-
[b]טורי ג'ונס[/b]
לפתע את שומעת רשרוש של מפתחות במנעול של תא הצינוק. "ארוחת צהריים" אומר החייל ומשכיל את המגש עם האוכל תחת החור הקטן של הדלת. החייל יוצא ונועל אחריו את הדלת.
[b]בראיין גולדמן[/b]
שום כלום. אתה מסיים לאכול את הלחם ומרגיש מעט שבע וטוב עם עצמיך.
נראה שהגיע הערב, השמש שקעה ונהיה חשוך בתא. אין לך אפשרות להדליק אש או מנורה כלשהי.
רצוי שתילך לישון.
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 14 2009, 08:00 PM
[b] [b]טורי ג'ונס[/b]
לפתע את שומעת רשרוש של מפתחות במנעול של תא הצינוק. "ארוחת צהריים" אומר החייל ומשכיל את המגש עם האוכל תחת החור הקטן של הדלת. החייל יוצא ונועל אחריו את הדלת. [/b][/quote]
אני מריחה את האוכל, מנסה לראות אם משונה בו משהו, מנפנפת אותו, בוחנת אותו מכל הכיוונים.
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 14 2009, 09:30 PM
[b] [b]בראיין גולדמן[/b]
שום כלום. אתה מסיים לאכול את הלחם ומרגיש מעט שבע וטוב עם עצמיך.
נראה שהגיע הערב, השמש שקעה ונהיה חשוך בתא. אין לך אפשרות להדליק אש או מנורה כלשהי.
רצוי שתילך לישון. [/b][/quote]
אשכב על מיטתי ואלך לישון ביאוש רב, ובתקווה לקום מחר ולגלות שהכל היה חלום בלהות.
-
[b]טורי ג'ונס[/b]
על המגש שלושה צלחות בגדלים שונים. בצלחת הגדולה יש מרק קר ומגעיל, בבינונית יש פירות יבשים ובהכי קטנה יש שתי פרוסות של לחם יבש וקשה. נראה מגעיל לאכול זאת.
את מרגישה רעבה וחלשה. תעיזי לאכול מן האוכל?
[b]בראיין גולדמן[/b]
..
..
..?!?...
אתה מתעורר ומתבאס שאתה עדיין בצינוק ואין לך כל דרך לצאת. לפתע דלת הצינוק נפתחת וחייל צעיר אחד מתקרב אליך. "אתה! הבאנו חוקר מקצועי בשביל שיחקור אותך! בוא אחראי!" אומר החייל ולובש עליך אזיקים+אזיקים ברגליים כדי שלא תהיה לך אפשרות של לברוח.
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 14 2009, 08:07 PM
[b] [b]טורי ג'ונס[/b]
על המגש שלושה צלחות בגדלים שונים. בצלחת הגדולה יש מרק קר ומגעיל, בבינונית יש פירות יבשים ובהכי קטנה יש שתי פרוסות של לחם יבש וקשה. נראה מגעיל לאכול זאת.
את מרגישה רעבה וחלשה. תעיזי לאכול מן האוכל? [/b][/quote]
"מקק עקץ אותי- לא יכול להיות דבר גרוע מזה."
אני אוכל במחשבה שזו עוגת קצפת
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 14 2009, 09:37 PM
[b] [b]בראיין גולדמן[/b]
..
..
..?!?...
אתה מתעורר ומתבאס שאתה עדיין בצינוק ואין לך כל דרך לצאת. לפתע דלת הצינוק נפתחת וחייל צעיר אחד מתקרב אליך. "אתה! הבאנו חוקר מקצועי בשביל שיחקור אותך! בוא אחראי!" אומר החייל ולובש עליך אזיקים+אזיקים ברגליים כדי שלא תהיה לך אפשרות של לברוח. [/b][/quote]
אלך אחריו, נזהר שלא ליפול
-
[b]טורי ג'ונס[/b]
את אוכלת ביאוש רב מן האוכל. את שבעה ומרגישה יותר טוב עם עצמיך.
הערב הגיע. השמש שקעה והחושך החל לכסות את הצינוק. אין דרך להדליק מנורה/אש או כל אמצעי מאיר כלשהו אחר. רצוי שתלכי לישון.
[b]בראיין גולדמן[/b]
אתה הולך אחרי החייל בזהירות ובקפדנות מוחלטת. כעבור הליכה בת שלוש הדקות אתם מגיעים סוף כל סוף למשרדו של החוקר. "אני אשאיר אתכם לבד" אומר החייל ומוריד ממך את כל האזיקים ומושיב אותך מול החוקר...ויוצא מן החדר. כנראה שהוא עומד בצד השני של הדלת ומחכה לפקודה של החוקר לקחת אותך חזרה לתא.
"שלום לך נערי, אני החוקר שיחקור אותך, קוראים לי 'ארקוס', 'דוקטור ארקוס'" אומר החוקר ומשלב את ידיו.
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 14 2009, 08:14 PM
[b] [b]טורי ג'ונס[/b]
את אוכלת ביאוש רב מן האוכל. את שבעה ומרגישה יותר טוב עם עצמיך.
הערב הגיע. השמש שקעה והחושך החל לכסות את הצינוק. אין דרך להדליק מנורה/אש או כל אמצעי מאיר כלשהו אחר. רצוי שתלכי לישון. [/b][/quote]
אני הולכת לישון =______=
אני שמה את התיק שלי מתחתי, ואת השוט מתחת לכרית בהישג יש.
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 14 2009, 09:44 PM
[b] [b]בראיין גולדמן[/b]
אתה הולך אחרי החייל בזהירות ובקפדנות מוחלטת. כעבור הליכה בת שלוש הדקות אתם מגיעים סוף כל סוף למשרדו של החוקר. "אני אשאיר אתכם לבד" אומר החייל ומוריד ממך את כל האזיקים ומושיב אותך מול החוקר...ויוצא מן החדר. כנראה שהוא עומד בצד השני של הדלת ומחכה לפקודה של החוקר לקחת אותך חזרה לתא.
"שלום לך נערי, אני החוקר שיחקור אותך, קוראים לי 'ארקוס', 'דוקטור ארקוס'" אומר החוקר ומשלב את ידיו. [/b][/quote]
'סוף סוף אחד שנראה נורמלי' אני חושב לעצמי. "שלום אני בראיין, ברייאן גולדמן." אני אומר לו "אני מארה"ב של אמריקה, ממדינת ניו ג'רסי, והדעתי למקום הזה במקרה" אני אומר בהיסוס בתקווה שלא אגיד דברים חשודים.
-
[b]טורי ג'ונס[/b]
את נרדמת.
..
..
...?!?...
את מתעוררת באמצע הלילה למשמע צעקות וצרחות. את שומעת יריות ורעשים של חרבות שפוגעות בקירות שבצד השני. נראה שמתנהל קרב כלשהו בצד השני.
לפתע הצרחות נפסקו. את מתרוממת מן המיטה ולוקחת כמה צעדים אחורה.
לפתע הצליל של החרבות נשמע שנית וכשהרמת את ראשך, ראית שלושה טפרי מתכת מוכנסים בתוך דלת הצינוק המתכתית. כעבור מספר שניות הוכנסו שלושה טפרי מתכת נוספים מהצד הימני. את שמעת נשימות עמוקות מהצד השני של הדלת.
[b]בראיין גולדמן[/b]
"תוכל לפרט קצת יותר? איך בדיוק הגעת לכאן? קרה לך משהו מוזר?" שאל אותך החוקר בסקרנות.
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 14 2009, 09:52 PM
[b] [b]בראיין גולדמן[/b]
"תוכל לפרט קצת יותר? איך בדיוק הגעת לכאן? קרה לך משהו מוזר?" שאל אותך החוקר בסקרנות. [/b][/quote]
"הייתי בחדרי, אכלתי חטיף אנרגיה, ופתאום שמעתי קולות מוזרים מהחדר השני. נכנסתי לשם ופתאום מצאתי את עצמי באמצע מדבר גדול. אחרי הליכה של כשעתיים הגעתי לפה, פה מצא אותי החייל ושם אותי בצינוק, וההמשך כבר ידוע לך." אני אומר לו בפחד.
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 14 2009, 08:22 PM
[b] [b]טורי ג'ונס[/b]
את נרדמת.
..
..
...?!?...
את מתעוררת באמצע הלילה למשמע צעקות וצרחות. את שומעת יריות ורעשים של חרבות שפוגעות בקירות שבצד השני. נראה שמתנהל קרב כלשהו בצד השני.
לפתע הצרחות נפסקו. את מתרוממת מן המיטה ולוקחת כמה צעדים אחורה.
לפתע הצליל של החרבות נשמע שנית וכשהרמת את ראשך, ראית שלושה טפרי מתכת מוכנסים בתוך דלת הצינוק המתכתית. כעבור מספר שניות הוכנסו שלושה טפרי מתכת נוספים מהצד הימני. את שמעת נשימות עמוקות מהצד השני של הדלת. [/b][/quote]
אני מסתכלת על הטפרים, ולרגע הוזה כמו שבסרטים רואים את המצלמה נכנסת לתוך העיין, עד שהיא מגיעה למוח ושם אני רואה את עצמי קוראת חוברת קומיקס. ~נחש איזה XD ~
אני לוקחת את התיק ולוקחת את השוט והכובע פדורה.
אני מנסה ללפף את השוט סביב הידית של הדלת ולמשוך- אולי הטפרים רופפו אותה.
-
[b]בראיין גולדמן[/b]
"זהו הסיפור הכי מטורף וההזוי ביותר ששמעתי מכל חיי המסכנים!", "אתה באמת חושב שתקנה אותי עם הסיפורים הללו?!" צועק עליך החוקר ומוציא מתוך הג'קט היוקרתי שלו אקדח טעון.
"אתה עדיין תשחק איתי במשחק הזה? איך זה יכול להיות שמהחדר שלך אתה הגעת לכאן?! זה לא הגיוני!" צעק החייל וכיוון עליך את האקדח.
[b]טורי ג'ונס[/b]
הדלת מתחילה להשמיע צלילי חריקה ולבסוף היא קורסת ממקומה וחלקיקי מתכת מתעופפים. את מתרחקת מעט.
מולך עמד גבר נאה ושרירי למדי, הוא לבש מכנס צבאי ישן וקרוע וגופייה לבנה עם חורים מוכתמים דם עליה.
הטפרים שהיו על שתי ידיו חזרו אל תוך ידיו. "אל תפחדי, אני באתי לעזור" אמר הגבר בקול עמוק ומתנשף.
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 14 2009, 10:08 PM
[b] [b]בראיין גולדמן[/b]
"זהו הסיפור הכי מטורף וההזוי ביותר ששמעתי מכל חיי המסכנים!", "אתה באמת חושב שתקנה אותי עם הסיפורים הללו?!" צועק עליך החוקר ומוציא מתוך הג'קט היוקרתי שלו אקדח טעון.
"אתה עדיין תשחק איתי במשחק הזה? איך זה יכול להיות שמהחדר שלך אתה הגעת לכאן?! זה לא הגיוני!" צעק החייל וכיוון עליך את האקדח. [/b][/quote]
"אנ...אני... אני באמת לא יודע" אני אומר בלחץ "בבקשה עזבו אותי לנפשי, אני לא יודע איך הגעתי הנה אני אעשה כל מה שתגידו, הכל, רק אל תהרגו אותי!" אני צועק ומתחנן שיעזבו אותי
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 14 2009, 08:38 PM
[b] [b]טורי ג'ונס[/b]
הדלת מתחילה להשמיע צלילי חריקה ולבסוף היא קורסת ממקומה וחלקיקי מתכת מתעופפים. את מתרחקת מעט.
מולך עמד גבר נאה ושרירי למדי, הוא לבש מכנס צבאי ישן וקרוע וגופייה לבנה עם חורים מוכתמים דם עליה.
הטפרים שהיו על שתי ידיו חזרו אל תוך ידיו. "אל תפחדי, אני באתי לעזור" אמר הגבר בקול עמוק ומתנשף. [/b][/quote]
"אני לא מפחדת" אני אומרת בקול מופתע ומסתכלת עליו בפרצוף של:WTF
"איך קוראים לך?" אני שואלת, כמנסה להזכר במשהו.
-
[b]בראיין גולדמן[/b]
"בסדר, אני אתן לך זכות לחיות, אבל אני צריך שיתוף פעולה. אם תסכים לנסות את מוצרי הויטמינים החדשים שפיתחו המדענים שלנו אוכל להניח לך לחופשי" אמר החוקר והחזיר את אקדחו לג'קט.
[b]טורי ג'ונס[/b]
"את יכולה לקרוא לי 'לוגאן'" אמר הגבר וסידר את שיערו השחור שמסודר בתסרוקת די מוזרה ולא מובנת. הוא התקרב אליך בצעדים איטיים וכשהגיע אליך, הוא התכופף מעט כדי להיות בגובה שלך.
"המקום הזה לא בטיחותי, אני לא יודע למה אבל אני חושב שכבר הייתי פה ואיכשהו אני יודע את כל החדרים שפה, כאילו שכבר הייתי פה" התחיל הגבר לדבר. "אנחנו צריכים לעזוב" הוא אמר.
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 14 2009, 08:49 PM
[b] [b]טורי ג'ונס[/b]
"את יכולה לקרוא לי 'לוגאן'" אמר הגבר וסידר את שיערו השחור שמסודר בתסרוקת די מוזרה ולא מובנת. הוא התקרב אליך בצעדים איטיים וכשהגיע אליך, הוא התכופף מעט כדי להיות בגובה שלך.
"המקום הזה לא בטיחותי, אני לא יודע למה אבל אני חושב שכבר הייתי פה ואיכשהו אני יודע את כל החדרים שפה, כאילו שכבר הייתי פה" התחיל הגבר לדבר. "אנחנו צריכים לעזוב" הוא אמר. [/b][/quote]
"כן..." אני אומר ומסתכלת על הידיים שלו "נראה לי שאני יודעת למה... אפשר?" אני שואלת ומסתכלת על הידיים שלו, משיטה את היד כמבקשת לגעת.
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 14 2009, 10:19 PM
[b] [b]בראיין גולדמן[/b]
"בסדר, אני אתן לך זכות לחיות, אבל אני צריך שיתוף פעולה. אם תסכים לנסות את מוצרי הויטמינים החדשים שפיתחו המדענים שלנו אוכל להניח לך לחופשי" אמר החוקר והחזיר את אקדחו לג'קט. [/b][/quote]
'אין לי ברירה' אני אומר לעצמי "אני מסכים!" אני אומר בהיסוס ופחד
-
[b]טורי ג'ונס[/b]
הוא מגלגל עיניים לצד ומרפה את ידו. ידיו חמות ונראות גדולות וחזקות.
"זה ימשך להרבה זמן?" הוא שואל במעט כעס.
[b]בראיין גולדמן[/b]
"מעולה! אני אבקש מהחייל להחזירך לצינוק ומשם תחכה להוראות!" אומר החוקר וכך נעשה.
...
אתה שוב בתא הצינוק. נראה שיש לך מגש חדש של אוכל.
אתה מרגיש רעב.
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 14 2009, 09:08 PM
[b] [b]טורי ג'ונס[/b]
הוא מגלגל עיניים לצד ומרפה את ידו. ידיו חמות ונראות גדולות וחזקות.
"זה ימשך להרבה זמן?" הוא שואל במעט כעס. [/b][/quote]
"נו מה אתה ארוצה!" אני צועקת עליו. "חברה שלי כל היום חחופרת עליך, ואני יכולה להשבע שאני פסיכופתית! אני רוצה לוודא שאני פסיכופתית!"
-
[b]טורי ג'ונס[/b]
לפתע הוא עוזב את ידיך ושולף את טפריו. "מישהו נמצא כאן" הוא לוחש לך ונראה שהוא מרחרח את המקום.
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 14 2009, 09:15 PM
[b] [b]טורי ג'ונס[/b]
לפתע הוא עוזב את ידיך ושולף את טפריו. "מישהו נמצא כאן" הוא לוחש לך ונראה שהוא מרחרח את המקום. [/b][/quote]
אני שולפת את השוט שלי ונעמדת מאחורי הקיר שליד הדלת."חבל שאין לי אקדח."
-
[b]טורי ג'ונס[/b]
לפתע חייל גדול וחטוב במצקת התפרץ לחדר. לא הצלחת לפגוע בו עם השוט, הוא חונק אותך עם הנשק שלו.
כשאת מרגישה שאת מאבדת חמצן, את לפתע מרגישה הקלה. את מנסה לסובב את ראשך ורואה את החייל גוסס וטפרי המתכת של לוגאן מוחדרים בתוך גבו של החייל.
את מתרחקת מעט והחייל נופל על האדמה כשהוא כבר מת. "בואי נצא מכאן!" צועק לוגאן לעברך, מחזיר את טפריו ומתחיל להתקדם אל היציאה מן התא הגדול.
-
אני עוקבת אחריו ומנסה להיזהר OO
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 14 2009, 10:38 PM
[b] [b]בראיין גולדמן[/b]
"מעולה! אני אבקש מהחייל להחזירך לצינוק ומשם תחכה להוראות!" אומר החוקר וכך נעשה.
...
אתה שוב בתא הצינוק. נראה שיש לך מגש חדש של אוכל.
אתה מרגיש רעב. [/b][/quote]
אוכל את האוכל בלי עניין רב, ואחכה בעיקר לראות מה הם רוצים שאוכל
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 14 2009, 08:19 PM
[b] [b]דניאל הארדקור[/b]
אתה בועט במגש וכל שאריות האוכל מתפזרות בכל קירות תא הצינוק שלך. "נא להרגע!" אתה שומע צעקה של החייל שכנראה שומר עליך. אין לך אוכל. [/b][/quote]
"אני לא ארגע!" אני צועק אל החייל ששומר עלי ומתחיל לבעוט בסורגי הברזל של התא.
-
[b]טורי ג'ונס[/b]
את עוקבת אחרי לוגאן ושומרת על ערנות מוחלטת. בזמן ההליכה, נראים גופות מדממות ואיברים פנימיים זרוקים להם בכל מקום...כנראה שלוגאן אחראי לזה.
..
כעבור הליכה בת שעה, הצלחתם את ולוגאן להמלט מן המבצר הענקי. אתם כרגע בלב המדבר...הרחק מן הבסיס. עכשיו לילה.
"אנחנו נישן כאן, צריכים לנוח לקראת מחר" אמר לוגאן והוציא מתוך כיס מכנסו קפסולה קטנה שכאשר היא נזרקה על החול, היא הפכה לשק שינה. "זה בשבילך" הוא אמר והתיישב תחת עץ דקל גדול ויבש.
[b]בראיין גולדמן[/b]
אתה מסיים לאכול את האוכל שנתנו לך. אתה מרגיש שבע ונשכב על מיטתך.
..
כעבור מספר שעות של כלום, באו מספר חיילים, ענדו עליך אזיקי ידיים ורגליים והביאו אותך עימם למעבדה גדולה וחשודה. עבדו בה מספר רב של מדענים ונראו שמה הרבה מחשבים ומכונות מוזרות.
"שלום לך בראיין גולדמן, אתה מוכן לניסוי?" שאל אותך המדען הראשי.
[b]דניאל הארדקור[/b]
השומר הרגזני פתח את דלת התא ונכנס...אחריו הוא נעל את הדלת. "הגיע הזמן ללמד אותך נימוסים, שנינו נעולים פה בתא...מי שישאר בחיים יוכל לצאת מכאן" אמר השומר ושלף את אגרופיו.
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 15 2009, 06:49 PM
[b] [b]בראיין גולדמן[/b]
אתה מסיים לאכול את האוכל שנתנו לך. אתה מרגיש שבע ונשכב על מיטתך.
..
כעבור מספר שעות של כלום, באו מספר חיילים, ענדו עליך אזיקי ידיים ורגליים והביאו אותך עימם למעבדה גדולה וחשודה. עבדו בה מספר רב של מדענים ונראו שמה הרבה מחשבים ומכונות מוזרות.
"שלום לך בראיין גולדמן, אתה מוכן לניסוי?" שאל אותך המדען הראשי. [/b][/quote]
"מוכן" אני אומר בהיסוס ובהתבוננות לברוח לכל צרה שלא תבוא
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 15 2009, 05:19 PM
[b] [b]טורי ג'ונס[/b]
את עוקבת אחרי לוגאן ושומרת על ערנות מוחלטת. בזמן ההליכה, נראים גופות מדממות ואיברים פנימיים זרוקים להם בכל מקום...כנראה שלוגאן אחראי לזה.
..
כעבור הליכה בת שעה, הצלחתם את ולוגאן להמלט מן המבצר הענקי. אתם כרגע בלב המדבר...הרחק מן הבסיס. עכשיו לילה.
"אנחנו נישן כאן, צריכים לנוח לקראת מחר" אמר לוגאן והוציא מתוך כיס מכנסו קפסולה קטנה שכאשר היא נזרקה על החול, היא הפכה לשק שינה. "זה בשבילך" הוא אמר והתיישב תחת עץ דקל גדול ויבש. [/b][/quote]
אני מחייכת מהתביישות =________=
--------------------------------------
*נראות גופות
---------------
"תודה, " אני אומרת, "אבל אני לא צריכה את זה. אני מעדיפה לראות את השמיים. מה איתך?"
אני ממשיכה בעודי נשכבת על הדשא ושמה את כובע הפדורה כך שיכסה את ראשי- או לפחות כך יחשבו, אני אשאיר לי חריץ קטן בשביל לראות.
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 15 2009, 06:49 PM
[b] [b]דניאל הארדקור[/b]
השומר הרגזני פתח את דלת התא ונכנס...אחריו הוא נעל את הדלת. "הגיע הזמן ללמד אותך נימוסים, שנינו נעולים פה בתא...מי שישאר בחיים יוכל לצאת מכאן" אמר השומר ושלף את אגרופיו. [/b][/quote]
"אולי ניישב זאת כמו שני אנשים מתורבתים? אני לא רוצה לפגוע בך פשוט" אני אומר לשומר ונשאר בערנות.
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 13 2009, 05:06 PM
[b] [color=orange][b]ההתחלה לרשומים[/b][/color]
אחרי הליכה בת שעתיים +- במדבר הגדול והלוהט אתם לבסוף מוצאים סימן חיים. מולכם ממוקם בסיס צבאי גדול ורחב אשר תופס מקום גדול ומכובד בשטח המדבר. הבסיס מצופה כולו בפלדה ומוקף בגדר גדולה וחשמלית אשר מקיפה את כולו מכל כיווני הרוח.
בצדדים ממוקמים מספר עמודי בטון גבוהים אשר משמשים לתצפית. אתם שמים לב למספר רב של מצלמות מעקב אשר זזות ומצלמות את המתרחש בשידור ישיר.
לפתע אתם מרגישים נגיעה קרה ומבהילה בעורף. מאחוריכם עומד חייל אשר מצמיד את הפיה הקרה והמתכתית של אקדחו הישר אל העורף שלכם.
"הזדהה מיד!" אומר החייל. [/b][/quote]
מצטער שלא הגבתי,הייתי עסוק ^^"
--------------------------------
"אני ג'והן קרדיליי;אבל מי אתה?!" אומר דיי בלחש
אני מנסה לשמור על רוגע ולא לרעוד
-
[b]בראיין גולדמן[/b]
"מצוין, בחורים, תעלו אותו" פקד המדען הראשי אל החיילים שהביאו אותך לעלות אותך על סוג של מיטה. כשהחיילים העלו אותך על המיטה המוזרה, הם חיברו על כל גופך מספר רב של אזיקים ומתכות בשביל שלא תוכל להשתחרר. אתה מוצלב על המיטה אשר עלתה למעלה, איזה 10 סנטימטרים למעלה.
"בראיין גולדמן, אני אתן לך לבחור את סוג הויטמינים שננסה עליך...מה אתה יותר מעדיף שננסה עליך?
ויטמין Plazma XYZ, ויטמין VBorg או ויטמין X ?" שאל אותך המדען הראשי.
איזה ויטמין אתה רוצה שהם ינסו עליך?
[b]טורי ג'ונס[/b]
"תעשי מה שבא לך, אני לא אבא שלך" השיב לוגאן בעוקצנות ושתף את פניו במים המתוקים של נווה המדבר שבו אתם נחים.
[b]דניאל הארדקור[/b]
"אל תשחק איתי משחקים, רכיכה! אני לא אהיה עדין..." אמר השומר ובלי שתשים לב, פגע השומר עם אגרופו הימני בתוך הלסת שלך. הרגשת כאב...אבל זה לא מונע ממך להחזיר לו.
"אל תחשוב שזה הכל, אני רק התחלתי" אמר השומר בצחוק קל והוציא מתוך חגורת המכנס שלו אלת ברזל גדולה שמתרחבת לפי רצון בעלה. "היה נעים להכיר".
[b]ג'והן קרדיליי[/b]
"ג'והן קרדיליי אמרת...הא? מעניין, מאיפה הגעת? מי שלח אותך לכאן? אתה מרגל?
אתה אחד מאיתנו? יש לך מניע כלשהו? דבר!" החל החייל לחקור אותך ובו בזמן מכוון עם אקדחו בעורף שלך. אתה חסר אונים.
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 17 2009, 01:36 PM
[b] [b]דניאל הארדקור[/b]
"אל תשחק איתי משחקים, רכיכה! אני לא אהיה עדין..." אמר השומר ובלי שתשים לב, פגע השומר עם אגרופו הימני בתוך הלסת שלך. הרגשת כאב...אבל זה לא מונע ממך להחזיר לו.
"אל תחשוב שזה הכל, אני רק התחלתי" אמר השומר בצחוק קל והוציא מתוך חגורת המכנס שלו אלת ברזל גדולה שמתרחבת לפי רצון בעלה. "היה נעים להכיר". [/b][/quote]
לול, אתה מנסה להרוג אותי או משהו? *__*
---
אני לוקח מספר צעדים אחורה ונשאר ערני. 'אין לי הרבה מה לעשות בנידון, הוא גדול וחזק יותר ממני...אין לי כל אפשרות להחזיר מתקפה...הדבר היחידי שאני מסוגל לעשות במצבי העכשווי הוא פשוט להתחמק' אני חושב לעצמי.
-
[b]דניאל הארדקור[/b]
השומר בלי רחמים מניף את אלת הברזל הרחבה שלו לעברך. אתה מצליח להתחמק.
"התמזל מזלך, אבל לא הפעם" אמר השומר ואכן הפעם המזל לא שיחק לטובתך. אלת הברזל הכתה בכל כוחה בגבך. אתה מרוב המכה החזקה שחטפת, נפלת על רצפת התא. הלכלוך שעל הרצפה כבר לא ממש שינה לך.
בזמן ששכבת ודיממת מגבך על רצפת התא המלוכלכת, נראה אור נוצץ ומסנוור שבקע מחריץ מזערי בקיר שלידך.
השומר הכה בגבך עם אלת הברזל שנית. כאבים עזים עברו בגופך. לא תוכל להחזיק מעמד. אם זה ימשך ככה, בעוד 6-8 מכות אתה עלול לאבד כמות דם רבה וזה יחסל אותך לגמרי.
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 17 2009, 02:04 PM
[b] [b]דניאל הארדקור[/b]
השומר בלי רחמים מניף את אלת הברזל הרחבה שלו לעברך. אתה מצליח להתחמק.
"התמזל מזלך, אבל לא הפעם" אמר השומר ואכן הפעם המזל לא שיחק לטובתך. אלת הברזל הכתה בכל כוחה בגבך. אתה מרוב המכה החזקה שחטפת, נפלת על רצפת התא. הלכלוך שעל הרצפה כבר לא ממש שינה לך.
בזמן ששכבת ודיממת מגבך על רצפת התא המלוכלכת, נראה אור נוצץ ומסנוור שבקע מחריץ מזערי בקיר שלידך.
השומר הכה בגבך עם אלת הברזל שנית. כאבים עזים עברו בגופך. לא תוכל להחזיק מעמד. אם זה ימשך ככה, בעוד 6-8 מכות אתה עלול לאבד כמות דם רבה וזה יחסל אותך לגמרי. [/b][/quote]
אני מנסה בכל הכוח שנותר לי לזחול ולהתקרב כמה שרק אפשר לחריץ הקטן שבקיר. 'מעניין מה מסתתר שמה בחריץ...אולי זאת תקוותי להנצל?" אני חושב לעצמי ומנסה לזחול כמה שרק אפשר.
-
[b]דניאל הארדקור[/b]
אתה מצליח להתקרב אל החריץ המזערי שבקיר אך השומר מכה בך שוב עם אלת הברזל שלו. מרוב הכאב שאתה מרגיש בגבך, אתה מאבד כל יכולת לזוז ולהתרומם. 'אני לא יכול למות ככה, אני פשוט לא יכול לאפשר לזה לקרות!' אתה אומר לעצמך ובעזרת כוח הרצון שבך אתה מצליח להתרומם על שתי הרגליים שלך.
"לא יתכן! אני הייתי בטוח שאתה גמור! אתה מסוגל להרגיש את רגליך?!" נדהם השומר והניף את אלת הברזל שלו לעברך על מנת לחסלך. לפני שהאלה פגעה בך, האור הנוצץ שנראה בחריץ המזערי של הקיר פרץ החוצא וסינוור את השומר...והודות לזה, הצלחת להתחמק בשניה האחרונה. כשהאור המסנוור פסק, נראו זוג כפפות עור שחורות שמונחות על הרצפה בצורה אלגנתית ועליהן חרוטות אותיות וסימני חרטומים עתיקים וחשודים. השומר מרוב האור המסנוור שחדר אל תוך עיניו איבד את יכולת הראייה שלו. הוא התעוור לחלוטין.
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 17 2009, 02:20 PM
[b] [b]דניאל הארדקור[/b]
אתה מצליח להתקרב אל החריץ המזערי שבקיר אך השומר מכה בך שוב עם אלת הברזל שלו. מרוב הכאב שאתה מרגיש בגבך, אתה מאבד כל יכולת לזוז ולהתרומם. 'אני לא יכול למות ככה, אני פשוט לא יכול לאפשר לזה לקרות!' אתה אומר לעצמך ובעזרת כוח הרצון שבך אתה מצליח להתרומם על שתי הרגליים שלך.
"לא יתכן! אני הייתי בטוח שאתה גמור! אתה מסוגל להרגיש את רגליך?!" נדהם השומר והניף את אלת הברזל שלו לעברך על מנת לחסלך. לפני שהאלה פגעה בך, האור הנוצץ שנראה בחריץ המזערי של הקיר פרץ החוצא וסינוור את השומר...והודות לזה, הצלחת להתחמק בשניה האחרונה. כשהאור המסנוור פסק, נראו זוג כפפות עור שחורות שמונחות על הרצפה בצורה אלגנתית ועליהן חרוטות אותיות וסימני חרטומים עתיקים וחשודים. השומר מרוב האור המסנוור שחדר אל תוך עיניו איבד את יכולת הראייה שלו. הוא התעוור לחלוטין. [/b][/quote]
I love you, motherfucker
D:
--
לאחר התבוננות בת דקה +- בזוג הכפפות, אני מחליט ללבוש אותן על הידיים שלי. "על החיים ועל המוות" אני אומר בחיוך רחב.
-
[b]דניאל הארדקור[/b]
אתה לובש את זוג הכפפות על הידיים שלך. "שום דבר לא קורה...טוב, לפחות השומר התעוור ואיבד את הכרתו" אתה אומר בשמחה אך לפתע הכפפות החלו לזהור ואדי חום החלו לנדוף מן הכפפות.
הרגשת שהכפפות עולות באש...התחלת לחשוב שהידיים שלך נמצאות בתוך בריכת מגמה, הכפפות גדלו מעט והכבידו על ידיך.
ניצוצות של אש עברו סביב הכפפות. נראה שזה קרה כאשר זוג הכפפות היו קרובות אחת לשניה.
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 17 2009, 02:35 PM
[b] [b]דניאל הארדקור[/b]
אתה לובש את זוג הכפפות על הידיים שלך. "שום דבר לא קורה...טוב, לפחות השומר התעוור ואיבד את הכרתו" אתה אומר בשמחה אך לפתע הכפפות החלו לזהור ואדי חום החלו לנדוף מן הכפפות.
הרגשת שהכפפות עולות באש...התחלת לחשוב שהידיים שלך נמצאות בתוך בריכת מגמה, הכפפות גדלו מעט והכבידו על ידיך.
ניצוצות של אש עברו סביב הכפפות. נראה שזה קרה כאשר זוג הכפפות היו קרובות אחת לשניה. [/b][/quote]
D:
--
'נחמד...אז אם אני אקריב את זוג הכפפות עוד יותר אחד לשני, תווצר להבה?' אני חושב לעצמי ומקריב את שתי הכפפות אחת לשניה. משאיר 1-2 סנטימטרים מרחק מאחת לשניה.
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 17 2009, 12:06 PM
[b] [b]בראיין גולדמן[/b]
"מצוין, בחורים, תעלו אותו" פקד המדען הראשי אל החיילים שהביאו אותך לעלות אותך על סוג של מיטה. כשהחיילים העלו אותך על המיטה המוזרה, הם חיברו על כל גופך מספר רב של אזיקים ומתכות בשביל שלא תוכל להשתחרר. אתה מוצלב על המיטה אשר עלתה למעלה, איזה 10 סנטימטרים למעלה.
"בראיין גולדמן, אני אתן לך לבחור את סוג הויטמינים שננסה עליך...מה אתה יותר מעדיף שננסה עליך?
ויטמין Plazma XYZ, ויטמין VBorg או ויטמין X ?" שאל אותך המדען הראשי.
איזה ויטמין אתה רוצה שהם ינסו עליך? [/b][/quote]
"אה... נסו עלי את VBorg " אני אומר בפחד מוות ומקווה לטוב