-
[QUOTE][COLOR=#a0522d]עומר
לי יש פיתרון! יצאת מהתעלת איורור!
~~~
אתה יוצא מהתעלת איורור לאור ולאוויר של המסדרון ומפהק פיהוק רחב,
אתה וטריקו מחזירים את הכיסא לאחר שטריקו סיים להבריג את תעלת האיוורור,
אתם נכנסים לחדר וטריקו מתקפל אל עדן החלון ואתה הולך למיטתך, אתה עוצם עיינים ונרדם בקלות,
קול קטן של יללות נשמע ואתה מתעורר בבת אחת, שם לב שהעפת את שינקס, מהמיטה[/COLOR][/QUOTE]
XDDDDDD
~~~
"סליחה שינקס.." אתנצל בפניו ואפהק. מהר אביט בכל החדר ואראה מי ער.. "בוקר טוב כולם.." אמלמל בעייפות ואתמתח. אבדוק האם איתי התעורר.. 'סוף סוף נראה אותו..' אחשוב לעצמי.
-
[QUOTE=bluemoonight;1188849][COLOR="Sienna"][COLOR="Green"]מייקל
אתה מחליט שאתה רוצה לסיים את התעלומה וכולם מתפזרים, כל הפוקימונים לחדרם יחד אם המאמנים שלהם, אתה רואה את אייס ישן וטיפה חורף ואתה מחייך ומוזג לעצמך כוס מים, אתה רואה את נידורין יושב אל כורסא אחת פוניטה בצד החדר שראלטס ולארביטר בכורסא שנייה, פרינפלאפ נרדם שהוא נשען אל הקיר ופוציאנה אל בטנו של דניס, אתה מחליט ישר ללכת לישון, נכנס למיטה ומגלה את השעה המאוחרת, ועד כמה שאתה עייף, אתה עוצם את עייניך ונרדם בצ'יק, וחושב הרבה אל סורה, אל אייס, ואל צוות דארקנס ולני וגם בריאנה וריקי, אבל הבזק אור חזק קוטע אותך ומאלץ אותך להתעורר[/COLOR][/QUOTE]
"מה לעזא...?" אני אומר לעצמי,מנומנם עדיין,ומנסה לקום מהמיטה,ממצמץ למראה הבזק האור,וובודק איפה אייס והפוקימונים שלי. אם אני לא רואה אותם אני מתחיל להילחץ ואני מחפש אותם בכל החדר.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה סוקר את החדר ורואה ששמונה!
איתי סקיטי צרמנדר וריאולו שלו נעלמו כנראה הלכו לארוחת בוקר,
הרמת את שינקס והתנצלת בפניו אבל הוא רק ליקק את פניך בליקוק קטנטן, אתה רואה את טריקו מביט בחלון,
מיסתורי כתמיד, ואת צימצאר שקופץ מרהיט לרהיט נחוש בדעתו למצוא עיסוק, לבסוף הוא מצא את תיקך והתחיל לכרסם תפוח שמצא , שמת לב שגם אתה רעב וכנראה חדר האוכל עכשיו פתוח![/COLOR]
[COLOR="Green"]יואב
אתה רואה שאייס לא פה , ואתה נלחץ שאתה לא מוצא את הפוקימונים שלך, אתה פותח את הדלת ורץ למיסדרון ופתאום אתה רואה רץ במהירות מדהימה את נידורין שלך! אחריו נידורין של בריאנה ופיצ'ו השובב, ועוד פיצ'ו ואתה מתחיל להסתחרר.. ואחריה צ'יקוריטה שמחה ובאנירי מקפצת, ופוניטה שדוהר ואז פלאריון ופרינפלאפ מנסה להשיג את כולם, ואחריהם בשיא המהירות רצות בריאנה וריקי, נחושות להשיג אותם, אבל ממש מאחורה[/COLOR]
-
[QUOTE=bluemoonight;1188874][COLOR="Sienna"]עומר
אתה סוקר את החדר ורואה ששמונה!
איתי סקיטי צרמנדר וריאולו שלו נעלמו כנראה הלכו לארוחת בוקר,
הרמת את שינקס והתנצלת בפניו אבל הוא רק ליקק את פניך בליקוק קטנטן, אתה רואה את טריקו מביט בחלון,
מיסתורי כתמיד, ואת צימצאר שקופץ מרהיט לרהיט נחוש בדעתו למצוא עיסוק, לבסוף הוא מצא את תיקך והתחיל לכרסם תפוח שמצא , שמת לב שגם אתה רעב וכנראה חדר האוכל עכשיו פתוח![/COLOR]
[COLOR="Green"]יואב
אתה רואה שאייס לא פה , ואתה נלחץ שאתה לא מוצא את הפוקימונים שלך, אתה פותח את הדלת ורץ למיסדרון ופתאום אתה רואה רץ במהירות מדהימה את נידורין שלך! אחריו נידורין של בריאנה ופיצ'ו השובב, ועוד פיצ'ו ואתה מתחיל להסתחרר.. ואחריה צ'יקוריטה שמחה ובאנירי מקפצת, ופוניטה שדוהר ואז פלאריון ופרינפלאפ מנסה להשיג את כולם, ואחריהם בשיא המהירות רצות בריאנה וריקי, נחושות להשיג אותם, אבל ממש מאחורה[/COLOR][/QUOTE]
"יאללה.. בוא נלך לאכול!" אומר בשמחה ואתארגן ליציאה. אחזיר את כולם לפוכדורים. "אני אוציא אותכם בחדר אוכל.." אבטיח להם.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה הולך במהירות ללמטה ולוחץ אל הכפתור של המעלית, המעלית עולה ועולה ואתה מת משעמום.
לבסוף, היא נפתחת ואתה נכנס אליה במהירות רבה, אתה לוחץ על הכפתור הדרוש ויורד למטה.
לבסוף המעלית נפתחת, לאחר שאתה עוד פעם מת משעמום ואתה רואה תור של שלושה אנשים בערך לחדר האוכל ומחייך.
אתה נכנס פנימה לאחר הבדיקה ה"קפדנית" של מספר החדר וריח חביתות ועוד כל מיני עולה באפך, אתה מביט לראות מה אנשים אוכלים, אתה רואה שיש חביתית עין מקושקשות רגילות כמובן סלטים ופינקיקים!.[/COLOR]
-
[QUOTE=bluemoonight;1188874][COLOR="Sienna"]
[COLOR="Green"]יואב
אתה רואה שאייס לא פה , ואתה נלחץ שאתה לא מוצא את הפוקימונים שלך, אתה פותח את הדלת ורץ למיסדרון ופתאום אתה רואה רץ במהירות מדהימה את נידורין שלך! אחריו נידורין של בריאנה ופיצ'ו השובב, ועוד פיצ'ו ואתה מתחיל להסתחרר.. ואחריה צ'יקוריטה שמחה ובאנירי מקפצת, ופוניטה שדוהר ואז פלאריון ופרינפלאפ מנסה להשיג את כולם, ואחריהם בשיא המהירות רצות בריאנה וריקי, נחושות להשיג אותם, אבל ממש מאחורה[/COLOR][/QUOTE]
"וואו,בריאנה! ריקי! מה קרה?" אני עוצר אותם במסדרון,ומחייך לעצמי בועדי חושב:'מה הם עשו הפעם?' בחיוך קל. לאחר שהם מספרות לי אני אומר:"אוקיי,אבל ראיתם את אייס?"
-
[COLOR="Green"]מייקל
"אוקי אז שני הפיצ'וים החליטו לשחק תוספת, נידורין שלי הצתרפה וצ'יקוריטה ובאנירי ופלאריון , הם החליטו שכדי לצרף גם את נידורין שלך! אז הם יצאו מהחדר בלי שהספקנו לאמר מילה, פתחו את החדר אין לי מושג איך והצתרפו לפוקימונים שלך, אבל פרינפאלפ ושתניו ניסינו לעצור אותם, ולא הולך לנו, ואין לנו מושג, בטח בארוחת בוקר "אמרה בריאנה והתחילה לרוץ, ואז קלטת שגם הפוקימונים שלך שם! וגם התחלת לרוץ אחריהם! פתאום לא מצאת אותם אבל ראית שהמעלית הרגע נסגרה.[/COLOR]
-
[QUOTE=bluemoonight;1189112][COLOR="Green"]מייקל
"אוקי אז שני הפיצ'וים החליטו לשחק תוספת, נידורין שלי הצתרפה וצ'יקוריטה ובאנירי ופלאריון , הם החליטו שכדי לצרף גם את נידורין שלך! אז הם יצאו מהחדר בלי שהספקנו לאמר מילה, פתחו את החדר אין לי מושג איך והצתרפו לפוקימונים שלך, אבל פרינפאלפ ושתניו ניסינו לעצור אותם, ולא הולך לנו, ואין לנו מושג, בטח בארוחת בוקר "אמרה בריאנה והתחילה לרוץ, ואז קלטת שגם הפוקימונים שלך שם! וגם התחלת לרוץ אחריהם! פתאום לא מצאת אותם אבל ראית שהמעלית הרגע נסגרה.[/COLOR][/QUOTE]
"לעזאזל." אני אפלוט קללה חנוקה מבין שפתיי,אבל אתגבר ואזמין עוד מעלית ואחכה לה. כשהיא מגיעה אני נכנס לתוכה ואז רץ ישר לארוחת הבוקר,מקלל לעצמי בשקט על כמה אידיוט אני שכמעט פספסתי את הארוחה.
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה ריקי ובריאנה נכנסים למעלית
"אוקי בוא נמצא את הפוקימונים" אמרה ריקי וירדו בקומה הראשונה והביטו אי\ליך בעצב וטיפה כעס שבחרת להמשיך לארוחת בוקר במקום פוקימוניך,
ירדת למטה ועמדת בתור שהיה של שני אנשים בחיוך , האיש בדק אותך ב"קפדנות" ונכנסת פנימה, ריח של חביתות סלטים ופינקייק אם סירופ עלה באפך .[/COLOR]
-
[QUOTE=bluemoonight;1189127][COLOR="Green"]מייקל
אתה ריקי ובריאנה נכנסים למעלית
"אוקי בוא נמצא את הפוקימונים" אמרה ריקי וירדו בקומה הראשונה והביטו אי\ליך בעצב וטיפה כעס שבחרת להמשיך לארוחת בוקר במקום פוקימוניך,
ירדת למטה ועמדת בתור שהיה של שני אנשים בחיוך , האיש בדק אותך ב"קפדנות" ונכנסת פנימה, ריח של חביתות סלטים ופינקייק אם סירופ עלה באפך .[/COLOR][/QUOTE]
מה...? לא הבנתי. חשבתי שהם ירדו למטה ועכשיו אנחנו מחפשים אותם...
"אוקיי,ובאו נחפש אותם. פוניטה! נידוראן! פרינפלאפ!" אני צועק ברחבי הספינה,רוטן לעצמי על כמה אידיוט אני שנתתי להם ללכת ככה לבד ולצאת מהחדר שלי בלי להגיד כלום.
-
[COLOR="Green"]מייקל
לא.. אתה ירדת לחדר אוכל לדניס והם הלכו לקומה למעלה,
אתה בא לצאת החוצה ופתאום שומע תצעקה "עכברר!!!" נשמע צעקה של אישה, את רץ לשם ורואה את הנידורין מכרסם לו איזה ירק ירקרק, הנידורינית נמצאת מתחת לשולחן יחד אם שני הפיצו'ים, נידורין שלך נבהל למראה האישה הצורחת שמנסה להעיף אליו דברים, הוא היה אפרפר ולא סגלגל, בגלל האבק הרב שהיה שם, גם ככה היו הנידורינית ושני הפיצו'ים, אפרפרים שחרחרים, הנידורינים יצאה החוצה ושלפה את שיניה כדי להגן אל הזכר, בעוד שהפיצו'ית והפיצ'ו היו מאחוריהם, מבוהלים[/COLOR]
-
[QUOTE=bluemoonight;1189149][COLOR="Green"]מייקל
לא.. אתה ירדת לחדר אוכל לדניס והם הלכו לקומה למעלה,
אתה בא לצאת החוצה ופתאום שומע תצעקה "עכברר!!!" נשמע צעקה של אישה, את רץ לשם ורואה את הנידורין מכרסם לו איזה ירק ירקרק, הנידורינית נמצאת מתחת לשולחן יחד אם שני הפיצו'ים, נידורין שלך נבהל למראה האישה הצורחת שמנסה להעיף אליו דברים, הוא היה אפרפר ולא סגלגל, בגלל האבק הרב שהיה שם, גם ככה היו הנידורינית ושני הפיצו'ים, אפרפרים שחרחרים, הנידורינים יצאה החוצה ושלפה את שיניה כדי להגן אל הזכר, בעוד שהפיצו'ית והפיצ'ו היו מאחוריהם, מבוהלים[/COLOR][/QUOTE]
"נידוראן! פיצ'ו! בוא לפה!" אני אומר לו אבל רץ אליו ואומר לו:"איך הצלחת חמוד? איך הגעת לפה? בואו, כולכם,נלך לשבת בשולחן ולאכול ארוחת בוקר." אני אומר בחיוך ומוביל אותם אל השולחן,ובאותה הזדמנות אני מחש את פוניטה ופרינפלאפ.
-
[QUOTE=bluemoonight;1189094][COLOR="Sienna"]עומר
אתה הולך במהירות ללמטה ולוחץ אל הכפתור של המעלית, המעלית עולה ועולה ואתה מת משעמום.
לבסוף, היא נפתחת ואתה נכנס אליה במהירות רבה, אתה לוחץ על הכפתור הדרוש ויורד למטה.
לבסוף המעלית נפתחת, לאחר שאתה עוד פעם מת משעמום ואתה רואה תור של שלושה אנשים בערך לחדר האוכל ומחייך.
אתה נכנס פנימה לאחר הבדיקה ה"קפדנית" של מספר החדר וריח חביתות ועוד כל מיני עולה באפך, אתה מביט לראות מה אנשים אוכלים, אתה רואה שיש חביתית עין מקושקשות רגילות כמובן סלטים ופינקיקים!.[/COLOR][/QUOTE]
"יאמי.." אומר ואזיל ריר. "צאו, כולם!" אומר ואוציא את צ'ימצ'אר, שינקס וטריקו. "תקחו אוכל, נפגש בשולחן.. הזה!" אומר להם ואצביע על שולחן כלשהו.
מהר אלך משם ואעמיס על הצלחת שלי שני פנקייקים וחביתות.
-
[COLOR="Green"]מייקל
הפיצו'ים והנידורינים רצים בריצה על ארבע אליך במהירות, אתם יוצאים החוצה ואתה אומר לנער ששם שאתה תחזור,
אתה יוצא החוצה ורואה את בריאנה אם צ'יקוריטה פוניטה ובאנירי, ושהם לא מצאו את פלאריון ופרינפלאפ! בריאנה מתחילה לדאוג ואתה רואה את שני הפיצו'ים מרחרחים את האוויר, הפיצ'ו של בריאנה עומד לה אל הכתף ומצביע לאינשהוא אם ראשו "בוא נלך שנינו שריקי תשמור לנו אל שאר הפוקימונים" אמר בריאנה ושניכם יצאתם משם במהירות רבה לכיוון המעלית[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה הולך ולוקח צלחת גדולה, אתה עומד בתור ולוקח קצת מהחביתה המקושקשת הצהבהבה-כתומה-זהובה, שם קצת גבינות ועוד כל מיני ושני פינקייקים גדולים ושם אליהם גם סירופ מייפל ושוקולד,
אתה הולך לשולחן גדול שבו קבעת אם בסלטים חביתות פינקיקים פרוסה של לחמנייה עסיסית וכל מיני רטבים,
אתה רואה את טריקו סוחב קערה כתנה כתומה מפלסטיק ובתוכה יש אוכל לפוקימונים ופוקג'לי ירקרק ואדום, אל זנבו יש אותו דבר רק פוקג'לי צהבהב כחלחל וטיפה אדמדם , וצימצאר סוחב בידיו קערה אם פוקג'לי כחלחל וצבהב, בכל אחד יש גם פאפין ורדרד שנראה טוב, בעוד ששינקס עסוק בללעוס פוקג'לי וממהר אחריהם במרץ[/COLOR]
-
[QUOTE=bluemoonight;1189177][COLOR="Green"]מייקל
הפיצו'ים והנידורינים רצים בריצה על ארבע אליך במהירות, אתם יוצאים החוצה ואתה אומר לנער ששם שאתה תחזור,
אתה יוצא החוצה ורואה את בריאנה אם צ'יקוריטה פוניטה ובאנירי, ושהם לא מצאו את פלאריון ופרינפלאפ! בריאנה מתחילה לדאוג ואתה רואה את שני הפיצו'ים מרחרחים את האוויר, הפיצ'ו של בריאנה עומד לה אל הכתף ומצביע לאינשהוא אם ראשו "בוא נלך שנינו שריקי תשמור לנו אל שאר הפוקימונים" אמר בריאנה ושניכם יצאתם משם במהירות רבה לכיוון המעלית[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי." אני אומר לה בטון מודאג ורץ איתה לכיוון המעלית,מביט לצדדים ומקווה שאני אראה את פרינפלאפ. כשאני מגיע לקומה הבאה אני סורק את הקומה כולה עד שאני מוצא אותם.