-
[COLOR="Green"]מייקל ודניס
פוניטה לא ביוטפלי וברצינות תחשוב לרגע
איך פוניטה אמור לדעת איפה לארביטר?! ברצינות הוא סוס לא מדען על חושי שיודע איפה נמצא כול אחד
~~~
פוניטה מביט אליכם במבט מוזר, הוא לא פוקימון שיודע למצוא דברים והוא אפילו לא בוגר! אתם מנסים לחשוב איפה הוא נמצא אבל לא מוצאים אותו בשום מקום![/COLOR]
-
[quote=sigal123;1138785][COLOR=green]מייקל ודניס[/COLOR]
[COLOR=green]פוניטה לא ביוטפלי וברצינות תחשוב לרגע[/COLOR]
[COLOR=green]איך פוניטה אמור לדעת איפה לארביטר?! ברצינות הוא סוס לא מדען על חושי שיודע איפה נמצא כול אחד[/COLOR]
[COLOR=green]~~~[/COLOR]
[COLOR=green]פוניטה מביט אליכם במבט מוזר, הוא לא פוקימון שיודע למצוא דברים והוא אפילו לא בוגר! אתם מנסים לחשוב איפה הוא נמצא אבל לא מוצאים אותו בשום מקום![/COLOR][/quote]
אמשיך לקרוא ללארי ולבקש ממנו לבוא אליי
-
[QUOTE=sigal123;1138184][COLOR="Blue"]ג'ון
אתה נכנס לבפנים ורואה שיש שם על כול צד מלא מדפים,
בצד ימין מלא פוקדעים ובצד השני מלא פוקדורים ,
בסוף החדר יש דלת קטנה וכחולה שמובילה לחדר אחר[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"אממ אני לא יבזבז פוקימון חזק אל פוקימון עלוב צא אקנס!" קרא ניאו, מהפוקדור יצא נחש סגלגל אם מין קולר צהוב אל צווארו," זה אחד הפוקימונים הכי חלשים שלי אבל אני די בטוח שהוא יותר חזק מכול הפוקימונים שלך" אמר ניאו בלגלוג [/COLOR][IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/23.png[/IMG]
[COLOR="Red"]איתי
זגיזגון מהנהן לשלילה ולחיוב, כלומר
הוא יקשיב לך אבל לא לכול דבר כמובן (אתה מבין למה אני מדברת) הוא מסתכל עליך וקופץ לעברך, אתה בא להגן אליך אבל הפוקדור נפתח והוא נכנס פנימה..
נידנוד ראשון..
נידנוד שני..
נידנוד שלישי..
נתפס![/COLOR][/QUOTE]
"טוב.. צ'ימצ'אר צא!" אשליך את הפוכדור של צ'ימצ'אר לזירה "תשתמש בגלגל להבה ואז בשריטה!" אומר לו ואתחיל קצת להתעצבן על ניאו..
-
[QUOTE=sigal123;1138785][COLOR="Green"]מייקל ודניס
פוניטה לא ביוטפלי וברצינות תחשוב לרגע
איך פוניטה אמור לדעת איפה לארביטר?! ברצינות הוא סוס לא מדען על חושי שיודע איפה נמצא כול אחד
~~~
פוניטה מביט אליכם במבט מוזר, הוא לא פוקימון שיודע למצוא דברים והוא אפילו לא בוגר! אתם מנסים לחשוב איפה הוא נמצא אבל לא מוצאים אותו בשום מקום![/COLOR][/QUOTE]
אני יכול לבקש ממנו לשוטט בספינה ולמצוא אותו... אבל לא משנה.
"טוב אייס, תירגע. יש לך מושג מה לארביטאר אוהב? איפה הוא בדרך כלל אוהב להיות?" אני אשאל את אייס בנועם ואסתכל מסביב, אולי לארביטאר נמצא שם.
-
[quote]ג'ון
אתה נכנס לבפנים ורואה שיש שם על כול צד מלא מדפים,
בצד ימין מלא פוקדעים ובצד השני מלא פוקדורים ,
בסוף החדר יש דלת קטנה וכחולה שמובילה לחדר אחר[/quote]
אני אקח פוקידע אחד ואת כול הפוכדורים ואז אכנס לתוך החדר שמוביל הדלת הקטנה והכחולה.
-
[COLOR="Green"]מייקל ודניס
אתם מחפשים את לארביטר ולא מוצאים פתאום אתם שומעים קריאות מאזור הים (כיאלו מאיפה שרואים את הים בגד של הספינה נו אתם מבינים..) וקולות רבים משם[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר יוצא וקופץ אל אחד מהעיגולים הצפים (בחרתם בזירה שהיא אם אגם וקצת יבשה מסיבב ועיגולים צפים ) הוא קופץ ומשתמש בגלגל להבה מהיר לעבר אקנס , "חפירה!" קרא ניאו, אקנס קפץ לאדמה ונכנס לתוכה במהירות, צימצאר הפסיק תגלגל להבה וחיכה שאקנס יצא , אקנס יצא לעבר צימצאר אבל הוא שרט אותו ופגע בו "חניקה!" קרא ניאו, אקנס קפץ אל צימצאר והסתובבב סביבו ולחץ אליו "צ'ימ..." קרא צימצאר ונראה שהוא נפגע קשה[/COLOR]
[COLOR="Blue"]ג'ון
אתה לוקח פוקדע אחד וחמש פוקדורים כי אין לך מקום לאיזה 50 פוקדורים!
אתה הולך למעבדה ורואה 10 פוקדורים מסודרים יפה ומעל כול אחד מסך אם תמונה ומקום להכנסת משהו שנראה כמו פוקדע ורמקול קטן,
פוקדור 1- טוטודייל
2-צ'יקוריטה
3-איפום
4-אפיני
5-סטארלי
6-טריקו
7-טוגפי
8--פידג'י
9- טפיג
10- אברה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1139031][COLOR="Blue"]ג'ון
אתה הולך למעבדה ורואה 10 פוקדורים מסודרים יפה ומעל כול אחד מסך אם תמונה ומקום להכנסת משהו שנראה כמו פוקדע ורמקול קטן,
פוקדור 1- טוטודייל
2-צ'יקוריטה
3-איפום
4-אפיני
5-סטארלי
6-טריקו
7-טוגפי
8--פידג'י
9- טפיג
10- אברה[/COLOR][/QUOTE]
'ממ החלטה קשה... אבל אני אבחר בטוגפי!' אחשוב לעצמי, אקח את הפוכדור אל טוגפי ואז אצא משם כדי להכיר את טוגפי בשמחה.
-
[QUOTE=sigal123;1139031][COLOR="Green"]מייקל ודניס
אתם מחפשים את לארביטר ולא מוצאים פתאום אתם שומעים קריאות מאזור הים (כיאלו מאיפה שרואים את הים בגד של הספינה נו אתם מבינים..) וקולות רבים משם[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר יוצא וקופץ אל אחד מהעיגולים הצפים (בחרתם בזירה שהיא אם אגם וקצת יבשה מסיבב ועיגולים צפים ) הוא קופץ ומשתמש בגלגל להבה מהיר לעבר אקנס , "חפירה!" קרא ניאו, אקנס קפץ לאדמה ונכנס לתוכה במהירות, צימצאר הפסיק תגלגל להבה וחיכה שאקנס יצא , אקנס יצא לעבר צימצאר אבל הוא שרט אותו ופגע בו "חניקה!" קרא ניאו, אקנס קפץ אל צימצאר והסתובבב סביבו ולחץ אליו "צ'ימ..." קרא צימצאר ונראה שהוא נפגע קשה[/COLOR]
[COLOR="Blue"]ג'ון
פוקדור 1- טוטודייל
2-צ'יקוריטה
3-איפום
4-אפיני
5-סטארלי
6-טריקו
7-טוגפי
8--פידג'י
9- טפיג
10- אברה[/COLOR][/QUOTE]
אתחיל לחייך,אבין שהמהלך לטובתי,אז אפנה אל ניאו
"בוא נראה מי הלוזר עכשיו!" אומר לו בשמחה,
אסתכל על צ'ימצ'אר ואומר "צ'ימצ'אר! תשתמש עליו עכשיו בשריטה,הוא לא יוכל להתחמק! ואז להביור,זה בטוח יגרום לו להבהל ולהרתע לאחור,אז תשתמש בחפירה וכסח אותו!"
-
[QUOTE=sigal123;1139031][COLOR="Green"]מייקל ודניס
[COLOR="Sienna"]עומר
[COLOR="Blue"]ג'ון
פוקדור 1- טוטודייל
2-צ'יקוריטה
3-איפום
4-אפיני
5-סטארלי
6-טריקו
7-טוגפי
8--פידג'י
9- טפיג
10- אברה[/COLOR][/QUOTE]
זה נקרא ירכתיים.
"וואו, מה קרה?" אני אומר ומפלס לעצמי דרך בין כל האנשים כשאני אוחז בידו של אייס. אני אומר לאנשים:" זוזו, יכול להיות שזה הפוקימון שלי!" אני אומר בזעם.
-
[COLOR="Blue"]ג'ון
אתה בא לקחת את הפוקדור אבל משהו ועצר אותך "עצור, הכנס פוקדע בשביל לקבל פוקדור זה" נשמע קול מתכתי מהרמקול הקטן והבנת שהדבר הזה שסורק דברים נועד לפוקדע שלך[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר רוצה לשרוט אותו אך ידו קשורות,
הוא אוגר אש בפיו אבל אקנס פוגע בו במכת ראש "אקנס ערפל!" קרא ניאו, אקנס שחרר ערפל מפיו כך שלא ראית כלום בכלל ואקנס המשיך לחנוק את צימצאר בכאב רב![/COLOR]
מייקל אני יענה לך שדניס יענה
-
[quote]ג'ון
אתה בא לקחת את הפוקדור אבל משהו ועצר אותך "עצור, הכנס פוקדע בשביל לקבל פוקדור זה" נשמע קול מתכתי מהרמקול הקטן והבנת שהדבר הזה שסורק דברים נועד לפוקדע שלך[/quote]
אני אשים את הפוקידע ואז לאחר שהדבר יאשר לי אקח את הפוכדור של טוגפי כדי להכיר אותו, להילחם איתו ולנצח בליגה!
-
[QUOTE=sigal123;1139053][COLOR="Blue"]ג'ון
אתה בא לקחת את הפוקדור אבל משהו ועצר אותך "עצור, הכנס פוקדע בשביל לקבל פוקדור זה" נשמע קול מתכתי מהרמקול הקטן והבנת שהדבר הזה שסורק דברים נועד לפוקדע שלך[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר רוצה לשרוט אותו אך ידו קשורות,
הוא אוגר אש בפיו אבל אקנס פוגע בו במכת ראש "אקנס ערפל!" קרא ניאו, אקנס שחרר ערפל מפיו כך שלא ראית כלום בכלל ואקנס המשיך לחנוק את צימצאר בכאב רב![/COLOR]
מייקל אני יענה לך שדניס יענה[/QUOTE]
ארגיש את עצמייי בוערות,כל כך כעסתי על ניאו "צ'ימצ'אר,להביור!!" אצעק בכל כוחי ואצביע לעבר ניאו.
"אני הולך לכסח אותך!" אשאג עליו,הבנתי שרכשתי יריב חדש...
-
[quote=sigal123;1138184]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]זגיזגון מהנהן לשלילה ולחיוב, כלומר[/COLOR]
[COLOR=red]הוא יקשיב לך אבל לא לכול דבר כמובן (אתה מבין למה אני מדברת) הוא מסתכל עליך וקופץ לעברך, אתה בא להגן אליך אבל הפוקדור נפתח והוא נכנס פנימה..[/COLOR]
[COLOR=red]נידנוד ראשון..[/COLOR]
[COLOR=red]נידנוד שני..[/COLOR]
[COLOR=red]נידנוד שלישי..[/COLOR]
[COLOR=red]נתפס![/COLOR][/quote]
'טוב, יש לי זיגזגון שבכלל לא רציתי, אבל כמה שיותר יותר טוב.' אחשוב לעצמי.
אלך אל מגרש הפינגפונג פוקימונים ואבדוק אולי עומר משההומשהו שם.
אחשוב: 'אולי עכשיו נלה תחליף איתי, אבדוק באיזה חדר היא, אחזור לפה אחרר כך.' ואלך לכיוון המזכירות.
אשאל את המזכירה: "סליחה, את יודעת באיזה חדר נמצאת נלה? היא קיבלה חדר בערך בזמן שבו אני קיבלתי חדר." אומר לה ואקווה שלא תשאל אותי מהו שם המשפחה שלה.
-
[quote=sigal123;1139031][COLOR=green]מייקל ודניס[/COLOR]
[COLOR=green]אתם מחפשים את לארביטר ולא מוצאים פתאום אתם שומעים קריאות מאזור הים (כיאלו מאיפה שרואים את הים בגד של הספינה נו אתם מבינים..) וקולות רבים משם[/COLOR]
[/quote]
ארוץ לשם ביחד עם מייקל מקווה שלארי שם כדי לבדוק על מה כל המהומה
-
[COLOR="Blue"]ג'ון
הדבר הזה מביא לך את הפוקדע ואת הפוקדור מתוך הפוקדור יוצא טוגפי קטן, הוא מביט בך ומתחיל לבכות![/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]דניס ומייקל
אתם רואים מין דבר ירקרק עמוק בתוך המים "איזה פוקימון טבע פנימה!" קרא נער מסוים והבטם למטה בדאגה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"אקנס תשתמש בעוקץ רעל!" קרא ניאו, אקנס זז אחורה שחלק מבטנו שחורה מפיך וירה עוקץ רעל סגלגל שפגע ברגלו של צימצאר ונפגע מיד, הוא מיד התכווץ לכמה שניות אך סימן לך שהוא בסדר "עכשיו אקנס צא במכת ראש!" קרא ניאו, אקנס יצא באוויר לעבר צימצאר ישר כמו חץ שראשו הקשה בא ישירות לעבר בטנו של צימצאר[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
הגעת אל המזכירות והיא הביטה אליך וחיפשה במחשבה "כן נלה קיבלה את חדר מספר 29 יחד אם שותפה אם נערה בשם ריקי" אמרה המזכירה והביטה אליך ושוב אל מחשבה[/COLOR]