-
[COLOR="Sienna"]עומר
אמרתי לך בהודעה פרטית, תערוך[/COLOR]
[COLOR="DarkOliveGreen"]מייקל ואייס
"כי הם יכולים לעזור פה, וחוץ מזה היה להם יותר כיף בחוץ" אמרה נלה בחיוך קטן, "טוב לדעתי אייס צריך להישאר כן כי הוא מתקשר טוב אם ראלטס, אבל הוא היה שם אז הוא יזהה יותר את סורה, אז אני ונלה נלך לסרוק את הקומה שלמטה , מה אתם אומרים?" אמרה בריאנה בחיוך בזמן שנלה ציוותה את נידורין הזכר יחד אם הפיצ'ו הבן ואת הנידורינית של בריאנה יחד אם הפיצ'ו של ריקי "רגע! אני גם צריכה להיות אם מישהו!" אמרה ריקי והביטה אליכם, "טוב את תוכלי להיות אם לני למעלה, למרות שזה אומר שלא היה מישהו פה, עדיף שתהיו למעלה" אמרה נלה והביטה אליכם לראות אם זה בסדר מבחינת דניס ומבחינת כולכם[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1173020][COLOR=darkolivegreen]מייקל ואייס[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]"כי הם יכולים לעזור פה, וחוץ מזה היה להם יותר כיף בחוץ" אמרה נלה בחיוך קטן, "טוב לדעתי אייס צריך להישאר כן כי הוא מתקשר טוב אם ראלטס, אבל הוא היה שם אז הוא יזהה יותר את סורה, אז אני ונלה נלך לסרוק את הקומה שלמטה , מה אתם אומרים?" אמרה בריאנה בחיוך בזמן שנלה ציוותה את נידורין הזכר יחד אם הפיצ'ו הבן ואת הנידורינית של בריאנה יחד אם הפיצ'ו של ריקי "רגע! אני גם צריכה להיות אם מישהו!" אמרה ריקי והביטה אליכם, "טוב את תוכלי להיות אם לני למעלה, למרות שזה אומר שלא היה מישהו פה, עדיף שתהיו למעלה" אמרה נלה והביטה אליכם לראות אם זה בסדר מבחינת דניס ומבחינת כולכם[/COLOR][/quote]
"טוב" אסכים "תזכירו לי מה לארי ווולף עושים?"
-
[QUOTE=sigal123;1171796]דניס אני יגיב לך שיואב יגיד
[COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה מכניס את טפיג לפוקדור ולוקח תפוקדור של סנובר בגאווה וממשיך בדרכך,
אתה הולך והולך ופתאום נהיה רעב,
אתה מחפש אחר פירות וירקות ומוצא עץ תפוזים, אתה מנסה לקטוף כמה אבל הם גבוהים מידי![/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
שינקס מחייך ואתם יורדים למטה למדרגות ורואים את סורה ופתאום רואים את איווי! "הלכת לאיבוד קטנצ'יק? טוב זה לא המקום בשבילך, בוא אני ימצא לך את הבעלים" אמרה סורה והרימה את איווי והתחילה ללכת לכיוונכם![/COLOR][/QUOTE]
אזרוק את הפוקדור של סנובר באוויר ואומר:"צא סנובר" שסנובר ייצא אומר לו:"סנובר, אתה רואה את התפוזים שם למעלה? אני יודע שעד עכשיו בילית בטבע... תוכל לעזור לי להגיע אליהם?"
-
[quote=sigal123;1171269
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]המאמנת ליטפה את ראשו של סיל ואז הגישה לו כדור,[/COLOR]
[COLOR=red]סיל חבט בכדור בראשו ואז בזנבו לעבר המאמנת בחיוך, המאמנת ליטפה קצת את ראשו ושמה חישוק מעל המים, וסיל קפץ דרכו בסיבוב וחיוך מטופש קצת,[/COLOR]
[COLOR=red]סיל חזר למים והיא הוצאיה תחישוק "מכיאות כפיים לסיל שלנו!" קראה המאמנת, סיל קפץ באוויר ונחת לתוך הבריכה השניה וכמה טיפות עפו אליך, "אוקי קבלו את אשווט!" קראה המאמנת, אושווט קטן יצא מהמים והביט מסביב, הוא קפץ למעלה והשתמש בבועות שעפו לעבר כולם, לאחר מכן הוא השתמש במכת צדף וצדפתו התארכה ונהייתה חדה כחולה למעלה, הוא הזיז אותה במהיות והבועות התפוצצו במהירות וטיפות מים קטנות וזוהרות עפו אל כולם מלמעלה[/COLOR][/quote]
"אשווט! זה פוקימון שלא רואים בכל יום! מעניין איפה אפשר למצוא אותו... אתם יודעים?" אשאל את הפוקימונים שלי.
-
[COLOR="Olive"]דניס
אני יגיב לך שיואב יגיב[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
סנובר יוצא בשמחה ומקשיב להורתך, הוא משתמשבעלי טער שחותכים את הענפים הדקיקים ומפיל כ-5 תפוחים אדמדמים,"סנובר!" הוא אומר ואכל אחד מהם ומביט אליך בעיניו הקטנות[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
הפוקימונים שלך מהנהנים לשלילה .
אתה מסתכל אל המופע מין המים יצא סקווירטל מהבריכה השניה, אושווט קפץ והשתמש בסילון אקווה ועף מעל כולם כאשר סקווירטל השתמש בסחרור ואקדח מים תוך כדי ועף מעל כולם, שניהם קפצו לבריכה ופתאום שני הפוקימונים הוורודים היפים יצאו מהבריכה והשתמשו בבועות שעפו לעבר כול מקום, בועה אחת התנגשה בפרצוף של זיגזיגון והוא הביט בה בהפתעה, הגרוביסים הלכו לקדימה של הבריכה והשתמשו באקדח מים אושווט פוצץ חלק מהבועות במכת צדף וסקווירטל הקפיא אותן והעיף אותן למעלה והן התנפצו וטיפות קטנות וזוההרות עפו יחד אם הבועות, סיל יצא מהבריכה והשתמש ברוח קפואה קטנה שהקפיאה גם חלק מהבועות ופוצץ אותן, שני הגרוביס הוורודים צללו לבריכה ואושווט וסקווירטל השתמשו בבועות פעם אחרונה וצללו גם הם ואחריהם סיל , "זה המופע שלנו להיום! מקווים מאוד שנהנתם!" אמרה המאמנת אם הבגד ים, וירדתה משם ואנשים התחילו ללכת [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1173020][COLOR="Sienna"]עומר
אמרתי לך בהודעה פרטית, תערוך[/COLOR]
"כי הם יכולים לעזור פה, וחוץ מזה היה להם יותר כיף בחוץ" אמרה נלה בחיוך קטן, "טוב לדעתי אייס צריך להישאר כן כי הוא מתקשר טוב אם ראלטס, אבל הוא היה שם אז הוא יזהה יותר את סורה, אז אני ונלה נלך לסרוק את הקומה שלמטה , מה אתם אומרים?" אמרה בריאנה בחיוך בזמן שנלה ציוותה את נידורין הזכר יחד אם הפיצ'ו הבן ואת הנידורינית של בריאנה יחד אם הפיצ'ו של ריקי "רגע! אני גם צריכה להיות אם מישהו!" אמרה ריקי והביטה אליכם, "טוב את תוכלי להיות אם לני למעלה, למרות שזה אומר שלא היה מישהו פה, עדיף שתהיו למעלה" אמרה נלה והביטה אליכם לראות אם זה בסדר מבחינת דניס ומבחינת כולכם[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, זה בסדר." אני אומר בחיוך ואז נזכר:" רגע, אז מה אני עושה?" אני שואל בטמטום.
-
[QUOTE=sigal123;1174097][COLOR="Olive"]דניס
אני יגיב לך שיואב יגיב[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
סנובר יוצא בשמחה ומקשיב להורתך, הוא משתמשבעלי טער שחותכים את הענפים הדקיקים ומפיל כ-5 תפוחים אדמדמים,"סנובר!" הוא אומר ואכל אחד מהם ומביט אליך בעיניו הקטנות[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
הפוקימונים שלך מהנהנים לשלילה .
אתה מסתכל אל המופע מין המים יצא סקווירטל מהבריכה השניה, אושווט קפץ והשתמש בסילון אקווה ועף מעל כולם כאשר סקווירטל השתמש בסחרור ואקדח מים תוך כדי ועף מעל כולם, שניהם קפצו לבריכה ופתאום שני הפוקימונים הוורודים היפים יצאו מהבריכה והשתמשו בבועות שעפו לעבר כול מקום, בועה אחת התנגשה בפרצוף של זיגזיגון והוא הביט בה בהפתעה, הגרוביסים הלכו לקדימה של הבריכה והשתמשו באקדח מים אושווט פוצץ חלק מהבועות במכת צדף וסקווירטל הקפיא אותן והעיף אותן למעלה והן התנפצו וטיפות קטנות וזוההרות עפו יחד אם הבועות, סיל יצא מהבריכה והשתמש ברוח קפואה קטנה שהקפיאה גם חלק מהבועות ופוצץ אותן, שני הגרוביס הוורודים צללו לבריכה ואושווט וסקווירטל השתמשו בבועות פעם אחרונה וצללו גם הם ואחריהם סיל , "זה המופע שלנו להיום! מקווים מאוד שנהנתם!" אמרה המאמנת אם הבגד ים, וירדתה משם ואנשים התחילו ללכת [/COLOR][/QUOTE]
״אתה תותח״ אומר לו ואכל גם אני תפוז אחד, לאחר מכן אוציא את טפיג מהפוקדור ואכבד גם אותו בתפוז. כשנגמור לאכול אומר לטפיג ולסנובר:״אכלתם ונחתם, עכשיו זה זמן מצויין לאמן אותכם כדי שתהיו חזקים ומיומנים יותר, וכמובן
כדי שתתפתחו או תלמדו מתקפות חדשות״ . אומר ואוסיף:״ טפיג, תעמוד שם כמה מטרים מימיני, סנובר, תעמוד כמה מטרים משמאלי. עכשיו, סנובר תתקיף בעלי תער וטפיג אתה בגחלת״
*
-
[quote=sigal123;1174097][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]הפוקימונים שלך מהנהנים לשלילה .[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מסתכל אל המופע מין המים יצא סקווירטל מהבריכה השניה, אושווט קפץ והשתמש בסילון אקווה ועף מעל כולם כאשר סקווירטל השתמש בסחרור ואקדח מים תוך כדי ועף מעל כולם, שניהם קפצו לבריכה ופתאום שני הפוקימונים הוורודים היפים יצאו מהבריכה והשתמשו בבועות שעפו לעבר כול מקום, בועה אחת התנגשה בפרצוף של זיגזיגון והוא הביט בה בהפתעה, הגרוביסים הלכו לקדימה של הבריכה והשתמשו באקדח מים אושווט פוצץ חלק מהבועות במכת צדף וסקווירטל הקפיא אותן והעיף אותן למעלה והן התנפצו וטיפות קטנות וזוההרות עפו יחד אם הבועות, סיל יצא מהבריכה והשתמש ברוח קפואה קטנה שהקפיאה גם חלק מהבועות ופוצץ אותן, שני הגרוביס הוורודים צללו לבריכה ואושווט וסקווירטל השתמשו בבועות פעם אחרונה וצללו גם הם ואחריהם סיל , "זה המופע שלנו להיום! מקווים מאוד שנהנתם!" אמרה המאמנת אם הבגד ים, וירדתה משם ואנשים התחילו ללכת [/COLOR][/quote]
"מאוד נהניתי!" אומר לעצמי.
אחזור לחדר שלי ואתבונן בביצה ואומר לעצמי: "מעניין אם יש אזור בספינה שקשור לביצים..."
-
"וולף היה אם גרווליט של לני במדרגות ולארביטר פה" ענתה בריאנה לאייס
"אתה ואייס יורדים לקומה למטה, איפה שהצפייה בפוקימוני מים והקרבות והפינג פונג" ענתה לנה למייקל,
"אוקי פיצ'וים ונידורינים עלו" אמרה ריקי שפתחה פתח קטן בתעלת האיוורור, הפיצ'וים קפצו לשם בשימחה, כי הם התרגלו כבר לזחול במקומות כאלה והנידורינים גם, כי הם היו במלא תעלות כאלה בעיר בחיפוש אחר אוכל, ספינראק עלה אל הכתף של מייקל, שבהתחלה נבהל מהעכביש אבל אז זיהה אותו כספינארק וגרווליט ופוצ'יאנה ישבו לידכם, מוכנים להוראות "אתם תיקחו את פוצ'יאנה וגרווליט ותגניבו אותם לחדר חזורת והם יכנסו לשם, שספינראק יבוא איתכם ויסרוק מלמעלה את המקום" הסבירה נלה, צ'יקוריטה הקשיבה להוראות מריקי ולני שהסתדרו טוב ביחד וסטארביה העלה אותה אל גבו "בוא נזוז" אמרה בריאנה והביטה אליכם[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
טפיג יוצא ואתה מקלף שתי תפוזים ומגיש אחד לטפיג שאוכל פלח אחר פלח בשקיקה ואוכל גם תפוז,
טפיג וסנובר עושים כדבריך ונעמדים זה מול זה וסנובר שולח עלי טער וטפיג שורף חלק מהם בגחלת ומהשאר מתחמק, טפיג משתמש שנית בגחלת עוד פעם וסנובר מתחמק אבל נפגע קצת, סנובר נראהכ תשוש במיוחד כי הוא ממקודם התעלף![/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה עולה למעלה וסקיטי מתיישבת ליד הביצה, אתה רואה שהביצה זוהרת לשניה ואז מפסיקה! סדק קטנטן היה אל צידה!
אתה מביט בו בהתרגשות ורואה שאתה רעב ויש למטה ארוחת ערב![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1174189][COLOR="DarkOliveGreen"]מייקל ואייס
"וולף היה אם גרווליט של לני במדרגות ולארביטר פה" ענתה בריאנה לאייס
"אתה ואייס יורדים לקומה למטה, איפה שהצפייה בפוקימוני מים והקרבות והפינג פונג" ענתה לנה למייקל,
"אוקי פיצ'וים ונידורינים עלו" אמרה ריקי שפתחה פתח קטן בתעלת האיוורור, הפיצ'וים קפצו לשם בשימחה, כי הם התרגלו כבר לזחול במקומות כאלה והנידורינים גם, כי הם היו במלא תעלות כאלה בעיר בחיפוש אחר אוכל, ספינראק עלה אל הכתף של מייקל, שבהתחלה נבהל מהעכביש אבל אז זיהה אותו כספינארק וגרווליט ופוצ'יאנה ישבו לידכם, מוכנים להוראות "אתם תיקחו את פוצ'יאנה וגרווליט ותגניבו אותם לחדר חזורת והם יכנסו לשם, שספינראק יבוא איתכם ויסרוק מלמעלה את המקום" הסבירה נלה, צ'יקוריטה הקשיבה להוראות מריקי ולני שהסתדרו טוב ביחד וסטארביה העלה אותה אל גבו "בוא נזוז" אמרה בריאנה והביטה אליכם[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"קדימה אייס, הולכים." אני אומר בחיוך ורץ ביחד עם אייס לקומה למטה. כשאני מגיע, אני אומר:" אוקיי, בוא נתחיל לחפש את סורה."
-
[quote=sigal123;1174189][COLOR=darkolivegreen]מייקל ואייס[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]"וולף היה אם גרווליט של לני במדרגות ולארביטר פה" ענתה בריאנה לאייס[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]"אתה ואייס יורדים לקומה למטה, איפה שהצפייה בפוקימוני מים והקרבות והפינג פונג" ענתה לנה למייקל,[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]"אוקי פיצ'וים ונידורינים עלו" אמרה ריקי שפתחה פתח קטן בתעלת האיוורור, הפיצ'וים קפצו לשם בשימחה, כי הם התרגלו כבר לזחול במקומות כאלה והנידורינים גם, כי הם היו במלא תעלות כאלה בעיר בחיפוש אחר אוכל, ספינראק עלה אל הכתף של מייקל, שבהתחלה נבהל מהעכביש אבל אז זיהה אותו כספינארק וגרווליט ופוצ'יאנה ישבו לידכם, מוכנים להוראות "אתם תיקחו את פוצ'יאנה וגרווליט ותגניבו אותם לחדר חזורת והם יכנסו לשם, שספינראק יבוא איתכם ויסרוק מלמעלה את המקום" הסבירה נלה, צ'יקוריטה הקשיבה להוראות מריקי ולני שהסתדרו טוב ביחד וסטארביה העלה אותה אל גבו "בוא נזוז" אמרה בריאנה והביטה אליכם[/COLOR]
[/quote]
"מה עם רלטס?" אשאל וארד עם מייקל אחרי שאקבל תשובה, ואתחיל לחפש את סורה
-
[quote=sigal123;1174189][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה עולה למעלה וסקיטי מתיישבת ליד הביצה, אתה רואה שהביצה זוהרת לשניה ואז מפסיקה! סדק קטנטן היה אל צידה![/COLOR]
[COLOR=red]אתה מביט בו בהתרגשות ורואה שאתה רעב ויש למטה ארוחת ערב![/COLOR][/quote]
"יש!" אתלהב ואחייך חיוך גדול.
ארגיש שאני רעב.
"ביצה או ארוחה? טוב, בטח יהיה לי ריאולו אחרי ארוחת הערב." אומר ואלך אל חדר האוכל.
-
[COLOR="DarkOliveGreen"]דניס ויואב
"בגלל שהיא טובה בטלפטיה היא תהיה פה אם לארי" אמרה נלה ובריאנה והיא יצאו אחריכם, ירדתם כולכם במעלית כשנלה ובריאנה ירדו לפניכם, ספינראק ירד איתכם וברגע שהמעלית נפתחה הוא זחל לתקרה, פוצ'יאנה וגרווליט עקבו אחריכם, צייתנים , מחכים שתביאו אותם למקומם[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה יורד יחד אם סקיטי צרמנדר וזיגזיגון לארוחת צהרים ועומד בתור, שמגיע תורך אתה אומר את שם החדר שלך ונכנס פנימה, אתה מריח ריח נהדר ווראה שם כול מיני דברים טעימים, צ'יפס אורז, קציצות מהאש, שיפודים גמבות ופטריות עגבניות ובצלים שבאו מהאש, סלטים רגילים , כנפים דגים ועוד הרבה בשרים, וכמובן מקום לאוכל ופאפינים ופוקג'לי של פוקימונים[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1174494][COLOR=darkolivegreen]דניס ויואב[/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen]"בגלל שהיא טובה בטלפטיה היא תהיה פה אם לארי" אמרה נלה ובריאנה והיא יצאו אחריכם, ירדתם כולכם במעלית כשנלה ובריאנה ירדו לפניכם, ספינראק ירד איתכם וברגע שהמעלית נפתחה הוא זחל לתקרה, פוצ'יאנה וגרווליט עקבו אחריכם, צייתנים , מחכים שתביאו אותם למקומם[/COLOR][/quote]
אחפש את החדר חזרות ואכניס אותם לשם
-
[QUOTE=sigal123;1174494][COLOR="DarkOliveGreen"]דניס ויואב
"בגלל שהיא טובה בטלפטיה היא תהיה פה אם לארי" אמרה נלה ובריאנה והיא יצאו אחריכם, ירדתם כולכם במעלית כשנלה ובריאנה ירדו לפניכם, ספינראק ירד איתכם וברגע שהמעלית נפתחה הוא זחל לתקרה, פוצ'יאנה וגרווליט עקבו אחריכם, צייתנים , מחכים שתביאו אותם למקומם[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אקרא להם, ואתחיל לחפש את החדר הזה עם דניס.