-
קראתי בינתיים את ההקדמה ואת הפרק הראשון. הסיפור נחמד, ויפה מאוד שהשתמשת בדמיון כדי להמציא משהו חדש ומקורי, גם אם הוא מושפע מדברים שראית או קראת (למיטב ידיעתי כן, יכול להיות שלא המצאת בכלל ואני פשוט לא מכיר את זה...)
אל תעלב חס וחלילה, קח כביקורת בונה. אולי לאחרים אין בעיה, אני אישית שונא שסיפור או פרק מתואר בגוף ראשון כשמישהו שמספר. זה בסדר, זה סגנון בפני עצמו, אבל אם כבר הלכת על זה, אז אני מציע שתתאר את העלילה כמו שהיא ולא כמישהו שמספר אותה ומפחית בפרטים. כמו שאמרתי, קראתי רק את ההקדמה ואת הפרק הראשון, אז יש מצב שלא ראיתי ובפרקים האחרים זה משתנה.
בכל מקרה, אל תפסיק לכתוב לעולם! :]
-
[QUOTE=Eipam;1306222]קראתי בינתיים את ההקדמה ואת הפרק הראשון. הסיפור נחמד, ויפה מאוד שהשתמשת בדמיון כדי להמציא משהו חדש ומקורי, גם אם הוא מושפע מדברים שראית או קראת (למיטב ידיעתי כן, יכול להיות שלא המצאת בכלל ואני פשוט לא מכיר את זה...)
אל תעלב חס וחלילה, קח כביקורת בונה. אולי לאחרים אין בעיה, אני אישית שונא שסיפור או פרק מתואר בגוף ראשון כשמישהו שמספר. זה בסדר, זה סגנון בפני עצמו, אבל אם כבר הלכת על זה, אז אני מציע שתתאר את העלילה כמו שהיא ולא כמישהו שמספר אותה ומפחית בפרטים. כמו שאמרתי, קראתי רק את ההקדמה ואת הפרק הראשון, אז יש מצב שלא ראיתי ובפרקים האחרים זה משתנה.
בכל מקרה, אל תפסיק לכתוב לעולם! :][/QUOTE]
שמעתי ממישהו על סגנון הכתיבה הזה והחלטתי לנסות, יהיו פרקים בסגנונות שונים והרעיון מקורי, האמת היא שגם אני שנאתי את הסגנון הזה ולכן כבר מעוד כמה פרקים, כשיתגלה אויב עתיק והפתעה גדולה אשנה לכמה פרקים סגנון כתיבה.
-
ממש קשה לקרוא את הפרקים,תחלק את הפרק לפסקאות.
-
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1306252]ממש קשה לקרוא את הפרקים,תחלק את הפרק לפסקאות.[/QUOTE]
יש משהו טוב לאמר?