-
[COLOR="Blue"]ג'ון
"הזוראה הזה מוגן אני לא אתן לך לתפוס אותו מכת ברק!" קרא הנער, פיצ'ו השתמש במכת ברק ועצמת את עינך אבל סטארלי נפגע ועף אחורנית ופגע בעץ כמה מטרים מאחוריכם[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה רואה את טריקו ששוחה במהירות ואחריו עוקב מדקיפ שנראה גדול יחסית לגודל הרגיל שלו, מדקיפ תוקף אותו בזנב ברזל וטריקו משיב לו בזנב ברזל גם![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1150508][COLOR="Blue"]ג'ון
"הזוראה הזה מוגן אני לא אתן לך לתפוס אותו מכת ברק!" קרא הנער, פיצ'ו השתמש במכת ברק ועצמת את עינך אבל סטארלי נפגע ועף אחורנית ופגע בעץ כמה מטרים מאחוריכם[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה רואה את טריקו ששוחה במהירות ואחריו עוקב מדקיפ שנראה גדול יחסית לגודל הרגיל שלו, מדקיפ תוקף אותו בזנב ברזל וטריקו משיב לו בזנב ברזל גם![/COLOR][/QUOTE]
'אוי לא.. זה לא טוב..' אומר בחשש 'וגם אם נתחיל קרב, אני לא יכול לדבר מתחת למים!' ארגיש מיואש.
בלית ברירה אשחה אל שניהם ואפריד ביניהם. אז אקח את טריקו איתי לקבוצה..
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה מנסה להפריד בינהם אבל מדקיפ שוחה משם ואז תוקף בכדורי בוץ, שנמסים במים!
הוא מתעצבן ושולח אקדח מים שפוגע בטריקו
טריקו לא רואה היטב במים במיוחד שזה נראה לו כסתם גל מים ולא יותר ולכן קשה לו להתחמק[/COLOR]
-
[quote]ג'ון
"הזוראה הזה מוגן אני לא אתן לך לתפוס אותו מכת ברק!" קרא הנער, פיצ'ו השתמש במכת ברק ועצמת את עינך אבל סטארלי נפגע ועף אחורנית ופגע בעץ כמה מטרים מאחוריכם[/quote]
"טוגפי מטרונום עליו!" אפקוד על טוגפי ואז אחזיר את סטארלי לפוכדור שלו, "טוגפי ואז דחיפה עליו!" אוסיף.
-
[QUOTE=sigal123;1150368][COLOR="Red"]איתי
אתה לא יכול לשחות משם כולם הולכים אחרי סורה ונ.ס
המ''ת הזה שלך,
הרקע,
כול זה זה העתקה מהמ''ת הזה!
כול זה שהאם נהרגה הראיון הכול מועתק!
~~~~
אתם ממשיכים בדרככם, וסורה עוצרת אתכם,
היא מסבירה לכם שבגלל שזה אביב (במ''ת) אז זה עונת החיזור (ביידים) והיא מצביעה אל ריקוד חיזור בין שני מילוטיקים [/COLOR]
[COLOR="Blue"]ג'ון
ואיך בדיוק פוקימון נורמל ביצה אמור למצוא זוראה?
~~~
אתם מחפשים ומחפשים ולא מוצאים!
אתה מחליט להוציא את סטארלי שטיילו חוזר ואומר שלא מצא כלום והשניים עפים,
לאחר כמה זמן של חיפושים טיילו וסטארלי באים אליכם, טיילו מתיישב אל הכתף של הריינג'ר ומתחיל לצייץ
"יש פידג'יוטו קטן שנמצא מחליף צורה לאיפום" אמר הנער, טיילו פרש את כנפיו ועף והנער עקב אחריו[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
אין לך אם מי לשחק אז אתה מרים את חצי המגרש ומתחיל לשחק,
המכות מתפקששות לך רוב הזמן כי אתה לא יודע לשחק פינג פונג טוב במיוחד שאתה לא מרוכז,
פתאום באה אליך נערה בעלת שער צבוה ארוך וגלי שאסוף בקוקו, גופיה קצת מוזרה וכחולה וחצאית מוזרה בצבעי לבן שחור שנראת ישנה וכפפה שחורה אל יד אחת שהופכת להיות ארוכה בפסי שחור ירוק ומגפיים שחורים,
אם בקבוק פוקולה וקש שהיא שותה דרכו "מה קרה?" היא שואלת אליך ומביטה בך [/COLOR][IMG]http://img130.imageshack.us/img130/7166/doggyears2.png[/IMG][/QUOTE]
''כלום, כלום'' אמלמל שהיא תשמע ואחשוב 'לא משהו שאמור לעניין אותך בכל מקרה'
-
[COLOR="Blue"]ג'ון
אתה בא לתקוף אותם אבל אתה רואה שהם כבר לפניך רצים בהמשך הדרך כמה מטרים לפניך[/COLOR]
[COLOR="Olive"]דניס
"שהיה" קראה הנערה ושתתה שלוק מהקולה שלה, מדקיפ קטן צץ מאחוריה ושניהם הלכו לספסל[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1150841][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]"שהיה" קראה הנערה ושתתה שלוק מהקולה שלה, מדקיפ קטן צץ מאחוריה ושניהם הלכו לספסל[/COLOR][/quote]
"זה המדקיפ שלך?" אשאל "תגידי, את משחקת פינג פונג פוקימונים?"
-
[quote=sigal123;1150407][COLOR=blue]ג'ון[/COLOR]
[COLOR=blue]אני יעדכן שאני יעדכן[/COLOR]
[COLOR=blue]~~~[/COLOR]
[COLOR=blue]"כן אבל אנחנו אמורים למצוא אותו לא להרוס את הבית של האיפומים ולהרוג אותם תעצור!" קרא הנער ושרק,[/COLOR]
[COLOR=blue]עכבר צהבהב וקטן אם זנב שחור וצווארון שחור ושתי לחיים ורדרדות רץ אליו "מכת ברק!" הקרא הנער, העכבר אסף חשמל בלחיו וירה אותו לעבר טוגפי, שעצר את המטורנם שהתכונן לירות[/COLOR]
[IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb172.png[/IMG]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]בכול מקרה זה לא צירוף מקרים וזה ממש לא מוצא חן בעיני הייתי מוגה לך אם היית משנה את זה[/COLOR]
[COLOR=red]~~~[/COLOR]
[COLOR=red]אתם ממשיכים לשחות ופתאום סורה עולה למעלה וכולם אחריה[/COLOR]![/quote]
אז אני אבקש אישור מלורד אביזי לשנות את הרקע מראיון בטלויזיה לראיון באינטרנט, בסדר?
"לפעמים" היא אמרה ושתתה שלוק מהקולה שלה וזרקה אותו לפח
"אחרי הכול מדקיפ שלי מומחה בזה" היא אמרה ומדקיפ חייך[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
זה אותו דבר
תעשה
קרדיט אל הרעיון למ''ת pokemon H2O ותקשר את זה
~~~
כולם עולים למעלה ואתה רואה נער אחד שמשתעל
"כי לא כיוונת אותו טוב! פעם הבאה תקשיב!" קראה סורה לאחר שהורידה את מכשיר הנשימה וכולם הורידו ואתו, הורדת גם וראית שהאוויר פה ממש נקי ורענן אבל היער יותר[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1150866][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]"לפעמים" היא אמרה ושתתה שלוק מהקולה שלה וזרקה אותו לפח [/COLOR]
[COLOR=olive]"אחרי הכול מדקיפ שלי מומחה בזה" היא אמרה ומדקיפ חייך[/COLOR][/quote]
'פוצ'יאנה' אחשוב ואגיד "תשחקי מולי" ואוציא את פוצ'יאנה מן הפוקדור
-
[COLOR="Olive"]דניס
"אוקי" אמרה הנערה בחיוך
"תפוס" היא אמרה וזרקה לך מחבט אדום ולקחה לעצמה את השחור,
מדקיפ עלה אל המקום לפוקימונים וגם פוציאנה,
היא הוציאה מכיסה כדור קטן וכתום וחבטה בו חבטה מהירה לעבר פוציאנה,
ראית שאתה לא מרוכז ולא מתרכז רק בכדור אלה גם בלארביטר שבמרפאה,
לא שמת לב ופתאום הבטת והכדור בא הישר אליך![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1150530][COLOR="Sienna"]עומר
אתה מנסה להפריד בינהם אבל מדקיפ שוחה משם ואז תוקף בכדורי בוץ, שנמסים במים!
הוא מתעצבן ושולח אקדח מים שפוגע בטריקו
טריקו לא רואה היטב במים במיוחד שזה נראה לו כסתם גל מים ולא יותר ולכן קשה לו להתחמק[/COLOR][/QUOTE]
'עכשיו נמאסתם..' אמלמל בליבי ואנסה שוב לקחת בכל כוחי את טריקו.
אסמן לסורה שתבוא לעזור לי עם שניהם.
-
[quote]ג'ון
אתה בא לתקוף אותם אבל אתה רואה שהם כבר לפניך רצים בהמשך הדרך כמה מטרים לפניך[/quote]
אני ארוץ אחרי האיש רינג'ר הזה בחיפוש זוראה.
-
[quote=sigal123;1150866][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]"לפעמים" היא אמרה ושתתה שלוק מהקולה שלה וזרקה אותו לפח [/COLOR]
[COLOR=olive]"אחרי הכול מדקיפ שלי מומחה בזה" היא אמרה ומדקיפ חייך[/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]זה אותו דבר[/COLOR]
[COLOR=red]תעשה[/COLOR]
[COLOR=red]קרדיט אל הרעיון למ''ת pokemon H2O ותקשר את זה [/COLOR]
[COLOR=red]~~~[/COLOR]
[COLOR=red]כולם עולים למעלה ואתה רואה נער אחד שמשתעל[/COLOR]
[COLOR=red]"כי לא כיוונת אותו טוב! פעם הבאה תקשיב!" קראה סורה לאחר שהורידה את מכשיר הנשימה וכולם הורידו ואתו, הורדת גם וראית שהאוויר פה ממש נקי ורענן אבל היער יותר[/COLOR][/quote]
אם אני ארשום "קרדיט לpokemon h2o על חלק מהרקע" זה בסדר?
[COLOR="Sienna"]עומר
סורה מביטה אליך ואל מדקיפ שיחסית גדול ,
היא מסבירה לך שכנראה שמשעמם לו והוא לא יעזוב בלי קרב או שפלשנו לאזור שלו ועדין הוא לא יעזוב בלי קרב,
מדקיפ שולח עוד אקדחי מים וטריקו יוצר גם גלים במים בעזרת זנבו, , הוא מסתובב ויוצר מערבולת קטנה ששואבת את מדקיפ אליה אבל הוא יוצא ממנה במהירות[/COLOR]
[COLOR="Blue"]ג'ון
"אתה לא מבין?! הוא מוגן! מ ו ג ן ! אם אתה לא רוצה לעזור לי להביא אותו לאגם שלו אל תבוא בכלל!" קרא הנער ורץ יותר מהר ככה שהיית ממש בפיגור מאחוריו[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
ותעשה לזה קישור לפה ואז זה מעולה
~~~
(היער שהיית אם נלה איפה שלקחת תביצים )
"כולם לשים עוד פעם את זה לא סיימנו! לא לשכוח אנחנו מתקרבים אל האי ולפעמים רק לפעמים אם היה לנו מזל גדול נצליח לראות את אחד הפוקימונים" אמרה סורה, ותיקנה לו את המכשיר "שמושכים את זה ככה חזק מידי ולא לוחצים אל הכפתור זה מה שקורה פעם הבאה תקשיב" היא הביטה אליו בעיצבון "וריאולו שלך בכלל לא סידרת לו טוב, אתה רוצה להטביע אותו?" היא שואלת אותו במבט מעוצבן "אז שיסדר לעצמו יש לו ידיים, חוץ מזה הוא פוקימון הילה הוא תמיד יכול ללמוד קצת " הוא הביט אליה "איך לטבוע? בקיצור אני כבר ידע מה לעשות איתך, אולי
לקיחת הפוקימון לזמן מה ופחות זמן באי יעזרו" היא אומרת אליו "לא אשמתי שהוא גרוע ולא אשמתי שאת לא מסבירה טוב" הוא אמר לה "תראה אני מומחית בצלילה ואתה מתלמד, תוכיח לי שאתה אחראי ואז, לבינתיים הריאולו הזה נשאר אם גלייד שלי" היא אמרה וכיוונה לריאולו את זה טוב והבטת אל הנער בתדהמה
זיגזיגון הביט אל הנער והיה כועס ושמת לב שזה ניאו! הבעלים שהיו של צרמנדר וזיגזיגון [/COLOR]