ווא יהמשוריין היעצבן לא טוב חחח ויובל צודק הפרקים הבאים יהיו קצת יותר אם דיבורים ופחות מתח ודברים כאלה אבל אחר כך יובל הולך להפציץ אותכם XD חחח
נ.ב חתימה מגניב B) טלי יודעת לעשות חתימות
Printable View
ווא יהמשוריין היעצבן לא טוב חחח ויובל צודק הפרקים הבאים יהיו קצת יותר אם דיבורים ופחות מתח ודברים כאלה אבל אחר כך יובל הולך להפציץ אותכם XD חחח
נ.ב חתימה מגניב B) טלי יודעת לעשות חתימות
אכן ^^ [על שניהם]
טוב בכל מקרה אנשים תגיבו יובל אף פעם לא ממשיך את הסיפור אם אין תגובות!! מינסיון...
אבל כבר הגבתי ><"
לא אבל פירסמתי עוד פרק בעמוד הקודם [פרק ו']
ועכשיו תה תפרסם עוד פרק בעמוד הזה!
עוד 2 תגובות
הנה אחת! רק עוד אחד...
לא יודע
תאמר לאבטיחי ולנדב להגיב
פרק.
סתם פרק..
יש לך בעיה קשה:
ואז בין שני המבנים הוא רואה בחור משוריין כולו בכול המקומות,
או או..
משו כאן משתבש.
אסור להגיד ואז.
זה לא סיפורי..
הפרק לא עניין אותי.
גמרתי אותו בלי לשים לב מרוב שהוא היה קצר, אם היית מוסיף תיאורים, ומבנהדו שיח נכון, זה היה אותו זמן בחיים,[לא ישנהלך את המשך הסיפור] אך יתן תחושה טובה יותר לגבי הסיפור, ויכניס קצתלאווירה [מה שמאוד חסר כאן! אווירה!]
תודה על התגובה הבונה, ואת צודקת אווירה מאוד חסרה.
אבל לאחר שיגמרו כול הפרקים הקצרים והמשעממים יתחילו פרקים ממש מגניבים, ארוכים, ועם המון אווירה! אהבו אותם מאוד!
נכון עומר?
עוד תגובה 1 ואני ממשיך D:
נכון מאוד יובל הולך להפציץ אותנו ואז כולכם תערכו את ההודעת שלכם ב:יוווווווו איזה פרק אדיר איזה מתח !!! וואי אחי תמשיך!!!!!! וכאלה חחח טוב מקווה שמישהו עגיב מהר כדי שתמשיך><
פרקים נחמדים אבל קצרים מאוד מאוד!!!
מקווה שהפרקים הבאים יהיו ארוכים יותר,ככל שזה יותר ארוך,יותר מעניין.
יאוו נראה לי האיש המשוריין עומד להחטיף לו XD
אני אשמח מאוד אם את הפרקים הבאים בסדרה, גם אם הם קצרים, תשלח לי אותם, אני אשמח להיות לך בטא בלי קרדיט אפילו, ורק שהסיפור שלך יהיה טוב, לפחות פרק אחד, כדי שתראה מה זה עושה.
טוב יובל מתי אתה ממשיך?