-
[COLOR="SeaGreen"]יואב
לא הוא פשוט שם תחוטים בפה ומושך אותם כך שיקרעו
~~~~
פיפלאפ מסתכל אליך וקצת מרחם על הוורמפל התקוע, הוא משתמש בחבטה שמעיפה את וורמפל לעוד בועות חוטים ,אבל גם פיפלאפ בעצמו נלכד בחוטים!, הוא מתחיל לקרוע אותם שוב והאיפומים המשוחררים מסתכלים אליו וצוחקים, בטעות כמה בננות נופלות מהזנב של איפום שרצה לאכול אותם ונופלות על הראש של פיפלאפ ווורמפל , האיפומים מצחקקים ופיפלאפ כועס.[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1065883][COLOR="SeaGreen"]יואב
לא הוא פשוט שם תחוטים בפה ומושך אותם כך שיקרעו
~~~~
פיפלאפ מסתכל אליך וקצת מרחם על הוורמפל התקוע, הוא משתמש בחבטה שמעיפה את וורמפל לעוד בועות חוטים ,אבל גם פיפלאפ בעצמו נלכד בחוטים!, הוא מתחיל לקרוע אותם שוב והאיפומים המשוחררים מסתכלים אליו וצוחקים, בטעות כמה בננות נופלות מהזנב של איפום שרצה לאכול אותם ונופלות על הראש של פיפלאפ ווורמפל , האיפומים מצחקקים ופיפלאפ כועס.[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי פיפלאפ נמאס לי! תשתחרר מהחוטים ואז תסתחרר ותשתמש בקרן בועות! כסח את שלושתם!"
-
[COLOR="SeaGreen"]יואב
פיפלאפ כועס ומשתמש בבועות בשיא החוזקה לכולם מקום,
וורמפל שלא יכול לזוז מתעלף ו,האיפומים עולים לעצים שני איפומים קטנים נפגעים גם ובורחים ללמעלה אך אתה עדין יכול לראות אותם.[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1065893][COLOR="SeaGreen"]יואב
פיפלאפ כועס ומשתמש בבועות בשיא החוזקה לכולם מקום,
וורמפל שלא יכול לזוז מתעלף ו,האיפומים עולים לעצים שני איפומים קטנים נפגעים גם ובורחים ללמעלה אך אתה עדין יכול לראות אותם.[/COLOR][/QUOTE]
"היית מצוין פיפלאפ, בוא נלך. אתה בא בריאנט או שאתה רוצה לתפוס את וורמפל? כי אני לא רוצה אותו."
-
יואב
פיפלאפ מסתכל אליך מעוצבן הוא מצביע אל הוומרפל הקטן המעולף ואז אליך "פיפ פיפ פיפלאפ! פיפ!| אמר פיפלאפ והצביע אל הוורמפל הקטן שהיה לכוד בין החוטים,
-
[QUOTE=sigal123;1065906]יואב
פיפלאפ מסתכל אליך מעוצבן הוא מצביע אל הוומרפל הקטן המעולף ואז אליך "פיפ פיפ פיפלאפ! פיפ!| אמר פיפלאפ והצביע אל הוורמפל הקטן שהיה לכוד בין החוטים,[/QUOTE]
"אה נכון, צריך לשחרר אותו. תשחרר אותו עם חבטה."ואני אומר לברייינט:" תקשיב חשבתי על זה, ורוצה להיות שותף שלי למסע?
-
[quote=sigal123;1065845][COLOR=mediumturquoise]יואב ובראיינט[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise]בראיינט מתחיל ללרוץ ויואב אחריו שניכם עוצרים שאתם רואים איפומים קטנים על העצים צוחקים וזורקים לכול עבר בננות וורמפל אחד קטן נפגע מהבננה ויורה קורים עליהם [/COLOR]
[IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/190.png[/IMG] [IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/plat1fn/265.png[/IMG][/quote]
"טרטוויג אני בוחר בך!" אני צועק ומעיף את הפוכדור שלו לעביר "תשתמש בבלימה על העץ כדי להפיל את האיפומים" אני אומר לו בביטחון
-
[COLOR="SeaGreen"]יואב
פיפלאפ משתמש בחבטה שמעיפה את וומרפל על עץ קטן שהוא מעולף
פיפלאפ עדין כועס ואומר "פיפ פיפ לאפ!" ומצביע אליך ועל וורמפל[/COLOR][COLOR="Blue"]
בראיינט
טרטוויג יוצא ורואה איפום קטן על העץ ואת הוורמפל הוא רואה שפיפלאפ דואג לוורמפל אז הוא משתמש בעלי טער אל האיפום שנופל ויוצא אם חבטה לעברו[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1065913][COLOR="SeaGreen"]יואב
פיפלאפ משתמש בחבטה שמעיפה את וומרפל על עץ קטן שהוא מעולף
פיפלאפ עדין כועס ואומר "פיפ פיפ לאפ!" ומצביע אליך ועל וורמפל[/COLOR][COLOR="Blue"]
בראיינט
טרטוויג יוצא ורואה איפום קטן על העץ ואת הוורמפל הוא רואה שפיפלאפ דואג לוורמפל אז הוא משתמש בעלי טער אל האיפום שנופל ויוצא אם חבטה לעברו[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, אוקיי, בחיים לא פגשתי פיפלאפ כל כך מנג'ס! פוקדור, צא!"
-
[quote=sigal123;1065913][COLOR=seagreen]יואב[/COLOR]
[COLOR=seagreen]פיפלאפ משתמש בחבטה שמעיפה את וומרפל על עץ קטן שהוא מעולף[/COLOR]
[COLOR=seagreen]פיפלאפ עדין כועס ואומר "פיפ פיפ לאפ!" ומצביע אליך ועל וורמפל[/COLOR]
[COLOR=blue]בראיינט[/COLOR]
[COLOR=blue]טרטוויג יוצא ורואה איפום קטן על העץ ואת הוורמפל הוא רואה שפיפלאפ דואג לוורמפל אז הוא משתמש בעלי טער אל האיפום שנופל ויוצא אם חבטה לעברו[/COLOR][/quote]
"כל הכבוד טרטוויג!" אני אומר לו "עכשיו תמתמש בעלי טער על איפום" אני אומר לו
-
[COLOR="SeaGreen"]יואב
פיפלאפ מרוצה אתה זורק פוקדור על הוורמפל המעולף
נידנוד אחד..
נידנוד שני..
נידנוד שלישי..
נתפס!
מזל טוב תפסתה וורמפל![/COLOR]
[COLOR="Blue"]בראיינט
טרטוויג משתמש בעלי טער לפני שאיפום בא אליו ואיפום בא אל העצ, לאחר מכן הוא בא אליך באגרוף אם היד זנב שלו[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1065946][COLOR=seagreen]יואב[/COLOR]
[COLOR=seagreen][/COLOR]
[COLOR=blue]טרטוויג משתמש בעלי טער לפני שאיפום בא אליו ואיפום בא אל העצ, לאחר מכן הוא בא אליך באגרוף אם היד זנב שלו[/COLOR][/quote]
"טרטוויג תתחמק מהר ואז תשתמש בבלימה על איפום!" אני אומר לרטוויג ומקווה שהוא יצליח
-
[QUOTE=sigal123;1065946][COLOR="SeaGreen"]יואב
פיפלאפ מרוצה אתה זורק פוקדור על הוורמפל המעולף
נידנוד אחד..
נידנוד שני..
נידנוד שלישי..
נתפס!
מזל טוב תפסתה וורמפל![/COLOR]
[COLOR="Blue"]בראיינט
טרטוויג משתמש בעלי טער לפני שאיפום בא אליו ואיפום בא אל העצ, לאחר מכן הוא בא אליך באגרוף אם היד זנב שלו[/COLOR][/QUOTE]
"עכשיו אתה מרוצה פיפלאפ?" אני אומר לפיפלאפ." בוא נמשיך. אולי נמצא פוקימון ששווה תפיסה, עם קצת מזל פוקימון דרקון!", וקורא לבראיינט:" אתה בא?"
-
שם בפורום : fire-nel
שם במשחק : נל
דמות : [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up351.siz.co.il/up2/qn22mmtd2dny.png[/IMG][/URL]
רקע : נל מעולם לא אהבה פוקימונים, מפני שפעם, לפני כמה שנים, היא נתקלה באינפרנייפ ענק והוא השתמש עליה בלהביור. היא לא אהבה לצאת החוצה ולשחק, היא נורא כעסה על אותו אינפרנייפ. כל פעם שראתה פוקימון, היא הייתה חייבת, אבל חייבת לצעוק עליו ולגרש אותו או לזרוק עליו אבן. הפוקימונים היחידים שהיא אהבה לחיות איתם היו: בוויזל, טאפיג, סינדקוויל, סניבי וצ'יקוריטה, שהם היו הפוקימונים של הוריה. אמא של נל אהבה לאמן את טאפיג עם צ'יקוריטה ונל הייתה צופה בהם בעצב על כך שאין לה פוקימון. יום אחד אמא שלה שאלה אותה אם בא לה להלחם מולה. נל מיד הסכימה ולקחה פוקדור מהמגירה של אמא שלה. גם אמא שלה לקחה פוקדור ושתיהן יצאו לחצר. נל זרקה את הפוקדור שלה באוויר וגם אמא שלה. טאפיג יצא מהפוקדור של נל וסניבי מהפוקדור של אמא שלה. הן נלחמו ונלחמו עד שהגיע סוף הקרב. "גיצים ואז נהמה!" נל צעקה לטאפיג שפגע וניצח את סניבי במכת סיום מוחצת. מאז, נל אהבה פוקימונים ותמיד אמרה לעצמה: "הייתי צריכה רק קרב אחד וזהו. מאז היא תמיד רצתה לקבל טאפיג אחד חמוד ואם לא אז אולי איזה בוויזל קטן ומתוק. לאחר הקרב, נל ביקרה את סבא שלה שסיפר לה על הצוות הנורא ביותר שנקרא: "דארקנס." סבא שלה אמר לה שהיעוד שלה הוא לנצח אותם. נל גם האמינה בכך ותמיד הייתה לה תחושה כזו. היא כל כך חיכתה וציפתה לכך. עד שהגיע היום. היום שבו התחיל מסעה אל הניצחון.
פוקימונים : [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up351.siz.co.il/up1/yywyyjjyznwo.png[/IMG][/URL]
הערות : מיאו ^_^
ציוד : 500$ , פוקדקס , אוכל לכל המסע , 5 פוקדורים , פלאפון ( לא לגעת ) .
תגים : ( לא לגעת ) .
-
[COLOR="SeaGreen"]יואב
אתה רואה את בראיינט עסוק בתפיסת פוקימון פיפלאפ מצביע על פירות קטנים ואדומים שנמצאים על שיח הוא לוקח כמה וזורק אותם אליך ולוקח כמה לעצמו[/COLOR][COLOR="Blue"]
בראיינט
טרטוויג קופץ ללמעלה ונופל על איפום שנמחץ ומתעלף אתה רואה גם את יואב מסתכל אליך ומחכה[/COLOR]
נל רשומה תגיבי להתחלה
-
[quote=sigal123;1065954]
[COLOR=blue]טרטוויג קופץ ללמעלה ונופל על איפום שנמחץ ומתעלף אתה רואה גם את יואב מסתכל אליך ומחכה[/COLOR][/quote]
"עבודה טובה טרטוויג!" אני אומר לטרטוויג בשימחה "פוכדור צא!" אני צועק וזורק פוכדור על איפום ומחכה...
-
[QUOTE=sigal123;1065954][COLOR="SeaGreen"]יואב
אתה רואה את בראיינט עסוק בתפיסת פוקימון פיפלאפ מצביע על פירות קטנים ואדומים שנמצאים על שיח הוא לוקח כמה וזורק אותם אליך ולוקח כמה לעצמו[/COLOR][COLOR="Blue"]
בראיינט
טרטוויג קופץ ללמעלה ונופל על איפום שנמחץ ומתעלף אתה רואה גם את יואב מסתכל אליך ומחכה[/COLOR]
נל רשומה תגיבי להתחלה[/QUOTE]
"תודה פיפלאפ! קח גם אתה כמה בראיינט!", אני אומר לבראיינט וזורק אליו כמה גרגירים
-
[COLOR="MediumTurquoise"]יואב ובראיינט
נדנוד ראשון
נדנוד שני
נדנוד שלישי
פום!נתפס!
מזל טוב תפסתה איפום!
את םלוקחים כמה גרגירים ומששיכים ביחד,
לאחר מכן פיפלאפ מצביע על הפוקדע ואומר "פיפ פיפלאפ!" תרגום: כדי לבדוק תמתקפות של הפוקימונים בפוקדע[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1066140][COLOR="MediumTurquoise"]יואב ובראיינט
נדנוד ראשון
נדנוד שני
נדנוד שלישי
פום!נתפס!
מזל טוב תפסתה איפום!
את םלוקחים כמה גרגירים ומששיכים ביחד,
לאחר מכן פיפלאפ מצביע על הפוקדע ואומר "פיפ פיפלאפ!" תרגום: כדי לבדוק תמתקפות של הפוקימונים בפוקדע[/COLOR][/QUOTE]
"צודק פיפלאפ. אוקיי, וורמפל, בוא נראה מה אתה שווה!", אני אומר ובודק את המתקפות של וורמפל
-
[COLOR="SeaGreen"]יואב
אתה נכנס לפוקדע ומראה לו את הפוקדור של וורמפל לאחר מכן אתה מחפש עוד קצת ומוצא את המתקפות שלו באותיות שחורות וגדולות כתוב
"וורמפל יודע: חבטה דחיפה חבטת קרן ויריית קורים" [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1066293][COLOR="SeaGreen"]יואב
אתה נכנס לפוקדע ומראה לו את הפוקדור של וורמפל לאחר מכן אתה מחפש עוד קצת ומוצא את המתקפות שלו באותיות שחורות וגדולות כתוב
"וורמפל יודע: חבטה דחיפה חבטת קרן ויריית קורים" [/COLOR][/QUOTE]
"נחמד," אני אומר," אבל הלוואי שהוא יתפתח מהר!" ולעצמי אני חושב:" אבל הוא ופיפלאפ לא יספיקו כדי לזכות במכון הראשון."
-
[COLOR="SeaGreen"]יואב
פתאום פיפלאפ מחפש בשיח משהו אתה רואה שיש שם ביצת פוקימונים
פיפלאפ בא לתת לך אותה ופתאום נשלח כדור צל לעברו אתה רואה איווי קטן [/COLOR]
[IMG]http://i67.photobucket.com/albums/h311/vakuso/Pokemon%20Eggs/1_007.png[/IMG][IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss1fn/133.png[/IMG]
-
[quote=cladino;1066150]"צודק פיפלאפ. אוקיי, וורמפל, בוא נראה מה אתה שווה!", אני אומר ובודק את המתקפות של וורמפל[/quote]
אני מוציא את איפום מהפוכדור ולוקח את הפקדע "בוא ניראה איזה מתקפות יש לך!" אני אומר לבודק
-
[COLOR="Blue"]בראיינט
אתה מדפדף בפקדע לבדוק את המתקפות שלו ובסוף רואה תמונה שלו ובאותיות גדולות ושחורות כתוב[/COLOR][B]איפום יודע : אגרוף מתקפה מהירה חבטה ודחיפה[/B]
[COLOR="Blue"]אתה שם לב גם לאיווי קטן שתוקף את פיפלאפ של יואב בכדור צל ושליד פיפלאפ יש ביצה[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1066657][COLOR=blue]בראיינט[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מדפדף בפקדע לבדוק את המתקפות שלו ובסוף רואה תמונה שלו ובאותיות גדולות ושחורות כתוב[/COLOR][B]איפום יודע : אגרוף מתקפה מהירה חבטה ודחיפה[/B]
[COLOR=blue]אתה שם לב גם לאיווי קטן שתוקף את פיפלאפ של יואב בכדור צל ושליד פיפלאפ יש ביצה[/COLOR][/quote]
"איפום תשתמש באגרוף על איווי!" אני אומר לו כדי לעזור לפיפלאפ
-
[COLOR="Blue"]בראיינט
אתה מוציא את איפום המותש מאוד מהקרב ומורה אליו להשתמש באגרוף אל איווי,
איפום יוצא שהיד-אגרוף שלו באהלעבר איווי ואיווי מתחמק, הוא מנסה שוב ואיווי נפגע!
איווי משתמש בצוות כפול ומולך עומדים כ15 איווים, 10 ששומרים על הביצה מכול צד וצד ומעיפים את פיפלאפ על עץ קרוב והוא מצליח לנחות בצורה יציבה ו5 שנמצאים מול איפום, איפום התשוש לא יודע את מי לתקוף![/COLOR]
-
[quote=sigal123;1066669][COLOR=blue]בראיינט[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מוציא את איפום המותש מאוד מהקרב ומורה אליו להשתמש באגרוף אל איווי,[/COLOR]
[COLOR=blue]איפום יוצא שהיד-אגרוף שלו באהלעבר איווי ואיווי מתחמק, הוא מנסה שוב ואיווי נפגע! [/COLOR]
[COLOR=blue]איווי משתמש בצוות כפול ומולך עומדים כ15 איווים, 10 ששומרים על הביצה מכול צד וצד ומעיפים את פיפלאפ על עץ קרוב והוא מצליח לנחות בצורה יציבה ו5 שנמצאים מול איפום, איפום התשוש לא יודע את מי לתקוף![/COLOR][/quote]
"טטוויג אני בוחר בך!" אני אומר ומעיף את הפוכדור של טרטוויג לאוויר. "טרטוויג תעזור לאיפום להילחם באיווי" אני אומר לו. "עכשיו טרטוויג תשתמש בעלי טער על כל האיויים ואיפום תשתמש במתקפה מהירה כדי לפגוע בכולם" אני אומר בביטחון ומקווה שהתכנית שלי תצליח
-
[COLOR="Red"]*חוק חדש אין להשתמש בשני פוקימונים על אחד כי זה לא הוגן יש אפשרות רק במיקרים מיוחדים*[/COLOR][COLOR="Blue"]בראיינט
האיווים נעלמים ואתה מבין שהאיווי האמיתי נמצא ליד הביצה
טרטוויג משתמש אליהם בעלי טער ואיפום באגרוף ופתאום פרפר יפיפה בא לעבריכם ומשתמש בסופה שמעיפה את איפום וטרטוויג לעבר עץ אך איפום משתמש בזנבו כדאי להישאר במקום וטרטוויג ואיפום מחזיקים ידיים
* הערה חשובה איפום בכמעט אפסית חיים הוא עוד מאט יתעלף לך*
הסופה נפסקת והם עומדים, לאחר מכן הפרפר מתקרב באס אווירי לעבר טרטוויג
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1066846][COLOR=red]*חוק חדש אין להשתמש בשני פוקימונים על אחד כי זה לא הוגן יש אפשרות רק במיקרים מיוחדים*[/COLOR][COLOR=blue]בראיינט[/COLOR]
[COLOR=blue]האיווים נעלמים ואתה מבין שהאיווי האמיתי נמצא ליד הביצה [/COLOR]
[COLOR=blue]טרטוויג משתמש אליהם בעלי טער ואיפום באגרוף ופתאום פרפר יפיפה בא לעבריכם ומשתמש בסופה שמעיפה את איפום וטרטוויג לעבר עץ אך איפום משתמש בזנבו כדאי להישאר במקום וטרטוויג ואיפום מחזיקים ידיים[/COLOR]
[COLOR=blue]* הערה חשובה איפום בכמעט אפסית חיים הוא עוד מאט יתעלף לך*[/COLOR]
[COLOR=blue]הסופה נפסקת והם עומדים, לאחר מכן הפרפר מתקרב באס אווירי לעבר טרטוויג[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"טרטוויג תשתמש בבלימה רגע לפני שהפרפר פוגע בך!" אני אומר לו "איפום תחזור!" אני אומר למחזיר אותו לפוכדור ובודק על הפרפר בפוקדע
-
[COLOR="blue"]בראיינט[/COLOR][IMG]http://www.poke-amph.com/diamondpearl/sprites/267.png[/IMG]
ביוטפלי
סוג : חרק ומעופף
ביוטפלי פוקימון הפרפר, ההתפתחות השלישית של וורמפל
ביוטפלי טוב מאוד לתחרויות , הרבה מאמנים אוהבים להשתמש בו,
הוא אוהב לחיות בשדות פתוחים שם הוא מעופף בחופשיות
[COLOR="Blue"]
טרטוויג נפגע חזיתית מהאס אווירי מיכיוון שבלימה פחות חזקה מאס אווירי!,
לאחר מכן הוא משתמש בעלי טער שפוצעים את ביוטפלי ומעיפים אותו לעץ
הוא משתמש גם על כול האיווים ובסוף מצליח לפגוע באמיתי!
"הי מה אתה עושה לביוטפלי ואיווי שלי?" צועקת לעברך נערה[/COLOR][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/4.png[/IMG]
-
[quote=sigal123;1067073][COLOR=blue]בראיינט[/COLOR][IMG]http://www.poke-amph.com/diamondpearl/sprites/267.png[/IMG]
ביוטפלי
סוג : חרק ומעופף
ביוטפלי פוקימון הפרפר, ההתפתחות השלישית של וורמפל
ביוטפלי טוב מאוד לתחרויות , הרבה מאמנים אוהבים להשתמש בו,
הוא אוהב לחיות בשדות פתוחים שם הוא מעופף בחופשיות
[COLOR=blue]טרטוויג נפגע חזיתית מהאס אווירי מיכיוון שבלימה פחות חזקה מאס אווירי!,[/COLOR]
[COLOR=blue]לאחר מכן הוא משתמש בעלי טער שפוצעים את ביוטפלי ומעיפים אותו לעץ[/COLOR]
[COLOR=blue]הוא משתמש גם על כול האיווים ובסוף מצליח לפגוע באמיתי! [/COLOR]
[COLOR=blue]"הי מה אתה עושה לביוטפלי ואיווי שלי?" צועקת לעברך נערה[/COLOR][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/4.png[/IMG][/quote]
"הם הפוקימונים שלך?!" אני שואל בבלבול "אני מאוד מצטער חשבתי שהם פוקימונים פראיים" אני מנסה להסביר לה למה תקפתי אותם
-
[COLOR="Blue"]בראיינט
"חח זה בסדר" אמרה הנערה והרגיעה אותך "קוראים לי ברייאנה אני גרה במדגרת הביצים, כלומר ביצי פוקימונים נמצאים אצלנו לאחר שננטשו או שמצאנו אותם ללא מישהו שיטפל בהם ומעוברים לשם, מידי פעם יש אנשים שקונים אותם ולפעמים אנחנו משחררים אותם אם הם אצלנו יותר מידי זמן, כלומר אחרי שהם בוקעים, ביוטפלי בקע מביצה שהיה וורמפל, הוא לא היה יכול לצאת החוצה כי לא יכל לשרוד כי היה חלש, וסליחה שהם תקפו אתכם , פשוט שלחתי את ביוטפלי לראות מה קורה אם איווי למצוא את הביצה החסרה שבטעות .. נפלה לי...." היא אמרה ואז מילמלה במבוכה" ניסיתי ליצור שילוב מתקפות וחלק מהמקום די .. התפוצץ.. אז עכשיו אני מחפשת את הביצים שנפלו באזור והנה אחת!" היא אומרת ולוקחת את הביצה ואיווי מלקק אותה "אממ אתה רוצה לבוא?" [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1067083][COLOR=blue]בראיינט[/COLOR]
[COLOR=blue]"חח זה בסדר" אמרה הנערה והרגיעה אותך "קוראים לי ברייאנה אני גרה במדגרת הביצים, כלומר ביצי פוקימונים נמצאים אצלנו לאחר שננטשו או שמצאנו אותם ללא מישהו שיטפל בהם ומעוברים לשם, מידי פעם יש אנשים שקונים אותם ולפעמים אנחנו משחררים אותם אם הם אצלנו יותר מידי זמן, כלומר אחרי שהם בוקעים, ביוטפלי בקע מביצה שהיה וורמפל, הוא לא היה יכול לצאת החוצה כי לא יכל לשרוד כי היה חלש, וסליחה שהם תקפו אתכם , פשוט שלחתי את ביוטפלי לראות מה קורה אם איווי למצוא את הביצה החסרה שבטעות .. נפלה לי...." היא אמרה ואז מילמלה במבוכה" ניסיתי ליצור שילוב מתקפות וחלק מהמקום די .. התפוצץ.. אז עכשיו אני מחפשת את הביצים שנפלו באזור והנה אחת!" היא אומרת ולוקחת את הביצה ואיווי מלקק אותה "אממ אתה רוצה לבוא?" [/COLOR][/quote]
"בשימחה" אני אומר לה בחיוך "דרך אגב שמי בראיינט" אני אומר לה
-
[COLOR="Blue"]בראיינט
"אהה נעים להכיר" אמרה בריאנה ביוטפלי ישב לה על הכתף מצחקק ואיווי היה לידה "טר" אמר טרטוויג והסתכל אליך ואל פיפלאפ ויואב
"זה בידיוק שם" אמרה בריאנה והצביעה על משהו שהיה מעל גבעה קטנה שנראה כמו בית ענקי ולידו בית קטן יותר ובבית הענק היה קצת חלק שרוף "כן זה המקום בו.. זה התפוצץ.." מימלה בריאנה ושמה תיד מאחורי הראש בבושה[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1067085][COLOR=blue]בראיינט[/COLOR]
[COLOR=blue]"אהה נעים להכיר" אמרה בריאנה ביוטפלי ישב לה על הכתף מצחקק ואיווי היה לידה "טר" אמר טרטוויג והסתכל אליך ואל פיפלאפ ויואב[/COLOR]
[COLOR=blue]"זה בידיוק שם" אמרה בריאנה והצביעה על משהו שהיה מעל גבעה קטנה שנראה כמו בית ענקי ולידו בית קטן יותר ובבית הענק היה קצת חלק שרוף "כן זה המקום בו.. זה התפוצץ.." מימלה בריאנה ושמה תיד מאחורי הראש בבושה[/COLOR][/quote]
"וואו, איזה מקום מגניב!" אני אומר בהתלהבות "בריאנה יש לי שאלה, רוצה שנערוך קרב 1 על 1?" אני שואל את בריאנה בתקווה שהיא תסכים
-
[COLOR="Blue"]בראיינט
"אממ אוקי.. אבל הפוקימונים שלך מותשים בטח.." היא אומרת ומחפשת משהו לאחר מכן היא מחפשת משהו בתיק ואתה רואה שהיא מוציאה מין גרגיר דמוי כדור טניס " הנה תן אותו לפוקימון שאיתו תילחם זה ירפא אותו הגרגיר הזה נקרא גרגיר לאם ואני שומרת אותו למיקרים בהם מרכז הפוקימונים רחוק ואני רחוקה מהבית "
היא אומרת ומושיטה לך את הגרגיר ולאחר מכן לוקחת עוד אחד וחוצאת לשנים ונותנת חצי לביוטפלי וחצי לאיווי" הם לא נפגו קשה אז חצי יספיק"[/COLOR][IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/berries/09.png[/IMG]
-
[quote=sigal123;1067102][COLOR=blue]בראיינט[/COLOR]
[COLOR=blue]"אממ אוקי.. אבל הפוקימונים שלך מותשים בטח.." היא אומרת ומחפשת משהו לאחר מכן היא מחפשת משהו בתיק ואתה רואה שהיא מוציאה מין גרגיר דמוי כדור טניס " הנה תן אותו לפוקימון שאיתו תילחם זה ירפא אותו הגרגיר הזה נקרא גרגיר לאם ואני שומרת אותו למיקרים בהם מרכז הפוקימונים רחוק ואני רחוקה מהבית "[/COLOR]
[COLOR=blue]היא אומרת ומושיטה לך את הגרגיר ולאחר מכן לוקחת עוד אחד וחוצאת לשנים ונותנת חצי לביוטפלי וחצי לאיווי" הם לא נפגו קשה אז חצי יספיק"[/COLOR][IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/berries/09.png[/IMG][/quote]
"תודה" אני אומר לה ונותן את הגרגיר לטרטוויג
-
[COLOR="RoyalBlue"]בראיינט
אתה נותן תגרגיר לטרטווויג ופתאום הוא קופץ ואומר "טרטוויג!" הוא נעמד ומוכן לקרב,
"אוקי ביוטפלי מה דעתך שאתה תילחם הפעם?" שאלה בריאנה את הביוטפלי שלה וביוטפלי אמר "ביוט ביוטפלי!" ועשה לופ באוויר, "אוקי ביוטפלי תשתמש באס אווירי!" אמרה בריאנה, ביוטפלי טס במהירות מדהימה לעבר טרטוויג הקטן מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1067212][COLOR=royalblue]בראיינט[/COLOR]
[COLOR=royalblue]אתה נותן תגרגיר לטרטווויג ופתאום הוא קופץ ואומר "טרטוויג!" הוא נעמד ומוכן לקרב,[/COLOR]
[COLOR=royalblue]"אוקי ביוטפלי מה דעתך שאתה תילחם הפעם?" שאלה בריאנה את הביוטפלי שלה וביוטפלי אמר "ביוט ביוטפלי!" ועשה לופ באוויר, "אוקי ביוטפלי תשתמש באס אווירי!" אמרה בריאנה, ביוטפלי טס במהירות מדהימה לעבר טרטוויג הקטן מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"טרטוויג תתחמק מהר ואז תשתמש בבלימה בכל הכוח!" אני אומר ומקווה שהוא יצליח
-
[COLOR="Blue"]בראיינט
טרטוויג מצליח חצי לחמוק הוא נפגע אבל לא לגמרי
הוא משתמש בבלימה אבל ביוטפלי מתחמק בקלות כי הוא מעופף!
הוא יוצא אם סופה אימתנית לעבר טרטוויג הקטן[/COLOR]