-
[COLOR="Olive"]דניס
אתה רואה שיש לא מעט סוגי אוכל פוקימונים!
אתה לוקח אחד לסוג אופל ורוח ואחד לסוג אדמה ואבן ואחד לנורמל ועל חושי וטיפה פאפינים אם סוכריות וניל כמו שהפוקיומנםי שלך אוהבים וכדורי בשר המון ספגטי סלט מיץ ובולונז והולך להתיישב בשולחן אחד שיש בו 2 מאמנים בערך ומתיישב ליד שני סכומים שמסודרים בצורת איקס אל הצלחות שאומר תפוס , מה שתופס את עינך הכי הרבה זה מין פלפל ומלח שבצורת פוקימון מסוים[/COLOR]
[IMG]http://up352.siz.co.il/up2/mndtmui2yj21.bmp[/IMG]
[COLOR="olive"](אני הכנתי)[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה לוקח פוקולה וספגטי וכדורי בשר וסלט קטן ומגיע לאוכל פוקימונים יחד אם הפוקימונים שלך, אתה מביט באין סוף אפשריות בתדהמה טריקו לוקח אוכל פוקימונים בצלחת לרעל ועשב ושינקס לוקח לחשמל ודרקון אל גבו וצימצאר לוקח בידו לאש ולחימה וגם כול אחד שם כמה פאפינים שם, והם מביטים אליך בחיוך[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1124858][COLOR="Olive"]דניס
אתה רואה שיש לא מעט סוגי אוכל פוקימונים!
אתה לוקח אחד לסוג אופל ורוח ואחד לסוג אדמה ואבן ואחד לנורמל ועל חושי וטיפה פאפינים אם סוכריות וניל כמו שהפוקיומנםי שלך אוהבים וכדורי בשר המון ספגטי סלט מיץ ובולונז והולך להתיישב בשולחן אחד שיש בו 2 מאמנים בערך ומתיישב ליד שני סכומים שמסודרים בצורת איקס אל הצלחות שאומר תפוס , מה שתופס את עינך הכי הרבה זה מין פלפל ומלח שבצורת פוקימון מסוים[/COLOR]
[COLOR="olive"](אני הכנתי)[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה לוקח פוקולה וספגטי וכדורי בשר וסלט קטן ומגיע לאוכל פוקימונים יחד אם הפוקימונים שלך, אתה מביט באין סוף אפשריות בתדהמה טריקו לוקח אוכל פוקימונים בצלחת לרעל ועשב ושינקס לוקח לחשמל ודרקון אל גבו וצימצאר לוקח בידו לאש ולחימה וגם כול אחד שם כמה פאפינים שם, והם מביטים אליך בחיוך[/COLOR][/QUOTE]
אה,גם שינקס וטריקו שם..? לא ידעתי חח.. :sorry:
~~~~
"בתאבון כולם!" אומר להם ואגש לשולחן שטום תפס
אפתח את הפוקולה ואשמע את ה"תסססס...." שלו,מיד אשמח ואתן לו שלוק אחד.
אז אוכל כדור בשר אחד ואסתכל על הפוקימונים בשמחה,אראה שגם הם נהנים מהאוכל..
-
[quote=sigal123;1124858][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה רואה שיש לא מעט סוגי אוכל פוקימונים![/COLOR]
[COLOR=olive]אתה לוקח אחד לסוג אופל ורוח ואחד לסוג אדמה ואבן ואחד לנורמל ועל חושי וטיפה פאפינים אם סוכריות וניל כמו שהפוקיומנםי שלך אוהבים וכדורי בשר המון ספגטי סלט מיץ ובולונז והולך להתיישב בשולחן אחד שיש בו 2 מאמנים בערך ומתיישב ליד שני סכומים שמסודרים בצורת איקס אל הצלחות שאומר תפוס , מה שתופס את עינך הכי הרבה זה מין פלפל ומלח שבצורת פוקימון מסוים[/COLOR]
[COLOR=olive](אני הכנתי)[/COLOR][/quote]
"פלאסל ומינון?" אגחך לעצמי ואמשיך לחפש מקום ישיבה
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה מתיישב במקומך ושותה מהפוקולה (זה כוס) ורואה שיש לך בקבוק של פוקולה אל השולחן! לידך התיישב טום ומהצד השני ילד מוזר , אכלת קצת ספגטי וכדורי בשר ופתאום המלח והפלפל תפס את צומת לבך אל איך שהם נראים
[/COLOR][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/mndtmui2yj21.bmp[/IMG]
[COLOR="sienna"](אני הכנתי)[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
אתה מתיישב ליד שני ילדים שלידם יש כ6 פוקימונים אוכלים מקעריות, אתה מזהה טריקו שינקס צימצאר איפום יאנפו ואזוריל קטנה
אתה מביט אל המלח פלפל מקרוב ורואה שזה משהו שונה מאוד ממינון ופלאפל , אל שניהם למעלה יש עיגולים בצבע כהה יותר ממה שעוטף אותם אל אחד יש עיגול למעלה וזה המלח והשני פלפל אחד וורוד ואחד כחול ויש פס לשניהם ואז צבע לבן וורדרד אליהם [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1124884][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה מתיישב ליד שני ילדים שלידם יש כ6 פוקימונים אוכלים מקעריות, אתה מזהה טריקו שינקס צימצאר איפום יאנפו ואזוריל קטנה[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה מביט אל המלח פלפל מקרוב ורואה שזה משהו שונה מאוד ממינון ופלאפל , אל שניהם למעלה יש עיגולים בצבע כהה יותר ממה שעוטף אותם אל אחד יש עיגול למעלה וזה המלח והשני פלפל אחד וורוד ואחד כחול ויש פס לשניהם ואז צבע לבן וורדרד אליהם [/COLOR][/quote]
"אילו פוקימונים הם?" אשאל את עצמי "צאו ליידי, לארי ו- וולף, אתם יכולים לאכול" ואגיש להם אוכל לפוקימונים
-
[QUOTE=sigal123;1124884][COLOR="Sienna"]עומר
אתה מתיישב במקומך ושותה מהפוקולה (זה כוס) ורואה שיש לך בקבוק של פוקולה אל השולחן! לידך התיישב טום ומהצד השני ילד מוזר , אכלת קצת ספגטי וכדורי בשר ופתאום המלח והפלפל תפס את צומת לבך אל איך שהם נראים
[/COLOR][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/mndtmui2yj21.bmp[/IMG]
[COLOR="sienna"](אני הכנתי)[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
אתה מתיישב ליד שני ילדים שלידם יש כ6 פוקימונים אוכלים מקעריות, אתה מזהה טריקו שינקס צימצאר איפום יאנפו ואזוריל קטנה
אתה מביט אל המלח פלפל מקרוב ורואה שזה משהו שונה מאוד ממינון ופלאפל , אל שניהם למעלה יש עיגולים בצבע כהה יותר ממה שעוטף אותם אל אחד יש עיגול למעלה וזה המלח והשני פלפל אחד וורוד ואחד כחול ויש פס לשניהם ואז צבע לבן וורדרד אליהם [/COLOR][/QUOTE]
"מוזר.." אתעמק במלח והפלפל
"טום,הדברים האלה הם מלח ופלפל? הם נראים מוזר.." אשאל אותו בזמן שאוכל קצת מהסלט
אתבונן בילד המוזר בחשד 'מה הוא עושה בשולחן שלנו..?' אשאל את עצמי בלב..
-
[COLOR="DarkOliveGreen"]דניס
ראלטס פוציאנה ולארביטר יוצאים החוצה וכול אחד אוכל בתאבון מהאוכל שלו, פוציאנה אוכל אם פיו בתיאבון רב ובמהירות ולארביטר אם ידיו במהירות, שראלטס אוכלת לאט ולועסת הכול היטב, הילד מביד בך בחשד אבל אז מפנה את מבטו אל פוקימוניך ואז אל האוכל שלו, אתה מנסה לברר בפוקדע איזה פוקימונים הם אבל אתה פשוט לא מוצא כזה , "הם נראה לי פוקימונים חדשים מהיא" ענה נער לתשובתך והמשיך לאכול "האי הזה מלא בפוקימונים מסתורים, אנחנו נקבל פוקדע שלהם" אמר הנער שלידו והם המשיכו לדבר[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/21.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/32.png[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה רואה שיש עוד שני ילדים לידכם, הנער מוציא שלושה פוקימונים, לארביטר ראלטס ופוציאנה והם אוכלים בתאבון רב, פתאום טריקו מסמיק טיפה ומביט אל הראלטסית שלו ואז חוזר לאכול, פתאום אתה רואה שהוא ושני הנערים מתחילים לדבר אל המלח והפלפל [/COLOR]
-
[COLOR=#a0522d][QUOTE]
[COLOR=#a0522d]עומר
אתה רואה שיש עוד שני ילדים לידכם, הנער מוציא שלושה פוקימונים, לארביטר ראלטס ופוציאנה והם אוכלים בתאבון רב, פתאום טריקו מסמיק טיפה ומביט אל הראלטסית שלו ואז חוזר לאכול, פתאום אתה רואה שהוא ושני הנערים מתחילים לדבר אל המלח והפלפל [/COLOR]
[/QUOTE]
אני יכול לכתוב בצבע של ההמשך שלי.?
~~~
"סליחה," אפנה אל שני נערים "אתם יודעים מה זה המלח והפלפל האלה...?" אשאל אותם
"אני פשוט מנסה לברר... כי הם נראים מוזר.." אוסיף
אז אפנה אל הילד שיושב ליידי "שלום,אני עומר,מה שמך..?" אשאל אותו ואלחץ לו את היד...[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1124903][COLOR=darkolivegreen]דניס[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]ראלטס פוציאנה ולארביטר יוצאים החוצה וכול אחד אוכל בתאבון מהאוכל שלו, פוציאנה אוכל אם פיו בתיאבון רב ובמהירות ולארביטר אם ידיו במהירות, שראלטס אוכלת לאט ולועסת הכול היטב, הילד מביד בך בחשד אבל אז מפנה את מבטו אל פוקימוניך ואז אל האוכל שלו, אתה מנסה לברר בפוקדע איזה פוקימונים הם אבל אתה פשוט לא מוצא כזה , "הם נראה לי פוקימונים חדשים מהיא" ענה נער לתשובתך והמשיך לאכול "האי הזה מלא בפוקימונים מסתורים, אנחנו נקבל פוקדע שלהם" אמר הנער שלידו והם המשיכו לדבר[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/21.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/32.png[/IMG][/quote]
"מגניב" אגיד לעצמי "אולי גם לי יהיו כאלו".
'מעניין למה הילד הזה מסתכל לכיוון שלי כל הזמן בחשדנות' אחשוב לעצמי
-
[COLOR="Sienna"]עומר
"המלח והפלפל הזה הם שני פוקימונים חדשים מהאי!" אמר נער אחד והם המשיכו לדבר, התעניית מאוד בהם ,
הילד הסתכל אליך והבטת עוד פעם אל טריקו שנהיה יותר ויותר אדמדם[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
הילד הביט אליך "שלום אני עומר ואיך קוראים לך?" שאל הילד והשיט את ידו ללחיצה, שמת לב שהטריקו שלו (שהיה זוהר) הביט אל ראלטס והתחיל להיות אדום[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1124921][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]הילד הביט אליך "שלום אני עומר ואיך קוראים לך?" שאל הילד והשיט את ידו ללחיצה, שמת לב שהטריקו שלו (שהיה זוהר) הביט אל ראלטס והתחיל להיות אדום[/COLOR][/quote]
"אני אייס" אענה לו ואלחץ את ידו "אייס דיאמונד, תגיד הטריקו שלך בסדר, הוא מאדים"
-
[QUOTE=sigal123;1124921][COLOR="Sienna"]עומר
"המלח והפלפל הזה הם שני פוקימונים חדשים מהאי!" אמר נער אחד והם המשיכו לדבר, התעניית מאוד בהם ,
הילד הסתכל אליך והבטת עוד פעם אל טריקו שנהיה יותר ויותר אדמדם[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
הילד הביט אליך "שלום אני עומר ואיך קוראים לך?" שאל הילד והשיט את ידו ללחיצה, שמת לב שהטריקו שלו (שהיה זוהר) הביט אל ראלטס והתחיל להיות אדום[/COLOR][/QUOTE]
"מעניין! איזה מגניב,הם פוקימונים?! אם הם פוקימונים אז איזה סוג הם בדיוק..?" אשאל את הנערים בסקרנות
אז אסתכל טריקו האדמדם ואפנה הנער "אתה חושב שטריקו מחבב ראטלס שלך..?" אשאל אותו ואחכה לתשובה
אנגס בעוד כדור בשר ואוכל קצת מהספגטי, אבהה על הילד ואחכה לתשובה...
-
[COLOR="DarkOliveGreen"]דניס ועומר
הייתי שמחה אם הייתם מגיבים גם לתגובתו של השני[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
"אני חושב שהטריקו שלי מחבב את ראלטס שלך" אמר עומר והבטת אל ראלטס, שהייתה עססוקה בלאכול ואל טריקו שהביט אליה בבישנות ואכל בקושי[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"אני אייס" אמר אייס והביט אל טריקו המאדים, שהביט בבישנות לעבר ראלטס שאכלה את האוכל פוקימונים שלה
"אנחנו לא יודעים לכן הם מסתוריים, חוץ מאיתנו והפרופסור היה רק אדם אחד שהיה שם, יותר נכון אישה" אמר הנער בחיוך[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1124933][COLOR=darkolivegreen]דניס ועומר[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]הייתי שמחה אם הייתם מגיבים גם לתגובתו של השני[/COLOR]
[COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]"אני חושב שהטריקו שלי מחבב את ראלטס שלך" אמר עומר והבטת אל ראלטס, שהייתה עססוקה בלאכול ואל טריקו שהביט אליה בבישנות ואכל בקושי[/COLOR]
[COLOR=sienna]עומר[/COLOR]
[COLOR=sienna]"אני אייס" אמר אייס והביט אל טריקו המאדים, שהביט בבישנות לעבר ראלטס שאכלה את האוכל פוקימונים שלה[/COLOR]
[COLOR=sienna]"אנחנו לא יודעים לכן הם מסתוריים, חוץ מאיתנו והפרופסור היה רק אדם אחד שהיה שם, יותר נכון אישה" אמר הנער בחיוך[/COLOR][/quote]
"יכול להיות" אענה לו "את ליידי?"
"על מה אתם מדברים אשאל את האנשים "אילו פוקימונים?"
-
[QUOTE=sigal123;1124933][COLOR="DarkOliveGreen"]דניס ועומר
הייתי שמחה אם הייתם מגיבים גם לתגובתו של השני[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
"אני חושב שהטריקו שלי מחבב את ראלטס שלך" אמר עומר והבטת אל ראלטס, שהייתה עססוקה בלאכול ואל טריקו שהביט אליה בבישנות ואכל בקושי[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"אני אייס" אמר אייס והביט אל טריקו המאדים, שהביט בבישנות לעבר ראלטס שאכלה את האוכל פוקימונים שלה
"אנחנו לא יודעים לכן הם מסתוריים, חוץ מאיתנו והפרופסור היה רק אדם אחד שהיה שם, יותר נכון אישה" אמר הנער בחיוך[/COLOR][/QUOTE]
[QUOTE]"יכול להיות" אענה לו "את ליידי?"
"על מה אתם מדברים אשאל את האנשים "אילו פוקימונים?" [/QUOTE]
"מי..?" אתעמק בנושא "ואיפה היא הייתה איתכם בדיוק..?" אוסיף.
"אני מדבר איתם על הסוג של הפלפל והמלחייה המשונים,הם ממש מוזרים אה..?" אענה לאייס
אסתכל אל טריקו ואומר "טריקו,אתה מחבב את ראטלס של אייס..?" אביט על ראטלס