-
[quote=asuna;1419199]
''מה לעזאזל..'' אתה אומר מופתע מהפיצוץ ומכן על ראשך בידך ''מה הולך פה?'' אתה שואל את הפרופסור.
ענן אבק מכסה את כל המעבדה ומקשה עלייך לראות, לבסוף שעננת האבק מתפזרתאתה ממצמץ בטשטוש לעבר הקיר ורואה זוג אנשים
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr108.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr106.png[/IMG][/quote]
אני יכול לבחור פוקימון שנבחר כבר? ~אהמ~צ'ימצ'אר~אהמ~
------------------------
"מי אלה" אשאל את הפרופסור שוב ואצביע לעבר האנשים האלו "מה אתם רוצים" אפנה אליהם בכעס, מפוחד אבל מתרגש עד מוות 'וואו זה לא קרה לי בחיים' אחשוב לעצמי
-
[QUOTE=asuna;1419199]יאי השארת לי בחירה איזה פוקימון מיםD= (כמובן שהפרופסור ישאל אותך איזה פוקימון מים תרצה תוכל לשנות)
[/SPOILER]
''אז אני מבינה שלא תוותר בקלות?'' אומרת האישה וזורקת לאוויר את הפוקדור שלה אשר דמות הזוהרת באור לבן יוצאת ממנו, שהאור נמוג הפוקימון הבא נחשף לפנייך:
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/019.gif[/IMG]
אתה מורה לצ'ימצ'אר לתקוף בצרחה, גחלת ושריטה.
צ'ימצ'אר פותח את פיו ומתחיל להפיק צליל איום, אומנם לא נעים לאוזניים אך הוא לא משפיע עלייך כל כך, לעומתך נראה כי רטטה סובל.
צ'ימצ'אר פוער אל לועו ויורה גחלת קטנה על רטטה שלא מספיק להתחמק בגלל השוק מהצרחה, הוא מתנער ומתטושש ובכך מצליח להתחמק מהשריטה של צימצ'אר, רטטה זועם ומתקיל את צ'ימצ'אר שעף לאחור!
''כן כן כמובן-צרחה, עלי תער והתקלה'' אומר הפרופסור ומסדר את חליפתו.
אתה מסתכל על רטטה ואז על טריקו ומורה לטריקו להתחמק מכל מתקפה של רטטה, רטטה אכן יוצא לפועל בהתקלה אך טריקו קופץ במהירות מעלה ומתחמק.
''אחד הלך אחד נשאר'' אתה אומר בזלזול ומורה למאדקים להשתמש ב''כלא בועות'' מאדקיפ יוצא במתקפה החדשנית וכולא בתוכה את הפוקימון אך ל''כלא הבועות'' אין תקרה ולכן הפוקימון פשוט עף החוצה מתוכו!
''זובאט! בלבול'' צועק האיש לפוקימון שמסתבר ששמו הוא זובאט, זובאט פותח את פיו, צליל לא נשמע אך נראה כי מאדקיפ משתגע מהצליל ומתחיל להרביץ לעצמו!
אתה שואל בזריזות את הפרופסור איזה פוקדור הוא של מאדקיפ, הפרופסור מצביע על פוקדור בוהק לידך, אתה מרים את הפוקדור וזורק אותו לאוויר באמצע האוויר הפוקדור נפתח וצורה לבנה זוהרת יוצאת ממנו אט אט לובשת הצורה צורה והזוהר נעלם ממנה אתה רואה לפנייך
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/258.gif[/IMG]
''אז אני מבינה שלא תוותר בקלות?'' אומרת האישה וזורקת לאוויר את הפוקדור שלה אשר דמות הזוהרת באור לבן יוצאת ממנו, שהאור נמוג הפוקימון הבא נחשף לפנייך:
''מה לעזאזל..'' אתה אומר מופתע מהפיצוץ ומכן על ראשך בידך ''מה הולך פה?'' אתה שואל את הפרופסור. נן אבק מכסה את כל המעבדה ומקשה עלייך לראות, לבסוף שעננת האבק מתפזרתאתה ממצמץ בטשטוש לעבר הקיר ורואה זוג אנשיםIM
G]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr108.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr106.png[/IMG][/QUOTE]
אני אומר "זה כל מה שיש לך? אני הרבה יותר טוב" אומר בביטחון ואומר למאדקיפ "תשתמש בהתקלה ואז תישתמש שוב בהתקלה ואחרי זה תתחמק אם הפוקימון שללה תוקף" ואז אוסיף כדי להעלות לו את הביטחון "אני מאמין בך, אתה תוכל לנצח אותו".
-
[QUOTE=asuna;1419199]
''אחד הלך אחד נשאר'' אתה אומר בזלזול ומורה למאדקים להשתמש ב''כלא בועות'' מאדקיפ יוצא במתקפה החדשנית וכולא בתוכה את הפוקימון אך ל''כלא הבועות'' אין תקרה ולכן הפוקימון פשוט עף החוצה מתוכו!
''זובאט! בלבול'' צועק האיש לפוקימון שמסתבר ששמו הוא זובאט, זובאט פותח את פיו, צליל לא נשמע אך נראה כי מאדקיפ משתגע מהצליל ומתחיל להרביץ לעצמו!
[/QUOTE]
"מאדקיפ , תפסיק להרביץ לעצמך!!" אני צועק למאדקיפ , 'המתקפה בלבול גורמת לזה שהפוקימון יתקוף את עצמו.' אני חושב , "מאדקיפ , תשתחרר מזה , תנסה להתעלם." אני צועק בתקווה שמדקיפ יצא מהבלבול .
-
[QUOTE=Gallade123;1419202]'זה הרבה יותר קשה ממה שחשבתי שזה' אני חושב לעצמי. "טוב, צ'ימצ'אר, ננסה לעשות משהו אחר לגמרי. תחכה שהוא יתקיף אותך בהתקלה ואז תנסה לקפוץ לו על הגב ולשרוט אותו!" אני אומר לצ'ימצ'אר ומקווה שהוא יצליח למרות כל ההתקלות שפגעו בו.[/QUOTE]
צ'ימצ'אר מעט מופתע מסדרת ההוראות החדשה אך הוא מתכונן לקפיצה ואכן כצפוי רטטה מגיח בהתקלה.
צ'ימצ'אר מתכונן לקפוץ על גבו של רטטה, רטטה מתקרב לצ'ימצ'אר במהירות אך לפתע צ'ימצ'אר קופץ לגובה ונוחת על גבו של רטטה!
צ'ימצ'אר משתמש בכל כוחו לשריטה חזקה שמעלפת את רטטה!
האיש דוחף את האישה ואוומר ''עכשיו תורי'' ומוציא:
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/041.gif[/IMG]
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1419203]אני לא משנה פוקימון,גו סקווירטל!
--------------------------------
'טוב יש לי פוקימון צב ולה יש פוקימון חולדה מכוער' אחשוב לעצמי ,זה לא כוחות אני אוכל אותה בלי מלח, עכשיו לעצמי ואפנה לפרופסור "פרופסור שתי שאלות מהירות, 1. איזה פוקימון זה שאתי ו-2. אילו מתקפות הוא יודע???" אשאל במהירות ואחכה לתשובה כדי להחליט מה לעשות בהמשך[/QUOTE]
אתה מעט מיואש מהפוקימון וחושב לעצמך שזה לא כוחות.
אתה שואל במהרה את הפרופסור את שם הפוקימון ומתקפותיו ''זה סקווירטל הוא פוקימון חכם מאוד ויודע בועות, התקלה וצרחה'' אומר הפרופסור, האישה לא מחכה לך ואומרת ''רטטה התקלה!'' לפוקימון שמסתבר ששמו רטטה
[QUOTE=מונקי;1419208]"עבודה טובה טריקו מתשתמש עכשיו בעלי תער ואז תנסה לקפוץ לו על הגב ולהשתמש בעלי תער כשאתה על גבו!" אני יגיד לטריקו בנחישות ועם חיוך על ההתחמוק המהירה שהוא ביצע.[/QUOTE]
אתה משבח את טריקו על עבודתו בטובה ומורה לו להשתמש בעלי תער ואז לנסות ולקפפוץ על גבו של רטטה בשביל ליצור מכה ישירה.
טריקו משתמש בעלי תער אשר פוגעים ברטטה! רטטה מעט מעוור מכאב, טריקו מנצל זאת ועולה על גבו של רטטה שם הוא משתמש בעלי תער שמעלפים אותו מיידית!
[QUOTE=Roronoa zoro;1419222]אני יכול לבחור פוקימון שנבחר כבר? ~אהמ~צ'ימצ'אר~אהמ~
------------------------
"מי אלה" אשאל את הפרופסור שוב ואצביע לעבר האנשים האלו "מה אתם רוצים" אפנה אליהם בכעס, מפוחד אבל מתרגש עד מוות 'וואו זה לא קרה לי בחיים' אחשוב לעצמי[/QUOTE]
~אהמ כן אהמ~
[QUOTE=chopper;1419234]אני אומר "זה כל מה שיש לך? אני הרבה יותר טוב" אומר בביטחון ואומר למאדקיפ "תשתמש בהתקלה ואז תישתמש שוב בהתקלה ואחרי זה תתחמק אם הפוקימון שללה תוקף" ואז אוסיף כדי להעלות לו את הביטחון "אני מאמין בך, אתה תוכל לנצח אותו".[/QUOTE]
אתה מדבר בזלזול אל האישה שמתחילה להתעצבן.
''רטטה התקלה!'' היא מורה לפוקימון שמסתבר ששמו רטטה. אתה מורה למאדקיפ להשתמש בהתקלה והתקלה, מאדקיפ יוצא לדרך אך גם רטטה ושתי ההתקלות שלהם מתנגשות! שניהם אוחזים בראשם בכאב אבל מאדקיפ תאושש ראשון ומתקיל את רטטה!
[QUOTE=matan0066;1419313]"מאדקיפ , תפסיק להרביץ לעצמך!!" אני צועק למאדקיפ , 'המתקפה בלבול גורמת לזה שהפוקימון יתקוף את עצמו.' אני חושב , "מאדקיפ , תשתחרר מזה , תנסה להתעלם." אני צועק בתקווה שמדקיפ יצא מהבלבול .[/QUOTE]
אתה צועק למאדקיפ מילות עידוד תוך כדי הבנה מה התקפה עושה.
מאדקיפ ממשיך להכות את עצמו, אך לאחר עוד מעט זמן של צעקות ועידודים נראה כי הוא מתחיל לחזורר לעצמו!
מאדקיפ מנער את ראשו בבלבול ומביט בך בהתנצלות
-
[QUOTE=asuna;1419315]צ'ימצ'אר מעט מופתע מסדרת ההוראות החדשה אך הוא מתכונן לקפיצה ואכן כצפוי רטטה מגיח בהתקלה.
צ'ימצ'אר מתכונן לקפוץ על גבו של רטטה, רטטה מתקרב לצ'ימצ'אר במהירות אך לפתע צ'ימצ'אר קופץ לגובה ונוחת על גבו של רטטה!
[/QUOTE]
" כל הכבוד, צ'ימצ'אר!" אני אצעק לו בעידוד. "עכשיו תשתמש בנהמה ואז בגחלת! אני יודע שאתה יכול לעשות את זה!"
-
[quote=asuna;1419315]
אתה שואל במהרה את הפרופסור את שם הפוקימון ומתקפותיו ''זה סקווירטל הוא פוקימון חכם מאוד ויודע בועות, התקלה וצרחה'' אומר הפרופסור, האישה לא מחכה לך ואומרת ''רטטה התקלה!'' לפוקימון שמסתבר ששמו רטטה
[/quote]
"מהר סקווירטל עכשיו תשתמש בהתקלה גם כן!" אני אומר לסקויירטל בתקיפות בתקווה שהוא יצליח להדוף את ההתקלה של רטטה "וסקויירטל אני רוצה שאחר כך תשתמש במתקפת בועות על רטטה הזה" אומר לו.
-
[QUOTE=asuna;1419315]
אתה משבח את טריקו על עבודתו בטובה ומורה לו להשתמש בעלי תער ואז לנסות ולקפפוץ על גבו של רטטה בשביל ליצור מכה ישירה.
טריקו משתמש בעלי תער אשר פוגעים ברטטה! רטטה מעט מעוור מכאב, טריקו מנצל זאת ועולה על גבו של רטטה שם הוא משתמש בעלי תער שמעלפים אותו מיידית!
[/QUOTE]
"עבודה מעולה טריקו ! " אני אומר לו בקול בעוד שאני חושב 'איזו התחלה מדהימה בשביל שנינו'.
"טריקו זה לא ניגמר אני רוצה שתשתמש בדחיפה נגד זובאט ונגדו אני רוצה שתכוון לכנפיים!" אני אומר לו בהתלהבות על הניצחון הקודם.
-
מאדקיפ ממשיך להכות את עצמו, אך לאחר עוד מעט זמן של צעקות ועידודים נראה כי הוא מתחיל לחזורר לעצמו!
מאדקיפ מנער את ראשו בבלבול ומביט בך בהתנצלות[/quote]
"זה בסדר מאדקיפ , זאת אשמתי." אני אומר , ועכשיו , תשתמש בנהמה בקול גבוה ולאחר מכן בבועות , לאחר מכן תשתמש בבועות ותקפוץ על הבועות עד שתגיע לזובאט , כשתגיע לזובאט תשתמש בשריטה , ולאחר מכן תקפוץ על גבו של זובאט ותשתמש עליו בשריטה ואז בבועות .
-
[quote=asuna;1419315]
~אהמ כן אהמ~
"נראה לך?" אשאל בציחקוק ואז אביט אל הפרופסור ואשאל אותו בשקט כך שהאנשים לא ישמעו אותנו "איפה הפוקימונים?". לאחר שיגיד לי אקח את הפוכדור שיתן לי ואזרוק אותו בכוונה להילחם
-
[QUOTE=asuna;1419315]צ'ימצ'אר מעט מופתע מסדרת ההוראות החדשה אך הוא מתכונן לקפיצה ואכן כצפוי רטטה מגיח בהתקלה.
~אהמ כן אהמ~
''רטטה התקלה!'' היא מורה לפוקימון שמסתבר ששמו רטטה. אתה מורה למאדקיפ להשתמש בהתקלה והתקלה, מאדקיפ יוצא לדרך אך גם רטטה ושתי ההתקלות שלהם מתנגשות! שניהם אוחזים בראשם בכאב אבל מאדקיפ תאושש ראשון ומתקיל את רטטה!
מאדקיפ מנער את ראשו בבלבול ומביט בך בהתנצלות[/QUOTE]
'אז זה רטטה' אחשוב לעצמי ואז אומר למאדקיפ:"תשתמש בבועות ואז בהתקלהנוספת על רטטהלפני שהוא יתאושש שוב" ואז אחזיק אצבעות שהקרב יגמר בניצחון שלי
-
[QUOTE=Gallade123;1419316]" כל הכבוד, צ'ימצ'אר!" אני אצעק לו בעידוד. "עכשיו תשתמש בנהמה ואז בגחלת! אני יודע שאתה יכול לעשות את זה!"[/QUOTE]
אתה מעודד את צ'מצ'אר על הבסת הפוקימון הראשון ואומר לו להשתמש בנהמה וגחלת.
צ'מצ'אר מתחיל לפעור את פיו לנהמה אך לפתע צועק האיש ''זובאט בלבול!'' לפוקימון שנראה כי שמו הוא זובאט.
זובאט פוער את פיו, שום צליל לא נשמע אך ראה כי צ'ימ'צאר משתגע! לבסוף צ'ימצ'אר קם ומתחיל להכות את עצמו!
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1419319]"מהר סקווירטל עכשיו תשתמש בהתקלה גם כן!" אני אומר לסקויירטל בתקיפות בתקווה שהוא יצליח להדוף את ההתקלה של רטטה "וסקויירטל אני רוצה שאחר כך תשתמש במתקפת בועות על רטטה הזה" אומר לו.[/QUOTE]
אתה מורה לסקווירטל להשתמש בהתקלה בתקווה שיצליח להדוף את רטטה והוא אכן מצליח, סקווירטל משלב את ההתקלה שלו עם הבועות אשר יוצרות מתקפה חזקה ביותר שהודפת את רטטה לאחור!
רטטה נזעם קם בהתנודדות ''רטטה שוב פעם אחת התקלה'' צועקת האישה ואתה שם לב שהביטחון בקולה מעט יורד
[QUOTE=מונקי;1419320]"עבודה מעולה טריקו ! " אני אומר לו בקול בעוד שאני חושב 'איזו התחלה מדהימה בשביל שנינו'.
"טריקו זה לא ניגמר אני רוצה שתשתמש בדחיפה נגד זובאט ונגדו אני רוצה שתכוון לכנפיים!" אני אומר לו בהתלהבות על הניצחון הקודם.[/QUOTE]
אתה משבח את טריקו וחושב בשמחה שזו התחלה מדהימה לשניכם.
אתה אומר לטריקו להשתמש בדחיפה שמכוונת לכנפיים של זובאט תוך כדי התלהבות ניצחון רטטה.
טריקו מתכונן להתקלה ורץ במהירות, לפני שזובאט מבין מה קורה הוא חוטף התקלה לכנפו הימנית והוא נופל לקרקע ללא יכולת לעוף ''עכשיו זובאט בלבול!'' זובאט פוער את פי אבל שום צליל לא נשמע אבל נראה כי טריקו משתגע! לבסוף טריקו קם ומתחיל להכות את עצמו!
[QUOTE=matan0066;1419323]
"זה בסדר מאדקיפ , זאת אשמתי." אני אומר , ועכשיו , תשתמש בנהמה בקול גבוה ולאחר מכן בבועות , לאחר מכן תשתמש בבועות ותקפוץ על הבועות עד שתגיע לזובאט , כשתגיע לזובאט תשתמש בשריטה , ולאחר מכן תקפוץ על גבו של זובאט ותשתמש עליו בשריטה ואז בבועות .[/QUOTE]
אתה מתנצל לפני מאדקיפ ומורה לו להשתמש בנהמה חזקה ככל שיוכל ואז בועות עם אסטרטגיה חדשה.
מאדקיפ פוער את פיו והצעקה משגעת מעט את זובאט, מאדקיפ משתמש בבועות ומתחיל לקפץ על הבועות, הוא מתקשה בכך מפני שהבועות שלו די קטנות אך לבסוף מצליח לקפוץ על גבו ל זובאט ולהפתיע אותו במתקפה ישירה!
זובאט צונח ארצה וכמוקד מיואש אחרון נושך את מאדריפ במהלך שלא נראה כלל כמתקפה בכלל, חש לאחר מכן זובאט מתעלף על הרצפה!
[QUOTE=Roronoa zoro;1419325]"נראה לך?" אשאל בציחקוק ואז אביט אל הפרופסור ואשאל אותו בשקט כך שהאנשים לא ישמעו אותנו "איפה הפוקימונים?". לאחר שיגיד לי אקח את הפוכדור שיתן לי ואזרוק אותו בכוונה להילחם[/QUOTE]
בדרך כלל אתה אמור לרמוז לי בתגובה איזה פוקימון אתה רוצה אז אני יעשה פה עם ___ פשוט בתגובה הבאה תתנהג כאילו זה הפוקימון שרצית XD
[QUOTE=chopper;1419327]'אז זה רטטה' אחשוב לעצמי ואז אומר למאדקיפ:"תשתמש בבועות ואז בהתקלהנוספת על רטטהלפני שהוא יתאושש שוב" ואז אחזיק אצבעות שהקרב יגמר בניצחון שלי[/QUOTE]
אתה מורה למאדקיפ להשתמש בבועות ואז התקלה נוספת על רטטה.
מאדקי פוער את פיו והבועות פוגעות ברטטה שעוד לא התאושש, רטטה מתנער במהירות מהבועות וקופץ הצידה בהתחמקות מההתקלה, הוא מנצל את קרבתו למאדקיפ ותוקף אותו בהתקלה כמתקפה ישירה!
מאדקיפ עף לאחור
-
[QUOTE=asuna;1419585]אתה מעודד את צ'מצ'אר על הבסת הפוקימון הראשון ואומר לו להשתמש בנהמה וגחלת.
צ'מצ'אר מתחיל לפעור את פיו לנהמה אך לפתע צועק האיש ''זובאט בלבול!'' לפוקימון שנראה כי שמו הוא זובאט.
זובאט פוער את פיו, שום צליל לא נשמע אך ראה כי צ'ימ'צאר משתגע! לבסוף צ'ימצ'אר קם ומתחיל להכות את עצמו!
אתה מורה לסקווירטל להשתמש בהתקלה בתקווה שיצליח להדוף את רטטה והוא אכן מצליח, סקווירטל משלב את ההתקלה שלו עם הבועות אשר יוצרות מתקפה חזקה ביותר שהודפת את רטטה לאחור!
רטטה נזעם קם בהתנודדות ''רטטה שוב פעם אחת התקלה'' צועקת האישה ואתה שם לב שהביטחון בקולה מעט יורד
אתה אומר לטריקו להשתמש בדחיפה שמכוונת לכנפיים של זובאט תוך כדי התלהבות ניצחון רטטה.
טריקו מתכונן להתקלה ורץ במהירות, לפני שזובאט מבין מה קורה הוא חוטף התקלה לכנפו הימנית והוא נופל לקרקע ללא יכולת לעוף ''עכשיו זובאט בלבול!'' זובאט פוער את פי אבל שום צליל לא נשמע אבל נראה כי טריקו משתגע! לבסוף טריקו קם ומתחיל להכות את עצמו!
אתה מתנצל לפני מאדקיפ ומורה לו להשתמש בנהמה חזקה ככל שיוכל ואז בועות עם אסטרטגיה חדשה.
מאדקיפ פוער את פיו והצעקה משגעת מעט את זובאט, מאדקיפ משתמש בבועות ומתחיל לקפץ על הבועות, הוא מתקשה בכך מפני שהבועות שלו די קטנות אך לבסוף מצליח לקפוץ על גבו ל זובאט ולהפתיע אותו במתקפה ישירה!
זובאט צונח ארצה וכמוקד מיואש אחרון נושך את מאדריפ במהלך שלא נראה כלל כמתקפה בכלל, חש לאחר מכן זובאט מתעלף על הרצפה!
בדרך כלל אתה אמור לרמוז לי בתגובה איזה פוקימון אתה רוצה אז אני יעשה פה עם ___ פשוט בתגובה הבאה תתנהג כאילו זה הפוקימון שרצית XD
אתה מורה למאדקיפ להשתמש בבועות ואז התקלה נוספת על רטטה.
מאדקי פוער את פיו והבועות פוגעות ברטטה שעוד לא התאושש, רטטה מתנער במהירות מהבועות וקופץ הצידה בהתחמקות מההתקלה, הוא מנצל את קרבתו למאדקיפ ותוקף אותו בהתקלה כמתקפה ישיר!
מאדקיפ עף לאחור[/QUOTE]
אני אומר למאדקיפ להתחמק מהמתקפה הבאה של רטטה ואז להשתמש בכמה מטחם של בועות ואז בהתקלה.
-
[QUOTE=asuna;1419585]אתה מעודד את צ'מצ'אר על הבסת הפוקימון הראשון ואומר לו להשתמש בנהמה וגחלת.
[/QUOTE]
"מאדקיפ, תצא מזה!" אני אצעק וירוץ אליו. "אני יודע שאתה יכול לעצור את זה, רק בבקשה תנסה." אני אומר לו בתקווה שזה יעבוד.
-
[quote=asuna;1419585]
[/quote]
"אמרתי לך שאין לכם סיכוי !" אצעק לה "סקווירטל הזה הוא הפוקימון הכי חזק שאי פעם יצא לכם לראות!" אמשיך לומר לה ואשבח את סקווירטל תוך כדי "קדימה סקווירטל בוא נסיים את הקרב הפטטי הזה במתקפת בועות אחת חזקה וקטלנית!" אומר לו בתקיפות בזמן שחיוך של הערצה עצמית נמרח על פניי
-
[quote=asuna;1419585]
[/quote]
לא אמרתי קודם שזה יהיה צ'ימצ'אר?(אשאל את המנחה, סתם קפץ לי לראש:um_face:)
------------
צ'ימצ'אר תשתמש בצווחה" אומר לצ'ימצ'אר ואז אוסיף במהירות "ועכשיו תזנק לעברו ותשתמש בשריטות"
-
[QUOTE=chopper;1419586]אני אומר למאדקיפ להתחמק מהמתקפה הבאה של רטטה ואז להשתמש בכמה מטחם של בועות ואז בהתקלה.[/QUOTE]
אתה מורה למאדיפ להתחמק מההתקפה הבאה של רטטה שמסתברת כהתקלה נוספת, מאדקיפ מתחמק ממנה ללא כל בעיה וישר תוקף בבועות שפוגעות ברטטה העייף, ההתקלה של מאדריפ פוגעת בעוצמה רבה ברטטה ומעלפת אותו!
[QUOTE=Gallade123;1419588]"מאדקיפ, תצא מזה!" אני אצעק וירוץ אליו. "אני יודע שאתה יכול לעצור את זה, רק בבקשה תנסה." אני אומר לו בתקווה שזה יעבוד.[/QUOTE]
אתה מורה למאדקיפ לצאת מזה ורץ אליו מאדקיפ נראה מבולבל אך לאט לאט אתה רואה את המבט המפוקס חוזר לעיניו הוא מהנהן בהתנצלות ומחכה להוראות שלך, אך האיש לא מחכה לשום דבר וישר מוזרה לזובאט להשתמש במתקפת כנף!
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1419590]"אמרתי לך שאין לכם סיכוי !" אצעק לה "סקווירטל הזה הוא הפוקימון הכי חזק שאי פעם יצא לכם לראות!" אמשיך לומר לה ואשבח את סקווירטל תוך כדי "קדימה סקווירטל בוא נסיים את הקרב הפטטי הזה במתקפת בועות אחת חזקה וקטלנית!" אומר לו בתקיפות בזמן שחיוך של הערצה עצמית נמרח על פניי[/QUOTE]
אתה מקניט את האישה ומורה לסקווירטל בנימת ניצחון שזה הזמן לסיים את הקרב הזה במתקפת בועות אחת אחרונה וחזקה, בזמן שחיוך עולה על פנייך סקווירטל משתמש בכל כוחותיו למתקפת בועות קטלנית שמעלפת את רטטה!
[QUOTE=Roronoa zoro;1419598]לא אמרתי קודם שזה יהיה צ'ימצ'אר?(אשאל את המנחה, סתם קפץ לי לראש:um_face:)
------------
צ'ימצ'אר תשתמש בצווחה" אומר לצ'ימצ'אר ואז אוסיף במהירות "ועכשיו תזנק לעברו ותשתמש בשריטות"[/QUOTE]
לא הבנתי מילה LOL
-
[QUOTE=asuna;1419585]
[/QUOTE]
"טוב מאוד מדאקיפ." אני אומר , "זהו , אתם מוותרים?" אני שואל בזלזול , "או שאתם רוצים להפסיד עוד פעם?" אני אומר בגיחוך ולאחר מכן רץ למדקיפ , "כל הכבוד." אני משבח את מדקיפ ומלטף אותו , 'זה היה קל יותר ממה שחשבתי.' אני חושב לעצמי.
-
[QUOTE=asuna;1419870]אתה מורה למאדיפ להתחמק מההתקפה הבאה של רטטה שמסתברת כהתקלה נוספת, מאדקיפ מתחמק ממנה ללא כל בעיה וישר תוקף בבועות שפוגעות ברטטה העייף, ההתקלה של מאדריפ פוגעת בעוצמה רבה ברטטה ומעלפת אותו!
אתה מורה למאדקיפ לצאת מזה ורץ אליו מאדקיפ נראה מבולבל אך לאט לאט אתה רואה את המבט המפוקס חוזר לעיניו הוא מהנהן בהתנצלות ומחכה להוראות שלך, אך האיש לא מחכה לשום דבר וישר מוזרה לזובאט להשתמש במתקפת כנף!
אתה מקניט את האישה ומורה לסקווירטל בנימת ניצחון שזה הזמן לסיים את הקרב הזה במתקפת בועות אחת אחרונה וחזקה, בזמן שחיוך עולה על פנייך סקווירטל משתמש בכל כוחותיו למתקפת בועות קטלנית שמעלפת את רטטה!
לא הבנתי מילה LOL
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/041.gif[/IMG][/QUOTE]
אני אגיד למאדקיפ כל הכבוד ואז אומר לו להשתמש בבועות בצורה יותר "עסיסית" כדי שיצא אקדח מים.
-
[QUOTE=asuna;1419870]
[/QUOTE]
אופס, זה היה צ'ימצ'אר, לא מאדקיפ, טעות שלי:sorry:
-----------------------
"צ'ימצ'אר, תתחמק מהמתקפה הזאת!" אני אומר לו ומקווה שהזובאט לא מוכן לזה שצ'ימצ'אר יצא לגמרי מהבילבול. "ואחר כך תנסה לקפוץ על זובאט ולהשתמש בנהמה הכי חזקה שלך על האוזניים שלו! ואחר כך תשתמש בכמה שיותר שריטות שאתה יכול!" אני צועק אליו.
-
[quote=asuna;1419870]
[/quote]
'עכשיו הם שולחים עליי עטלף,יופי...' עכשיו בעצבים "לא הבנתם שאין לכם סיכוי?!" אצעק על האנשים שמולי בעצבנות "סקווירטל קדיה בוא נראה להם למה אני ואתה מסוגלים!" אומר לו בהתלהבות "תשתמש עכשיו בהתקלה על העטלף הזה!" אפקוד עליו
-
[quote=asuna;1419870]לא הבנתי מילה LOL
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/041.gif[/IMG][/quote]
לא משנה
ותעדכני לי את צ'ימצ'אר
----------------
"צ'ימצ'אר זנק על הריסות הקיר ואז קפוץ עליו ותשתמש בשריטה" אומר לצ'ימצ'אר, מקווה שכוח המשיכה ביחד עם המשקל של צ'ימצ'אר יצמידו את הפוקימון לרצפה "תמשיך להשתמש בשריטות" אוסיף
-
[QUOTE=asuna;1419585]
[/QUOTE]
'מתקפה מוזרה אבל לפחות זובאט לא יכול לעוף וזה נותן לי מאט זמן'
"טריקו תרגע תנסה לחסום את האוזנים, ואם אתה לא מצליח תזכור מקור הרעש הנורא הזה הוא זובאט אם תעלף אותו בדחיפה הקול המעצבן יפסיק." אני אומר לטריקו בניסיון לפקס אותו.
-
[QUOTE=matan0066;1419873]"טוב מאוד מדאקיפ." אני אומר , "זהו , אתם מוותרים?" אני שואל בזלזול , "או שאתם רוצים להפסיד עוד פעם?" אני אומר בגיחוך ולאחר מכן רץ למדקיפ , "כל הכבוד." אני משבח את מדקיפ ומלטף אותו , 'זה היה קל יותר ממה שחשבתי.' אני חושב לעצמי.[/QUOTE]
אתה משבח את מאדקיפ בשמחה על ניצחונו של זובאט ומאדקיפ מרפץ בשמחה זוג האנשים נעלמים כאילו מעולם לא היו.
הפרופסור ניגש אלייך מאושש ומודה לך על עזרתך, הוא מושיט לך תיק מאמנים אתה פותח אותו ומוצא בפנים:
*5 [IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20120228204702/pokemon/images/1/13/Poke_Ball_Sprite.png[/IMG] ריקים
*[IMG]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR7JqcJS3ziEFPjmHrHPcps_reY6G4yQGHvRSkjTnfaFoScoNxS[/IMG]
*1[IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20120228205150/pokemon/images/9/9a/Luxury_Ball_Sprite.png[/IMG] ''זה פרס ממני כתודה'' אומר הפרופסור בחיוך למראה פנייך המשתאות לפוקדור המוזר
''אז איזה פוקימון תרצה?'' שואל אותך הפרופסור בחיוך
[QUOTE=chopper;1419874]אני אגיד למאדקיפ כל הכבוד ואז אומר לו להשתמש בבועות בצורה יותר "עסיסית" כדי שיצא אקדח מים.[/QUOTE]
מאדקיפ מנסה אך כל מה שהוא מוציא אלה רק בועות כרגיל זובאט נופל מטה אך קם מיד ומשתמש בהתקפת כנף! מאדריפ עף לאחור
[QUOTE=Gallade123;1419875]אופס, זה היה צ'ימצ'אר, לא מאדקיפ, טעות שלי:sorry:
-----------------------
"צ'ימצ'אר, תתחמק מהמתקפה הזאת!" אני אומר לו ומקווה שהזובאט לא מוכן לזה שצ'ימצ'אר יצא לגמרי מהבילבול. "ואחר כך תנסה לקפוץ על זובאט ולהשתמש בנהמה הכי חזקה שלך על האוזניים שלו! ואחר כך תשתמש בכמה שיותר שריטות שאתה יכול!" אני צועק אליו.[/QUOTE]
אתה מורה לצ'ימצ'אר להתחמק והוא מצליח!
צ'מצ'אר קופץ את זובאט ונוהם אך לפני שמצליח לשרוט זובאט מעיף אותו אל הרצםה!! צ'ימצ'אר קם במהירות אך נפכע ממתקפת הכנף המהירה של זובאט!
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1419877]'עכשיו הם שולחים עליי עטלף,יופי...' עכשיו בעצבים "לא הבנתם שאין לכם סיכוי?!" אצעק על האנשים שמולי בעצבנות "סקווירטל קדיה בוא נראה להם למה אני ואתה מסוגלים!" אומר לו בהתלהבות "תשתמש עכשיו בהתקלה על העטלף הזה!" אפקוד עליו[/QUOTE]
אתה חושב מעט בעצבים וצועק על האנשים.
אתה מורה לסקווירטל להשתמש בהתקלה ההתקלה מעיפה מעט את זובאט לאחור שמתאושש במהירות זובאט פותח את פיו ושום קול לא נשמע אך נראה כי סקווירטל משתגע! לפתע סקווירטל קם ומתחיל להכות את עצמו
[QUOTE=Roronoa zoro;1419937]לא משנה
ותעדכני לי את צ'ימצ'אר
----------------
"צ'ימצ'אר זנק על הריסות הקיר ואז קפוץ עליו ותשתמש בשריטה" אומר לצ'ימצ'אר, מקווה שכוח המשיכה ביחד עם המשקל של צ'ימצ'אר יצמידו את הפוקימון לרצפה "תמשיך להשתמש בשריטות" אוסיף[/QUOTE]
הוא עדיין לא שלך:)
"טריקו תרגע תנסה לחסום את האוזנים, ואם אתה לא מצליח תזכור מקור הרעש הנורא הזה הוא זובאט אם תעלף אותו בדחיפה הקול המעצבן יפסיק." אני אומר לטריקו בניסיון לפקס אותו.[/QUOTE]
אתה מנסה להרגיע את טריקו, טריקו ממשיך להרביץ לעצמו ולפתע הוא מפסיק, הוא נראה כאילו התעורר מחלום ומביט בזובאט, טריקו מחכה לפקודה ממך-מוכן לתקוף בכל כוחו את יריבו הפצוע
-
[QUOTE=Anime;1420667]אתה משבח את מאדקיפ בשמחה על ניצחונו של זובאט ומאדקיפ מרפץ בשמחה זוג האנשים נעלמים כאילו מעולם לא היו.
הפרופסור ניגש אלייך מאושש ומודה לך על עזרתך, הוא מושיט לך תיק מאמנים אתה פותח אותו ומוצא בפנים:
*5 [IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20120228204702/pokemon/images/1/13/Poke_Ball_Sprite.png[/IMG] ריקים
*[IMG]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR7JqcJS3ziEFPjmHrHPcps_reY6G4yQGHvRSkjTnfaFoScoNxS[/IMG]
*1[IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20120228205150/pokemon/images/9/9a/Luxury_Ball_Sprite.png[/IMG] ''זה פרס ממני כתודה'' אומר הפרופסור בחיוך למראה פנייך המשתאות לפוקדור המוזר
מאדקיפ מנסה אך כל מה שהוא מוציא אלה רק בועות כרגיל זובאט נופל מטה אך קם מיד ומשתמש בהתקפת כנף! מאדריפ עף לאחור
צ'מצ'אר קופץ את זובאט ונוהם אך לפני שמצליח לשרוט זובאט מעיף אותו אל הרצםה!! צ'ימצ'אר קם במהירות אך נפכע ממתקפת הכנף המהירה של זובאט!
אתה מורה לסקווירטל להשתמש בהתקלה ההתקלה מעיפה מעט את זובאט לאחור שמתאושש במהירות זובאט פותח את פיו ושום קול לא נשמע אך נראה כי סקווירטל משתגע! לפתע סקווירטל קם ומתחיל להכות את עצמו
הוא עדיין לא שלך:)
אני אומר למאדקיפ לתקוף בהתקלה ואב בעוד מתקפת בועות ולסיים את זובאט בהתקלה חזקה אם הראש שלו.
-
[quote=Anime;1420667]
[/quote]
'מה קורה פה?!" עכשיו לעצמי בזעזוע "סקווירטל קדימה חבר שלי זה לא הזמן לשטויות!" אני אומר לו בלחץ "אתה חייב להכות אותו עכשיו!" אני אנסה להעיר אותו מהמצב שאליו הוא נקלע "מהר תשמתמש במתקפת בועות!" אפקוד עליו
-
[QUOTE=Anime;1420667]
[/QUOTE]
"כל הכבוד על ההתחמקות צ'ימצ'אר! אתה יכול לנצח את הזובאט הזה, רק עוד מאמץ קטן!" אני אצעק אליו בעידוד. עכשיו תחכה שזובאט יתקרב אליך ואז תשתמש בנהמה ואחר כך גחלת!" אני צועק אליו בתקווה שהפעם הוא יצליח להתקיף.
-
[quote=Anime;1420667]הוא עדיין לא שלך:)
אבל אני צריך לדעת את המתקפות שלו
--------
"יופי" אומר בקול ואביט בצ'ימצ'אר בהערכה. "כל הכבוד" אוסיף ואחזיר אותו. לאחר מיכן אפנה לפרופסור ואגיד לו "אני חושב שאקח את צ'ימצ'אר"
-
[QUOTE=Anime;1420667]אתה משבח את מאדקיפ בשמחה על ניצחונו של זובאט ומאדקיפ מרפץ בשמחה זוג האנשים נעלמים כאילו מעולם לא היו.
[/QUOTE]
"אחרי ההופעה של מדקיפ." אני אומר , "זאת שאלה רטורית , אני בוחר במדקיפ." אני אומר בשמחה ומבקש מהפרופסור את הפוקדור של מדקיפ.
-
[QUOTE=Anime;1420667]
אתה מנסה להרגיע את טריקו, טריקו ממשיך להרביץ לעצמו ולפתע הוא מפסיק, הוא נראה כאילו התעורר מחלום ומביט בזובאט, טריקו מחכה לפקודה ממך-מוכן לתקוף בכל כוחו את יריבו הפצוע[/QUOTE]
"טריקו אני שמח שאתה סוף סוך יצאתה מזה" אני יגיד לטריקו בחיוך.
"ועכשיו זה הזמן לסיים את זה עם התקלה לכיוון זובאט!"
-
[QUOTE=chopper;1420670]אני אומר למאדקיפ לתקוף בהתקלה ואב בעוד מתקפת בועות ולסיים את זובאט בהתקלה חזקה אם הראש שלו.[/QUOTE]
מאדקיפ ממלא את הוראותייך הוא תוקף בהתקלה וישר בבועות שמפילים את זובאט לרצפה, לפני שזובאט מספיק לקום מאדקיפ פוגע בו עם התקלה וזובאט מתעלף!
אתה משבח את מאדקיפ בשמחה על ניצחונו של זובאט ומאדקיפ מרפץ בשמחה זוג האנשים נעלמים כאילו מעולם לא היו.
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1420673]'מה קורה פה?!" עכשיו לעצמי בזעזוע "סקווירטל קדימה חבר שלי זה לא הזמן לשטויות!" אני אומר לו בלחץ "אתה חייב להכות אותו עכשיו!" אני אנסה להעיר אותו מהמצב שאליו הוא נקלע "מהר תשמתמש במתקפת בועות!" אפקוד עליו[/QUOTE]
'מה קורה פה?!'' אתה חושב לעצמך מזועזע מהתנהגותו של סקווירטל אתה מנסה לעודד את סקווירטל לצאת מהצב שלו ולפתע סקווירטל מנער את ראשו ומביט בך בהתנצלות מעט מבולבל אתה מאושר ומורה לסקווירטל לתקוף במתקפת בועות סקווירטל מתקיף את זובאט שחומק הצידה אך קצה כנפו נפגעת והוא נופל ארצה!
[QUOTE=Gallade123;1420678]"כל הכבוד על ההתחמקות צ'ימצ'אר! אתה יכול לנצח את הזובאט הזה, רק עוד מאמץ קטן!" אני אצעק אליו בעידוד. עכשיו תחכה שזובאט יתקרב אליך ואז תשתמש בנהמה ואחר כך גחלת!" אני צועק אליו בתקווה שהפעם הוא יצליח להתקיף.[/QUOTE]
אתה משבח את צ'ימצ'אר ומורה לצ'ימצ'אר לחכות, זובאט מתחיל להתקרב לכיוון צ'ימצ'אר שמיד תוקף בנהמה אשר מכאיבה לזובאט, ישר לאחר הנהמה מתקיף אותו צ'ימצ'אר בגחלת אימתנית!
זובאט שלא הבין כלל מאיפה זה בא לו נופל ארצה מעולף!
אתה משבח את צ'ימ'צאר בשמחה על ניצחונו של זובאט וצ'ימצ'אר מקפץ בשמחה זוג האנשים נעלמים כאילו מעולם לא היו.
[QUOTE=Roronoa zoro;1420680]אבל אני צריך לדעת את המתקפות שלו
--------
"יופי" אומר בקול ואביט בצ'ימצ'אר בהערכה. "כל הכבוד" אוסיף ואחזיר אותו. לאחר מיכן אפנה לפרופסור ואגיד לו "אני חושב שאקח את צ'ימצ'אר"[/QUOTE]
אתה משבח את צ'ימצ'אר בהערכה.
צ'יצ'אר מקפץ בשמחה במקומו וזוג האנשים נעלמים כאילו מעולם לא היו.
''הנה קח'' מוסיף הפרופסור ונותן לך שרשרת אליה מחובר פוקדור קטן ''זה הפוקדור של צ'ימצ'אר תוכל לחבר אותו לשרשרת ולשאת אותו תמיד על צווארך'' מסביר הפרופסור.
צ'ימצ'אר המאושר קופץ על כתפך
[QUOTE=ace grace;1420691]"אחרי ההופעה של מדקיפ." אני אומר , "זאת שאלה רטורית , אני בוחר במדקיפ." אני אומר בשמחה ומבקש מהפרופסור את הפוקדור של מדקיפ.[/QUOTE]
אתה מבקש מהפרופסור את הפוקדור של מאדקיפ והוא מחייך ונעלם לרגע ''הנה קח'' אומר הפרופסור שהוא חוזר ונותן לך שרשרת אליה מחובר פוקדור קטן ''זה הפוקדור של מאדקיפ תוכל לחבר אותו לשרשרת ולשאת אותו תמיד על צווארך'' מסביר הפרופסור.
מודקיפ המאושר קופץ עלייך עד שאתה נופל לאחור בצחקוק קל
[QUOTE=מונקי;1420735]"טריקו אני שמח שאתה סוף סוך יצאתה מזה" אני יגיד לטריקו בחיוך.
"ועכשיו זה הזמן לסיים את זה עם התקלה לכיוון זובאט!"[/QUOTE]
אתה משבח את טריקו ואומר לו שזה הזמן לסיים את זה בהתקלה
טריקו אוגר את כל כוחותיו ומתכונן להתקלה, זובאט אשר בדיוק עמד להמריא לו שם לב לטריקו וחוטף את מלא העוצמה!!!
זובאט מעולף.
אתה משבח את טריקו בשמחה על ניצחונו של זובאט וטריקו מרים את ראשו בגאווה. זוג האנשים נעלמים כאילו מעולם לא היו.
-
[quote=Anime;1421066]
'מה קורה פה?!'' אתה חושב לעצמך מזועזע מהתנהגותו של סקווירטל אתה מנסה לעודד את סקווירטל לצאת מהצב שלו ולפתע סקווירטל מנער את ראשו ומביט בך בהתנצלות מעט מבולבל אתה מאושר ומורה לסקווירטל לתקוף במתקפת בועות סקווירטל מתקיף את זובאט שחומק הצידה אך קצה כנפו נפגעת והוא נופל ארצה!
[/quote]
'טוב לפחות הגרוע מכל מאחורנו' אחשוב לעצמי בהנחת רווחה ואסתכל על זובאט שצונח ארצה לאחר שנפגע ממתקפת הבועות של סקווירטל "טוב מאוד סקווירטל עכשיו בוא נעבור מהתקפה מרחוק להתקפה מקרוב!" אומר לו בהתלהבות ואמשיך "תשתמש עליו בדחיפה כל עוד הוא על הרצפה ולא עף באוויר!" אצעק לסקווירטל ואסתכל על זובאט בחיוך זדוני
-
[QUOTE=Anime;1421066]
אתה משבח את צ'ימצ'אר ומורה לצ'ימצ'אר לחכות, זובאט מתחיל להתקרב לכיוון צ'ימצ'אר שמיד תוקף בנהמה אשר מכאיבה לזובאט, ישר לאחר הנהמה מתקיף אותו צ'ימצ'אר בגחלת אימתנית!
אתה משבח את צ'ימ'צאר בשמחה על ניצחונו של זובאט וצ'ימצ'אר מקפץ בשמחה זוג האנשים נעלמים כאילו מעולם לא היו.
[/QUOTE]
'נו באמת, זה לא ברור כבר?' אני אחשוב לעצמי, עדיין רועד מההתלהבות של הקרב.
"אני חושב שאחרי הקרב הזה, אני לא יכול לבחור פוקימון אחר." אני אומר לו ומצביע על צ'ימצ'אר.
-
[quote=Anime;1421066]
[/quote]
"אני חושב שאשאיר אותך מחוץ לפוכדור" אומר לצ'ימצ'אר "מה אתה אומר?" אשאל ואז אצא מהמעבדה של הפרופסור "תודה אדוני" אומר במהירות כשאחפז להתחיל את המסע שלי. 'לדרך 29' אחשוב בזמן ההליכה
-
[QUOTE=Anime;1421066]מאדקיפ ממלא את הוראותייך הוא תוקף בהתקלה וישר בבועות שמפילים את זובאט לרצפה, לפני שזובאט מספיק לקום מאדקיפ פוגע בו עם התקלה וזובאט מתעלף!
[/QUOTE]
"מאז ומתמיד רציתי מאדקיפ. בנוסף אחרי הקרב שלי איתו אני בטוח שארצה לקחת אותו" אומר לפרופסור ואקח את הפוקדור ואומר לו תודה. לאחר מכן אצא מהמעבדה ואלך אל מחוץ לעיר
-
[QUOTE=Anime;1421066]
אתה מבקש מהפרופסור את הפוקדור של מאדקיפ והוא מחייך ונעלם לרגע ''הנה קח'' אומר הפרופסור שהוא חוזר ונותן לך שרשרת אליה מחובר פוקדור קטן ''זה הפוקדור של מאדקיפ תוכל לחבר אותו לשרשרת ולשאת אותו תמיד על צווארך'' מסביר הפרופסור.
מודקיפ המאושר קופץ עלייך עד שאתה נופל לאחור בצחקוק קל
[/QUOTE]
אני מלטף את מאדקיפ , "יופי , הגיע הזמן שנצא לדרך." אני אומר בשמחה ועושה כדברי הפרופסור , ואז שם את הפוקדור של מדקיפ על הצוואר , לאחר מכן שם את מדקיפ על כתפי , "תחזיק את הכתף שלי." אני אומר למדקיפ , "ככה לא תצטרך להיותב תוך הפוקדור שלך." אני אומר והולך לכיוון היציאה מהעיר , "בוא נצא לדרך !!!" אני אומר בשמחה .
-
[QUOTE=Anime;1421066]
אתה משבח את טריקו ואומר לו שזה הזמן לסיים את זה בהתקלה
טריקו אוגר את כל כוחותיו ומתכונן להתקלה, זובאט אשר בדיוק עמד להמריא לו שם לב לטריקו וחוטף את מלא העוצמה!!!
זובאט מעולף.
אתה משבח את טריקו בשמחה על ניצחונו של זובאט וטריקו מרים את ראשו בגאווה. זוג האנשים נעלמים כאילו מעולם לא היו.
''אז איזה פוקימון תרצה?'' שואל אותך הפרופסור בחיוך[/QUOTE]
"לאחר העבודה המעולה של טריקו אני בוחר בו !" אני אומר לפרופסור בהתלהבות בעודי לוקח את הפוקדורים הפוקדע והפוקדור המוזר.
"ופרופסור לפני שאני הולך לדרכי אתה תוכל להסביר לי מאט על הפוקדור שנתתה לי והפוקדע?" אני ישאל עם מבט מסוקרן בעניים.
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1421068]'טוב לפחות הגרוע מכל מאחורנו' אחשוב לעצמי בהנחת רווחה ואסתכל על זובאט שצונח ארצה לאחר שנפגע ממתקפת הבועות של סקווירטל "טוב מאוד סקווירטל עכשיו בוא נעבור מהתקפה מרחוק להתקפה מקרוב!" אומר לו בהתלהבות ואמשיך "תשתמש עליו בדחיפה כל עוד הוא על הרצפה ולא עף באוויר!" אצעק לסקווירטל ואסתכל על זובאט בחיוך זדוני[/QUOTE]
אתה צועק לסקווירטל בשמחה להשתמש בדחיפה על זובאט לפני שיספיק לקום וכך סקווירטל עושה, זובאט נפגע בחוזקה מהדחיפה ומ-ת-ע-ל-ף!
זוג האנשים נעלמים!
[QUOTE=Gallade123;1421086]'נו באמת, זה לא ברור כבר?' אני אחשוב לעצמי, עדיין רועד מההתלהבות של הקרב.
"אני חושב שאחרי הקרב הזה, אני לא יכול לבחור פוקימון אחר." אני אומר לו ומצביע על צ'ימצ'אר.[/QUOTE]
''כמובן כמובן'' אומר הפרופסור בחיוך ומושיט לך את הפוקדור של צימצ'אר, צ'ימצ'אר מקפץ בשמחה לרגלייך ''בתוך הפוקדע שנתתי לך יש גם מפה שתוכל להשתמש בה, היא לא כל כך מעודכנת אבל אני בטוח שתוכל להשתמש בא'' אמר הפרוספור בחיוך
[QUOTE=Roronoa zoro;1421093]"אני חושב שאשאיר אותך מחוץ לפוכדור" אומר לצ'ימצ'אר "מה אתה אומר?" אשאל ואז אצא מהמעבדה של הפרופסור "תודה אדוני" אומר במהירות כשאחפז להתחיל את המסע שלי. 'לדרך 29' אחשוב בזמן ההליכה[/QUOTE]
צ'מצ'אר מהנהן בחיוך, אתה יוצא מהמעבדה במהירות כאשר צ'ימצ'אר לצדרך.
לא עובר הרבה זמן ואתה יוצא מהעיר ג'ול הקטנה ואתה רואה שלט חום מכוסה טחב עם הכיתוב ''דרך 29'', אתה עובר את השלט ומיד הנוף הכפרי משתנה-השדות מתחלפים ביער רחב יידים והשמיים הצלולים מתכסים בעלים וצמרות עצים, רחש פוקימונים נשמע מכל עבר ולא עובר זמן רב עד שאתה רואה כמה מהם:
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/396.gif[/IMG]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/351.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/263.gif[/IMG]
[QUOTE=chopper;1421134]"מאז ומתמיד רציתי מאדקיפ. בנוסף אחרי הקרב שלי איתו אני בטוח שארצה לקחת אותו" אומר לפרופסור ואקח את הפוקדור ואומר לו תודה. לאחר מכן אצא מהמעבדה ואלך אל מחוץ לעיר[/QUOTE]
אתה יוצא מהמעבדה בשמחה עקב קבלת הפוקימון שלך.
לא עובר הרבה זמן ואתה יוצא מהעיר ג'ול הקטנה ואתה רואה שלט חום מכוסה טחב עם הכיתוב ''דרך 29'', אתה עובר את השלט ומיד הנוף הכפרי משתנה-השדות מתחלפים ביער רחב יידים והשמיים הצלולים מתכסים בעלים וצמרות עצים, רחש פוקימונים נשמע מכל עבר ולא עובר זמן רב עד שאתה רואה כמה מהם:
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/276.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/161.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/300.gif[/IMG]
[QUOTE=ace grace;1421434]אני מלטף את מאדקיפ , "יופי , הגיע הזמן שנצא לדרך." אני אומר בשמחה ועושה כדברי הפרופסור , ואז שם את הפוקדור של מדקיפ על הצוואר , לאחר מכן שם את מדקיפ על כתפי , "תחזיק את הכתף שלי." אני אומר למדקיפ , "ככה לא תצטרך להיותב תוך הפוקדור שלך." אני אומר והולך לכיוון היציאה מהעיר , "בוא נצא לדרך !!!" אני אומר בשמחה .[/QUOTE]
אתה מלטף בשמחה את מאדקיפ טשם אותו על כתפך, אתה שם את הפוקדור על צווארך ויוצא לדרך!
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/016.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/293.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/327.gif[/IMG]
[QUOTE=מונקי;1421466]"לאחר העבודה המעולה של טריקו אני בוחר בו !" אני אומר לפרופסור בהתלהבות בעודי לוקח את הפוקדורים הפוקדע והפוקדור המוזר.
"ופרופסור לפני שאני הולך לדרכי אתה תוכל להסביר לי מאט על הפוקדור שנתתה לי והפוקדע?" אני ישאל עם מבט מסוקרן בעניים.[/QUOTE]
''כמובן, הפוקדע יספר לך את כל המידע הדרוש לך על פוקימון זר שתפגוש-רק שים את הפוקדע מולו, וכאשר תעייף פוקימון תוכל לזרוק עליו פוקדור והפוקדור אולי ילכוד אותו'' אצ=תה מודה לפרופסור ויוצר לדרכך.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/441.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/052.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/190.gif[/IMG]
-
[quote=Anime;1422432]אתה צועק לסקווירטל בשמחה להשתמש בדחיפה על זובאט לפני שיספיק לקום וכך סקווירטל עושה, זובאט נפגע בחוזקה מהדחיפה ומ-ת-ע-ל-ף!
זוג האנשים נעלמים!
[/quote]
"קודם כול תודה רבה פרופסור על החפצים!" אגיד לו בשמחה "אני מאמין שסקויירטל יהיה הפרטנר המושלם בשבילי!" אני אמשיך בדבריי ואז אפנה לסקיוורטל "אז מה דעתך חבר? אץה רוצה לטייל איתי ולחוות יחד איתי מסע שלא מהעולם הזה?!" אשאל אותו בהתרגשות רבה ובמידה והוא יסכים אני אצא איתו כשהוא לידי לחפש פוקימונים להתאמן איתם ובמידה שלא אשאל את הפרופסור אילו עוד פוקימונים אני יכול לבחור מביניהם
-
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1422435]"קודם כול תודה רבה פרופסור על החפצים!" אגיד לו בשמחה "אני מאמין שסקויירטל יהיה הפרטנר המושלם בשבילי!" אני אמשיך בדבריי ואז אפנה לסקיוורטל "אז מה דעתך חבר? אץה רוצה לטייל איתי ולחוות יחד איתי מסע שלא מהעולם הזה?!" אשאל אותו בהתרגשות רבה ובמידה והוא יסכים אני אצא איתו כשהוא לידי לחפש פוקימונים להתאמן איתם ובמידה שלא אשאל את הפרופסור אילו עוד פוקימונים אני יכול לבחור מביניהם[/QUOTE]
אתה מודה לפרופסור ואומר לו כי אתה מאמין שסקווירטל יהיה השותף המושלם בשבילך-אתה שואל את סקווירטל לדעתו וסקווירטל מנהנן בהתרגשות אתם יוצאם יחד לדרך.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/021.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/173.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/431.gif[/IMG]
-
[quote=Anime;1422438]אתה מודה לפרופסור ואומר לו כי אתה מאמין שסקווירטל יהיה השותף המושלם בשבילך-אתה שואל את סקווירטל לדעתו וסקווירטל מנהנן בהתרגשות אתם יוצאם יחד לדרך.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/021.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/173.gif[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/431.gif[/IMG][/quote]
'מדליק כבר שלושה סוגי פוקימונים שונים!' אחשוב לעצמי בהתרגשות 'טוב כל צוות חייב פוקימון מעופף אז לכן אני אלך על הציפור הזו' אמשיך במחשבותיי ואז אתכופף לסקווירטל "בחר אתה מוכן לקרב?" אשאל אותו בלחישה "תשתמש במתקפת בועות על הציפור הזו ששם" אמשיך ואצביע לכיוון הציפור תוך כדי כך אשלוף את הפוקידע שקיבלתי מהפרופסור ואבדוק על הציפור נתונים