-
ג'ק
סליחה!!
~~~~~~
ג'ק אתה הולך בדרך 204 שדות האש משמאל לעיר פטלבורג כשלפתע אתה נתקל ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/28.png[/IMG] מה תעשה!?
אלי:
וורטלטל משתמש בסיחרור על סינדקוויל כשלפתע! הוא השתמש גם באקדח מים והתמלא כולו מים לפתע צלצול בפוקדע: וורטלטל למד סילון אקווה! סינדקוויל השתמש בגלגל להבה וחסם את הסילון!לאחר מכן סינדקוויל השתמש בחפירה ונעלם לוורטלטל מה תעשה!?*
-
[QUOTE=noam121211;649986]
אלי:
וורטלטל משתמש בסיחרור על סינדקוויל כשלפתע! הוא השתמש גם באקדח מים והתמלא כולו מים לפתע צלצול בפוקדע: וורטלטל למד סילון אקווה! סינדקוויל השתמש בגלגל להבה וחסם את הסילון!לאחר מכן סינדקוויל השתמש בחפירה ונעלם לוורטלטל מה תעשה!?*[/QUOTE]
ישש כול הכבוד וורטלטל סילון אקווה עכשיו מהר השתמש בפעימת מים הכי חזק שאתה יכול כדי שהאדמה תיהיה רטובה ותחלחל על סינדקויל ואז כשהוא יוצא תשתמש בסילון אקווה ותחסל אותו
-
[QUOTE=noam121211;649986]ג'ק
סליחה!!
~~~~~~
ג'ק אתה הולך בדרך 204 שדות האש משמאל לעיר פטלבורג כשלפתע אתה נתקל ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/28.png[/IMG] מה תעשה!?
[/QUOTE]
"צא מונפרנו,תשתמש עכשיו בבעיטת אש ולהביור"
------------------
מזה קרב צמוד?
-
אלי:
חח מצחיק איך אתה מגיב מהר חח
~~~~~~~~~~
וורטלטל השתמש בפעימת מים הכי חזק שהוא יכול על האדמה שכלפתע אתם שומעים צרחה! זה סינדקוויל הוא יצא מהר מן האדמה כי המים טפטפו לו על הגב וזה הכאיב לו! לפתע וורטלטל השתמש בסילון אקווה שפגע קשה בסינדקוויל! מהר יש לך היזדמנות ללכוד אותו או לנצח אותו מה תעשה!?
-
בויזל:
בויזל יוצא מוכן לקרב ומתקיף את טורקול, אך לפתע הוא השתמש בחימום יתר כדי לחסום את אקדח המים והצליח, מה תעשה!?
--------------------
"מהר פעימת מים ואז סילון אקווה ומיד אחר-כך ניב קרח!"
-
[QUOTE=noam121211;649997]אלי:
חח מצחיק איך אתה מגיב מהר חח
~~~~~~~~~~
וורטלטל השתמש בפעימת מים הכי חזק שהוא יכול על האדמה שכלפתע אתם שומעים צרחה! זה סינדקוויל הוא יצא מהר מן האדמה כי המים טפטפו לו על הגב וזה הכאיב לו! לפתע וורטלטל השתמש בסילון אקווה שפגע קשה בסינדקוויל! מהר יש לך היזדמנות ללכוד אותו או לנצח אותו מה תעשה!?[/QUOTE]
אני זורק פוקדור על סינדקווילל
-
[QUOTE=noam121211;649974]ג'ון:
אתה מחזיר את מגבי ומוציא את טורטוויג לפתע טורטוויג מתקדם לעבר בלטוי בנשיכה בלטוי משתמש שוב בטריק ההגנתי הזה מומשתמש בסופת חול! לפתע טורטוויג השתמש בסופת עלים! שפגעה קשה בבלטוי! מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
[/QUOTE]
------------------
"קדימה טרטוויג סיים את זה בכדור אנרגיה!"אני אומר בהתלהבות,מכיוון שזה קרב המכון הראשון שלי.
-
[quote=noam121211;649448]מאט:
אתה מחזיר את אלקיד ומוציא את נידוקינג, נידוקינג משתמש בזרוע פטיש על האדמה כשבלטוי עדדין בפנים, בלטוי נפגע קשה ויצא מן האדמה פצוע אך לפתע הוא השתמש בקרן סולארית! שפגע קשה בנידוקינג וגרמה לו לבילבול קשה, מה תעשה!?
[/quote]
מצידי תשנה תמתקפה , כי גם אם המשחק היה הכי לא מצאותי זה בכל מקרה משחק פוקימון ויש את החוקים של פוקימון ואחד מהם הוא שעשב חלש לעומלת רעל ומתקפות עשב משפיעות רק ב0.5 על פוקימוני רעל לא משנה עד כמה חזקה המתקפה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נידוקינג תחזור לעצמך מהר ותיתקוף אותו בשיא הכוח בזרוע פטיש ואז בדחיפת רעל" אומר לנידוקינג בעודי חושב על הבלטוי סופר מן הזה שכמעט חיסל לי תנידוקינג במתקפת עשב מסכנה..
-
ג'ק:
קרב צמוד זה שמונפרנו מתקרב לעבר הפוקימון ומתחיל להכות אותו כמו זעם כזה אבל יותר חזק אתה רוצה שאני ישנה לך להתקפה אחרת?
~~~~~~~~~~~
מונפרנו משתמש בבעיטת אש אבל הקוצים של סאנדספלאש עוקצים אותו והוא נפגע ברגלו, אבל הוא לא מפסיק להילחם ומשתמש בלהביור, אבל סאנדספלאש מתקפל למין כדור קוצים כזה והלהביור לא משפיע עליו מה תעשה!?
בויזל:
מצחיק לכתוב את השם שלך בויזל ואז את הפוקימון בויזל חח
~~~~~~~~~~
בויזל השתמש בפעימת מים שגם אותה טורקול חסק בחימום יתר (אל תשכח שכול פעם שמשתמשים בחימום יתר הכוח של ההתקפה יורד) לפתע בויזל התקדם לעבר טורקול בסילון אקווה טורקול ניסה שוב להישתמש בחימום יתר אבל הכוח של ההתקפה התחלש מידי והוא נפגע קשה, לפתע בויזל סיים את הקרב עם ניב קרח וטורקול הובס לאיפה תילך!?
אלי:
פתחתה את עמוד 52 וזכיתה בפוקימון לפי סוג שאתה בוחר שלח לי ה"פ עם סוג הפוקימון שאתה רוצה ואני יערוך לך הגרלה
~~~~~~~~~~~
אתה זורק את הפוקדור על סינדקוויל . . . . . שלפתע פוף! סינדקוויל נלכד צלצול מהפוקדע סינדקוויל סוג אש בקרב הלהבה שעל גבו בוערת בחוזקה מתקפות: מתקפה מהירה להביור גלגל להבה חפירה צעקה קצה כפול וחימום יתר!
לאיפה תמשיך עכשיו?
-
לי:
ממש סליחה לא שמתי לב!!!
~~~~~~~
מנטי משתמב בכנף ברזל על בלטוי שמשפיע עליו קשה ומסיים את הקרב עם סילון אקווה בלטוי הובס לפתע רוארק זורק פוקדור לאוויר ומוציא את[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/95.png[/IMG] מה תעשה אתה מתקיף ראשון
ג'ון:
טורטוויג משתמש בכדור אנרגיה חזק במיוחד ומסיים את הקרב הזה לפתע רוארק זורק פוקדור לאוויר ומוציא את[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/95.png[/IMG] אתה מתקיף ראשון מה תעשה!?
מאט:
שלח לי הודעה פרטית יש לי שיחה איתך...
אלי:
ערכתי לך הגרלה ויצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/252.png[/IMG] הוא מחכה לך במרכז הפוקימונים אצל האחות ג'וי!
-
[QUOTE=noam121211;650031]ג'ון:
טורטוויג משתמש בכדור אנרגיה חזק במיוחד ומסיים את הקרב הזה לפתע רוארק זורק פוקדור לאוויר ומוציא את[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/95.png[/IMG] אתה מתקיף ראשון מה תעשה!?
[/QUOTE]
---------------------
"טרטוויג תנסה לתפס עליו ואז להיכנס לו לפה,ושם תבצע סופת עלים!"אני אומר.
-
[QUOTE=noam121211;650031]לי:
ממש סליחה לא שמתי לב!!!
~~~~~~~
מנטי משתמב בכנף ברזל על בלטוי שמשפיע עליו קשה ומסיים את הקרב עם סילון אקווה בלטוי הובס לפתע רוארק זורק פוקדור לאוויר ומוציא את[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/95.png[/IMG] מה תעשה אתה מתקיף ראשון
[/QUOTE]
אני אומר למנטי" כל הכבוד ניצחת , מנטי כנף ברזל וסילון אקוה על אוניקס"
-
ג'ון:
להיכנס לו לפה! תתקן את התגובה בבקשה...
לי:
שוב סליחה שלא הגבתי!!
~~~~~~~~
מנטי משתמש בכנף ברזל על אוניקס שלא משפיע כולכך... לפתע מנטי השתמש בסילון אקווה! שפגע קשה באוניקס, לפתע אוניקס השתמש בהגנת ברזל... מה תעשה!?
-
[QUOTE=noam121211;650015]
אלי:
פתחתה את עמוד 52 וזכיתה בפוקימון לפי סוג שאתה בוחר שלח לי ה"פ עם סוג הפוקימון שאתה רוצה ואני יערוך לך הגרלה
~~~~~~~~~~~
אתה זורק את הפוקדור על סינדקוויל . . . . . שלפתע פוף! סינדקוויל נלכד צלצול מהפוקדע סינדקוויל סוג אש בקרב הלהבה שעל גבו בוערת בחוזקה מתקפות: מתקפה מהירה להביור גלגל להבה חפירה צעקה קצה כפול וחימום יתר!
לאיפה תמשיך עכשיו?[/QUOTE]
יש סינקוויל תמיד רציתי כזה
שלחתי לך ה"פ
-
[QUOTE=noam121211;650047]ג'ון:
להיכנס לו לפה! תתקן את התגובה בבקשה...
[/QUOTE]
-----------------
'בו נראה מה ההגנה שלו...'אני חושב לעצמי,ואז אני אומר:"טרטוויג תשלח לעברו כדור אנרגיה!"
-
אלי:
תפסתה סינדקוויל לאיפה תמשיך עכשיו!?
ג'ון:
טורטוויג משתמש בכדור אנרגיה שפוגע חזק באוניקס, לפתע אוניקס משתמש בקצה כפול במפיל את טורטוויג על הגב והוא לא יכול להיתהפך חזרה! מה תעשה!?
-
[QUOTE=noam121211;650060]אלי:
תפסתה סינדקוויל לאיפה תמשיך עכשיו!?
[/QUOTE]
אני ילך למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים שלי ולקחת את טריקו
-
[QUOTE=noam121211;650047].
לי:
שוב סליחה שלא הגבתי!!
~~~~~~~~
מנטי משתמש בכנף ברזל על אוניקס שלא משפיע כולכך... לפתע מנטי השתמש בסילון אקווה! שפגע קשה באוניקס, לפתע אוניקס השתמש בהגנת ברזל... מה תעשה!?[/QUOTE]
אני אומר למנטי" סילון אקוה ומערבולת על אוניקס"
-
[QUOTE=noam121211;650060]ג'ון:
טורטוויג משתמש בכדור אנרגיה שפוגע חזק באוניקס, לפתע אוניקס משתמש בקצה כפול במפיל את טורטוויג על הגב והוא לא יכול להיתהפך חזרה! מה תעשה!?[/QUOTE]
-----------------------------
"טרטוויג מהר,תשתמש בגפן מצליפה מכדי להתהפך וכדי לקפוץ לאוויר,ואז תשלח סופת עלים לעברו של אוניקס ותכוון לזנב כדי שהוא יפול!"אני אומר.
-
[QUOTE=noam121211;650015]ג'ק:
קרב צמוד זה שמונפרנו מתקרב לעבר הפוקימון ומתחיל להכות אותו כמו זעם כזה אבל יותר חזק אתה רוצה שאני ישנה לך להתקפה אחרת?
~~~~~~~~~~~
מונפרנו משתמש בבעיטת אש אבל הקוצים של סאנדספלאש עוקצים אותו והוא נפגע ברגלו, אבל הוא לא מפסיק להילחם ומשתמש בלהביור, אבל סאנדספלאש מתקפל למין כדור קוצים כזה והלהביור לא משפיע עליו מה תעשה!?
[/QUOTE]
אם אפשר אז להחליף את זה בגלגל להבה(flame wheel)
~~~~~~~~~~~
"טוב תגביר הילוך,חימום יתר ואגרוף מאך!"
-
אלי:
אתה מגיע למרכז הפוקימונים האחות ג'וי מרפא את הפוקימונים שלך ואומרת לך: "אלי הגיע לכאן משלוח לא מזמן עם פוקימון בשבילך הינה כך: אתה זורק את הפוקדור לאוויר ויוצא משם טריקו נרגש ואנרגתי במיוחד! לאיפה תמשיך עכשיו!?
לי:
מנטי משתמש בסילון אקווה על אוניקס אך הוא השתמש בקבר אבן כדי להגן על עצמו! לאחר מכן מנטי השתמש במערבולת שהרטיבה את קבר האבן וחיסלה את אוניקס לגמרי! כול הכבוד לך רוארק אומר ניצחתה! לפתע רוארק מחזיר את אוניקס וזורק פוקדור שלישי לאוויר, הוא מוציא את[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/408.png[/IMG] מהר אתה תוקף ראשון מה תעשה!?
ג'ון:
טורטוויג משתמש בגפן מצליפה ומעיף את עצמו לאוויר ובזמן שהוא באוויר הוא משתמש בסופת עלים חזקה במיוחד! ואוניקס נופל על הפנים! מהר יש לך הזדמנות לנצח מה תעשה!?
ג'ק:
אין בעיה אני יחחליף לך
~~~~~~~
מונפרנו משתמש בחימום יתר על סאנדספלאש ששוב הופך לכדור קוצים ושוב חוסם את ההתקפה! לפתי סאנדספלאש מתקדם לעבר מונפרנו בסיחרור ומעיף אותו לאוויר מה תעשה!?
-
בויזל:
מצחיק לכתוב את השם שלך בויזל ואז את הפוקימון בויזל חח
~~~~~~~~~~
בויזל השתמש בפעימת מים שגם אותה טורקול חסק בחימום יתר (אל תשכח שכול פעם שמשתמשים בחימום יתר הכוח של ההתקפה יורד) לפתע בויזל התקדם לעבר טורקול בסילון אקווה טורקול ניסה שוב להישתמש בחימום יתר אבל הכוח של ההתקפה התחלש מידי והוא נפגע קשה, לפתע בויזל סיים את הקרב עם ניב קרח וטורקול הובס לאיפה תילך!?
----------------------
אני אמשיך לדרך שליד דרך 204....
-
[QUOTE=noam121211;650196]ג'ק:
אין בעיה אני יחחליף לך
~~~~~~~
מונפרנו משתמש בחימום יתר על סאנדספלאש ששוב הופך לכדור קוצים ושוב חוסם את ההתקפה! לפתי סאנדספלאש מתקדם לעבר מונפרנו בסיחרור ומעיף אותו לאוויר מה תעשה!?[/QUOTE]
"תשתמש בגלגל להבה! ואז מהר באגרוף מאך.
-
[QUOTE=noam121211;650196]
ג'ון:
טורטוויג משתמש בגפן מצליפה ומעיף את עצמו לאוויר ובזמן שהוא באוויר הוא משתמש בסופת עלים חזקה במיוחד! ואוניקס נופל על הפנים! מהר יש לך הזדמנות לנצח מה תעשה!?
[/QUOTE]
-------------
"קדימה טרטוויג תשתמש בעלי-תער על הראש שלו,ותכוון לנקודה אחת בשביל לגרום לו את מירב הסבל מהמכה!"אני אומר,כשתחושת הניצחון ממלאת אותי.
-
[quote=noam121211;649759]
סטיבן:
חשיבה נכונה! מארשטופמ משתמש בזרוע פטיש על אחד הקירות במבנה כשלפתי אתם מרגישים רעד קל והמון סלעים מתחילים לרדת על אוניקס! לפתע מארשטומפ מתקיף בסילון אקווה! וואוו מכה קריטית ואוניקס נפגע קשה מאוד!! מהר יש לך הזדמנות לנצח מה תעשה!?
[/quote]
" כל הכבוד מארשטומפ עכשיו תקשיב מה תעשה צשתמש בגל בוץ' ותזרוק מסביב לאוניקס שלא יראה אותך ומתוך הבוץ' תסיים את זה באקדח מים "
-
[QUOTE=noam121211;650196]אלי:
אתה מגיע למרכז הפוקימונים האחות ג'וי מרפא את הפוקימונים שלך ואומרת לך: "אלי הגיע לכאן משלוח לא מזמן עם פוקימון בשבילך הינה כך: אתה זורק את הפוקדור לאוויר ויוצא משם טריקו נרגש ואנרגתי במיוחד! לאיפה תמשיך עכשיו!?
[/QUOTE]
אני הולך לדרך 204 ונכנס למערת החרקים כדי לאמן את הפוקימונים החדשים שלי
-
בויזל:
פתחתה את עמוד 53 וקיבלתה פוקימון לפי סוג שאתה בוחר שלח לי ה"פ עם סוג הפוקימון שאתה רוצה ואני יערוך הגרלה
~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך בדרך 204 ומגיע למערת החרקים! מה תעשה!?
ג'ק:
חח מעצבן לכתוב סאנדספלאש אני לא בוחר לך יותר פוקימונים עם שמות כאלה מעצבנים חחחח
~~~~~~~~~~~~
מונפרנו משתמש בגלגל להבה על סאנדספלאש שגם משתמש בסיחרור אבל גלגל הלהבה היה יותר חזק וזה פגע משמעותית בסאנדספלאש מיד לאחר מכן מונפרנו משתמש באגרוף מאך שמעיף אותו לאוויר מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
ג'ון:
טורטוויג משתמש בעלי תאר שמשפיע קשה על אוניקס, אך לפתע אוניקס משחרר תותח פלאש! שפוגע חזק בטורטוויג ושניהם פצועים קשה מה תעשה!?
סטיבן:
חשיבה נכונה! מארשטומפ פוגע בראייה של אוניקס כדי ליצור מתקפת פתע אך בדיוק כשמארשטומפ יורה אקדח מים לעברו הוא רואה שאוניקס נעלם! הוא השתמש בחפירה מה תעשה!?
אלי:
אתה נכס למערת החרקים כשלפתי אתה נתקל ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/469.png[/IMG] ענקי! מה תעשה!?
-
[QUOTE=noam121211;650248]
אלי:
אתה נכס למערת החרקים כשלפתי אתה נתקל ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/469.png[/IMG] ענקי! מה תעשה!?[/QUOTE]
ואו ינמגה! אני חייב לראות את היכולות של סינדקוויל קודם צא סינדקוויל גלגל להבה!
-
[QUOTE=noam121211;650248]בויזל:
פתחתה את עמוד 53 וקיבלתה פוקימון לפי סוג שאתה בוחר שלח לי ה"פ עם סוג הפוקימון שאתה רוצה ואני יערוך הגרלה
~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך בדרך 204 ומגיע למערת החרקים! מה תעשה!?
[/QUOTE]
"צאו בוויזל וגרוויל" אני אומר וממשיך לתוך המערה...
-
ג'ון:
טורטוויג משתמש בעלי תאר שמשפיע קשה על אוניקס, אך לפתע אוניקס משחרר תותח פלאש! שפוגע חזק בטורטוויג ושניהם פצועים קשה מה תעשה!?
[/QUOTE]
--------------------------
'אולי עם אני יתקוף מתחתיו הוא לא יוכל להתנגד...'אני חושב לעצמי,ואז אני אומר:"טרטוויג חזור,נינקאדה צא,ותשתמש בחפירה על אוניקס!"
-
[quote=noam121211;649774]מקס:
אתה מתקדם לעבר מרכז הפוקימונים עם הפוקימון החדש שלך! אתה מגיע לאחות ג'וי והיא מרפאת לך את הפוקימונים, לאיפה תילך עכשיו!?
[/quote]
בחזרה למאמן המכון רוארק להילחם נגדו
-
ג'ק:
חח מעצבן לכתוב סאנדספלאש אני לא בוחר לך יותר פוקימונים עם שמות כאלה מעצבנים חחחח
~~~~~~~~~~~~
מונפרנו משתמש בגלגל להבה על סאנדספלאש שגם משתמש בסיחרור אבל גלגל הלהבה היה יותר חזק וזה פגע משמעותית בסאנדספלאש מיד לאחר מכן מונפרנו משתמש באגרוף מאך שמעיף אותו לאוויר מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
[/QUOTE]
אז אני מבין שאבומאסנוו(המפותח של סנובר,דור רביעי) לא יהיה לי...אה וזה סנדלאש לא סאנדספלאש
-------------------------------------------------------------
מהר קפוץ אל האוויר,עוד אגרוף מאך וגלגל להבה כל עוד הוא באוויר.
-
[QUOTE=noam121211;650196]
לי:
מנטי משתמש בסילון אקווה על אוניקס אך הוא השתמש בקבר אבן כדי להגן על עצמו! לאחר מכן מנטי השתמש במערבולת שהרטיבה את קבר האבן וחיסלה את אוניקס לגמרי! כול הכבוד לך רוארק אומר ניצחתה! לפתע רוארק מחזיר את אוניקס וזורק פוקדור שלישי לאוויר, הוא מוציא את[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/408.png[/IMG] מהר אתה תוקף ראשון מה תעשה!?
[/QUOTE]
אני אומר למנטי" כל הכבוד לך עכשיו סילון אקוה ומערבולת על כרינדוס"
-
אלי:
סינדקוויל משתמש בגלגל להבה אבל לא מצליח לפגוע בנימגה לפתע צהוא השתמש בבום על קולי שהעיף את סינדקויל והוא מתקדם לעברו בחתך כנף! מה תעשה!?
בויזל:
ערכתי לך הגרלה ויצא[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/227.png[/IMG] הוא מחכה לך אצל האחות ג'וי
~~~~~~~~~~~~~~~
אתה בויזל וגרוויל מתקדמים במערה כשלפתע אתם רואים[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/166.png[/IMG] מה תעשה!?
ג'ון:
טורטוויג חוזר ובמקומו יוצא נינכאדה שמשתמש בחפירה, אך לפתע גם אוניקס השתמש בחפירה! מה תעשה!?
מקס:
אתה מתקדם לעבר המכון ואתה רואה את רוארק הוא אומר לך שהוא ישמח לקרב מכון, השופט מסביר את החוקים: "זהו קרב של 3-3 רק למאמן מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב הראשון שכול 3 הפוקימונים שלו לא יכולים להמשיך להילחם מפסיד" אתה מוציא פוקימון ותוקף ראשון מה תעשה!?
ג'ק:
אם אתה רוצה אמבוסנאו קודם תמצא לו קיצור לשם חח
~~~~~~~~~~~~
מונפרנו משתמש באגרוף מאך ועולה לאוויר עכשיו הוא נמצא מול סאנדסלאש והוא משתמש בגלגל להבה! סאנדסלאש נפגע קשה! מהר עכשיו כשאתם על האדמה יש לך הזדמנות לנצח מה תעשה!?
-
לי:
מנטי מנסה להישתמש בסילון אקווה על קארנידוס אך הוא חוסם אותו עם ראשייה, לאחר מכן מנטי משתמש במערבולת אך קארנידוס חוסם אותו בעזרת גלישת סלעים! ומנטי נפגע קשה! מה תעשה!?
-
[COLOR="Red"][B]הודעה:
השחקן מאט סולק מהמשחק בעקבות החלטתי כי אני לא מעוניין בשחקנים תחרותיים מדי ולא מקשיבים להוראות שלי...[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=noam121211;650307]
בויזל:
ערכתי לך הגרלה ויצא[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/227.png[/IMG] הוא מחכה לך אצל האחות ג'וי
~~~~~~~~~~~~~~~
אתה בויזל וגרוויל מתקדמים במערה כשלפתע אתם רואים[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/166.png[/IMG] מה תעשה!?
[/QUOTE]
"גרוויל שאיבת מגה!"
-
[QUOTE=noam121211;650307]ג'ון:
טורטוויג חוזר ובמקומו יוצא נינכאדה שמשתמש בחפירה, אך לפתע גם אוניקס השתמש בחפירה! מה תעשה!?
[/QUOTE]
---------------
"נינקאדה צא מהר מהבור שלך,ואז תשלח המון כדורי צל אל דפנות הבור של אוניקס,בשביל להפיל עליו אבנים,ולסתום את הבור,ואחרי שאתה מסיים תעמוד על המשמר,ותבדוק שאוניקס לא יוצא מהאדמה!"אני אומר.
-
[QUOTE=noam121211;650312]לי:
מנטי מנסה להישתמש בסילון אקווה על קארנידוס אך הוא חוסם אותו עם ראשייה, לאחר מכן מנטי משתמש במערבולת אך קארנידוס חוסם אותו בעזרת גלישת סלעים! ומנטי נפגע קשה! מה תעשה!?[/QUOTE]
אני אומר למנטי" כנף ברזל ומערבולת על כרינדוס"
-
בויזל:
גרוויל משתמש בשאיבת מגה על לאדיאן אך הוא מתחמק ותוקף באגרוף ממוקד! גרוויל נפצי מה תעשה!?
ג'ון:
פתחתה את עמוד 54 וזכיתה בפוקימון לפי סוג שאתה בוחר, שלח לי ה"פ עם סוג הפוקימון שאתה רוצה
~~~~~~~~~~~~~~~
נינכאדה יוצא מהבור אך אוניקס מצליח להפתיע אותו והוא עולהמ מהר מהבור שלו ומתקיף את נינכאדה בקצה כפול מתחתיו!! נכאדה מחוסל ולא יכול להמשיך להילחם! מה תעשה!?