-
[QUOTE=sigal123;1159478][COLOR="DarkOliveGreen"]דניס ומייקל
אתה מספר לו אל הסיפור אם הרובה (יואב תקרא תהודעה של דניס) ונלה מראה לך בקטנה את האקדח הכסוף אם הסימנים השחורים "אז, אנחנו צריכים להתייעץ מה לעשות, אבל בחדר שלך" קראה נלה והזמינה מעלית[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
טפיג מתקרב לסנובר בחיוכים ומתחיל לדבר, אתה רואה שסנובר קוטף ממנו עיגול ירקרק ומגיש לטפיג,
טפיג מגיע אליך ומביא לך חצי ושם בכף ידך ואוכל את השאר בתיאבון רב הדבר הזה קר בידך ואתה מתלבט האם לאכול אותו בכלל[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתם עולים במהירות לקומה 1 ונכנסים לחדרו של טום, אתה רואה את אזוריל ואיווי ואיפום נהנים שם , איווי ואזוריל ואיפום משחקים ביחד בתופסת זנבות, הם רצים במעגל וכול אחד מנסה לתפוס את הזנב של השני , בגלל זנבותיהם הגדולים המשחק היה מוצלח וכול אחד ניסה לתפוס תזנב שזז מצד לצד, טום נכנס ואז כולם באו אליו, הוא פתח מגירה והוציא מחברת ריקה ועיפרון ומשקפת ושם את זה בתיקו "בוא נזוז" הוא אמר ולקח את הפוקדורים של הפוקימונים שלו "תוציא את הפוקימונים שלך, הם יסתובבו ויתנו לנו מידע, שינקס וטריקו וצימצאר יוכלו בכך לעזור מאוד" אמר טום והוציא מפה של הספינה "אוקי אז ידוע לנו שהיא בקומת הקרקע או מינוס 1 , אני אומר שנעשה ככה, אני ירק למטה ואני אהיה בזוג אם.. אזוריל! בגלל שטריקו יכול להידבק לקירות ואיפום יכול לטפס בעזרת זנבו, הם יוכלו לחקור מהחלונות, אני מציע להיות אם שינקס כי הוא תשוש, ככה אתה שם אותו אליך וזה עוזר, אבל גם אם צימצאר זה מעולה, כי איווי ושינקס יוכלו לרוץ ביחד" אמר טום וחילק תפוקימונים לצוותים וחיכה לבחירה שלך אם מי תהיה [/COLOR][/QUOTE]
אומר לעצמי:"זה נראה טעים" ואוכל את העיגול הירקרק, לאחר מכן אוציא את הפוקדע ואכוון לעבר סנובר
-
[COLOR="DarkOliveGreen"]מייקל ודניס
,טוב אז אני חושבת שאני אהיה המנהיגה, כי אייס לא רוצה אוני הייתי שם ומכירה טוב את צוות דארקנס, ואנחנו גם נרגל אבל הם ירגלו יותר מאיתנו כי אותם בקושי יראו, וככה הם יוכלו להיכנס למקומות שאנחנו לא" אמרה נלה והסתכלה אליכם "אז עכשיו בוא נקרא לבריאנה ואז נראה איזה פוקימונים יש לה ומה נעשה" אמרה נהל והסתכלה אליכם[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה אוכל את הדבר המוזר ומגלה שזה טעים , פירותי וקר ! אתה מכוון את הפוקדע לסנובר והוא מיד סורק אותו בשניות[/COLOR]
סנובר פוקימון העץ הקפוא, סנובר חיי ביער לבד בדרך כלל, הוא מאוד אוהב את הקור ונמצא ביערות שיש בהם הרבה קרח ושלג, פעם אחת בשנה כול הסנוברים שבאזור מגיעים למקום אחד, לשדה או למקום שבו יש שמש ושם הם נמצאים ויש שם את עונת החיזור, כמה פעמים ספורים בשנה אל סנובר גדלים פירות ירקרקים וקטנים שטעימים מאוד
-
[quote=sigal123;1160020][COLOR=darkolivegreen]מייקל ודניס[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen],טוב אז אני חושבת שאני אהיה המנהיגה, כי אייס לא רוצה אוני הייתי שם ומכירה טוב את צוות דארקנס, ואנחנו גם נרגל אבל הם ירגלו יותר מאיתנו כי אותם בקושי יראו, וככה הם יוכלו להיכנס למקומות שאנחנו לא" אמרה נלה והסתכלה אליכם "אז עכשיו בוא נקרא לבריאנה ואז נראה איזה פוקימונים יש לה ומה נעשה" אמרה נהל והסתכלה אליכם[/COLOR][/quote]
"לדעתי לא צריך מנהיג" אגיד "זה מפגר"
-
[quote=sigal123;1159600]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"מה זה ענייניך?! עוף מפה ילד!" קרא הנער והלך , הבטת אליו איך שהוא הולך והיה לך משעמם ונהיית טיפה רעב, נזכרת שאומר להיות ממש עוד דקה מופע מים בקומה מינוס [/COLOR]1[/quote]
"איך שכחתי? יש מופע מים בקומה מינוס אחת! אוולי יהיו שם פוקימונים מעמניינים..." אני נזכר.
אני יורד לקומה מינוס אחת ומתכונן למופע, ומוציא את צ'ארמנדר, סקיטי וזיגזגון.
-
דניס
אני ייגב לך שיואב יגיב
[COLOR="Red"]
איתי
אתה יורד למטה ורואה שיש במה גדולה ושם יש כמה דברים כגון חישוק כדור ושתי בריכות זכוכית מלאות מים ענקיות, אתה רואה שיש שולחן וכמה כיסאות סביבו או שולחן וספה עגולה סביבו, אתה מתיישב בספה ומוציא תפוקימונים , אתה רואה שיש שם בר אם שתייה וגם מקום אם צלחות עוגיות ועוגות[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1160020][COLOR="DarkOliveGreen"]מייקל ודניס
,טוב אז אני חושבת שאני אהיה המנהיגה, כי אייס לא רוצה אוני הייתי שם ומכירה טוב את צוות דארקנס, ואנחנו גם נרגל אבל הם ירגלו יותר מאיתנו כי אותם בקושי יראו, וככה הם יוכלו להיכנס למקומות שאנחנו לא" אמרה נלה והסתכלה אליכם "אז עכשיו בוא נקרא לבריאנה ואז נראה איזה פוקימונים יש לה ומה נעשה" אמרה נהל והסתכלה אליכם[/COLOR]
[/QUOTE]
"לא צריך לשאול אותה, אני כבר יודע. יש לה ניודראן נקבה שאני נתתי לה, פיצ'ו ופלאריון. עכשיו, אני חושב שהיא בחדר 24, אז בואו נלך לשם." אני אומר בחיוך והולך לדר של בריאנה.
-
[quote=sigal123;1160041]דניס
אני ייגב לך שיואב יגיב
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה יורד למטה ורואה שיש במה גדולה ושם יש כמה דברים כגון חישוק כדור ושתי בריכות זכוכית מלאות מים ענקיות, אתה רואה שיש שולחן וכמה כיסאות סביבו או שולחן וספה עגולה סביבו, אתה מתיישב בספה ומוציא תפוקימונים , אתה רואה שיש שם בר אם שתייה וגם מקום אם צלחות עוגיות ועוגות[/COLOR][/quote]
אני שואל אם הפוקימונים שלי רוצים משהו, ואם לא אז אני לוקח פוקפנטה (יש כזה נכון?) ועוגיות ואוכל ושותה, אם כן אז קודם לפוקימונים שלי לפי בקשתם ואז לי.
לאחר מכן אני מהרהר: 'מעניין אילו פוקימונים ישתתפו, אם בכלל...'
-
[COLOR="DarkOliveGreen"]מייקל ודניס
אתם הולכים לחדר מספר 24 ודופקים אל הדלת , אתם שומעים כמה קולות ופתאום הדלת נפתחת ואתם רואים פיצ'ו קטן שהיה אל המנעול וסובב אותו, "פיצ'.." אמר פיצ'ו והתקשה להחזיק מעמד, נלה הורידה אותו בעדינות והוא רץ בהליכה אל ארבע אל חדר השירותים "אה!! אה זה אתה פיצ'ו איפה פיצ'?" נשמע קול ונערה יצאה החוצה במהירות , הנערה נראתה מוכרה לך דניס ופתאום ראית עוד פיצ'ו קטן , יותר נכון קטנטנה, הנערה ייתה בעלת מכנסיים כחולים שמתחברים אל החולצה שלה וחולצה וורדה שער חום אסוף בשתי קוקיות וכובע לבנבן, בחדר היו עוד כמה פוקמונים, היה פלאריון שהיה מוכר וגם נידורין שנידורין של מייקל ראה אותה הוא מיד רץ אליה
באנירי קטנה קפצה לעבריכם והביטה בכם בסקרנות, גם הבחנתם בצ'יקוריטה קטנה שישנה לה מתחת לחלון בשמש והתעוררה, הפוקימונים שלכם נכנסו ופתאום היה המולה אחת גדולה, שני הפוצ'וים רכבו אל פוניטה וראלטס רכבה אל פלאריון לארביטר התיישב אל הכורסא והביט אליהם ואקסיו התיישב לידו פרינפלאפ ניסה להשתיק את כולם מדקיפ שינקס ובאנירי שחקו ביחד וצ'יקוריטה הביטה אליהם ופיהקה[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
הפוקימונים שלך נותנים לך ממש הזמנות,
צרמנדר מבקש פשוט שוקו לפוקימונים אם יש וגם סקיטי , סקיטי וזיגזיגון ואיתי מבקשים ממך גם פוקג'לי ואם אפשר הרבה,אתה הולך לשם ומבקש פוקפנטה ושוקו לפוקימונים אם יש כזה דבר והוא מגיש לך קערית גדולה וכוס אם קרח וקשית ובפנים משקה כתמתם "השוקו זה בסך הכול קצת חלב ומים חמים ותרכיז לפוקימונים שעשוי מפירות אז זה טבעי" אמר האיש ולקחת גם עוגיות שוקולד צ'יפ והרבה פוקג'לי והגשת את זה לשולחן והתחלת לאכול יחד אם הפוקימונים בשמחה פתאום היה אור אל הבמה , ראית פתאום שזיגזיון לא נמצא לצידך![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1160250][COLOR="DarkOliveGreen"]מייקל ודניס
אתם הולכים לחדר מספר 24 ודופקים אל הדלת , אתם שומעים כמה קולות ופתאום הדלת נפתחת ואתם רואים פיצ'ו קטן שהיה אל המנעול וסובב אותו, "פיצ'.." אמר פיצ'ו והתקשה להחזיק מעמד, נלה הורידה אותו בעדינות והוא רץ בהליכה אל ארבע אל חדר השירותים "אה!! אה זה אתה פיצ'ו איפה פיצ'?" נשמע קול ונערה יצאה החוצה במהירות , הנערה נראתה מוכרה לך דניס ופתאום ראית עוד פיצ'ו קטן , יותר נכון קטנטנה, הנערה ייתה בעלת מכנסיים כחולים שמתחברים אל החולצה שלה וחולצה וורדה שער חום אסוף בשתי קוקיות וכובע לבנבן, בחדר היו עוד כמה פוקמונים, היה פלאריון שהיה מוכר וגם נידורין שנידורין של מייקל ראה אותה הוא מיד רץ אליה
באנירי קטנה קפצה לעבריכם והביטה בכם בסקרנות, גם הבחנתם בצ'יקוריטה קטנה שישנה לה מתחת לחלון בשמש והתעוררה, הפוקימונים שלכם נכנסו ופתאום היה המולה אחת גדולה, שני הפוצ'וים רכבו אל פוניטה וראלטס רכבה אל פלאריון לארביטר התיישב אל הכורסא והביט אליהם ואקסיו התיישב לידו פרינפלאפ ניסה להשתיק את כולם מדקיפ שינקס ובאנירי שחקו ביחד וצ'יקוריטה הביטה אליהם ופיהקה[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"בריאנה! מה שלומך?" אני אומר בחיוך ואומר לה:" תקשיבי, כי זה רציני. נל ואייס מצאו בתוך אחד החדרים שמישהי שעובדת בספינה יצאה מהם רובה. לדעתנו היא עובדת אצל צוות דארקנס." אני אומר לה בטון רציני ומחכה לראות את תגובתה.
-
[QUOTE=sigal123;1160020][COLOR="DarkOliveGreen"]מייקל ודניס
[COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה אוכל את הדבר המוזר ומגלה שזה טעים , פירותי וקר ! אתה מכוון את הפוקדע לסנובר והוא מיד סורק אותו בשניות[/COLOR]
סנובר פוקימון העץ הקפוא, סנובר חיי ביער לבד בדרך כלל, הוא מאוד אוהב את הקור ונמצא ביערות שיש בהם הרבה קרח ושלג, פעם אחת בשנה כול הסנוברים שבאזור מגיעים למקום אחד, לשדה או למקום שבו יש שמש ושם הם נמצאים ויש שם את עונת החיזור, כמה פעמים ספורים בשנה אל סנובר גדלים פירות ירקרקים וקטנים שטעימים מאוד[/QUOTE]
אומר לסנובר:״ זה היה כל כך טעים!״ ואלך אליו, אלטף אותו ואנסה להתיידד איתו כמה שיותר במטרה שיצטרף אליי למסע...
-
[QUOTE=sigal123;1159478][COLOR="DarkOliveGreen"]דניס ומייקל
אתה מספר לו אל הסיפור אם הרובה (יואב תקרא תהודעה של דניס) ונלה מראה לך בקטנה את האקדח הכסוף אם הסימנים השחורים "אז, אנחנו צריכים להתייעץ מה לעשות, אבל בחדר שלך" קראה נלה והזמינה מעלית[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
טפיג מתקרב לסנובר בחיוכים ומתחיל לדבר, אתה רואה שסנובר קוטף ממנו עיגול ירקרק ומגיש לטפיג,
טפיג מגיע אליך ומביא לך חצי ושם בכף ידך ואוכל את השאר בתיאבון רב הדבר הזה קר בידך ואתה מתלבט האם לאכול אותו בכלל[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתם עולים במהירות לקומה 1 ונכנסים לחדרו של טום, אתה רואה את אזוריל ואיווי ואיפום נהנים שם , איווי ואזוריל ואיפום משחקים ביחד בתופסת זנבות, הם רצים במעגל וכול אחד מנסה לתפוס את הזנב של השני , בגלל זנבותיהם הגדולים המשחק היה מוצלח וכול אחד ניסה לתפוס תזנב שזז מצד לצד, טום נכנס ואז כולם באו אליו, הוא פתח מגירה והוציא מחברת ריקה ועיפרון ומשקפת ושם את זה בתיקו "בוא נזוז" הוא אמר ולקח את הפוקדורים של הפוקימונים שלו "תוציא את הפוקימונים שלך, הם יסתובבו ויתנו לנו מידע, שינקס וטריקו וצימצאר יוכלו בכך לעזור מאוד" אמר טום והוציא מפה של הספינה "אוקי אז ידוע לנו שהיא בקומת הקרקע או מינוס 1 , אני אומר שנעשה ככה, אני ירק למטה ואני אהיה בזוג אם.. אזוריל! בגלל שטריקו יכול להידבק לקירות ואיפום יכול לטפס בעזרת זנבו, הם יוכלו לחקור מהחלונות, אני מציע להיות אם שינקס כי הוא תשוש, ככה אתה שם אותו אליך וזה עוזר, אבל גם אם צימצאר זה מעולה, כי איווי ושינקס יוכלו לרוץ ביחד" אמר טום וחילק תפוקימונים לצוותים וחיכה לבחירה שלך אם מי תהיה [/COLOR][/QUOTE]
"וואו, מה..?" לא אבין מה הוא רוצה ממני "אממ.. טוב, אני בוחר בשינקס, אני עדיין לא כל כך בטוח להשאיר אותו לבד.." אומר לטום.
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
הסנובר מביט אליך ומחייך , פיג מביט אליו וגם מחייך, אתה גם רואה שאין עוד סנוברים באזור הזה, וגם חושב אל התקפתו, כי יש לו חולשה רבה לאש[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"אוקי אז.. נעקוב אחרי סורה ככה, ניפגש בחדר שלי בעוד חצי שעה צימצאר איפום וטריקו מוצלחים בטיפוס אז הם היו ביחד ויסקרו את הסיפון מהקירות, איווי ירוץ ויסקור את הקומה שלמטה למטה כלומר יחפש במדרגות החירום והכול, אני יחפש במינוס אחת ואתה בקומת הקרקע אוקי?" אמר טום והגיש לך מחברת ועט[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1160250]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]הפוקימונים שלך נותנים לך ממש הזמנות,[/COLOR]
[COLOR=red]צרמנדר מבקש פשוט שוקו לפוקימונים אם יש וגם סקיטי , סקיטי וזיגזיגון ואיתי מבקשים ממך גם פוקג'לי ואם אפשר הרבה,אתה הולך לשם ומבקש פוקפנטה ושוקו לפוקימונים אם יש כזה דבר והוא מגיש לך קערית גדולה וכוס אם קרח וקשית ובפנים משקה כתמתם "השוקו זה בסך הכול קצת חלב ומים חמים ותרכיז לפוקימונים שעשוי מפירות אז זה טבעי" אמר האיש ולקחת גם עוגיות שוקולד צ'יפ והרבה פוקג'לי והגשת את זה לשולחן והתחלת לאכול יחד אם הפוקימונים בשמחה פתאום היה אור אל הבמה , ראית פתאום שזיגזיון לא נמצא לצידך![/COLOR][/quote]
"טוב, הוא בטח הלך לראות מקרוב יותר, הרי הוא אוהב מים..." אמלמל.
"או שאולי מישהו חטף אותו? צ'ארמנדר, סקיטי, ראיתם לאן זיגזגון הלך?" אשאל אותם בלחץ ואקווה שהוא נעלם מסיבה טובה.
-
[quote=sigal123;1160250][COLOR=darkolivegreen]מייקל ודניס[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]אתם הולכים לחדר מספר 24 ודופקים אל הדלת , אתם שומעים כמה קולות ופתאום הדלת נפתחת ואתם רואים פיצ'ו קטן שהיה אל המנעול וסובב אותו, "פיצ'.." אמר פיצ'ו והתקשה להחזיק מעמד, נלה הורידה אותו בעדינות והוא רץ בהליכה אל ארבע אל חדר השירותים "אה!! אה זה אתה פיצ'ו איפה פיצ'?" נשמע קול ונערה יצאה החוצה במהירות , הנערה נראתה מוכרה לך דניס ופתאום ראית עוד פיצ'ו קטן , יותר נכון קטנטנה, הנערה ייתה בעלת מכנסיים כחולים שמתחברים אל החולצה שלה וחולצה וורדה שער חום אסוף בשתי קוקיות וכובע לבנבן, בחדר היו עוד כמה פוקמונים, היה פלאריון שהיה מוכר וגם נידורין שנידורין של מייקל ראה אותה הוא מיד רץ אליה [/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]באנירי קטנה קפצה לעבריכם והביטה בכם בסקרנות, גם הבחנתם בצ'יקוריטה קטנה שישנה לה מתחת לחלון בשמש והתעוררה, הפוקימונים שלכם נכנסו ופתאום היה המולה אחת גדולה, שני הפוצ'וים רכבו אל פוניטה וראלטס רכבה אל פלאריון לארביטר התיישב אל הכורסא והביט אליהם ואקסיו התיישב לידו פרינפלאפ ניסה להשתיק את כולם מדקיפ שינקס ובאנירי שחקו ביחד וצ'יקוריטה הביטה אליהם ופיהקה[/COLOR][/quote]
'מאיפה היא מוכרת לי?' אנסה להזכר בעוד מייקל מדבר
-
[COLOR="Red"]איתי
פתאום אתה מרגיש משהו פרוותי ורואה שזה זיגזיגון שלידך ונשען אליך, אתה נרגע ומביט לעבר המופע,
משם יוצאת נערה צעירה , אל הבריכות אתה רואה שמחובר צינור , "שלום וברוכים הבאים למופע פוקימוני המים!" קראה הנערה, שני פוקימונים וורודים יפים למראם קפצו מין המים ויצרו סוג של X, כול אחד קפץ לבריכה של השני , שניהם הוציאו ראש והשתמש באקדח מים לשמים מה שיצר שני מזרקות קטנות, כול הקהל מכא כפיים והבטת בסקרנות אל המופע[/COLOR][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/103.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs178.gif[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs178.gif[/IMG]
[COLOR="DarkOliveGreen"]
מייקל ודניס
אתם רואים שזו לא בריאנה אלה מישהי אחרת , שכנראה הפוקימונים שפה הם שלה, (דניס) אתה מבחין בפיצ'ו שלה ומנסה להיזכר ונזכר רק בפיצ'ו ובאיזשהוא קרב, "אייס?" שאלה הנערה והביטה אליך [/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/1.png[/IMG]