-
[quote=sigal123;1085410][COLOR=blue]תומר[/COLOR]
[COLOR=blue]הורסי משתמש באקדח מים חלש כדי לנחות ואז עושה תספירלה, הוא נמצא גבוהה גבוהה באוויר ומשתמש בבועות ולאחר מכן מפוצץ אותן בזנב ברזל, הוא לא מספיק לפוצץ את כולן לכן יש כמה שלא מפוצצות, הוא נופל למטה ומשתמש בבועות ליצרית בועה אחת גדולה שעליה הוא נוחת וקופץ למטה, כשניצוצות וטיפות מים נופלות אליו ובועות בסביבו "יפה!" החמיאה בריאנה "אבל באיזה מדבקה תשתמש ואיך תשלב אותה?" שאלה בריאנה ולאחר ששמחתה מההופעה עכשיו אתה נופל, [/COLOR]
[/quote]
"מדבקה..." אני אומר לעצמי בחוסר ביטחון "אני ממש לא יודע באיזו מדבקה להשתמש" אני אומר לבריאנה ואני מרכין את הראש "יש אולי איזה מדבקה שקשורה למים או משהו כזה?" אני שואל את בריאנה ומקווה לתשובה חיובית
-
[COLOR="Blue"]תומר
"יש כמה מדבקות," אמרה בריאנה "יש מדבקת בועות אבל זה לא שווה" אמרה בריאנה "אלה הסוגים שאני מכירה, קונפטי אדום, בועות, לבבות,כוכבים, עשן , עשן בצבע שבא לך (כחול צהוב ירוק סגול ואדום) נצנצים בצבעים מעורבבים, ונצנצים באיזה צבע שבאלך" אמרה בריאנה, וחשבתה על איזה אחד יתאים ביותר להורסי ,
"צריך לא משהו כמו בועות, כי הוא יודע בועות, נצנצים בצבע זה פשוט מידי, וצריך משהו שישתלב בהופעה, קונפטי לדוגמא ישתלב שיזרום אם המים, עשן יכול להיות יפה אולי, אבל זה צריך להתאים להופעה ," אמרה בריאנה "נו החלטתה?" היא שאלה לבסוף[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1085410][COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]מריפ לא ענה לך ,הוא פשוט קצת רעד, הוא התחבא מאחוריך, מפוחד.[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]מורקרו השתמש בקרן על חושית ובדופק אפל ואושווט בזריקת צדף ובאקדח מים,[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]המתקפות פגעו והעיפו כמה ספירוים אבל איזה 10 ספירוים תקפו את מורקרו בניקור, ולאחר מכן בכנף ברזל, מה שגרם לעילופו, ולאחר מכן תקפו את אושווט, שנפצע קשה אבל עדין לא התעלף[/COLOR][/quote]
"אושווט תשתמש באקדח המים הכי חזק שלך על כל הספירויים!" אגיד לאושווט.
"מורקרו חזור!" אגיד ואחזיר את מורקרו "נלחמת יפה חבר שלי!"אגיד לו.
"מריפ אל תדאג אנחנו נגן עליך!"אגיד למריפ כדי להרגיע אותו
-
[COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
אושווט משתמש באקדח מים חזק ומפיל כמה ספירוים,
הספירוים משתמשים אליו בניקור וכנף ברזל בחוזקה והוא מתעלף,
הספירוים משתמשים אליך בניקור ואתה מנסה להגן על מריפ אבל נפגע מהם,
מריפ מסתכל אליך ופתאום כול הספירוים מחושמלים ומתעלפים,
אלה שנשארו בורחים,אתה לא מבין מאיפה המכת ברק ואז אתה מסתכל אל מריפ [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1085598][COLOR=blue]תומר[/COLOR]
[COLOR=blue]"יש כמה מדבקות," אמרה בריאנה "יש מדבקת בועות אבל זה לא שווה" אמרה בריאנה "אלה הסוגים שאני מכירה, קונפטי אדום, בועות, לבבות,כוכבים, עשן , עשן בצבע שבא לך (כחול צהוב ירוק סגול ואדום) נצנצים בצבעים מעורבבים, ונצנצים באיזה צבע שבאלך" אמרה בריאנה, וחשבתה על איזה אחד יתאים ביותר להורסי ,[/COLOR]
[COLOR=blue]"צריך לא משהו כמו בועות, כי הוא יודע בועות, נצנצים בצבע זה פשוט מידי, וצריך משהו שישתלב בהופעה, קונפטי לדוגמא ישתלב שיזרום אם המים, עשן יכול להיות יפה אולי, אבל זה צריך להתאים להופעה ," אמרה בריאנה "נו החלטתה?" היא שאלה לבסוף[/COLOR][/quote]
"אממ... אני עדיין מתלבט" אני אומר לבריאנה וחושב טוב טוב על איזה מדבקה הכי יתאים להורסי "אני חושב שאני אקח את העשן אבל צריך להתאים את זה איכשהו למופע" אני מחליט ואומר לבריאנה
-
[COLOR="Blue"]תומר
"אוקי אתה יודע מה זה עשן? " שאלה בריאנה "עשן זה .. איך אני יסביר לך .. זה שהפוקימון יוצא במסך עשן, זה יכול לבוא גם בצבעים כמו כחול סגול וכול זה וזה בעצם שאי אפשר לראות את כול הזירה ורואים צללית של הפוקימון" אמרה בריאנה "אוף אני צריכה לעבוד על ההופעה שלי.." אמרה בריאנה והוציאה את ביוטפלי שהתעופף לו והתאמן על האבקות
[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1083758][COLOR=darkorange]נל[/COLOR]
[COLOR=darkorange]את זורקת על סינווי פוקדור בציפיה ובשמחה וצופה בו מתנדנד,[/COLOR]
[COLOR=darkorange]נידנוד ראשון..[/COLOR]
[COLOR=darkorange]נידנוד שני..[/COLOR]
[COLOR=darkorange]נידנוד שלישי..[/COLOR]
[COLOR=darkorange]נתפס! רגע לא ! רגע כן! נתפס![/COLOR]
[COLOR=darkorange]מזל טוב על לכידת סינבי![/COLOR]
[COLOR=darkorange]טאפיג הואלך ומביא לך את הפוקדור של סינבי[/COLOR][/quote]
"יש! תפסנו סניבי, טאפ!" אקרא בשמחה ואחבק את טאפיג שלי. "קדימה, טאפיג, נוכל לשמוח אחר כך. אבל עכשיו צריך להמשיך או שלעולם לא נגיע ליעדינו." אומר לטאפיג ואמשיך בדרכי. "טאפ, כדאי שתחזור לפוקדור, חבר." אומר לטאפיג ואחזיר אותו. "חזור, טאפיג." אומר לו ואכניס את הפוקדור לתיקי. אמשיך ללכת אל יעדי.
-
[COLOR="DarkOrange"]נל
את מתחילה ללכת לעבר שני הבתים שמחה ומאושרת מסניבי,
את רואה פתאום פוקימון מוזר כזה בצע חום ועלים ירוקים אליו וזנב ואוזני עלה ,
לידו בא עוד פוקימון, תכלת ושער כחול וזנב ארוך וכחול
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/4745524.png[/IMG][IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/plat1fn/470.png[/IMG][/COLOR]
-
[quote=sigal123;1085202][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]אינך יכול להשתמש בשני פוקימונים נגד אחד,[/COLOR]
[COLOR=darkred]ומכיוון שסטאר באמצע הקרב אבקש ממך לערוך את ההודעתך ואני יערוך את שלי[/COLOR]
[COLOR=darkred]תודה[/COLOR]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]*אם זה בסדר אני אכתוב הודעה חדשה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אני חושב לעצמי בדאגה:'למה המתקפה הזו מחלישה אותו כול כך?' אחשוב לעצמי,אסתכל על 'סטאר' שלי ואומר לו:"'סטאר' תשתמש במתקפת חבטה וכשתהיו ממש קרובים תשתמש בכדור צל!".[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="darkred"]עומר
זה בסדר
איווי חובט בבאלבאזור שעף על עץ ואז משגר אליו כדור צל שפוגע בו בחוזקה, באלבאזור התשוש שולח עלי טער שפוגעים באיווי ומשתמש פעם שנייה בעלי טער אבל איווי מתחמק, באלבאזור משתמש בשוט גפו אבל איווי תופס את הגפנים בפה שלו ונושך אותם בחוזקה "באלב!" קרא באלבאזור בכאב וניסה להחזיר אותם אך איווי החזיק בהם בחוזקה[/COLOR][I]"איווי למד נשיכה"[/I] [COLOR="DarkRed"]קרא הפוקדע[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1085731][COLOR=darkorange]נל[/COLOR]
[COLOR=darkorange]את מתחילה ללכת לעבר שני הבתים שמחה ומאושרת מסניבי,[/COLOR]
[COLOR=darkorange]את רואה פתאום פוקימון מוזר כזה בצע חום ועלים ירוקים אליו וזנב ואוזני עלה ,[/COLOR]
[COLOR=darkorange]לידו בא עוד פוקימון, תכלת ושער כחול וזנב ארוך וכחול[/COLOR]
[COLOR=darkorange][IMG]http://www.up2me.co.il/images/4745524.png[/IMG][IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/plat1fn/470.png[/IMG][/COLOR][/quote]
'איזה מתוקים!' אחשוב לי ואביט מאחוריהם, אולי מישהו נמצא שם והם שלו. "אתם גלסיון וליפיאון?" אשאל ואתקדם אל עבר שני הבתים שלפני ואקרא: "יש כאן מישהו?! יש פה ליפיאון וגלסיון!!" אצעק בכל הכח. אוציא את טאפיג וסניבי. "סניבי, טאפ, צאו!" אקרא להם ואזרוק את הפוקדורים. "אתם יכולים לשאול את גלסיון וליפיאון אם יש פה מישהו, או משהו שיכול לעזור לנו?" אשאל אותם ואחכה לתשובה מהבתים או מסניבי וטאפיג. 'אני מקווה שלא הפרעתי לאנשים שבבתים...' אחשוב לי במעט דאגה.
---
פתחתי את עמוד 55, מקבלים פרס או משהו?
-
[quote=sigal123;1085957][COLOR=darkred]עומר [/COLOR]
[COLOR=darkred]זה בסדר[/COLOR]
[COLOR=darkred]איווי חובט בבאלבאזור שעף על עץ ואז משגר אליו כדור צל שפוגע בו בחוזקה, באלבאזור התשוש שולח עלי טער שפוגעים באיווי ומשתמש פעם שנייה בעלי טער אבל איווי מתחמק, באלבאזור משתמש בשוט גפו אבל איווי תופס את הגפנים בפה שלו ונושך אותם בחוזקה "באלב!" קרא באלבאזור בכאב וניסה להחזיר אותם אך איווי החזיק בהם בחוזקה[/COLOR][I]"איווי למד נשיכה"[/I] [COLOR=darkred]קרא הפוקדע[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני מוחה כפיים לכבוד 'סטאר' שלי אני קורא:"'סטאר' כול הכבוד,תשתמש בנשיכה על הראש של באלבזור,אחרי זה תשתמש במתקפת כדור צל,אנחנו צריכים לנצח!".[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="DarkOrange"]נל
לא יש רק את 65 שזה הבא..
~~
סניבי וטאפיג מדברים איתם ופתאום יוצאים שני אנשים מתוך הבית , הם נראים כבני שלושים וכזוג נשוי,
ליפאון וגלאסיון מקשקשים בזנבם ורצים אליהם בשמחה[/COLOR][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/IMG][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr072.png[/IMG]
[COLOR="DarkRed"]עומר
איווי מעיף את באלבאזור בעזרת הגפנים שלו על עץ, הוא שולח אליו כדור צל ובאלבאזור מתעלף![/COLOR]
-
[quote=sigal123;1085968]
[COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]איווי מעיף את באלבאזור בעזרת הגפנים שלו על עץ, הוא שולח אליו כדור צל ובאלבאזור מתעלף![/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני זורק פוכדור על באלבאזור,אני מתכופף אל 'סטאר' ו'שייני' ואומר להם:"'סטאר' כול הכבוד לך על הניצחון שלך ועל הלמידה של המתקפה,'שייני' לא לדאוג בקרוב את תילחמי,בואו נבדוק מה שלום הבאלבאזור החדש שלנו" ואסתכל על באלבזור.
[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
אתה זורק אל באלבאזור פוקדור ורואה אותו מתנדנד ,
אתה מדבר אם סטאר ושייני ואתה מסתכל אל הפוקדור של באלבאזור,
אתה רואה את הפוקדור עומד ואז נחתם
מזל טוב לכדתה באלבאזור![/COLOR]
-
[quote=sigal123;1085982][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה זורק אל באלבאזור פוקדור ורואה אותו מתנדנד ,[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה מדבר אם סטאר ושייני ואתה מסתכל אל הפוקדור של באלבאזור,[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה רואה את הפוקדור עומד ואז נחתם[/COLOR]
[COLOR=darkred]מזל טוב לכדתה באלבאזור![/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני מכוון את הפוקדע אל באלבזור ולאחר הסריקה אוציא את באלבזור ואומר לו:"נעים מאוד באלבזור,אני המאמן החדש שלך,שמי עומר,וזה 'סטאר' הוא זה שנלחמת מולו וזו היא 'שייני',עכשיו יש לי קטע כזה שאני נותן כינויים לפוקימונים שלי,אתה תהיה 'גראס' מה דעתך?".[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=sigal123;1085968][COLOR=darkorange]נל[/COLOR]
[COLOR=darkorange]לא יש רק את 65 שזה הבא..[/COLOR]
[COLOR=darkorange]~~[/COLOR]
[COLOR=darkorange]סניבי וטאפיג מדברים איתם ופתאום יוצאים שני אנשים מתוך הבית , הם נראים כבני שלושים וכזוג נשוי,[/COLOR]
[COLOR=darkorange]ליפאון וגלאסיון מקשקשים בזנבם ורצים אליהם בשמחה[/COLOR][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/IMG][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr072.png[/IMG][/quote]
"ש-----לום!" אקרא לזוג שנמצא שם. "ליפיאון וגלסיון שלכם, נכון?" אשאל אותם. "היי, אני נל. ומי אתם?" אשאל אותם. "סניב, טאפ, חיזרו, כרגע אני לא זקוקה לכם!" אקרא ואחזיר את טאפיג וסניבי. "אלו היו סניבי וטאפיג שלי. מה ליפיאון וגלסיון עושים כאן עכשיו כל כך מאוחר בלילה?" אשאל.
---
לפי מה שאני זוכרת עכשיו אמור להיות לילה, לא?
-
[COLOR="darkred"]עומר
גראס מהנהן והאיווים עושים הכרה בינהם[/COLOR]
[I]"באלבאזור יודע עלי טער דחיפה חבטה ושוט גפן"[/I] [COLOR="DarkRed"]אמר הפוקדע[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]נל
"אני ג'קלין וזה רימונד" אמרה האישה, "ליפאון וגלאסיון לפעמים הולכים לטיול ביחד במיוחד גלאסיון שלי" אמרה ג'קלין "ואנחנו מנהלי חוות הביצים" אמר רימונד " אוי הייתה לי בת בדיוק בגיל שלך" אמרה ג'קלין והסתכלה אליך[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1086004][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]גראס מהנהן והאיווים עושים הכרה בינהם[/COLOR]
[I]"באלבאזור יודע עלי טער דחיפה חבטה ושוט גפן"[/I] [COLOR=darkred]אמר הפוקדע[/COLOR]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]'מתקפות מעניינות יש לשלישייה שלי' אסתכל על הפוקימונים שלי ואחייך אליהם,לבסוף אומר להם:"טוב ידידיי,היה לנו יום ארוך,הצלתי את 'סטאר' מרשתות הארידוס והוא הביס את טוטודייל,הכרנו את ידידייה של 'שייני',עזרנו לראיקו להביס את הרוע בינתיים,לכדתי את 'שייני' ואת 'גראס' עכשיו נלך לנוח" ואמשיך בדרכי לכיוון העיר הבאה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]*למה את לא מעדכנת לי את הפוקימונים? [/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
כי אני חולה ועייפה וכואבת לי הבטן אני ינסה להתדכן במהירות תפסיקו לנדנד לי על זה , אם חסר לכם מידע אל הפוקימונים שלכם תאמרו בתגובה
~~~
אתה מתחיל ללכת אל העיר הבאה אבל אתה רואה שמתחיל להיות חושך, אתה מסתכל קדימה ומבין העצים אתה רואה שמים אדמדמים ,בין רגע הכול נהפך שחור, שלושה כוכבים מאירים למעלה מבין העצים וירח גדול,
היער מתחיל להיות מפחיד שאתה בחושך, אתה רואה במרחק של כמה קילומטרים בית גדול מאוד ובית בינוני,
ומתוכו בוקע אור חלש[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1086379][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]כי אני חולה ועייפה וכואבת לי הבטן אני ינסה להתדכן במהירות תפסיקו לנדנד לי על זה , אם חסר לכם מידע אל הפוקימונים שלכם תאמרו בתגובה[/COLOR]
[COLOR=darkred]~~~[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה מתחיל ללכת אל העיר הבאה אבל אתה רואה שמתחיל להיות חושך, אתה מסתכל קדימה ומבין העצים אתה רואה שמים אדמדמים ,בין רגע הכול נהפך שחור, שלושה כוכבים מאירים למעלה מבין העצים וירח גדול,[/COLOR]
[COLOR=darkred]היער מתחיל להיות מפחיד שאתה בחושך, אתה רואה במרחק של כמה קילומטרים בית גדול מאוד ובית בינוני,[/COLOR]
[COLOR=darkred]ומתוכו בוקע אור חלש[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]*תרגישי טוב[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אני מתקדם אל הבית הגדול ואני אדפוק בדלת ואשאל:"סליחה על ההפרעה בשעה זו אבל איפה מרכז הפוקימונים הקרוב ביותר?".[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
אתה דופק אל הדלת ואתה רואה שהדלת זזה ונפתחת, אבל במקום בן אדם, עומד שם פוקימון דמוי שועל ואוזנים וזנב דמוי עלים ירוקים, ועוד כמה עלים קטנים על הגוף, הוא מילל יללה חלושה, לידו יש עוד יצור בצבע תכלת דומה לו, ליצור התכלת יש שער בצבע תכלת, שני האיווים רצים אליהם, הם נראים מאוד קרובים, במיוחד האיווי שלך.[/COLOR]
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/4745524.png[/IMG][IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/plat1fn/470.png[/IMG]
-
[quote=sigal123;1086597][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה דופק אל הדלת ואתה רואה שהדלת זזה ונפתחת, אבל במקום בן אדם, עומד שם פוקימון דמוי שועל ואוזנים וזנב דמוי עלים ירוקים, ועוד כמה עלים קטנים על הגוף, הוא מילל יללה חלושה, לידו יש עוד יצור בצבע תכלת דומה לו, ליצור התכלת יש שער בצבע תכלת, שני האיווים רצים אליהם, הם נראים מאוד קרובים, במיוחד האיווי שלך. [/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]*גלסיון ולפיון?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אני מסתכל על [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#000000]הפוקימונים ושואל אותם:"סלחו לי אבל יש לי שתי שאלות,האחת אתם מכירים או שסתם עכשיו נפגשתם והשני איפה המאמנים שלכם?".[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
תיקנתי את התמונות
הם לא עונים לך ומשום מה היצורים מרגישים קרובים אל האיווי שלך
לאחר מכן היצור בעל העלים מילל ובא איש מוזר
"מה קרה ?" הוא אמר ושפשפף את עיניו ופיהק[/COLOR][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/IMG]
-
[QUOTE=sigal123;1086004][COLOR="darkred"]עומר
גראס מהנהן והאיווים עושים הכרה בינהם[/COLOR]
[I]"באלבאזור יודע עלי טער דחיפה חבטה ושוט גפן"[/I] [COLOR="DarkRed"]אמר הפוקדע[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]נל
"אני ג'קלין וזה רימונד" אמרה האישה, "ליפאון וגלאסיון לפעמים הולכים לטיול ביחד במיוחד גלאסיון שלי" אמרה ג'קלין "ואנחנו מנהלי חוות הביצים" אמר רימונד " אוי הייתה לי בת בדיוק בגיל שלך" אמרה ג'קלין והסתכלה אליך[/COLOR][/QUOTE]
"הייתה לך בת?" אשאל את ג'קלין בחשש. "אוי, תמיד רציתי לראות חוות ביצים! אפשר להכנס ולראות את הביצים?" אשאל את ג'קלין ורימונד. "אתם מוכרים גם ביצים?" אשאל. "אם כן, אני יכולה לקנות מכם ביצה?" אשאל אותם בצפייה רבה.
-
[COLOR="DarkOrange"]נל
"כן הייתה לי בת! היא הלכה אם ידידים שהיא הכירה שבאו להתארח למסע שלה יחד אם הפוקימונים שלה, אולי תראי אותה קוראים לה בריאנה " אמרה ג'קלין וחשת הקלה עצומה "כן יש לנו ביצים למכירה!" אמר רימונד "ליפאון גלאסיון תראו לה את הדרך " אמר דימונד והביא לגלאסיון מפתחות,שהיא הרזיקה בפיה, הלכתם בחושך לעבר הבית הענק, גלאסיון פתחה את הדלת בעזרת המפתח וליפאון קפץ אל המתג והדליק תאור, ראית מלא ביצים, מסודרים במין מכונה קטנה ששומרת אליהם , אם כול מיני גוונים, ראית שלושה דלתות בהמשך לשלושה חדרים "נו אוהבת?" אמרה ג'קלין מאחוריך והפתיעה אותך[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1085659][COLOR=blue]תומר[/COLOR]
[COLOR=blue]"אוקי אתה יודע מה זה עשן? " שאלה בריאנה "עשן זה .. איך אני יסביר לך .. זה שהפוקימון יוצא במסך עשן, זה יכול לבוא גם בצבעים כמו כחול סגול וכול זה וזה בעצם שאי אפשר לראות את כול הזירה ורואים צללית של הפוקימון" אמרה בריאנה "אוף אני צריכה לעבוד על ההופעה שלי.." אמרה בריאנה והוציאה את ביוטפלי שהתעופף לו והתאמן על האבקות[/COLOR]
[/quote]
"אני יודע מזה עשן" אני אומר לבריאנה בקול מתנשא "אוף, אין לי סיכוי להיות מוכן בזמן לתחרות יש לי עוד הרבה עבודה עם הפוקימונים שלי" אני מסביר לבריאנה בלחץ "רוצה עכשיו שנערוך קרב קטן?" אני שואל את בריאנה
-
[COLOR="Blue"]תומר
"תירגע יש לך זמן" אמרה בריאנה "אולי תיקח קונפטים? או עלי וורדים אדומים? שמעתי שיש חדשים! " אמרה בריאנה "הם ישתלבו אם האקדח מים ויזרמו בתוכו ומסביבו " אמרה בריאנה ושוב הרגשתה מין אור כזה שתצליח[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1085630][COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]אושווט משתמש באקדח מים חזק ומפיל כמה ספירוים, [/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]הספירוים משתמשים אליו בניקור וכנף ברזל בחוזקה והוא מתעלף,[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]הספירוים משתמשים אליך בניקור ואתה מנסה להגן על מריפ אבל נפגע מהם, [/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]מריפ מסתכל אליך ופתאום כול הספירוים מחושמלים ומתעלפים,[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]אלה שנשארו בורחים,אתה לא מבין מאיפה המכת ברק ואז אתה מסתכל אל מריפ [/COLOR][/quote]
"מריפ אתה עשית את זה?" אשאל את מריפ עם חיוך קטן על הפנים בזמן שגםאני מנקה את עצמי "ממש תודה לך הצלת אותי כל כך עכשיו!"אגיד לו ואגדיל את החיוך שלי "עכשיו בוא נתקדם!"
-
[quote=sigal123;1086841][COLOR=blue]תומר[/COLOR]
[COLOR=blue]"תירגע יש לך זמן" אמרה בריאנה "אולי תיקח קונפטים? או עלי וורדים אדומים? שמעתי שיש חדשים! " אמרה בריאנה "הם ישתלבו אם האקדח מים ויזרמו בתוכו ומסביבו " אמרה בריאנה ושוב הרגשתה מין אור כזה שתצליח[/COLOR][/quote]
"רעיון טוב" אני אומר לבריאנה בשמחה "אני יקח את העלי וורדים אדומים כי ניראלי שזה ישתלב ממש טוב" אני אומר בשמחה "טוב, אני רק צריך לעבוד על שילובים ועל המתקפות, רוצה שנתאמן עכשיו בקרב?" אני שואל את בריאנה
-
כפי שראיתם שלחתי לכולם הודעות פרטיות
נא להגיב בחזרה שקראת הכול בהודעה פרטית תודה
[COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
מריפ מהנהן, ואתם מתקדמים שמחים לעבר הגבעה, נראה שמריפ התגבר אל פחדו, אתה רואה בפוקדע שלך שהשעה מאוחרת מאוד, פתאום יש הודעה כזאת "מתנתק, אין קליטה.. מתנתק, אין קליטה" והפוקדע נכבה ויש רק מסך שחור, "אושווט אוש ווט" |אולי כדי להקים מחנה| אמר אושווט והסתכל אליך[/COLOR][COLOR="Blue"]תומר
"אוקי" אמרה בריאנה "אבל קודם אני ירפא את הפוקימונים שלי ושלך ונלך לקנות לך מדבקה" אמרה בריאנה והסתכלה אליך "לאן קודם?" שאלה אותך בריאנה [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1086852]
[COLOR=blue]תומר[/COLOR]
[COLOR=blue]"אוקי" אמרה בריאנה "אבל קודם אני ירפא את הפוקימונים שלי ושלך ונלך לקנות לך מדבקה" אמרה בריאנה והסתכלה אליך "לאן קודם?" שאלה אותך בריאנה [/COLOR][/quote]
אני שלחתי לך הודעה ראית?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני חושב שכדי שקודם נלך לרפא את הפוקימונים שלנו ואז נלך לקנות את המדבקות לתחרות" אני אומר לבריאנה "את יודעת איפה המרכז פוקימונים?" אני שואל את בריאנה ומחזיר את הורסי לפוכדור שלו
-
[COLOR="Blue"]תומר
ראיתי
~~~
"כן " אמרה בריאנה, ולאחר מכן הלכתם לעבר בניין גדול שאליו היה שלט "מרכז הפוקימונים" והוא היה גדול מאוד מהמרכז השני, "הנה" אמרה בריאנה והסתכלה אליך[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1086874][COLOR=blue]תומר[/COLOR]
[COLOR=blue]ראיתי[/COLOR]
[COLOR=blue]~~~[/COLOR]
[COLOR=blue]"כן " אמרה בריאנה, ולאחר מכן הלכתם לעבר בניין גדול שאליו היה שלט "מרכז הפוקימונים" והוא היה גדול מאוד מהמרכז השני, "הנה" אמרה בריאנה והסתכלה אליך[/COLOR][/quote]
"וואו הוא ענקי" אני אומר לעצמי בקול "טוב יאלה בואי ניכנס" אני אומר לבריאנה ואני ניכנס לתוך מרכז הפוקימונים
-
[COLOR="Blue"]תומר
אתה נכנס למרכז הפוקימונים יחד אם בריאנה ורואה מלא מתאמים ומאמנים שנמצאים שם, "אוי לא נרשמו!" קראה בריאנה והגישה לך טופס ועט ומילאה באמצע אחד :[/COLOR]שם:
הפוקימונים שאיתם אתה משתתף:
תחרויות קודמות או נסיון:
-
[quote=sigal123;1086603][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]תיקנתי את התמונות[/COLOR]
[COLOR=darkred]הם לא עונים לך ומשום מה היצורים מרגישים קרובים אל האיווי שלך[/COLOR]
[COLOR=darkred]לאחר מכן היצור בעל העלים מילל ובא איש מוזר [/COLOR]
[COLOR=darkred]"מה קרה ?" הוא אמר ושפשפף את עיניו ופיהק[/COLOR][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/IMG][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]*איך גלסיון או לפיון יכולים לפתוח את הדלת?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]אסתכל על האיש ואומר לו:"סליחה שהערתי אותך,אך ברצוני לדעת איפה מרכז הפוקימונים הקרוב ביותר?".[/COLOR][/SIZE]
-
שלחתי לכולם הודעות פרטיות!
מי שלא ענה להם שיענה!
[COLOR="DarkRed"]עומר
אם הרגלים כמובן,
תראה אם החתולה שלי הצליחה לפתוח תברז שקשה יותר לפתוח אותו כי צריך לסובב והכול ולא למשוך ולסובב ולא כלום, אז הוא גם יכול,
"מרכז הפוקימונים זה מרחק של שעתים" אמר האיש, שייני פיהקה ואחריה סטאר, והעייניים שלך התאמצו לא להיסגר, ליפאון הסתכל אליך בעייניים גדולות, שנראות מלאות שלווה אבל אם טיפה איום וזה קצת הלחיץ אותך[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1087386]שלחתי לכולם הודעות פרטיות!
מי שלא ענה להם שיענה!
[COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]אם הרגלים כמובן,[/COLOR]
[COLOR=darkred]תראה אם החתולה שלי הצליחה לפתוח תברז שקשה יותר לפתוח אותו כי צריך לסובב והכול ולא למשוך ולסובב ולא כלום, אז הוא גם יכול, [/COLOR]
[COLOR=darkred]"מרכז הפוקימונים זה מרחק של שעתים" אמר האיש, שייני פיהקה ואחריה סטאר, והעייניים שלך התאמצו לא להיסגר, ליפאון הסתכל אליך בעייניים גדולות, שנראות מלאות שלווה אבל אם טיפה איום וזה קצת הלחיץ אותך[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]*או...קיי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אחשוב מעט:'הלפיון הזה לא נראה חברותי,ואין לי כוח ללכת עוד שעתיים' אסתכל על האיש ואשאל אותו:"סלח לי אבל יש באזור נקודה שאפשר להקים בה אוהל מחנאות?".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]*יש לי ציוד מחנאות אני מקווה אחרת כול התוכנית שלי הולכת לזבל...[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
יש לך שק שינה קטן אבל הוא לא כול כך עבה ואין לך אוהל.. כיאלו זה שק שינה די דק,וכן חתולה פותחת ברז זה באמת מוזר
~~~
"אהה אני ניח שכן בכול היער הזה" אמר האיש ליפאון הסתכל אליך בעיינים גדולות ואז אל איווי "אבל ביער הזה יש לא מעט פוקימונים בלילה שיכולים לתקוף אז תיזהר" אמר האיש והסתכל אליך[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1087398][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]יש לך שק שינה קטן אבל הוא לא כול כך עבה ואין לך אוהל.. כיאלו זה שק שינה די דק,וכן חתולה פותחת ברז זה באמת מוזר[/COLOR]
[COLOR=darkred]~~~[/COLOR]
[COLOR=darkred]"אהה אני ניח שכן בכול היער הזה" אמר האיש ליפאון הסתכל אליך בעיינים גדולות ואז אל איווי "אבל ביער הזה יש לא מעט פוקימונים בלילה שיכולים לתקוף אז תיזהר" אמר האיש והסתכל אליך[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אומר לאיש בשקט:"אוקיי תודה לך,סליחה על ההפרעה שוב" ואני אלך לכיוון היער ואחרי זה אוציא את שק השינה אחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדורים שלהם ואלך לישון שהפוכדורים לצידי.[/COLOR][/SIZE]