-
[b]תומר:[/b]
אתה עולה לקומה השניה, לחפצים ואמצעי פיתוח, ואתה רואה הרבה אגפים מלאים בחפצים שונים לפיתוח. אתה רואה את אגף האבנים, ואתה הולך לשם. אתה מתחיל לעבור בין המדפים ואתה רואה אבני אש, אבני מים, אבני שחר, אך אתה לא מוצא אבן אופל. לפתע ניגש אליך מוכר, "כן? אתה צריך עזרה?" הוא שואל בנימוס ובחיוך קטן.
[b]ליאור:[/b]
נאמל חוזר לפוקדור שלו, ואתה מיד מוציא את זובאט לקרב האחרון, וזובאט נחוש מאוד לנצח. זובאט מתחיל את הקרב בעל קולי חזק, "תשתמש במגן מהיר!" צועק הליצן ולפתע מר מיים משתמש במין מגן בצבע כתום, וחוסם את המתקפה של זובאט, אך מיד זובאט צולל לעבר מר.מיים, ותוקף בנשיכה חזקה שפוגעת במר.מיים, והוא נופל לקרקע. מר מיים קם חזרה על הרגליים, "אוקיי, צא בעלים קסומים!" צועק הליצן ולפתע מר מיים שולח עלים זוהרים לעבר זובאט.
[b]קודק:[/b]
אתה יכול ללכת למכון, אבל תזכור שראסטבורו זו עיר בשליטת ונום. [רמז]
אין קשר בין מתקפות ויכולות. הוא צריך יותר ניסיון בשביל לחזק יכולת מאשר מתקפות.
---
בויזל יוצא מהפוקדור מוכן להתאמן בחוזקה. בויזל מתחיל את הקרב בסילון אקווה חזק שפוגע בוויסמאר המופתע והוא נפגע די קשה. לאחר מכן, בויזל שולח מתקפת זריזות בצורת כוכבים צהובים מפיו, אך וויסמאר הפעם מתחמק מהמתקפה.
[b]יואב:[/b]
זה בסדר.
---
סטארביה משתמש במערבולת רוחות חזקה שמעיפה את קוראגנק לרצפה אך לא נראה שהוא נפגע כל כך. מיד, סטארביה יוצא במתקפה מהירה נוספת, "תתחמק!" צועק החייל, וקרוגאנק מצליח במזל להתחמק מהמתקפה המהירה. "אוקיי בוא נסיים את הקרב הזה! עקיצת רעל!" צועק בכעס החייל ולפתע קרוגאנק מתחיל לרוץ שוב לעבר סטארביה.
[b]דור:[/b]
אתה מראה לה את התג שלך, "כן, בוודאי יש חדר קטן בקומה השלישית." היא אומרת לך ומגישה לך מפתח קטן שכתוב עליו 302. אתה עולה לקומה השלישית, אל חדר 302 שהוא חדר די קטן עם מקלחת ומיטה זוגית בלבד. גמור מעייפות, אתה נכנס למיטה והולך לישון. אתה קם לאחר כמה שעות, ואתה רואה שהשעה היא 19:47, ושהפוקימונים שלך ערים ומשחקים ביחד.
-
[QUOTE=Pooh;1078228][b]תומר:[/b]
אתה עולה לקומה השניה, לחפצים ואמצעי פיתוח, ואתה רואה הרבה אגפים מלאים בחפצים שונים לפיתוח. אתה רואה את אגף האבנים, ואתה הולך לשם. אתה מתחיל לעבור בין המדפים ואתה רואה אבני אש, אבני מים, אבני שחר, אך אתה לא מוצא אבן אופל. לפתע ניגש אליך מוכר, "כן? אתה צריך עזרה?" הוא שואל בנימוס ובחיוך קטן.
[/QUOTE]
[I]מתי אני אפגוש את הפוקימון הזוהר?[/I]
~~~~~~~
"יש לך אבן אופל כאן? אני צריך אחד" אגיד למוכר ואז אוסיף: "כמה עולה גם אבן שחר?"
-
[QUOTE=Pooh;1078228][b][/b]
זה בסדר.
---
סטארביה משתמש במערבולת רוחות חזקה שמעיפה את קוראגנק לרצפה אך לא נראה שהוא נפגע כל כך. מיד, סטארביה יוצא במתקפה מהירה נוספת, "תתחמק!" צועק החייל, וקרוגאנק מצליח במזל להתחמק מהמתקפה המהירה. "אוקיי בוא נסיים את הקרב הזה! עקיצת רעל!" צועק בכעס החייל ולפתע קרוגאנק מתחיל לרוץ שוב לעבר סטארביה.
[/QUOTE]
"יש לי רעיון!" אני אומר בהתלהבות." צא פוליוואג! סטארביה, תשתמש באס אווירי ותנסה לספוג את האנרגיה של אקדח המים של פוליוואג! פוליוואג, אקדח מים על האס האווירי של סטארביה!" אני אצעק בהתלהבות ואחשוב לעצמי:' זה יעבוד בכלל?! אני משוגע, זה מה שאני!'
-
[QUOTE=Pooh;1078228][b]ת
נאמל חוזר לפוקדור שלו, ואתה מיד מוציא את זובאט לקרב האחרון, וזובאט נחוש מאוד לנצח. זובאט מתחיל את הקרב בעל קולי חזק, "תשתמש במגן מהיר!" צועק הליצן ולפתע מר מיים משתמש במין מגן בצבע כתום, וחוסם את המתקפה של זובאט, אך מיד זובאט צולל לעבר מר.מיים, ותוקף בנשיכה חזקה שפוגעת במר.מיים, והוא נופל לקרקע. מר מיים קם חזרה על הרגליים, "אוקיי, צא בעלים קסומים!" צועק הליצן ולפתע מר מיים שולח עלים זוהרים לעבר זובאט.
[/QUOTE]
אני אומר לזובאט , תשתמש במתקפת כנף כדי לחתוך את העלים הקסומים שמר מיים שולח לעברך.לאחר זאת עוף הישר למר מיים ומטוח קצר שלא היה לא מספיק זמן להתחמק. תקוף אותו במתקפת על קולי שלא יוכל להתחמק מימנה בקלות רבה"
-
[QUOTE=Pooh;1078228][b]דור:[/b]
אתה מראה לה את התג שלך, "כן, בוודאי יש חדר קטן בקומה השלישית." היא אומרת לך ומגישה לך מפתח קטן שכתוב עליו 302. אתה עולה לקומה השלישית, אל חדר 302 שהוא חדר די קטן עם מקלחת ומיטה זוגית בלבד. גמור מעייפות, אתה נכנס למיטה והולך לישון. אתה קם לאחר כמה שעות, ואתה רואה שהשעה היא 19:47, ושהפוקימונים שלך ערים ומשחקים ביחד.[/QUOTE]
אני מחייך לעבר ווינד ואיווי ונכנס להתקלח. כעבור מספר דקות אני יוצא ומתלבש, חוזר לחדר ולוקח את ווינד ואיווי החוצה, נועל את הדלת אחריי. אני יורד למטה, המפתח בכיסי, ויוצא החוצה. אני מחפש מקום שקט ומחליט לבדוק את היכולות שלהם. אני מחפש עץ, ומתחיל להורות לווינד ואיווי: "איווי, מתקפה מהירה על העץ, ווינד, מתקפת כנף!" אני אומר.
~~~
[I]מותר לי ללמד אותם מתקפות? נגיד Bite לאיווי ו- Aerial Ace לווינד. או לפחות את איווי...[/I]
-
[quote=Pooh;1078228]
[B]קודק:[/B]
אתה יכול ללכת למכון, אבל תזכור שראסטבורו זו עיר בשליטת ונום. [רמז]
אין קשר בין מתקפות ויכולות. הוא צריך יותר ניסיון בשביל לחזק יכולת מאשר מתקפות.
---
בויזל יוצא מהפוקדור מוכן להתאמן בחוזקה. בויזל מתחיל את הקרב בסילון אקווה חזק שפוגע בוויסמאר המופתע והוא נפגע די קשה. לאחר מכן, בויזל שולח מתקפת זריזות בצורת כוכבים צהובים מפיו, אך וויסמאר הפעם מתחמק מהמתקפה.
[/quote]
[I]*אפשר לקרוא למתקפת זריזות,מהירות? כי זה השם שלה בסדרה...וחוץ מזה שאני רגיל לזה, וזה מבלבל..[/I]
"בויזל תשלח מתקפת זריזות! ורגע לפני שהוא נפגע,תשתמש בסילון אקווה חזק במיוחד!" אומר לו ואחייך.
-
[b]תומר:[/b]
"אבן אופל ואבן שחר?" הוא שואל אותך שאלה רטורית, ומיד ניגש לחפש בין המדפים. לאחר כמה שניות, הוא חוזר לך עם אבן אופל ואבן שחר ביד. "כל אחת מהן זה 800$, אבל יש מבצע האבן השני בחצי מחיר, אז זה יוצא לך 1200$ סה"כ." הוא אומר בחיוך ונותן לך את האבנים.
---
כשתלך להתאמן...
שני הפוקימונים שלך מתבלבלים ולא מבינים את ההתקפה, לכן סטארביה יוצא פשוט באס אווירי, לכן קרוגאנק מחמיץ את עקיצת הרעל שלו, ואז סטארביה פוגע בו בכל הכוח! קרוגאנק מתרסק על הרצפה, מעולף. "ארר.. זה לא נגמר פה!" צועק החייל בכעס תוך כדי שהוא מחזיר את קרוגאנק לפוקדור. לאחר מכן, אתה הולך חזרה לנקודת המפגש שלך עם צוות 404, ואתה רואה שכולם ניצחו בקרבות שלהם. "כל הכבוד לכולם! כולם ניצחו!" הם אומרים בפה אחד במקביל לתנועות קראטה משונות, כשלפתע אתה שומע צלצול מוכר מהכיס הקדמי שלך.
זובאט מנסה להשתמש במתקפת כנף כדי להתנגד לעלים הקסומים, אך הוא לא מצליח את המהלך, והעלים פוגעים בו אך הוא לא נפצע כל כך. למרות זאת, זובאט לא מוותר והוא יוצא במהירות מפתיעה לעבר מר מיים, ואז מטווח קרוב משתמש בעל קולי שפוגע במר מיים ומר מיים מתחיל להיות מבולבל, "מר מיים אתה בסדר?!" צועק הליצן בבהלה למראה מר מיים שמסתובב סביב עצמו מבולבל.
[b]דור:[/b]
ווינד כבר יודע אס אווירי, אבל אתה יכול לנסות ללמד נשיכה את איווי.
---
אתה מתקלח הרבה זמן כי יש מים במחוזות הפוקימון ואתה רוצה לבזבז אם אפשר. לאחר מכן, אתה לוקח את ווינד ואיווי, יורד למטה ומחזיר את המפתח כשהם לצידך. אתה מסייר קצת בעיר הקטנה ויולט, כשלפתע אתה מבחין בכמה עצים שמצויינים לאימון. אתה הולך לשם ומתחיל באימונים; איווי משתמש במתקפה מהירה ותוקף את העץ בחוזקה, ואז ווינד מוסיף מתקפת כנף חזקה שגורמת לחתך רציני בעץ.
[b]קודק:[/b]
סבבה אין בעיה
---
בויזל שולח מהירות חזקה בצורת כוכבים ולאחר מכן יוצא גם בסילון אקווה, וזה גורם לשילוב שתי המתקפות ופגיעה של שתיהן ביחד בוויסמאר. וויסמאר נפגע קשה ומתגלגל אחורה, אך לא נכנע. וויסמאר משתמש במתקפת רעש חזקה שפוגעת קשה בבויזל והוא גם נופל על הקרקע.
-
[quote=Pooh;1078344]
סבבה אין בעיה
---
בויזל שולח מהירות חזקה בצורת כוכבים ולאחר מכן יוצא גם בסילון אקווה, וזה גורם לשילוב שתי המתקפות ופגיעה של שתיהן ביחד בוויסמאר. וויסמאר נפגע קשה ומתגלגל אחורה, אך לא נכנע. וויסמאר משתמש במתקפת רעש חזקה שפוגעת קשה בבויזל והוא גם נופל על הקרקע.[/quote]
"בויזל תתאוש ותקום במהירות! תשלח מהירות לכיוון וויסמאר ולאחר מספר שניות גם אקדח מים על המהירות בכדי שהוא יהיה יותר מהיר! מיד אחר כך סילון אקווה בכל הכוח!" אומר לו ואתכונן עם פוכדור בידי.
-
[QUOTE=Pooh;1078344][b]תומר:[/b]
"אבן אופל ואבן שחר?" הוא שואל אותך שאלה רטורית, ומיד ניגש לחפש בין המדפים. לאחר כמה שניות, הוא חוזר לך עם אבן אופל ואבן שחר ביד. "כל אחת מהן זה 800$, אבל יש מבצע האבן השני בחצי מחיר, אז זה יוצא לך 1200$ סה"כ." הוא אומר בחיוך ונותן לך את האבנים.
---
כשתלך להתאמן...
[/QUOTE]
[I]רעיון מצוין...[/I]
~~~~~~~~~~~
"תודה." אגיד בשמחה ואז אשתגר ליער אזליה כדי להיות במקום אימונים.
לאחר השתגרות, אוציא את מארקרוו ואתן לו אבן אופל, ואחרי שהוא יתפתח אלך לחפש איתו פוקימונים לאימון.
-
[QUOTE=Pooh;1078344][b]דור:[/b]
ווינד כבר יודע אס אווירי, אבל אתה יכול לנסות ללמד נשיכה את איווי.
---
אתה מתקלח הרבה זמן כי יש מים במחוזות הפוקימון ואתה רוצה לבזבז אם אפשר. לאחר מכן, אתה לוקח את ווינד ואיווי, יורד למטה ומחזיר את המפתח כשהם לצידך. אתה מסייר קצת בעיר הקטנה ויולט, כשלפתע אתה מבחין בכמה עצים שמצויינים לאימון. אתה הולך לשם ומתחיל באימונים; איווי משתמש במתקפה מהירה ותוקף את העץ בחוזקה, ואז ווינד מוסיף מתקפת כנף חזקה שגורמת לחתך רציני בעץ.[/QUOTE]
"מצוין, חברים!" אני אומר בחיוך. "ווינד, תשתמש באס אווירי על העץ!" אני אומר, ואז מתכופף לעבר איווי. "אני רוצה שתרכז אנרגיה באזור השיניים שלך ותנסה להשתמש בנשיכה!" אני מסביר לו בחיוך, מלטף את ראשו.
~~~
[I]במנגה ובתיאורים שבמשחקים איווי משתנה לופוריאון/ג'ולטאון/פלריאון לפי הטמפרטורה והאזור בו הוא נמצא. למשל, אם הוא בתוך המים הוא נהיה ופוראון, וכד'. האם זה ככה גם במשחק שלך? ודרך אגב מה עם מה שדיברנו עליו בפרטי לגבי איווי?[/I]
-
[QUOTE=Pooh;1078344][b]
זובאט מנסה להשתמש במתקפת כנף כדי להתנגד לעלים הקסומים, אך הוא לא מצליח את המהלך, והעלים פוגעים בו אך הוא לא נפצע כל כך. למרות זאת, זובאט לא מוותר והוא יוצא במהירות מפתיעה לעבר מר מיים, ואז מטווח קרוב משתמש בעל קולי שפוגע במר מיים ומר מיים מתחיל להיות מבולבל, "מר מיים אתה בסדר?!" צועק הליצן בבהלה למראה מר מיים שמסתובב סביב עצמו מבולבל.
[/QUOTE]
אני אומר לזובאט "יופי מר מיים מבולבול וזאת הזמנות שלנו להביס אותו לנצח אותו ברב המכון הזה.עוף לעבר מר מיים ומטוח קרוב תקוף אותו בעל קולי חזק במיוחד.מיד אחרי זה תקוף אותו בנשיכה חזקה שללך"
-
[QUOTE=Pooh;1078344][b][/b]
שני הפוקימונים שלך מתבלבלים ולא מבינים את ההתקפה, לכן סטארביה יוצא פשוט באס אווירי, לכן קרוגאנק מחמיץ את עקיצת הרעל שלו, ואז סטארביה פוגע בו בכל הכוח! קרוגאנק מתרסק על הרצפה, מעולף. "ארר.. זה לא נגמר פה!" צועק החייל בכעס תוך כדי שהוא מחזיר את קרוגאנק לפוקדור. לאחר מכן, אתה הולך חזרה לנקודת המפגש שלך עם צוות 404, ואתה רואה שכולם ניצחו בקרבות שלהם. "כל הכבוד לכולם! כולם ניצחו!" הם אומרים בפה אחד במקביל לתנועות קראטה משונות, כשלפתע אתה שומע צלצול מוכר מהכיס הקדמי שלך.
[/QUOTE]
אני לוקח את לוח המשימות מהכיס בחדוות ניצחון ואמר:" המפקת א'ומריון! ניצחנו אותם! הצלחנו, המפקדת!" אומר בחיוך
-
[B]תומר:[/B]
אתה הולך לקופה עם האבנים, ומשלם 1200$ ואז אתה שם את האבנים בתיק שלך.
לאחר מכן, אתה משתגר אל יער אזליה שבג'וטו. אתה מוציא את מארקרוו מהפוקדור שלו, ואז אתה מוציא מהתיק את אבן האופל ומראה אותה למארקרוו, אך מארקרוו קופץ לאחור ונרתע, אתה מבין שהוא עדיין לא רוצה להתפתח. לפתע, אתה רואה בין השיחים ראלטס קטן בין השיחים, אך אתה שם לב שהצבעים שלו די שונים מראלטס רגיל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bws/280.png[/IMG]
[B]דור:[/B]
לא, אצלי במשחק זה לפי אבני פיתוח.
דיברנו שאם אתה רוצה לא התפתחות רגילה, תגיד לי. [בפרטי]
---
מיד לאחר הוראותיך, ווינד יוצא ומשתמש באס אווירי חזק מאוד על העץ, ובעץ נעשה חתך רציני ועמוק ונראה שהוא עומד להתמוטט עם עוד מכה אחת. אתה מסביר לאיווי את ההתקפה, ואיווי יוצא ומנסה להשתמש בנשיכה, ונראה שהוא מצליח, אך לא לגמרי כי הנזק לא מספיק בשביל נשיכה.
[B]ליאור:[/B]
זובאט יוצא שוב לעבר מר מיים, ותוקף בעל קולי נוסף אך לא נראה שזה משפיע כי הוא כבר מבולבל, ואז זובאט צולל במהירות ותוקף בחוזקה עם נשיכה עוצמתית, שפוגעת במר מיים חזק ומר מיים מוטח לקרקע כשהוא נפצע די קשה, אך מר מיים יצא מהבלבול. "יופי שהתאוששת, עכשיו תן לו סטירה כפולה!" צועק הליצן ולפתע מר מיים יוצא בריצה לעבר זובאט.
בויזל קם על רגליו ואז משלב מהירות ואקדח מים חזקים, והכוכבים המהירים פוגעים ביחד עם המים בוויסמאר, וויסמאר עף משילוב המתקפות החזק, ומתרסק על הקרקע, מעולף.
[B]יואב:[/B]
אתה מוציא את לוח המשימות מהכיס ורואה שזו שיחה מאליסון, אתה עונה ועונה לה בהתרגשות על הניצחון, אך נראה שהיא מאוד רצינית, "יופי. עכשיו בוא לספינה האווירית." היא אומרת לך בטון הרציני שלה ומנתקת. אתה משתגר ביחד עם צוות 404 אל הלובי המוכר של ספינת האוויר שהוא מלא בסוכנים ופוקימונים. לפתע אתה שומע קול מאחוריך "נו? הצלחת?" אתה מסתובב ורואה שזו אליסון שוב הפעם בטון קצת יותר רגוע. אתה עונה לה בחיוב, "יפה מאוד, אם כך..." היא אומרת ומוציאה משהו מהכיס, "זה מגיע לך." היא מוסיפה ונותנת לך כוכב קטן בצבע זהב, "זה הכוכב הראשון, אתה עכשיו עלית לדרגת טירון מתקדם." היא אומרת בטון הרצינית שלך ולוחצת לך את היד. לאחר מכן, גם צוות 404 מאחלים לך כל הכבוד, ולוחצים את ידך.
-
[quote=Pooh;1078622]
בויזל קם על רגליו ואז משלב מהירות ואקדח מים חזקים, והכוכבים המהירים פוגעים ביחד עם המים בוויסמאר, וויסמאר עף משילוב המתקפות החזק, ומתרסק על הקרקע, מעולף.
[/quote]
"יפה בויזל! עכשיו פוכדור צא!" אקרא ואזרוק על וויסמאר פוכדור בציפייה.
-
[QUOTE=Pooh;1078622][B]תומר:[/B]
אתה הולך לקופה עם האבנים, ומשלם 1200$ ואז אתה שם את האבנים בתיק שלך.
לאחר מכן, אתה משתגר אל יער אזליה שבג'וטו. אתה מוציא את מארקרוו מהפוקדור שלו, ואז אתה מוציא מהתיק את אבן האופל ומראה אותה למארקרוו, אך מארקרוו קופץ לאחור ונרתע, אתה מבין שהוא עדיין לא רוצה להתפתח. לפתע, אתה רואה בין השיחים ראלטס קטן בין השיחים, אך אתה שם לב שהצבעים שלו די שונים מראלטס רגיל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bws/280.png[/IMG]
[/QUOTE]
"יש ראלטס!" אגיד בשמחה ואז אגש לראלטס הקטן "רוצה הלצטרף למסע שלי ראלטס?" אוסיף ואראה לו פוקדור ואתן לו אותו כדי שהוא יחליט מה לעשות איתו.