-
[QUOTE=noam121211;643737]לי:
קופינג קיבל להביור ישר לפנים והובס במכה קריטית! ניצחתה, המדען מודה לך מאוד ומשחרר אותך לדרכך, אתה שם לב שהשעה כבר 4:15 לפנות בוקר ומחר האיוונט אתה מגיע למרכז הפוקימונים שכולם שמה ופוגש אותם,
*זהו כולם במרכז הפוקימונים האיוונט יתחיל בשעה 16:00 היום, למישהו יש בעיה שאני ילחם עם פרינפלאפ?[/QUOTE]
לא חושב שיש בעיה.. עכשיו 16:00 אתה מתחיל?
-
ג'ון:
אתה חוזר למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מרפאת את טורטוויג, לפתע הוא יוצא מהפוקדור מאוכז ורוצה לחזור ולהיתאמן, מה תעשה?
-
האיוונט מתחיל מאט סטיבן בויזל ג'ק לי תגיעו בבקשה לאגם אקוטי
-
[QUOTE=noam121211;643919]האיוונט מתחיל!
מאט סטיבן בויזל ג'ק לי מתבקשים להגיע לאגם אקוטי[/QUOTE]
אני לוקח את הפוקדורים של הפוקימונים שלי והולך לאגם אקוטי.
-
[QUOTE=noam121211;643927]האיוונט מתחיל מאט סטיבן בויזל ג'ק לי תגיעו בבקשה לאגם אקוטי[/QUOTE]
לי
אני הולך אל אגם אקוטי
-
[QUOTE=noam121211;643927]האיוונט מתחיל מאט סטיבן בויזל ג'ק לי תגיעו בבקשה לאגם אקוטי[/QUOTE]
אני הולך לאגם אקוטי.
-
ג'ון:
מה אתה קשור לאיוונט הוא נסגר...
תקרא את העלילה לפני שאתה סתם מגיב, אני מחשיב את זה כספאם ופעם הבאה אני מוחק אותך מהמשחק,...
-
אלך לאגם ...אך לפני זה ארפא את הפוקימונים שלי..
-
בקשה:
שכול אחד שיתקבל לאיוונט ירשום את השם שלו לפני כול תגובה, כדי שאני ידע למי להגיד בסדר?
וחסרים 2 שחקנים איפה הם?
-
!!!!
יש לי משהו אישי אני יפתור את זה ויחזור עוד 10 דקות!! בנתיים תגיעו לאגם אקוטי מי שבאיוונט, ומי שלא באיוונט סליחה שאני לא ממשיך את העלילה זה מסובך עכשיו סליחה!
-
ג'ק/מור(אמרת שם...)
אממ לדעתי תן זמן נגיד עד 16:30 או 17:00..
ומי שלא יבוא תשחק במקומו,הפסד שלו שהוא לא בא.
-
הרשמה:
כינוי בפורום:shayrahamim
שם במשחק:מקס
גיל מין:בן ו14
רקע:מקס בא ממשפחה מבוססת היטב הוא תמיד שמע על המחלה פוקוירוס אבל אף פעם לא כל כך הבין מה היא עושה הוא שמע שהיא עוזרת לפוקימונים להתאמן הוא גם שמע שצוות אלקטריק רוצה להשתמש בה לרעה כדי לאמן את הפוקימונים שלהם והוא תמיד רצה לנקום בהם הוא נשבע שהוא ינסה לעצור אותם בעזרת האימונים של הפוקימונים שלו ובעזרת אימונים מיוחדים שהוא יעשה להם.
תיאור הדמות:גבוה שער שחור רזה
פוקימון התחלתי:פיפלאפ
תפקיד:מאמן
כסף:5000$
ציוד: 2 ריפויים גרגירי אורן
הערות:לתפוס אלקיד או אלקטאבז
-
[COLOR="Red"][B][U]חברים אני נורא מצטער יש לי בעיה אני צריך להיתכונן לבגרות בהיסטוריה מחר וזה המון חומר ורק עכשיו התחלתי, תקשיבו, מחר שאני יסיים את הבגרות אני פותח איוונט חדש בשביל כולם!! כול השחקנים במשחק, בנוסף ה8 ראשונים שיפתחו את עמודים 28 29 30 31 32 33 34 35 יקבלו פוקימון אקראי, יש לכם 8 הזדמנויות לזכות בפוקימונים( מי שזכה פעם אחת לא יכול לזכות שוב פעם) אז שווה לחכות עד למחר גם איוונט ענק כול המשתתפים וגם תחרות ענקית 8 פוקימונים יחולקו מחר!! אני נורא מצתער תנסהו להבין אותי עם הבגרויות...
בנתיים כול מי שהגיע לאגם אקוטי אני מחזיר אותו לאותו מקום בדיוק בבקשה תעתיקו את התגובה האחרונה שכתבתי לכם לפני האיוונט כשי שאני ימשיך לכם עלילה מחר,[/U][/B][/COLOR]
-
[QUOTE=noam121211;643923]ג'ון:
אתה חוזר למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מרפאת את טורטוויג, לפתע הוא יוצא מהפוקדור מאוכז ורוצה לחזור ולהיתאמן, מה תעשה?[/QUOTE]
"אוקיי טרטוויג קדימה בו נתאמן,כדי שנוכל להביס את הנינקאדה הזה!"אני אומר בנחישות ויוצא ממרכז הפוקימונים,"אוקיי טרטוויג תנסה ללמוד סופת עלים,תשתמש בעלי תער אבל הפעם תנסה לעשות אותם חזקים יותר ורבים יותר!"אני אומר לטרטוויג.
-
[QUOTE=noam121211;643581]ג'ק:
*כן אתה יכול אני אפילו ישמח כי באמת מעצבן לכתוב את השם שלו חח
~~~~~~~~~~
וויזינג מביט בפחד במונפרנו החדש שלך ! אח הוא מנסה להישתמש שוב בדחיפה רעל, אח מונפרנו משתמש באגרוף מאך ועוצר אותו בקלילות מייד לאחר מכן מונפנו משתמש במכת להבה שמחסל אותו לגמרי, ניצחתה, והחזרתה לילדה את הפוקימון היא מודה לך מאוד, אתה צריך ללכת לכיוון האיוונט[/QUOTE]
זאת הייתה התגובה האחרונה לפני האיוונט.
אז הנה התגובה שלי לזה.
"כל הכבוד מונפרנו!" אגיד לו בשמחה ואחזיר אותו,אחרי זה אמשיך לטייל אלך לדרך 204. 'אני עדיין לא חזק מספיק,כדאי שאלך לשם להתחזק ואז אחזור כדי ללכת למכון.' אחשוב לעצמי.