-
[COLOR="DarkRed"]עומר
דרגו וגראס לא מבינים מה לעשות כדי להביס אותם , פתאום דרגו עוצר את שאגת הדרקון כמו שעצר את העלי טער, הוא נפגע קצת ועף אחורה וקם אבל לא נפגע כמו שהיה אמור להיות " מה לעזא?" אמרה בריאנה בהפתעה ואז התעשתה "טוב נו שהיה ביוטפלי תשתמש בכנף ברזל על העץ!" אמרה בריאנה וביוטפלי בעזרת הכנף ברזל חתך תעץ " דרטיני עכשיו זעם דרקון וביוטפלי כנף ברזל!" אמרה בריאנה והם יצרו ערמה של חתיכות עגולות בינוניות מעץ "עכשיו על חושי ותזרקו אותם!" אמרה בריאנה וביוטפלי זרק כ3 חתיכות מזה לעבר גראס ושלוש לעבר דרגו [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1090251][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]דרגו וגראס לא מבינים מה לעשות כדי להביס אותם , פתאום דרגו עוצר את שאגת הדרקון כמו שעצר את העלי טער, הוא נפגע קצת ועף אחורה וקם אבל לא נפגע כמו שהיה אמור להיות " מה לעזא?" אמרה בריאנה בהפתעה ואז התעשתה "טוב נו שהיה ביוטפלי תשתמש בכנף ברזל על העץ!" אמרה בריאנה וביוטפלי בעזרת הכנף ברזל חתך תעץ " דרטיני עכשיו זעם דרקון וביוטפלי כנף ברזל!" אמרה בריאנה והם יצרו ערמה של חתיכות עגולות בינוניות מעץ "עכשיו על חושי ותזרקו אותם!" אמרה בריאנה וביוטפלי זרק כ3 חתיכות מזה לעבר גראס ושלוש לעבר דרגו [/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]"תתחמקו עכשיו!" אני אקרא לפוקימונים שלי,עיני מסתכלות על הפוקימונים שלי,של בריאנה,ועל בריאנה,'היא מאמנת קשוחה,עם אבא שלה הוא מאמן חזק כמו שהיא סיפרה לי אני מבין איך היא כול כך טובה' ארכין את ראשי ואומר להם:"'דרגו' 'גראס' רק שתדעו,אם תפסידו לא אכעס".[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
דרגו מסתכל אליך ומנסה לא לאכזב אותך ,במקום להתחמק מהחתיכה האחרונה הוא מעיף אותה לעבר דרטיני שמצליח איכשהו להתחמק אבל להיפגע קצת "יפה" אמרה בריאנה וחייכה " דרטיני עלה על החתיכה ביוטפלי תעיף אותה על גראס" אמרה בריאנה ושהחתיכה הייתה מאוד קרובה עכשיו זעם דרקון" אמרה בריאנה, גראס אולי התחמק מהחתיכה אבל מהזעם דרקון בקושי וניפגע, לא קשה מידי אבל עדין [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1090257][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]דרגו מסתכל אליך ומנסה לא לאכזב אותך ,במקום להתחמק מהחתיכה האחרונה הוא מעיף אותה לעבר דרטיני שמצליח איכשהו להתחמק אבל להיפגע קצת "יפה" אמרה בריאנה וחייכה " דרטיני עלה על החתיכה ביוטפלי תעיף אותה על גראס" אמרה בריאנה ושהחתיכה הייתה מאוד קרובה עכשיו זעם דרקון" אמרה בריאנה, גראס אולי התחמק מהחתיכה אבל מהזעם דרקון בקושי וניפגע, לא קשה מידי אבל עדין [/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אחשוב מעט:''דרגו' לא מנסה לאכזב אותי,הוא פוקימון שננטש,בגלל שהוא הפסיד להתפתחות של דרטיני',אסתכל על 'דרגו' ואומר לו:"'דרגו',זוכר שהיית פוקימון של מאמן קודם,הוא נטש אותך בגלל שהפסדת לדרגונייט נכון?הדרטיני הזה יתפתח מתישהו לדרגונייט,תשתמש בכעס שלך על המאמן הישן שלך ועל הדרגונייט בשביל להביס את דרטיני!".[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=sigal123;1090062][COLOR="DarkRed"]עומר
גראס מתאמן ועולה במספר ומגיע לשמונה! הוא מנסה 10 אך נכשל "אני מיד באה" אמרה בריאנה והלכה לרגע לאינשהו [/COLOR][COLOR="DarkGreen"]
יואב
אתה בודק את פינאון בפוקדע
"פינאון יודע שמירה אקדח מים בועות ודחיפה" קרא הפוקדע
"אולי נלך אל עומר?" אמרה בריאה "נעשה קרב זוגות אני מול אתה ועומר" אמרה בריאנה (סורי שאני לא מתה שהיו שתי בריאנות)[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]נל
"אני מציעה לך להשאיר אותה כאן, מחר בבוקר תיקחי אותה" אמרה ג'קלין והרגשת שאת עייפה מאוד, הלכת אחרי ג'קלין לעבר הבית והיא הראתה לך חדר שינה יפה בעל מיטה גדולה ארון שידה ושולחן[/COLOR][/QUOTE]
"טוב. תודה על הכל, ג'קלין." אומר לג'קלין ואכנס לחדר. אשים את תיקי בארון ואוציא פיג'מה. אכנס למיטה ואכוון שעון לשעה 7.00 בבוקר. כשאתעורר אכבה את השעון ואחליף את בגדי. אכניס את הפיג'מה לתיק ואתארגן ליציאה. "קודם אלך לקחת את הביצה שלי." אומר לעצמי בקול ואסדר את החדר ואת המיטה כך שלא יהיה קשה לג'קלין ואז אצא לכיוון בית הביצים. אקח משם את הביצה שלי ואם ג'קלין ערה אומר לה שאני הולכת ואודה לה. אם היא לא ערה, אני אכתוב לה על פתק שהלכתי וארשום לה את מספר הטלפון שלי.
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
דרגו כעס קצת אבל לא רצה לפגוע כול כך , במקום זה הוא השתמש בפיעמת דרקון שפגעה קשה מאוד בדרטיני "דרטיני תשתמש בזעם דרקון!" קראה בריאנה ודרטיני פגע גם קשה בדרגו , שניהם נראו מאוד מותשים וגם גראס וביוטפלי קצת פחות "ביוטפלי שתמש בעל חושי ותביא אליך את דרטיני לאחר מכן סופה חזקה!" אמרה בריאנה, ביוטפלי הביא את דרטיני לידו על העץ ויצר סופה חזקה במיוחד , גבייט ניסה להאחיז באדמה ונפגע די קשה, גראס גם נפגע, בסוף גבייט לא הצליח לעמוד והסתחרר אם הסופה יחד אם גראס [/COLOR][COLOR="DarkOrange"]נל
את הולכת ורואה את ג'קלין ערה ושותה קפה, את אומרת לה שהיא הולכת והיא מביאה לך משהו עטוף בנייר סופג "זה לארוחה עד שתגיעי לעיר" אמרה נל, נפרדתם והתחלת ללכת ביער, בעודך הולכת פתאום פוסטר עף לך לפרצוף[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1090334][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]דרגו כעס קצת אבל לא רצה לפגוע כול כך , במקום זה הוא השתמש בפיעמת דרקון שפגעה קשה מאוד בדרטיני "דרטיני תשתמש בזעם דרקון!" קראה בריאנה ודרטיני פגע גם קשה בדרגו , שניהם נראו מאוד מותשים וגם גראס וביוטפלי קצת פחות "ביוטפלי שתמש בעל חושי ותביא אליך את דרטיני לאחר מכן סופה חזקה!" אמרה בריאנה, ביוטפלי הביא את דרטיני לידו על העץ ויצר סופה חזקה במיוחד , גבייט ניסה להאחיז באדמה ונפגע די קשה, גראס גם נפגע, בסוף גבייט לא הצליח לעמוד והסתחרר אם הסופה יחד אם גראס [/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני קורא אל 'דרגו' ו'גראס' שלי בקול נואש:"בבקשה,אל תפסידו,אני מאמין שאתם יכולים להביס את היריבים שלכם,רק אם תשתמשו במתקפות הכי חזקות שיש לכם בצורה הטובה ביותר,'דרקו' תשתמש במתקפת פעימת דרקון על דרטיני וביוטיפליי ו'גראס' תחזיק את דרטיני בעזרת שוט גפן וזרוק אותו על ביוטיפליי!".[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
דרגו משתמש בפעימת דרקון שרבע ממנה נשאב למערבולת וחלק פוגע בדרטיני שמתעלף, גראס מנסה להחזיק בדרגו אבל מתעלף, הסופה נפסקת ושני פוקימוניך מתעלפים , ביוטפלי מעופף מאליהם "חזור דרטיני הייתי מעולה" אמרה בריאנה והחזירה את דרטיני "וואו הפוקימונים שלך טובים, במיוחד דרגו שלך" אמרה בריאנה והסתכלה אליו שהיה מעולף [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1090382][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]דרגו משתמש בפעימת דרקון שרבע ממנה נשאב למערבולת וחלק פוגע בדרטיני שמתעלף, גראס מנסה להחזיק בדרגו אבל מתעלף, הסופה נפסקת ושני פוקימוניך מתעלפים , ביוטפלי מעופף מאליהם "חזור דרטיני הייתי מעולה" אמרה בריאנה והחזירה את דרטיני "וואו הפוקימונים שלך טובים, במיוחד דרגו שלך" אמרה בריאנה והסתכלה אליו שהיה מעולף [/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]נאי נופל על הברכיים שלי ידיי מכסות את פניי:"אני הפסדתי" אני מלמל,אומר לפוקימונים שלי:"זה לא באשמתכם,נתתי לדם החם שלי לשלוט בי אני מצטער,בפעם הבאה אני אאמן אתכם,הייתם נפלאים רק שתדעו,גם הפוקימונים שלך טובים בריאנה".[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
"מה אתה עצוב?" שאלה אותך בריאנה "יש לך מושג כמה זמן ביוטפלי אצלי?" אמרה בריאנה והסתכלה אליך "אני יאמר לך, פחות או יותר 3 שנים, מי שהייתי בת 8 אז זה בערך 3 שנים" אמרה בריאנה והסתכלה אליך[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1090390][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]"מה אתה עצוב?" שאלה אותך בריאנה "יש לך מושג כמה זמן ביוטפלי אצלי?" אמרה בריאנה והסתכלה אליך "אני יאמר לך, פחות או יותר 3 שנים, מי שהייתי בת 8 אז זה בערך 3 שנים" אמרה בריאנה והסתכלה אליך[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אקום מהרצפה בראש מורכן,אלך ללטף את 'דרגו' שלי ואת 'גראס' לבסוף אומר להם:"חזרו" ואלך לדרכי לכיוון צפון העיר בשקט ובראש מורכן.[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
אתה הולך בראש מורכן לצפון העיר ואתה רואה שבריאנה רצה אחריה אם ביוטפלי על הכתף שלה
"חכה! לאן אתה הולך בכלל?" אמרה בריאנה "תראה דרטיני וביוטפלי ברמה גבוהה אם הרבה מאוד מתקפות וביוטפלי אצלי מלא זמן למה אתה עצוב על ההפסד?" אמרה בריאנה והסתכלה אליך [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1090398][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה הולך בראש מורכן לצפון העיר ואתה רואה שבריאנה רצה אחריה אם ביוטפלי על הכתף שלה[/COLOR]
[COLOR=darkred]"חכה! לאן אתה הולך בכלל?" אמרה בריאנה "תראה דרטיני וביוטפלי ברמה גבוהה אם הרבה מאוד מתקפות וביוטפלי אצלי מלא זמן למה אתה עצוב על ההפסד?" אמרה בריאנה והסתכלה אליך [/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אשתוק ולא אומר לה מילה,פשוט אמשיך בדרכי,'אני חייב למצוא את החבר השישי שלי,פוקימון מסוג קרח או ברזל ואופל,זה מה שאני צריך,ככה יהיה לי,על חושי,אני רוצה ש'שייני' תתפתח לאספיון,אש כי אני רוצה ש'סטאר' יתפתח לפלריון,רעל ועשב יש לי בעזרת 'גראס',דרקון ואדמה יש לי בעזרת 'דרגו' בעזרת 'בלו' יש לי מים וחשמל,אני רק צריך או סניזל או פדווין ואז השישיה שלי תהיה מושלמת' אחשוב לעצמי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
"טוב אני הולכת לזירת ההחלקה גלאסיון תאהב את זה" אמרה בריאנה ופתאום זה תפס את צומת ליבך המילה "זירת ההחלקה" [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1090408][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]"טוב אני הולכת לזירת ההחלקה גלאסיון תאהב את זה" אמרה בריאנה ופתאום זה תפס את צומת ליבך המילה "זירת ההחלקה" [/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני מסתובב אל בריאנה ואומר לו:"יש שמה פוקימוני קרח שאפשר לתפוס אותם?".[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
"אני מניחה שכן.. זה משטח של קרח אתה יודע.." אמרה בריאנה והוציאה את גלאסיון וליפאון "שיתאווררו" אמרה בריאנה בחיוך[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1090412][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]"אני מניחה שכן.. זה משטח של קרח אתה יודע.." אמרה בריאנה והוציאה את גלאסיון וליפאון "שיתאווררו" אמרה בריאנה בחיוך[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני מתקדם עם בריאנה למשטח ההחלקה וחושב לעצמי:'אין לי פוקימון אש עדיין,אני צריך למצוא אבן אש במהירות האפשרית,לא חכם להוציא את 'דרקו' או 'גראס' לא רק בגלל הסוגים אלא גם בגלל שהם הובסו הפסד קשה מאוד'.[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
אתה הולך יחד אם בריאנה ומתחיל להשתעמם, כעבור שעה אתה מרגיש קצת קר,
"פוקימוני הקרח משתמשים בקרן קרח כדי ליצור את המתחם, כלומר הוא היה קר כבר קודם אבל עדין הם מקפיאים חלק ממנו, זה בעצם אגם ובגלל שעכשיו מתחיל להיות קר הפוקימוני קרח באים לשם ומקפיאים אותו, זה לא עבודה קשה להם כול כך כי זה כבר קר" אמרה בריאנה, לאחר כמה דקות ראיתה אגם קפוא וכמה פוקימונים מחליקים אליו,
גלאסיון מיד רצה אליו והתחילה להחליק[/COLOR][IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/478.png[/IMG] אחת
[IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/459-m.png[/IMG]חמישה
[IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss1fn/215.png[/IMG]שהחליקה בכול הרחבה חמש פעמים
-
[quote=sigal123;1086954][COLOR=blue]תומר[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה נכנס למרכז הפוקימונים יחד אם בריאנה ורואה מלא מתאמים ומאמנים שנמצאים שם, "אוי לא נרשמו!" קראה בריאנה והגישה לך טופס ועט ומילאה באמצע אחד :[/COLOR]שם:
הפוקימונים שאיתם אתה משתתף:
תחרויות קודמות או נסיון:[/quote]
"טוב שאזכרת לי" אני אומר לבריאנה בחיוך וממלא את הטופס בצורה כזאת
שם:בראיינט
הפוקימונים שאיתם אתה משתתף: הורסי וטרוויג
תחרויות קודמות או נסיון:אין
אחרי שאני ממלא את הטופס את מגיש אותו לאחות ג'וי "את יכולה לרפא לי את הפוקימונים?" אני שואל את האחות ג'וי כאשר אני מגיש לה את הטופס
-
[COLOR="Blue"]בראיינט
האחות ג'וי מרפאת לך תפוקימונים ומחזירה לך אותם ולוקחת את הטופס שלך
פתאום אתה רואה עלון קטן, בו יש תמונה של מרכז החלקה , אתה פותח אותו ורואה תמונה של אגם קפוא שמתחתיו כתוב באותיות גדולות[/COLOR]"באגם הסמוך לעיר במרחק שעה הליכה ניתן לראות אגם קפוא, אגם זה לא נמצא במפה כי הוא ממש קטן יחסית ומתמלא בחורפים ונהיה קר, פוקימוני הקרח יוצאים לשם ומקפיאים אותו, ההקפאה באה בקלות בגלל שהוא כבר כמעט קפוא, לאחר ההקפאה הם אוהבים לגלוש שם או סתם להיות שם, ניתן לראות שם מיגוון רב של פוקימוני קרח"
-
[quote=sigal123;1090453][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה הולך יחד אם בריאנה ומתחיל להשתעמם, כעבור שעה אתה מרגיש קצת קר,[/COLOR]
[COLOR=darkred]"פוקימוני הקרח משתמשים בקרן קרח כדי ליצור את המתחם, כלומר הוא היה קר כבר קודם אבל עדין הם מקפיאים חלק ממנו, זה בעצם אגם ובגלל שעכשיו מתחיל להיות קר הפוקימוני קרח באים לשם ומקפיאים אותו, זה לא עבודה קשה להם כול כך כי זה כבר קר" אמרה בריאנה, לאחר כמה דקות ראיתה אגם קפוא וכמה פוקימונים מחליקים אליו,[/COLOR]
[COLOR=darkred]גלאסיון מיד רצה אליו והתחילה להחליק[/COLOR][IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/478.png[/IMG] אחת
[IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/459-m.png[/IMG]חמישה
[IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss1fn/215.png[/IMG]שהחליקה בכול הרחבה חמש פעמים[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני מתקרב אל סניזל ושואל אותה:"סליחה,אני יכול לשאול אותך שאלה,האם את שייכת למאמן או מאמנת או שאת פראית,ואם את פראית אפשר לצטרף אותך לשישיה שלי?".[/COLOR][/SIZE]
-
שם בפורום: lucario
שם במשחק: איתי בלאק
דמות:
[url]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/0b/FL_Lance.png[/url]
רקע: איתי נולד למשפחה שבה כל אחד אוהב סוג אחר.
אביו אהב את סוג החשמל, אחיו הקטן אהב את סוג המים ואימו אהבה את הסוג העל חושי.
איתי לא ידע איזה סוג הוא ירצה לאהוב.
יום אחד איתי טייל ברחוב, נכנס לתוך בית נטוש והסתובב בו.
פתאום שריפה החלה בבית ואיתי לא ידע מה לעשות.
מזלו שצ'ארמנדר הציל אותו מהשריפה.
איתי הודה לו על המעשה שעשה בשבילו ומאז, הוא ידע שסוג האש הוא הסוג האהוב עליו.
פוקימונים: צ'ארמנדר
הערות: לתפוס ריאולו וארודקטיל ולהירשם כמובן...
ציוד: 500$, פוקדקס, אוכל לכל המסע, 5פוכדורים, פלאפון (לא לגעת).
תגים: (לא לגעת)
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
"סני סניזל סניזל" | אני פראית| אמרה סניזל "סניזל זל סני סניזל!" |אבל אני לא רוצה להצתרף למאמנין עלובים!| אמרה סניזל והוציאה לך לשון והלכה משם, התבאסתה נורא אבל הפוקימון הלבן ששיטתה לה לבדה תפסה את צומת לבך[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
רשום תגיב להתחלה ואולי רק אולי אם תנסה לעשות מלא הודעות תוכל להיות בתחרות, התחרות כנראה היום בערב ובעיר השנייה וצריך שני פוקימונים והופעה ככה שזה הרבה עבודה, אבל אם קצת מאמץ והרבה זמן להשקעה תצליח ;)[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1090088][COLOR="DarkRed"][/COLOR][COLOR="Green"]יואב
אתה מחזיר את פינאון ומביא את דרטיני
אתה מוציא אותו ורואה נחש קטן אבל יפה למראה אם זוג כנפים קטנטנות על ראשו ועייניים גדולות ומתוקות
"דרטיני יודע ריקוד גשם דחיפה בועות וחניקה " אמר הפוקדע, פתאום בריאנה גררה אותך לעבר עומר ודרטיני זחל אחריך, לבסוף היא נעצרה ונפלתה ואז נעמדתה במהירות "מה דעתכם על קרב זוגות?" שאלה בריאנה וחייכה[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, הוא נראה לי פוקימון טוב. אני בינתיים אחזיר את פוניהט ואקח את ארון כדי לאמן את שניהם." אני אומר בחיוך, מחזיר את פוניטה לאוק ואז אומר לו להחזיר לי את ארון הקטן שלי, כשעל פניי חיוך רחב
-
[quote=sigal123;1090182]
[COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]אתה הולך לעבר החווה ורואה מלא מלא מריפים, מריפ מסתכל אליך ואתה מסתכל אליו, פתאום אתה רואה איש מתקרב אליך "איי מה אתה עושה פה אם המריפ שלי?"[/COLOR][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/23.png[/IMG][/quote]
"סליחה אדוני,מצאתי אותו אבוד ביער" אגיד לאדון "דרך אגב,קוראים לי סהר!" אוסיף
-
[COLOR="Green"]יואב
אתה מחזיר את פוניטה ולוקח את ארון
"אני ישתמש בדרטיני שלי גם ובבוויזל " אמרה בריאנה ובעזרת בוויזל וגלאסיון יצרה משטח ענק של מים אם
חתיכות קרח למעלה "אתה ראשון" אמרה בריאנה וחייכה[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
"אה יופי!" קרא האיש בשמחה והלך אל מריפ, מריפ הסתכל אליך והתחבא מאחוריך, האיש מיהר לקחת אותו אבל התחשמל ממכת ברק של מריפ[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1090571][COLOR="Green"]יואב
אתה מחזיר את פוניטה ולוקח את ארון
"אני ישתמש בדרטיני שלי גם ובבוויזל " אמרה בריאנה ובעזרת בוויזל וגלאסיון יצרה משטח ענק של מים אם
חתיכות קרח למעלה "אתה ראשון" אמרה בריאנה וחייכה[/COLOR][/QUOTE]
"גם לך יש דרטיני?! את תוכלי ללמד את שלי מתקפות דרקון?" אני שואל בחביבות ומוציא את ארון ופיפלאפ:" פיפלאפ, ניקור על דרטיני ואתה ארון, תשתמש בבלימה על בוויזל!" אני צועק בהתלהבות לשני הפוקימונים שלי
-
[COLOR="Green"]מייקל
פיפלאפ יוצא החוצה ומצתרף אל ארון אבל בריאנה מחזירה את דרטיני ובוויזל
"זה לא דרטיני ובוויזל מול דרטיני ופיפלאפ?" שאלה בריאנה והסתכלה אליך [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1090563][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]"סני סניזל סניזל" | אני פראית| אמרה סניזל "סניזל זל סני סניזל!" |אבל אני לא רוצה להצתרף למאמנין עלובים!| אמרה סניזל והוציאה לך לשון והלכה משם, התבאסתה נורא אבל הפוקימון הלבן ששיטתה לה לבדה תפסה את צומת לבך[/COLOR]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]*סליחה אם לא אגיב מספיק היום בגלל שאני אצל סבא וסבתא שלי ואני צריך להתחבר כול פעם לרשת אחרת.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אני מסתכל הפוקימון הלבן [פורסלאס או סנובר?]ואשאל אותו:"אתה פראי,ואם כן אתה רוצה להצטרף אליי?".[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=sigal123;1090574][COLOR="Green"]מייקל
פיפלאפ יוצא החוצה ומצתרף אל ארון אבל בריאנה מחזירה את דרטיני ובוויזל
"זה לא דרטיני ובוויזל מול דרטיני ופיפלאפ?" שאלה בריאנה והסתכלה אליך [/COLOR][/QUOTE]
" עכשיו אני לא חושב. לא כדאי לי לקחת את הסיכון שדרטיני שלך יודע מתקפות דרקון חזקות כששלי לא יודע בכלל. אז אני פשוט אשתמש בארון." אני אומר בחיוך, אבל עדיין מוציא את דרטיני ואומר לו:" אוקיי חמוד, בוא תסתכל על הקרב שלי, ואחר כך תנסה אתה, בסדר?" אני שואל אותו בחיוך
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
פרוסלאס
~~~
פרוסלאס זזה אחורה, נראה שהיא רוצה מולך קרב [/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
בריאנה מוציאה את בוויזל "ומי עוד אתה בוחר?" שאלה בריאנה והסתכלה אליך[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1090579][COLOR="DarkRed"][COLOR="Green"]מייקל
בריאנה מוציאה את בוויזל "ומי עוד אתה בוחר?" שאלה בריאנה והסתכלה אליך[/COLOR][/QUOTE]
מתי אני כבר אתפוס אחד חזק?!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני הולך להשתמש בארון ופיפלאפ!" אני אומר ומוציא את פיפלאפ. אחרי זה אני אומר לבריאנה:" קדימה, תתחילי." אני אומר בחיוך ומחכה שהיא תתחיל
-
[COLOR="Green"]מייקל
דרטיני לא חזק?
פוניטה לא חזק?
ביוטפלי לא חזק?
בלייס וטייני לא חזקות?
ארון לא חזק?
יש לך 12 פוקימונים!
~~~
"אוקי פיצ'ו קדימה צא!" קראה בריאנה "בוויזל תשתמש באקדח מים אליהם ואז בבום על קולי כדי להפיל אותם מהמשטח ותקפוץ על משטח! לאחר מכן פיצ'ו מכת ברק על המים בשיא הכוח!" קראה בריאנה, ובוויזל שלח אקדח מין לארון ובום על קולי לפיפלאפ ביינתיים פיצ'ו התחיל לטעון מכת ברק[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1090334][COLOR=darkorange]נל[/COLOR]
[COLOR=darkorange]את הולכת ורואה את ג'קלין ערה ושותה קפה, את אומרת לה שהיא הולכת והיא מביאה לך משהו עטוף בנייר סופג "זה לארוחה עד שתגיעי לעיר" אמרה נל, נפרדתם והתחלת ללכת ביער, בעודך הולכת פתאום פוסטר עף לך לפרצוף[/COLOR][/quote]
יאו! אני מתה על פוסטרים! D=
---
"תודה, ג'קלין." אומר לה ואלך עם הביצה שלי. אוריד את הפוסטר שנתקע בי מהפרצוף ואקרא מה כתוב בו.
-
[COLOR="DarkOrange"]נל
את מרימה את הפוסטר ורואה שכתוב בו באותיות גדולות
"תחרות פוקימונים רק בעיר השנייה! היום!" והיה שם תמונה של אנשים ופוקימונים מתחרים [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1090594][COLOR="DarkOrange"]נל
את מרימה את הפוסטר ורואה שכתוב בו באותיות גדולות
"תחרות פוקימונים רק בעיר השנייה! היום!" והיה שם תמונה של אנשים ופוקימונים מתחרים [/COLOR][/QUOTE]
"יאו! אני חייבת להגיע לשם עוד היום!" אומר בקול ואוציא את טאפיג וסניבי. "רוצו, חברים! מהר, אנחנו צריכים להגיע לעיר הבאה במהירות ולהכנס למרכז פוקימונים!" אומר ואחזיר אותם לפוקדורים בהתלהבות ותחיל לרוץ אל עבר העיר הבאה.
-
[COLOR="DarkOrange"]נל
אתם מתחילים לרוץ ולרוץ ופתאום רואים עגלה! העגלה קשורה לשור ויש איש שיושב מקדימה ומאחורה יש חציר וכול מיני דברים, סניבי מצביעה על זה ונכנסת לתוך החציר יחד אם טאפיג, העגלה מתחילה לנסוע מהר יותר ואת קולטת שכדי לעלות את צריכה לרוץ אליה![/COLOR]
[IMG]http://i42.tinypic.com/70kyet.png[/IMG]
-
[QUOTE=sigal123;1090609][COLOR="DarkOrange"]נל
אתם מתחילים לרוץ ולרוץ ופתאום רואים עגלה! העגלה קשורה לשור ויש איש שיושב מקדימה ומאחורה יש חציר וכול מיני דברים, סניבי מצביעה על זה ונכנסת לתוך החציר יחד אם טאפיג, העגלה מתחילה לנסוע מהר יותר ואת קולטת שכדי לעלות את צריכה לרוץ אליה![/COLOR]
[IMG]http://i42.tinypic.com/70kyet.png[/IMG][/QUOTE]
"אה!" אני צועקת ומתחילה לרוץ בכל המהירות אל העגלה וכאשר אגיע אליה, אקפוץ לתוכה. אם לא אספיק, אקרא לאיש שיושב שם: "אתה יכול לעצור, בבקשה?! יש שם שני פוקימונים שלי!"
-
[COLOR="DarkOrange"]נל
את מתחילה לרוץ ולרוץ אחרי העגלה וכמעט נופלת, אבל גפנים תופסים אותך, את רואה שסניבי עשתה את זה וטאפיג ניסה לעזור לה למשוך ולהביא אותך, נאחזת בגפנים והמשך לרוץ ולבסוף עלית על העגלה והסתתרת מתחת לחציר אם סניבי וטאפיג אחרי כמה זמן התחלת להיות רעבה ונזכרת בדבר שג'קלין נתנה לך[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1090515][COLOR=blue]בראיינט[/COLOR]
[COLOR=blue]האחות ג'וי מרפאת לך תפוקימונים ומחזירה לך אותם ולוקחת את הטופס שלך[/COLOR]
[COLOR=blue]פתאום אתה רואה עלון קטן, בו יש תמונה של מרכז החלקה , אתה פותח אותו ורואה תמונה של אגם קפוא שמתחתיו כתוב באותיות גדולות[/COLOR]"באגם הסמוך לעיר במרחק שעה הליכה ניתן לראות אגם קפוא, אגם זה לא נמצא במפה כי הוא ממש קטן יחסית ומתמלא בחורפים ונהיה קר, פוקימוני הקרח יוצאים לשם ומקפיאים אותו, ההקפאה באה בקלות בגלל שהוא כבר כמעט קפוא, לאחר ההקפאה הם אוהבים לגלוש שם או סתם להיות שם, ניתן לראות שם מיגוון רב של פוקימוני קרח"[/quote]
"וואו זה ניראה מקום ממש מגניב" אני אומר לעצמי בהלתהבות ולוקח את האלון ומתקדם לעבר בריאנה "מה דעתך שנילך לשם להתאמן לתחרות?" אני שואל את בריאנה ומביא לה את האלון