-
[quote=Zach Fair;1012118]
[U][B][CENTER][COLOR=Magenta][SIZE=6]אליס
[/SIZE][/COLOR][/CENTER]
[/B][/U]
"אין לך מה לחשוש..." אומר לך, ואז הוא אומר,"בזמן הבא, אני יהיה העיניים שלך." את אומרת "אוקיי... מסיבה כלשהי אני בוטחת בך..." ואת מתחילה ללכת לעבר הבית שלך, תוך כדי הוא שואל אותך,"תגידי, מה את חושבת על העולם הזה?"[/quote]
אני שותקת, חושבת כמה שניות, "אני לא בטוחה מה לחשוב.. נראה כאילו יש פה רק רוע ובדידות, גם אם אנשים לא שמים לב לזה, אבל זה תמיד שם."
-
[U][B][CENTER][SIZE="6"][COLOR="SeaGreen"]רון[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B][/U]
האנשים רצים עלייך כולם ביחד, ולוקחים ממך את הכסף.
ומתחילים לריב בעצמם על זה.
אתה הולך עצוב כשלפתע, הולך אלייך איש, ושואל אותך,"אתה רוצה להרוויח כסף במהירות?"
[B][U][CENTER][SIZE="6"][COLOR="SandyBrown"]ג'ייקוב
[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/U][/B]
אתה נכנס לבר ושם אתה רואה שלט עם חוקים. אתה הולך אליו ומתחיל לקרוא אותו וזה מה שאתה רואה:
חוק 1: כולם מוזמנים לבר הזה.
חוק 2: אין קרבות בבר הזה.
אתה מסתכל מסביב, ואז רואה את האיש המוזר, והולך אליו. הוא אומר לך,"שב." ואתה יושב, אתה לא יודע אם זה מפחד או מרגש אחר.
"אתה בטח רוצה לדעת מה קרה לפני מספר לילות נכון?"
אתה מסתכל עליו, ולפי המבט הוא רואה שכן.
ואז הוא מתחיל לספר לך,"אני איש זאב, בצבא של המלך. אתה, מוזמן להצטרף אם אתה רוצה"
[COLOR="Magenta"][U][B][CENTER][SIZE="6"]אליס[/SIZE][/CENTER][/B][/U][/COLOR]
"אז... את רואה את העולם כמוני.." הוא אומר ומתחיל לצחוק. ואז שואל אותך בשיא הרצינות, "מה דעתך, על מתנה?"
-
[quote=Zach Fair;1012142]
[COLOR=Magenta][U][B][CENTER][SIZE=6]אליס[/SIZE][/CENTER]
[/B][/U][/COLOR]
"אז... את רואה את העולם כמוני.." הוא אומר ומתחיל לצחוק. ואז שואל אותך בשיא הרצינות, "מה דעתך, על מתנה?"[/quote]
"מתנה? למה אתה מתכוון?" אני שואלת בתמיהה.
-
[U][B][COLOR="Magenta"][SIZE="6"]אליס[/SIZE][/COLOR][/B][/U]
"מה דעתך... על לקבל את העיניים שלי? אבל יש לזה גם מחיר." הוא מתחיל לצחוק צחוק קצת מוזר, אתם מגיעים לבית שלך, ואתם עולים לחדר שלך, את שמה לב, כשאת עוברת ליד ההורים שלך, הם אפילו לא שמים לב אליו, והוא שותק.
-
[QUOTE=Zach Fair;1012142][U][B][CENTER][SIZE="6"][COLOR="SeaGreen"]רון[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B][/U]
האנשים רצים עלייך כולם ביחד, ולוקחים ממך את הכסף.
ומתחילים לריב בעצמם על זה.
אתה הולך עצוב כשלפתע, הולך אלייך איש, ושואל אותך,"אתה רוצה להרוויח כסף במהירות?"
[/QUOTE]
אחשוב לעצמי ואשאל את האיש:"ממ..ברור איך משיגים?!"
-
[quote=Zach Fair;1012146][U][B][COLOR=Magenta][SIZE=6]אליס[/SIZE][/COLOR][/B][/U]
"מה דעתך... על לקבל את העיניים שלי? אבל יש לזה גם מחיר." הוא מתחיל לצחוק צחוק קצת מוזר, אתם מגיעים לבית שלך, ואתם עולים לחדר שלך, את שמה לב, כשאת עוברת ליד ההורים שלך, הם אפילו לא שמים לב אליו, והוא שותק.[/quote]
עוברות כל מיני תהיות בליבי, 'יתכן שהוא פשוט בלתי נראה ורק אני יכולה לשים לב אליו?' אני שואלת את עצמי ואז מגחחת לעצמי.
אני מתיישבת על המיטה, "אני מקשיבה, מה המחיר?" אני שואלת בסקרנות.
-
[U][B][CENTER][COLOR="SeaGreen"][SIZE="6"]רון[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/B][/U]
הוא מתחיל לצחוק ואז אומר,"אתה יכול לעבוד במקום העבודה שלי, בית הקברות. מה תעשה?
[SIZE="6"][U][B][COLOR="Magenta"]אליס[/COLOR][/B][/U][/SIZE]
"המחיר הוא, הביתולין שלך" הוא אומר לך בשיא הרצינות. לפתע אמא שלך שלך דופקת בדלת ושואלת,"אליס, את בסדר? את צריכה משהו?"
-
[QUOTE=Zach Fair;1012169][U][B][CENTER][COLOR="SeaGreen"][SIZE="6"]רון[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/B][/U]
הוא מתחיל לצחוק ואז אומר,"אתה יכול לעבוד במקום העבודה שלי, בית הקברות. מה תעשה?
[/QUOTE]
"אני אוהב בית קברות רק שתדע אז אני אשמח לעבוד שם"אצחקק ואעשה פרצוף כזה:sunglasses:.
-
[B][U][CENTER][SIZE="6"][COLOR="SeaGreen"]רון[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/U][/B]
הוא מסתכל עלייך ואומר,"אתה יכול להיות מכין גופות... אתה תקבל 20 זהב בשעה... רוצה?"
------------------------------
עכשיו אני מסביר לכם את מערכת העבודה.
בעיקרון, על כול שעה, אתם מקבלים כסף כשאתם נמצאים בזה ויכולים להפסיק מתי שאתם רוצים.
לא תקבלו תגובות בזמן הזה אלא אם זה איוונט
-
[QUOTE=Zach Fair;1012186][B][U][CENTER][SIZE="6"][COLOR="SeaGreen"]רון[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/U][/B]
הוא מסתכל עלייך ואומר,"אתה יכול להיות מכין גופות... אתה תקבל 20 זהב בשעה... רוצה?"
------------------------------
עכשיו אני מסביר לכם את מערכת העבודה.
בעיקרון, על כול שעה, אתם מקבלים כסף כשאתם נמצאים בזה ויכולים להפסיק מתי שאתם רוצים.
לא תקבלו תגובות בזמן הזה אלא אם זה איוונט[/QUOTE]
"אתה לא יכול לעלות את המחיר?"אשאל אותו ואז אוסיף:"אם לא אני יעבוד 18 שעות אוקיי?"
-
[B][U][CENTER][SIZE="6"][COLOR="SeaGreen"]רון
"לא.. תגיד תודה גם על זה." הוא לוקח אותך לחדר ניתוח הגופות, ומסביר לך איך לעשות את הכול, ואז נותן לך כלים ובגדים. אתה שם את הבגדים ומתחיל לעבוד ואז הוא אומר לך,"אתה תקבל את הכסף שלך בסיום העבודה" ומתחיל לצחוק צחוק מפגר קצת.
--------------------
אתה מוקפא מהמשחק ל18 שעות אם לא, פשוט תגיד שאתה רוצה להפסיק ואז תקבל כסף רק על השעות שעבדת עליהם.
-
[quote=Zach Fair;1012169]
[SIZE=6][U][B][COLOR=Magenta]אליס[/COLOR][/B][/U][/SIZE]
"המחיר הוא, הביתולין שלך" הוא אומר לך בשיא הרצינות. לפתע אמא שלך שלך דופקת בדלת ושואלת,"אליס, את בסדר? את צריכה משהו?"[/quote]
"לא, אני מסתדרת. תודה!" אני קוראת וחוזרת לעניינינו. "מ..מה.. ברצינות? אבל אתה עורב! זה לא קצת סוטה?" אני שואלת בבלבול.
-
[quote=Zach Fair;1011996]
[COLOR=Red][SIZE=6]התחלה לוולברין.
[/SIZE][/COLOR]אתה הולך לבית שלך בנתניה, בית מפורק ושרוף קצת, אתה נכנס לבית, ושם הוא דיי נקי, אתה מסתכל על התמונה של אשתך, ואז אומר,"שלום לך אהובתי" לפתע, מתוך החלונות, מתחילים לזרוק אבנים, מה תעשה? (דרך אגב, אתה לא זאב ולא חצי זאב,)
העורב, כבר הספיק לעוף לאדם הבא. הוא מגיע לג'ייקוב. שעדיין בשוק ממה שקרה ביום הקודם, הוא מסתכל עליו ואז אומר,"הינה נשמה, שעברה הרבה בחייה..." ועוד דמעה זולגת מעיניו. [/quote]
אני מתכופף ומנסה להימלט מפגיעה. אני מחכה עד שאלה שזורקים את האבנים חושבים שהבית נטוש, ואז אני מתרומם לעמידה, שובר את המסגרת של התמונה, שם את התמונה שלה בכיס המקטורן שלי ואז אני ממשיך לסקור את הבית ולראות אם יש דברים נוספים שאני יכול לקחת למסע שלי.
-
[QUOTE=Zach Fair;1012142]
[B][U][CENTER][SIZE="6"][COLOR="SandyBrown"]ג'ייקוב
אתה נכנס לבר ושם אתה רואה שלט עם חוקים. אתה הולך אליו ומתחיל לקרוא אותו וזה מה שאתה רואה:
חוק 1: כולם מוזמנים לבר הזה.
חוק 2: אין קרבות בבר הזה.
אתה מסתכל מסביב, ואז רואה את האיש המוזר, והולך אליו. הוא אומר לך,"שב." ואתה יושב, אתה לא יודע אם זה מפחד או מרגש אחר.
"אתה בטח רוצה לדעת מה קרה לפני מספר לילות נכון?"
אתה מסתכל עליו, ולפי המבט הוא רואה שכן.
ואז הוא מתחיל לספר לך,"אני איש זאב, בצבא של המלך. אתה, מוזמן להצטרף אם אתה רוצה"
|[/QUOTE]
"כמה לילות? זה קרה אתמול..." אומר לו בתיקון "להצטרף לאנשי זאב? הם האויבים של הערפדים נכון? אם כך, אשמח להצטרף" אומר לו בלי לחשוב פעמיים.
-
[quote=Zach Fair;1012035][U][B][SIZE=6][COLOR=royalblue]ג'ון[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
הם מתחילים לצחוק עלייך, כולם, והם קופצים עלייך, לפתע מופיע איש, הוא מביס את כולם באגרוף רגיל, זה נראה כאילו הם כולם מתים... האיש מסתכל עלייך ומחייך, יש לו ניבים ארוכים, הוא עומד לתקוף אותך! לפתע קופץ עליו זאב ענק, ומתחיל קרב בניהם, זה נראה כאילו הם נלחמים עלייך, אתה רוצה לברוח, אבל עדיין חש את הצורך להישאר.... מה תעשה?
[CENTER][/quote][/CENTER]
אני נשאר וצופה בעודי אומר לו "תודה רבה,גם אני רוצה בעתיד להיות כמוך,זאת אורמת איש-זאב".