טום עוצר ומסתכל עלייך במבט רציני ואומר,"האמת היא... שאנחנו מתחילים לקבל תבוסה במלחמה, יש פשוט יותר מידי מהם, וקצת מידי מאיתנו, אנחנו חזקים מהרוב, אבל עדיין... אפילו ג'נסיס, שהוא סופרנובה, שמח לקבל אנשים חדשים. בכול מקרה, אתה תלך לנוח, ההצטרפות לא קלה, בוא נמשיך לחדר שלך." אחרי דקה אתם מגיעים לחדר שלך, אתם נכנסים ואתה רואה חדר מפואר עם ציורים עליו. ומיטה שנראית נוחה מאוד. מה תעשה?
---------------
סופרנובה יוסבר בהמשך המשחק.
-
[QUOTE=Zach Fair;1013173][CENTER][U][B][COLOR="DarkOrange"][SIZE="6"]ג'ייקוב[/SIZE][/COLOR][/B][/U][/CENTER]
טום עוצר ומסתכל עלייך במבט רציני ואומר,"האמת היא... שאנחנו מתחילים לקבל תבוסה במלחמה, יש פשוט יותר מידי מהם, וקצת מידי מאיתנו, אנחנו חזקים מהרוב, אבל עדיין... אפילו ג'נסיס, שהוא סופרנובה, שמח לקבל אנשים חדשים. בכול מקרה, אתה תלך לנוח, ההצטרפות לא קלה, בוא נמשיך לחדר שלך." אחרי דקה אתם מגיעים לחדר שלך, אתם נכנסים ואתה רואה חדר מפואר עם ציורים עליו. ומיטה שנראית נוחה מאוד. מה תעשה?
---------------
סופרנובה יוסבר בהמשך המשחק.[/QUOTE]
"אז, אתה יכול לספר לי על ההיסטוריה? סיבות קרב? יכולות? יתרונות? מגרעות? כל דבר" אומר לו במהירות "רק רגע?! תבוסה במלחמה?! איך זה יכול להיות?! אסור שזה יקרה... פשוט אסור..." אמשיך לדבר לפני שהוא מספיק לפתוח את הפה.
-
[quote=Zach Fair;1013078]
[U][B][CENTER][COLOR=Magenta][SIZE=6]אליס[/SIZE][/COLOR][/CENTER]
[/B][/U]
"קריסטל קור? אתה צוחקת עליי? משעמם שם בטירוף! אם כבר, אז בואי נלך ל"ג'ון מקרטני הזקן" של מיידנייט. יש שם הרבה אנשים מעיניינים! וזה נמצא בנתניה, אז בטח לא יהיה משעמם." את שומעת שהיא מחטטת בכיס שלה, ואז היא אומרת,"קחי את הקלף הזה, זה הזמנה אליו." היא מושיטה לך קלף. ברגע שאת נוגעת בו, תמונה של צפרע עם חרב מופיעה בראש שלך. את נבהלת ושואלת מה זה היה, והיא אומרת לך, "זה מה שהנשמה שלך בעצם. אני לא יודעת מה ראית, אבל זה כנראה התגלמות הנשמה שלך." לפתע דרו מגיע ואז אומר,"שלום איילין. מה קורה?"
והם מתחילים לשוחח בניהם.
בזמן שאת לא יכולה להפסיק לחשוב על הצפרדע עם החרב. את מרגישה שאת בעולם אחר, בפעם הראשונה בחייך ראית משהו חוץ מהחוסר האור שהנצחי שאת נמצאת בו. לפתע את מרגישה משהו על הכתף שלך ושומעת את איילין אומרת,"אז? רוצה לבוא אליו?"[/quote]
אני מהרהרת כמה שניות, חושבת שאולי כדאי קודם לשאול לדעתו של דרו. "מה אתה אומר, דרו?" אני פונה אליו, "אתה רוצה ללכת לג'ון מקרטני הזקן במקום לקריסטל קור?"
-
[U][B][CENTER][SIZE="6"][COLOR="DarkOrange"]ג'ייקוב[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B][/U]
"היה קרב, לפני ארבע שנים... הוא לא היה טוב. המלך אולי חזק, אבל הוא עדיין צעיר, והוא לא הצליח להילחם כולו נגד 500 ערפדים, הפסדנו הרבה אחים בקרב ההוא..." טום שם את היד שלו על העיניים כדי להסתיר את הדמעות שלו ואז ממשיך,"אני הפסדתי חברים רבים בקרב ההוא, חברים שהכרתי 20 שנה כבר... אבל... זה היה. עכשיו, בזמן הזה, אתה יכול לעזור לנו לנצח במלחמה הבלתי פוסקת הזאת. לך לישון עכשיו, אתה ברצינות תצטרך את זה." הוא מסיים, וברגע שאתה נכנס לחדר שלך הוא אומר,"טוב, בעוד בערך 8 שעות תבוא לחדר האוכל." הוא סוגר את הדלת ומתחיל ללכת. אתה הולך למיטה ונכנס לשם כמו מת, רדום לגמרי.
-------------------------
אחרי שמונה שעות.
דפיקות בדלת מעירות אותך, ואז נשמע הקול של ג'נסיס ששואל,"אפשר להיכנס? אני צריך לדבר איתך"
[CENTER][U][B][COLOR="Magenta"][SIZE="6"]אליס[/SIZE][/COLOR][/B][/U][/CENTER]
"אבל זה בנתניה לא? זה בטח יהיה מסוכן!" הוא אומר לך תוך כדי שאת שומעת פחד בקולו.
איילין מתערבת ואומרת,"מה כול קח מפחיד בנתניה? אני נמצאת שם כול הזמן ואני בסדר גמור."
דרו אומר לה,"את זה לא אני."
ואיילין מוסיפה,"טוב פחדן, לא צריך אותך, מה את אומרת? נלך לשם?" היא שואלת אותך
-----------------
רוצה טיים סקיפ?
הודעה:
רון / תומר עף מהמשחק בגלל שהוא עורך כול תגובה אלף פעם, ועובר על חוקים
-
[QUOTE=Zach Fair;1013796][U][B][CENTER][SIZE="6"][COLOR="DarkOrange"]ג'ייקוב[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B][/U]
"היה קרב, לפני ארבע שנים... הוא לא היה טוב. המלך אולי חזק, אבל הוא עדיין צעיר, והוא לא הצליח להילחם כולו נגד 500 ערפדים, הפסדנו הרבה אחים בקרב ההוא..." טום שם את היד שלו על העיניים כדי להסתיר את הדמעות שלו ואז ממשיך,"אני הפסדתי חברים רבים בקרב ההוא, חברים שהכרתי 20 שנה כבר... אבל... זה היה. עכשיו, בזמן הזה, אתה יכול לעזור לנו לנצח במלחמה הבלתי פוסקת הזאת. לך לישון עכשיו, אתה ברצינות תצטרך את זה." הוא מסיים, וברגע שאתה נכנס לחדר שלך הוא אומר,"טוב, בעוד בערך 8 שעות תבוא לחדר האוכל." הוא סוגר את הדלת ומתחיל ללכת. אתה הולך למיטה ונכנס לשם כמו מת, רדום לגמרי.
אחרי שמונה שעות.
דפיקות בדלת מעירות אותך, ואז נשמע הקול של ג'נסיס ששואל,"אפשר להיכנס? אני צריך לדבר איתך"
[/QUOTE]
"מממ? קראת לי טיפש? מה?" אומר בקול מנומנם בעודי משפשף את עיני.
-
[quote=Zach Fair;1013796]
[CENTER][U][B][COLOR=Magenta][SIZE=6]אליס[/SIZE][/COLOR][/B][/U][/CENTER]
"אבל זה בנתניה לא? זה בטח יהיה מסוכן!" הוא אומר לך תוך כדי שאת שומעת פחד בקולו.
איילין מתערבת ואומרת,"מה כול קח מפחיד בנתניה? אני נמצאת שם כול הזמן ואני בסדר גמור."
דרו אומר לה,"את זה לא אני."
ואיילין מוסיפה,"טוב פחדן, לא צריך אותך, מה את אומרת? נלך לשם?" היא שואלת אותך
-----------------
רוצה טיים סקיפ?
הודעה:
רון / תומר עף מהמשחק בגלל שהוא עורך כול תגובה אלף פעם, ועובר על חוקים[/quote]
"אני מצטערת, איילין, אבל דרו צודק.. אני לא חושבת שאצליח להחזיק מעמד בנתניה.." אני אומרת, חוששת. "וגם קבעתי עם דרו קודם, זה לא יפה שאבריז לו ואלך איתך במקום. אנחנו נלך לקריסטל קור, אם את רוצה את יכולה להצטרף אלינו." אני מוסיפה ושולחת חיוך קטן אל דרו.
~
[I]כן, בבקשה.[/I]
-
"לא, שאלתי אם אפשר לדבר איתך" עונה ג'נסיס. הוא נכנס לחדר, ואתה רואה את הבגדים שלו, חליפה אדומה, עם חרב עליו. "לא באת בשביל להרוג אותי נכון?" אתה שואל בתמימות. ג'נסיס מתחיל לצחוק ואומר,"לא, פשוט הטקס עומד להתחיל, והשינוי לא קל בפעם הראשונה, תמיד צריך אמצעי הגנה." הוא מכניס את היד שלו לכיס, ואז מוציא משהו, ונותן לך. אתה רואה שזה טבעת,"זה יעזור לך." הוא מוסיף. אתה שם את הטבעת ואז לפתע עוד כמה אנשים מופיעים, בניהם טום. טום שואל,"אתה מוכן ג'ייקוב?"
[U][B][CENTER][SIZE="6"][COLOR="Magenta"]אליס[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B][/U]
"נו... את רוצה להמשיך להיות הילדה הטובה שתמיד היית? לא מספיק עם להיות זה?
את תהיי בת 18. וכול החיים שלך לקחת חרא מאנשים אחרים, אז אולי הגיע הזמן להשתחרר? אני יבוא לבית שלך בשעה 12. אז את יכולה להחליט."
------------------------------------------
כעבור שישה ימים
השעה היא 12 בלילה
כולם כבר הלכו לישון, לפתע את שומעת דפיקות בחלון, את הולכת אליו, ואת שומעת את איילין שואלת,"נו? אז מה החלטת?"
-
[QUOTE=Zach Fair;1014089][U][B][CENTER][SIZE="6"][COLOR="DarkOrange"]ג'ייקוב[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B][/U]
"לא, שאלתי אם אפשר לדבר איתך" עונה ג'נסיס. הוא נכנס לחדר, ואתה רואה את הבגדים שלו, חליפה אדומה, עם חרב עליו. "לא באת בשביל להרוג אותי נכון?" אתה שואל בתמימות. ג'נסיס מתחיל לצחוק ואומר,"לא, פשוט הטקס עומד להתחיל, והשינוי לא קל בפעם הראשונה, תמיד צריך אמצעי הגנה." הוא מכניס את היד שלו לכיס, ואז מוציא משהו, ונותן לך. אתה רואה שזה טבעת,"זה יעזור לך." הוא מוסיף. אתה שם את הטבעת ואז לפתע עוד כמה אנשים מופיעים, בניהם טום. טום שואל,"אתה מוכן ג'ייקוב?"
[/QUOTE]
'באמצעי הגנה הוא מתכוון ל...? מזל שאני כבר לא בתול...' אחשוב לעצמי ואשים את הטבעת על האצבע שלי.
"כ-כן... נראלי..." אומר בקול חושש ומפוחד, לא רוצה לדעת מה מחכה לי בעוד שפלאשבאק דוחה של ג'נסיס עם תחתונים מגיע לראשי.
-
[quote=Zach Fair;1014089]
[U][B][CENTER][SIZE=6][COLOR=Magenta]אליס[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[/B][/U]
"נו... את רוצה להמשיך להיות הילדה הטובה שתמיד היית? לא מספיק עם להיות זה?
את תהיי בת 18. וכול החיים שלך לקחת חרא מאנשים אחרים, אז אולי הגיע הזמן להשתחרר? אני יבוא לבית שלך בשעה 12. אז את יכולה להחליט."
כעבור שישה ימים
השעה היא 12 בלילה
כולם כבר הלכו לישון, לפתע את שומעת דפיקות בחלון, את הולכת אליו, ואת שומעת את איילין שואלת,"נו? אז מה החלטת?"[/quote]
"החלטתי ללכת עם דרו לקריסטל קור." אני אומרת בבטחון, "אבל חכי, יש עוד משהו.." אני אומרת לפני שהיא מחליטה ללכת, אני מתיישבת על מיטתי וטופחת בעזרת ידי על המיטה, רומזת לה לבוא לשבת לידי.
"יש משהו שאני רוצה לספר לך. אמ.." אני אומרת, מהורהרת, "א.. אני או.. יש לי.. יש לי רגשות כלפי דרו." אני אומרת, מבוישת, משפילה את מבטי במבוכה.
-
"כן אני חושב שהוא מוכר לי, אבל קשה לי לזכור מאיפה!"אני אומר בעודי תוה מי אותו האדם ולמה הוא מוכר לי.