-
[QUOTE=sigal123;1166220][COLOR="Olive"]דניס
"אוקי אז, בוא נלך אליה" אמרה בריאנה ולני הוציא את כול הפוקימונים שלו, גרוליט חייכן ונאמן יצא החוצה, ואיתו סטארביה צייתני שעף לו בחדרו "בוא נרד" אמר לני בהתרגשות מזה שהולכים לתפוס פושע מצוות דארקנס ופתח את הדלת במהירות והוציא את מפתחו [/COLOR][/QUOTE]
אלך לאיפה שאני ומייקל תכננו ללכת לבריאנה, היא אמורה להיות שם
-
[QUOTE=sigal123;1166176][COLOR="RoyalBlue"]דור
טפיג מתחמם עוד יותר אבל זה קצת קשה לו כי הוא עד קטן,
הוא יוצא בריצה קטנה לעבר סנובר וסנובר אוגר קרן קרח ממנה טפיג מתחמק ומשתמש בגחלת חזקה, הגחלת מתפצלת לשתיים וסנובר מתחמק מאחת אבל נפגע קשה מהשנייה, הוא יורה עלי טער ואז כדור אנרגיה שפוגעים בטפיג ואז מתנשף קצת וטפיג שולח אליו גחלת רצינית שמעלפת אותו[/COLOR][/QUOTE]
אומר לטפיג:״ אתה גדול״ ואזרוק על סנובר פוקדור
-
[QUOTE=sigal123;1163157][COLOR="DarkOliveGreen"]דניס ומייקל
אבל היא לא בבגד ים
~~~
"זאת אני" קראה ריקי בחיוך "טוב בריאנה הלכה לידיד שלה בחדר 27 הוא ממש ליד אתם מוזמנים ללכת לשם" אמרה ריקי והביטה אליכם בחיוך, ואז הביטה אל הפיצ'ו שנפרץ לחדרה במבט כועס [/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
גחלת דחיפה והצלפת זנב
~~~
סנובר זז ומתחמק מהמתקפה ומביט אליך בעיניו הגדולות,
הוא משתמש בעלי טער וטפיג שורף את רובם אבל נפגע משלושה,
סנובר יוצר קרן קרח בידו ומקפיא את טפיג והופך ואתו לגוש קרח גדול, טפיג מנסה להעיר משהו אבל לא מצליח![/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה רץ אם שינקס לקומת הקרקע אבל לא מוצא את סורה!
שינקס מביט אליך ונראה שהוא רעב[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
שני הפוקימונים הוורודים מפסיקים את האקדחי מים וקופצים ועושים איקס וצוללים למים, משהו שנראה כמו כלב ים לבנבן אפור אם פה גדול בצבעי חום בהיר ושתי שיניים בולטות יצא החוצה מהמים , הנערה מביאה קופסא ובה אתה רואה חישוק כלב ועוד כמה דברים , "שלום כולם! סיל בוא נמחא כפים לקהל שיש לנו היום!" קרא המאמנת, הכלב יש שכנראה קוריאם לו סיל קפץ ללמעלה בסיבוב צלל למים ומחא כפיים וכמה טיפות עפו עליך כי ישבתם מקדימה
[/COLOR][/QUOTE]
"אתה רוצה אוכל..?" אשאל אותו. "הנה קח.." אוציא לו תפוח אחד מתיקי.
-
[quote=sigal123;1163157]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]שני הפוקימונים הוורודים מפסיקים את האקדחי מים וקופצים ועושים איקס וצוללים למים, משהו שנראה כמו כלב ים לבנבן אפור אם פה גדול בצבעי חום בהיר ושתי שיניים בולטות יצא החוצה מהמים , הנערה מביאה קופסא ובה אתה רואה חישוק כלב ועוד כמה דברים , "שלום כולם! סיל בוא נמחא כפים לקהל שיש לנו היום!" קרא המאמנת, הכלב יש שכנראה קוריאם לו סיל קפץ ללמעלה בסיבוב צלל למים ומחא כפיים וכמה טיפות עפו עליך כי ישבתם מקדימה[/COLOR]
[/quote]
"סיל! סיל!" אצעק אליו בעידוד.
אתלהב מכל מה שקורה ואמשיך לצפות.
"מעניין אם יש להם לנטורן..." אומר בסקרנות.
-
[QUOTE=sigal123;1163157][COLOR="DarkOliveGreen"]דניס ומייקל
אבל היא לא בבגד ים
~~~
"זאת אני" קראה ריקי בחיוך "טוב בריאנה הלכה לידיד שלה בחדר 27 הוא ממש ליד אתם מוזמנים ללכת לשם" אמרה ריקי והביטה אליכם בחיוך, ואז הביטה אל הפיצ'ו שנפרץ לחדרה במבט כועס [/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי." אני אומר בחיוך והולך אל בריאנה, מקווה למצוא אותה.
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה הולך אל בריאנה אבל אייס אומר לך שהוא יביא איתה, ולאחר כמה דקות חוזר אם בריאנה ועוד מישהו, שסטארביה עפה מעליו גרווליט רץ לידו וספינראק קטן הולך אל התקרה מעל ראשו[/COLOR]
[COLOR="DarkOliveGreen"]מיייקל ואייס
"מיקל תכיר זה לני, הכרתי אותו פעם באיזשהוא כנס של אנשי חווה, הוא מתמחה באוכל פוקימונים הצרכים שלהם וכל זה, וגיליתי שהא גם פה! הוא גם יעזור לנו , וזה גרווליט ההתחלתי שלו סטארביה שלו, אני הכרתי אותה כסטארלי וספינארק שבקע מביצה הרגע" אמרה בריאנה "אוקי אז מה התוכנית?" אמרה בריאנה לאחר שלני ובריאנה הכירו את נלה[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/110.png[/IMG]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
סיבוב ראשון..
סיבוב שני..
נתפס!
טפיג רץ אל הפוקדור בהתלהבות ושם ואתו אל גבו והביא לך אותו בחיוכו הקופצני[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה מביא לשינקס תפוח והוא אוכל אותו בשקיקה, אתה לא מוצא את סורה בכלל ומשתעממם "שינקס שינק!" (בוא למקום אחר!) קרא שינקס וחייך קצת[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
המאמנת ליטפה את ראשו של סיל ואז הגישה לו כדור,
סיל חבט בכדור בראשו ואז בזנבו לעבר המאמנת בחיוך, המאמנת ליטפה קצת את ראשו ושמה חישוק מעל המים, וסיל קפץ דרכו בסיבוב וחיוך מטופש קצת,
סיל חזר למים והיא הוצאיה תחישוק "מכיאות כפיים לסיל שלנו!" קראה המאמנת, סיל קפץ באוויר ונחת לתוך הבריכה השניה וכמה טיפות עפו אליך, "אוקי קבלו את אשווט!" קראה המאמנת, אושווט קטן יצא מהמים והביט מסביב, הוא קפץ למעלה והשתמש בבועות שעפו לעבר כולם, לאחר מכן הוא השתמש במכת צדף וצדפתו התארכה ונהייתה חדה כחולה למעלה, הוא הזיז אותה במהיות והבועות התפוצצו במהירות וטיפות מים קטנות וזוהרות עפו אל כולם מלמעלה[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1171269][COLOR=darkolivegreen]מיייקל ואייס[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]"מיקל תכיר זה לני, הכרתי אותו פעם באיזשהוא כנס של אנשי חווה, הוא מתמחה באוכל פוקימונים הצרכים שלהם וכל זה, וגיליתי שהא גם פה! הוא גם יעזור לנו , וזה גרווליט ההתחלתי שלו סטארביה שלו, אני הכרתי אותה כסטארלי וספינארק שבקע מביצה הרגע" אמרה בריאנה "אוקי אז מה התוכנית?" אמרה בריאנה לאחר שלני ובריאנה הכירו את נלה[/COLOR]
[/quote]
"אמרתי לך כבר" אענה "אמרתי לך שמה מה תוכנית".
"מתי נגיע כבר?" אשאל את נלה.
-
[QUOTE=sigal123;1171269][COLOR="Green"]מייקל
אתה הולך אל בריאנה אבל אייס אומר לך שהוא יביא איתה, ולאחר כמה דקות חוזר אם בריאנה ועוד מישהו, שסטארביה עפה מעליו גרווליט רץ לידו וספינראק קטן הולך אל התקרה מעל ראשו[/COLOR]
"מיקל תכיר זה לני, הכרתי אותו פעם באיזשהוא כנס של אנשי חווה, הוא מתמחה באוכל פוקימונים הצרכים שלהם וכל זה, וגיליתי שהא גם פה! הוא גם יעזור לנו , וזה גרווליט ההתחלתי שלו סטארביה שלו, אני הכרתי אותה כסטארלי וספינארק שבקע מביצה הרגע" אמרה בריאנה "אוקי אז מה התוכנית?" אמרה בריאנה לאחר שלני ובריאנה הכירו את נלה[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי. לדעתי כדאי לעקוב אחרי סורה קצת עם חלק מהפוקימונים שלנו. נידוראן שלך פה?" אני שואל את בריאנה ומחכה לתשובה.
-
[COLOR="DarkOliveGreen"]מייקל ואייס
"אוקי, אבל צריך מחדש, אם הפוקימונים שלו צריך קבוצות מחדש וכן הוא בחדר" אמרה בריאנה, נכנסתם לחדר ונלה ובריאנה התייעצו וחזרו אליכם "אוקי אז זו התוכנית, הפוצ'וים היו בתעלות האיוורור והנידורינים איתם, כול פיצ'ו ונידורין היו זוג, פוצ'יאנה וגרווליט יסקרו תקומה הכי תחתים שלמטה במדרגות בריצה סטארביה ועליה צ'יקוריטה יסקרו מהאוויר את הסיפון , ספינראק היה למעלה ויסרוק את הקומה שלמטה יחד אם זוג מאיתנו, ועוד זוג מאיתנו יסרוק תקומת קערקע, והיה מישהו שישאר פה יחד אם פרינפלאפ פוניטה לארביטר באנירי וראלטס" אמרה בריאנה וסיכמה את הכול "מה דעתכם?" שאלה בריאנה אל התכונית והבטתם בה [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1171309][COLOR=darkolivegreen]מייקל ואייס[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]"אוקי, אבל צריך מחדש, אם הפוקימונים שלו צריך קבוצות מחדש וכן הוא בחדר" אמרה בריאנה, נכנסתם לחדר ונלה ובריאנה התייעצו וחזרו אליכם "אוקי אז זו התוכנית, הפוצ'וים היו בתעלות האיוורור והנידורינים איתם, כול פיצ'ו ונידורין היו זוג, פוצ'יאנה וגרווליט יסקרו תקומה הכי תחתים שלמטה במדרגות בריצה סטארביה ועליה צ'יקוריטה יסקרו מהאוויר את הסיפון , ספינראק היה למעלה ויסרוק את הקומה שלמטה יחד אם זוג מאיתנו, ועוד זוג מאיתנו יסרוק תקומת קערקע, והיה מישהו שישאר פה יחד אם פרינפלאפ פוניטה לארביטר באנירי וראלטס" אמרה בריאנה וסיכמה את הכול "מה דעתכם?" שאלה בריאנה אל התכונית והבטתם בה [/COLOR][/quote]
למה צריך להשאר איתם פה?" אשאל "ואם הם נשארים פה, לא עדיף פשוט להכניס אותם לפוקדור?"
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
סיבוב ראשון..
סיבוב שני..
נתפס!
טפיג רץ אל הפוקדור בהתלהבות ושם ואתו אל גבו והביא לך אותו בחיוכו הקופצני[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה מביא לשינקס תפוח והוא אוכל אותו בשקיקה, אתה לא מוצא את סורה בכלל ומשתעממם "שינקס שינק!" (בוא למקום אחר!) קרא שינקס וחייך קצת[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
סיל חבט בכדור בראשו ואז בזנבו לעבר המאמנת בחיוך, המאמנת ליטפה קצת את ראשו ושמה חישוק מעל המים, וסיל קפץ דרכו בסיבוב וחיוך מטופש קצת,
סיל חזר למים והיא הוצאיה תחישוק "מכיאות כפיים לסיל שלנו!" קראה המאמנת, סיל קפץ באוויר ונחת לתוך הבריכה השניה וכמה טיפות עפו אליך, "אוקי קבלו את אשווט!" קראה המאמנת, אושווט קטן יצא מהמים והביט מסביב, הוא קפץ למעלה והשתמש בבועות שעפו לעבר כולם, לאחר מכן הוא השתמש במכת צדף וצדפתו התארכה ונהייתה חדה כחולה למעלה, הוא הזיז אותה במהיות והבועות התפוצצו במהירות וטיפות מים קטנות וזוהרות עפו אל כולם מלמעלה[/COLOR][/QUOTE]
״ כל הכבוד טפיג! כל הכבוד סנובר״ אומר בחיוך. ואוסיף:״ עכשיו הזמן שלכם לנוח ״ אכניס את טפיג לפוקדור ואלך לענוח גם בעצמי
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
סיבוב ראשון..
סיבוב שני..
נתפס!
[COLOR="Sienna"]עומר
[COLOR="Red"]איתי
סיל חזר למים והיא הוצאיה תחישוק "מכיאות כפיים לסיל שלנו!" קראה המאמנת, סיל קפץ באוויר ונחת לתוך הבריכה השניה וכמה טיפות עפו אליך, "אוקי קבלו את אשווט!" קראה המאמנת, אושווט קטן יצא מהמים והביט מסביב, הוא קפץ למעלה והשתמש בבועות שעפו לעבר כולם, לאחר מכן הוא השתמש במכת צדף וצדפתו התארכה ונהייתה חדה כחולה למעלה, הוא הזיז אותה במהיות והבועות התפוצצו במהירות וטיפות מים קטנות וזוהרות עפו אל כולם מלמעלה[/COLOR][/QUOTE]
"אבל הבטחנו לטום משהו, אני לא רוצה לצאת מניאק.." אומר לו. " בסדר, נשוטט קצת, אבל אז חוזרים למעקב.. ושיהיה זריז!" אתפשר.
-
דניס אני יגיב לך שיואב יגיד
[COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה מכניס את טפיג לפוקדור ולוקח תפוקדור של סנובר בגאווה וממשיך בדרכך,
אתה הולך והולך ופתאום נהיה רעב,
אתה מחפש אחר פירות וירקות ומוצא עץ תפוזים, אתה מנסה לקטוף כמה אבל הם גבוהים מידי![/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
שינקס מחייך ואתם יורדים למטה למדרגות ורואים את סורה ופתאום רואים את איווי! "הלכת לאיבוד קטנצ'יק? טוב זה לא המקום בשבילך, בוא אני ימצא לך את הבעלים" אמרה סורה והרימה את איווי והתחילה ללכת לכיוונכם![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1171796]דניס אני יגיב לך שיואב יגיד
[COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה מכניס את טפיג לפוקדור ולוקח תפוקדור של סנובר בגאווה וממשיך בדרכך,
אתה הולך והולך ופתאום נהיה רעב,
אתה מחפש אחר פירות וירקות ומוצא עץ תפוזים, אתה מנסה לקטוף כמה אבל הם גבוהים מידי![/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
שינקס מחייך ואתם יורדים למטה למדרגות ורואים את סורה ופתאום את איווי! "הלכת לאיבוד קטנצ'יק? טוב זה לא המקום בשבילך, בוא אני ימצא לך את הבעלים" אמרה סורה והרימה את איווי והתחילה ללכת לכיוונכם![/COLOR][/QUOTE]
"איווי?! טום נתפס..?" אלחש בתדהמה. "רגע שינקס? מי היה בקבוצה עם איווי? צ'ימצ'אר וטריקו נכון..? אני חייב לדבר עם טום.." אמלמל ואחפש ואחפש את טום לבשר לו שאיווי נתפס.
-
[QUOTE=sigal123;1171309][COLOR="DarkOliveGreen"]מייקל ואייס
"אוקי, אבל צריך מחדש, אם הפוקימונים שלו צריך קבוצות מחדש וכן הוא בחדר" אמרה בריאנה, נכנסתם לחדר ונלה ובריאנה התייעצו וחזרו אליכם "אוקי אז זו התוכנית, הפוצ'וים היו בתעלות האיוורור והנידורינים איתם, כול פיצ'ו ונידורין היו זוג, פוצ'יאנה וגרווליט יסקרו תקומה הכי תחתים שלמטה במדרגות בריצה סטארביה ועליה צ'יקוריטה יסקרו מהאוויר את הסיפון , ספינראק היה למעלה ויסרוק את הקומה שלמטה יחד אם זוג מאיתנו, ועוד זוג מאיתנו יסרוק תקומת קערקע, והיה מישהו שישאר פה יחד אם פרינפלאפ פוניטה לארביטר באנירי וראלטס" אמרה בריאנה וסיכמה את הכול "מה דעתכם?" שאלה בריאנה אל התכונית והבטתם בה [/COLOR][/QUOTE]
"אני אסרוק את הקומת קרקע ביחד עם... אייס?" אני שואל ומחכה לראות איך הוא יגיב ומחכה לשמוע מה יעשו האחרים.