-
[COLOR="Sienna"]עומר
"אני לא נלחם נגדכם, ואני לא שופט אני פשוט לא רוצה שמייקי ילך לאיבוד עוד פעם" אמרה הנער, "טוב בואו נתחיל!" קרא הילד שהתעצבן אל הנער פתאום ראית את דניס! וטריקו התחיל להסמיק מאוד![/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
היא שולפת מתיקה הקטן עלון ששם כתוב "מדריך פעיליות בספינה" וקוראת "כתוב שיש פה ג'קוזי צפייה בפוקימוני מים קרבות במים ולא במים פינג פונג פוקימונים מועדון והופפעות של פוקימוני מים מאולפים" קראה בריאנה [/COLOR]
[COLOR="Olive"]
דניס
ראלטס מוותרת אל העניין ומביטה אלייך, פתאום אתה רואה את עומר באחד השולחנות![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1130618][COLOR="Sienna"]עומר
"אני לא נלחם נגדכם, ואני לא שופט אני פשוט לא רוצה שמייקי ילך לאיבוד עוד פעם" אמרה הנער, "טוב בואו נתחיל!" קרא הילד שהתעצבן אל הנער פתאום ראית את דניס! וטריקו התחיל להסמיק מאוד![/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
היא שולפת מתיקה הקטן עלון ששם כתוב "מדריך פעיליות בספינה" וקוראת "כתוב שיש פה ג'קוזי צפייה בפוקימוני מים קרבות במים ולא במים פינג פונג פוקימונים מועדון והופפעות של פוקימוני מים מאולפים" קראה בריאנה [/COLOR]
[COLOR="Olive"]
דניס
ראלטס מוותרת אל העניין ומביטה אלייך, פתאום אתה רואה את עומר באחד השולחנות![/COLOR][/QUOTE]
התכוונת אייס :)
~~~
"היי אייס,בוא,אנחו בדיוק עושים קרב קטן!" אזמין אותו לצפות אסתכל על טריקו "אל תתבייש.." אומר לו.
-
[quote=sigal123;1130618][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]ראלטס מוותרת אל העניין ומביטה אלייך, פתאום אתה רואה את עומר באחד השולחנות![/COLOR][/quote]
"היי עומר!" אקרא אליו "רוצה לשחק?"
-
[QUOTE=sigal123;1130618][COLOR="Sienna"]
[COLOR="Green"]מייקל
[/COLOR][/QUOTE]
"בואי נלך לפינג פונג פוקימונים. אני חושב שזה יכול להיות נחמד." אני אומר בחביבות ומתחיל ללכת לשם, אבל עוצר פתאום, מסתובב, ושואל את בריאנה:" רגע, איפה זה בכלל?" אני אשאל בטימטום קל
-
[COLOR="DarkOliveGreen"]עומר ואייס
שיכם בבעיה,
עומר כבר בקרב כשאייס רוצה להיות יחד אם עומר , טום מביט אל שניכם "יאלה שניכם נגד שניהם" אמר טום בחיוך ופתר את שני הבעיות[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
"יש פה מפה" אמרה בריאנה והראתה לך את המפה שבעמוד האחרון של העלון
[IMG]http://up352.siz.co.il/up2/mcnar2yxt2kz.bmp[/IMG] (הקומה שלמטה למטה זה מינוס 1 [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1130642][COLOR=darkolivegreen]עומר ואייס[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]שיכם בבעיה,[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]עומר כבר בקרב כשאייס רוצה להיות יחד אם עומר , טום מביט אל שניכם "יאלה שניכם נגד שניהם" אמר טום בחיוך ופתר את שני הבעיות[/COLOR]
[/quote]
"מי זה שניהם?" אשאל את טום
-
[QUOTE=sigal123;1130642][COLOR="DarkOliveGreen"]עומר ואייס
שיכם בבעיה,
עומר כבר בקרב כשאייס רוצה להיות יחד אם עומר , טום מביט אל שניכם "יאלה שניכם נגד שניהם" אמר טום בחיוך ופתר את שני הבעיות[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
"יש פה מפה" אמרה בריאנה והראתה לך את המפה שבעמוד האחרון של העלון
[IMG]http://up352.siz.co.il/up2/mcnar2yxt2kz.bmp[/IMG] (הקומה שלמטה למטה זה מינוס 1 [/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, בואי נלך למעלית. זה אמור להיות משמאל למעלית." אני אומר ויורד במעלית עם בריאנה לקומה מינוס אחד. אחרי שאני מגיע אני נכנס לחדר משמאלי, ומחפש שולחן פנוי, ואולי גם מישהו שאני מכיר.
-
[QUOTE=Real Spartan;1130650]"מי זה שניהם?" אשאל את טום[/QUOTE]
"שניהם זה אלה." אומר לאייס ואצביע לו על המתחרים שלנו "קדימה,קח את המטקה שלך!" אגיש לאייס את המטקה.
אז אפנה אל טום ואלחש לו "אחרי זה נשחק ביחד אם אתה רוצה.." אודיע לו.
-
[COLOR="DarkOliveGreen"]עומר ודניס
טום מהנהן להסכמה ושניכם לוקחים את המטקות "את מי אתם בוחרים כפוקימון?" שאל הילד שהתברר שמייקי [/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתם נכנסים למקום ומחפשים שולחן פנוי ופתאום רואים את טום ועומר ועוד ארבעה נערים!
שניים אתה לא מכיר אבל תשניים האחרים אתה מזהה כ.. ג'ו ומייקי![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1130670][COLOR="DarkOliveGreen"]עומר ודניס
טום מהנהן להסכמה ושניכם לוקחים את המטקות "את מי אתם בוחרים כפוקימון?" שאל הילד שהתברר שמייקי [/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
שניים אתה לא מכיר אבל תשניים האחרים אתה מזהה כ.. ג'ו ומייקי![/COLOR][/QUOTE]
"אני עם טריקו!" אענה לו בחיוך.
"עם מי אתה? אשאל את אייס "אולי תבחר את ראטלס..?" אציע לו
-
[QUOTE=sigal123;1130670][COLOR="DarkOliveGreen"]עומר ודניס
[COLOR="Green"]מייקל
שניים אתה לא מכיר אבל תשניים האחרים אתה מזהה כ.. ג'ו ומייקי![/COLOR][/QUOTE]
"היי! עומר! ג'ו! מייקי! טום! מה קורה?" אני אשאל בחיוך וארוץ אליהם בחיוך, תוך שאני חושב:" או, מעולה. סוף סוף אני לא אהיה רק לבד עם בריאנה בספינה." אני חושב וחיוך קל עולה על פניי
-
[quote=sigal123;1130670][COLOR=darkolivegreen]עומר ודניס[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]טום מהנהן להסכמה ושניכם לוקחים את המטקות "את מי אתם בוחרים כפוקימון?" שאל הילד שהתברר שמייקי [/COLOR][/quote]
"אני אשתמש בלארי, הלארביטר שלי" אגיד ואלטף את וולף "אתה במשחק הבא".
"אני אשתמש בלארי, בחרתי בו להשתתף בטורניר" אענה לעומר
"איך זה הולך?" אשאל את עומר.
-
[COLOR="DarkOliveGreen"]עומר דניס
שניכם מוצאים את לארביטר וטריקו אבל עומר מציע להוציא את ראלטס
"זה רק הכנה לטורניר לא הטורניר האמיתי" אמר הנער ופתאום ראיתם את נער ונערה ועומר זיהה אות כמייקל ובריאנה!
"היי מייקל!" קרא מייקי [/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
הגעת אליהם "היי מייקל!" קראה מייקי והביט אליך, ראית שמייקי ועוד נער נמצאים מול עומר ועוד נער ג'ו כתמיד אם החיוך המסתורי שלו רק שסוולו הפעם לא איתו משום מה, בריאנה הביטה בכולם במבט מופתע אבל אז שווה לחייך [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1130711][COLOR="DarkOliveGreen"]
[COLOR="Green"]מייקל
הגעת אליהם "היי מייקל!" קראה מייקי והביט אליך, ראית שמייקי ועוד נער נמצאים מול עומר ועוד נער ג'ו כתמיד אם החיוך המסתורי שלו רק שסוולו הפעם לא איתו משום מה, בריאנה הביטה בכולם במבט מופתע אבל אז שווה לחייך [/COLOR][/QUOTE]
"היי מייקי, היי ג'ו. איפה ליילה וכל השאר? היי טום ועומר. מה המצב?" אני אשאל בחיוך ואחכה לתשובתם
-
[COLOR="Green"]מייקל
"כולם מסתובבים , אני צריך להיות צמוד למייקי כי הוא הסתבך בצרות" אמר ג'ו ומייקי הביט אליו בכעס[/COLOR]