-
[quote]תומר:
אתה מתעלם מסלאגמה, ואתה ממשיך בדרכך יחד איתו בשביל של הר צ'ימני. לאחר כמה דקות של הליכה, אתה לפתע רואה כמה אנשים שבורחים בבהלה מהמשך השביל. "תזהרו!" "לברוח!" צועקים האנשים בבהלה ופחד תוך כדי הבריחה שלהם. לפתע, אתה שומע פיצוץ חזק מהמשך השביל, וקינדאי מיד מתכופף ונשכב על הקרקע כאינסטינקט אך לאחר שנייה קם חזרה על רגליו.[/quote]
"מעניין מה היה שם..." אמלמל לעצמי בדאגה, "בוא נראה מה קרה קינדאי!" אגיד לקינדאי ואז ארוץ איתו לעבר שאיפה היה הפיצוץ.
-
[B]קודק:[/B]
בתגובות הבאות שלך נסה להיות יותר ספציפי. כשאתה אומר "ג'ולטיק קורי עכביש" תסביר לאן או על מי, אם זה בלהגיד לו או להצביע לעבר.
----
אתה פוקד על ג'ולטיק ללכוד את וולטורב בקורי עכביש, ומיד ג'ולטיק שולח מפיו רשת דביקה שמכסה את וולטורב והוא נקלע לקורי העכביש בהפתעה. אתה ניגש אל וולטורב הלכוד ושואל אותו האם יוכל לעזור, אך לפתע נראה שוולטורב כועס מאוד, והוא מתחיל להתגלגל במקום במהירות רבה, ואז בבת אחת הוא פורץ את קורי העכביש של ג'ולטיק ונוחת על הקרקע ברכות. מיד, וולטורב שולח ניצוץ שפוגע בג'ולטיק וג'ולטיק נפגע מעט ונופל לאחור.
[B]ליאור:[/B]
אתה מטפח ומעודד את גולבאט על ניצחונו, ואז אתה מחזיר אותו לפוקדור שלו כדי שיוכל לנוח.
אתה מכוון את הטלפורטר ליער אזליה, ובמצמוץ עין אתה מוצא את עצמך ביער אזליה, יער סבוך וירוק מאוד, מלא צמחייה ופוקימונים ששורצים בכל עבר. אתה מתחיל ללכת ביער אזליה מחפש אחרי פרופסור קולינס. לאחר כמה דקות של הליכה, אתה שומע לפתע רשרוש מוזר מאחד השיחים הקרובים.
[B]יואב:[/B]
אתה מחזיר את סטארביה לפוקדור שלו כדי שינוח.
מיד, פוליוורל שולח יריית בוץ חזקה שפוגעת בגריימר בחוזקה והוא נפגע קשה ונופל לאחור בכאב. פוליוורל מנסה שוב להשתמש בפעימת מים, אך שוב לא מצליח. "קדימה גריימר תתאושש!" צועק החייל בכעס, "עכשיו תקוף ברפש, קדימה!" צועק החייל ולפתע גריימר שולח שוב רפש דוחה וחומצתי לעבר פוליוורל שנראה חושש מעט.
[B]תומר:[/B]
אתה מתקדם בריצה יחד עם קינדאי לעבר מקור הפיצוץ, ולפתע אתה רואה חייל של צוות ונום [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/97/Spr_BW_Cue_Ball.png[/IMG] ולצידו מייטיאנה כועס [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/262.png[/IMG] ששולח כדורי צל לכל עבר ומבריח את האנשים. מאחוריהם אתם רואים ביתן שעולה בלהבות.
-
[quote]תומר:
אתה מתקדם בריצה יחד עם קינדאי לעבר מקור הפיצוץ, ולפתע אתה רואה חייל של צוות ונום ולצידו מייטיאנה כועס ששולח כדורי צל לכל עבר ומבריח את האנשים. מאחוריהם אתם רואים ביתן שעולה בלהבות.[/quote]
"אוי לא..." אמלמל לעצמי ואז אוציא את האנצ'אקרוו החוצה,
"האנצ'אקרוו תעשה רוח על הביתן בעזרת הכנפיים שלך כדי שהוא יתכבה!" אפקוד על האנצ'קרוו ואז ישר אפנה על קינדאי: "תשתמש בחבטת שביט על מייטיאנה!"
-
[QUOTE=Pooh;1115337][B]
אתה מטפח ומעודד את גולבאט על ניצחונו, ואז אתה מחזיר אותו לפוקדור שלו כדי שיוכל לנוח.
אתה מכוון את הטלפורטר ליער אזליה, ובמצמוץ עין אתה מוצא את עצמך ביער אזליה, יער סבוך וירוק מאוד, מלא צמחייה ופוקימונים ששורצים בכל עבר. אתה מתחיל ללכת ביער אזליה מחפש אחרי פרופסור קולינס. לאחר כמה דקות של הליכה, אתה שומע לפתע רשרוש מוזר מאחד השיחים הקרובים.
'.[/QUOTE]
אני חושב לעצמי'מענין מי עושה הפעם את הרעש הזה טוב בוא נבדוק' אני נגש אל השיחים בזהירות ובודק את מקור הרעש המוזר שאני שומע
-
[quote=Pooh;1115337][B]קודק:[/B]
בתגובות הבאות שלך נסה להיות יותר ספציפי. כשאתה אומר "ג'ולטיק קורי עכביש" תסביר לאן או על מי, אם זה בלהגיד לו או להצביע לעבר.
----
אתה פוקד על ג'ולטיק ללכוד את וולטורב בקורי עכביש, ומיד ג'ולטיק שולח מפיו רשת דביקה שמכסה את וולטורב והוא נקלע לקורי העכביש בהפתעה. אתה ניגש אל וולטורב הלכוד ושואל אותו האם יוכל לעזור, אך לפתע נראה שוולטורב כועס מאוד, והוא מתחיל להתגלגל במקום במהירות רבה, ואז בבת אחת הוא פורץ את קורי העכביש של ג'ולטיק ונוחת על הקרקע ברכות. מיד, וולטורב שולח ניצוץ שפוגע בג'ולטיק וג'ולטיק נפגע מעט ונופל לאחור.
[/quote]
"קדימה גולטיק! תשתמש על וולטרוב בגל רעם ואז בקורי חשמל! לאחר מכן עלוקת חיים!" אומר ואפנה אל שאר הפוקימונים שלי "לכו תחפשו בינתיים משהו מעניין במערה,או סימנים למדען".
-
[QUOTE=Pooh;1115337][B]
אתה מחזיר את סטארביה לפוקדור שלו כדי שינוח.
מיד, פוליוורל שולח יריית בוץ חזקה שפוגעת בגריימר בחוזקה והוא נפגע קשה ונופל לאחור בכאב. פוליוורל מנסה שוב להשתמש בפעימת מים, אך שוב לא מצליח. "קדימה גריימר תתאושש!" צועק החייל בכעס, "עכשיו תקוף ברפש, קדימה!" צועק החייל ולפתע גריימר שולח שוב רפש דוחה וחומצתי לעבר פוליוורל שנראה חושש מעט.
[/QUOTE]
" אל תפחד פוליווירל! תנסה להשתמש בפעימת מים פעם נוספת ואז קרן בועות בכל הכוח!" אני צועק בהתלהבות ומקווה שפוליווירל יצליח להשתמש בפעימת מים
-
מבוהל, אתה מוציא את הנאצ'קרוו מהפוקדור שלו ופוקד עליו במהרה שינופף עם כנפיו בחוזקה ויכבה את הבקתה הבוערת, והאנצ'קרוו מתחיל לנופף בחוזקה אך נראה שזה יקח לו הרבה זמן.
במקביל, אתה בדיוק פוקד על קינדאי לתקוף בחבטת שביט, ומיד קינדאי קופץ לגובה לכיוון מייטיאנה עם כף רגל בוערת במתקפת חבטת שביט, אך רגע לפני שקינדאי פוגע, מייטיאנה מבחין בו והוא קופץ הצידה במהירות ומתחמק מההתקפה החזקה של קינדאי. "היי ילד מה אתה עושה פה?!" צועק עליך החייל בזעם ואז מצביע לעבר קינדאי, "קדימה מייטיאנה! כדור צל!" צועק החייל ומייטיאנה שולח לפתע כדור צל חזק ואימתני לעבר קינדאי.
אתה רואה שהאנצ'קרוו מתקדם מעט בכיבוי השריפה, אך נראה שזה תהליך ממשוך מאוד.
אתה ניגש בזהירות ובאיטיות, ובמעט פחד, לעבר השיחים הרוחשים. אתה בודק מה מסתתר בתוך השיח, ולפתע אתה רואה בין השיחים ווארמפל קטן וחמוד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/265.png[/IMG] שמביט בך במבט תמוה, לא מבין מה אתה רוצה.
אתה פוקד על ג'ולטיק להשתמש במתקפותיו, ומיד ג'ולטיק שולח גל רעם שפוגע בוולטורב, אך לא נראה שזה משפיע עליו כל כך והוא לא משתתק או נפצע. בנוסף, ג'ולטיק רץ לעבר וולטורב ואז שולח קורי חשמל שמכסים את וולטורב ומצמידים אותו לקרקע והוא משתתק וחסר אונים. ג'ולטיק מנצל את מצבו של וולטורב, רץ אליו ותוקף בעלוקת חיים שפוגעת בוולטורב וג'ולטיק נראה לפתע רענן ובריא יותר. וולטורב הלכוד לא מוותר, ותוקף בגלגול מהיר שפורץ שוב את קורי החשמל של ג'ולטיק. הוא ממשיך להתגלגל, ופוגע בג'ולטיק בחוזקה רבה עם מתקפת גלגול וג'ולטיק עף ומתרסק על אחד הסלעים בכאב. למרות פצעיו, ג'ולטיק קם על רגליו שוב, לא מוותר.
במקביל, אתה פונה את הפוקימונים שלך ופוקד עליהם להתפצל ולחפש סימנים או רמזים נוספים לפרופסור קולינס, ומיד שלושת הפוקימונים שלך נעים לכיוונים שונים בחיפושים.
אתה פוקד על פוליוורל לנסות שוב פעימת מים, אך שוב פוליוורל נכשל ובגלל ניסיונו הכושל הרפש המגעיל פוגע בו ופוליוורל עף לאחור ונפצע קשה. למרות פצעיו, פוליוורל קם שוב על רגליו ושולח קרן בועות נוספת לעבר גריימר, "תתחמק גריימר!" צועק החייל ומיד גריימר מצליח להתחמק במזל מקרן הבועות של פוליוורל. "עכשיו סטירת בוץ!" צועק החייל ולפתע גריימר שולח בוץ מהיר וחזק לעבר פוליוורל.
-
[QUOTE=Pooh;1118816][B]
אתה ניגש בזהירות ובאיטיות, ובמעט פחד, לעבר השיחים הרוחשים. אתה בודק מה מסתתר בתוך השיח, ולפתע אתה רואה בין השיחים ווארמפל קטן וחמוד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/265.png[/IMG] שמביט בך במבט תמוה, לא מבין מה אתה רוצה.
.[/QUOTE]
אני מביט בו במבט מוזר ולא מבין למה מה הוא רוצה מימני. אני אומר לו " הי ורמל אם רוצה שתהפוך לאחד מהפוקימונים שלי זה לא לעום לא יקרה.כדי שתחפש מאמן אחר.אז להתראות לך ורמפל נחמד " .אני נפרד מהורמפל ומשיך לחפש ביער אחרהפרופסור
-
[b]ליאור:[/b]
אתה נפרד מווארמפל ומחליט שלא להתאמן או לתפוס אותו, לכן אתה ממשיך בחיפושיך ביער אזליה.
עוברות כמה דקות של חיפושים, ולפתע אתה רואה שלושה עצים שעומדים בצורת משולש סימטרי לחלוטין. אתה מתחיל לחשוד מאוד ואתה חוקר את העצים, אתה מביט למעלה, בודק האם יש מחבוא על העצים או בין העצים, אך אינך רואה כלום.
-
[quote=Pooh;1118816]
אתה פוקד על ג'ולטיק להשתמש במתקפותיו, ומיד ג'ולטיק שולח גל רעם שפוגע בוולטורב, אך לא נראה שזה משפיע עליו כל כך והוא לא משתתק או נפצע. בנוסף, ג'ולטיק רץ לעבר וולטורב ואז שולח קורי חשמל שמכסים את וולטורב ומצמידים אותו לקרקע והוא משתתק וחסר אונים. ג'ולטיק מנצל את מצבו של וולטורב, רץ אליו ותוקף בעלוקת חיים שפוגעת בוולטורב וג'ולטיק נראה לפתע רענן ובריא יותר. וולטורב הלכוד לא מוותר, ותוקף בגלגול מהיר שפורץ שוב את קורי החשמל של ג'ולטיק. הוא ממשיך להתגלגל, ופוגע בג'ולטיק בחוזקה רבה עם מתקפת גלגול וג'ולטיק עף ומתרסק על אחד הסלעים בכאב. למרות פצעיו, ג'ולטיק קם על רגליו שוב, לא מוותר.
במקביל, אתה פונה את הפוקימונים שלך ופוקד עליהם להתפצל ולחפש סימנים או רמזים נוספים לפרופסור קולינס, ומיד שלושת הפוקימונים שלך נעים לכיוונים שונים בחיפושים.
[/quote]
"קדימה! תיצור כדור מקורי עכביש,ואז תזרוק אותו על וולטרוב! לאחר מכן תשתמש מספר פעמים בחיתוך זעם!!" אומר לג'ולטיק בצעקה בגלל שאדאג למצבו של פאנסיר.
לאחר מכן אחפש בעיניי מקום מוזר במערה.
-
[QUOTE=Pooh;1118829][b]ליאור:[/b]
אתה נפרד מווארמפל ומחליט שלא להתאמן או לתפוס אותו, לכן אתה ממשיך בחיפושיך ביער אזליה.
עוברות כמה דקות של חיפושים, ולפתע אתה רואה שלושה עצים שעומדים בצורת משולש סימטרי לחלוטין. אתה מתחיל לחשוד מאוד ואתה חוקר את העצים, אתה מביט למעלה, בודק האם יש מחבוא על העצים או בין העצים, אך אינך רואה כלום.[/QUOTE]
אני חושב לעצמי'משלוש סימטרי.כנראה שהעצים האלו מסתירים משהו מאחוריהם.אולי תמחבוא של הפרופסר.נשמע לי כמו אחלה מחבוא בשבילו.טוב כדי שאשלח את זובאט שיעוף למעלה שיבדוק זאת ' אני מוציא את זובאט החוצה ואומר לו" תעוף הכי גבוה שאתה יכול ותסתכל על העצים האלו בצורת משולש סימטרי.סתכל אם יש משהו ביניהם.אש יש תגיד לי
-
[b]קודק:[/b]
אתה לא יכול לעזוב את הפוקימון שלך להלחם לבד...
---
אתה פוקד על ג'ולטיק ליצור כדור מקורי עכביש, וג'ולטיק אכן מצליח ליצור דבר כזה, והוא מיד זורק אותו לעבר וולטורב, אך לא נראה שקורה משהו וולטורב רק מתגלגל אחורנית ונפצע קל מאוד. בנוסף, אתה מורה על ג'ולטיק לתקוף בחיתוכי זעם רבים, וג'ולטיק קופץ גבוה ואז נוחת עם חיתוכי זעם על וולטורב שנפגע בחוזקה ומתגלגל אחורנית עד שנפגע ע"י איזה סלע. למרו תזאת, וולטורב שולח לפתע ניצוץ לעבר ג'ולטיק.
לפתע, רק בויזל חוזר אליך ומהנהן לשלילה על כך שמצא רמזים או סימנים חדשים.
גולבאט*
---
אתה שולח את גולבאט לעוף גבוה בין המשולש שנוצר מהעצים, וגולבאט מתחיל לעוף גבוה מאוד עד שאתה כבר בקושי רואה אותו. גולבאט בודק היטב, ולאחר כמה שניות חוזר חזרה אליך במהירות ומהנהן לשלילה על כך שלא מצא כלום, לא את פרופסור קולינס ולא את צוות ונום או סימנים להם.
-
[QUOTE=Pooh;1118849][b]
גולבאט*
---
אתה שולח את גולבאט לעוף גבוה בין המשולש שנוצר מהעצים, וגולבאט מתחיל לעוף גבוה מאוד עד שאתה כבר בקושי רואה אותו. גולבאט בודק היטב, ולאחר כמה שניות חוזר חזרה אליך במהירות ומהנהן לשלילה על כך שלא מצא כלום, לא את פרופסור קולינס ולא את צוות ונום או סימנים להם.[/QUOTE]
אני אומר לגולבאט " יכול להיות שהפרופסור נמצא במחבוא תת קרקעי.עוף עוד גבוה ותקוף את העצים שיוצרים משולש סימטרי במתקפת על קולי.שתקוף בעל קולי נסה לא לפגוע בי ובפוקימונים החיים ביער"
-
אתה פוקד על גולבאט לעוף גבוה ואז לתקוף בעל קולי את העצים שיוצרים משולש, ומיד גולבאט מקשיב להוראותיך ועף גבוה ואז שולח על קולי מהיר וחזק על העצים וביניהם, משתדל שלא לפגוע בך או ביצורים חיים שביער, אך לא קורה כלום. נראה שהעצים יציבים מאוד וחזקים מאוד, אולי אפילו מכושפים. גם מתחת לאדמה במשולש עצמו לא קורה כלום ולא נפתע מחבוא תת קרקעי או משהו דומה. גובלאט חוזר אליך, ואתה רואה שגם הוא כבר מתחיל להתייאש.
-
[quote=Pooh;1118849][B]קודק:[/B]
אתה לא יכול לעזוב את הפוקימון שלך להלחם לבד...
---
אתה פוקד על ג'ולטיק ליצור כדור מקורי עכביש, וג'ולטיק אכן מצליח ליצור דבר כזה, והוא מיד זורק אותו לעבר וולטורב, אך לא נראה שקורה משהו וולטורב רק מתגלגל אחורנית ונפצע קל מאוד. בנוסף, אתה מורה על ג'ולטיק לתקוף בחיתוכי זעם רבים, וג'ולטיק קופץ גבוה ואז נוחת עם חיתוכי זעם על וולטורב שנפגע בחוזקה ומתגלגל אחורנית עד שנפגע ע"י איזה סלע. למרו תזאת, וולטורב שולח לפתע ניצוץ לעבר ג'ולטיק.
לפתע, רק בויזל חוזר אליך ומהנהן לשלילה על כך שמצא רמזים או סימנים חדשים.
[/quote]
[I]כתבתי שאני מסתכל בעיניי משהו מיוחד עד שהוא יגמור להתקיף[/I]
[I]~~~~~~~~~~~~~~~~[/I]
"רגע בויזל.." אומר לו ואורה לג'ולטיק "תשתמש בקורי חשמל על מנת לפוצץ את הניצוץ! לאחר מכן קורי עכביש על וולטרוב ולאחר שתכלא אותו שוב חיתוכי זעם!".
"טוב בויזל,תצפה בינתיים בקרב" אפנה אליו.
-
[QUOTE=Pooh;1118874][b]ליאור:[/b]
אתה פוקד על גולבאט לעוף גבוה ואז לתקוף בעל קולי את העצים שיוצרים משולש, ומיד גולבאט מקשיב להוראותיך ועף גבוה ואז שולח על קולי מהיר וחזק על העצים וביניהם, משתדל שלא לפגוע בך או ביצורים חיים שביער, אך לא קורה כלום. נראה שהעצים יציבים מאוד וחזקים מאוד, אולי אפילו מכושפים. גם מתחת לאדמה במשולש עצמו לא קורה כלום ולא נפתע מחבוא תת קרקעי או משהו דומה. גובלאט חוזר אליך, ואתה רואה שגם הוא כבר מתחיל להתייאש.[/QUOTE]
אהני אומר לגולבאט " טוב תחזור " .אני חושב 'כנראה שאצטרך את עזרת נאמל.סוג אש חזק על היער הזה'. אני מוציא את נאמל שיעזור לי " תקשיב תשתמש בגחלת על 3העצים האלו שיוצרים משולש סימטרי.אני רוצה שתשרוף אותם "
-
[quote]תומר:
מבוהל, אתה מוציא את הנאצ'קרוו מהפוקדור שלו ופוקד עליו במהרה שינופף עם כנפיו בחוזקה ויכבה את הבקתה הבוערת, והאנצ'קרוו מתחיל לנופף בחוזקה אך נראה שזה יקח לו הרבה זמן.
במקביל, אתה בדיוק פוקד על קינדאי לתקוף בחבטת שביט, ומיד קינדאי קופץ לגובה לכיוון מייטיאנה עם כף רגל בוערת במתקפת חבטת שביט, אך רגע לפני שקינדאי פוגע, מייטיאנה מבחין בו והוא קופץ הצידה במהירות ומתחמק מההתקפה החזקה של קינדאי. "היי ילד מה אתה עושה פה?!" צועק עליך החייל בזעם ואז מצביע לעבר קינדאי, "קדימה מייטיאנה! כדור צל!" צועק החייל ומייטיאנה שולח לפתע כדור צל חזק ואימתני לעבר קינדאי.
אתה רואה שהאנצ'קרוו מתקדם מעט בכיבוי השריפה, אך נראה שזה תהליך ממשוך מאוד.[/quote]
"קינדאי תתחמק ואז תתקוף בשריטה עם אגרוף שביט את מייטיאנה!" אפקוד על קינדאי, "אתה מסוגל האנצ'אקרוו!" אומר להאנצ'קרוו בעידוד.
-
[b]קודק:[/b]
ג'ולטיק שולח מיד קורי חשמל בניסיון לעצור את הניצוץ, אך ג'ולטיק מחמיץ והניצוץ פוגע בו אך לא משפיע עליו כל כך למרות שהוא נופל לאחור. בנוסף, ג'ולטיק מוסיף ושולח קורי עכביש אך וולטורב נע במהירות הצידה ומצליח להתחמק, אך ג'ולטיק לא מוותר ויוצא בחיתוך זעם חזק שפוגע בוולטורב ו-וולטורב נפצע. למרות פצעיו, וולטורב יוצא לפתע בגלגול במהיר וחזק לעבר ג'ולטיק, ואתה נזכר שהגלגול פצע קשה בפעם הקודמת את ג'ולטיק.
לפתע, גם וויסמאר חוזר אליך ומהנהן לשלילה על כך שגם הוא לא מצא כלום בסביבת המערה שקשורה לפרופסור קולינס.
אתה מחזיר את גולבאט המיואש, ומוציא במקומו את נאמל שנראה נחוש לפתירת המשימה. אתה מורה על נאמל לתקוף בגחלת על שלושת העצים, ומיד נאמל שולח כדורי אש בוערים שפוגעים בעצים והם עולים באש - אך אתה שם לב שהעצים לא נאכלים! הם עולים באש אך לא נשרפים!
לפתע, אתה מרגיש רוח חזקה שבאה מאחוריך ולפתע מכבה את האש שעל העצים, ואתה רואה שהעצים נשארו במצב מצויין בדיוק כמו מקודם. פתאום, אתה שומע באוזניך מין שירה חלשה אך יפה מאוד, אתה מסתובב סביב עצמך מחפש מאיפה השירה באה אך אינך רואה כלום. לפתע, הילה ירוקה מופיעה סביב נאמל והוא מרחף באוויר, ואז בבת אחת מתרסק על הקרקע בחוזקה רבה. אתה רואה שנאמל התעלף. אתה מרגיש לפתע פחד רב מהמקרים המוזרים שקרו כעת.
אתה פוקד על קינדאי להתחמק, ובמזל קינדאי קופץ בהצלחה ומתחמק מכדור הצל החזק של מייטיאנה. מיד, קינדאי רץ בתכנון לתקוף בחבטת שביט עם שריטה, "כשהוא קרוב אליך, כדור צל!" צועק החייל ורגע לפני שקינדאי פוגע במייטיאנה, מייטיאנה מוציא מפיו כדור צל חזק שפוגע בקינדאי וקינדאי עף גבוה ומתרסק על אחד הסלעים בחוזקה. אתה רואה שקינדאי נפצע קשה.
במקביל, אתה רואה כי האנצ'קרוו מתקדם וממשיך לנופף בכנפיו והאש נכבת לאט לאט.
-
[QUOTE=Pooh;1118915][b]
אתה מחזיר את גולבאט המיואש, ומוציא במקומו את נאמל שנראה נחוש לפתירת המשימה. אתה מורה על נאמל לתקוף בגחלת על שלושת העצים, ומיד נאמל שולח כדורי אש בוערים שפוגעים בעצים והם עולים באש - אך אתה שם לב שהעצים לא נאכלים! הם עולים באש אך לא נשרפים!
לפתע, אתה מרגיש רוח חזקה שבאה מאחוריך ולפתע מכבה את האש שעל העצים, ואתה רואה שהעצים נשארו במצב מצויין בדיוק כמו מקודם. פתאום, אתה שומע באוזניך מין שירה חלשה אך יפה מאוד, אתה מסתובב סביב עצמך מחפש מאיפה השירה באה אך אינך רואה כלום. לפתע, הילה ירוקה מופיעה סביב נאמל והוא מרחף באוויר, ואז בבת אחת מתרסק על הקרקע בחוזקה רבה. אתה רואה שנאמל התעלף. אתה מרגיש לפתע פחד רב מהמקרים .[/QUOTE]
מצאתי תפרופסור ?.אני במתח
--------------------------------------------------
לאחר שאני מתגבר על הפחד שאוחז בי אני אומר " יואו מגניב יש ביער הזה עצים מכשופים.אור ירוק כיסח לי את נאמל ". אני אומר לנאמל " שעית עבודה מעולה " .אני מחזיר אותו לפוכדור וחושב לעצמי'עצים מכשופים שלא נשרפים.זה מאוד מוזר ויזה מישהו מגן עליהם.זה אומר רק דבר אחד פרופסור קולניס נמצא בקרבת מקום' . אני אומר למישזה לא היה" טוב מי אתה ולמה כיסחת לי את נאמל.איך העצים שיוצרים משולש סימטרי לא נשרפו?"
-
[quote=Pooh;1118915][B]קודק:[/B]
ג'ולטיק שולח מיד קורי חשמל בניסיון לעצור את הניצוץ, אך ג'ולטיק מחמיץ והניצוץ פוגע בו אך לא משפיע עליו כל כך למרות שהוא נופל לאחור. בנוסף, ג'ולטיק מוסיף ושולח קורי עכביש אך וולטורב נע במהירות הצידה ומצליח להתחמק, אך ג'ולטיק לא מוותר ויוצא בחיתוך זעם חזק שפוגע בוולטורב ו-וולטורב נפצע. למרות פצעיו, וולטורב יוצא לפתע בגלגול במהיר וחזק לעבר ג'ולטיק, ואתה נזכר שהגלגול פצע קשה בפעם הקודמת את ג'ולטיק.
לפתע, גם וויסמאר חוזר אליך ומהנהן לשלילה על כך שגם הוא לא מצא כלום בסביבת המערה שקשורה לפרופסור קולינס.
[/quote]
"טוב וויסמאר,חכה!" אומר לו ואפנה אל ג'ולטיק "קדימה! תעצור את הגלגול עם טקטיקת כדור החוטים! לאחר שוולטרוב יילכד בחוטים תשתמש שוב בחיתוכי זעם ותגמור את הקרב אחת ולתמיד!" אומר לו.
"וויסמאר,אני רוצה שתשתמש ברעש במערה,כך כל הפוקימונים יצאו,וכך גם האנשים בכדי לבדוק מהו הרעש" אומר לו.
-
[quote]תומר:
אתה פוקד על קינדאי להתחמק, ובמזל קינדאי קופץ בהצלחה ומתחמק מכדור הצל החזק של מייטיאנה. מיד, קינדאי רץ בתכנון לתקוף בחבטת שביט עם שריטה, "כשהוא קרוב אליך, כדור צל!" צועק החייל ורגע לפני שקינדאי פוגע במייטיאנה, מייטיאנה מוציא מפיו כדור צל חזק שפוגע בקינדאי וקינדאי עף גבוה ומתרסק על אחד הסלעים בחוזקה. אתה רואה שקינדאי נפצע קשה.
במקביל, אתה רואה כי האנצ'קרוו מתקדם וממשיך לנופף בכנפיו והאש נכבת לאט לאט. [/quote]
"קינדאי תתאושש!" אגיד לקינדאי, "צא מגנטון תשתמש בנעילה ואז מכת ברק על מייטיאנה!" אומר ואז אוציא את מגנטון החוצה.
-
מתגבר על הפחד, אתה מחזיר את נאמל וצועק באוויר, מחכה לתשובה מהלא נודע. אתה מביט מעלה בין שלושת העצים, ולפתע אתה רואה אור ירוק בהיר בוהק וחזק שמסנוור לך את העיניים ולפתע, מתוך האור מגיע מולך סלבי! [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/251.png[/IMG]
משותק מהדהמה, אתה מביט בסלבי והוא מביט בך. לפתע, עיניו של סלבי נעשות ירוק בהיר כמו ההילה שהייתה לנאמל, ואז בבת אחת אור לבן מסנוור נוצר ואתה לא רואה כלום.
אתה קם באמצע קרחת יער ביער אזליה, ואתה מרגיש כאב חזק בראש - אתה מבין שהתעלפת בגלל סלבי. אתה מביט סביב ולא רואה את משולש העצים בסביבה.
ג'ולטיק שולח שוב כדור עשוי מקורי עכביש אך לא נראה שזה עושה משהו חוץ מלהתגלגל ולפגוע באיטיות ובקושי בוולטורב, אך מיד ג'ולטיק קופץ ותוקף בחיתוכי זעם חזקים, ו-וולטורב נפגע בחוזקה ונופל לאחור בכאב. אתה מביט ורואה שוולטורב שוכב על הקרקע, מעולף.
במקביל, אתה מורה לוויסמאר לתקוף במתקפת רעש חזקה, אשר כוחה מוגבר בזכות ההדים במערה וזה גורם גם לג'ולטיק ובויזל להפגע והם נרתעים לאחור. אתה מביט ובודק האם קרה משהו בעקבות הרעש, אך לא נראה שקרה משהו מיוחד. עוברות כמה שניות, וגם סוואבלו חוזר אליך וגם הוא מהנהן בשלילה למציאת רמזים.
אתה לא יכול לעשות קרב של 2 על 1...
תגיב מחדש לתגובה הקומדת.
-
[quote]תומר:
במקביל, אתה רואה כי האנצ'קרוו מתקדם וממשיך לנופף בכנפיו והאש נכבת לאט לאט. [/quote]
אני אחזיר את קינדאי לפוכדור שלו ואז אוציא את מגנטון החוצה, "מגנטון תשתמש בנעילה ואז מכת ברק על מייטיאנה!" אפקוד על מגנטון.
-
[b]תומר:[/b]
אתה מחזיר את קינדאי אשר נראה מאוכזב לפוקדור שלו כדי שינוח. מיד, אתה מוציא את מגנטון לקרב שילחם במקומו, ומגנטון נראה נחוש מאוד להלחם. "אז אני מבין שהחלפת פוקימון אה... זה לא יעזור לך!" צועק החייל בכעס ומצחקק ברשעות, "דחיפה!" מוסיף החייל ומייטיאנה מתחיל לדהור במהירות לעבר מגנטון. אתה פוקד על מגנטון להשתמש בנעילה, אך בגלל הריצה המהירה של מייטיאנה הוא לא מצליח להנעל עליו, ואז ברגע של חוסר ריכוז, מגנטון נפגע מהדחיפה של מייטיאנה ונופל לאחור בכאב. למרות הפגיעה, מגנטון חוזר לרחף באוויר, ושולח מכת ברק חזקה שפוגעת במייטיאנה אשר גם נפגע וגם הוא מתגלגל אחורנית. "קום כבר מייטיאנה!" צועק בזעם החייל ומייטיאנה חוזר לרגליו.
-
[quote]תומר:
אתה מחזיר את קינדאי אשר נראה מאוכזב לפוקדור שלו כדי שינוח. מיד, אתה מוציא את מגנטון לקרב שילחם במקומו, ומגנטון נראה נחוש מאוד להלחם. "אז אני מבין שהחלפת פוקימון אה... זה לא יעזור לך!" צועק החייל בכעס ומצחקק ברשעות, "דחיפה!" מוסיף החייל ומייטיאנה מתחיל לדהור במהירות לעבר מגנטון. אתה פוקד על מגנטון להשתמש בנעילה, אך בגלל הריצה המהירה של מייטיאנה הוא לא מצליח להנעל עליו, ואז ברגע של חוסר ריכוז, מגנטון נפגע מהדחיפה של מייטיאנה ונופל לאחור בכאב. למרות הפגיעה, מגנטון חוזר לרחף באוויר, ושולח מכת ברק חזקה שפוגעת במייטיאנה אשר גם נפגע וגם הוא מתגלגל אחורנית. "קום כבר מייטיאנה!" צועק בזעם החייל ומייטיאנה חוזר לרגליו. [/quote]
"מגנטון תשתמש עכשיו בכדור חשמל ואז תחזק אותו במכת חשמל!" אפקוד על מגנטון, "אתה מסוגל מגנטון! אני מאמין בך חבר!"
-
מגנטון שולח כדור חשמל מהיר לעבר מייטיאנה, ואז מוסיף מכת ברק חזקה אשר גם מגדילה את הכדור וגם מגבירה לו את המהירות למהירות הרבה יותר גבוהה, ומייטיאנה נפגע קשה ונופל לקרקע בחוזקה ובכאב. "קום כבר פוקימון עלוב!" צועק החייל בכעס ומייטיאנה חוזר לרגליו למרות פצעיו, "יופי, עכשיו נשיכה!" צועק החייל ומיד מייטיאנה רץ במהירות לעבר מגנטון, ולפני שאתה מספיק להגיב, מייטיאנה נושך את מגנטון בחוזקה ומגנטון נפגע ונרתע לאחור בכאב, "יופי!" צועק החייל בחיוך ומצחקק.
-
[QUOTE=Pooh;1119919][b]תומר:[/b]
מגנטון שולח כדור חשמל מהיר לעבר מייטיאנה, ואז מוסיף מכת ברק חזקה אשר גם מגדילה את הכדור וגם מגבירה לו את המהירות למהירות הרבה יותר גבוהה, ומייטיאנה נפגע קשה ונופל לקרקע בחוזקה ובכאב. "קום כבר פוקימון עלוב!" צועק החייל בכעס ומייטיאנה חוזר לרגליו למרות פצעיו, "יופי, עכשיו נשיכה!" צועק החייל ומיד מייטיאנה רץ במהירות לעבר מגנטון, ולפני שאתה מספיק להגיב, מייטיאנה נושך את מגנטון בחוזקה ומגנטון נפגע ונרתע לאחור בכאב, "יופי!" צועק החייל בחיוך ומצחקק.[/QUOTE]
"אוי לא! מגנטון תתאושש!" אגיד למגנטון ואז אבדוק בעזרת הראייה שלי מה עם האנצ'אקרוו, "מגנטון אתה חייב לחסל אותו! תשתמש בנעילה ואז מכת ברק!" אפקוד על מגנטון.
-
[QUOTE=Pooh;1118816][B]
אתה פוקד על פוליוורל לנסות שוב פעימת מים, אך שוב פוליוורל נכשל ובגלל ניסיונו הכושל הרפש המגעיל פוגע בו ופוליוורל עף לאחור ונפצע קשה. למרות פצעיו, פוליוורל קם שוב על רגליו ושולח קרן בועות נוספת לעבר גריימר, "תתחמק גריימר!" צועק החייל ומיד גריימר מצליח להתחמק במזל מקרן הבועות של פוליוורל. "עכשיו סטירת בוץ!" צועק החייל ולפתע גריימר שולח בוץ מהיר וחזק לעבר פוליוורל.[/QUOTE]
"לא, פוליווירל! עכשיו אקדח מים משולב עם קרן בועות ואז יריית בוץ!" אני אומר בדאגה לפוליווירל וחושב:' אחרי המשימה אני אעבוד איתו על פעימת מים.' אני חושב בהחלטיות
-
אתה בודק מה קורה עם האנצ'קרוו, ואתה רואה שהוא כבר מתקדם בכיבוי השריפה ואתה רואה שהוא כבר תשוש מאוד מהמאמצים הרבים שהוא עושה.
בינתיים, אתה פוקד על מגנטון להשתמש בנעילה, אך מיד החייל שומע אותך כשאתה צועק זאת, "מייטיאנה תתחיל לנוע במהירות כך שמגנטון לא ינעל עליך!" צועק החייל בחשש ומיד מייטיאנה מתחיל לרוץ לכל עבר, ומגנטון לא מצליח להנעל עליו ולתקוף, "עכשיו תן לו כדור צל!" צועק החייל ומיד מייטיאנה מנצל את המצב המבולבל של מגנטון ושולח לעברו כדור צל אימתני.
פוליוורל שולח אקדח מים משולב בקרן בועות שפוגע ביריית הבוץ הגריימר ומבטל את המתקפה של גריימר. לאחר מכן, פוליוורל רץ לעבר גריימר, ואז תוקף מטווח קרוב ביריית בוץ מצויינת את גריימר שנפגע בחוזקה ועף על הקרקע בכאב. אתה מביט ורואה שגריימר שוכב על הקרקע, מעולף. "לא!" צועק החייל בכעס ומחזיר את גריימר.
"מה הפרופסור יגיד עכשיו?" שואל החייל בעל הגריימר את החייל השני, "שתוק!" צועק החייל בעל הטראביש ונותן מכה קטנה עם המרפק שלו לצלע של החייל השני. לפתע, אחד החיילים מוציא מכיסו מין כדור קטן ואפור, מה שמזכיר לך מאוד פוקסמוק, ואז הוא מטיח אותו בחוזקה בקרקע ואז עשן כבד נוצר באיזור. לאחר כמה שניות, מסך העשן מתפוגג ואתה רואה את פוליוורל לידך, אך אתה לא רואה את החיילים מסביב.
"אתה בסדר?" אתה שומע לפתע קול מאחוריך, אתה מסתובב ורואה מאחוריך את סגן המפקד דארן ולצידו הגרוולייט המפורסם שלו [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/57/Spr_BW_Cress.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/58.png[/IMG]
-
[quote]תומר:
אתה בודק מה קורה עם האנצ'קרוו, ואתה רואה שהוא כבר מתקדם בכיבוי השריפה ואתה רואה שהוא כבר תשוש מאוד מהמאמצים הרבים שהוא עושה.
בינתיים, אתה פוקד על מגנטון להשתמש בנעילה, אך מיד החייל שומע אותך כשאתה צועק זאת, "מייטיאנה תתחיל לנוע במהירות כך שמגנטון לא ינעל עליך!" צועק החייל בחשש ומיד מייטיאנה מתחיל לרוץ לכל עבר, ומגנטון לא מצליח להנעל עליו ולתקוף, "עכשיו תן לו כדור צל!" צועק החייל ומיד מייטיאנה מנצל את המצב המבולבל של מגנטון ושולח לעברו כדור צל אימתני.[/quote]
"מגנטון תפוצץ את הכדור צל במכת ברק ואז תשלח כדור חשמל לעבר מייטיאנה! אתה מסוגל!" אומר בעידוד למגנטון.
-
מגנטון שולח מכת ברק לעבר כדור הצל אך הוא מפספס את הכדור, ולכן הוא שולח כדור חשמל שכן פוגע בכדור הצל רגע לפני שהוא מגיע למגנטון. שני הכדורים, הצל והחשמל, נפגעים אחד בשני ומתפוצצים בחוזקה מה שיוצר מסך עשן קטן וסמיך אשר מתפוגג במהירות.
"קדימה מייטיאנה," צועק החייל ומצביע לעבר מגנטון, "נשיכה בכל הכוח!" ולפתע מייטיאנה רץ במהירות לעבר מגנטון עם לסת פתוחה מוכנה לנשיכה.
-
[QUOTE=Pooh;1120022][b]תומר:[/b]
מגנטון שולח מכת ברק לעבר כדור הצל אך הוא מפספס את הכדור, ולכן הוא שולח כדור חשמל שכן פוגע בכדור הצל רגע לפני שהוא מגיע למגנטון. שני הכדורים, הצל והחשמל, נפגעים אחד בשני ומתפוצצים בחוזקה מה שיוצר מסך עשן קטן וסמיך אשר מתפוגג במהירות.
"קדימה מייטיאנה," צועק החייל ומצביע לעבר מגנטון, "נשיכה בכל הכוח!" ולפתע מייטיאנה רץ במהירות לעבר מגנטון עם לסת פתוחה מוכנה לנשיכה.[/QUOTE]
"מגנטון ניצוץ!" אצעק בחשש אך לא אראה זאת, "ואז מכת ברק! אתה מסוגל מגנטון!" אוסיף לאחר מכן.
-
מגנטון שולח ניצוץ מהיר על מייטיאנה שבולם אותו מהריצה והנשיכה, ומייטיאנה נרתע ונופל מעט לאחור, ואז מגנטון מנצל את המצב של מייטיאנה, ושולח מיד מכת ברק חזקה שפוגעת במייטיאנה ומייטיאנה נפגע קשה ובכאב. "קום כבר פוקימון אפס!" צועק החייל בזעם, ומייטיאנה, אשר תשוש ופצוע מאוד, קם בקושי על הרגליים, "עכשיו ניב אש!" צועק החייל בכעס ומייטיאנה מתחיל לרוץ שוב, ואתה רואה שהריצה שלו קצת פחות מהירה, לעבר מגנטון עם לסת פתוחה וניבים שנעשים מעט אדומים.
-
[QUOTE=Pooh;1120027][b]תומר:[/b]
מגנטון שולח ניצוץ מהיר על מייטיאנה שבולם אותו מהריצה והנשיכה, ומייטיאנה נרתע ונופל מעט לאחור, ואז מגנטון מנצל את המצב של מייטיאנה, ושולח מיד מכת ברק חזקה שפוגעת במייטיאנה ומייטיאנה נפגע קשה ובכאב. "קום כבר פוקימון אפס!" צועק החייל בזעם, ומייטיאנה, אשר תשוש ופצוע מאוד, קם בקושי על הרגליים, "עכשיו ניב אש!" צועק החייל בכעס ומייטיאנה מתחיל לרוץ שוב, ואתה רואה שהריצה שלו קצת פחות מהירה, לעבר מגנטון עם לסת פתוחה וניבים שנעשים מעט אדומים.[/QUOTE]
"עכשיו תגמור אותו בצליל מתכת לפה שלו!" אומר למגנטון ואז אסגור את האוזניים שלי, "תוסיף גם לצליל מתכת מכת ברק!" אוסיף לאחר שהוא ישלח את הצליל מתכת.
-
אתה סותם את אוזניך, ומיד מגנטון שולח צליל מתכתי חזק ומרעיש שעוצר את מייטיאנה ומקפיא אותו במקום, ואתה רואה שגם החייל נרתע ונפגע באוזניים. לאחר מכן, מגנטון שולח מכת ברק חזקה ומצויינת שפוגעת בחוזקה במייטיאנה בכאב והוא נפגע בחוזקה על הקרקע. אתה מביט ורואה שמייטיאנה מעולף על הקרקע. "לא!" צועק החייל בזעם ומחזיר את מייטיאנה לפוקדור שלו. "אל תדאג זה לא יגמר פה..." לוחש החייל בכעס ומשתגר מהמקום.
אתה בודק ורואה כי האנצ'קרוו כבר התקדם מאוד בכיבוי הביתן, למרות כמה להבות שנשארו, ואתה רואה שהאנצ'קרוו כבר תשוש מאוד.
-
[QUOTE=Pooh;1120032][b]תומר:[/b]
אתה סותם את אוזניך, ומיד מגנטון שולח צליל מתכתי חזק ומרעיש שעוצר את מייטיאנה ומקפיא אותו במקום, ואתה רואה שגם החייל נרתע ונפגע באוזניים. לאחר מכן, מגנטון שולח מכת ברק חזקה ומצויינת שפוגעת בחוזקה במייטיאנה בכאב והוא נפגע בחוזקה על הקרקע. אתה מביט ורואה שמייטיאנה מעולף על הקרקע. "לא!" צועק החייל בזעם ומחזיר את מייטיאנה לפוקדור שלו. "אל תדאג זה לא יגמר פה..." לוחש החייל בכעס ומשתגר מהמקום.
אתה בודק ורואה כי האנצ'קרוו כבר התקדם מאוד בכיבוי הביתן, למרות כמה להבות שנשארו, ואתה רואה שהאנצ'קרוו כבר תשוש מאוד.[/QUOTE]
"האנצ'אקרוו ומגנטון, תודה שעזרתם לי." אומר להם ואחזיר אותם לפוכדורים שלהם, "בוא נראה אם אתה יכול לעזור קינדאי!" אומר ואז אוציא את קינדאי החוצה.
"מצטער שהחזרתי אותך, פחדתי שתיפגע ודרך אגב אתה יכול לשאוב אש?" אשאל את קינדאי, אחכה לתשובה שלו.
-
[QUOTE=Pooh;1119901][B]ליאור:[/B]
מתגבר על הפחד, אתה מחזיר את נאמל וצועק באוויר, מחכה לתשובה מהלא נודע. אתה מביט מעלה בין שלושת העצים, ולפתע אתה רואה אור ירוק בהיר בוהק וחזק שמסנוור לך את העיניים ולפתע, מתוך האור מגיע מולך סלבי! [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/251.png[/IMG]
משותק מהדהמה, אתה מביט בסלבי והוא מביט בך. לפתע, עיניו של סלבי נעשות ירוק בהיר כמו ההילה שהייתה לנאמל, ואז בבת אחת אור לבן מסנוור נוצר ואתה לא רואה כלום.
אתה קם באמצע קרחת יער ביער אזליה, ואתה מרגיש כאב חזק בראש - אתה מבין שהתעלפת בגלל סלבי. אתה מביט סביב ולא רואה את משולש העצים בסביבה.
.[/QUOTE]
אני מתחיל לצעוק בקול רם לכול עבר" הלו יש פה מישהו? הלו יש פה מישהו בכלל? אפשר לדעת איפה אני נמצא ולמה אני נמצא פה בכלל? סלבי ראיתי אותך מקודם אז אתה קשור לזה שאני נמצא במקום הזה ?"
-
אתה מחזיר את מגנטון ואת האנצ'קרוו לפוקדורים שלהם, למרות שעדיין הבקתה עולה בלהבות. במקומם, אתה מוציא את קינדאי החוצה, ואתה מיד שואל אותו האם הוא יכול לשאוב אש. קינדאי מתלבט לשנייה ומגרד בראשו, ואז מהנהן לשלילה.
"נאגל, קדימה אקדח מים!" צועק לפתע קול מאחוריך ולפתע אתה רואה מין פוקימון דמוי תנין קטן [IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/IdoAlo10/ABC/knugle.gif[/IMG] קופץ ומוציא מפיו אקדח מים מהיר שמכבה לגמרי את הבקתה הבוערת. אתה מביט מאחוריך ורואה מאמן די גבוה עם שיער חום עם גוון כתום, חולצה שחורה ומכנסיים חומות לגופו, וחיוך מעט ערמומי בפניו [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/f6/BlueHGSS.gif[/IMG] "אתה בסדר?" שואל המאמן בחיוך קטן, ומיד פוקימון התנין הקרוי נאגל חוזר אליו ונעמד בחיוך רחב לצידו, "קוראים לי דוויט מקרוברטס." הוא מוסיף ומלטף את הפוקימון שלו.
אתה קם וצועק בחוזקה לאוויר בשאילת שאלות שונות לגבי מיקומך ולגבי סלבי, אך אתה לא שומע כלום. אף רחש, אף צליל, אף תשובה.
"אתה ביער אזליה," אומר לפתע קול מאחוריך, אתה מסתובב ואתה רואה מאמנת חמודה לא גבוהה במיוחד, ולגופה שמלה עד הברך בצבע תכלת והיא מחייכת חיוך קטן ונחמד, "באמת ראית פה את סלבי?" היא מוסיפה בשאלה.
-
[QUOTE=Pooh;1120100][B]תומר:[/B]
אתה מחזיר את מגנטון ואת האנצ'קרוו לפוקדורים שלהם, למרות שעדיין הבקתה עולה בלהבות. במקומם, אתה מוציא את קינדאי החוצה, ואתה מיד שואל אותו האם הוא יכול לשאוב אש. קינדאי מתלבט לשנייה ומגרד בראשו, ואז מהנהן לשלילה.
"נאגל, קדימה אקדח מים!" צועק לפתע קול מאחוריך ולפתע אתה רואה מין פוקימון דמוי תנין קטן [IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/IdoAlo10/ABC/knugle.gif[/IMG] קופץ ומוציא מפיו אקדח מים מהיר שמכבה לגמרי את הבקתה הבוערת. אתה מביט מאחוריך ורואה מאמן די גבוה עם שיער חום עם גוון כתום, חולצה שחורה ומכנסיים חומות לגופו, וחיוך מעט ערמומי בפניו [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/f6/BlueHGSS.gif[/IMG] "אתה בסדר?" שואל המאמן בחיוך קטן, ומיד פוקימון התנין הקרוי נאגל חוזר אליו ונעמד בחיוך רחב לצידו, "קוראים לי דוויט מקרוברטס." הוא מוסיף ומלטף את הפוקימון שלו.
[/QUOTE]
"רון, רון סינה הוא שמי." אומר ואז אושיט את ידי לעברו, "אתה מכיר את פרופסור קולינס? אם כן אתה יודע איפה הוא?" אשאל לאחר לחיצת היד.
-
[QUOTE=Pooh;1120100][B]
אתה קם וצועק בחוזקה לאוויר בשאילת שאלות שונות לגבי מיקומך ולגבי סלבי, אך אתה לא שומע כלום. אף רחש, אף צליל, אף תשובה.
"אתה ביער אזליה," אומר לפתע קול מאחוריך, אתה מסתובב ואתה רואה מאמנת חמודה לא גבוהה במיוחד, ולגופה שמלה עד הברך בצבע תכלת והיא מחייכת חיוך קטן ונחמד, "באמת ראית פה את סלבי?" היא מוסיפה בשאלה.[/QUOTE]
אני אומר לילדה" כן פגשתי את סלבי למס' רגעים ואז אני מוצא את עצמי פה.חשבתי שאני במקום אחר ולא ביער אזליה.טוב מי את? ומה שמך?.טוב ראית פה במקרה עצים שיצורים משולש סימטרי איפשהו בסביבה ?"