-
[QUOTE=Pooh;1078622][B]תומר:[/B]
אתה הולך לקופה עם האבנים, ומשלם 1200$ ואז אתה שם את האבנים בתיק שלך.
לאחר מכן, אתה משתגר אל יער אזליה שבג'וטו. אתה מוציא את מארקרוו מהפוקדור שלו, ואז אתה מוציא מהתיק את אבן האופל ומראה אותה למארקרוו, אך מארקרוו קופץ לאחור ונרתע, אתה מבין שהוא עדיין לא רוצה להתפתח. לפתע, אתה רואה בין השיחים ראלטס קטן בין השיחים, אך אתה שם לב שהצבעים שלו די שונים מראלטס רגיל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bws/280.png[/IMG]
[B]דור:[/B]
לא, אצלי במשחק זה לפי אבני פיתוח.
דיברנו שאם אתה רוצה לא התפתחות רגילה, תגיד לי. [בפרטי]
---
מיד לאחר הוראותיך, ווינד יוצא ומשתמש באס אווירי חזק מאוד על העץ, ובעץ נעשה חתך רציני ועמוק ונראה שהוא עומד להתמוטט עם עוד מכה אחת. אתה מסביר לאיווי את ההתקפה, ואיווי יוצא ומנסה להשתמש בנשיכה, ונראה שהוא מצליח, אך לא לגמרי כי הנזק לא מספיק בשביל נשיכה.
[B]ליאור:[/B]
זובאט יוצא שוב לעבר מר מיים, ותוקף בעל קולי נוסף אך לא נראה שזה משפיע כי הוא כבר מבולבל, ואז זובאט צולל במהירות ותוקף בחוזקה עם נשיכה עוצמתית, שפוגעת במר מיים חזק ומר מיים מוטח לקרקע כשהוא נפצע די קשה, אך מר מיים יצא מהבלבול. "יופי שהתאוששת, עכשיו תן לו סטירה כפולה!" צועק הליצן ולפתע מר מיים יוצא בריצה לעבר זובאט.
[B]קודק:[/B]
בויזל קם על רגליו ואז משלב מהירות ואקדח מים חזקים, והכוכבים המהירים פוגעים ביחד עם המים בוויסמאר, וויסמאר עף משילוב המתקפות החזק, ומתרסק על הקרקע, מעולף.
[B]יואב:[/B]
אתה מוציא את לוח המשימות מהכיס ורואה שזו שיחה מאליסון, אתה עונה ועונה לה בהתרגשות על הניצחון, אך נראה שהיא מאוד רצינית, "יופי. עכשיו בוא לספינה האווירית." היא אומרת לך בטון הרציני שלה ומנתקת. אתה משתגר ביחד עם צוות 404 אל הלובי המוכר של ספינת האוויר שהוא מלא בסוכנים ופוקימונים. לפתע אתה שומע קול מאחוריך "נו? הצלחת?" אתה מסתובב ורואה שזו אליסון שוב הפעם בטון קצת יותר רגוע. אתה עונה לה בחיוב, "יפה מאוד, אם כך..." היא אומרת ומוציאה משהו מהכיס, "זה מגיע לך." היא מוסיפה ונותנת לך כוכב קטן בצבע זהב, "זה הכוכב הראשון, אתה עכשיו עלית לדרגת טירון מתקדם." היא אומרת בטון הרצינית שלך ולוחצת לך את היד. לאחר מכן, גם צוות 404 מאחלים לך כל הכבוד, ולוחצים את ידך.[/QUOTE]
"תודה, צוות 404." אני אומר להם בחיוך ומוציא את פוליוואג וסטארביה כדי לספר להם את הבשורה. אחרי שאני מספר להם אני הולך לאליסון ושואל אותה:" המפקדת, את ידועת אם מישהו יכול לללמד את פוליוואג שלי מתקפה? הוא לא כל כך יודע המון מתקפות ואני רוצה לחזק אותו."
-
[QUOTE=Pooh;1078622][B]
זובאט יוצא שוב לעבר מר מיים, ותוקף בעל קולי נוסף אך לא נראה שזה משפיע כי הוא כבר מבולבל, ואז זובאט צולל במהירות ותוקף בחוזקה עם נשיכה עוצמתית, שפוגעת במר מיים חזק ומר מיים מוטח לקרקע כשהוא נפצע די קשה, אך מר מיים יצא מהבלבול. "יופי שהתאוששת, עכשיו תן לו סטירה כפולה!" צועק הליצן ולפתע מר מיים יוצא בריצה לעבר זובאט.
.[/QUOTE]
אני אומר לזובאט " תחמק במהירות מן הסטירה הכפולה מר מיים הזה. לאחר מכן עוף לעבר מר מיים וכשתהיה קרוב אליו . תשתמש במתקפת כנף חזקה עליו . לאחר מכן תשמש במריטה על מר מיים.נסה לגמור את מר מיים הזה"
-
אתה זורק פוקדור על וויסמאר, שנכנס לתוכו. הפוקדור זז ימינה............... שמאלה................. ימינה..................... ונעצר! לכדת וויסמאר! [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/293.png[/IMG]
[B]תומר:[/B]
אתה ניגש אל ראלטס הקטן והחמוד ושואל אותו אם ברצונו להצטרף לצוות שלך. ראלטס מתלבט כמה שניות ואז הוא מחייך. הוא מהנהן, והא מצביע על הפוקדורים של מארקרוו ומגנמייט שצצים מהכיס שלך. אתה מבין שהוא רוצה להלחם נגדך לפני ולבדוק מה אתה שווה.
אתה ניגש לאליסון ושואל את השאלה לגבי פוליוואג, היא מסתובבת אליך ומתעצבנת מאוד, "חוצפן! אתה חושב שיש לי זמן ללמד את פוליוואג מתקפות?! אתה צריך ללמד אותו בעצמך!" היא צועקת עליך בכעס רב, מסתובבת והולכת מהמקום.
זובאט מנסה להתחמק מהסטירה הכפולה של מר מיים אך הוא לא מצליח ומר מיים סוטר אותו בחוזקה מספר פעמים. למרות זאת, זובאט לא נכנע, הוא חוזר במהירות לעבר מר מיים ותוקף במתקפת כנף, "תתחמק!" צועק הליצן, ומר מיים מצליח להתחמק ממתקפת הכנף, אך לא מהמריטה החזקה שבאה מיד אחרי, שממנה הוא נפגע והוא נופל לקרקע, פצוע קשה. "מר מיים בוא ננסה לסיים את זה! עלים קסומים בכל הכוח!" צועק הליצן בנחישות ולפתע מר מיים שולח המון עלים קסומים חזקים ומהירים לעבר זובאט.
-
[QUOTE=Pooh;1078758][B]תומר:[/B]
אתה ניגש אל ראלטס הקטן והחמוד ושואל אותו אם ברצונו להצטרף לצוות שלך. ראלטס מתלבט כמה שניות ואז הוא מחייך. הוא מהנהן, והא מצביע על הפוקדורים של מארקרוו ומגנמייט שצצים מהכיס שלך. אתה מבין שהוא רוצה להלחם נגדך לפני ולבדוק מה אתה שווה.
[/QUOTE]
"אוקיי מארקרוו שלי ילחם נגדך..." אגיד לראלטס בשמחה ואז אוציא אותו החוצה כדי להילחם.
"מארקרוו תשתמש בתהדמה לעבר ראלטס ואז תפיל אותו במתקפת כנף!" אגיד למארקרוו אחרי שאני אוציא אותו מהפוקדור שלו.
-
[b]תומר:[/b]
מארקרוו יוצא מהפוקדור מוכן להלחם בראלטס. מארקרוו מתחיל ויוצא במהירות לעבר ראלטס עם מתקפת הדהמה, אך ראלטס מצליח להתחמק. לאחר מכן, מארקרוו יוצא שוב לעבר ראלטס במתקפת כנף, אך ראלטס הפעם לא מצליח להתחמק והוא נפגע מהמתקפה. לפתע, ראלטס משתמש בצוות כפול, והוא מקיף בכפילים רבים את מארקרוו.
-
[QUOTE=Pooh;1078767][b]תומר:[/b]
מארקרוו יוצא מהפוקדור מוכן להלחם בראלטס. מארקרוו מתחיל ויוצא במהירות לעבר ראלטס עם מתקפת הדהמה, אך ראלטס מצליח להתחמק. לאחר מכן, מארקרוו יוצא שוב לעבר ראלטס במתקפת כנף, אך ראלטס הפעם לא מצליח להתחמק והוא נפגע מהמתקפה. לפתע, ראלטס משתמש בצוות כפול, והוא מקיף בכפילים רבים את מארקרוו.[/QUOTE]
"מארקרוו תשתמש בזילזול על הראלטסים שיש בזירה ואז שתקלוט את האמיתי תשתמש בצל לילה!" אגיד למארקרוו במחשבה: 'מעניין מה עושה זילזול...'
-
[quote=Pooh;1078758][B]קודק:[/B]
אתה זורק פוקדור על וויסמאר, שנכנס לתוכו. הפוקדור זז ימינה............... שמאלה................. ימינה..................... ונעצר! לכדת וויסמאר! [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/293.png[/IMG]
[/quote]
"יש תפסנו וויסמאר!" אומר לבוויזל בשמחה,ואחזיר את בויזל לפוכדור,אחרי ז אקח את הפוכדור של וויסמאר ואלך למרכז הפוקימונים,שם אבקש לרפא את הפוקימונים שלי.
לאחר מכן אבדוק שלוח המשימות ם יש משימה,במידה ואין אז אשאל את האח ג'ון אם יש חדר פנוי.
-
[b]תומר:[/b]
מארקרוו משתמש בזלזול, ולפתע מארקרוו מחייך חיוך ערמומי ומציק אל הראלטסים מה שגורם להם להתבלבל, מארקרוו מנסה להשתמש בצל לילה על אחד הראלטסים אך הוא פוגע בכפיל. לפתע, הילה כחולה מופיעה סביב מארקרוו, והוא מרחף באוויר, וכל הכפילים של ראלטס נעלמים ונשאר רק הראלטס המקורי כשהעיניים שלו גם כחולות. לפתע, מארקרוו עולה טיפה למעלה ואז הוא מוטח בחוזקה בקרקע, ונפצע די קשה.
אחי זה משחק גיימבוי.... -.-
אני יודע שאתה לא משחק ככה בד"כ אבל בסדר לכל אחד יש מעידות. תגיב שוב לתגובה שלי...
ותנסה שזה לא יקרה שוב.
-
[QUOTE=Pooh;1078758][B]
זובאט מנסה להתחמק מהסטירה הכפולה של מר מיים אך הוא לא מצליח ומר מיים סוטר אותו בחוזקה מספר פעמים. למרות זאת, זובאט לא נכנע, הוא חוזר במהירות לעבר מר מיים ותוקף במתקפת כנף, "תתחמק!" צועק הליצן, ומר מיים מצליח להתחמק ממתקפת הכנף, אך לא מהמריטה החזקה שבאה מיד אחרי, שממנה הוא נפגע והוא נופל לקרקע, פצוע קשה. "מר מיים בוא ננסה לסיים את זה! עלים קסומים בכל הכוח!" צועק הליצן בנחישות ולפתע מר מיים שולח המון עלים קסומים חזקים ומהירים לעבר זובאט.[/QUOTE]
אני אומר לזובאט " טוב תשמש בעל קולי על העלים הקסומים. נסה להחזיר את העלים הקסומים של מר מיים לעברו.בנוסף עם העלים הקסומים תשלח על קולי לעברו.. אחרי זה עוף במהירות לעבר מר מיים ותקוף אותו במתקפת כנף "
-
[QUOTE=Pooh;1078758][B][/B]
אתה ניגש לאליסון ושואל את השאלה לגבי פוליוואג, היא מסתובבת אליך ומתעצבנת מאוד, "חוצפן! אתה חושב שיש לי זמן ללמד את פוליוואג מתקפות?! אתה צריך ללמד אותו בעצמך!" היא צועקת עליך בכעס רב, מסתובבת והולכת מהמקום.
[/QUOTE]
' היא צריכה להפסיק עם הקפאין,' אני חושב לעצמי בחיוך. אחרי זה אני מוציא את פוליוואג ואומר לו:" אוקיי פוליוואג. אנחנו עכשיו הולכים ללמוד מתקפה חדשה! בוא נשתגר אל מועדון הקרב ונשאל את מי ששם מה מתאים לך." אני אומר ומשתגר עם פוליוואג וסטארביה למועדון הקרב בעיר נסריין
-
זובאט משתמש בעל קולי עוצמתי אל העלים, אך העל הקולי לא מספיק חזק בשביל להחזיר את העלים לעבר מר מיים, אלא רק לבלום את העלים ולמנוע את ההתקפה. זובאט עף לעבר מר מיים במהירות ומשתמש בעל קולי לעברו, "מר מיים! מגן זריז! קדימה!" צועק הליצן ומר מיים משתמש שוב במגן הכתום שבולם את העל קולי, אך זובאט ממשיך ותוקף בחוזקה את מר מיים עם מתקפת כנף עוצמתית, ומר מיים נפגע קשה ומתרסק על הקרקע, מעולף.
בוגי הליצן משפיל את פניו לכמה שניות ומחזיר את מר מיים לפוקדור שלו. אך לפתע, בוגי מרים את פניו ומתחיל לצחוק בקול גדול "כל הכבוד על הניצחון!" הוא אומר לך בשמחה ונותן לך את תג הליצנים [IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/IdoAlo10/ABC/clown.png[/IMG]
אם אתה רוצה שהוא ילמד מתקפה אתה צריך ללמד אותו לבד או לתת לו להלחם נגד פוקימונים אמיתיים ולצבור ניסיון...
---
אתה נשתגר ביחד עם פוליוואג אל העיר נאסריין ואתה חוזר אל מועדון הקרב. בכניסה למועדון, שוב ניגש אליך הרובוט דמוי מלצר, "מה רצונך?" הוא שואל בחיוך מוזר ובקול הצורם שלו.
-
[QUOTE=Pooh;1078816][B]ליאור:[/B]
זובאט משתמש בעל קולי עוצמתי אל העלים, אך העל הקולי לא מספיק חזק בשביל להחזיר את העלים לעבר מר מיים, אלא רק לבלום את העלים ולמנוע את ההתקפה. זובאט עף לעבר מר מיים במהירות ומשתמש בעל קולי לעברו, "מר מיים! מגן זריז! קדימה!" צועק הליצן ומר מיים משתמש שוב במגן הכתום שבולם את העל קולי, אך זובאט ממשיך ותוקף בחוזקה את מר מיים עם מתקפת כנף עוצמתית, ומר מיים נפגע קשה ומתרסק על הקרקע, מעולף.
בוגי הליצן משפיל את פניו לכמה שניות ומחזיר את מר מיים לפוקדור שלו. אך לפתע, בוגי מרים את פניו ומתחיל לצחוק בקול גדול "כל הכבוד על הניצחון!" הוא אומר לך בשמחה ונותן לך את תג הליצנים [IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/IdoAlo10/ABC/clown.png[/IMG]
אם אתה רוצה שהוא ילמד מתקפה אתה צריך ללמד אותו לבד או לתת לו להלחם נגד פוקימונים אמיתיים ולצבור ניסיון...
---
אתה נשתגר ביחד עם פוליוואג אל העיר נאסריין ואתה חוזר אל מועדון הקרב. בכניסה למועדון, שוב ניגש אליך הרובוט דמוי מלצר, "מה רצונך?" הוא שואל בחיוך מוזר ובקול הצורם שלו.[/QUOTE]
" אני רוצה לאמן את פוליוואג שלי נגד פוקימונים אחרים." אני אומר לו בחיוך ומחכה שהוא ייקח אותי להתאמן
-
[QUOTE=Pooh;1078782][b]תומר:[/b]
מארקרוו משתמש בזלזול, ולפתע מארקרוו מחייך חיוך ערמומי ומציק אל הראלטסים מה שגורם להם להתבלבל, מארקרוו מנסה להשתמש בצל לילה על אחד הראלטסים אך הוא פוגע בכפיל. לפתע, הילה כחולה מופיעה סביב מארקרוו, והוא מרחף באוויר, וכל הכפילים של ראלטס נעלמים ונשאר רק הראלטס המקורי כשהעיניים שלו גם כחולות. לפתע, מארקרוו עולה טיפה למעלה ואז הוא מוטח בחוזקה בקרקע, ונפצע די קשה.
[/QUOTE]
"מארקרוו כדאי לך להתפתח עכשיו!" אגיד למארקרוו ואזרוק לו את האבן אופל במהירות.
לאחר מכן אוסיף בחשש: "תשתמש שוב פעם בזילזול ואז בצל לילה! אתה מסוגל!"
-
[QUOTE=Pooh;1078622][B]דור:[/B]
לא, אצלי במשחק זה לפי אבני פיתוח.
דיברנו שאם אתה רוצה לא התפתחות רגילה, תגיד לי. [בפרטי]
---
מיד לאחר הוראותיך, ווינד יוצא ומשתמש באס אווירי חזק מאוד על העץ, ובעץ נעשה חתך רציני ועמוק ונראה שהוא עומד להתמוטט עם עוד מכה אחת. אתה מסביר לאיווי את ההתקפה, ואיווי יוצא ומנסה להשתמש בנשיכה, ונראה שהוא מצליח, אך לא לגמרי כי הנזק לא מספיק בשביל נשיכה.[/QUOTE]
"איויי, הצלחת חלקית!" אני אומר בשמחה. "קדימה, נסה שוב - הפעם תרכז יותר אנרגיה במתקפה." אני מסביר לו. בינתיים אומר לווינד, "מתקפת כנף!"
-
[quote=Pooh;1078758][B]קודק:[/B]
[/quote]
"יפה מאוד בויזל,תחזור" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור,מיד אחרי זה אקח את הפוכדור של וויסמאר ואכניס אותו לכיסי.
לאחר מכן אקח את הטלפורטר ואשתגר למרכז הפוקימונים בעיר ראסטוברו. (עיר מכון האבן המכון הראשון בהואן)