-
[QUOTE=monster;1150268]אני מחליט ללכת לחוף כדי לחפש לי פוקימוני מים.אני וסנדייל הולכים לעבר חוף הים ומחפשים שם פוקימוני מים[/QUOTE]
אחלה תגובה.....
אתם מתחילים ללכת לעבר החוף ורואים כמה פוקימונים משחקים לידכם, אחרי כמה דקות אתם מגיעים לחוף ולפי השמש כבר שעת אחרי צהריים משהו כמו שש בערב אתם מסתכלים סביב ופוקימוני המים היחידים שאתם רואים הם כמה קרביים וכמה קורפישים משחקים בבועות ובמים...
-
[QUOTE=KillerBee;1150285]אחלה תגובה.....
אתם מתחילים ללכת לעבר החוף ורואים כמה פוקימונים משחקים לידכם, אחרי כמה דקות אתם מגיעים לחוף ולפי השמש כבר שעת אחרי צהריים משהו כמו שש בערב אתם מסתכלים סביב ופוקימוני המים היחידים שאתם רואים הם כמה קרביים וכמה קורפישים משחקים בבועות ובמים...[/QUOTE]
למה?
--------------------------------------
אני אומר לסנדיל" טוב בוא נתפוס לנו איזה קרבי קטן.תשמשד באלמנט הפתע שעומד לצידינו.תפתיע אותו במתקפת הנשיכה החזקה שלך.לאחר זאת תשמש במתקפת זעם חזקה.אל תיתן לו לרוץ לעבר הים אחרת היה קשה להביס אותו"
-
לי
ככה...
-------------
סאנדייל טופס קראבי בנשיכה ומעיף אותו כמה שיותר רחוק מהים אחרכך הוא משתמש בחול כדי לנוע מהר יותר ומשתמש במכת זעם! קראבי משתמש בתפיסת צבת ותופס את סאנדייל ואז הוא משתמש בבועות שפוגעות בסאנדייל לא מעט... סאנדייל לא מוותר ומנצל את הקרבה ביניהם למכת זעם ישירה שגורמת לקראבי לעזוב אותו
-
[QUOTE=KillerBee;1150301]לי
ככה...
-------------
סאנדייל טופס קראבי בנשיכה ומעיף אותו כמה שיותר רחוק מהים אחרכך הוא משתמש בחול כדי לנוע מהר יותר ומשתמש במכת זעם! קראבי משתמש בתפיסת צבת ותופס את סאנדייל ואז הוא משתמש בבועות שפוגעות בסאנדייל לא מעט... סאנדייל לא מוותר ומנצל את הקרבה ביניהם למכת זעם ישירה שגורמת לקראבי לעזוב אותו[/QUOTE]
אני אומר לסאנדיל" תנסה ללמוד חפירה.תנסה לחפור בור בחול.לאחר זאת לא משנה אם תצליח או לא תקוף את קרבי במתקפת הזעם החזקה ביותר שלך.תמשיך לתקוף במתקפת נשיכה.תנשוך לו את אד הצבתות שלו בנשיכה חזקה "
-
לי
סאנדייל חופר בור קטן וקרבי לא מצליח לתפוס אותו שנית...
הוא חופר יותר ויותר ויותר עד שלא רואים אותו כבר, הוא למד חפירה!
הוא יוצא מתחת לקרבי ונושך אותו חזק, מושך אותו אל הבור מתי שהם בבור אתה שומע כמה צווחות וצעקות וענן חול ענק עוטף את הבור אתה רואה דמות סרטן יוצת ממנה אבל כשהענן נעלם אתה מגלה שזה קראבי המובס שלידו סאנדייל המובס... שני הפוקימונים לא יכולים להילחם
-
שם משתמש: גלעד2111
שם במשחק: גלעד
תיאור: ילד גבוה, עיינים חומות, עור בהיר, שיער מתולתל חום, משקפיים, תמיד הולך עם מכנסי חאקי דגמ"ח.
רקע: כשגלעד היה קטן, הוא חשב שהכל טוב, הוא העריץ את אש (לא באופן עיוור) ושמח על היציבות שהוא הביא לעולם. חלפו שנים וגלעד התבגר, גם אש גדל. גלעד גילה שאש לא בדיוק מה שהוא חשב. גלעד האמין שאש לא תמיד היה כך אלה שהשוויצריות עלתה לו לראש. גלעד החל לשנוא את אש על היהירות שלו לעומת ההתנהגות המוקדמת שלו והוא החליט עם שאר המשפחה שלו לברוח לאזור מקסיקו.
הבגידה הייתה מרה כפליים כשהוא הבין באמת למה אש הפך, למפלצת שמוכנה להרוג את כל המשפחה שלו רק בגלל אי-הערצה, לא שינאה או משהו...
גלעד הגיע למחוז מקסיקו ושם צירפו אותו לאירגון קילרים. הוא למד להתרשם מפוקימונים ומאנשים כמו שצריך, בלי להיות מסונוור בעקבות הערצה למישהו. הוא מרחוק ראה פוקימון מיוחד שמשך את תשומת ליבו, פוקימון שידע לפעול לפי עצמו וגלעד החליט לחקור אותו. גלעד גם החליט לצאת עם הפוקימון הזה למסע כשהוא קיבל את המכתב. הפוקימון הזה היה מנצ'לקס.
התחלתי: מנצ'לקס.
ביקוש: לא לגעת.
חפצים: אקדח (שתי מחסניות בכל מחסנית 7 כדורים+ המחסנית שעל האקדח שלכם),[COLOR=navy][IMG]http://www.israup.net/images/bf99cc7c289b944ac22b335ad85b8fc5.bmp[/IMG][/COLOR]] סכין משוננת שמאפשרת גם לזריקה גם לקרב קרוב וגם להכנת סלטים! ציוד מחנאות, 2 פוקדורים רגילים, טלפון נייד, ג'י.פי.אס, 3 מנות מזון...כסף: 1500 $.
הערות/הארות: אני לא הולך לתפוס פוקימונים מהדור הרביעי ומעלה אז אל תתאכזב אם תציע ואני לא אתפוס. אה, ואני שומר שבת.
-
[QUOTE=KillerBee;1150316]לי
סאנדייל חופר בור קטן וקרבי לא מצליח לתפוס אותו שנית...
הוא חופר יותר ויותר ויותר עד שלא רואים אותו כבר, הוא למד חפירה!
הוא יוצא מתחת לקרבי ונושך אותו חזק, מושך אותו אל הבור מתי שהם בבור אתה שומע כמה צווחות וצעקות וענן חול ענק עוטף את הבור אתה רואה דמות סרטן יוצת ממנה אבל כשהענן נעלם אתה מגלה שזה קראבי המובס שלידו סאנדייל המובס... שני הפוקימונים לא יכולים להילחם[/QUOTE]
אני אומר לסאנדיל" גדול למדת חפירה והבסת את קרבי.עכשיו תחזור לפוכדור שלך ותנוח שם ". אני אחזיר את סאנדיל לפוכדור שלו ואזרוק פוכדור ע קרבי המעולף
-
לי
אתה מחזיר את סאנדייל לפוקדור הוא עייף כבר מהיום העמוס הזה ומת לישון..
הפוקדור פוגע בקרבי שנכנס לתוכו בצורת אנרגייה אדומה, מתנדנד מס' פעמים ולבסוף נעצר, היה קרב עקוב מדם שם למטה שני הפוקימונים יצאו חבולים ועייפים אתה שמח שהספקת הרבה היום ומגלה שגם אתה התעייפת וכבר רוצה לחזור הבייתה...
-
[QUOTE=KillerBee;1150356]לי
אתה מחזיר את סאנדייל לפוקדור הוא עייף כבר מהיום העמוס הזה ומת לישון..
הפוקדור פוגע בקרבי שנכנס לתוכו בצורת אנרגייה אדומה, מתנדנד מס' פעמים ולבסוף נעצר, היה קרב עקוב מדם שם למטה שני הפוקימונים יצאו חבולים ועייפים אתה שמח שהספקת הרבה היום ומגלה שגם אתה התעייפת וכבר רוצה לחזור הבייתה...[/QUOTE]
אני מתחיל ללכת לעבר ביתי לישון שם ולנוח
-
[QUOTE=monster;1150358]אני מתחיל ללכת לעבר ביתי לישון שם ולנוח[/QUOTE]
אתה הולך ומתי שאתה מגיע לביתך כבר שעט ערב מאוחרת, אתה לוקח מהמקרר ארוחת ערב ולאחר מכן הולך לישון... אתה קם למשמע דפיקה בדלת
-
שם בפורום: ~!~Judas~!~
שם במשחק: ג'ון הנרי | Jon Henry
רקע:
ג'ון הוא ילד לשני הורים שבכלל לא נמצאים בביתם, אימו כל הזמן בעבודה היא סמנכ"לית של בתי החולים לבני אדם, ואביו נמצא בצד השני של העולם וחוקר על תרבויות עבודות של פוקימונים ובני אדם, הוא הייה מבלה כל הזמן עם שתי חבריו הטובים יוריאל וימאמוטו, הוא וימאמוטו הכירו עוד בגן שהייו קטנים את יוריאל הכירו שיותר מאוחר, ג'ון הוא ילד שיש לו חוכמת פוקימונים כי בביתו יש ספרייה גדול שבו אביו הייה נמצא רוב הזמן כאשר חזר הביתה אחרי המחקר.
הרגשנו מאויימים בבית הישן, אז החלטנו לארוז את הכול ולעבור למקיסקו אשר קצת רחוקה מהמחוז שלנו, בגלל שהיינו עשירים לקח לנו בעזרת העוזרי הבית לארוז במהירות ואז יצאנו לשדה התעופה.
אני הרגשתי עצוב בגלל שעזבנו, אך אני ידעתי שאנחנו חייבים לעשות זאת ואז שהגענו לשדה תעופה, קרה אסון, ההורים שלי נהרגו אל ידי אש קאטצ'ם,
הוא חשב שהם עריקים וירה בהם בעזרת העוזרים שלו ואני הצלחתי לברוח ועכשיו, אני הולך לרות לו בראש כדי שהוא יתפוצץ כמו שהם פוצצו את ההורים שלי ביריות!
תיאור: שיער בלונדיני, גוף הצבע הוא לבן, עיניים כחולות, חולצה שחורה עם גולגולת, ג'ינס קרועה ושעון יקר במיוחד
ביקוש: לא לגעת
התחלתי: איווי
חפצים: אקדח (שתי מחסניות בכל מחסנית 7 כדורים+ המחסנית שעל האקדח שלכם), סכין משוננת שמאפשרת גם לזריקה גם לקרב קרוב וגם להכנת סלטים! ציוד מחנאות, 2 פוקדורים רגילים, טלפון נייד, ג'י.פי.אס, 3 מנות מזון...
כסף: 1500 $
הערות/הארות: ראלטס זכר ושאיווי יתפתח לסוג האופל שלו
-
[QUOTE=KillerBee;1150362]אתה הולך ומתי שאתה מגיע לביתך כבר שעט ערב מאוחרת, אתה לוקח מהמקרר ארוחת ערב ולאחר מכן הולך לישון... אתה קם למשמע דפיקה בדלת[/QUOTE]
אני אומר למי שדופק בדלת " הלו מי ה אני לא אההס להרוג אותך.אז תיזהר מי שלא תהיה ". לאחר מכן אקום מהמיטה שלי ואגש לדלת. אני אסתכל דרך העינית מי דופק בדלת ואז אפתח תדלת והיה מוכן להשתמש בפוקימונים שללי
-
-
[quote]אתם מתחילים בדיוק אחרי שפתחתם את המכתב וקראתם אותו אתם יוצאים החוצה ופותחים את התיק, רואים את כל הציוד מתרשמים מהכמות (בד"כע לא היו נותנים כמות גדולה כזאת של חפצים ואף תחמושת ומוצאים פוקדור עם פתק אליו
"פה יש את הפוקימון שביקשתם יש לכם שני פוקדורים כדי שתוכלו לתפוס עוד שני פוקימונים במחוז שלנו יש לכם יום אחד לפני המסע תנצלו את זה! אנחנו מציעים לכם ללכת למכרות יש שם פוקימונים חזקים וגם בשדות יש פוקימונים לא רעים" אתם תופסים את הפוקדור ביד שלכם ויוצאים מביתכם לאן תבחרו ללכת?[/quote]
"יש! אני הולך לפוצץ לאש קטאצ'ם המפגר והאוטיסט את הראש! אתם תראו!" אצעק בזעם ואז אמשיך בכעס לעבר השדות, כדי לתפוס פוקימון טוב לשישיה שתפוצץ לאש קטצ'אם את הראש!
-
[QUOTE=KillerBee;1149885]אתם מתחילים בדיוק אחרי שפתחתם את המכתב וקראתם אותו אתם יוצאים החוצה ופותחים את התיק, רואים את כל הציוד מתרשמים מהכמות (בד"כע לא היו נותנים כמות גדולה כזאת של חפצים ואף תחמושת ומוצאים פוקדור עם פתק אליו
"פה יש את הפוקימון שביקשתם יש לכם שני פוקדורים כדי שתוכלו לתפוס עוד שני פוקימונים במחוז שלנו יש לכם יום אחד לפני המסע תנצלו את זה! אנחנו מציעים לכם ללכת למכרות יש שם פוקימונים חזקים וגם בשדות יש פוקימונים לא רעים" אתם תופסים את הפוקדור ביד שלכם ויוצאים מביתכם לאן תבחרו ללכת?[/QUOTE]
אני מאושר שנבחרתי, אבל גם רציני. אני חושב לרגע...
"נראה לי שאני אלך לשדות" אני אומר לעצמי. ואני טס לכיוון השדות כדי למצוא פוקימון חזק שיתחיל איתי את המסע.