-
[quote=Pooh;1076842]
[B]קודק:[/B]
לא הבנתי כל כך איך אם בויזל ירוץ בתוך אקדח המים זה יצור סילון אקווה...
---
בויזל שולח אקדח מים לעבר סקורופי, "תתחמק!" צועק החייל, וסקורופי מתחמק בניתור מהמתקפה, סוואבלו מיד צולל לעבר סקורופי בניקור, "חניקה על סוואבלו אקנס!", אך מיד אקנס קופץ ממקומו עם פקודת החייל ותופס את סוואבלו וחונק אותו.
[/quote]
*הוא ירוץ והמים יכסו את גופו ואז הוא יפגע בו כשהגוף שלו עם מים
*לדעתי הקרב הזה עורך הרבה יותר קרב משל האחרים..
"בוויזל אקדח מים על בקורפי! ומי אחרי זה סוואבלו שירה! בוויזל תאתום את אוזניך! לאחר מכן בוויזל רדיפה על אקנס שירד מסוואבלו!" אומר ואחכה לראות מה יקרה.
-
[QUOTE=Pooh;1076842][B]דור:[/B]
איווי יוצא במהירות לעבר ליליפאפ ועוצר שניה לפני שהוא פוגע בו ושולח מתקפת חול, אך ליליפאפ ששם לב לכך במקרה קופץ ומתחמק ממתקפת החול, אך הוא לא מצליח להתחמק מהדחיפה החזקה של איווי והוא נופל אחורה.
לפתע, ליליפאפ קופץ ממקומו ונושך בחוזקה את איווי שנפגע די קשה והוא נראה די תשוש עוד מהקרב מקודם.[/QUOTE]
"איווי, תקיף אותו במתקפה מהירה, עד שהוא יסתחרר וייפול!" אני אומר, חושב על דרכי קיצור לסיים את הקרב. "ולאחר מכן, תפגע בו במפתיע בעוד מתקפה מהירה!"
-
[b]ליאור:[/b]
נאזליף שולח עלי תער רבים לעבר אודינו, "תתחמקי!" צועק הליצן, ולפתע אודינו נותנת ניתור גבוה מאוד הצידה והיא מתחמקת בקלות מעלי התער, לאחר מכן, נאזליף יוצא גם במתקפה מהירה, "תתחמקי שוב! ואז חבטה!" צועק שוב הליצן, ושוב אודינו קופצת גבוה מאוד מעל נאזליף ולאחר מכן, היא חובטת בו בחוזקה ומעיפה אותו על אחד מקירות המכון. נאזליף פצוע קשה מאוד והוא תשוש מאוד.
[b]תומר:[/b]
מגנמייט משתמש במכת ברק ומנסה לתקוף את שני הפוקימונים, אך הוא מצליח לפגוע רק בגולפין שנפגע, ומיד לאחר מכן מארקרוו צולל לעבר קופינג במהירות ותוקף בניקור שפוגע בקופינג ומפיל אותו לקרקע.
"אוקיי קופינג! תשתמש בערפיח על מארקרוו!" צועק אחד החיילים ולפתע קופינג שולח מין עשן סגול ורעיל לעבר מארקרוו, "גולפין תתקוף ברפש על מגנמייט!" צועק החייל השני ולפתע גולפין שולח רפש מגעיל לעבר מגנמייט.
[b]קודק:[/b]
זה לא הגיוני...
---
בויזל שולח אקדח מים נוסף על סקורופי שנפגע שוב ועף לאחור. בינתיים, סוואבלו מנסה לתקוף שוב בשירה אך הוא לא מצליח בגלל החניקה של אקנס, אבל אז בויזל יוצא במהירות ותוקף ברדיפה את אקנס שמשתחרר מסוואבלו ושניהם נופלים לקרקע. אתה רואה שארבעת הפקוימונים תשושים מאוד ובמצב די קשה.
[b]דור:[/b]
איווי מתחיל לרוץ במהירות רבה סביב ליליפאפ, שמתבלבל די בקלות, ואז איווי תוקף במתקפה מהירה נוספת שהפעם פוגעת בחוזקה בליליפאפ, והוא עף כמה מטרים אחורה אך לא מתעלף.
-
[QUOTE=Pooh;1077229][b]דור:[/b]
איווי מתחיל לרוץ במהירות רבה סביב ליליפאפ, שמתבלבל די בקלות, ואז איווי תוקף במתקפה מהירה נוספת שהפעם פוגעת בחוזקה בליליפאפ, והוא עף כמה מטרים אחורה אך לא מתעלף.[/QUOTE]
"איווי, תרוץ לעברו במתקפה מהירה ותדלג מעליו; כשאתה מאחוריו, תשתמש בדחיפה במלוא העוצמה!" אני אומר.
-
[QUOTE=Pooh;1077229][b]תומר:[/b]
מגנמייט משתמש במכת ברק ומנסה לתקוף את שני הפוקימונים, אך הוא מצליח לפגוע רק בגולפין שנפגע, ומיד לאחר מכן מארקרוו צולל לעבר קופינג במהירות ותוקף בניקור שפוגע בקופינג ומפיל אותו לקרקע.
"אוקיי קופינג! תשתמש בערפיח על מארקרוו!" צועק אחד החיילים ולפתע קופינג שולח מין עשן סגול ורעיל לעבר מארקרוו, "גולפין תתקוף ברפש על מגנמייט!" צועק החייל השני ולפתע גולפין שולח רפש מגעיל לעבר מגנמייט.
[/QUOTE]
"תתחמקו חברים!" אגיד לפוקימונים שלי ואז אגיד להם שוב: "מגנמייט תשתמש במכת ברק כדי לחשמל את הערפיח ומארקרוו תשתמש בניקור בכול הכוח!"
-
[QUOTE=Pooh;1077229][b]ליאור:[/b]
נאזליף שולח עלי תער רבים לעבר אודינו, "תתחמקי!" צועק הליצן, ולפתע אודינו נותנת ניתור גבוה מאוד הצידה והיא מתחמקת בקלות מעלי התער, לאחר מכן, נאזליף יוצא גם במתקפה מהירה, "תתחמקי שוב! ואז חבטה!" צועק שוב הליצן, ושוב אודינו קופצת גבוה מאוד מעל נאזליף ולאחר מכן, היא חובטת בו בחוזקה ומעיפה אותו על אחד מקירות המכון. נאזליף פצוע קשה מאוד והוא תשוש מאוד.
[/QUOTE]
אני אומר לנאזליף" קדימה אל תפסיד לי עכשיו לאודינו הזה.תראה לי שאתה פוקימון חזק מאוד ומוסגל להביס את האודינו הזאת.תקוף שוב בעלי טער רבים את אודינו הזאת.לאחר מכן תשתמש בירית זזרעים רבים על אודינו "
-
איווי משתמש במתקפה מהירה וקופץ מעל ליליפאפ, ואז הוא תוקף בשיא כוחו בדחיפה שפוגעת בגבו של של ליליפאפ והוא עף כמה מטרים קדימה, מעולף. איווי נרגש ושמח מאוד על ניצחונו, אך אתה רואה שהוא מאוד תשוש ועייף.
מגנמייט ומארקרוו מצליחים שניהם להתחמק מהערפיח והרפש. לאחר מכן, מגנמייט מנסה לעשות מכת ברק על הערפיח, אך לא קורה כלום, הערפיח רק מתפוגג. לאחר מכן, מארקרוו צולל לעבר גולפין, "תתחמק!" צועק החייל, וגולפין מצליח לחמוק בקלות מהניקור של מארקרוו. "רפש על שניהם עכשיו גולפין!" צועק החייל ולפתע גולפין משליך רפש מגעיל על מגנמייט ומארקרוו שנפגעים.
נאזליף המותש שולח שוב עלי תער רבים לעבר אודינו, "תתחמקי!" צועק שוב הליצן ואודינו שוב מתחמקת מעלי התער של נאזליף, אך מיד נאזליף שולח יריית זרעים שפוגעת באודינו לפני שהיא מספיקה להתחמק. "אוקיי בואי נסיים את זה! סטירה כפולה!" צועק הליצן ומצחקק, ולפתע אודינו קופצת לעבר נאזליף ומשתמש בסטירה כפולה חזקה שמפילה את נאזליף, והוא מתעלף. "לא נורא!" אומר הליצן וצוחק.
-
[QUOTE=Pooh;1077291][b]תומר:[/b]
מגנמייט ומארקרוו מצליחים שניהם להתחמק מהערפיח והרפש. לאחר מכן, מגנמייט מנסה לעשות מכת ברק על הערפיח, אך לא קורה כלום, הערפיח רק מתפוגג. לאחר מכן, מארקרוו צולל לעבר גולפין, "תתחמק!" צועק החייל, וגולפין מצליח לחמוק בקלות מהניקור של מארקרוו. "רפש על שניהם עכשיו גולפין!" צועק החייל ולפתע גולפין משליך רפש מגעיל על מגנמייט ומארקרוו שנפגעים.
[/QUOTE]
[I]רעל לא משפיע על ברזל שהוא מגנמייט, תזכור...[/I]
~~~~~~~~~~~~~~
'חייב להיות דרך לנצח אותם... חייב להיות...' אחשוב לעצמי בצורה שונה ואז אסתכל על הסביבה מאוד טוב.
"מארקרוו אתה צריך ללמד מתקפה חדשה שהיא מתקפת כנף! תשתמש בכנפיים שלך לפגוע בפוקימונים של היריבים!" אגיד למארקרוו בעידוד.
"גם אתה חייב ללמוד מתקפה מגנמייט! תאגור חשמל ותייצר כדור חשמל במהירות ותשלח אותו לעבר הפוקימונים של היריבים!" אוסיף בעידוד לעבר מגנמייט.
-
[QUOTE=Pooh;1077291][b]
נאזליף המותש שולח שוב עלי תער רבים לעבר אודינו, "תתחמקי!" צועק שוב הליצן ואודינו שוב מתחמקת מעלי התער של נאזליף, אך מיד נאזליף שולח יריית זרעים שפוגעת באודינו לפני שהיא מספיקה להתחמק. "אוקיי בואי נסיים את זה! סטירה כפולה!" צועק הליצן ומצחקק, ולפתע אודינו קופצת לעבר נאזליף ומשתמש בסטירה כפולה חזקה שמפילה את נאזליף, והוא מתעלף. "לא נורא!" אומר הליצן וצוחק.[/QUOTE]
אני אומר לנאזליף המעולף " הית טוב מאוד עכשיו תנוח בפוכדור שלך " .אני מחזיר את נאזליף המעולף לפוכדור שלו.אני מוציא את נאמל לקרב ואז אומר לו" טוב הגיע הזמן שלך להילחם נגד האודינו הזאת. תחיל שתלח לעברה פצצצות בוץ חזקות.לאחר מכן תשלח לעברה גחלת "
-
[quote=Pooh;1077229]
זה לא הגיוני...
---
בויזל שולח אקדח מים נוסף על סקורופי שנפגע שוב ועף לאחור. בינתיים, סוואבלו מנסה לתקוף שוב בשירה אך הוא לא מצליח בגלל החניקה של אקנס, אבל אז בויזל יוצא במהירות ותוקף ברדיפה את אקנס שמשתחרר מסוואבלו ושניהם נופלים לקרקע. אתה רואה שארבעת הפקוימונים תשושים מאוד ובמצב די קשה.
[/quote]
"טוב,סוואבלו תעמוד מול בוויזל! בוויזל תעמוד מלפני סוואבלו! עכשיו בוויזל אקדח מים על סוואבלו וסוואבלו ניקור! אקדח המים ייתן לך תנופה לכיוונם ואז זה יהיה סוג של אס אווירי רק במקום אוויר מים!" אומר ואז אחשוב 'חח..אס אקווה..שם יפה' לאחר מכן אומר "יפה סוואבלו ובוויזל! עכשיו סוואבלו שירה ובוויזל אקדח מים על זה שנותר!" אומר ואחייך.
-
[QUOTE=Pooh;1077291][b]דור:[/b]
איווי משתמש במתקפה מהירה וקופץ מעל ליליפאפ, ואז הוא תוקף בשיא כוחו בדחיפה שפוגעת בגבו של של ליליפאפ והוא עף כמה מטרים קדימה, מעולף. איווי נרגש ושמח מאוד על ניצחונו, אך אתה רואה שהוא מאוד תשוש ועייף.[/QUOTE]
"בוא, איווי..." אני אומר בחיוך ומרים אותו. "היית גדול," אני אומר בזמן שאני מכוון את הטלפורטר שלי לעיר ויולט במחוז ג'וטו, שם ארפא אותו ואת ווינד ואקח אותם לעבר המפקדה.
-
חח זוכר אל תדאג
--
מארקרוו מקשיב לך ומנסה לתקוף את קופינג בעזרת מתקפת כנף, והוא מצליח! מארקרוו עף במהירות לעבר קופינג עם כנף זוהרת ותוקף בחוזקה את קופינג שנופל לקרקע, פצוע קשה.
לעומת זאת, מגנמייט לא מצליח להבין כל כך מה אתה רוצה, והוא שולח בסך הכל מכת ברק רגילה לעבר גולפין, "תתחמק!" צועק החייל וגולפין מצליח להתחמק בגלגול ממכת הברק.
אתה אומר לנאזליף שהוא עשה עבודה טובה, ואתה מחזיר אותו לפוקדור כשהוא עם חיוך קטן. אתה מוציא מהפוקדור את נאמל הנחוש והחזק שמביט באודינו במבט של ניצחון. נאמל מתחיל וזורק פצצות בוץ לעבר אודינו, "תתחמקי!" צועק הליצן שוב בצחוק ואודינו שוב מתחמקת, אך היא לא מצליחה להתחמק מהגחלת החזקה והמהירה שנאמל שולח מיד אחרי זה. "אודינו סטירה כפולה!" צועק הליצן ואודינו קופצת לעבר נאמל.
[b]קודק:[/b]
סוואבלו נעמד מלפני בויזל, ואז בויזל דוחף את סוואבלו במהירות בעזרת אקדח מים יעיל, וסוואבלו עף במהירות עם ניקור ופוגע באקנס שנפגע קשה מאוד והוא נופל ארצה, מעולף. לאחר מכן, סוואבלו מנסה להשתמש בשירה אך לא מצליח, ובויזל שולח אקדח מיםנוסף שפוגע בסקורופי בחוזקה, וגם סקורופי נופל ומתעלף.
"ארר... ניצחת רק הפעם! אתה עוד תשמע מאיתנו!" שני החיילים צועקים לך בכעס תוך כדי שהם מחזירים את הפוקימונים שלהם לפוקדורים. מיד, שניהם בורחים מהמקום. אתה יורד למטה ואתה רואה שגם מת'יו הביס את שני החיילים וארבעת החיילים בורחים בבהלה וכעס. "כל הכבוד." אומר לך מת'יו בחיוך תוך כדי שהוא מכניס את הפוקימונים שלו. לפתע, אתה שומע צלצול מוכר מכיסך הקדמי.
אתה מרים את איווי המרוצה, ואתם שניכם משתגרים אל העיר ויולט שבג'וטו. אתה הולך אל מרכז הפוקימונים ושם אתה מבקש מהאח ג'ון שירפא אותם בשבילך וכרגיל צ'נסי לוקחת את הפוקדורים ומחזירה לך אותם תוך כמה דקות וכל זה היא עושה עם חיוך. לאחר מכן, אתה יוצא מהמרכז והולך אל המפקדה שבויולט, אתה נכנס דרך הדלתות האוטומטיות ובלובי אתה רואה פקידה עסוקה מעט, "כן? איך אפשר לעזור לך?" היא שואלת בחיוך קטן.
-
[QUOTE=Pooh;1077450][b]תומר:[/b]
חח זוכר אל תדאג
--
מארקרוו מקשיב לך ומנסה לתקוף את קופינג בעזרת מתקפת כנף, והוא מצליח! מארקרוו עף במהירות לעבר קופינג עם כנף זוהרת ותוקף בחוזקה את קופינג שנופל לקרקע, פצוע קשה.
לעומת זאת, מגנמייט לא מצליח להבין כל כך מה אתה רוצה, והוא שולח בסך הכל מכת ברק רגילה לעבר גולפין, "תתחמק!" צועק החייל וגולפין מצליח להתחמק בגלגול ממכת הברק.
[/QUOTE]
"מארקרוו שוב מכת כנף ומגנמייט תאגור חשמל לידך כמו מכת ברק ואז תשלח אותו ככדור לעבר הפוקימונים של הטיפשים!" אגיד לפוקימונים שלי בעידוד.
-
[QUOTE=Pooh;1077450][b].
אתה אומר לנאזליף שהוא עשה עבודה טובה, ואתה מחזיר אותו לפוקדור כשהוא עם חיוך קטן. אתה מוציא מהפוקדור את נאמל הנחוש והחזק שמביט באודינו במבט של ניצחון. נאמל מתחיל וזורק פצצות בוץ לעבר אודינו, "תתחמקי!" צועק הליצן שוב בצחוק ואודינו שוב מתחמקת, אך היא לא מצליחה להתחמק מהגחלת החזקה והמהירה שנאמל שולח מיד אחרי זה. "אודינו סטירה כפולה!" צועק הליצן ואודינו קופצת לעבר נאמל.
[/QUOTE]
אני אומר לנאמל , תשלח פצצות בוץ שיפגעו בפרצוץ של אודינו והיא לא תוכל לראות.כשהיא לא תראה היא לא תראה אותך ותפספס את מתקפת הסטירה הכפולה שלה.בזמן שהיא לא רואה תשלח לעברה גחלת הכי חזקה שלך לכיון העינים שלה."
-
[quote=Pooh;1077450]
סוואבלו נעמד מלפני בויזל, ואז בויזל דוחף את סוואבלו במהירות בעזרת אקדח מים יעיל, וסוואבלו עף במהירות עם ניקור ופוגע באקנס שנפגע קשה מאוד והוא נופל ארצה, מעולף. לאחר מכן, סוואבלו מנסה להשתמש בשירה אך לא מצליח, ובויזל שולח אקדח מיםנוסף שפוגע בסקורופי בחוזקה, וגם סקורופי נופל ומתעלף.
"ארר... ניצחת רק הפעם! אתה עוד תשמע מאיתנו!" שני החיילים צועקים לך בכעס תוך כדי שהם מחזירים את הפוקימונים שלהם לפוקדורים. מיד, שניהם בורחים מהמקום. אתה יורד למטה ואתה רואה שגם מת'יו הביס את שני החיילים וארבעת החיילים בורחים בבהלה וכעס. "כל הכבוד." אומר לך מת'יו בחיוך תוך כדי שהוא מכניס את הפוקימונים שלו. לפתע, אתה שומע צלצול מוכר מכיסך הקדמי.
[/quote]
"תודה,בוא נראה מה רוצים ממנו..,בינתיים תוודא שכולם הלכו.." אומר למת'יו ואחייך,
לאחר מכן אבדוק מה קורה בלוח המשימות.