-
[QUOTE=sigal123;1074081][COLOR="Green"]יואב
פוניטה מנסה להתחמק וצוהל ומנסה לעשות מה שניסה קודם אבל שני הפוקימונים נפגעים, למרות שפוניטה נפגע הואתופס אותו בכנפיים ולא מאפשר לו לזוז, הוא לא יודע גחלת ויורה אליו את הגחלת המוזרה שלו שפוגעת בחוזקה בסטארביה, "ניקור!" אמר הילד ופוניטה שחרר את האחיזה שלו בעזרת ניקור,
לאחר מכן צעק הילד "ציפור אמיצה!" וסארביה שוב שעט לעבר פוניטה, הפעם פוניטה לא הקשיב לך והשתמש במהירות בגחלת שלו פיצוץ גדול נשמע וראו את סטארביה מעולף ואת פוניטה מתנשף קצת [/COLOR][/QUOTE]
"חזור פוניטה," אני אומר ומוציא שוב את בלייס."בלייס, צאי!" אני אומר בהלהבות
-
[COLOR="Green"]יואב
"מה אתה מוציא עוד פוקימון ?!" קרא הילד בכעס "נגמרו לי הפוקימונים!" אמר והחזיר את סטארביה והלך בעיצבון לעבר היער בלייס הסתכלה אלייך עדין קצת מותשת והתקרבה לפיפלאפ לאחר מכן היא הלכה קצת ליער ופתאום שמעתה צרחה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1076145][COLOR="Green"]יואב
"מה אתה מוציא עוד פוקימון ?!" קרא הילד בכעס "נגמרו לי הפוקימונים!" אמר והחזיר את סטארביה והלך בעיצבון לעבר היער בלייס הסתכלה אלייך עדין קצת מותשת והתקרבה לפיפלאפ לאחר מכן היא הלכה קצת ליער ופתאום שמעתה צרחה[/COLOR][/QUOTE]
"וואו, מה קרה?!" אני אומר בחשש ומתחיל לרוץ לעבר בליסיי
-
[COLOR="Green"]יואב
אתה רץ לעבר הצרחה ורואה בור גדול באדמה ובלייסי למטה קמה ומתנערת
"בלוסום.." היא אומרת ומסתכלת ללמעלה בדאגה, אתה רואה שהבור עמוק מאוד ואי אפשר לטפס[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1076158][COLOR="Green"]יואב
אתה רץ לעבר הצרחה ורואה בור גדול באדמה ובלייסי למטה קמה ומתנערת
"בלוסום.." היא אומרת ומסתכלת ללמעלה בדאגה, אתה רואה שהבור עמוק מאוד ואי אפשר לטפס[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, צא סילקון! יריית חוט כיד למשוך את בליסיי למעלה!" אני אומר ומקווה שסילקון יצליח
-
[COLOR="Green"]יואב
סילקון יוצא החוצה ומסתכל אל בלייס הוא עוצם עיין ואז יורה חוט ופותח תעין, החוט מגיע ליד בלייס שקושרת את עצמה אליו ומרזיקה בו פיפלאפ וטייני מתחילים למשוך את החוט, לאט לאט בלייס עולה למעלה ובסוף היא מגיעה ללמעלה לאחר מכן אתה רואה שהכול בסדר ופיפלאפ מחייך וכמעט נופל אבל סילקון יורה חוט ומרזיק אותו, לאחר מכן אתה רואה פתאום מכת ברק מאחד העצים[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1076165][COLOR="Green"]יואב
סילקון יוצא החוצה ומסתכל אל בלייס הוא עוצם עיין ואז יורה חוט ופותח תעין, החוט מגיע ליד בלייס שקושרת את עצמה אליו ומרזיקה בו פיפלאפ וטייני מתחילים למשוך את החוט, לאט לאט בלייס עולה למעלה ובסוף היא מגיעה ללמעלה לאחר מכן אתה רואה שהכול בסדר ופיפלאפ מחייך וכמעט נופל אבל סילקון יורה חוט ומרזיק אותו, לאחר מכן אתה רואה פתאום מכת ברק מאחד העצים[/COLOR][/QUOTE]
"תתחמקו כולם! עכשיו, פיפלאפ, אקדח מים! בליס, סופת עלים!, סילקון, יירית חוט! טייני, עלי טער!" אני צועק בזעם
-
[COLOR="Green"]יואב
כולם תוקפים אבל אתה שם לב שהמכת ברק לא מכוונת אליך אלא רק אתה רואה אותה, פתאום אתה שומע שמישהו נפגע ואז קול "מה לעזאזל זה?!" ומכת ברק באה לעברך ופוגעת בפיפלאפ בחוזקה, לאחר מכן עוד מכת ברק נשלחת לעבר בלייס והיא מתחמקת בסלטה "קבל את זה!" אתה שומע ומכת ברק מאוד חזקה פוגעת בסילקון שלא מתעלף אבל פגוע לא קצת, עוד מכת ברק קטנה נשלחת לעבר טייני והיא מתחמקת בקושי אבל מצליחה בעזרת בלייס "זהו טיפלנו בהם" אתה שומע את הקול אומר ולאחר מכן קול צעדים לעבריך[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1076205][COLOR="Green"]יואב
כולם תוקפים אבל אתה שם לב שהמכת ברק לא מכוונת אליך אלא רק אתה רואה אותה, פתאום אתה שומע שמישהו נפגע ואז קול "מה לעזאזל זה?!" ומכת ברק באה לעברך ופוגעת בפיפלאפ בחוזקה, לאחר מכן עוד מכת ברק נשלחת לעבר בלייס והיא מתחמקת בסלטה "קבל את זה!" אתה שומע ומכת ברק מאוד חזקה פוגעת בסילקון שלא מתעלף אבל פגוע לא קצת, עוד מכת ברק קטנה נשלחת לעבר טייני והיא מתחמקת בקושי אבל מצליחה בעזרת בלייס "זהו טיפלנו בהם" אתה שומע את הקול אומר ולאחר מכן קול צעדים לעבריך[/COLOR][/QUOTE]
"טיפלנו עאלק! צא פוניטה, גחלת! בלייס, סופת עלים!" אני אומר בחיוך
-
יואב
הוצאתה את פוניטה והוראתה על בלייס ופוניהט לעשות סופת עלים וגחלת וזה יצר סופת אש אם עלים שרופים, מהר מאוד היא כבתה כי לא היה על מי
פתאום ראיתה נער יוצא מהשיחים ופוקימון צהוב וגדול ויפה אם פרווה לבנה אל הצוואר היה לידו, בצד השני שלו היה כלב אש כתום אם פסים שחורים ופרווה כתומה אל הראש וקטן שישב,
הוא הסתכל אליך ואז קצת כעס "היי אתה ! איך אתה מעז לתקוף תפוקימונים שלי?!" הוא אמר ואז קרא "ג'וליטון מכת ברק גרווליט להביור!" והיצור הצהוב התחיל ליצור ברקים בפרוותו ולבסוף ירה מכת ברק קטלנית שעילפה את פוניטה (הוא עדין תשוש מהקרב) והכלב אש הקטן נעמד פתח את פיו וירה קרן אש לעבר בלייס שגם היא התעלפה (גם היא תשושה מהקרב) "אהה! ניצחתי תפוקימונים שלך במכה אחת! אל תתעסק איתי שמעתה?!" הוא קרא ושני הפוקימונים שלו התיישבו לידו
[IMG]http://up203.siz.co.il/up2/etnnit505uwm.gif[/IMG](סליחה שאין תמונות זה פשוט לא מצליח לי כרגע)
-
[QUOTE=sigal123;1076313]יואב
הוצאתה את פוניטה והוראתה על בלייס ופוניהט לעשות סופת עלים וגחלת וזה יצר סופת אש אם עלים שרופים, מהר מאוד היא כבתה כי לא היה על מי
פתאום ראיתה נער יוצא מהשיחים ופוקימון צהוב וגדול ויפה אם פרווה לבנה אל הצוואר היה לידו, בצד השני שלו היה כלב אש כתום אם פסים שחורים ופרווה כתומה אל הראש וקטן שישב,
הוא הסתכל אליך ואז קצת כעס "היי אתה ! איך אתה מעז לתקוף תפוקימונים שלי?!" הוא אמר ואז קרא "ג'וליטון מכת ברק גרווליט להביור!" והיצור הצהוב התחיל ליצור ברקים בפרוותו ולבסוף ירה מכת ברק קטלנית שעילפה את פוניטה (הוא עדין תשוש מהקרב) והכלב אש הקטן נעמד פתח את פיו וירה קרן אש לעבר בלייס שגם היא התעלפה (גם היא תשושה מהקרב) "אהה! ניצחתי תפוקימונים שלך במכה אחת! אל תתעסק איתי שמעתה?!" הוא קרא ושני הפוקימונים שלו התיישבו לידו
[IMG]http://up203.siz.co.il/up2/etnnit505uwm.gif[/IMG](סליחה שאין תמונות זה פשוט לא מצליח לי כרגע)[/QUOTE]
אני מתעצבן, מפנה לו את הגב ומתחיל ללכת בלי להסתכל עליו
-
[COLOR="Green"]יואב
"לאן אתה בורח?!" הוא אמר וכעסתה קצת הכנסתה את פוקימוניך לפוקדורים והלכתה בדרך מעוצבן ושמעתה אותו צועק לעבריך ואז עוד מכת ברק לשמים נראתה מאחור זה קצת הבהיל אותך אבל בפעם השלישית התרגלתה פתאום ראיתה אור מרחוק ושמעתה אותו צועק מאחורה [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1076344][COLOR="Green"]יואב
"לאן אתה בורח?!" הוא אמר וכעסתה קצת הכנסתה את פוקימוניך לפוקדורים והלכתה בדרך מעוצבן ושמעתה אותו צועק לעבריך ואז עוד מכת ברק לשמים נראתה מאחור זה קצת הבהיל אותך אבל בפעם השלישית התרגלתה פתאום ראיתה אור מרחוק ושמעתה אותו צועק מאחורה [/COLOR][/QUOTE]
"וואו!" אני אומר בבהלה וארוץ חזרה אל הילד
-
[COLOR="DarkGreen"]יואב
אתה רץ אחורה ורואה את הכלב אש יורה גחלת לעבר השועל הצהוב שמתחמק בזריזות
"מה כבר חזרתה?" אומר הנער ומסתכל אליך, פתאום אתה רואה מין יצור כחול ירקרק אם בצל ירוק על הגב
"הוא שלי! קדימה גרווליט להביור!" אמר הנער והכלב אש השתמש בלהביור שפגע בחוזקה ליצור ושלח מלא עלי טער שפגעו בגרוליט "גחלת!" צעק הנער וחלק מהעלים נשרפו וחלק מהגחלת פגעה ביצור הכחול "עכשיו זריזות!" צעק הנער והכלב אש רץ לעבר ביצור הכחול שהתחמק בפעם הראשונה אבל נפגע בפעם השנייה ועף לעבר עץ ,מעולף "צא פוקדור!" אמר הילד וזרק אל הפוקימון פוקדור ש"בלע" אותו באנירגה אדומה התנדנד מספר פעמים ולבסוף נעצר הנער רץ בשמחה אל הפוקדור ליטף את הכלב אש ולקח תפוקדור בשימחה
"נו מה אתה רוצה?" אמר הנער לעברך[/COLOR][IMG]http://www.pokemons.co.il/files/meda/dmuyot/img/dpmfa001.png[/IMG]
-
[QUOTE=sigal123;1076401][COLOR="DarkGreen"]יואב
אתה רץ אחורה ורואה את הכלב אש יורה גחלת לעבר השועל הצהוב שמתחמק בזריזות
"מה כבר חזרתה?" אומר הנער ומסתכל אליך, פתאום אתה רואה מין יצור כחול ירקרק אם בצל ירוק על הגב
"הוא שלי! קדימה גרווליט להביור!" אמר הנער והכלב אש השתמש בלהביור שפגע בחוזקה ליצור ושלח מלא עלי טער שפגעו בגרוליט "גחלת!" צעק הנער וחלק מהעלים נשרפו וחלק מהגחלת פגעה ביצור הכחול "עכשיו זריזות!" צעק הנער והכלב אש רץ לעבר ביצור הכחול שהתחמק בפעם הראשונה אבל נפגע בפעם השנייה ועף לעבר עץ ,מעולף "צא פוקדור!" אמר הילד וזרק אל הפוקימון פוקדור ש"בלע" אותו באנירגה אדומה התנדנד מספר פעמים ולבסוף נעצר הנער רץ בשמחה אל הפוקדור ליטף את הכלב אש ולקח תפוקדור בשימחה
"נו מה אתה רוצה?" אמר הנער לעברך[/COLOR][IMG]http://www.pokemons.co.il/files/meda/dmuyot/img/dpmfa001.png[/IMG][/QUOTE]
"שמעתי צרחה מהכיוון הזה."אני אומר ואחזור לכיוון שממנו באתי