[quote]ג'ון
אתה פשוט הולך?
~~~
אתה מחפש פוקימונים אבל רואה רק את הנער שרץ אבל מאיט טיפה את הקצב[/quote]
"הוא כבר לא מעניין אותי..." אמלמל לעצמי ואז אלך ישר אל העיר הבאה אך אם אתקרב אליו אתעלם ממנו.
Printable View
[quote]ג'ון
אתה פשוט הולך?
~~~
אתה מחפש פוקימונים אבל רואה רק את הנער שרץ אבל מאיט טיפה את הקצב[/quote]
"הוא כבר לא מעניין אותי..." אמלמל לעצמי ואז אלך ישר אל העיר הבאה אך אם אתקרב אליו אתעלם ממנו.
[COLOR="Blue"]ג'ון
אתה ממשיך ללכת וטוגפי מביט אליך,
אתה מבחין בחבורות סטארלים פידג'ים וכמה וורמפלים צעירים,
קאטרפרי אחד זחל אל הלב ותפס את שומת ליבך והביט אליך [/COLOR]
[QUOTE=sigal123;1152090][COLOR="Blue"]ג'ון
אתה ממשיך ללכת וטוגפי מביט אליך,
אתה מבחין בחבורות סטארלים פידג'ים וכמה וורמפלים צעירים,
קאטרפרי אחד זחל אל הלב ותפס את שומת ליבך והביט אליך [/COLOR][/QUOTE]
"טוגפי תשתמש במוטרונום על קטארפרי כדי שהוא יסתלק מכאן." אפקוד על טוגפי.
[COLOR="Blue"]ג'ון
למה שילך?
~~~~
המטורונם מביא אקדח מים שממנו קאטרפרי מתחמק אבל נפגע קצת, הוא עוטף את טוגפי בחוטים מפיו וקושר גם את רגליך [/COLOR]
[quote=sigal123;1152077][COLOR=olive]דניס[/COLOR]
[COLOR=olive]"הארוחת צהרים, תמיד אחרי זה קורה משהו לפי שסיפרו לי, ושמעתי שכמה נערים מצאו בתחתית הספינה מקום חבוי משהו אם המחתרת ודארקנס או משהו כזה, או שזה סתם שטויות" אמרה הנערה בחיוך[/COLOR]
[/quote]
"בואי נלך לבדוק" אציע ואחכה לראות איך היא תגיב
[COLOR="Olive"]דניס
"אז לאן נלך? לתחתית הספינה או לחדר האוכל?" קראה הנערה בחיוך [/COLOR]
[quote]ג'ון
למה שילך?
~~~~
המטורונם מביא אקדח מים שממנו קאטרפרי מתחמק אבל נפגע קצת, הוא עוטף את טוגפי בחוטים מפיו וקושר גם את רגליך [/quote]
[i]כי הוא פוקימון לוזר...
ותעדכני לי כבר את סטארלי![/i]
~~~~~~~~~
"סטארלי תיצא ותשתמש במתקפת ניקור את קאטרפרי!" אצעק ואז אוציא את סטארלי החוצה.
[COLOR="Olive"]ג'ון
יחסית גם סטארלי פוקימון לוזר, וגם טוגפי זה הבית שלו לא שלך ואני יעדכן את סארלי מתי שבא לי
~~~
סטארלי יוצא החוצה וקאטרפרי נושך אותו, סטארלי תשוש מאוד מהקרב הראשון ועוד יותר מהשני ומתעלף[/COLOR]
[quote]ג'ון
יחסית גם סטארלי פוקימון לוזר, וגם טוגפי זה הבית שלו לא שלך ואני יעדכן את סארלי מתי שבא לי
~~~
סטארלי יוצא החוצה וקאטרפרי נושך אותו, סטארלי תשוש מאוד מהקרב הראשון ועוד יותר מהשני ומתעלף [/quote]
[i]אבל אני לדעת את המתקפות שלו...[/i]
~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוגפי מטרונום." אומר לטוגפי במהירות ואם הוא לא יפגע בקאטרפרי אז אתן בעיטה לקאטרפרי ואברח משם עם טוגפי שהוא בידיים שלי.
[COLOR="Blue"]ג'ון
מה זה אני לדעת? ואסור לפגוע בפוקימונים זה בחוקים
~~~
טוגפי שולח כדור ירקרק לעבר קאטרפרי שנפגע, הוא קושר עוד ועוד את טוגפי עד שנהיה כדור אחד של חוטים ואז מביט אליך בעיניו הגדולות והשחורות [/COLOR]
[QUOTE=sigal123;1152077][COLOR="Olive"]דניס
"הארוחת צהרים, תמיד אחרי זה קורה משהו לפי שסיפרו לי, ושמעתי שכמה נערים מצאו בתחתית הספינה מקום חבוי משהו אם המחתרת ודארקנס או משהו כזה, או שזה סתם שטויות" אמרה הנערה בחיוך[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]איתי ועומר
לאיתי-
מתקפה
לעומר-
זיגזיגון נשך ותקף את מג'יקראפ לפי ההוראה של איתי כי מג'יקראפ נשך ברגלו, מג'יקראפ נפגע מאוד כי הוא חלש וזהר והפך לגרידוס זועם! הוא בא לתקוף את איתי אבל עיגולים צהובים פגו בגבו והוא רצה לראות מה זה
~~~~
אתה רואה שזה גלייד שמאחורה וסורה לידו, סורה מסמנת לו משהו וידו של גלייד זוהרת באור מסוים והוא נותן אגרוף חזק מאוד בגבו של גרידוס, היא מסמנת לריאולו משהו ולגלייד וגלייד יורה טבעת צהובה וריאולו כדור הילה, הטבעת עוטפת את הכדור הילה והמתקפה פוגעת קשה בגרידוס, הוא מביט אליכם בזעמה ושולח אקדח מים לעברכם, סורה אומרת לכם לשחות משם במהירות ואתם שוחים משם במהירות רבה ומצליחים להתחמק, גרידוס מניף את \נבו ומכוון לגלייד, שעוצר את הזנב בידו , סורה מסמנת לו משהו שנראה כריקוד חרבות, גלידי מתחיל לתקוף את גרידוס ולאחר כמה מכות חזקות במיוחד הוא בורח בלי שאף אחד יפגע[/COLOR][/QUOTE]
ארוץ משם מהר ואבהה בקרב בתדהמה, אסמן לטום לבוא לראות את מה שקורה פה.
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה צופה בקרב שכבר נגמר,
גלייד נראה בסדר גמור וסורה מסמנת שאפשר לבוא,
אתם שוחים וטום ואזוריל מתקרבים אליך ואל טריקו ואתם פתאום רואים זרם ענק,
סורה מצביעה אל הזרם ומסבירה לכם בידה משהו שהיה לא מובן כול כך אבל אם הבנת נכון צריך לקפוץ לזרם הזה, שזה זרם של סוג של פוקימון מסוים והוא שוחה בזרם הזה כי לא קל לו לשחות, והזרם יוביל אתכם לספינה [/COLOR]
[QUOTE=sigal123;1152178][COLOR="Olive"]דניס
"אז לאן נלך? לתחתית הספינה או לחדר האוכל?" קראה הנערה בחיוך [/COLOR][/QUOTE]
''תחתית הספינה'' אגיד בהחלטיות ואלך לתחתית הספינה
[COLOR="Olive"]דניס
אתם הולכים למעלית אבל אין עוד קומה למטה
"אולה זה במקום לא גלוי, כמו מדרגות בחדר עובדים" אמרה הנערה בחיוך
היא פתחה את המפה והביטה אליה
"אבל זה למעלה החדרי עובדים, אולי שיש תמופעי פוקימונים יש שם את מאחורי הקלעים וזה בטח יוביל לדלת למדרוגת שלמטה,כמו יציאת חרום לשחקנים או משהו " אמרה הנערה בחיוך רחב יותר[/COLOR]
[QUOTE=sigal123;1149491][COLOR="Red"]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה לוקח פוקדע אחד וחמש פוקדורים
אתה הולך למעבדה ורואה7(שנראה שיש מקום לעוד שלושה) פוקדורים מסודרים יפה ומעל כול אחד מסך אם תמונה ומקום להכנסת משהו שנראה כמו פוקדע ורמקול קטן,
פוקדור 1- טוטודייל
2-צ'יקוריטה
3-איפום
4-אפיני
5-סטארלי-אין
6-טריקו
7-טוגפי-אין
8--פידג'י
9- טפיג
10- אברה -אין[/COLOR]
[COLOR="Olive"][/COLOR][/QUOTE]
אתלבט מעט ואז אחליט: " אניי אקח את טפיג . תמיד חלמתי שיהייה לי פוקימון אש.״ אומר והכניס את הפוקדע שלי למקום שנראה מתאים להכנסת פוקידע