ג'ק:
האחות ג'וי מעלה אותך לקומה רביעית חדר מספר 2 ואומרת"זה החדר שלך תהנה!"
Printable View
ג'ק:
האחות ג'וי מעלה אותך לקומה רביעית חדר מספר 2 ואומרת"זה החדר שלך תהנה!"
[quote=noam121211;643581]סטיבן:
*פתחתה את עמוד 25 וקיבלתה פוקימון אקראי שאני בוחר והוא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/408.png[/IMG]
~~~~~~~~~~~~~
אתה ומאט צריכים לדבר עם עצמכם בקטע הזה עד שכולם יגיעו...
[/quote]
אני בינתיים אכנס לחדר אנוח עד שכולם יגיעו לאיוונט ושיתחיל
[COLOR="Red"][B]הודעה!! באיוונט אפשר להישתמש רק בפוקימון ההתחלתי שלכם!
וצריך עוד מישהו אחד כי אתם חמישה וזה איוונט לשישה!
בנתיים כול מי שהתקבל לאיוונט שיתקדם לעבר העיר אולדייל![/B][/COLOR]
[QUOTE=noam121211;643618]ג'ק:
האחות ג'וי מעלה אותך לקומה רביעית חדר מספר 2 ואומרת"זה החדר שלך תהנה!"[/QUOTE]
אכנס לחדר ואנוח. "מחר איוונט,תהיו מוכנים." אגיד לפוקימונים שלי בשמחה.
[quote=noam121211;643629][COLOR=red][B]הודעה!! באיוונט אפשר להישתמש רק בפוקימון ההתחלתי שלכם! [/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]וצריך עוד מישהו אחד כי אתם חמישה וזה איוונט לשישה![/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]בנתיים כול מי שהתקבל לאיוונט שיתקדם לעבר העיר אולדייל![/COLOR][/B][/quote]
" אוקיי כדי ללכת לעיר אולדייל "
[quote=SnitchKick;643591]" אני בסדר אתה מוכן לאיוונט? "[/quote]
"כן ואתה" אומר לסטיבן..
[COLOR="Red"][B][U]הודעה!!
*בעיקבות עצה שקיבלתי מאחד השחקנים פה אני מכניס את עצמי בתור שחקן שישי לאיוונט, רק כדי שיהיהו 6 שחקנים הבהרה אני לא מתכוון לזכות בפרס אך אני מתכוון להילחם עם פוקימון שמקובל עליכם, למישהו יש בעיה שאני ילחם על צ'רמיליון?
*בינתיים בעיר אולדייל נמצאים בויזל מאט סטיבן וג'ק, לי תגיע בבקשה לעיר אולדייל,[/U][/B][/COLOR]
[QUOTE=noam121211;643669][COLOR="Red"][B][U]הודעה!!
*בעיקבות עצה שקיבלתי מאחד השחקנים פה אני מכניס את עצמי בתור שחקן שישי לאיוונט, רק כדי שיהיהו 6 שחקנים הבהרה אני לא מתכוון לזכות בפרס אך אני מתכוון להילחם עם פוקימון שמקובל עליכם, למישהו יש בעיה שאני ילחם על צ'רמיליון?
*בינתיים בעיר אולדייל נמצאים בויזל מאט סטיבן וג'ק, לי תגיע בבקשה לעיר אולדייל,[/U][/B][/COLOR][/QUOTE]
צ'רמיליון הוא בעיה.. יהיו כבר 3 פוקימוני אש מתוך 6..
אז אולי כדאי שיהיה פוקימון אחר כדי שיהיה גיוון בסוגים..
[quote=noam121211;643669][COLOR=red][B][U]הודעה!! [/U][/B][/COLOR]
[U][B][COLOR=red]*בעיקבות עצה שקיבלתי מאחד השחקנים פה אני מכניס את עצמי בתור שחקן שישי לאיוונט, רק כדי שיהיהו 6 שחקנים הבהרה אני לא מתכוון לזכות בפרס אך אני מתכוון להילחם עם פוקימון שמקובל עליכם, למישהו יש בעיה שאני ילחם על צ'רמיליון?[/COLOR][/B][/U]
[U][B][COLOR=red]*בינתיים בעיר אולדייל נמצאים בויזל מאט סטיבן וג'ק, לי תגיע בבקשה לעיר אולדייל,[/COLOR][/B][/U][/quote]
" בהצלחה לכולם "
לי:
קופינג קיבל להביור ישר לפנים והובס במכה קריטית! ניצחתה, המדען מודה לך מאוד ומשחרר אותך לדרכך, אתה שם לב שהשעה כבר 4:15 לפנות בוקר ומחר האיוונט אתה מגיע למרכז הפוקימונים שכולם שמה ופוגש אותם,
*זהו כולם במרכז הפוקימונים האיוונט יתחיל בשעה 16:00 היום, למישהו יש בעיה שאני ילחם עם פרינפלאפ?
[QUOTE=noam121211;643737]לי:
קופינג קיבל להביור ישר לפנים והובס במכה קריטית! ניצחתה, המדען מודה לך מאוד ומשחרר אותך לדרכך, אתה שם לב שהשעה כבר 4:15 לפנות בוקר ומחר האיוונט אתה מגיע למרכז הפוקימונים שכולם שמה ופוגש אותם,
*זהו כולם במרכז הפוקימונים האיוונט יתחיל בשעה 16:00 היום, למישהו יש בעיה שאני ילחם עם פרינפלאפ?[/QUOTE]
אני ניגש אל האחות ג'וי ואומר לה" תוכלי לרפא את הצ'רמנדר שלי"
[quote]מאור:
אני זה לא כמו המשחקים ותפסיק עם ההודעות ספאם האלה אני יוציא אותך מהמשחק בסוף...
[/quote]
אוקיי...
סינדקוויל שוב נגיחה ולהביור בכל הכוח!ואז שוב להביור!
מאור:
תצטט את התגובה האחרונה בעלילה שלך כדי שאני יכל להמשיך
[QUOTE=noam121211;642931][COLOR="Red"][B][U]
"תן לי רק להוסיף את המספר שלי" הוא אומר ומשחרר אותך לדרכך
ג'ון:
טורטוויג מתגרה בנינקאדה וקופץ לכיוון החור אך משהו קרה! החור שנינקאדהנ עשה קטן מידי בשביל טורטוויג והוא תקוע, לפתע נינקאדה התקיף במספרי X!!! טורטוויג חוסל... מה תעשה!?
[/QUOTE]
-----------------------
"טרטוויג חזור"אני אומר באכזבה,וחוזר לעיר בשביל לרפאות את טרטוויג במרכז הפוקימונים.
האיוונט מתחיל!
מאט סטיבן בויזל ג'ק לי מתבקשים להגיע לאגם אקוטי