-
[COLOR="Blue"]תומר
"אוקי אז בוא נוציא את הורסי ובוויזל כי היה שם בריכה אז בוויזל יצור בריכה שתתאים, בגלל שהוא קטן יש לו עוד הזדמנות ללמוד הרבה מתקפות, לאחר מכן נקנה מדבקה ונעשה תהופעה" אמרה בריאנה, והוציאה את בוויזל שיצר בריכה קטנה וכחולה[/COLOR][COLOR="Green"]
יואב
אתה רואה שבאיינט מדבר אם בריאנה,
טייני מושכת אותך לעבר חנות המדבקות ואתם מתחילים להגיע אליה[/COLOR][COLOR="DarkRed"]עומר
באלבאזור מהנהן אבל הולך אחורה,
אתה מבין הוא רוצה להילחם מולך[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1085148][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]באלבאזור מהנהן אבל הולך אחורה, [/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה מבין הוא רוצה להילחם מולך[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני חושב מעט 'מי עדיף,'שייני' או 'סטאר'" אני מסתכל על הפוקימונים שלי ואומר להם:"'שייני' אני מצטער אבל ניתן הפעם ל'סטאר' את הקרב אוקיי,'סטאר' תשתמש בכדור צל!".[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
באלבאזור נפגע מהכדור צל אבל עדין עומד במקום, הוא משתמש בשוט גפן שמעיף את סטאר אל עץ ומשתמש לעברו בעלי טער[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1085154][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]באלבאזור נפגע מהכדור צל אבל עדין עומד במקום, הוא משתמש בשוט גפן שמעיף את סטאר אל עץ ומשתמש לעברו בעלי טער[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]"'סטאר' תשתמש במתקפת כדור צל שוב ושוב ושוב,עד שיפסיד,אם הוא משתמש במתקפות תתחמק מהן ותתקיף מהר!".[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=sigal123;1084779]
[COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]מריפ מסתכל אליך, נהיה ממש חשוך והזנב של מריפ מאיר את המקום,[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]פתאום אתה רואה על גבעה קרובה עוד מלא עיגולים, אבל זה במרחק לא קטן מפה, קרוב לעיר הבאה,[/COLOR]
[/quote]
"אוקיי מריפ עלינו להתקדם לכיוון האורות!זה חתיכת דרך אבל עלינו לעשות מאמץ כדי להחזיר אותך לעדר שלך!"אגיד למריפ "ובכל מקרה סליחה על שתקפתי אותך,אתה סולח לי?"אשאל את מריפ
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
סטאר נפגע מהעלי טער ומשתמש בכדור צל עוד פעם ועוד פעם ויורה שלושה
זהירות! כדור צל זאת מתקפה שלוקחת אנרגיה! אם הוא ישתמש בה ברצף יותר מידי זה יחליש אותו מאוד!
סטאר טיפה טיפה חלש מהכדורי צל, באלבאזור משתמש בעלי טער שמנפצים אחד מהכדורי צל, הוא נפגע מהשלישי ונפגע חצי מהשלישי, לאחר מכן הוא משתמש בשוט גפן שסטאר מתחמק ממנו, באלבאזור המעוצבן מנסה שנית ומעיף אותו לעץ, באלבאזור משתמש בעלי טער לעבר איווי שמתחמק מכמעט כולם אבל נפגע טיפה, באלבאזור יוצא אם דחיפה לעברו[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
מריפ מהנהן, אתם מתחילים ללכת ונהיה חושך רציני, נראה שהאורות נכנסים לאינשהו אבל אתם יודעים בערך איפה הם, "הוט הוט.." נשמע קול שמפחיד אתכם, היער נהיה הרבה יותר מאיים בחושך, אושווט נצמד לרגלך ורועד טיפה מהקור, הוא קופץ על מריפ ונצמד אליו,אתם ממשיכים ללכת ומתחיל להיות טיפה קר ואתה קצת רועד, שלושה כוכבים מאירים למעלה מבעד לעצים וירח גדול[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1085159][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]סטאר נפגע מהעלי טער ומשתמש בכדור צל עוד פעם ועוד פעם ויורה שלושה[/COLOR]
[COLOR=darkred]זהירות! כדור צל זאת מתקפה שלוקחת אנרגיה! אם הוא ישתמש בה ברצף יותר מידי זה יחליש אותו מאוד![/COLOR]
[COLOR=darkred]סטאר טיפה טיפה חלש מהכדורי צל, באלבאזור משתמש בעלי טער שמנפצים אחד מהכדורי צל, הוא נפגע מהשלישי ונפגע חצי מהשלישי, לאחר מכן הוא משתמש בשוט גפן שסטאר מתחמק ממנו, באלבאזור המעוצבן מנסה שנית ומעיף אותו לעץ, באלבאזור משתמש בעלי טער לעבר איווי שמתחמק מכמעט כולם אבל נפגע טיפה, באלבאזור יוצא אם דחיפה לעברו[/COLOR]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני מסתכל על 'שייני' וחושב:'זה לא קרב נגד מאמן,אם אוציא את 'שייני' לעזרתו של 'סטאר' היא תעזור לו' אני מסתכל עליה ואומר לה:" 'שייני','סטאר' צריך את העזרה שלך,תשתמשי על הבאלבאזור הזה בזנב ברזל!"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]*תעדכני לי את דף הרשומים בבקשה.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=sigal123;1085148][COLOR=blue]תומר[/COLOR]
[COLOR=blue]"אוקי אז בוא נוציא את הורסי ובוויזל כי היה שם בריכה אז בוויזל יצור בריכה שתתאים, בגלל שהוא קטן יש לו עוד הזדמנות ללמוד הרבה מתקפות, לאחר מכן נקנה מדבקה ונעשה תהופעה" אמרה בריאנה, והוציאה את בוויזל שיצר בריכה קטנה וכחולה[/COLOR]
[/quote]
עכשיו הורסי ילמד מתקפה המפרס?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"הורסי אני בוחר בך!" אני אומר וזורק את הפוכדור של הורסי באוויר "הורסי אנחנו עכשיו נתאמן ביחד אם בריאנה והבוויזל שלה לתחרות הפוקימונים" אני מסביר להורסי שיבין מה קורה "אוקיי בריאנה את מוכנה?" אני שואל אותה
-
[QUOTE=sigal123;1085148][COLOR="Blue"]יואב
אתה רואה שבאיינט מדבר אם בריאנה,
טייני מושכת אותך לעבר חנות המדבקות ואתם מתחילים להגיע אליה[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי טייני, בואי נקנה מדבקות." אני אומר לטייני ונכנס בכוחות עצמי לחנות ואומר למוכר: אוקי, אני צריך בשביל התחרות שלי 2 מדבקות קונפטי אדום, מדבקת פיצוץ ומדבקת כוכב." אני אומר למוכר בהחלטיות תוך כדי שאני מביט בשמחה אל טייני הנרגשת
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
אינך יכול להשתמש בשני פוקימונים נגד אחד,
ומכיוון שסטאר באמצע הקרב אבקש ממך לערוך את ההודעתך ואני יערוך את שלי
תודה[/COLOR][COLOR="Blue"]תומר
אתה מוציא את הורסי ולהפתעתך הוא משתמש בבועות ובזנב ברזל, מה שיוצר ניצוצות קטנים
"מדהים הוא למד לבד זנב ברזל" אמרה בריאנה ואז הוסיפה" אוקי יש לך רעיון לשילובים?" והתחלתה להרגיש שאתה בחוסר אונים[/COLOR][COLOR="Green"]יואב
"וואו כול כך הרבה מדבקות?" שאל המוכר "אתה יודע אפשר להשתמש במדבקה אחת שלוש פעמים בתחרות" הוסיף ולקח את כול המדבקות שבחרתה והוסיף את הציפוי כדור הכחולים האלה,"אז מה אתה בוחר?" שאל המוכר[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1085159][COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]מריפ מהנהן, אתם מתחילים ללכת ונהיה חושך רציני, נראה שהאורות נכנסים לאינשהו אבל אתם יודעים בערך איפה הם, "הוט הוט.." נשמע קול שמפחיד אתכם, היער נהיה הרבה יותר מאיים בחושך, אושווט נצמד לרגלך ורועד טיפה מהקור, הוא קופץ על מריפ ונצמד אליו,אתם ממשיכים ללכת ומתחיל להיות טיפה קר ואתה קצת רועד, שלושה כוכבים מאירים למעלה מבעד לעצים וירח גדול[/COLOR][/quote]
"ואו איזה חושך!"אגיד לאושווט ומריפ "תגיד מריפ אתה יכול ליצור יותר אור כדי ששאר המריפים יראו אותך ויאירו לנו את הדרך?"אשאל את מריפ 'מה היה ההוט הוט הזה מקודם...'אחשוב לעצמי
-
[QUOTE=sigal123;1085202][COLOR="DarkRed"]
[/COLOR][COLOR="Green"]יואב
"וואו כול כך הרבה מדבקות?" שאל המוכר "אתה יודע אפשר להשתמש במדבקה אחת שלוש פעמים בתחרות" הוסיף ולקח את כול המדבקות שבחרתה והוסיף את הציפוי כדור הכחולים האלה,"אז מה אתה בוחר?" שאל המוכר[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, אני אקח אחת מכל אחת." אני אומר למוכר ואני מחכה שהוא ייתן לי את המדבקות. אחר כך אני הולך חזרה אל בראיינט ובריאנה ואומר להם:" אולי נלך כולנו אל תוך העיר?"
-
[COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
"מר מר מריפ ריפ מריפ מריפ מרי מרי מריפ מר מריפ מר מרי מריפ מריפ מר" |אם לא רואים תאור שלהם אז הם כנראה לא שם כנראה הם נכנסו לתוך החווה| אמר מריפ הוא ניסה לעשות אור יותר חזק וראיתם לפניכם שיח קוצני, עברתם אותו בהצלחה , התחיל להיות ממש קר, "מיי מייטייי!" נשמעה יללה, אושווט כבר נרדם על מריפ מורקרו יצא מהפוקדור שלו, שמח מתמיד, הוא עף לאחד העצים ובגלל צבעו השחור לא ראיתה אותו "מורקרו!" הוא קרא בשמחה, הוא מאוד אהב את היער בחושך, לאומת אושווט שהעדיף את האגם[/COLOR][COLOR="Green"]יואב
המוכר לקח שלושה מדבקות ושם אותם ליד הדברים ששמים על הפוקדורים, " כול מדבקה זה 25 אז 75" אמר המוכר ושילמתה לו תכסף הדרוש, טייני הצביעה על מדבקת הכוכבים ועל העטיפה הכחולה והפוקדור שלה, הבנתה שהיא רוצה להראות לך את ההופעה שלה שהתאמנתה אליה ממקודם[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1085220][COLOR="DeepSkyBlue"]
[/COLOR][COLOR="Green"]יואב
המוכר לקח שלושה מדבקות ושם אותם ליד הדברים ששמים על הפוקדורים, " כול מדבקה זה 25 אז 75" אמר המוכר ושילמתה לו תכסף הדרוש, טייני הצביעה על מדבקת הכוכבים ועל העטיפה הכחולה והפוקדור שלה, הבנתה שהיא רוצה להראות לך את ההופעה שלה שהתאמנתה אליה ממקודם[/COLOR][/QUOTE]
"בסדר טייני. בואי תראי לי. תחזרי טייני!" אני אומר ושם את העטיפה הכחולה על הפוקדור עם המדבקה אחרי זה אני אומר לה:" טייני צאי!"
-
[COLOR="Green"]יואב
אתה שם את מדבקת הכוכבים (זאת שהתאמנתה איתה בהתחלה)
טייני יוצאת רכובה על כוכב, שמסביבה מלא כוכבים נוספים, הוא יורדת מהכוכב ומשתמשת בעלי טער, העלי טער חותכים את הכוכבים למלא כוכבים קטנים שטסים באוויר, היא משתמשת בריקוד וורדים בחוזקה, שיוצר מלא עלי כותרת וורודים שנופלים משום מקום, היא משתמשת ביום בהיר ומתאמצת מאוד ולבסוף הכוכבים הקטנים בוערים, מה שיוצר מזחה יפיפה של וורוד אדום כתום וזהוב[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1085231][COLOR="Green"]יואב
אתה שם את מדבקת הכוכבים (זאת שהתאמנתה איתה בהתחלה)
טייני יוצאת רכובה על כוכב, שמסביבה מלא כוכבים נוספים, הוא יורדת מהכוכב ומשתמשת בעלי טער, העלי טער חותכים את הכוכבים למלא כוכבים קטנים שטסים באוויר, היא משתמשת בריקוד וורדים בחוזקה, שיוצר מלא עלי כותרת וורודים שנופלים משום מקום, היא משתמשת ביום בהיר ומתאמצת מאוד ולבסוף הכוכבים הקטנים בוערים, מה שיוצר מזחה יפיפה של וורוד אדום כתום וזהוב[/COLOR][/QUOTE]
"מצוין טייני! ככה בטוח נזכה בתחרות!" אני אומר לה בעידוד והולך איתה אל בריאנה ובראיינט כדי להציע להם ללכת ביחד אל העיר
-
[COLOR="Green"]יואב
אתה רואה שהם עדיין מתאמנים,
מעוצבן, אתה מבין שנגמרו לך הפוקדורים!,וגם הבטן שלך מקרקרת ,[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1085220][COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]"מר מר מריפ ריפ מריפ מריפ מרי מרי מריפ מר מריפ מר מרי מריפ מריפ מר" |אם לא רואים תאור שלהם אז הם כנראה לא שם כנראה הם נכנסו לתוך החווה| אמר מריפ הוא ניסה לעשות אור יותר חזק וראיתם לפניכם שיח קוצני, עברתם אותו בהצלחה , התחיל להיות ממש קר, "מיי מייטייי!" נשמעה יללה, אושווט כבר נרדם על מריפ מורקרו יצא מהפוקדור שלו, שמח מתמיד, הוא עף לאחד העצים ובגלל צבעו השחור לא ראיתה אותו "מורקרו!" הוא קרא בשמחה, הוא מאוד אהב את היער בחושך, לאומת אושווט שהעדיף את האגם[/COLOR][/quote]
"אוקיי מריפ אנחנו מתקדמים לשם כוון לנו את הדרך!"אגיד למריפ "מורקרו בוא הנה!"אגיד למורקרו "אם תרצה תהיה על הכתף שלי בינתיים"
-
[COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
מורקרו מתיישב על כתפך, ואתה מרגיש קצת יותר חם, למרות שעדין קר לך מאוד,
מריפ מאיר את הדרך אבל זה לא אור מאוד גדול כי הוא לא מריפ מאוד גדול ,
אתם מגיעים לקחרת יער קטנה מאוד,
אתה מסתכל ללמעלה ורואה את כול הכוכבים, ואת הירח,
אתה מוצא את כוכב הצפון ואת האורסרינג הגדולה, והטדיאולסה הקטן
אתה מסתכל סביבך ורואה מלא עיניים מנצנצות וכסופות ומאימות מבין העצים, מריפ מתקרב אליך ,מפוחד ומורקרו צווח, "ספירו!" הם קוראים וכמה מתחילים לצאת, [/COLOR][IMG]http://www.serebii.net/heartgoldsoulsilver/pokemon/021-m.png[/IMG]
-
[QUOTE=sigal123;1085243][COLOR="Green"]יואב
אתה רואה שהם עדיין מתאמנים,
מעוצבן, אתה מבין שנגמרו לך הפוקדורים!,וגם הבטן שלך מקרקרת ,[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, אני אלך לאכול משהו ואז לקנות פוקדורים." אני אומר לעצמי והולך אל העיר ומחפש מסעדות כמו מקדונלס ואחרי שאני אוכל אני הולך לחנות כדי לקנות 3 פוקדורים
-
[COLOR="Green"]יואב
אתה מתחיל ללכת יחד אם טייני ברחובות העיר ורואה שלט גדול
"פוריבורגר!" אתה רואה למסעדה ורואה שולחנות רבים שחצי מהם כבר תפוסים, גם הרבה פוקימונים היו שם ואכלו אוכל פוקימונים, על הדלפק היו חמישה עמדות ,
בעמדה הראשונה היה כ 3 אנשים, בשנייה 4 אנשים בשלישית 6 אנשים ברביעית אפחד היא המחשב שם התקלקל, ובחמישית חמש, שמתה לב שזאת קבוצת המתאמים[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1085299][COLOR="Green"]יואב
אתה מתחיל ללכת יחד אם טייני ברחובות העיר ורואה שלט גדול
"פוריבורגר!" אתה רואה למסעדה ורואה שולחנות רבים שחצי מהם כבר תפוסים, גם הרבה פוקימונים היו שם ואכלו אוכל פוקימונים, על הדלפק היו חמישה עמדות ,
בעמדה הראשונה היה כ 3 אנשים, בשנייה 4 אנשים בשלישית 6 אנשים ברביעית אפחד היא המחשב שם התקלקל, ובחמישית חמש, שמתה לב שזאת קבוצת המתאמים[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, אני אלך אל הטור אם המתאמים." אני אומר בחיוך ואומר למתאמים:" היי! מה שלומכם?" בחיוך גדול
-
[COLOR="Green"]יואב
"היי!" אמרה לילה
"נו קניתה מדבקות?" היא שאלה, הסתכלתה אל המקום ואל התפריט הענק
פוקיצ'ס(צ'יפס) 10
ארוחת פוקיבורגר רגילה 35
ארוחת פוקיבורגר ילדים 20
שתיה 5
ארוחת פוקיניצולנים(שניצלונים) 17
ארוחת ברוגר מוגדלת 45
פוטטו 12
פאפינים 10
אוכל פוקימונים 12
"פוציאנה!" אתה שומע קול ורואה את פוציאנה ליד הרגל שלך[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1085325][COLOR="Green"]יואב
"היי!" אמרה לילה
"נו קניתה מדבקות?" היא שאלה, הסתכלתה אל המקום ואל התפריט הענק
פוקיצ'ס(צ'יפס) 10
ארוחת פוקיבורגר רגילה 35
ארוחת פוקיבורגר ילדים 20
שתיה 5
ארוחת פוקיניצולנים(שניצלונים) 17
ארוחת ברוגר מוגדלת 45
פוטטו 12
פאפינים 10
אוכל פוקימונים 12
"פוציאנה!" אתה שומע קול ורואה את פוציאנה ליד הרגל שלך[/COLOR][/QUOTE]
"אני אומר לו:" היי חמוד, מה שלומך?" ומלטף לו את הראש שלו בחיוך גדול. וללילה אני אומר:" היי. כן קניתי שלושה מדבקות. זאת תהיה חתיכת הופעה."
-
[COLOR="Green"]יואב
פוציאנה מחייך ומוציא לשון מחום
"שלוש מדבקות? למה אתה צריך כול כך הרבה?" אמרה לילה "כול מדבקה ניתנת להשתמשות שלושה פעמים בתחרויות ולתחרויות צריך שניים או שלוש פעמים, תלוי אם אתה עולה לשלב השני ולגמר" אמרה ליירה לבינתיים מייקי ניקי וג'ו הזמינו וליירה עכשיו גם הזמינה ואחריה לילה "תרומה תרומה יאלה כולם זה עולה לפחות מאה שימו קצת" אמר מייקי והוריד את הכובע שלו ושם בפנים שלוש שטרות וכמה שקלים , לאחר מכן ניקי שמה ואז ג'ו ליירה ולילה ומיקי הביא את הכסף לאיש " נשאר לנו 20 שקל " אמר מייקי והביא לכול אחד ארבע שקל, שווה בשווה "אנחנו קונים את כול הארוחות שלנו במשותף, כול אחד עובד ומשיג כסף בדרכים שונות ואז שמשלמים הוא שם כסף, כול אחד לפי מה שהוא השיג, אבל 10 % נשאר לו לדבריו הפרטים" הסבירה לילה, ומלא שאלות רצו לך בראש ,[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1085202]
[COLOR=blue]תומר[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מוציא את הורסי ולהפתעתך הוא משתמש בבועות ובזנב ברזל, מה שיוצר ניצוצות קטנים[/COLOR]
[COLOR=blue]"מדהים הוא למד לבד זנב ברזל" אמרה בריאנה ואז הוסיפה" אוקי יש לך רעיון לשילובים?" והתחלתה להרגיש שאתה בחוסר אונים[/COLOR][/quote]
למה את לא מעדכנת את המדקפות בדף רשומים? טרטוויג ממזמן למד סינטזה ואת לא עדכנת את זה עדיין.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני ממש לא יודע..." אני אומר בחוסר אונים "להורסי יש רק שלושה מתקפות ואחת מבהם היא פיזית כך שלא נוכל להתשתמש בה" אני מסביר לבריאנה כאשר אני מרגיש שאין לי שום סיכוי לעבור את השלב הראשון בתחרות "אולי אני פשוט לא השתתף בה" אני אומר לבריאנה למרות שאני ממש מאוכזב מהחלטה הזאת
-
[COLOR="Blue"]תומר
כי כואב לי הראש והבטן ואני יעדכן אחר כך אני כבר יומים במיטה בבקשה תעשו לי טובה- אני יעדכן מחר או עוד יומים
~~
"למה אתה אומר את זה? אפשר להשתמש בזנב ברזל ! כמו שהוא עשה אם הבועות! אולי בוויזל יצליח ללמד אותו אקדח מים!" אמרה בריאנה, לבינתיים ראיתה את בוויזל והורסי מתאמנים, בעוד שבוויזל ירה אקדח מים הורסי הסתכל אליו בעיניים גדולות וירה קרן דקיקה של מים[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1085260][COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]מורקרו מתיישב על כתפך, ואתה מרגיש קצת יותר חם, למרות שעדין קר לך מאוד, [/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]מריפ מאיר את הדרך אבל זה לא אור מאוד גדול כי הוא לא מריפ מאוד גדול ,[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]אתם מגיעים לקחרת יער קטנה מאוד, [/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]אתה מסתכל ללמעלה ורואה את כול הכוכבים, ואת הירח,[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]אתה מוצא את כוכב הצפון ואת האורסרינג הגדולה, והטדיאולסה הקטן[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]אתה מסתכל סביבך ורואה מלא עיניים מנצנצות וכסופות ומאימות מבין העצים, מריפ מתקרב אליך ,מפוחד ומורקרו צווח, "ספירו!" הם קוראים וכמה מתחילים לצאת, [/COLOR][IMG]http://www.serebii.net/heartgoldsoulsilver/pokemon/021-m.png[/IMG][/quote]
"מאיפה הם באו?!"אשאל בעצבנות "מריפ תגיד לי שאתה יודע מתקפות חשמל חזקות כי זה הדבר היחיד שיציל אותנו כרגע!"אגיד למרפי בלחץ
-
[quote=sigal123;1085365][COLOR=blue]תומר[/COLOR]
[COLOR=blue]כי כואב לי הראש והבטן ואני יעדכן אחר כך אני כבר יומים במיטה בבקשה תעשו לי טובה- אני יעדכן מחר או עוד יומים[/COLOR]
[COLOR=blue]~~[/COLOR]
[COLOR=blue]"למה אתה אומר את זה? אפשר להשתמש בזנב ברזל ! כמו שהוא עשה אם הבועות! אולי בוויזל יצליח ללמד אותו אקדח מים!" אמרה בריאנה, לבינתיים ראיתה את בוויזל והורסי מתאמנים, בעוד שבוויזל ירה אקדח מים הורסי הסתכל אליו בעיניים גדולות וירה קרן דקיקה של מים[/COLOR][/quote]
"את צודקת!" אני אומר ומתחיל לקבל ביטחון "הורסי כל הכבוד אתה רק צריך ללמוד איך להשתמש באקדח מים בצורה חזקה יותר" אני אומר להורסי כאשר אני רואה אותו משתמש באקדח המים הדקיק "בריאנה אם הורסי יצליח ללמוד אקדח מים מהר והוא ישלוט בו טוב, נוכל ללמד אותו עוד מתקפה?" אני שואל את בריאנה בזמן שאני מסתכל על הורסי מתאמן ביחד עם בוויזל
-
[COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
מריפ מסתכל אליך,
פתאום בין הפרווה שלו אתה רואה זרמי ברק קטנים,
אושווט התעורר בגללם מידית,
"מורקרו!" קרא מורקרו ועף מוכן לקרב,
אושווט גם נעמד מוכן , "מר.. מריפ.." אמר מריפ, הבנתה שהוא מאוד מפחד מהם משום מה, [/COLOR][COLOR="Blue"]תומר
"אולי אני לא בטוחה" אמרה בריאנה "אתה מכין ארבע מתקפות להתחלה זה לא קצת" אמרה בריאנה והסתכלה אליך, פתאום הרגשתה איך זרם של מים שוטף את פניך
"הורסי.." |סליחה..|מילמל הורסי והרכין את ראשו[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1085386][COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]מריפ מסתכל אליך, [/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]פתאום בין הפרווה שלו אתה רואה זרמי ברק קטנים,[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]אושווט התעורר בגללם מידית, [/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]"מורקרו!" קרא מורקרו ועף מוכן לקרב,[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]אושווט גם נעמד מוכן , "מר.. מריפ.." אמר מריפ, הבנתה שהוא מאוד מפחד מהם משום מה, [/COLOR][COLOR=blue]תומר[/COLOR]
[COLOR=blue]"אולי אני לא בטוחה" אמרה בריאנה "אתה מכין ארבע מתקפות להתחלה זה לא קצת" אמרה בריאנה והסתכלה אליך, פתאום הרגשתה איך זרם של מים שוטף את פניך [/COLOR]
[COLOR=blue]"הורסי.." |סליחה..|מילמל הורסי והרכין את ראשו[/COLOR][/quote]
"עם ארבע מתקפות אני לא יכול לעשות הרבה שילובים" אני מנסה להסביר לבריאנה ""מאיפה מגיעה הזרם מים הזה?" אני שואל בבלבול ואז אני רואה את מצטער "זה בסדר הורסי אל תדאג" אני אומר לו בחיוך גדול "עכשיו הורסי בו נתאמן הרבה כדי שנוכל לנצח בתחרות!" אני אומר להורסי בהתלהבות "הורסי תשתמש באקדח מים אבל תשתדל שזה יהיה זרם כמה שיותר גדול וחזק" אני מסביר והורסי ומקווה שהוא יצליח לעשות את זה
-
[COLOR="Blue"]תומר
הורסי מהנהן ואז משתמש באקדח מים גדול,
אבל האקדח מים גדול יחסית אליו אז הוא עף אחורה בגללו,
ואז הוא עף הצידה והאקדח גם משתנה לפיו,
והוא עושה ספירלה לגובה באוויר ואז שמגיע לגובה גבוה במיוחד,
הוא מפסיק מהפחד וצונח למטה[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1085396][COLOR=blue]תומר[/COLOR]
[COLOR=blue]הורסי מהנהן ואז משתמש באקדח מים גדול,[/COLOR]
[COLOR=blue]אבל האקדח מים גדול יחסית אליו אז הוא עף אחורה בגללו,[/COLOR]
[COLOR=blue]ואז הוא עף הצידה והאקדח גם משתנה לפיו,[/COLOR]
[COLOR=blue]והוא עושה ספירלה לגובה באוויר ואז שמגיע לגובה גבוה במיוחד,[/COLOR]
[COLOR=blue]הוא מפסיק מהפחד וצונח למטה[/COLOR][/quote]
"וואו הורסי אתה פשוט מדהים1" אני אומר להורסי בהתלהבות גדולה "יש לי רעיון גדול לשילוב של מתקפות" אני אומר לבריאנה בהתלהבות "הורסי תשתמש באקדח מים ותעשה ספירלה כמו שעשיתה מקודם" אני מסביר לו "ואז תשתמש בבועות בזמן שאתה באוויר ואז תשתמש בזנב ברזל כדי לפוצץ את הבועות" אני מסביר לו בביטחון ובידעה שזה מהלך טוב
-
[QUOTE=sigal123;1085347][COLOR="Green"]יואב
פוציאנה מחייך ומוציא לשון מחום
"שלוש מדבקות? למה אתה צריך כול כך הרבה?" אמרה לילה "כול מדבקה ניתנת להשתמשות שלושה פעמים בתחרויות ולתחרויות צריך שניים או שלוש פעמים, תלוי אם אתה עולה לשלב השני ולגמר" אמרה ליירה לבינתיים מייקי ניקי וג'ו הזמינו וליירה עכשיו גם הזמינה ואחריה לילה "תרומה תרומה יאלה כולם זה עולה לפחות מאה שימו קצת" אמר מייקי והוריד את הכובע שלו ושם בפנים שלוש שטרות וכמה שקלים , לאחר מכן ניקי שמה ואז ג'ו ליירה ולילה ומיקי הביא את הכסף לאיש " נשאר לנו 20 שקל " אמר מייקי והביא לכול אחד ארבע שקל, שווה בשווה "אנחנו קונים את כול הארוחות שלנו במשותף, כול אחד עובד ומשיג כסף בדרכים שונות ואז שמשלמים הוא שם כסף, כול אחד לפי מה שהוא השיג, אבל 10 % נשאר לו לדבריו הפרטים" הסבירה לילה, ומלא שאלות רצו לך בראש ,[/COLOR][/QUOTE]
"אה. אני והשותפים שלי התחברנו לא מזמן אז אנחנו עוד לא כאלה מאורגנים." אני אומר בחיוך ואחרי שהם גומרים מזמין גם לעצמי אוכל: אוכל לפוקימונים לשישה פוקימונים ופוקיבורגר רגיל ואחרי שאני מזמין אני מצטרף אליהם לשולחן
-
[quote=sigal123;1085386][COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]מריפ מסתכל אליך, [/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]פתאום בין הפרווה שלו אתה רואה זרמי ברק קטנים,[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]אושווט התעורר בגללם מידית, [/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]"מורקרו!" קרא מורקרו ועף מוכן לקרב,[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]אושווט גם נעמד מוכן , "מר.. מריפ.." אמר מריפ, הבנתה שהוא מאוד מפחד מהם משום מה, [/COLOR][/quote]
"מריפ מה הם עשו לך שאתה כל כך מפחד?"אשאל את מריפ ואשתדל לשמור על קור רוח "מורקרו תשתמש בקרן על חושית ומיד אחר כך דופק אפל ואושווט תשתמש באקדח מים וזריקת צדף!"אגיד לפוקימונים שלי בלחץ תוך כדי שאנסה למצוא אסטרתגיית קרב
-
[COLOR="Blue"]תומר
הורסי משתמש באקדח מים חלש כדי לנחות ואז עושה תספירלה, הוא נמצא גבוהה גבוהה באוויר ומשתמש בבועות ולאחר מכן מפוצץ אותן בזנב ברזל, הוא לא מספיק לפוצץ את כולן לכן יש כמה שלא מפוצצות, הוא נופל למטה ומשתמש בבועות ליצרית בועה אחת גדולה שעליה הוא נוחת וקופץ למטה, כשניצוצות וטיפות מים נופלות אליו ובועות בסביבו "יפה!" החמיאה בריאנה "אבל באיזה מדבקה תשתמש ואיך תשלב אותה?" שאלה בריאנה ולאחר ששמחתה מההופעה עכשיו אתה נופל, [/COLOR][COLOR="Green"]יואב
הזמנתה ארוחת בורגר ו6 ארוחות לפוקימונים, הוצאתה את כול הפוקימונים שלך והם הגישו לך הכול, במגש אחד שלוש קעריות לאוכל פוקימונים, במגש השני עוד שלוש קעריות אם אוכל פוקימונים ובשלישי פוקיפס קולה ופוקיבורגר, "זה עולה כ107" אמר המוכר והתפעלתה מהמחיר היקר, אבל לילה הגישה להם כרטיס הנחה קטן "אה אז זה עולה כ77" אמר המוכר ושילמתה לו את הכסף הדרוש , עדין התרוצצו בראשך מלא שאלות לגבי חבורת המתאמים [/COLOR]
טייני בלייס פיפלאפ וארון סחבו תמגש הראשון כשפוניטה סחב את השני וביוטפלי עזר לו קצת, הם התיישבו
[COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
מריפ לא ענה לך ,הוא פשוט קצת רעד, הוא התחבא מאחוריך, מפוחד.
מורקרו השתמש בקרן על חושית ובדופק אפל ואושווט בזריקת צדף ובאקדח מים,
המתקפות פגעו והעיפו כמה ספירוים אבל איזה 10 ספירוים תקפו את מורקרו בניקור, ולאחר מכן בכנף ברזל, מה שגרם לעילופו, ולאחר מכן תקפו את אושווט, שנפצע קשה אבל עדין לא התעלף[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1085410][COLOR="Blue"] [/COLOR][COLOR="Green"]יואב
הזמנתה ארוחת בורגר ו6 ארוחות לפוקימונים, הוצאתה את כול הפוקימונים שלך והם הגישו לך הכול, במגש אחד שלוש קעריות לאוכל פוקימונים, במגש השני עוד שלוש קעריות אם אוכל פוקימונים ובשלישי פוקיפס קולה ופוקיבורגר, "זה עולה כ107" אמר המוכר והתפעלתה מהמחיר היקר, אבל לילה הגישה להם כרטיס הנחה קטן "אה אז זה עולה כ77" אמר המוכר ושילמתה לו את הכסף הדרוש , עדין התרוצצו בראשך מלא שאלות לגבי חבורת המתאמים [/COLOR]
טייני בלייס פיפלאפ וארון סחבו תמגש הראשון כשפוניטה סחב את השני וביוטפלי עזר לו קצת, הם התיישבו[/QUOTE]
"תודה חברים. בואו נאכל!" אני אומר בטון נלהב ומגיש להם את האוכל. אחרי זה אני שואל את חבורת המתאמים:" תגידו, איך כולכם הכרתם?"
-
[COLOR="Green"]יואב
"אמ.." אמרה לילה, "טוב אני הכרתי את ג'ו מגיל צעיר, מייקי מכיר את ג'ו טוב מאוד, הוא כמו אח קטן שלו, את ליירה פגשנו בתחרות ואת ניקי בקרב, ואחרי זה היא עזרה לנו בעניין וויגל, הוא בקע מביצה חלש מאוד" אמרה לילה אבל עדין לא הבנתה למה הם לא בבית שלהם והם נמצאים כול הזמן בחוץ, אבל התביישת לשאול, לבינתיים שהתחלתה להרהר במחשבות לא שמתה לב שביוטפלי גנב לך ציפס אחד[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1085431][COLOR="Green"]יואב
"אמ.." אמרה לילה, "טוב אני הכרתי את ג'ו מגיל צעיר, מייקי מכיר את ג'ו טוב מאוד, הוא כמו אח קטן שלו, את ליירה פגשנו בתחרות ואת ניקי בקרב, ואחרי זה היא עזרה לנו בעניין וויגל, הוא בקע מביצה חלש מאוד" אמרה לילה אבל עדין לא הבנתה למה הם לא בבית שלהם והם נמצאים כול הזמן בחוץ, אבל התביישת לשאול, לבינתיים שהתחלתה להרהר במחשבות לא שמתה לב שביוטפלי גנב לך ציפס אחד[/COLOR][/QUOTE]
"ביוטיפליי! יש לך את האוכל שלך!" אני אומר לביוטיפליי בחביבות וחושב לעצמי:" הוא מזכיר לי מאוד את אספיאון, ביוטיפליי שלי." ובלי שאני שם לב אני נהיה עצוב מלחשוב על המשפחה המתה שלי. אחרי זה שואל אותם אם הם היו פעם בקרב מכון
-
[COLOR="Green"]יואב
אתה שואל אותם אם הם היו אי פעם בקרב מכון,
מייקל מביט לרצפה, וג'ו נהיה שקוע באוכל שלו ,מתעלם
"אני הייתי" אמרה לילה, והראתה לך קופסא , ובה שתי תגים , אחד דמוי שמש ואחד דמוי להבה
"אני הייתי פעם אחת וגם ניקי" אמרה ליירה, היא הראתה לך תג קטן בצורת עיגול ובפנים לב,
והכריחה את ניקי להראות עוד תג, שנראה כמו יהלום.
נראה שהם לא מתים על התגים שלהם כול כך.
"אני זכיתי בסרט" קרעה לירה את הדממה, והראתה לך סרט בצבע תכלת ובפנים עיגול מקושט בצבע זהב[/COLOR]