-
[QUOTE=Sandshrew;1223983]
[SIZE=6][COLOR=deepskyblue]רקע והתחלה[/COLOR][/SIZE]
כל מה שאתה זוכר זה מכת ברק שפגעה ישירות בך. חשת כאב עז, שפילח את לבך. יותר מזה, הכל מעורפל.
אתה פוקח את עיניך. אתה מסתכל סביבך ורואה שאתה ביער. אתה קם, ורואה יצור שעומד לידך. הוא מסתכל עליך ואומר "אתה לא מהאיזור הזה, נכון?"
אתה מסתכל על עצמך, ורואה שאתה בגוף... לא אנושי. אתה נכנס לפאניקה, וצורח "אימא!! מה נהייתי?!", כשהיצור שלידך אומר "אין צורך לפחד! אתה בטוח איתנו. בוא אחרי, נמצא לך מקום לנוח בו. יש לנו מקום שיתאים לפוקימונים כמוך"
"אני פוקימון?!" אתה קורא, כשהיצור שלידך מסתכל עליך, ונראה כאילו הוא מחשיב אותך למוזר, ואומר "כן, אתה פוקימון... בבקשה, בוא אחרי!"
אתה הולך אחריו, ומגיע לקרחת היער. המון יצורים שונים ומשונים הלכו, דיברו ושיחקו שם. לפתע, כולם השתתקו. צל ענק כיסה את כל האיזור.
כבשה גדולה וכחולה, עם צמר צהבהב, קרניים חומות ומחודדות ועיניים אדומות זוהרות שאגה על כולם, והחלה לרמוס את כל מה שבדרכה.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני חושב לעצמי 'מעניין מה הטעם של העננים...' בגלל בעיות הקשב והריכוז, ואז אני שם לב לכבשה. אני מסתכל לצדדים ומנסה לבלוע את האש שעל הגב שלי כדי לשלוח אותה החוצה על הכבשה. אני שואל את הבלבאזור: "תגיד, מי זאת הכבשה הזאת?"
-
נירו- באלבאזור בוהה בכבשה ועונה "אני מכירה אותה... היא הייתה פעם חברה שלי... עד ש.. היא נעלמה."
באלבאזור בוהה בכבשה, שדוהרת לכיוון באלבאזור.
מה תעשה?
~~~~~
אחי, אתה קבעת שבלבאזור נקבה, תתייחס אליה כמו לנקבה.
גלעד- אתה רץ לכיוון הכבשה, ורואה מהצד את צ'ארמנדר שצועק "שלא תעז לחשוב אפילו שאני לא עוזר לך!" צ'ארמנדר יורה גיצי אש רותחים ומהירים מפיו, שפוגעים בפניה של הכבשה. אתה רץ אליה ומתנגש בה, והיא נופלת.
"יופי של שיתוף פעולה" קורא צ'ארמנדר, שקופץ עליה ושורט אותה בחזקה.
מה תעשה?
נועם- אתה צועק לכבשה, שדוהרת לכיוונך. אושאווט מציית לך, ומזנק לכיוון הכבשה. הוא מנחית את זנבו עליה, ואתה רואה שהזנב שלו זז בקלילות ונוגע בכבשה, שלא שמה לב. אושאווט מתחיל לבכות, והכבשה דוהרת לכיוונך.
מה תעשה?
-
אני יקפוץ לה על הגב וינשוך אותה!
-
[quote]גלעד- אתה רץ לכיוון הכבשה, ורואה מהצד את צ'ארמנדר שצועק "שלא תעז לחשוב אפילו שאני לא עוזר לך!" צ'ארמנדר יורה גיצי אש רותחים ומהירים מפיו, שפוגעים בפניה של הכבשה. אתה רץ אליה ומתנגש בה, והיא נופלת.
"יופי של שיתוף פעולה" קורא צ'ארמנדר, שקופץ עליה ושורט אותה בחזקה.
מה תעשה?[/quote]
אני מתפעל מזה שבאמת הצלחתי להשתמש במתקפה מהירה.
לפתע תוקף אותי הרהור:'איך יכול להיות שאני זוכר מידע, אבל לא זוכר את מה שהייתי?'.
אני בודק האם אני יכול להיות יעיל נגד הכבשה אם אני אכה אותה בחוזקה בעזרת הזנב שיש לי מאחורה.
-
[QUOTE=Sandshrew;1224167]נירו- באלבאזור בוהה בכבשה ועונה "אני מכירה אותה... היא הייתה פעם חברה שלי... עד ש.. היא נעלמה."
באלבאזור בוהה בכבשה, שדוהרת לכיוון באלבאזור.
מה תעשה?
~~~~~
אחי, אתה קבעת שבלבאזור נקבה, תתייחס אליה כמו לנקבה.
[/QUOTE]
סליחה שחכתי לרגע :sorry:
~~~~~
"באלבאזור! זוזי מהדרך! היא תמחץ אותך!" אני צועק. אני רץ למקום בין בלבאזור ולכשבה ומנסה להעביר את האש בגב שלי לפה שלי כדי לשגר אותה מפי אל הכבשה. בו בזמן אני מנסה לרוץ הכי מהר שאני יכול לעבר הכבשה כדי לנגוח בה.
-
גלעד- אתה לא זוכר, פשוט רצת אליה והתנגשת בה... אז אין הרהור.
~~~~~~~~~~
אתה מכה בחזקה עם הזנב שלך את הכבשה, אך הוא מתנג בה ברכות, ושום דבר לא קורה.
צ'ארמנדר שורט את הכבשה בחזקה, ולפתע, הציפורניים שלו זוהרות בצבע כסוף. הוא ממשיך לשרוט, כשהוא קורא "וואו, אני לא מאמין שאני יכול לעשות את זה! ראיתי את אבא שלי מכה עם טפרים כסופים, אבל אני?"
הוא שורט את הכבשה בהתלהבות, והיא מייללת.
מה תעשה?
יאיר- אתה קופץ על הכבשה ומנסה לנשוך אותה, אך השיניים שלך מאוד רכות וקטנות, ולא קורא כלום לכבשה.
טאפיג מתנגש בכבשה שוב ושוב, והיא מייללת מכאב.
מה תעשה?
נירו- אתה מנסה לכבות את האש מגבך, אך היא לא נכבית. "כשיש לך אדרנלין בגוף, הלהבה שלך לא תכבה" אומרת באלבאזור, "אני לא מאמינה, אתה אמור לדעת את זה בתור סינדקוויל..."
אתה רץ אל הכבשה ומתנגש בה, והיא מחשמלת אותך. אתה מסתחרר, ורואה את באלבאזור שמוציר מהפקעת שעל גבו זרעים, ומעיף אותם על הכבשה. תוך רגע, היא נקשרת בזרעים, ומרגישה כאב חד ועמוק. עם זאת, בלבאזור נראית חזקה יותר ויותר מרגע לרגע.
מה תעשה?
בולט- תגיב להתחלה
-
מה< אקרא בבליבול טוגפי מה עשית? את יודעת מה אני?
-
אני אקפוץ ואנחת על הכיבשה בחוזקה!!!
-
[QUOTE=Sandshrew;1224189]
נירו- אתה מנסה לכבות את האש מגבך, אך היא לא נכבית. "כשיש לך אדרנלין בגוף, הלהבה שלך לא תכבה" אומרת באלבאזור, "אני לא מאמינה, אתה אמור לדעת את זה בתור סינדקוויל..."
אתה רץ אל הכבשה ומתנגש בה, והיא מחשמלת אותך. אתה מסתחרר, ורואה את באלבאזור שמוציר מהפקעת שעל גבו זרעים, ומעיף אותם על הכבשה. תוך רגע, היא נקשרת בזרעים, ומרגישה כאב חד ועמוק. עם זאת, בלבאזור נראית חזקה יותר ויותר מרגע לרגע.
מה תעשה?[/QUOTE]
'מה שלא הורג, מחשמל ומחשל' אני חושב ורץ אל הכבשה ומנסה להוציא אש מהפה שלי. גם אם אני לא מצליח, אני קופץ על הכבשה ומנסה לנשוך אותה תוך כדי שאני מתחפר בתוך הצמר שלה
-
[quote]גלעד- אתה לא זוכר, פשוט רצת אליה והתנגשת בה... אז אין הרהור.
~~~~~~~~~~
אתה מכה בחזקה עם הזנב שלך את הכבשה, אך הוא מתנג בה ברכות, ושום דבר לא קורה.
צ'ארמנדר שורט את הכבשה בחזקה, ולפתע, הציפורניים שלו זוהרות בצבע כסוף. הוא ממשיך לשרוט, כשהוא קורא "וואו, אני לא מאמין שאני יכול לעשות את זה! ראיתי את אבא שלי מכה עם טפרים כסופים, אבל אני?"
הוא שורט את הכבשה בהתלהבות, והיא מייללת.
מה תעשה?
[/quote]
זה כי כתבתי שניסיתי להיזכר במידע על טריקו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מנסה שוב במתקפה מהירה (ואם אתה מסכים למה שכתבתי זאת לא עברה על החוקים) ואני מעודד את צ'ארמנדר: "מעולה! אל תפסיק אתה מתקדם נהדר!"
-
הבנתי שאני רשום, כע?
[quote]כל מה שאתה זוכר זה מכת ברק שפגעה ישירות בך. חשת כאב עז, שפילח את לבך. יותר מזה, הכל מעורפל.
אתה פוקח את עיניך. אתה מסתכל סביבך ורואה שאתה ביער. אתה קם, ורואה יצור שעומד לידך. הוא מסתכל עליך ואומר "אתה לא מהאיזור הזה, נכון?"
אתה מסתכל על עצמך, ורואה שאתה בגוף... לא אנושי. אתה נכנס לפאניקה, וצורח "אימא!! מה נהייתי?!", כשהיצור שלידך אומר "אין צורך לפחד! אתה בטוח איתנו. בוא אחרי, נמצא לך מקום לנוח בו. יש לנו מקום שיתאים לפוקימונים כמוך"
"אני פוקימון?!" אתה קורא, כשהיצור שלידך מסתכל עליך, ונראה כאילו הוא מחשיב אותך למוזר, ואומר "כן, אתה פוקימון... בבקשה, בוא אחרי!"
אתה הולך אחריו, ומגיע לקרחת היער. המון יצורים שונים ומשונים הלכו, דיברו ושיחקו שם. לפתע, כולם השתתקו. צל ענק כיסה את כל האיזור.
כבשה גדולה וכחולה, עם צמר צהבהב, קרניים חומות ומחודדות ועיניים אדומות זוהרות שאגה על כולם, והחלה לרמוס את כל מה שבדרכה.[/quote]
''היא נראית...'' אמלמל לעצמי ואביט על הצמר הצהוב שמסביב לגופי ''כמוני!''
''אני מאריפ!'' אכנס לסטרס, ואתחיל לרוץ סביב עצמי בבהלה
-
בולט- אתה רשום, אך האופי של פאניק לא ייחשב, מכיוון שאני הוא זה שמתאים לך את האישיות שלו.
~~~~~~~~~~~
אתה רץ בבהלה, אך רואה שדאסקול מתחיל לצחוק.
"כן, היא באמת דומה לך! אני זוכר שכל שבוע באותו יום החדרתי לה סיוטים בחלומות, ואיך שהיא נבהלה! זה היה כזה אדיר!!". דאסקול מתפקע מצחוק, אך לפתע משתתק, ומסתכל על המבט הזועם של הכבשה, שמתחילה לדהור לעברו במהירות.
מה תעשה?
גלעד- צודק, אבל לא. לא שמתי לב... להבא תתאר את מה שאתה עושה, בעולם הפוקימונים כשאתה חפשי ולא קשור לסדרה\משחק אין דבר כזה התקפה.
~~~~~~~~~~~~~~
אתה רץ לעבר הכבשה, ומתנגש בה בחזקה. צ'ארמנדר שורט אותה שריטה עממוקה, שחודרת דרך הצמר שלה. דם מתחיל לצאת מגופה. הכבשה מתרוממת, ובורחת מהמקום. אתה וצ'ארמנדר נופלים על הגב, מכיוון שהייתם על הכבשה והיא קמה במהירות.
"וואו, זה היה ממריץ!" קורא צ'ארמנדר.
מה תעשה?
נירו- אתה מנסה לנשוף אש מהפה, אך לא מצליח. במקום, גיצים חמים יוצאים מהפה שלך במהירות, ופוגעים בכבשה. היא מייללת מכאב. בלבאזור מחייכת מהאנרגיה שהיא קבלת מסבלה של הכבשה, ומצליפה בה עם עלי גפן גדולים וארוכים, שפוגעים בפניה.
הכבשה לפתע קמה ומתנערת מכל הדברים שמעליה, ובורחת מהמקום.
מה תעשה?
יאיר- אתה קופץ על הכבשה ומתנגש בה. הכבשה מייללת, אך נראה שזה יותר מחבטותיו של טאפיג. לפתע, אתה מרגיש משהו סמיך שיוצא מפיך, ופתאום כמות אדירה של בוץ יוצאת מפיך במהירות, וכל הבוץ מוטח הישר בשני הכבשה, שמייללת ובורחת מהמקום.
מה תעשה?
טל- "כן צ'יקוריטה, אני יודעת מה הסוג שלך. אבל אותך עצמך אני לא מכירה... אני טוגפי" ה\טוגפי קוראת וושיטה לך יד.
מה תעשי?
-
או בבקשה תקראי לי טל. אפשר לקרא לך טייני? דרך אגב איך פוצצת את מרםפ?
-
[quote]אתה צועק לכבשה, שדוהרת לכיוונך. אושאווט מציית לך, ומזנק לכיוון הכבשה. הוא מנחית את זנבו עליה, ואתה רואה שהזנב שלו זז בקלילות ונוגע בכבשה, שלא שמה לב. אושאווט מתחיל לבכות, והכבשה דוהרת לכיוונך.
מה תעשה?[/quote]
"נו באמת..."אני נאנח."טוב בוא הנה,ולא משנה מה יקרה אל תזוז.זה מה שהולך לקרות.אני אנגח בך כדי שתעוף לכיוון הכבשה,אתה תתיישר ותנגח במריפ.נקווה שזה יעבוד..."אני לוקח תנופה,נוגח באושאווט ומסתכל עליו עף."סליחה!"אני צועק ומקווה שלא כואב לו...
-
[quote]גלעד- צודק, אבל לא. לא שמתי לב... להבא תתאר את מה שאתה עושה, בעולם הפוקימונים כשאתה חפשי ולא קשור לסדרה\משחק אין דבר כזה התקפה.
~~~~~~~~~~~~~~
אתה רץ לעבר הכבשה, ומתנגש בה בחזקה. צ'ארמנדר שורט אותה שריטה עממוקה, שחודרת דרך הצמר שלה. דם מתחיל לצאת מגופה. הכבשה מתרוממת, ובורחת מהמקום. אתה וצ'ארמנדר נופלים על הגב, מכיוון שהייתם על הכבשה והיא קמה במהירות.
"וואו, זה היה ממריץ!" קורא צ'ארמנדר.
מה תעשה?
[/quote]
"אתה צוחק, עלי, נכון?" אגיד לו "ממריץ הוא אומר לי. כמעט נהרגנו, ובשביל שלא נהרג כמעט הרגנו את הכבשה. עכשיו, איפה המקום הזה שדיברת עליו?"
-
[QUOTE=Sandshrew;1224203]
נירו- אתה מנסה לנשוף אש מהפה, אך לא מצליח. במקום, גיצים חמים יוצאים מהפה שלך במהירות, ופוגעים בכבשה. היא מייללת מכאב. בלבאזור מחייכת מהאנרגיה שהיא קבלת מסבלה של הכבשה, ומצליפה בה עם עלי גפן גדולים וארוכים, שפוגעים בפניה.
הכבשה לפתע קמה ומתנערת מכל הדברים שמעליה, ובורחת מהמקום.
מה תעשה?[/QUOTE]
"עבודה יפה בלבאזור!" אני אומר לה. "היי, רוצה לעשות לי סיור?" אני שואל קצת במבוכה. אני מרים עלה יבש ונושף עליו גיצים, כדי לראות שזה לא חד פעמי. 'אני פוקימון' אני חושב, לא יכול לעכל את העובדה. 'איך זה קרה לי?' "היי בלבאזור, קרה פעם שבן-אדם הפך לפוקימון?" אני שואל עוד יותר נבוך
-
נירו- באלבאזור מראה לך עם ידו עצים רבים, חלק קטן מהם נהרס. אתה רואה חבורת יצורים קטנים וחומים עם גוף חום, שיניים גדולות וזנבות שטוחות, שקוצצים את העצים ההרוסים. חלקם קוצצים עצים שדווקא נראים בסדר, ועושים בהם חורים.
"אלו בידוף," בלבאזור אומר, "הם אחראים על עבודות הבניה והשיפוץ ביער. עכשיו הם מפנים את ההריסות, ומחוררים את העצים כדי שישמשו כבתים."
בלבאזור מוליך אותך לעץ חלול וגדול. אתה מסתכל בפנים, ורואה שהוא מאוד מרווח. "וזה הבית שלך!" קורא בלבאזור. "כאן תוכל לישון!". לאחר שאתה שואל אותו את שאלתך, בלבאזור עונה "אתה משוגע?!" קרא בלבאזור, והראה הבעת פנים מכוערת, "אנחנו מתעבים בני אדם, בעיקר אלו שהם מאמני פוקימונים! כל שניה לוכדים אותנו בכדורים קטנים ומוציאית אותנו אחת לשבוע רק בשביל הסיפוק העצמי שלהם... ולא רק זה, הם מנוונים אותנו! לחיות רק עם ארבעה יכולות מסכנות... ועוד הם צועקים עלינו הוראות, וממציאים שמות ליכולות שלנו! חושבים שזה כל כך קל! כולנו כאן רוצים להיות חפשיים!"
בלבאזור נרגע קצת, מחכה רגע, ואז שואל "מה קרה שאתה שואל את זה?"
מה תעשה?
גלעד- "אתה מדבר על היער, נכון? כי הרגע הצלנו אותו!"
הוא מראה לך עם ידו עצים רבים, חלק קטן מהם נהרס. אתה רואה חבורת יצורים קטנים וחומים עם גוף חום, שיניים גדולות וזנבות שטוחות, שקוצצים את העצים ההרוסים. חלקם קוצצים עצים שדווקא נראים בסדר, ועושים בהם חורים.
"אלו בידוף," צ'ארמנדר אומר, "הם אחראים על עבודות הבניה והשיפוץ ביער. עכשיו הם מפנים את ההריסות, ומחוררים את העצים כדי שישמשו כבתים."
צ'ארמנדר מוליך אותך לעץ חלול וגדול. אתה מסתכל בפנים, ורואה שהוא מאוד מרווח. "וזה הבית שלך!" קורא צ'ארמנדר.
"אולי נעשה איזה קרב קטן, אתה ואני?" צ'ארמנדר קורא.
מה תעשה?
נועם- אתה נוגח באושאווט, שצורח מכאב. הוא מתיישר במהירות, ומתנגש בכבשה, אך הוא מיד מתקפל וצועק.
הכבשה מרימה אותו על ראשה, ופתאום מתחילה להשתגע. אתה שם לב שהדמעות של אושאווט נכנסות לעיניים של הכבשה.
מה תעשה?
טל- "אל תקראי לי בשמות!" קוראת טוגפי בכעס, "השם שלי הוא טייני, ואני לא משנה אותו לשום דבר!"
היא מפנה את הראש לצד, ואומרת "ואם את רוצה לדעת, פעם לא ידעתי למה כל פעם שאני מזיזה את הידיים קורה משהו אחר, אבל למדתי לשלוט בזה".
מה תעשי?
-
אני מאייפוד ולא הסתדרתי עם הציטוט..
---
''אתה רוח! תן לה לעבור דרכך או שתתעופף למעלה!'' אקרא אל פאניק בתסכול
-
אמ.. אוקיי אז לקרא לך טוגפי או טייני?
-
[QUOTE=Sandshrew;1224233]נירו- באלבאזור מראה לך עם ידו עצים רבים, חלק קטן מהם נהרס. אתה רואה חבורת יצורים קטנים וחומים עם גוף חום, שיניים גדולות וזנבות שטוחות, שקוצצים את העצים ההרוסים. חלקם קוצצים עצים שדווקא נראים בסדר, ועושים בהם חורים.
"אלו בידוף," בלבאזור אומר, "הם אחראים על עבודות הבניה והשיפוץ ביער. עכשיו הם מפנים את ההריסות, ומחוררים את העצים כדי שישמשו כבתים."
בלבאזור מוליך אותך לעץ חלול וגדול. אתה מסתכל בפנים, ורואה שהוא מאוד מרווח. "וזה הבית שלך!" קורא בלבאזור. "כאן תוכל לישון!". לאחר שאתה שואל אותו את שאלתך, בלבאזור עונה "אתה משוגע?!" קרא בלבאזור, והראה הבעת פנים מכוערת, "אנחנו מתעבים בני אדם, בעיקר אלו שהם מאמני פוקימונים! כל שניה לוכדים אותנו בכדורים קטנים ומוציאית אותנו אחת לשבוע רק בשביל הסיפוק העצמי שלהם... ולא רק זה, הם מנוונים אותנו! לחיות רק עם ארבעה יכולות מסכנות... ועוד הם צועקים עלינו הוראות, וממציאים שמות ליכולות שלנו! חושבים שזה כל כך קל! כולנו כאן רוצים להיות חפשיים!"
מה תעשה?[/QUOTE]
"סתם... אני לא זוכר כלום, חוץ מזה שפגע בי ברק... אז העלתי את האופציה שאני אולי בן אדם בעצם... אבל עכשיו כשאני חושב אל זה, זה מגוחך. תגידי, איפה את גרה?" אני שואל אותה. אחרי שהיא מראה/עונה לי, אני נכנס לבית שלי ומנסה להרדם, כשמחשבות על מה אני יכולתי להיות לפני מכת הברק...
-
בולט- "חהחהחה זה בדיוק מה שאני עושה!" צוחק דאסקול.
הכבשה באה לפגוע בו, אך עוברת דרכו. הוא מנופף לה לשלום וצוחק, אך פתאום היא חשממלת אותו בזעם.
הוא נופל ארצה, וקורא" אני עוד אסתדר, אני עוד מעט אצטרף אליך! בינתיים אתה חייב להחזיק מעמד איתה! תכסח אותה!"
דאסקול צוחק ונעלם.
מה תעשה?
-
[quote]גלעד- "אתה מדבר על היער, נכון? כי הרגע הצלנו אותו!"
הוא מראה לך עם ידו עצים רבים, חלק קטן מהם נהרס. אתה רואה חבורת יצורים קטנים וחומים עם גוף חום, שיניים גדולות וזנבות שטוחות, שקוצצים את העצים ההרוסים. חלקם קוצצים עצים שדווקא נראים בסדר, ועושים בהם חורים.
"אלו בידוף," צ'ארמנדר אומר, "הם אחראים על עבודות הבניה והשיפוץ ביער. עכשיו הם מפנים את ההריסות, ומחוררים את העצים כדי שישמשו כבתים."
צ'ארמנדר מוליך אותך לעץ חלול וגדול. אתה מסתכל בפנים, ורואה שהוא מאוד מרווח. "וזה הבית שלך!" קורא צ'ארמנדר.
"אולי נעשה איזה קרב קטן, אתה ואני?" צ'ארמנדר קורא.
מה תעשה?
[/quote]
"איך קרב?" אני שואל אותו בפליאה "אני ביינתים יודע רק על זה שאני יודע להתנגש מאוד מהר, ולא שום דבר מעבר. נראה לי שבני אדם קוראים לזה מתקפה מהירה."
אני מנסה רגע לבדוק האם אני יכול לנוע מהר יותר ממקום למקום בעזרת כוח המחשבה יחד עם השרירים.
-
אגיד לטאפיג שלמדתי כנראה מתקפה חדשה ואשאל אותו מי הייתה הכבשה הזאת
-
[quote]אתה נוגח באושאווט, שצורח מכאב. הוא מתיישר במהירות, ומתנגש בכבשה, אך הוא מיד מתקפל וצועק.
הכבשה מרימה אותו על ראשה, ופתאום מתחילה להשתגע. אתה שם לב שהדמעות של אושאווט נכנסות לעיניים של הכבשה.
מה תעשה?[/quote]
"אושאווט תמשיך לבכות הדמעות מפריעות לה!"אני אומר ומשתמש בניקור.
-
טל- "טייני!! ושלא תעזי לשנות את זה שוב!" טייני קוראת בנימה נעלבת.
"זהו, נשבר לי, אני מאתגרת אותך לקרב!" קוראת טייני.
מה תעשי?
נועם- אושאווט מחייך שזה עובד, ולפתע הדמעות מפסיקות לזלוג מעיניו. מרוב תסכול הוא שוב בוכה, והדמעות נכנסות לעיניה האדומות של הכבשה, שנופלת ומתפתלת מכאבים. אתה רץ לעבר הכבשה ומנקר את פניה, והיא סובלת מאוד. היא קמה, ובורחת מהמקום.
מה תעשה?
יאיר- טאפיג מסתכל עליך ברחמים, ואומר "תגיד, משהו לא בסדר בראש הקטן הזה שלך?" הוא דופק על ראשך בחזקה עם פרסתו.
"אתה לא מבין שאנחנו נגד בני אדם? אנחנו לא סובלים אותם! הם מגעילים! מנצלים אותנו לכיף שלהם, צועקים עלינו ולא אכפת להם כמה מכות אנחנו סופגים, העיקר "תתחמק" ו"תתקוף"!! ואתה, אדוני, אומר מילים שבני האדם משתמשים בהם?!". הוא מסתכל עליך שוב, ואומר "והכבשה הזאת הייתה כנראה מאריפ שנעלמה לפני כמה ימים. אבל אני לא מצליח להבין מה קרה שהיא נהפכה לגדולה כל כך ולעצבנית כל כך..."
מה תעשה?
גלעד- "אני עדיין לא מבין, למה אתה משתמש במילים של שפת בני האדם??" קורא צ'ארמנדר, "אנחנו מתעבים בני אדם, בעיקר אלו שהם מאמני פוקימונים! כל שניה לוכדים אותנו בכדורים קטנים ומוציאים אותנו אחת לשבוע רק בשביל הסיפוק העצמי שלהם... ולא רק זה, הם מנוונים אותנו! לחיות רק עם ארבעה יכולות מסכנות... ועוד הם צועקים עלינו הוראות, וממציאים שמות ליכולות שלנו! חושבים שזה כל כך קל! כולנו כאן רוצים להיות חפשיים! ותפסיק להשתמש בשפה הזאת, אתה יצור חפשי! אין דבר כזה מתקפה! יש רק את היכולות והדברים שאתה מסוגל לעשות, ואדוני, אם מה שבני האדם אומרים נכון, להתנגש במהירות בינונית ולהתנגש במהירות גדולה זה לא כזה הבדל!!"
צ'ארמנדר מסתכל עליך ברחמים, ושואל "אני אגיד את זה שוב, רוצה להילחם איתי?"
מה תעשה?
-
[quote]גלעד- "אני עדיין לא מבין, למה אתה משתמש במילים של שפת בני האדם??" קורא צ'ארמנדר, "אנחנו מתעבים בני אדם, בעיקר אלו שהם מאמני פוקימונים! כל שניה לוכדים אותנו בכדורים קטנים ומוציאים אותנו אחת לשבוע רק בשביל הסיפוק העצמי שלהם... ולא רק זה, הם מנוונים אותנו! לחיות רק עם ארבעה יכולות מסכנות... ועוד הם צועקים עלינו הוראות, וממציאים שמות ליכולות שלנו! חושבים שזה כל כך קל! כולנו כאן רוצים להיות חפשיים! ותפסיק להשתמש בשפה הזאת, אתה יצור חפשי! אין דבר כזה מתקפה! יש רק את היכולות והדברים שאתה מסוגל לעשות, ואדוני, אם מה שבני האדם אומרים נכון, להתנגש במהירות בינונית ולהתנגש במהירות גדולה זה לא כזה הבדל!!"
צ'ארמנדר מסתכל עליך ברחמים, ושואל "אני אגיד את זה שוב, רוצה להילחם איתי?"
מה תעשה?
[/quote]
"חכה רגע, אני ראיתי במו עייני פוקימונים שהיה להם כיף עם המאמנים שלהם! שהמאמנים שלהם התנהגו אליהם כמו חברים, כמו שווים. ראיתי גם אנשים כאלה, אתה רוצה להגיד לי שאתה חושב שבני אדם ופוקימונים לא יכולים להיות שותפים?" אני אומר לו ומנסה להישמע אמין ורגוע, וגם מופתע טיפה לקראת הסוף. כמובם שלא זכרתי שום דבר כזה, אבל מאיפה לצ'ארמנדר לדעת את זה?
וחוץ מזה, בטוח במאה אחוז שראיתי כאלה בני אדם, אז זה לא בדיוק שקר, נכון?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ואתה לא הולך לתת לי אפשרות לארבע מתקפות בלבד, נכון?
-
בנאדם? מה פתאום בנאדם?!? אני יעשה את עצמי כאילו אני לא מבין על מה הוא מדבר בוא נמשיך ללכת
-
[QUOTE=Sandshrew;1224243]בולט- "חהחהחה זה בדיוק מה שאני עושה!" צוחק דאסקול.
הכבשה באה לפגוע בו, אך עוברת דרכו. הוא מנופף לה לשלום וצוחק, אך פתאום היא חשממלת אותו בזעם.
הוא נופל ארצה, וקורא" אני עוד אסתדר, אני עוד מעט אצטרף אליך! בינתיים אתה חייב להחזיק מעמד איתה! תכסח אותה!"
דאסקול צוחק ונעלם.
מה תעשה?[/QUOTE]
''מה?! אל תשאיר אות איתה לבד!'' אבהל מהמחשבה ואחשמל אותה
-
[QUOTE=Sandshrew;1224143]טיגרארו- מאוד מפתה להכניס אותך למשחק, מכיוון שהשקעת מאוד בטופס ההרשמה, וזה סימן שתהיה רציני, אבל לצערי בלבאזור וסינדקוויל תפוסים כבר, תנסה פוקימונים אחרים.
כשתערוך תודיע לי.
גלעד- אתה בורח לצד, אך רואה ששותפך, צ'ארמנדר, מסתכל על הכבשה וקורא "אוי לא, זה מארי! היא נעלמה לפני כמה זמן מהיער, אבל מה קרה לה?!" צ'ארמנדר הסתכל על הכבשה, שדהרה לכיוונו, מאיימת למעוך אותו.
מה תעשה?
אופק- אתה רץ לעבר סקווירטל, שקוראת לך "תודה רבה, שוב". שניכם דוחפים בחזקה את הכבשה המרוגזת, שמחליטה להסתלק מהמקום בדהרה.
מה תעשה?
טל- "אני לא תינוקת" קוראת טוגפי, כשהיא מנערת אותך ממנה. היא מסתכלת על הכבשה, ומזיזה את הידיים מצד לצד, ולפתע, הכבשה מתפוצצת.
כל מה שאת רואה זה אבק. כשהוא מתפזר, כלום לא נמצא שם.
"טוב זה היה קל" טוגפי קוראת בחיוך.
מה תעשי?
גל- אתה קופ ודוחף את הכבשה, והיא כתגובה, עפה למרחק עצום.
"תודה על הדחיפה" קורא לך ראלטס, "זה כל מה שהייתי צריך כדי להעיף אותה לעזאזל. אולי אתה לא כל כך נורא, אחרי הכל".
מה תעשה?
יאיר- אתה לוקח תנופה, מתכונן להתנגש בכבשה...
\אתה רץ אליה, ומתנגש בה בעצה. הכבשה שואגת, ומנסה לדרוך עליך.
טאפיג שלידך יורה עליה אבנים רותחות, והיא מתעצבנת.
מה תעשה?
נירו- אני רושם אותך, בינתיים תגיב להתחלה[/QUOTE]
טוב, תודה, אני מניח שזה היה די קל. אז בוא נמשיך.
-
אני ישאל את סקווירטל אם זה קורה הרבה שיש מפלצות ביער
-
אופק- "את האמת?" אומר סקווירטל, "זאת הפעם הראשונה שנתקלנו בדבר כזה! זה... זה אפילו לא פוקימון, זה מפלצת!!". סקווירטל נראה מבוהל.
לפתע, יצור קטן וירקרק, קצת נוזלי, בעל עיניים עצומות ועלה על ראשו מזדחל אליך במהירות וקורא "ראינו איך הצלתם את היער מהמפלצת. אני מבקש מכם לבוא אחרי."
מה תעשה?
גל- "נמשיך לאן?" קורא ראלטס. הוא נראה קצת מבולבל.
לפתע, יצור קטן וירקרק, קצת נוזלי, בעל עיניים עצומות ועלה על ראשו מזדחל אליך במהירות וקורא "ראינו איך הצלתם את היער מהמפלצת. אני מבקש מכם לבוא אחרי."
מה תעשה?
בולט- אתה מתאמץ מאוד, ורואה שניצוצות קטנים יוצאים מגופך. אחד מהם קופץ הישר לפניה של הכבשה הזועמת, והיא נופלת ארצה, משותקת.
מה תעשה?
יאיר- "טוב, אבל רק בעיה אחת... לאן בדיוק נלך?" טאפיג שואל.
מה תעשה?
גלעד- היית חולם שיהיו לך רק ארבע מתקפות... בעיקר בגלל שאין פה מתקפות, אלא יכולות.
~~~~~~~~~~~
"חה!" צוחק צ'ארמנדר בליגלוג, "ואני ראיתי בני אדם שזלזלו בפוקימונים שלהם, צעקו עליהם "תשתמש במכת ברק!!" ועוד זאת כשאותו יצור מסכן תשוש ועומד להתעלף. לא אכפת להם! אולי יש כמה בודדים, אבל הרוב המוחלט של המאמנים משתמשים באסטרטגיות, "שישיות" או איך שלא קוראים לזה. ואני לא מוכן לסבול את העובדה שיש לי רק ארבעה יכולות מסכנות."
צ'ארמנדר מסתכל עליך, ואומר "אולי נעזוב את הנושא הזה בשקט, ממילא אני לא אתן לאף אחד ללכוד אותך, בסד--"
-
[quote]בולט- אתה מתאמץ מאוד, ורואה שניצוצות קטנים יוצאים מגופך. אחד מהם קופץ הישר לפניה של הכבשה הזועמת, והיא נופלת ארצה, משותקת.
מה תעשה?
[/quote]
''אהההה!'' אמשיך לרוץ בבהלה ''איפה הדסקול הזה?! פאניק!!!''
-
[QUOTE=Sandshrew;1224233]נירו- באלבאזור מראה לך עם ידו עצים רבים, חלק קטן מהם נהרס. אתה רואה חבורת יצורים קטנים וחומים עם גוף חום, שיניים גדולות וזנבות שטוחות, שקוצצים את העצים ההרוסים. חלקם קוצצים עצים שדווקא נראים בסדר, ועושים בהם חורים.
מה תעשה?[/QUOTE]
"סתם... אני לא זוכר כלום, חוץ מזה שפגע בי ברק... אז העלתי את האופציה שאני אולי בן אדם בעצם... אבל עכשיו כשאני חושב אל זה, זה מגוחך. תגידי, איפה את גרה?" אני שואל אותה. אחרי שהיא מראה/עונה לי, אני נכנס לבית שלי ומנסה להרדם, כשמחשבות על מה אני יכולתי להיות לפני מכת הברק...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
זה מה שרצית שאני אעשה נכון? או בה"פ? כי שלחתי לך בה"פ
-
נירו- "בוא ואני אראה לך!" קוראת בלבאזור
היא מוליכה אותך אל עץ חלול, שחרוטה עליו צורה של פקעת. "זה הבית שלי!" בלבאזור אומרת ונכנסת לתוך העץ.
לאחר שהיא יוצאת, היא מראה לך עץ חלול שנמצא ליד העץ הזה. "זה הבית שלך" בלבאזור אומרת.
אתה מציץ בפנים, ורואה שלושה בידופים שמנסרים את העץ שבפנים. "טוב, הוא עדיין בשיפוצים..." אורת בלבאזור במבוכה.
מה תעשה?
בולט- "אני כאן!" נשמע קול, ופאניק מתגבש ממול עניך מהריק שהיה שם.
הוא מסתכל על הכבשה, ולפתע נעלם. לאחר כמה רגעים, אתה רואה אותו מאחורי הראש של הכבשה. לפתע הוא נעשה שקוף, ונכנס אל תוך ראשה של הכבשה.
הכבשה פתאום מייללת, צועקת ובורחת מהמקום. "איזה כיף להחדיר סיוטים!" נשמע קול מאחוריך. אתה מסתובב, ורואה את פאניק מתגלגל מצחוק על האדמה.
מה תעשה?
-
[QUOTE=Sandshrew;1224809]נירו- "בוא ואני אראה לך!" קוראת בלבאזור
היא מוליכה אותך אל עץ חלול, שחרוטה עליו צורה של פקעת. "זה הבית שלי!" בלבאזור אומרת ונכנסת לתוך העץ.
לאחר שהיא יוצאת, היא מראה לך עץ חלול שנמצא ליד העץ הזה. "זה הבית שלך" בלבאזור אומרת.
אתה מציץ בפנים, ורואה שלושה בידופים שמנסרים את העץ שבפנים. "טוב, הוא עדיין בשיפוצים..." אורת בלבאזור במבוכה.
מה תעשה?[/QUOTE]
"אולי אני אלך לישון איתך היום?" אני אומר מהר בלי לחשוב, ואז אני שם לב למה שאמרתי ואני מסמיק. "רק אם את רוצה, כמובן..." אני אומר בקול רועד קצת.
-
[QUOTE=Sandshrew;1224780]אופק- "את האמת?" אומר סקווירטל, "זאת הפעם הראשונה שנתקלנו בדבר כזה! זה... זה אפילו לא פוקימון, זה מפלצת!!". סקווירטל נראה מבוהל.
מה תעשה?
גל- "נמשיך לאן?" קורא ראלטס. הוא נראה קצת מבולבל.
מה תעשה?
בולט- אתה מתאמץ מאוד, ורואה שניצוצות קטנים יוצאים מגופך. אחד מהם קופץ הישר לפניה של הכבשה הזועמת, והיא נופלת ארצה, משותקת.
מה תעשה?
יאיר- "טוב, אבל רק בעיה אחת... לאן בדיוק נלך?" טאפיג שואל.
מה תעשה?
גלעד- היית חולם שיהיו לך רק ארבע מתקפות... בעיקר בגלל שאין פה מתקפות, אלא יכולות.
~~~~~~~~~~~
"חה!" צוחק צ'ארמנדר בליגלוג, "ואני ראיתי בני אדם שזלזלו בפוקימונים שלהם, צעקו עליהם "תשתמש במכת ברק!!" ועוד זאת כשאותו יצור מסכן תשוש ועומד להתעלף. לא אכפת להם! אולי יש כמה בודדים, אבל הרוב המוחלט של המאמנים משתמשים באסטרטגיות, "שישיות" או איך שלא קוראים לזה. ואני לא מוכן לסבול את העובדה שיש לי רק ארבעה יכולות מסכנות."
צ'ארמנדר מסתכל עליך, ואומר "אולי נעזוב את הנושא הזה בשקט, ממילא אני לא אתן לאף אחד ללכוד אותך, בסד--"
לפתע, יצור קטן וירקרק, קצת נוזלי, בעל עיניים עצומות ועלה על ראשו מזדחל אליך במהירות וקורא "ראינו איך הצלתם את היער מהמפלצת. אני מבקש מכם לבוא אחרי."[/QUOTE]
טוב אני אומר ומתחיל ללכת אחריו.
-
[QUOTE=Sandshrew;1224809]נירו- "בוא ואני אראה לך!" קוראת בלבאזור
מה תעשה?
בולט- "אני כאן!" נשמע קול, ופאניק מתגבש ממול עניך מהריק שהיה שם.
הוא מסתכל על הכבשה, ולפתע נעלם. לאחר כמה רגעים, אתה רואה אותו מאחורי הראש של הכבשה. לפתע הוא נעשה שקוף, ונכנס אל תוך ראשה של הכבשה.
הכבשה פתאום מייללת, צועקת ובורחת מהמקום. "איזה כיף להחדיר סיוטים!" נשמע קול מאחוריך. אתה מסתובב, ורואה את פאניק מתגלגל מצחוק על האדמה.
מה תעשה?[/QUOTE]
''טוב, לאן נלך?'' אשאל אותו בתמימות
-
גל- אתם הולכים אחריו ועומדים מול עץ חלול. היצור הירוק נכנס לתוך העץ. אתה מסתכל, ורואה שהוא לא שם.
מה תעשה?
נירו- "אני לא יודעת..." קוראת בלבאזור במבוכה, "זה לא קצת.. אינטימי?"
היא מסמיקה, ואומרת "טוב, אני לא אתן לך לישון לבד. אז אני מסכימה."
מה תעשה?
בולט- "טוב, זאת שאלה למחשבה..." אומר פאניק, שכבר לא נראה כל כך משועשע.
מה תעשה?
-
אני יבוא אחריי היצור הירוק
-
[quote]גל- אתם הולכים אחריו ועומדים מול עץ חלול. היצור הירוק נכנס לתוך העץ. אתה מסתכל, ורואה שהוא לא שם.
מה תעשה?
נירו- "אני לא יודעת..." קוראת בלבאזור במבוכה, "זה לא קצת.. אינטימי?"
היא מסמיקה, ואומרת "טוב, אני לא אתן לך לישון לבד. אז אני מסכימה."
מה תעשה?
בולט- "טוב, זאת שאלה למחשבה..." אומר פאניק, שכבר לא נראה כל כך משועשע.
מה תעשה?
[/quote]
מה זה הפוקימון הזה?!
---
אבהל ממראה היצור, אך אנסה להדחיק את הבהלה ואלך אחריו