סטיבן:
אתה מתקדם בדרך 203 לעיר אולדייל שמימנה מגיעים לאגם אקוטי, אתה מגיע למרכז הפוקימונים לחפש מקום לישון, היא מעלה אותך לקומה רביעית חדר מספר 7 ולפתע אתה רואה את מאט! שגם משתתף באיוונט
Printable View
סטיבן:
אתה מתקדם בדרך 203 לעיר אולדייל שמימנה מגיעים לאגם אקוטי, אתה מגיע למרכז הפוקימונים לחפש מקום לישון, היא מעלה אותך לקומה רביעית חדר מספר 7 ולפתע אתה רואה את מאט! שגם משתתף באיוונט
[quote=noam121211;643501]סטיבן:
אתה מתקדם בדרך 203 לעיר אולדייל שמימנה מגיעים לאגם אקוטי, אתה מגיע למרכז הפוקימונים לחפש מקום לישון, היא מעלה אותך לקומה רביעית חדר מספר 7 ולפתע אתה רואה את מאט! שגם משתתף באיוונט[/quote]
" שלום מאט מה שלומך? "
[QUOTE=noam121211;643431]סטיבן:
מארשטופ נראה חזק מתמיד, הוא משתמש באקדח בוץ על ויבראוה וגורם לו נזק רב! מהר גמור את הקרב הזה!
ג'ק:
צ'ימצ'אר נפגע קשה מהקרב והוא מתושתש לפתע וויניזג משתמש בדחיפת רעל!! חזקה ביותר שכמעט מחסלת את צ'ימצ'אר לפתע, משהו מוזר קורה! צ'ימצאר נעטף אור לבן ובוהק, הוא משנה את צורת גופו לעבר זמן מה כאשר האור נעלם אתה מגלה שצי'מצאר הפך ל[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/391.png[/IMG] הוא התפחתח!!!
לפתע צילצול בפוקדע: מונפורנו סוג אש מלחמה בזמן קרב הוא מגביר את האש שעל זנבו מתקפות: אגרוף מאך קרב צמוד חימום יתר בעיטת אש להביור מתקפת להבה* (flare blitz) מהר עכשיו יש לך הזדמנות לנצח עם מונפרנו כזה חזק
[COLOR="Red"][B]*לאיוונט יש 6 מקומות בנתיים רשומים באיוונט: בויזל, ג'ק, מאט, לי, סטיבן
נשאר מקום אחד פנוי הבא שמגיב מצתרף לאיוונט[/B][/COLOR][/QUOTE]
"מצוין מונפרנו! אגרוף מאך ומתקפת להבה עכשיו!"
--------------------------
תגיד נועם,כשמונפרנו ייתפתח הוא יהיה אינפרנאייפ(Infernape) אז אפשר לתת לו את הכינוי אייפ במקום להגיד את כל שמו? כי זה מעצבן..
סטיבן:
*פתחתה את עמוד 25 וקיבלתה פוקימון אקראי שאני בוחר והוא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/408.png[/IMG]
~~~~~~~~~~~~~
אתה ומאט צריכים לדבר עם עצמכם בקטע הזה עד שכולם יגיעו...
ג'ק:
*כן אתה יכול אני אפילו ישמח כי באמת מעצבן לכתוב את השם שלו חח
~~~~~~~~~~
וויזינג מביט בפחד במונפרנו החדש שלך ! אח הוא מנסה להישתמש שוב בדחיפה רעל, אח מונפרנו משתמש באגרוף מאך ועוצר אותו בקלילות מייד לאחר מכן מונפנו משתמש במכת להבה שמחסל אותו לגמרי, ניצחתה, והחזרתה לילדה את הפוקימון היא מודה לך מאוד, אתה צריך ללכת לכיוון האיוונט
[quote=noam121211;643581]סטיבן:
*פתחתה את עמוד 25 וקיבלתה פוקימון אקראי שאני בוחר והוא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/408.png[/IMG]
~~~~~~~~~~~~~
אתה ומאט צריכים לדבר עם עצמכם בקטע הזה עד שכולם יגיעו...
[/quote]
אז בינתיים אני אכנס לחדר ואנוח
[quote=SnitchKick;643505]" שלום מאט מה שלומך? "[/quote]
*נועם לא נתת לחי המשך וזזה אומר שלא היה לי סיכוי לפתוח תעמוד זה לא הוגן*
"היי סטיבן מה נישמע" אומר לסטיבן..
בויזל:
סליחה שלא הגבתי,
~~~~~~~~~
מאמן המכון רצה להתחיל את הקרב אך לפתע מישהו רץ לעברו ואומר לו שיש לו עיסוקים אחרים, והוא מציע לך קרב בעוד יומיים, ואתה צריך ללכת לאיוונט שבאגם אקוטי זה גם אפשרות לאימונים ולטקטיקות חדשות, איך תגיב?
[QUOTE=noam121211;643581]
ג'ק:
*כן אתה יכול אני אפילו ישמח כי באמת מעצבן לכתוב את השם שלו חח
~~~~~~~~~~
וויזינג מביט בפחד במונפרנו החדש שלך ! אח הוא מנסה להישתמש שוב בדחיפה רעל, אח מונפרנו משתמש באגרוף מאך ועוצר אותו בקלילות מייד לאחר מכן מונפנו משתמש במכת להבה שמחסל אותו לגמרי, ניצחתה, והחזרתה לילדה את הפוקימון היא מודה לך מאוד, אתה צריך ללכת לכיוון האיוונט[/QUOTE]
אלך לי לפינה ביער ואוציא את כל הפוקימונים שלי. "אנחנו צריכים ללכת לאגם אקוטי לתחרות,אמנם גם צ'ימצ'אר התפתח,אבל אני עדיין לא בטוח שאתם מוכנים. אתם מוכנים או שאתם רוצים להתאמן?" אשאל את הפוקימונים שלי.
[quote=DouBle R;643585]*נועם לא נתת לחי המשך וזזה אומר שלא היה לי סיכוי לפתוח תעמוד זה לא הוגן*
"היי סטיבן מה נישמע" אומר לסטיבן..[/quote]
" אני בסדר אתה מוכן לאיוונט? "
מאט:
המשכתי לך את העלילה אתה הייתה עם סטיבן דיברתה איתו, כששני שחקנים פוגשים אחד את השני אין לי מה להמשיך את העלילה זה ביניכם אין לי זכות התערבות בין 2 שחקנים אני לא יכול לקבוע לך מה להגיד,
[QUOTE=noam121211;643588]בויזל:
סליחה שלא הגבתי,
~~~~~~~~~
מאמן המכון רצה להתחיל את הקרב אך לפתע מישהו רץ לעברו ואומר לו שיש לו עיסוקים אחרים, והוא מציע לך קרב בעוד יומיים, ואתה צריך ללכת לאיוונט שבאגם אקוטי זה גם אפשרות לאימונים ולטקטיקות חדשות, איך תגיב?[/QUOTE]
"אוקיי לא נורא" אני אומר ומחזיר את פיצ'ו לפוכדור.
"צא טריקו" אני מוציא את טריקו מהפוכדור.
"קדימה חוזרים לאגם אקוטי" אני אומר לטריקו
ג'ק:
השעה כבר 3 וחצי בלילה ואתה צריך ללכת לעיר אולדייל, גם הפוקימונים שלך עייפים כדאי שתתקדם ותחפש מקום לשיון במרכז הפוקימונים בעיר אולדייל, חוצמיזה גם סטיבן ומאט שם מחכים לאחרים,
בויזל:
אתה מתקדם בדרך 203 ולפתע אתה מגיע לעיר אולדייל אתה נכנס למרכז הפוקימונים לחפש מקום שינה השעה כבד 3:50 אתה חייב לישון לפתע אתה רואה את סטיבן ומאט מדברים
[QUOTE=noam121211;643599]ג'ק:
השעה כבר 3 וחצי בלילה ואתה צריך ללכת לעיר אולדייל, גם הפוקימונים שלך עייפים כדאי שתתקדם ותחפש מקום לשיון במרכז הפוקימונים בעיר אולדייל, חוצמיזה גם סטיבן ומאט שם מחכים לאחרים,[/QUOTE]
אכניס את הפוקימונים שלי ואלך לכיוון מרכז הפוקימונים באולדייל,אכנס אליו ואשאל את האחות ג'וי.
"אני מתכונן לתחרות באגם אקוטי,יש פה מקום בו אוכל לישון?"
----------------------------------------------------
תקרא את הה''פ ששלחתי לך..
[QUOTE=noam121211;643601]בויזל:
אתה מתקדם בדרך 203 ולפתע אתה מגיע לעיר אולדייל אתה נכנס למרכז הפוקימונים לחפש מקום שינה השעה כבד 3:50 אתה חייב לישון לפתע אתה רואה את סטיבן ומאט מדברים[/QUOTE]
" היי מה קורה?" אני שואל אותם.
"בוויזל פיצ'ו צאו גם אתם" אני מוציא אותם מהפוכדורים
"יש לנו יום גדול מחר אז אנחנו צריכים לנוח...."