-
[quote=Druddigon man;1124945]"מי..?" אתעמק בנושא "ואיפה היא הייתה איתכם בדיוק..?" אוסיף.
"אני מדבר איתם על הסוג של הפלפל והמלחייה המשונים,הם ממש מוזרים אה..?" אענה לאייס
אסתכל אל טריקו ואומר "טריקו,אתה מחבב את ראטלס של אייס..?" אביט על ראטלס[/quote]
"מה זאת אומרת איפה היא הייתה בדיוק?" אשאל "וקראתי לרלטס שלי ליידי, אני אוהב לתת כינויים לפוקימונים שלי, זה וולף וזה לארי" אצביע על פוצ'יאנה ולארביטר
-
[COLOR="DarkOliveGreen"]דניס ועומר
ראלטס מביטה אל טריקו בהפתעה שמסמיק עוד יותר ונהיה אדום ממש,
"אלה במלח ופלפל" ענה הנער הראשון אם השער הכתום "לא יודעים מי זאת, אבל אומרים שזאת נערה שראתה את האי ששטה, יש כאלה שאומרים שהיא בכלל לא נערה רגילה והיא יכולה להפוך לאחד הפוקימונים ששם, בכול מקרה אותה נערה תהיה מדריכה במקום שם" אמר הנער השני "חקרנו קצת" אמר הנער הראשון בחיוך[/COLOR]
אני לא מחשיבה את ההודעה של דניס כי אני רוצה שזה ילך ככה-
עומר\דניס
עומר\דניס
תגובה שלי
עומד \דניס
עומר\דניס
תגובה שלי
וכך הלאה
-
[quote=sigal123;1124955][COLOR=darkolivegreen]דניס ועומר[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]ראלטס מביטה אל טריקו בהפתעה שמסמיק עוד יותר ונהיה אדום ממש,[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]"אלה במלח ופלפל" ענה הנער הראשון אם השער הכתום "לא יודעים מי זאת, אבל אומרים שזאת נערה שראתה את האי ששטה, יש כאלה שאומרים שהיא בכלל לא נערה רגילה והיא יכולה להפוך לאחד הפוקימונים ששם, בכול מקרה אותה נערה תהיה מדריכה במקום שם" אמר הנער השני "חקרנו קצת" אמר הנער הראשון בחיוך[/COLOR]
אני לא מחשיבה את ההודעה של דניס כי אני רוצה שזה ילך ככה-
עומר\דניס
עומר\דניס
תגובה שלי
עומד \דניס
עומר\דניס
תגובה שלי
וכך הלאה[/quote]
לא הבנתי...
---
"מה זאת אומרת איפה היא הייתה בדיוק?" אשאל "וקראתי לרלטס שלי ליידי, אני אוהב לתת כינויים לפוקימונים שלי, זה וולף וזה לארי" אצביע על פוצ'יאנה ולארביטר
"מוזר" אגיד לעצמי על הנערה
-
[quote]
[COLOR=#556b2f][COLOR=#556b2f]דניס ועומר[/COLOR]
[COLOR=#556b2f]ראלטס מביטה אל טריקו בהפתעה שמסמיק עוד יותר ונהיה אדום ממש,[/COLOR]
[COLOR=#556b2f]"אלה במלח ופלפל" ענה הנער הראשון אם השער הכתום "לא יודעים מי זאת, אבל אומרים שזאת נערה שראתה את האי ששטה, יש כאלה שאומרים שהיא בכלל לא נערה רגילה והיא יכולה להפוך לאחד הפוקימונים ששם, בכול מקרה אותה נערה תהיה מדריכה במקום שם" אמר הנער השני "חקרנו קצת" אמר הנער הראשון בחיוך[/COLOR]
[/COLOR][/quote][COLOR=#556b2f]
"מעניין.." אסתקרן
אז אפנה אל טריקו "נו,היא מסתכלת עלייך,תנסה להגיד לה משהו,אולי תשחקו ביחד.." אומר לו
אז אומר לאייס "שמות נחמדים.." אנסה לומר לו בכמה שיותר חיוביות..[/COLOR]
-
[COLOR="DarkOliveGreen"]עומר ודניס
לדניס-
נגיד אני מגיבה
ואז אתה מגיב
עכשיו עומר מגיב בהתאם למה שאני הגבתי ובהתאם למה שאתה הגבת,
הוא מגיב ואז אני מגיבה וכך הלאה
~~~
טריקו לוקח את הפאפין שלו ומביא אותו לראלטס, ראלטס לוקחת את הפאפין ומחייכת והוא מסמיק עוד יותר אבל מנסה שלא להסמיק , הוא עוצר את נשימתו ולאחר מספר שניות מתחיל להתנשם בכבדות וראלטס מביטה אליו וצוחקת קצת והוא מחייך,
"בקיצור אני מחכה מאוד להגיע לאי הזה, אבל גם הספינה אמורה להיות מאוד כיפית, שמעתי שיש פה ג'קוזי וגם פינגפונג פוקימונים ואפילו סנוקר !" אמר הנער הראשון והתחיל לאכול את הספגטי בולנז שלו "גם יש פה תפריט למה שאוכלים היום ומה מחר, לדוגמא היום בערב היה לנו בסגנון "אל האש" ומחר בבוקר היה ג'חנון ביצים חביתה סלט פירות ומלואח ועוד כול מיני ובצהרים היה לנו המבורגר ונקנקיות, אה וגם היום היה לנו עוגת ג'לי לקינוח ומחר בשעה ארבע היה לנו מה שנקרא "שעת ארבע" אם הפתעה " אמר הנער השני[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1124980][COLOR=darkolivegreen]עומר ודניס[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]לדניס-[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]נגיד אני מגיבה[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]ואז אתה מגיב[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]עכשיו עומר מגיב בהתאם למה שאני הגבתי ובהתאם למה שאתה הגבת,[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]הוא מגיב ואז אני מגיבה וכך הלאה[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]~~~[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]טריקו לוקח את הפאפין שלו ומביא אותו לראלטס, ראלטס לוקחת את הפאפין ומחייכת והוא מסמיק עוד יותר אבל מנסה שלא להסמיק , הוא עוצר את נשימתו ולאחר מספר שניות מתחיל להתנשם בכבדות וראלטס מביטה אליו וצוחקת קצת והוא מחייך,[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]"בקיצור אני מחכה מאוד להגיע לאי הזה, אבל גם הספינה אמורה להיות מאוד כיפית, שמעתי שיש פה ג'קוזי וגם פינגפונג פוקימונים ואפילו סנוקר !" אמר הנער הראשון והתחיל לאכול את הספגטי בולנז שלו "גם יש פה תפריט למה שאוכלים היום ומה מחר, לדוגמא היום בערב היה לנו בסגנון "אל האש" ומחר בבוקר היה ג'חנון ביצים חביתה סלט פירות ומלואח ועוד כול מיני ובצהרים היה לנו המבורגר ונקנקיות, אה וגם היום היה לנו עוגת ג'לי לקינוח ומחר בשעה ארבע היה לנו מה שנקרא "שעת ארבע" אם הפתעה " אמר הנער השני[/COLOR][/quote]
אז מה הבעיה שהגבתי לו בתגובה חדשה?
וד"א הוא הלך..
*עם
ההבדל בין "אם" ל"עם" [אני כותב את זה רק כדי לעזור לך להמשך]:
אם זה תנאי, לדוגמא: "[B][U][COLOR=red]אם[/COLOR][/U][/B] תזרוק את זה אני ארביץ לך"
עם זה הוספה של משהו/מישהו, לדוגמא: "אתמול הלכתי לגלוש על סקייטבורד [COLOR=red][B][U]עם[/U][/B][/COLOR][COLOR=dimgray] חבר טוב"[/COLOR]
---
"מה ההפתעה?" אתעניין ואסנן לעומר "טריקו כנראה ממש מחבב אותה"
-
[COLOR="Olive"]דניס
כי אז אתם תגיבו ותגיבו ואני פשוט ההיה מהכול ואולי תמציאו לעצמכם דברים ונעשה כיאלו הוא סיים תאוכל
~~~
עומר הלך יחד אם פוקימוניו וטריקו נגרר אחריו בלית ברירה, "לא יודע" אמר הנער, סיימתם לאט לאט לאכול וגם הפוקימונים ושני הנערים הלכו ולקחו לעצמם עוגת ג'לי בכול מיני טעמים, קצת כתום קצת סגול וקצת לבן "זה נורא נהדר העוגה הזאת, זה גם אוכל וגם משחק!" אמר הנער הנשי והתחיל לחתוך את העוגה בחיוך[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1125002][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]כי אז אתם תגיבו ותגיבו ואני פשוט ההיה מהכול ואולי תמציאו לעצמכם דברים ונעשה כיאלו הוא סיים תאוכל [/COLOR]
[COLOR=olive]~~~[/COLOR]
[COLOR=olive]עומר הלך יחד אם פוקימוניו וטריקו נגרר אחריו בלית ברירה, "לא יודע" אמר הנער, סיימתם לאט לאט לאכול וגם הפוקימונים ושני הנערים הלכו ולקחו לעצמם עוגת ג'לי בכול מיני טעמים, קצת כתום קצת סגול וקצת לבן "זה נורא נהדר העוגה הזאת, זה גם אוכל וגם משחק!" אמר הנער הנשי והתחיל לחתוך את העוגה בחיוך[/COLOR][/quote]
לא ממציאים דברים, הגבתי לו כי הוא הגיב אחריי אז עניתי לו בשיחה..
===
"איך משחק?" אשאל אותו ואסתכל באילו טעמים יש, אבחר עוגה אקראית ואוכל אותה
-
[COLOR="Olive"]דניס
אתה הולך ולוקח לך עוגת ג'לי ענבים וחוזר לשולחן
"ככה" אמר הנער השני הוא חתך חתיכה מעוגת הג'לי הלבנה שעל צלחתו ואם מזלגו וסכינו הקפיץ אותה באוויר מספר פעמים ואז הקפיץ אותו גבוהה ותפס אותה בפיו ואכל וזה שהנער הראשון צחק[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1125063][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה הולך ולוקח לך עוגת ג'לי ענבים וחוזר לשולחן[/COLOR]
[COLOR=olive]"ככה" אמר הנער השני הוא חתך חתיכה מעוגת הג'לי הלבנה שעל צלחתו ואם מזלגו וסכינו הקפיץ אותה באוויר מספר פעמים ואז הקפיץ אותו גבוהה ותפס אותה בפיו ואכל וזה שהנער הראשון צחק[/COLOR][/quote]
"אה?" אחשוב לעצמי 'מוזר'
אחתוך חתיכה ואקפיץ אותה כמה פעמים, ואז אתפוס אותה בפי ואוכל אותה
-
[quote=sigal123;1124382][COLOR=darkolivegreen]דניס[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]מייקל יתחבר ב5 תהיה אז, ואיזה איש בדיוק?[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]~~~[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]אתה מחכה אבל הוא לא מגיע ואתה טיפה רעב[/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה קופץ למים וצרמנדר מעדיף להישאר בחוץ, סקיטי מסתכלת אל המים בגועל ומתיישבת ליד צרמנדר[/COLOR]
[COLOR=sienna]עומר[/COLOR]
[COLOR=sienna]"או עומר! אתה אם איתי שםמשפחהמשהו בחדר מספר 34" אמרה המזכירה ודיברה אם טום ולאחר מכן הוא בא אליך "אני אם מישהו בשם בן בחדר מספר 33 "אמר טום[/COLOR][/quote]
אני יוצא מהמים ואומר: "זה לא אותו דבר ללא הפוקימונים שלי..." אומר.
אחזור לחדר שלי ואסתכל על הביצה 'נו, תבקעי!' אחשוב בעצבנות בגלל שאין לי כוח לחכות ואקווה שיהיה פה אור לבן..
-
[COLOR="Olive"]דניס
אתה מנסה את מה שהם עושים אבל החתיכה נופלת לך ישירות אל הפרצוף, אתה מוריד אותה והם צוחקים
"אל תדאג אתה עוד תצליח" אמר הנער השני בצחקוק[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה הולך לחדר , רטוב אתה מחליף בגדים ומביט אל הביצה, אתה מתעצבן אליה אבל היא לא בוקעת!
פתאום סקיטי וצרמנדר מביטים אליך ופתאום קול אומר לך מהרמקול שעכשיו ארוחת צהרים והיא תכף נגמרת![/COLOR]
-
[quote=sigal123;1125084][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה מנסה את מה שהם עושים אבל החתיכה נופלת לך ישירות אל הפרצוף, אתה מוריד אותה והם צוחקים[/COLOR]
[COLOR=olive]"אל תדאג אתה עוד תצליח" אמר הנער השני בצחקוק[/COLOR][/quote]
אנסה שוב ואחשוב לעצמי 'מעניין מה עם השותף שלי לחדר, ואם אפגש שוב עם עומר'
-
[COLOR="Olive"]דניס
אני אומרת לך שאחד מהם יתחבר ואתה תהיה מחובר ושניכם יגיבו אני יפגיש בינכם לא לדאוג :)
~~~
אתה מנסה שנית ומצליח!
לאחר גמירת העודה שני הנערים מורידים את לכיהם ומביטים אליך "טוב אני מיסון וזה ג'ק" אמר הנער הראשון, "כדי להוציא תפוקימונים שלנו, הם אכלו ממקודם ארוחת צהרים אז לא היה צריך להביא אותם לפה" הסביר מיסון "אוקי צאו!" קראו שניהם, ג'ק הוציא פוקימון שדמה מאוד לפוקימון של עומר רק שהיה שונה קצת וגדול יותר, והוא הוציא עוד פוקימון שועל אפור אם קוקו אדמדם ועוד אחד שהיה כמו מין עכביש כזה צהבהב
למיסון היה שועל קטן וחום צב בצבע תכלת אם זנב יפהפה ומין ארמדיל צהבהב [/COLOR]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/570.png[/IMG][IMG]http://up42.siz.co.il/up2/mogmjezrgxzy.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/595.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/133.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/8.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/27.png[/IMG]
-
[QUOTE=sigal123;1124801][COLOR="Green"]מייקל
אתם מגיעים לספינה ואתה עולה אליה "האנשים החדשים נא לקחת חדרים במזכירות!" נשמע קול מהרמקול, בריאנה הצביע אל הכניסה ללבוי וניכנסתם אליו ושם ראיתם את המזכירות שהיה שם כמה תורים למזכירות[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי בריאנה, בואי ניקח חדר." אני אומר וניגש לקחת חדר במזכירות. אחרי זה אני הולך לחדר שאמרו ומחכה לשותף שלי (בא לי להיות פעם אחת עם מישהו אחר.)