תן להם זמן מוקצב או שלא יקבלו חסינות...
Printable View
תן להם זמן מוקצב או שלא יקבלו חסינות...
[quote=killerbee;691793]תן להם זמן מוקצב או שלא יקבלו חסינות...[/quote]
אחד מהם חייב לקבל חסינות, מי שישלח לי תשובה ראשון יקבל חסינות
ואם הם ישלחו בעוד איזה שבוע אז מה תעשה?!?!?!
אם עד הערב הם לא ישלחו אז אני עושה הדחה המחסלים יבחרו את המודח וזו כבר תהיה בעיה שלהם
[CENTER][SIZE=3]טוב הזוכה בחסינות הוא: [B]Naruto[/B][/SIZE]
[SIZE=3]אז המועמדים להדחה הם:[B]danger , איש האבטיח[/B][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE=3]קבוצת המחסלים תדונו במי אתם רוצים להדיח ותשלחו לי את התשובה בפרטי, אחרי שאני אגיד מי הודח היום אני אכתוב מי שחקן החיזוק שעובר מהלבנים לשחורים.[/SIZE][/B][/CENTER]
[QUOTE=mamoswine;691857][CENTER][SIZE=3]טוב הזוכה בחסינות הוא: [B]Naruto[/B][/SIZE]
[SIZE=3]אז המועמדים להדחה הם:[B]danger , איש האבטיח[/B][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE=3]קבוצת המחסלים תדונו במי אתם רוצים להדיח ותשלחו לי את התשובה בפרטי, אחרי שאני אגיד מי הודח היום אני אכתוב מי שחקן החיזוק שעובר מהלבנים לאדומים.[/SIZE][/B][/CENTER][/QUOTE]
לשחורים
[CENTER]בצער רב אנחנו נפרדים היום מ: [B]danger[/B]
שהודח על פי בחירת המחסלים, אבל אל תשכחו שיש גלגל הצלה, שהשנה ישנה את המשחק מאוד.[/CENTER]
[CENTER]שחקן החיזוק שעובר מהקבוצה הלבנה לשחורה הוא: [B]Eustass Kid[/B]
זוהי החלטה סופית, הקבוצה הלבנה צריכה עכשיו לתפוס את עצמה בידיים ולא להסתמך רק על שחקן אחד, והשחורים, אני רוצה לראות מחר אם אתם תגיבו כי שניתי את השעה ל4 וחצי.[/CENTER]
[CENTER]מחר אין הדחה אבל יש משהו חשוב שיכול לשנות את המשחק מקצה לקצה, וביום ראשון אתם תבינו גם למה.[/CENTER]
[QUOTE=mamoswine;691907][CENTER]בצער רב אנחנו נפרדים היום מ: [B]danger[/B]
שהודח על פי בחירת המחסלים, אבל אל תשכחו שיש גלגל הצלה, שהשנה ישנה את המשחק מאוד.[/CENTER]
זוהי החלטה סופית, הקבוצה הלבנה צריכה עכשיו לתפוס את עצמה בידיים ולא להסתמך רק על שחקן אחד, והשחורים, אני רוצה לראות מחר אם אתם תגיבו כי שניתי את השעה ל4 וחצי.[/CENTER]
[CENTER]מחר אין הדחה אבל יש משהו חשוב שיכול לשנות את המשחק מקצה לקצה, וביום ראשון אתם תבינו גם למה.[/CENTER][/QUOTE]
נפגעתי קשות מהטענה..
איזה באסה,שוב כמעט כל המחסלים לא היו,לפחות killerbee היה היום.
[QUOTE=mamoswine;691907][CENTER]בצער רב אנחנו נפרדים היום מ: [B]danger[/B]
[CENTER]מחר אין הדחה אבל יש משהו חשוב שיכול לשנות את המשחק מקצה לקצה, וביום ראשון אתם תבינו גם למה.[/CENTER][/QUOTE]
אוף טוב בי לבנים עכשיו אני יעזור חשחורים
LightSword אתה לא צריך להפגע דווקא בתגובה שלי לא התכוונתי עליך, אתה פעיל אבל יש משתמשים בקבוצה שלך שטיפה ישנים.
METAGROSS16 אז תעיר את המחסלים, היום היה לכם מזל שהקבוצה של השחורים לא הייתה, אחרת הייתם מתפרקים, בהתחלה חשבתי שזה ילך לכם גרוע, אבל מזל שיש אותך ואת killerbee
Eustass Kid אני יודע שזה מבאס, אבל על פי מה דבקתי את השחקן הכי פעיל מכל המשתמשים, ובקבוצה הלבנה יש משתמשים פעילים וצריכה להיות תחרות בין הקבוצות, כי זה לא הגיוני שככה זה ילך משהו צריך להעיר את הקבוצה השחורה כי ככה הם בחיים אל יגיעו לשלב הבא.
תשמעו בתכלס תנסו אתם לשרוד בשביל עצמכם כרגע, כי בקרוב יגיע שלב שכל אחד יהיה בשביל עצמו, אחרי השלב השני כל אחד ממכם יצטרך להתמודד לבד בלי שחברי הקבוצה ירכבו לו על הגב, וגם אם תודחו יש תמיד גלגל הצלה, ובגלגל הצלה תהיה הפתע גדולה שאתם לא תאמינו אפילו, שנה שעברה המרתי על משתמשים מסוימים שנפלו בהתחלה או באמצע במפתיע, ומשתמשים שישנו התעוררו באמצע המשחק ואפילו הגיעו לחצי הגמר או לגמר, שם המשחק הוא פצצת זמן, והכל תלוי כמה אתם מהירים.
[QUOTE=mamoswine;692290]LightSword אתה לא צריך להפגע דווקא בתגובה שלי לא התכוונתי עליך, אתה פעיל אבל יש משתמשים בקבוצה שלך שטיפה ישנים.
METAGROSS16 אז תעיר את המחסלים, היום היה לכם מזל שהקבוצה של השחורים לא הייתה, אחרת הייתם מתפרקים, בהתחלה חשבתי שזה ילך לכם גרוע, אבל מזל שיש אותך ואת killerbee
Eustass Kid אני יודע שזה מבאס, אבל על פי מה דבקתי את השחקן הכי פעיל מכל המשתמשים, ובקבוצה הלבנה יש משתמשים פעילים וצריכה להיות תחרות בין הקבוצות, כי זה לא הגיוני שככה זה ילך משהו צריך להעיר את הקבוצה השחורה כי ככה הם בחיים אל יגיעו לשלב הבא.
תשמעו בתכלס תנסו אתם לשרוד בשביל עצמכם כרגע, כי בקרוב יגיע שלב שכל אחד יהיה בשביל עצמו, אחרי השלב השני כל אחד ממכם יצטרך להתמודד לבד בלי שחברי הקבוצה ירכבו לו על הגב, וגם אם תודחו יש תמיד גלגל הצלה, ובגלגל הצלה תהיה הפתע גדולה שאתם לא תאמינו אפילו, שנה שעברה המרתי על משתמשים מסוימים שנפלו בהתחלה או באמצע במפתיע, ומשתמשים שישנו התעוררו באמצע המשחק ואפילו הגיעו לחצי הגמר או לגמר, שם המשחק הוא פצצת זמן, והכל תלוי כמה אתם מהירים.[/QUOTE]
צודק טוב
רק כמה דברים שאני חייב להגיד- יש אנשים שרוצים לצאת מהמשחק..
יש אנשים שהשעה לא מתאימה להם, ויש את האנשים שכן משחקים- עכשיו המחסלים מעיפים דווקא את אלה שכן מגיבים- ומשאירים את אלו שלא משתתפים- ככה שהלאה במקום משחק אמיתי, זה יהיה משחק חד צדדי..
כי השניים היחידים שעד עכשיו העיפו הם Flupy ודיינג'ר- השניים היחידים שאשכרה שיחקו בקבוצת השחורים..
עכשיו נשארו 2 שלא משחקים, והעברת אחד- שדי בטוח שהקבוצה תהיה תלויה בו..
מה הקטע במשחק של להשאיר שחקנים לא פעילים.. זה אולי אסטרטגי וחכם- אבל לא תורם בכלל למשחק עצמו.. :/
[QUOTE=LightSword;692353]רק כמה דברים שאני חייב להגיד- יש אנשים שרוצים לצאת מהמשחק..
יש אנשים שהשעה לא מתאימה להם, ויש את האנשים שכן משחקים- עכשיו המחסלים מעיפים דווקא את אלה שכן מגיבים- ומשאירים את אלו שלא משתתפים- ככה שהלאה במקום משחק אמיתי, זה יהיה משחק חד צדדי..
כי השניים היחידים שעד עכשיו העיפו הם Flupy ודיינג'ר- השניים היחידים שאשכרה שיחקו בקבוצת השחורים..
עכשיו נשארו 2 שלא משחקים, והעברת אחד- שדי בטוח שהקבוצה תהיה תלויה בו..
מה הקטע במשחק של להשאיר שחקנים לא פעילים.. זה אולי אסטרטגי וחכם- אבל לא תורם בכלל למשחק עצמו.. :/[/QUOTE]
אתה טועה נארוטו הגיב קצת בתחרות
תשמעו המטרה של המחסלים זה להעיף משתמשים חזקים שמפריעים להם בדרך, ואם הם היו מגיעים למה הם לא ניצחו אף פעם, הם היו מגיבים, פעם פה פעם שם, והשעה לא הייתה מתאימה להם, אבל וואלה אתם הריי יודעים שנרשתם למשחק, אז יש לכם אחריות, לא יכולים לעמוד בהם תפרשו.