-
[quote=sigal123;1132006][COLOR=darkgreen]מייקל ודניס[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתם קובעים שאתם באותה קבוצה ואז מגלים שאתם שותפים בחדר![/COLOR]
[COLOR=darkgreen]בריאנה מביטה אליכם בזלזול "אתם ודעים שגם אני פה נכון?" היא אומרת "תחליפי אותי אני לא מתכוון לקרוא לסוולו אה וסובאלו שלי התפתחה לאלטריה" אמר ג'ו, בריאנה הייתה אם מייקי והוציאה את פיצ'ו החוצה, כשהוא הוציא פוקימון שנראה מוכר, ירוק וקטן שהתגלה כבת בעצם וזנג עלה אבל צבע שנראה מוזר קצת[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/shiny/495.png[/IMG][/quote]
"צא לארי!" אורה ללארביטר שלי לצאת
-
[QUOTE=sigal123;1132006][COLOR="Navy"] [/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]מייקל ודניס
אתם קובעים שאתם באותה קבוצה ואז מגלים שאתם שותפים בחדר!
בריאנה מביטה אליכם בזלזול "אתם ודעים שגם אני פה נכון?" היא אומרת "תחליפי אותי אני לא מתכוון לקרוא לסוולו אה וסובאלו שלי התפתחה לאלטריה" אמר ג'ו, בריאנה הייתה אם מייקי והוציאה את פיצ'ו החוצה, כשהוא הוציא פוקימון שנראה מוכר, ירוק וקטן שהתגלה כבת בעצם וזנג עלה אבל צבע שנראה מוזר קצת[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/shiny/495.png[/IMG][/QUOTE]
"היי, אני מזהה את הפוקימון הזה! זה סניבי! אבל הוא זוהר. מגניב מייקי, איפה תפסת אותה?" אני שואל את מייקי בחיוך ובינתיים מוציא את פרינפלאפ ואומר לאייס:" תכיר אייס, זה פרינפלאפ שלי. קיבלתי אותו כהתחלתי." אני אומר בחיוך
-
"מצאתי אותה ביער" אמר מייקי, פרינפלאפ הביט אליה אבל אז התרכז בכדור "היא מאוד קרובה לפיתוח אני יודע כי יש לי מכשיר שיכול לאפיין את זה" אמר מייקי בשמחה "הוא טיפה פגום ולפעמים לא נכון אבל לפעמים כן" אמר מייקי בחיוך ובריאנה והוא לקחו שתי מטקות ונתנו גם לכם שניים, שניים אדומים לכם ושניים שחורים להם [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1132125][COLOR=darkgreen]מייקל ודניס[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"מצאתי אותה ביער" אמר מייקי, פרינפלאפ הביט אליה אבל אז התרכז בכדור "היא מאוד קרובה לפיתוח אני יודע כי יש לי מכשיר שיכול לאפיין את זה" אמר מייקי בשמחה "הוא טיפה פגום ולפעמים לא נכון אבל לפעמים כן" אמר מייקי בחיוך ובריאנה והוא לקחו שתי מטקות ונתנו גם לכם שניים, שניים אדומים לכם ושניים שחורים להם [/COLOR][/quote]
"טוב" אגיד להם "לא חסר משהו? כדור?"
-
[QUOTE=sigal123;1132125][COLOR="DarkGreen"]מייקל ודניס
"מצאתי אותה ביער" אמר מייקי, פרינפלאפ הביט אליה אבל אז התרכז בכדור "היא מאוד קרובה לפיתוח אני יודע כי יש לי מכשיר שיכול לאפיין את זה" אמר מייקי בשמחה "הוא טיפה פגום ולפעמים לא נכון אבל לפעמים כן" אמר מייקי בחיוך ובריאנה והוא לקחו שתי מטקות ונתנו גם לכם שניים, שניים אדומים לכם ושניים שחורים להם [/COLOR][/QUOTE]
"תודה, אבל לא שכחתם את הכדור?" אני אשאל אותם ואחכה לתשובתם
-
מייקי הולך לאינשהוא ומביא שני כדורים קטנים וכותומים,
הוא נותן אחד לבריאנה ואחד לא "מתחילי..ם!" קרא מייק והוא ובריאנה חבטו בכדורים לכיוון מייקל[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1132162][COLOR=darkgreen]מייקל ודניס[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מייקי הולך לאינשהוא ומביא שני כדורים קטנים וכותומים,[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הוא נותן אחד לבריאנה ואחד לא "מתחילי..ם!" קרא מייק והוא ובריאנה חבטו בכדורים לכיוון מייקל[/COLOR][/quote]
לא הבנתי, הפוקימונים הם אלו שחובטים או אנחנו?
---
"קדימה מייקל!" אתה מסוגל!" אעודד אותו
-
[QUOTE=sigal123;1132162][COLOR="DarkGreen"]מייקל ודניס
מייקי הולך לאינשהוא ומביא שני כדורים קטנים וכותומים,
הוא נותן אחד לבריאנה ואחד לא "מתחילי..ם!" קרא מייק והוא ובריאנה חבטו בכדורים לכיוון מייקל[/COLOR][/QUOTE]
"שלי!" אני צועק לאייס וחובט בכדור בכל כוחי
-
[quote=sigal123;1131771][COLOR=green]מייקל[/COLOR]
[COLOR=green]"הוא רצה לתפוס דג שראה אז יש מקום כזה שאפשר לצלול רק בעזרת מדריך אחרת אתה מתחת למים בלי חמצן והכול וזה ממש לא טוב, אז הוא נכנס מתחת למים דרך הדבר הזה ואז ראו אותו מתחת למים, ולא היה לא הרבה אוויר, אז נאלצתי להוציא אותו משם" אמר ג'ו אחרי שהתראת עם עומר [/COLOR]
[COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]הנער הראשון שאוהב ציפורם הביט אליך "אתה לוקח מטקה ויחד אם הפוקימון שלך חובט, לפוקימון מותר להשתמש בחלק מגופו ואין להשתמש במתקפות, בגלל שזה קרב זוגות אז זה אותו דבר רק שיש שני כדורים וזה יותר קשה [/COLOR]
[COLOR=sienna]עומר[/COLOR]
[COLOR=sienna]מייקל דיבר איתך קצת אבל אז שאל את הנער מה קרה למייקי "הוא רצה לתפוס דג שראה אז יש מקום כזה שאפשר לצלול רק בעזרת מדריך אחרת אתה מתחת למים בלי חמצן והכול וזה ממש לא טוב, אז הוא נכנס מתחת למים דרך הדבר הזה ואז ראו אותו מתחת למים, ולא היה לא הרבה אוויר, אז נאלצתי להוציא אותו משם" אמר הנער[/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה לוקח לך הרבה מאוד אוכל, צלחת אחת אם הספגטים והירקות המבושלים צלחת שנייה אם סלטים ולחם וגבינות (זה צלחות גדולות) ועוד שתי קעריות של אוכל פוקימונים, אתה מוציא את צארמנדר וסיקטי והם מביטים אל האוכל בשמחה ומתחילים לאכול במהירות[/COLOR][/quote]
"אתם ממש רעבים מה?" אצחק איתם.
אוכל את כל האוכל, אסיים אותו, אקום מהשולחן ואחזור לחדר שלי לראות את עומר משהומשהו.
-
שניהם
~~~
מייקל חובט בכדור אחד ופרינפלאפ בשני, פיצ'ו חובט בכול כוחו בעזרת זמבו בכדור וגם בריאנה, שנים הכדורים טסים במהירות לכיוון דניס ולארביטר המבולבל[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה אוכל ואתה רואה שהאוכל ממש טעים, לאחר שאתה מסיים אתה רואה שיש עוגת ג'לי, אתה לוקח קצת ואוכל וגומר יחד אם הפוקימונים שלך, אתה לא מוצא את עומר אבל אתה מוצא ג'קוזי ענק [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1132208][COLOR="DarkGreen"]מייקל ודניס
שניהם
~~~
מייקל חובט בכדור אחד ופרינפלאפ בשני, פיצ'ו חובט בכול כוחו בעזרת זמבו בכדור וגם בריאנה, שנים הכדורים טסים במהירות לכיוון דניס ולארביטר המבולבל[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה אוכל ואתה רואה שהאוכל ממש טעים, לאחר שאתה מסיים אתה רואה שיש עוגת ג'לי, אתה לוקח קצת ואוכל וגומר יחד אם הפוקימונים שלך, אתה לא מוצא את עומר אבל אתה מוצא ג'קוזי ענק [/COLOR][/QUOTE]
"קדימה אייס, אתה מסוגל!" אני אומר, ואם הוא לא חובט אני חובט בעצמי לכיוון בריאנה
-
[quote=sigal123;1132208][COLOR=darkgreen]מייקל ודניס[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]שניהם[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]~~~[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מייקל חובט בכדור אחד ופרינפלאפ בשני, פיצ'ו חובט בכול כוחו בעזרת זמבו בכדור וגם בריאנה, שנים הכדורים טסים במהירות לכיוון דניס ולארביטר המבולבל[/COLOR][/quote]
"תחבוט לארביטר!" אורה לו לחבוט "תטיס את הכדור בכל הכוח על השטח של בריאנה"
אקח את המחבט שלי ואנחית על השטח של בריאנה גם אני, מקווה שהיא לא תצליח להשתלט על שני כדורים
-
שניכם חובטים בכדור כי לארביטר טיפה מפחג לעבר בריאנה, סניבי קופצת וחובטת בכדור וגם בריאנה , הפעם פרינפלאפ חובט בשני הכדורים אבל זה מעייף אותו ,
הכדורים באים לעבר פיצ'ו הוא חובט באחד ומייקי בשני, שני הכדורים טסים לעבר לארביטר [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1131771][COLOR="Green"]מייקל
"הוא רצה לתפוס דג שראה אז יש מקום כזה שאפשר לצלול רק בעזרת מדריך אחרת אתה מתחת למים בלי חמצן והכול וזה ממש לא טוב, אז הוא נכנס מתחת למים דרך הדבר הזה ואז ראו אותו מתחת למים, ולא היה לא הרבה אוויר, אז נאלצתי להוציא אותו משם" אמר ג'ו אחרי שהתראת עם עומר [/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
הנער הראשון שאוהב ציפורם הביט אליך "אתה לוקח מטקה ויחד אם הפוקימון שלך חובט, לפוקימון מותר להשתמש בחלק מגופו ואין להשתמש במתקפות, בגלל שזה קרב זוגות אז זה אותו דבר רק שיש שני כדורים וזה יותר קשה [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
מייקל דיבר איתך קצת אבל אז שאל את הנער מה קרה למייקי "הוא רצה לתפוס דג שראה אז יש מקום כזה שאפשר לצלול רק בעזרת מדריך אחרת אתה מתחת למים בלי חמצן והכול וזה ממש לא טוב, אז הוא נכנס מתחת למים דרך הדבר הזה ואז ראו אותו מתחת למים, ולא היה לא הרבה אוויר, אז נאלצתי להוציא אותו משם" אמר הנער[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה לוקח לך הרבה מאוד אוכל, צלחת אחת אם הספגטים והירקות המבושלים צלחת שנייה אם סלטים ולחם וגבינות (זה צלחות גדולות) ועוד שתי קעריות של אוכל פוקימונים, אתה מוציא את צארמנדר וסיקטי והם מביטים אל האוכל בשמחה ומתחילים לאכול במהירות[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי אני מבין שאתה עסוק.." אומר לו ואגש לטום "עכשיו שאייס הלך,בוא נתחיל לשחק איתם!" אומר לו בהתרגשות..
-
[quote=sigal123;1132233][COLOR=darkgreen]מייקל ודניס[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]שניכם חובטים בכדור כי לארביטר טיפה מפחג לעבר בריאנה, סניבי קופצת וחובטת בכדור וגם בריאנה , הפעם פרינפלאפ חובט בשני הכדורים אבל זה מעייף אותו , [/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הכדורים באים לעבר פיצ'ו הוא חובט באחד ומייקי בשני, שני הכדורים טסים לעבר לארביטר [/COLOR][/quote]
"לארי אתה מסוגל!" אגיד ללארי ואחבוט באחד מהם "תחבוט בשני!"