-
[QUOTE=red dd;1059770][B][SIZE="3"][COLOR="Red"]לכולם.
ערכתי דפי דמויות זה מסודר לפי הקבוצות שלכם.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B]קאקאשי סנסיי.
[/B]
אתה מתחיל לחפש את חבריך לקבוצה,לאחר כמה שניות של חיפושים אתה מרגיש איזה משהוא שמציק לך בקרסול.
אתה רואה שאתה דורך על חוט דייג.
לאחר שנייה מרגע המרגש אתה קולט שני שוריקניים עפים עליך.
אתה מנסה להתחמק וקופץ ואז אתה סם לב שהמטרה שלהם היא לחתוך שני חוטים נוספים.
[B]DelPiero7[/B]
אתה לא מבחין בשום דבר מיוחד מין המגילה הזו,אתה רואה שרוז מוציאה שני כרטיסים ועליהם רשום משהוא ביפנית.
אתה ממשיך ליבחון את המגילה ורואה שמחובר אליה מין שרשרת קטנה.
רוז צועקת "אתה מוכן כבר להחליט מה אתה עושה,או להמשיך לעמוד כמו מטומטם".
[B]~♣Gaara Sannin♣~[/B]
"חחח" הוא אומר ומוסיף "אתה חושב המון דברים אה?!".
"טוב אז אתם הקבוצה החדשה שאני הולך לאמן,אתם צריכים להבין כמה דברים".
"כול מה שאומר לכם מהיום והלאה אתם חייבים לעשות,אפילו אם זה להרוג אותי"
"אין הפסקות לא נחוצות,כמו (אני עייף,או רעב) או משהוא בסייגנון הזה"
"אף אחד לא יוצא המין הקבוצה או הולך מימנה אם אני לא אומר זו."
"אף אחד לא רב עם אחד מחברי הקבוצה מי שיעשה את זה אני אדאג שהוא לא יוכל לעשות זו יותר".
"מובן?!" הוא אומר בטון רציני.
ומוסיף עכשיו כולם לבוא אחרי והוא מתחיל ללכת מחוץ ליער.
[B]barak302[/B]
אתה שומעה פיצוץ,עשן לבן מופיעה מאחוריך,לאחר שהעשן מתפזר מופיעה דמות מוזרה שנראית כמו נמר שעומד על שני רגלו.
הוא אומר "אך כמה זמן לא הייתי בחוץ".
מביט בך ונעלם,אתה מחפש אותו ופתאום מרגיש נגעה על כתפיך,זה אותה דמות הוא מחייך ומעיף אותך לעבר העצים.[/QUOTE]
'שיט'אני חושב 'זה בטח מפעיל עוד מלכודת תוך כדי נסיון לצאת מטווח המלכודת אני נזכר שיש לי ביאקוגן ומפעיל אותו וכך אני רואה אם יש מישהו באזור ומחפש אם יש עוד מלכודות ודרכי בריחה מהמלכודת הנוכחית
-
קאקאשי סנסיי.
עדיין אתה לא יכול להשתמש בביאקוגאן אתה צריך לעבור אימונים ולגלות את היכולת.
--------
בזמן שאתה מחפש דרך מילט אתה סם לב לשני שיחים ענקיים ומבין שבדרך הכי בטוחה זה להיכנס לשם.
אתה קופץ ומתמקם בטוחם אתה רואה ששני החוטים נקרעים ועשרה פתקי פצצות מעופפים באוויר תזוזה אחת ואתה כנראה מת.
barak302
אין לך העתקי צל עוד כמה זמן שהייה יותר חזק ותתאמן יותר היה לך ולכולם אפשרות להתקפה ברמה a.
-------
אתה שולח שני כפילים ורואה שהם מעסיקים את היצור הזה.
לאחר דקה של בזבוזי זמן היצור שורט את שני הכפילים והם מתפוגגים,זה לא ממש הוזיז לו.
הוא נעלם ולאחר שלוש שניות הוא מופיעה מאחוריך,המזל האיר לך פנים והוא נחת על ענף שנישבר אתה שמתה לב לזה ו התחמקתה.
שוב הוא נעלם.
DelPiero7.
אתה מביא את המגילה לקבוצה ומביט בפתקים של רוז אתה מבין שעל אחד מהם כתוב מיים,ועל השני ברק.
לאחר דרה המגילה מתחילה לזוז ו "בום" היא התפוצצת עשן סגול יוצא ממנה ואדם בגובה שלך יוצא ממנה.
יש לו שיער קצר וחליפה ארוכה מאוד יש לו שני מגני זעה בצבע שחור על ידו הימנית,ועל צברו מגן מצח של כפר העלה.
הוא אומר לכם : "אני הוא המפקד של הקבוצה הזו".
לאחר מבט נוסף הוא ניראה בגיל שלך אולי גדול בשנה.
הוא מוסיף "כול מי שיש לו שאלות שישמור אותם לעצמו".
"אנחנו נתחיל בכך שאני אזמן שלושה כפילים המטרה שלכם היא להרוג אותם",
הוא מסמן איזה סימן ידיים מוזר ושלושה כפילים מזומנים הוא אומר "תתחילו לרוץ" והעתקים רצים במהירות ליער,רוז ואנטוניו רצים לעבר שני העתקים.
dark gaara.
כאשר אתה משתמש עלו בקבר המדבר ניראה שהוא נפל למלכודת שלך:החול עוף את כול גופו ואתה לא רואה שום דבר חוץ מגוש חול ענקי מעופף.
אתה מוחץ אותו ולאחר שהחול מתפזר אתה לא רואה שום דבר פתאום אתה שומעה צעקה "תזהר מאחוריך,ואתה מביט לאחור ורואה שני שוריקנים טסים במהירות לעברך.
פתאום אותו זאב שתקף אותך עומד ממולך וכפות ידו מלאות בצקראה מינאטה צועקת "טפרי צקרה" והזאב חותך את השוריקניים במהירות.
הקפטן שלכם נמצאה 5 מטר מין גוניגיטו.(גון)
[B]מצטער שלא הגבתי השבועה היה לי שלושה מבחנים (2 גדולים ובוחן אחד) אז השבועה אני אגיב יותר.[/B]
-
[QUOTE=red dd;1062727]קאקאשי סנסיי.
--------
בזמן שאתה מחפש דרך מילט אתה סם לב לשני שיחים ענקיים ומבין שבדרך הכי בטוחה זה להיכנס לשם.
אתה קופץ ומתמקם בטוחם אתה רואה ששני החוטים נקרעים ועשרה פתקי פצצות מעופפים באוויר תזוזה אחת ואתה כנראה מת.
barak302
אין לך העתקי צל עוד כמה זמן שהייה יותר חזק ותתאמן יותר היה לך ולכולם אפשרות להתקפה ברמה a.
-------
לאחר דקה של בזבוזי זמן היצור שורט את שני הכפילים והם מתפוגגים,זה לא ממש הוזיז לו.
הוא נעלם ולאחר שלוש שניות הוא מופיעה מאחוריך,המזל האיר לך פנים והוא נחת על ענף שנישבר אתה שמתה לב לזה ו התחמקתה.
שוב הוא נעלם.
DelPiero7.
אתה מביא את המגילה לקבוצה ומביט בפתקים של רוז אתה מבין שעל אחד מהם כתוב מיים,ועל השני ברק.
לאחר דרה המגילה מתחילה לזוז ו "בום" היא התפוצצת עשן סגול יוצא ממנה ואדם בגובה שלך יוצא ממנה.
יש לו שיער קצר וחליפה ארוכה מאוד יש לו שני מגני זעה בצבע שחור על ידו הימנית,ועל צברו מגן מצח של כפר העלה.
הוא מסמן איזה סימן ידיים מוזר ושלושה כפילים מזומנים הוא אומר "תתחילו לרוץ" והעתקים רצים במהירות ליער,רוז ואנטוניו רצים לעבר שני העתקים.
[B]מצטער שלא הגבתי השבועה היה לי שלושה מבחנים (2 גדולים ובוחן אחד) אז השבועה אני אגיב יותר.[/B][/QUOTE]
[B]מה איתי?..[/B]
-
[quote]DelPiero7.
[/quote]
[B]לא מבזבים זמן חברי הקבוצה שלי אחשוב בהערכה, לאחר מכן אפנה אל המורה ואגיד לו "נימוסים זה לא הצד החזק שלך? לא אמרת לנו איך קוראים לך". אני לא מחכה לתשובה שלו רץ לכיוון הכפיל השלישי מוציאת החרב שלי ומשתמש ב[/B][code]Doton: Moguragakure no Jutsu- אלמנט אדמה: טכניקת החפרפרת המתחבאת.[/code]
[B]ומנסה להכות בכוח את הכפיל שלי ב [/B][code]Kusanagi no Tsurugi: Chidorigatana- חרב הקוסאנאגי: קאטנת אלף הציפורים.[/code][B] אני ממשיך לרדוף אחרי הכפיל ומנסה להכות אותו ולגרום לו לעצור[/B]
-
barak302
-------
שוב הוא נעלם.
[B]מצטער שלא הגבתי השבועה היה לי שלושה מבחנים (2 גדולים ובוחן אחד) אז השבועה אני אגיב יותר.[/B][/QUOTE]
מי דיבר על העתקי צל?למה שאני אבזבז את המתקפות הכי חזקות שלי?
אנחנו באמת צריכים לדבר על המתקפות שיש לי ושאין לי><(הודעות פרטיות)
ההעתקים שיצרתי הרי הם CLONE JUTSU כאלו שנעלמים במגע(וכל מטרתם היתה להוציא את היצור משלותו:P)
המשך:
אני מעריך שהוא נמצא באיזור שמאחוריי.
אני מפעיל את המתקפה:
Demonic Illusion: False Surroundings Technique - אשלייה שטנית: טכניקת סביבה
אני לא עושה משהו מיוחד,אני פשוט מראה לכל מי שמסתכל על האיזור שמאחורי נחיל ציפורים שטס בין העצים ומקים שאון רעש.
אני מחכה לשניה שבה הוא יחשוף את עצמו ואני מתכוון להשתמש במתקפה:
Vibrating Sound Drill - תנודת קול קודח
שתגרום לו לאיבוד שיווי משקל מה שיתן לי מספיק זמן להבין מול מה אני עומד בכלל
-
--------
barak302
-------
שוב הוא נעלם.
DelPiero7.
אני נזכר בטכניקה שאני יכול להשתמש בה אני משתמש בטכניקת החלפת גוף ומתחמק מהפתקים במהירות
-----------------------------
כשאני אלמד ביאקוגן אני יכול להשתמש גם במתקפות שלנו נכון?הנה כמה מתקפות
ג'יוקאן - אגרוף עדין:
טכניקת האגרוף ה"עדין", שבעזרת סוג טאיג'וטסו זה, הם מסוגלים לפגוע באיברים הפנימיים של יריביהם.
האקה שו קאיטן - סיבוב אלוהי:
ברגע שמכה פוגעת בגוף כמויות עצומות של צ'אקרה שוחררות מנקודת הצ'אקה בגוף.
המשתמש מסתובב כמו סביבון. הצ'אקרה והסיבוב עוצרות את המתקפה ומעיפות את היריב.
האקה רוקוג'ובונשו - תחום 64 המכות:
מתקפה בה בעל הביאיקוגאן פוגע בשניות בלבד ב-64 נקודות מרכזיות של טנקטסו, כאשר יריבו נמצא בתחום הטווח שלו - 360 מעלות, ובכך סוגר את כל זרימת הצ'אקרה בגוף.
האקה היאקונג'יוהיצ'ישו- תחום 128 המכות:
-
[quote=red dd;1062727]dark gaara.
כאשר אתה משתמש עלו בקבר המדבר ניראה שהוא נפל למלכודת שלך:החול עוף את כול גופו ואתה לא רואה שום דבר חוץ מגוש חול ענקי מעופף.
אתה מוחץ אותו ולאחר שהחול מתפזר אתה לא רואה שום דבר פתאום אתה שומעה צעקה "תזהר מאחוריך,ואתה מביט לאחור ורואה שני שוריקנים טסים במהירות לעברך.
פתאום אותו זאב שתקף אותך עומד ממולך וכפות ידו מלאות בצקראה מינאטה צועקת "טפרי צקרה" והזאב חותך את השוריקניים במהירות.
הקפטן שלכם נמצאה 5 מטר מין גוניגיטו.(גון)
[B]מצטער שלא הגבתי השבועה היה לי שלושה מבחנים (2 גדולים ובוחן אחד) אז השבועה אני אגיב יותר.[/B][/quote]
[B]"מה זה היה..." אני חושב לעצמי בפלאיה ומסתכל על מינאטה,
"מה אנחנו אמורים לעשות עכשיו?" אשאל את שני חבריי לצוות ואסתכל באוויר[/B]
-
[B]DarkGaara[/B].
גון קופץ ומשתמש בכמה חותמות ידיים אתה מביט באוויר וחושב לעצמך מה לעשות הזאב מתחיל לרוץ לעבר המפקד שלכם,וגון משתמש משלושה שוריקנים שהוא זורק לעבר המפקד,השוריקנים טסים לעברו ולפתע נעלמים המפקד ניראה די מופתע לאחר כמה שניות הוא נופל במקום,אתה סם לב ששלושת השוריקנים פגעו בו שניים בבטן ואחד בראש,גון רץ לעבר המפקד,וכאשר הוא במרחק של כמה סנטימטרים המפקד מופיעה מאחור וקושר את ידו של גון הוא אומר "אף פעם על תהיו נחמדים מידי".
[B] קאקאשי סנסיי.
[/B]----
אתה משתמש בטכניקת החלפת גוף אף הפתקים מתפוצצים ומפוצצים את הבול עץ גם אתה נפצע אך לא ישירות משום שהצלחתה להתחמק מרוב הפתקים.
אתה סם לב לאדם שאומד על ענף של העץ יש לך תיזמון די טוב משום שהוא לא מבחין בך.
[B]barak302[/B]
סבבה :)
נ.ב
נחמד שהבנתה מאיכן הוא תוקף.:)
-----
כמו שחשבתה הוא נמצא מאחוריך ואתה משתמש בטכניקת אשלייה שטנית,והוא מתחיל להזות הוא רואה את העצים נמסים,הדשה מתחיל להיות כמו להבה והוא מתחיל להשתגעה הוא רץ לאחור וסוגר את עינו.
אתה רואה שהוא יצור שכנראה זמנו אותו ממימד אחר.
[B]DelPiero7[/B].
הוא לא עונה לך.
אתה במרדף אחרי הכפיל השלישי ואתה רואה אותו ממולך אתה מתחבא בטוח האדמה מתחיל לנועה לעברו של הכפיל.
אתה קופץ לפנו ומשתמש ב קאטנת אלף הציפורים אתה לא מצליח להשתמש בגוטסו כול כך טוב משום שעדיין לא למדת צידורי,וההתקפה שלך פשוט יצרה פיצוץ שאם אתה וגם הכפיל עפתם ממנו הכפיל נעלם ואתה שוכב על האדמה וכולך מלא חול.
המפקד שלך אומר "אני אחשיב את זה לעובר","אה ושאלתה איך קוראים לי,אני הוא הברק הכחול של כפר העלה [COLOR="DeepSkyBlue"]סמיסרי האוצ'יהא.[/COLOR]
-
[QUOTE=red dd;1064960][B]DarkGaara[/B].
גון קופץ ומשתמש בכמה חותמות ידיים אתה מביט באוויר וחושב לעצמך מה לעשות הזאב מתחיל לרוץ לעבר המפקד שלכם,וגון משתמש משלושה שוריקנים שהוא זורק לעבר המפקד,השוריקנים טסים לעברו ולפתע נעלמים המפקד ניראה די מופתע לאחר כמה שניות הוא נופל במקום,אתה סם לב ששלושת השוריקנים פגעו בו שניים בבטן ואחד בראש,גון רץ לעבר המפקד,וכאשר הוא במרחק של כמה סנטימטרים המפקד מופיעה מאחור וקושר את ידו של גון הוא אומר "אף פעם על תהיו נחמדים מידי".
[B] קאקאשי סנסיי.
[/B]----
אתה משתמש בטכניקת החלפת גוף אף הפתקים מתפוצצים ומפוצצים את הבול עץ גם אתה נפצע אך לא ישירות משום שהצלחתה להתחמק מרוב הפתקים.
אתה סם לב לאדם שאומד על ענף של העץ יש לך תיזמון די טוב משום שהוא לא מבחין בך.
[B]barak302[/B]
נ.ב
-----
כמו שחשבתה הוא נמצא מאחוריך ואתה משתמש בטכניקת אשלייה שטנית,והוא מתחיל להזות הוא רואה את העצים נמסים,הדשה מתחיל להיות כמו להבה והוא מתחיל להשתגעה הוא רץ לאחור וסוגר את עינו.
[B]DelPiero7[/B].
הוא לא עונה לך.
אתה במרדף אחרי הכפיל השלישי ואתה רואה אותו ממולך אתה מתחבא בטוח האדמה מתחיל לנועה לעברו של הכפיל.
אתה קופץ לפנו ומשתמש ב קאטנת אלף הציפורים אתה לא מצליח להשתמש בגוטסו כול כך טוב משום שעדיין לא למדת צידורי,וההתקפה שלך פשוט יצרה פיצוץ שאם אתה וגם הכפיל עפתם ממנו הכפיל נעלם ואתה שוכב על האדמה וכולך מלא חול.
המפקד שלך אומר "אני אחשיב את זה לעובר","אה ושאלתה איך קוראים לי,אני הוא הברק הכחול של כפר העלה [COLOR="DeepSkyBlue"]סמיסרי האוצ'יהא.[/COLOR][/QUOTE]
אני מסתכל טוב עליו מנסה לזהותו לאחר מכן אני לוקח ביד קונאי ושתי שוריקנים אני שם תקונאי באמצע ואז מתכנן איך אני משליך לעבר האיש אותם
-
[QUOTE=red dd;1064960]
[B]barak302[/B]
נ.ב
-----
[/QUOTE]
אני רץ אליו ומפעיל את המתקפה Vibrating Sound Drill - תנודת קול קודח(בשביל לגרום לו לאי שיווי משקל-מה שמבטיח את הניצחון שלי)
אני מרים מקל ארוך מהריצפה ומשתמש במתקפה paper shuriken- שוריקן מנייר(מה שמחזק אותו ליותר מפלדה)
אני עובר לקרב פנים אל פנים(כשכמובן הוא חסר שיווי משקל)
אגב-אנחנו צריכים לדבר על הבלוד ליין ועל המתקפות שלי עדיין:P
-
[quote=red dd;1064960][B]DarkGaara[/B].
[COLOR=deepskyblue].[/COLOR][/quote]
[B]"אני אטפל בזה!" אני צועק לשניהם,[/B]
[B]"אלמנט אדמה: נהר אדמה נעה!!!" אני צועק וגורם לנהר אדמה ענקי להיצצור ולסחוף את המפקד,[/B]
[B]"עכשיו! כלא מדבר!!" אני צועק בזמן שהפמקד נכלא ותופס אותו בכלא,[/B]
[B]"תקשיבו חברה! בשניה שהוא יצליח להשתחרר נתקוף כולנו ביחד!, אתם מוכנים!?" אשאל אותם וביינתיים אחזיק את המפקד בתוך הכלא חול.[/B]
-
[B]♣DarkGaara♣.[/B]
בזמן נהר החול הענקי שמתקדם לעבר המפקד חבריך לקבוצה מתמקמים ואתך אתם יוצרים משולש,אתה משתמש בכלא מדבר ותופס את המפקד אתה מחזיק אותו כמה שניות והוא פורץ את הכלא.
עכשיו גון היה עם ידיים קשורות אבל הצליח להשתחרר מן החבל,הוא זורק שלושה שוריקנים עם פתקי פצצות לעבר המפקד.
ומפוצץ אותם עלו,אתם רואים המון עשן ולא מבנים מה אם המפקד פתאום הוא קופץ משתמש בכמה סמני ידיים ואומר "טכניקת נץ טורף"האתם רואים שגופו של המפקד הופך להיות כגוף של נץ וצקרה מקיפה אותו,הוא טס אליכם וגורם לפיצוץ ענקי שמעיף אץ כולכם הוא מוסיף "עברתם את המבחן.
[B]barak302[/B].
אתה רץ לעברו ומשתמש בתנודת קול קודח השמיעה שלו נפגעה והוא מאבד שיווי משקל הוא בכושי יכול לזוז והוא כבר הובס כול התקפה נוספת לא תעזור לך.
פתאום מופיעה אדם שניראה כמו המון נינגות מכפר העלה.
גבוה בעל מדים רגילים (אם אתה רוצה תמונה של המדים שלח לי בפרטי).
שער שחור ומגן מצח על ידו.
הוא הולך לעברך כשידו בכיסים ואומר לך "עברתה את המבחן אתה יכול להצטרף לקבוצה שלך,המפגש הראשון הוא מחר במקום הזה בשעה 8:00".
הוא אומר ומתחיל להתקדם לעבר העיר.
[B]קאקאשי סנסיי.
[/B]
האיש הזה הוא בעצם ילד הוא חברך לקבוצה,הוא עדיין מחפש אותך ומשתמש בכמה סימני ידיים ויוצר מין נץ שעף ומחפש סמנים או רמזים למצוא אותך.
אתה רואה שבצד ימין שלו יש שני חבלים שכנראה מפעילים מלכודות.
-
[QUOTE=red dd;1066048]
[B]barak302[/B].
אתה רץ לעברו ומשתמש בתנודת קול קודח השמיעה שלו נפגעה והוא מאבד שיווי משקל הוא בכושי יכול לזוז והוא כבר הובס כול התקפה נוספת לא תעזור לך.
הוא הולך לעברך כשידו בכיסים ואומר לך "עברתה את המבחן אתה יכול להצטרף לקבוצה שלך,המפגש הראשון הוא מחר במקום הזה בשעה 8:00".
[/QUOTE]
מה?!?!מה זה השטויות האלו?
מי אתה בכלל?
מה קרה לאנה ולריי?!?!מה עשית להם??!?!
וחוץ מזה שכבר עברתי את המבחן באקדמייה,על איזה מן מבחן אתה מדבר?!
חוץ מזה-מה היה קורה לי אם לא הייתי עובר את המבחן?הייתי מת?!?!
-
[QUOTE=red dd;1066048][B]♣DarkGaara♣.[/B]
בזמן נהר החול הענקי שמתקדם לעבר המפקד חבריך לקבוצה מתמקמים ואתך אתם יוצרים משולש,אתה משתמש בכלא מדבר ותופס את המפקד אתה מחזיק אותו כמה שניות והוא פורץ את הכלא.
עכשיו גון היה עם ידיים קשורות אבל הצליח להשתחרר מן החבל,הוא זורק שלושה שוריקנים עם פתקי פצצות לעבר המפקד.
ומפוצץ אותם עלו,אתם רואים המון עשן ולא מבנים מה אם המפקד פתאום הוא קופץ משתמש בכמה סמני ידיים ואומר "טכניקת נץ טורף"האתם רואים שגופו של המפקד הופך להיות כגוף של נץ וצקרה מקיפה אותו,הוא טס אליכם וגורם לפיצוץ ענקי שמעיף אץ כולכם הוא מוסיף "עברתם את המבחן.
[B]barak302[/B].
[B]קאקאשי סנסיי.
[/B]
האיש הזה הוא בעצם ילד הוא חברך לקבוצה,הוא עדיין מחפש אותך ומשתמש בכמה סימני ידיים ויוצר מין נץ שעף ומחפש סמנים או רמזים למצוא אותך.
אתה רואה שבצד ימין שלו יש שני חבלים שכנראה מפעילים מלכודות.[/QUOTE]
אני מבין שהוא תכנן תמלכודות האלה אז אני מתמש בשוריקנים והקונאי אני משליך אותם לעברו שהשוריקנים יבואו בסיבוב מכל צד והקונאי מהאמצע ותוך כדי אני רץ במהירות לחפש מקום מסתור
-
[QUOTE=red dd;1066048][B]♣DarkGaara♣.[/B]
.[/QUOTE]
[B]
"יש! גדול!" אני אומר וחיוך ענקי נפרש מאוזן לאוזן על פני,
"כל הכבוד חברה! הצלחנו!" אני אומר נרגש ומסתכל על שנייהם,
'הם די חזקים, זה יעזור לי במסע...' אני חושב לעצמי ומסתכל עלייהם,
"אז... מה עושים עכשיו המפקד?" אני שואל אותו ומחכה לתשובה.[/B]
-
[COLOR="Red"]DelPiero7.
יצאה מהמשחק.[/COLOR]
[COLOR="Red"]עקב אי רצינות ושלא הגיב בלי הודעה מראש.[/COLOR]
אני מגיב לכולם עכשיו.
[B]♣DarkGaara♣.
[/B]
"עכשיו יש לכם זמן פנוי עד מחר ב 8:00".
"תעשו בו מה שאתם רוצים ותנצלו את הזמן הזה כי אתם לא הולכים להיות בכפר המון זמן"
"אני מציעה לכם גם להכיר אחד את השני כדאי להבין מי אילו האנשים שאתם אמורים לבטוח בהם ומי אילו שיגנו על החיים שלכם".
לאחר כול הדיבורים הוא נעלם.
"אז מה אתם מציעים לעשות?" מינאטה שואלת.
[B] קאקאשי סנסיי .
[/B]
אתה פועל מהר ובטוח,ומתחיל ברצף התקפות.
דבר ראשון אתה זורק את השוריקנים שמקיפים אותו.
הוא קופץ ומתחמק מהם.
בזמן שהשוריקנים עפו לכיוונו אתה השתמשת בהקונאי שעף ישירות לגופו הוא הצליח לחסום את הקונאי,אף נפל על האדמה אתה רץ לעברו והוא נעלם.
לפתע אתה שומעה את המפקד אומר "נגמר לכם הזמן אני אספתי מכולכם את,המפתחות".
אתה מביט ורואה שהמפתח שלך נגנב.
אתה הולך לעבר המפקד והמפקד אומר לכולכם "נכשלתם במשימה אתם פסולים".
הוא מתקדם והולך מן המקום,לפתע הוא נעצר ואומר "אני אתן לכם עוד נסיין אחד מחר ב 6:00 אתם נמצאים כאן ותעשו את אותה משימה".
ונעלם.
[B]barak302 [/B]
"אתה מדבר יותר מידי וזה מעצבן,הקבוצה שלך נפגשת כאן ב 8:00 אתה יכול לבחור אם להגעה או לא".
וממשיך ללכת,אתה שומע משהוא מוזר ומתקרב לעבר הקול "מחר ב 8:00 אנחנו נתפרץ ונתנקש בקבוצות החדשות של כפר העלה".
אתה רואה אדם בעל חרב וסמל של כפר הערפל.
-
[quote=red dd;1069688][COLOR=red].[/COLOR]
[B]♣DarkGaara♣.[/B]
"אני מציעה לכם גם להכיר אחד את השני כדאי להבין מי אילו האנשים שאתם אמורים לבטוח בהם ומי אילו שיגנו על החיים שלכם".
[/quote]
[B]"רוצים נעשה קרב לאימון?" אני שואל את שנייהם,[/B]
[B]"ואז נלך לאכול משהו.." אני אומר להם ומחכה לתשובה.[/B]
-
[B]♣DarkGaara♣..
[/B]"נחמד אני מוכן להלחם נגדך טוני".
אומר גון ומוסיף "אני רוצה ליראות כמה כוח יש לך" מינאטה אומרת "אז אני השופטת בקרב כדאי שלו תפצעו קשה מידי".
גון מסיים באמירה "תהיה מוכן לתבוסה שלך",ומתמקם לקרב הוא מוציא שני שוריקנים.
מתי שתהייה מוכן.
-
[QUOTE=red dd;1069830][B]♣DarkGaara♣..
[/B]"נחמד אני מוכן להלחם נגדך טוני".
אומר גון ומוסיף "אני רוצה ליראות כמה כוח יש לך" מינאטה אומרת "אז אני השופטת בקרב כדאי שלו תפצעו קשה מידי".
גון מסיים באמירה "תהיה מוכן לתבוסה שלך",ומתמקם לקרב הוא מוציא שני שוריקנים.
מתי שתהייה מוכן.[/QUOTE]
[B]"חחח... בכיף!" אני אומר לגון בחיוך ערמומי,
"אתה תתחיל, חבל לי לפגוע בך כל כך מוקדם בתחילת הקרב!" אני אומר בזילזול,
'מעניין אם הוא חזק החרא הקטן הזה...' אני חושב לעצמי ומסתכל על גון[/B]
-
[QUOTE=red dd;1069688][COLOR="Red"]DelPiero7.
יצאה מהמשחק.[/COLOR]
אני מגיב לכולם עכשיו.
[B]♣DarkGaara♣.
[/B]
[B] קאקאשי סנסיי .
[/B]
אתה פועל מהר ובטוח,ומתחיל ברצף התקפות.
דבר ראשון אתה זורק את השוריקנים שמקיפים אותו.
הוא קופץ ומתחמק מהם.
בזמן שהשוריקנים עפו לכיוונו אתה השתמשת בהקונאי שעף ישירות לגופו הוא הצליח לחסום את הקונאי,אף נפל על האדמה אתה רץ לעברו והוא נעלם.
לפתע אתה שומעה את המפקד אומר "נגמר לכם הזמן אני אספתי מכולכם את,המפתחות".
אתה מביט ורואה שהמפתח שלך נגנב.
אתה הולך לעבר המפקד והמפקד אומר לכולכם "נכשלתם במשימה אתם פסולים".
הוא מתקדם והולך מן המקום,לפתע הוא נעצר ואומר "אני אתן לכם עוד נסיין אחד מחר ב 6:00 אתם נמצאים כאן ותעשו את אותה משימה".
ונעלם.
[B]barak302 [/B]
"אתה מדבר יותר מידי וזה מעצבן,הקבוצה שלך נפגשת כאן ב 8:00 אתה יכול לבחור אם להגעה או לא".
וממשיך ללכת,אתה שומע משהוא מוזר ומתקרב לעבר הקול "מחר ב 8:00 אנחנו נתפרץ ונתנקש בקבוצות החדשות של כפר העלה".
אתה רואה אדם בעל חרב וסמל של כפר הערפל.[/QUOTE]
"וואי זה היה קשה!אני מקוה שמחר אצליח לנצח"אני ניגש לילד ששם לי את כל המלכודות"אני רואה שאתה מומחה למלכודות אולי תרצה שנעבוד ביחד ונקח מהסנסיי והמילד השני?"
-
[B]♣DarkGaara♣ .
[/B]
"איך שאתה רוצה" הוא אומר וזורק את הקונאי שלו הצורה כזו של מעגל.
הוא עושה כמה סימני ידיים ואומר,"מעגל חשמלי" ויוצר מעגל חשמל מסביבו,הוא ממשיך בעוד סימני ידיים ואומר,"זאבי חשמל" שני זאבים צהובים וזוהרים מזדמנים ורצים לעבריך.
הוא צוחק ומוסיף "ניראה מה אתה יכול לעשות".
[B]קאקאשי סנסיי.[/B]
אתה פונה לילד והוא אומר לך "אני לא מומחה במלכודות,אבל לא משנה,ניראה לי זה היה הדבר הכי נכון לעשות".
"טוב אז נתראה מחר" הוא אומר לך והולך לעבר העיר,טריזה הילדה השנייה פשוט נעלמה.
כולם השאירו אותך לבד.
-
[QUOTE=red dd;1070034][B]♣DarkGaara♣ .
[/B]
הוא עושה כמה סימני ידיים ואומר,"מעגל חשמלי" ויוצר מעגל חשמל מסביבו,הוא ממשיך בעוד סימני ידיים ואומר,"זאבי חשמל" שני זאבים צהובים וזוהרים מזדמנים ורצים לעבריך.
[B]קאקאשי סנסיי.[/B]
אתה פונה לילד והוא אומר לך "אני לא מומחה במלכודות,אבל לא משנה,ניראה לי זה היה הדבר הכי נכון לעשות".
"טוב אז נתראה מחר" הוא אומר לך והולך לעבר העיר,טריזה הילדה השנייה פשוט נעלמה.
כולם השאירו אותך לבד.[/QUOTE]
אני מתחיל ללכת לכיון ביתי ומתכנן את ההתקפות המשולבות שנוכל לעשות ביחד ואז אני נזכר במה שהוא אמר "אני לא מומחה במלכודות"ואני חושב לעצמי 'אז מי לעזאזל שם תמלכודות?'ואז אני נזכר במלכודות שהיתה לידו ואני מבין כנראה סנסיי שם לנו אותם
--------------------------------
אחי בפסח כנראה שאני לא יהיה ליד מחשב אז אל תוציא אותי או משהו בסדר?
ותתקן תשם של המשחק בחתימה שלך
-
[quote=red dd;1070034][B]♣DarkGaara♣ .[/B]
.[/quote]
[B]"אין בעיה!" אני אומר בחיוך,[/B]
[B]"אלמנט אדמה: נהר אדמה נעה!!" אני אומר ואגרום לאדמה לגרור את הזאבים שלו,[/B]
[B]"כלא מדבר!!" אני אומר וכולא את שני הזאבים שלו,[/B]
[B]אני עושה חיוך קטן ו"הלווית מדבר" אני אומר וסוגר את ידי ומועך למוות את שני הזאבים שלו בלי למצמץ,[/B]
[B]"עכשיו אני מספיק חזק בשבילך" אני אומר בחיוך ענק לגון ומחכה לתשובה
[/B]
-
♣[B]DarkGaara[/B]♣.
אתה משתמש בנהר האדמה הנעה והזאבים מתפוגגים.
אתה מנסה להשתמש בכלא מדבר אבל משום מה זה לא מצליח לך פשוט שום דבר לא קורא לחול,הלווית מדבר אתה צועק גושה את סימני הידים ושוב שום דבר לא קורא,בזמן הזה גון טען אנרגיה ועכשיו הוא משתמש ב סופת חשמל אתה מתחיל להתחשמל וכול גופך קיבל כוויות חום,אתה נופל על הרצפה,גון אומר "מזל שניגמר לך הצקרא "
מינאטה אומרת "הקרב ניגמר" ומעגל החשמל של גון מתפוגג.
"הוא עוזר לך לקום ואומר "ידעתי שלא יהיה לך הרבה צקרא בקרב נגד הקפטן גמרתה אותה".
[B]קאקאשי סנסיי.
[/B]
אתה מתכננן את ההתקפה שלך וחושב על רעיון שבו אתה תתקוף התקפות ישירות בזמן שמיזינו ינסה לגנוב את המפתח.
אתה מתקדם לעבר ביתך ורואה כמה מנינגות שהיו באקדמיה אתך,אתה רואה המון מסעדות ובתים גבוהים לרוב עם רעפים,יש המון סמלים על הבתים,חלק של כפר העלה וחלק של האנשים עצמם.
-
[QUOTE=red dd;1070044]♣[B]DarkGaara[/B]♣.
אתה מנסה להשתמש בכלא מדבר אבל משום מה זה לא מצליח לך פשוט שום דבר לא קורא לחול,הלווית מדבר אתה צועק גושה את סימני הידים ושוב שום דבר לא קורא,בזמן הזה גון טען אנרגיה ועכשיו הוא משתמש ב סופת חשמל אתה מתחיל להתחשמל וכול גופך קיבל כוויות חום,אתה נופל על הרצפה,גון אומר "מזל שניגמר לך הצקרא "
"הוא עוזר לך לקום ואומר "ידעתי שלא יהיה לך הרבה צקרא בקרב נגד הקפטן גמרתה אותה".
[B]קאקאשי סנסיי.
[/B]
אתה מתכננן את ההתקפה שלך וחושב על רעיון שבו אתה תתקוף התקפות ישירות בזמן שמיזינו ינסה לגנוב את המפתח.
אתה מתקדם לעבר ביתך ורואה כמה מנינגות שהיו באקדמיה אתך,אתה רואה המון מסעדות ובתים גבוהים לרוב עם רעפים,יש המון סמלים על הבתים,חלק של כפר העלה וחלק של האנשים עצמם.[/QUOTE]
הבטן שלי מרעישה ואני מבין שהיא רעבה אחרי משימה קשה אז אני ניגש אחת החנויות שמוכרות ראמן ומזמין לי מנה לאחר מכן אני הולך לביתי לנוח עד למחרת
-
[b]קאקאשי סנסיי.
[/b]אתה ניכנס לאחת החנויות אתה רואה אדם די גבוה בעל חלוק אדום שחור ענקי ושיער בלונדיני עומד.
אתה מבחין במגילה ענקית אשר מונחת על האדמה הוא אומר "אני כול כך התגעגעתי לראמן הזה אני פשוט יכול לאכול בלי להפסיק,המוכר אומר "נארוטו אני יביא לך עוד מנה הפעם על חשבון הבית".
"תודה רבה האדם משיב" אתה מתיישב ומבקש מנה גדולה של ראמן.
המוכר מביא לך את המנה ואתה מתחיל לאכול,לאחר כמה דקות אתה מסיים ואותו אדם אומר "תודה רבה" וקם.
-
[QUOTE=red dd;1070056][b]קאקאשי סנסיי.
[/b]אתה ניכנס לאחת החנויות אתה רואה אדם די גבוה בעל חלוק אדום שחור ענקי ושיער בלונדיני עומד.
אתה מבחין במגילה ענקית אשר מונחת על האדמה הוא אומר "אני כול כך התגעגעתי לראמן הזה אני פשוט יכול לאכול בלי להפסיק,המוכר אומר "נארוטו אני יביא לך עוד מנה הפעם על חשבון הבית".
"תודה רבה האדם משיב" אתה מתיישב ומבקש מנה גדולה של ראמן.
המוכר מביא לך את המנה ואתה מתחיל לאכול,לאחר כמה דקות אתה מסיים ואותו אדם אומר "תודה רבה" וקם.[/QUOTE]
אני אומר לו"עצור.אדוני האם מה ששמעתי נכון?אתה אוזומאקי נארוטו האגדי?"ואני מחיך מרוב התרגשות"יו.אני שמעתי עליך כל כך הרבה דברים!יו אתה הלמדת עם המאסטר שלי היוגה נג'י אתה הגינצוריקי עם הקיובי יו! אתה כל כך חזק אתה יכול ללמד אותי כמה טכניקות ולעזור לי להתאמן לקראת מחריש לי מבחן של הסנסי של השלישיה שלי ואני חייב לעבור אותו תוכל לתת לי כמה טיפים ועצות?"
-
[QUOTE=red dd;1069688][COLOR="Red"]DelPiero7.
יצאה מהמשחק.[/COLOR]
אני מגיב לכולם עכשיו.
[B]barak302 [/B]
אתה רואה אדם בעל חרב וסמל של כפר הערפל.[/QUOTE]
אוי ואבוי
איפה כולם,לא יכול להיות שאנה וריי ישתפו עם זה פעולה
איך אני אוכל לעצור אותם?
אני חייב לספר על זה למישהו-זה הכפר שלי
ויותר מזה-הקבוצות החדשות מורכבות מהחברים שלי-אמנם לא חברים מושלמים ורובם לא אוהבים אותי יותר מדי
אבל אני לא אתן להם למות ככה בהתקפת בזק.
אני "מצלם" את כל האיזור(כלומר זוכר אותו טוב טוב בזיכרון שלי כולל מה שכולם אמרו)
ורץ לחפש מישהו בעל סמכות-כנראה שאת המורה שלי מהבית ספר(שאני לא יודע את שמו כי לא אמרת לי)
-
[quote=red dd;1070044]♣[B]DarkGaara[/B]♣.
.[/quote]
[B]"צודק... לא חשבתי על זה..." אני אומר לגון,[/B]
[B]"טוב... אז.. אתם באים לאכול משהו?" אני שואל את שנייהם ומחכה לתשובה.[/B]
-
שם: Uchiha Sasuke
שם הדמות: מינאטו אוצ'יאה.
גיל הדמות: 15.
שבט והיכול המיוחדת:: אוצ'יאה,שארינגאן.
רקע:מינאטו חי בכפר החבוי בעלים מאז היותו תינוק,עם שבט האוצ'יאה.חיו היו שלווים ונהדרים-אביו הדיפלומט של מינאטו תמיד נסע איתם לכפרים אחרים,אימו הבשלנית של מינאטו הייתה בשלנית עם מדור בישול בעיתון המקומי ואחות גדולה בשם מאנה שלומדת למבחני הג'ונין,עד אותו היום.מינאטו,אימו,אביו ואחותו חזרו מחופשה בכפר החבוי בחולות.הם לא האמינו למראה עיניהם.כל השבט נרצח אל מול עיניהם!לאחר כמה רגעים,הם ראו אותו,את הרוצח המתועב-איטאצ'י.איטאצ'י כבל את מינאטו באשליה ולכן לא היה יכול לראות מה קורה,אלא שלאחר מכן-האשלייה נכבלה,אך המציאות הייתה יותר מפחידה.מינאטו ראה את כלל משפחתו מתה על הארץ.מינאטו ברח וברח מהכפר החבוי בעלים, והתגורר זמן מה אצל חברי משפחתו בכפר החבוי בסלעים.לאחר שהתאושש מהאירועים והתאבל על הוריו, מינאטו חזר על הכפר החבוי בעלים, באי רצון בכלל.הוא סיים בהצלחה את האקדמיה בהיותו בן 14, ועכשיו הוא מתכונן למבחני הצ'ונין כדי להחזיר לאיטאצ'י על מה שעשה לשבט שלו ולמשפחתו.
מראה: [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/7724e0946744cc19b5666f94547f0ec6.png[/IMG][/URL]
------------
כוח:9/21
זריזות:4/21
אנרגיה:8/21
----------------
נינג'וטסו:921
ג'נג'וטסו:8/21
טאיג'וטסו:4/21
------------
נינג'וטסו:
B:
שכפול צל(Shadow clone)
C:
שחרור אש:טכניקת אש הפניקס החכם(Fire relese: Phoenix sage fire technique)
טכניקת זימון.
D:
טכניקת צל השוריקן.
סגנון אדמה:התאבדות עריפת ראש כפולה.(הטכניקה שקאקאשי השתמש בה בשביל לכלוא את סאסקה במבחן ההשרדות).
טכניקת השיתוק הזמני.
E:
ג'וצו שכפול.
טכניקת שינוי צורה.
טכניקת החלפת גוף.
טכניקת בריחה מחבלים.
טכניקת הסוואה.(כמו שאוקאנאמרו ניסה להשתמש אבל נארוטו גילה אותו)
ג'נג'וטסו:
B:
C:
אשליה שטנית:טכניקת ההקפה השגויה.
D:
E:
טאיג'וטסו:
B:
טורנדו עלים חזק.
C:
קומבו האריה.
התנגשות פריחת הדובדבן.
Leaf Rising Wind(לא ידעתי איך לתרגם את זה).
D:
כניסה דינאמית.
ניב עובר.(הטכניקה של קיבה ואוקאמרו).
טורנדו עלים.
E:
אלף שנים של מוות.
-
[B]♣DarkGaara♣.[/B]
הם אומרים "בסדר" ואתם מתחילים להתקדם לעבר העיר.
המון אנשים מסתובבים בחנויות והמון ילדים בגיל שלך מתקדמים לעבר בית ההוקאגה.
גון אומר "ניראה לי שיש משהוא בבית ההוקאגה",ומוסיף "אני חושב שכדאי שנלך לשם.
מינאטה אומרת "אני מעדיפה שטוני ילך לנוח" ומביטה בך בחיוך.
"אז מה עושים"גון אומר.
[B]barak302[/B].
"מי זה שם" אותו אדם אומר ומחפש אותך "אתה מתחיל להתגנב החוצה אך אותו נינגה מופיעה מולך.
הוא גבוה ואתה לא מצליח ליראות את פניו הם מכוסות במין סמיכה.
הוא אומר "אז אני צריך לחסל אתך ראשון".
הוא עושה כמה סימני ידיים ואומר "טכניקת שלושת ציידים הערפל,והוא נעלם כול האזור מתחיל להיות מוקף בערפל.
אתה מחפש אותו ומנסה להתגונן אך שלושה כפילים קופצים אליך מהאוויר יש להם חרבות ארוכות ודקות.
שתי שניות לפני שהם מורידים ומשספים את כול גופך הם מתפוצצים באוויר גם הארפל מתחיל להתפוגג ואתה רואה שאותו אדם עומד במקום ולא מצליח לזוז אתה שומעה קול "אתה בסדר ילד?".
[B]קאקאשי סנסיי.[/B]
"פשש נהייתי מפורסם מאוד חחח" הוא אומר וצוחק הוא ניגש אליך ואומר "הייתי עוזר לך בכיף אבל אני ממהר מאוד יש משהוא שאני צריך לעשות" פעם הבאה שניפגש אני מבטיח לך שאלמד אות משהוא הוא יוצא וקופץ לעבר גג של אחד הבניינים ונעלם,אתה יוצא מן החנות ורואה כמה ילדים מדברים על משהוא שיש עכשיו בבית ההוקאגה.
[B]Uchiha Sasuke
[/B]
טוב הרקע שלך מאוד קצר ויש בעיה אתה נולדתה בערך 10 שנים אחרי ששבט אוצ'יאה נכחד ואתה לא יכול לומר שהייתי מתי ששבט אוצ'יאה נכחד.
(את זה אני הייתי צריך לכתוב וזה טעות שלי)
בכול מיקרה שנה את הרקע.
דבר נוסף (Shadow clone) זה טכניקה ברמה a.
[COLOR="Red"]לא רשום.[/COLOR]
-
[QUOTE=red dd;1070577][B]♣DarkGaara♣.[/B]
"אז מה עושים"גון אומר.
[B]barak302[/B].
"מי זה שם" אותו אדם אומר ומחפש אותך "אתה מתחיל להתגנב החוצה אך אותו נינגה מופיעה מולך.
הוא עושה כמה סימני ידיים ואומר "טכניקת שלושת ציידים הערפל,והוא נעלם כול האזור מתחיל להיות מוקף בערפל.
אתה מחפש אותו ומנסה להתגונן אך שלושה כפילים קופצים אליך מהאוויר יש להם חרבות ארוכות ודקות.
שתי שניות לפני שהם מורידים ומשספים את כול גופך הם מתפוצצים באוויר גם הארפל מתחיל להתפוגג ואתה רואה שאותו אדם עומד במקום ולא מצליח לזוז אתה שומעה קול "אתה בסדר ילד?".
[B]קאקאשי סנסיי.[/B]
"פשש נהייתי מפורסם מאוד חחח" הוא אומר וצוחק הוא ניגש אליך ואומר "הייתי עוזר לך בכיף אבל אני ממהר מאוד יש משהוא שאני צריך לעשות" פעם הבאה שניפגש אני מבטיח לך שאלמד אות משהוא הוא יוצא וקופץ לעבר גג של אחד הבניינים ונעלם,אתה יוצא מן החנות ורואה כמה ילדים מדברים על משהוא שיש עכשיו בבית ההוקאגה.
[B]Uchiha Sasuke
[/B]
טוב הרקע שלך מאוד קצר ויש בעיה אתה נולדתה בערך 10 שנים אחרי ששבט אוצ'יאה נכחד ואתה לא יכול לומר שהייתי מתי ששבט אוצ'יאה נכחד.
בכול מיקרה שנה את הרקע.
[COLOR="Red"]לא רשום.[/COLOR][/QUOTE]
מוזר-היה כתוב שזה טכניקה ברמה B..
משנה.
עריכה:אני לא רוצה כבר להתקבל למשחק כי ניסיתי לשנות ולא יצא לי טוב.
-
[QUOTE=red dd;1070577][B]♣DarkGaara♣.[/B]
"אז מה עושים"גון אומר.
[B]barak302[/B].
[B]קאקאשי סנסיי.[/B]
[B]Uchiha Sasuke
[/B]
בכול מיקרה שנה את הרקע.
[COLOR="Red"]לא רשום.[/COLOR][/QUOTE]
אני מתקרב אילהם טיפה ומנסה להאזין
-------------------
אני יכול לערוך את הטופס ולהוסיף תמתקפות של הנונגוטסו והטאיגיטסו?
-
[quote=red dd;1070577][B]♣DarkGaara♣.[/B]
"אז מה עושים"גון אומר.
[/quote]
[B]"זה בסדר! אני לא אוהב לנוח..." אני אומר בחיוך,[/B]
[B]"בואו נלך לבית ההוקאגה אני רוצה לראות מה יש שם" אני אומר לשנייהם ומתחיל להתקדם לכיוון בית ההוקאגה[/B]
-
-
[b]הודעה חשובה.[/b]
מצטער שאני לא מגיב אני ממש עסוק אולי מחר בכול מיקרה בעמוד הראשון אני הולך לפתוח דף עדכונים אני אוסיף אירועים קרובים ועדכונים לגבי המשחק,דבר נוסף אני הולך להוסיף חוק חדש.
תודה ולילה טוב לכולם.
-
[QUOTE=red dd;1070577]
[B]barak302[/B].
[/QUOTE]
סליחה שאני לא מגיב(אני גם לא אהיה בבית ביומיים הקרובים)
פשוט בפסח אני כמעט ולא בבית:P
תגובה:
"אני חושב שאני בסדר,כן.תודה."אני משיב לכיוון הקול
'מה זה היה?לא היה ל יסיכוי להתחמק מהטכניקה הזאת-יש לי עוד המון אימונים לעשות'
"תודה רבה שהיצלת אותי-מר.......מי אתה?"
"אתה שמעת מה הם רצו לעשות?!?!"
-
[COLOR="White"]כולם לא לשכוח[/COLOR][COLOR="Black"] היום מרתון [/COLOR][COLOR="White"]הלילה[/COLOR] [COLOR="Black"]הלבן[/COLOR] [COLOR="RoyalBlue"]ואיוונט חדש[/COLOR].
[B]barak302[/B].
הקול משיב לך,"כן שמעתי אבל ידענו על זה ליפני שלושה ימים".
הוא אומר לך "טוב תחזור לבית שלך אני צריך להעיף כאן כמה מבטים".
"אם תיראה עוד כמה נינגות כאילו פשות סמן X על העץ הקרוב ביותר למקום",אתה מבין ומתחיל ללכת.
אתה לא סם לב לאף אדם עד שאתה ניכנס לעיר,המון ילדים בגיל שלך רצים לעבר בית ההוקאגה,הם אומרים אחד לשני שעומד להיות אירועה ענקי.
[B]♣DarkGaara♣.[/B]
לאחר כמה דקות אתם מגיעים לבית ההוקאגה אתם רואים המון ילדים יושבים על האדמה וכולם שקטים,אתם גם מתיישבים,לפתע גון שואל אותך "מה אתה חושב שעומד להיות עכשיו?"
[B]קאקאשי סנסיי[/B].
אתה לא מספיר להתקרב והם כבר מתחילים ללכת אתה רואה המון ילדים רצים לשם.
-
[QUOTE=red dd;1074966][COLOR="White"]כולם לא לשכוח[/COLOR][COLOR="Black"] היום מרתון [/COLOR][COLOR="White"]הלילה[/COLOR] [COLOR="Black"]הלבן[/COLOR] [COLOR="RoyalBlue"]ואיוונט חדש[/COLOR].
[B]barak302[/B].
"אם תיראה עוד כמה נינגות כאילו פשות סמן X על העץ הקרוב ביותר למקום",אתה מבין ומתחיל ללכת.
אתה לא סם לב לאף אדם עד שאתה ניכנס לעיר,המון ילדים בגיל שלך רצים לעבר בית ההוקאגה,הם אומרים אחד לשני שעומד להיות אירועה ענקי.
[/QUOTE]
'ואווו,זה היה ממש מוזר-אני מקווה ששום דבר נוראי לא יקרה,אני אגיד את זה לעו מישהו אחראי-כמו הסנסאי הלא ידוע שאמור להיות לי'
"אמאללללה"-'המוני "נינג'נוובס",אפילו שאני אחד כזה לא מפריע לי לקרוא להם ככה,רצים לעברי'
'הם צועקים משהו בקשר לאירוקע אצל ההוקאגה-כדאי לי ללכת לבדוק את זה.זאת הזדמנות מעולה לשאול אותו בקשר לזה'
'כשאני חושב על זה-אנה וריי בטח יהיו פה-אני אחפש אותם'
מתחיל לחפש את אנה וריי(חבריי לצוות שגם הם התפ]וגגו)
-
[QUOTE=red dd;1074966][COLOR="White"]כולם לא לשכוח[/COLOR][COLOR="Black"] היום מרתון [/COLOR][COLOR="White"]הלילה[/COLOR] [COLOR="Black"]הלבן[/COLOR] [COLOR="RoyalBlue"]ואיוונט חדש[/COLOR].
[B]barak302[/B].
[B]♣DarkGaara♣.[/B]
לאחר כמה דקות אתם מגיעים לבית ההוקאגה אתם רואים המון ילדים יושבים על האדמה וכולם שקטים,אתם גם מתיישבים,לפתע גון שואל אותך "מה אתה חושב שעומד להיות עכשיו?"
[B]קאקאשי סנסיי[/B].
אתה לא מספיר להתקרב והם כבר מתחילים ללכת אתה רואה המון ילדים רצים לשם.[/QUOTE]
אני מחליט שמחר אני אברר את הדבר ואני צריך לאגור כוח לקרב מחר אז אני הולך לבית שלי ושוכב על המיטה עד שאני נרדם וגם למחרת רענן