-
[B][COLOR="Red"][SIZE="7"]נוסף חוק חדש, כולם מוזמנים לראות[/SIZE][/COLOR][/B]
~~~~~~~~~~~~~~~
גל- אתה רץ במהירות, וראלטס עוצר מהיכולת שלו ורץ רגיל, כשהוא קורא "אתה רץ כמו צב!!"
אתה מסתכל, ורואה שאתה כבר יותר קרוב להר הגעש.
נירו- אתה קופץ על האירודקטיל, ותופס בו עם המושכות.
אתה מכוון אותו לכיוון היער, ונראה שהוא עושה בדיוק מה שאתה רוצה.
"לא!" קוראת ליירה בקול, "הוא יחריב את היער! תעיף אותו למקום אחר!!"
-
[QUOTE=Sandshrew;1232889][B][COLOR="Red"][SIZE="7"]נוסף חוק חדש, כולם מוזמנים לראות[/SIZE][/COLOR][/B]
~~~~~~~~~~~~~~~
גל- אתה רץ במהירות, וראלטס עוצר מהיכולת שלו ורץ רגיל, כשהוא קורא "אתה רץ כמו צב!!"
אתה מסתכל, ורואה שאתה כבר יותר קרוב להר הגעש.[/QUOTE]
אני באמת סוג של צב אצעק לו ואגביר את המהירות שלי ואחשוב: מזל ששנינו תחרותיים ומהירים.
-
[QUOTE=Sandshrew;1232889][B][COLOR="Red"][SIZE="7"]נוסף חוק חדש, כולם מוזמנים לראות[/SIZE][/COLOR][/B]
~~~~~~~~~~~~~~
נירו- אתה קופץ על האירודקטיל, ותופס בו עם המושכות.
אתה מכוון אותו לכיוון היער, ונראה שהוא עושה בדיוק מה שאתה רוצה.
"לא!" קוראת ליירה בקול, "הוא יחריב את היער! תעיף אותו למקום אחר!!"[/QUOTE]
אני מהר מנס לסובב אותו לכיוון ההפוך, לצלע הר הגעש. אני מנסה להנחית אותו כשאני צועק "קדימה! תרד למטה!"
-
[QUOTE=Sandshrew;1232825]
דילן- "אני לא יודע מה קרה..." אומר צ'ימצ'אר, "אבל זה היה מדהים!".
לפתע, אתה מבחי ביצור ירוק ונוזלי, עם עלה קטן בראשו. היצור אומר "אני גאלפין, וראיתי איך הברחתם את הכבשה. בואו אחרי בבקשה."
[/QUOTE]
אני הולך עם צ'ימצ'אר אחריו
-
גל- תקרא עכשיו את החוק החדש שהוספתי, ומעכשיו תפעל לפיו.
~~~~~~~~~~~~~~
אתה רץ מהר, ומאשין אומר "אם אתה צב, מה אני? איזה ילד קטן עם שיער ארוך? חה! טוב... אני די דומה... אבל אני עדיין אנצח אותך!!"
הוא רץ במהירות, אבל אתה צובר מהירות ומגיע אליו. שניכם רצים הכי מהר שאתם יכולים, ולפתע, נעצרים.
אתה מסתכל למעלה, ורואה שאתה כבר ממש ליד ההר. העלייה מתחילה מהנקודה שאתה עליה עכשיו.
"וואו" קורא ראלטס, "זה בהחלט די גבוה..."
נירו- אתה מסובב אותו במהירות, והוא זז לפי רצונך.
"רד למטה!!" אתה קורא לו, והוא לפתע קורע את החבל המדומה שתקעת בפיו.
אבל להפתעתך, הוא עדיין מציית לך, ויורד למטה. הוא נוחת בתחתית ההר.
דילן- אתה וצ'ימצ'אר הולכים אחרי גאלפין, והמגיעים לעץ חלול. גאלפין נכנס לבפנים.
צ'ימצ'אר מסתכל לבפנים, וקורא "הוא לא שם!"
-
[QUOTE=Sandshrew;1232896]נירו- אתה מסובב אותו במהירות, והוא זז לפי רצונך.
"רד למטה!!" אתה קורא לו, והוא לפתע קורע את החבל המדומה שתקעת בפיו.
אבל להפתעתך, הוא עדיין מציית לך, ויורד למטה. הוא נוחת בתחתית ההר.[/QUOTE]
"אתה מבין אותי?" אני שואל אותו אחרי שאנחנו יורדים, שוכח לרגע מליירה "אתה רוצה לעזור לנו במשימות, לעזור לאחרים? אנחנו נביא לך פירות!" אני מפתה אותו. ברגע שאני מסיים לדבר אני נזכר בליירה והולך לראות מה שלומה
-
נירו- האירודקטיל מניע את ראשו כאות שלילה, ועולה בחזרה להר.
"וואו, תודה! הצלת אותי!" קוראת ליירה, ומחבקת אותך עם ידיה. "אתה הגיבור שלי, בלעדיך הייתי כבר נאכלת..."
-
[QUOTE=Sandshrew;1232902]נירו- האירודקטיל מניע את ראשו כאות שלילה, ועולה בחזרה להר.
"וואו, תודה! הצלת אותי!" קוראת ליירה, ומחבקת אותך עם ידיה. "אתה הגיבור שלי, בלעדיך הייתי כבר נאכלת..."[/QUOTE]
נזכרתי במה שהחשופיות האדומות אמרו: [I]"אתם עלולים להיאכל"[/I] "טוב, ליירה, מה את אומרת, נרד להאונדום? או אמר לנו לבוא אליו אם נשרוד..." אני שואל את ליירה. אם היא אומר שהיא תשושה מדי, אני שם אותה על הגב שלי, בתקווה שהיא לא תעלה באש...
-
[QUOTE=Sandshrew;1232896]גל- תקרא עכשיו את החוק החדש שהוספתי, ומעכשיו תפעל לפיו.
~~~~~~~~~~~~~~
אתה רץ מהר, ומאשין אומר "אם אתה צב, מה אני? איזה ילד קטן עם שיער ארוך? חה! טוב... אני די דומה... אבל אני עדיין אנצח אותך!!"
הוא רץ במהירות, אבל אתה צובר מהירות ומגיע אליו. שניכם רצים הכי מהר שאתם יכולים, ולפתע, נעצרים.
אתה מסתכל למעלה, ורואה שאתה כבר ממש ליד ההר. העלייה מתחילה מהנקודה שאתה עליה עכשיו.
"וואו" קורא ראלטס, "זה בהחלט די גבוה..."
[/QUOTE]
קראתי אותו אבל לא הבנתי אותו
~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוב אז תנסה להשתמש ביכולות העל חושיות שלך ואני אנסה לירות גפנים מגופי.
-
נירו- "אתם לא צריכים לרדת להאנדום..." נשמע קול מוכר.
אתה מסתכל מאחוריך, ורואה את כל ההאנדום מסתכלים עליך בהערצה. מנהיג החבורה אומר "זוכרים שהבטחתי לכם פרס? אז הנה."
הוא מושיט לך ביצה יחסית גדולה, שזוהרת בגוון לבנבן. "את הביצה הזאת מצאתי בלוע הר הגעש, אני וההלהקה שלי הולכים לשם לפעמים. אני רוצה שתשמור על הביצה, היא תבקע ממש עוד כמה דקות. בהצלחה, ואם אי פעם תצטרך משהו, נשמח לעזור."
גל- במקרה שאתה רוצה לומר משהו למישהו, נגיד אתה רוצה לומר היי מה קורה?, אז תרשום כך "היי, מה קורה?"
עם מרחאות בצדדים.
כשאתה חושב על משהו, לדוגמא מעניין מה היה קורה אם... תרשום כך 'מעניין מה היה קורה אם...'
~~~~~~~~~~~
מאשין קורא "אני כבר מותש, אין סיכוי שאני אשתמש בעוד יכולת על חושית..."
אתה מנסה להוציא גפנים מגופך, אך לא מצליח. נראה שאתה ממש מותש.
-
[QUOTE=Sandshrew;1232914]נירו- "אתם לא צריכים לרדת להאנדום..." נשמע קול מוכר.
אתה מסתכל מאחוריך, ורואה את כל ההאנדום מסתכלים עליך בהערצה. מנהיג החבורה אומר "זוכרים שהבטחתי לכם פרס? אז הנה."
הוא מושיט לך ביצה יחסית גדולה, שזוהרת בגוון לבנבן. "את הביצה הזאת מצאתי בלוע הר הגעש, אני וההלהקה שלי הולכים לשם לפעמים. אני רוצה שתשמור על הביצה, היא תבקע ממש עוד כמה דקות. בהצלחה, ואם אי פעם תצטרך משהו, נשמח לעזור."[/QUOTE]
"תודה רבה" אני אומר בהתפעלות ומתחיל ללכת עם הביצה בידיים שלי. "נראה לך שהביצה צריכה להתחמם?" אני שואל את ליירה
-
נירו- "אולי אפשר לשים אותה בפקעת שלי?" אומרת ליירה,
"זה יספק לו חום!"
-
[QUOTE=Sandshrew;1232914]
גל- במקרה שאתה רוצה לומר משהו למישהו, נגיד אתה רוצה לומר היי מה קורה?, אז תרשום כך "היי, מה קורה?"
עם מרחאות בצדדים.
כשאתה חושב על משהו, לדוגמא מעניין מה היה קורה אם... תרשום כך 'מעניין מה היה קורה אם...'
~~~~~~~~~~~
מאשין קורא "אני כבר מותש, אין סיכוי שאני אשתמש בעוד יכולת על חושית..."
אתה מנסה להוציא גפנים מגופך, אך לא מצליח. נראה שאתה ממש מותש.[/QUOTE]
"כנראה שאנחנו חייבים לטפס מאשין" אומר ואטפס.
-
[QUOTE=Sandshrew;1232918]נירו- "אולי אפשר לשים אותה בפקעת שלי?" אומרת ליירה,
"זה יספק לו חום!"[/QUOTE]
"טוב" אני אומר לליירה ומושיט לה את הביצה. "היי, ליירה, את מכירה משחקי דרך שנוכל להעביר בהם את הזמן?" אני שואל אותה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ד"א, כמה ליצ'י יש לי? 1 או יותר?
-
נירו- יש לך 3 ליצ'י
~~~~~~~~~~
"אמ... לא" אומרת ליירה, "אבל אני מרגישה רטט מוזר בגב... רגע... הביצה!!"
"היא בוקעת! מה לעשות??"
גל- אתה מתחיל לטפס, ורואה מאחוריך את מאשין.
כעבור כמה דקות, אתם רואים חבורה של יצורים אדומים ונוזליים, שנראים כמו חשופיות. הם אומרים "אל תמשיכו, או שיאכלו אתכם!!"