-
[QUOTE=sigal123;1126407][COLOR="Navy"]רקס
אתה עומד בתור לקבלת חדר ושמגיע תורך אתה מבקש חדר ואומר את שמך למזכירה
"רקס משהומשהו בוא נראה אתה אם.. בן שםמשפחה! חדר 32" אמרה המזכירה והגישה לך מפתח כסוף שהיה אליו כמו דרגונייר שהסתובב בקצה, תגית שקופה אם "23" בכסוף היה מחובר אליו [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"אולי נמצא דרך שצימצאר יוכל להחזיר את הכדור, בוא נראה תכניקות" אמר טום ושלף מחברת נוספת "בוא נראה" אמר טום והתחיל לחפש בה משהו [/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי... תודה אחי!" אודה ואסתכל על המחברת
אתקרב אל המחברת ואציץ אלייה "מה אתה כותב..?" אשאל אותו
-
[QUOTE=sigal123;1125877]
"
[COLOR="Green"]מייקל
אתה נכנס לחדר ורואה חדר רגיל בלי מטבח אבל גדול מאוד (תפירוט אני יתן בהמשך)
פתאום אתה שומע קול מהרמקול שאומר שעוד מעט נגמרת הארוחת צהרים![/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, נרוץ לאכול ואז נחזור לפה." אני אומר, לוקח את כל הפוקימונים שלי, רץ לחדר אוכל ואוכל שם עד שאני שובע. אחר כך אני חוזר לחדר ומחכה לאייס דיאמונד הזה
-
[QUOTE=sigal123;1126419]הייתי שמחה שהייתם מגיבים לי אל הסיפור שלי עולם אחד
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה נכנס לחדר והוא בסך הכול חדר רגיל, בפינה אחד יש מיטה ובפינה השנייה גם, ליד כול אחת מהמיטות יש שידה וארון גדול מאוד היה באמצע, שולחן היה בצד של המיטה בשמאל ושני כורסאות במיטה מימן, וליד הארון היה דלת לחדר שירותים , "ארוחת צהרים עוד מעט נסגרת!" נשמע קול ברמקול[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה נכנס לחדר והוא בסך הכול חדר רגיל, בפינה אחד יש מיטה ובפינה השנייה גם, ליד כול אחת מהמיטות יש שידה וארון גדול מאוד היה באמצע, שולחן היה בצד של המיטה בשמאל ושני כורסאות במיטה מימן, וליד הארון היה דלת לחדר שירותים , אתה רואה שאין טלוויזיה ומחליט לרדת למטה, "ארוחת צהרים עוד מעט נסגרת!" נשמע קול ברמקול[/COLOR][/QUOTE]
רצתי ישר לחדר האוכל לאכול אוכל
הייתי שמח שסופסוף אני בספינה
'איפה הפרופסור הזה'
מלמלתי לעצמי
-
[COLOR="Olive"]דניס
"מצטערת אבל אני משחקת רק מול שני האלופים שינצחו בתחרות בקרב זוגות" אמרה האלופה, שמסתבר ששמה היה לינה, פתאום ראית דוכן קטן שמסביבו היו כמה מאמנים ושיארת שזה מקום ההרשמה[/COLOR]
אתה מחפש את חדר האוכל ובסוף מגיע אליו, אתה רואה שאין ממש תור ונעמד ישר מלפנים "חדר?" שאל אותך מישהו שעמד לפני הכניסה של אולם האוכל אם עט ורשימה גדולה בידיו[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"במחברת הזאת יש את כול התכניקות לפוקימונים, כלומר יש פה את הפוקימון מספרו מידע קצר אליו סוג ואיך כדי לא להכות, אולי יש פה גם את צ'ימצאר" אמר טום והגיש לך את המחברת[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתם רצים לעבר החדא אוכל ורואים שאין תור! מישהו שעמד לפני הכניסה עמד אם רשימה ארוכה ועט בידו והביט אליכם "חדר?" הוא שאל אתכם "24" אמרה בריאנה והוא סימן משהו ונתן לה להיכנס[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה מחפש את חדר האוכל ובסוף מגיע אליו, אתה רואה שאין ממש תור ונעמד ישר מלפנים "חדר?" שאל אותך מישהו שעמד לפני הכניסה של אולם האוכל אם עט ורשימה גדולה בידיו[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1126947][COLOR="Olive"]
[COLOR="Green"]מייקל
אתם רצים לעבר החדא אוכל ורואים שאין תור! מישהו שעמד לפני הכניסה עמד אם רשימה ארוכה ועט בידו והביט אליכם "חדר?" הוא שאל אתכם "24" אמרה בריאנה והוא סימן משהו ונתן לה להיכנס[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אני חדר 32." אני אומר ונכנס לחדר האוכל.
-
[COLOR="Green"]מייקל
"כנס" אמר האיש לאחר שסימן משהו ,
ראית שרוב השולחנות כבר היו מפונים מסכום, בריאנה התיישבה בשולחן אחד ואתה התיישבה לידה "בוא ניקח לאכול" היא אמרה ושמה את הסכום שלה בצורת איקס לסימן שזה תפוס ולקחה את צלחתה לאזור שנראה ככה-
|ריק~~~~~~~ריק ~~~~ריק ריק ריק~~~~~~~~~~ ריק ריק|
|ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק ריק |
| ריק ריק ~~~ ריק ריק ~~~~~~~~~ריק ריק ריק ריק ריק ריק |
זה שלמעלה בצד הזה ~ הארוך הוא אוכל פוקימונים ובצד השני שתייה, הארוך שבסוף היה אם ספגטי ובולונז וכדורי בשר וירקות מבושלים שהקטן שלידו היה אם גבינות, וזה שליד האוכל פוקימונים היה סגור
הקטן קטן שבהתחלה היה אם לחמים ולידו היה סלטים [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1126968][COLOR="Green"]מייקל
"כנס" אמר האיש לאחר שסימן משהו ,
ראית שרוב השולחנות כבר היו מפונים מסכום, בריאנה התיישבה בשולחן אחד ואתה התיישבה לידה "בוא ניקח לאכול" היא אמרה ושמה את הסכום שלה בצורת איקס לסימן שזה תפוס ולקחה את צלחתה לאזור שנראה ככה-
זה שלמעלה בצד הזה ~ הארוך הוא אוכל פוקימונים ובצד השני שתייה, הארוך שבסוף היה אם ספגטי ובולונז וכדורי בשר וירקות מבושלים שהקטן שלידו היה אם גבינות, וזה שליד האוכל פוקימונים היה סגור
הקטן קטן שבהתחלה היה אם לחמים ולידו היה סלטים [/COLOR][/QUOTE]
אני עומד בתור, כשאני מגיע אני לוקח מהכול קצת , ואחרי זה ומתיישב עם בריאנה ושואל אותה:" תגידי, מי השותף שלך? שלי איזה אחד שקוראים לו אייס דיאמונד. עוד לא פגשתי אותו." אני אומר ולוקח ביס מהאוכל
-
[QUOTE=sigal123;1126947][COLOR="Olive"]דניס
"מצטערת אבל אני משחקת רק מול שני האלופים שינצחו בתחרות בקרב זוגות" אמרה האלופה, שמסתבר ששמה היה לינה, פתאום ראית דוכן קטן שמסביבו היו כמה מאמנים ושיארת שזה מקום ההרשמה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"במחברת הזאת יש את כול התכניקות לפוקימונים, כלומר יש פה את הפוקימון מספרו מידע קצר אליו סוג ואיך כדי לא להכות, אולי יש פה גם את צ'ימצאר" אמר טום והגיש לך את המחברת[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Navy"]רקס
אתה מחפש את חדר האוכל ובסוף מגיע אליו, אתה רואה שאין ממש תור ונעמד ישר מלפנים "חדר?" שאל אותך מישהו שעמד לפני הכניסה של אולם האוכל אם עט ורשימה גדולה בידיו[/COLOR][/QUOTE]
אקח ממנו ממנו את המחברת שנתן לי ואביט בה.
אפתח אותה ואחפש את צ'ימצ'אר שם.. "המחברת שלך..?" אשאל את טום
-
[quote=sigal123;1126947][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]"מצטערת אבל אני משחקת רק מול שני האלופים שינצחו בתחרות בקרב זוגות" אמרה האלופה, שמסתבר ששמה היה לינה, פתאום ראית דוכן קטן שמסביבו היו כמה מאמנים ושיארת שזה מקום ההרשמה[/COLOR][/quote]
אגש לדוכן ואשאל "מה זה הדוכן הזה?"
-
[COLOR="Green"]מייקל
תערוך שוב זה לא מה שהתכוונתי[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה מחפש ומחפש ובסוף מגיע לעמוד הנכון
"צימצאר פוקימון קוף האש,
צימצאר אינו טוב בפינג פונג, בגלל שאין לו אם מה להכות, אן לו זנב וידיו לא טובות לזה,
אבל יש שתי שיטות איך לגרום לו להכות בצורה לא הכי יעילה אבל בגודל סביר
מכת גוף- הוא יכול להכות אם גופו אבל זה יכול לפגוע בו והוא לא יכול לעשות את זה הרבה זמן בערך 5 פעמים
מכת ראש- בדיוק כמו אם הגוף רק אם הראש גם שיטה זו אינה ממולצת
לפוקימונים שמתאימים לפינג פונג פוקימונים גש לעמוד 5" קראת בקול מהמחברת[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
"זה דוכן להרשמה" אמרה זאת שישבה שם בקול עייף, לידה היה מחשב ובצד השני ערמה של טפסים וסורק
"אם אתה רוצה להירשם קח" היא אמרה והגישה לך נייר ודף שאליו היה כתוב
שם:
עיר:
פוקימונים (אפשר שניים או אחד תלוי אם יש לך פוקימונים מתאימים לפינג פונג פוקימונים):
חדר:[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1127166][COLOR="Green"]מייקל
תערוך שוב זה לא מה שהתכוונתי[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה מחפש ומחפש ובסוף מגיע לעמוד הנכון
"צימצאר פוקימון קוף האש,
צימצאר אינו טוב בפינג פונג, בגלל שאין לו אם מה להכות, אן לו זנב וידיו לא טובות לזה,
אבל יש שתי שיטות איך לגרום לו להכות בצורה לא הכי יעילה אבל בגודל סביר
מכת גוף- הוא יכול להכות אם גופו אבל זה יכול לפגוע בו והוא לא יכול לעשות את זה הרבה זמן בערך 5 פעמים
מכת ראש- בדיוק כמו אם הגוף רק אם הראש גם שיטה זו אינה ממולצת
לפוקימונים שמתאימים לפינג פונג פוקימונים גש לעמוד 5" קראת בקול מהמחברת[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
"זה דוכן להרשמה" אמרה זאת שישבה שם בקול עייף, לידה היה מחשב ובצד השני ערמה של טפסים וסורק
"אם אתה רוצה להירשם קח" היא אמרה והגישה לך נייר ודף שאליו היה כתוב
שם:
עיר:
פוקימונים (אפשר שניים או אחד תלוי אם יש לך פוקימונים מתאימים לפינג פונג פוקימונים):
חדר:[/COLOR][/QUOTE]
"אוף..." אתבאס קצת "טוב בוא ניגש לעמוד 5,בוא נראה מה הכי טוב לחבטה של ריקו" אמלמל
אדפדף קצת בעמודים ולבסוף אגיע לעמוד 5 בכיליון עיניים
-
[QUOTE=sigal123;1126947][COLOR="Olive"]דניס
[COLOR="Sienna"]עומר
[COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Navy"]רקס
אתה מחפש את חדר האוכל ובסוף מגיע אליו, אתה רואה שאין ממש תור ונעמד ישר מלפנים "חדר?" שאל אותך מישהו שעמד לפני הכניסה של אולם האוכל אם עט ורשימה גדולה בידיו[/COLOR][/QUOTE]
"מספר 23" אני אומר לו ומסתובב חזרה לקבל את האוכל.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
"עמוד חמש
פוקימונים טובים לתחרות פינפונג פוקימונים
סוג אש-6-7
סוג מים -8-9
סוג אש-10-11
סוג חשמל 12
סוג דרקון 13 14
סוג קרח 15
סוג מעופף 16 17
סוג אבן ואדמה 18- 20
חרק- 21
על חושי 22
עוד סוגים 23 24 25
מעורבים 26 27 28 29
נורמל 30 31" היה כתוב עמוד 5 בחוברת [/COLOR]
אתה נכנס לאחר שהוא מכניס אותך ואתה רואה כמה שולחנות שחצי מהם כבר מפונים ובכמה שולחנות יש ילדים
אתה רואה גם את המבנה של האוכל שלא נשאר בו הרבה אוכל ויש קצת מכול דבר
הקטן קטן שבהתחלה היה אם לחמים ולידו היה סלטים [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1127211][COLOR="Sienna"]עומר
"עמוד חמש
סוג אש-6-7
סוג מים -8-9
סוג אש-10-11
סוג חשמל 12
סוג דרקון 13 14
סוג קרח 15
סוג מעופף 16 17
סוג אבן ואדמה 18- 20
חרק- 21
על חושי 22
עוד סוגים 23 24 25
מעורבים 26 27 28 29
אתה נכנס לאחר שהוא מכניס אותך ואתה רואה כמה שולחנות שחצי מהם כבר מפונים ובכמה שולחנות יש ילדים
"אוף כל כך מבאס" אני אומר לעצמי ומוריד מבט.
אני עובר בין האפשרויות ומחליט,טוב נו הקיבה שלי מחליטה שאני אקח קצת מכל מה שיש.
אז חוץ מאוכל פוקימונים אני לוקח קצת מהכל ומתיישב לאכול.
-
[QUOTE=sigal123;1127211][COLOR="Sienna"]עומר
"עמוד חמש
סוג אש-6-7
סוג מים -8-9
סוג אש-10-11
סוג חשמל 12
סוג דרקון 13 14
סוג קרח 15
סוג מעופף 16 17
סוג אבן ואדמה 18- 20
חרק- 21
על חושי 22
עוד סוגים 23 24 25
מעורבים 26 27 28 29
"בחיי!" אתבאס ממה שאראה,סוג אש באמת יהיה גרוע בתחרות,ארטן..
"טוב,נבקש מהאישה לבטל את צ'ימצ'אר ולהוציאו מהתחרות.." אבין לפתע
"בוא!" אומר לתום ואגש לעבר הדלפק.