-
[quote=noamt9;1215800]באמת כל הכבוד קראתי עכשיו את 3 הסיפורים ומאוד נהנהתי, המשיכו כך!
ולפי דעתי יבקע מהביצה או פאנפי או סגרגי D:
ורק שאלה הוא לקח 3 פוקימונים כדי לתפוס עוד 3 בדרך ולהשלים לשש(כמו הילד עם השיער האדום) או שהוא מתכוון להישאר עם רק 3 פוקימונים?[/quote]
הוא התחיל עם 3 פוקימונים.
הוא יכול להחזיר חלק אל הפרופסורים אם הוא רוצה, ואם הוא רוצה הוא יכול לתפוס עוד.
תאמין לי שהוא יתפוס..מי יודע? אולי בקרוב מאוד אפילו..
[quote=RabbiKingler;1215819]אני אעקוב.
זה היה ברור לי לגמרי.[/quote]
איך הסיפור עצמו?
יש משהו שאתה ממליץ לשפר?
-
[CENTER][B][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]פרק 4 - כל העצים ניצבים- אתגר גרובייל! חלק א'[/FONT][/COLOR][/B][/CENTER]
[RIGHT][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]"אוףףףף אני עדיין לא מאמין שהוא ניצח" המשכתי להתלונן אל מרינה, לאחר שחפרה שעות במוחי והצליחה להוציא ממני את מה שקרה שם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]"אוף תפסיק להתבכיין, זה ברור שאתה יותר טוב, פעם הבאה" היא ניסתה לעודד אותי, היא עצרה וחיבקה אותי כדי לעודד אותי, אני די נרגעתי והסמקתי טיפה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]המשכנו ללכת, התפלאתי עד כמה שהערפל הספיק להיפסק בחלק הזה של היער והמשכנו ללכת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]"ואו תראה אותה!" שמעתי את מרינה צועקת ורצה לכיוון פוקימון ענק וירוק, מכוסה עלים.[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/04/549.gif[/IMG][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]"ואו מי זאת?" שאלתי, לא היה זכור לי מעולם פוקימון כזה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]"בוא נבדוק את זה" אמרה מרינה וקרצה לעברי בעינה השמאלית, היא מיד הדליקה את הפוקדקס שלה וכיוונה אותו אל הפוקימון הירקרק-[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[CENTER][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][SIZE=5][COLOR=red][B][I][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/lilligant.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/back-normal/lilligant.png[/IMG][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][I]"ליליגאנט, פוקימון הפריחה וההתפתחות של פטיליל.[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][I]לניחוח הזר על ראשה יש השפעה מרגיעה, הוא ייבול אם מאמנה של לילגאנט לא יטפל בה."[/I][/B][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[RIGHT][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]"לילגאנט!" היא קראה והחלה לרוץ, "חכי רגע!" קראה מרינה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]"צאי מיס הקטנה!" קראה מרינה והוציאה את מיסדריווס שלה, ביחד הן רצו אל תוך לב היער.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]'אוי לא..היא תיסבך אותנו בצרות השטותניקית הזאת' חשבתי לעצמי בצחקוק קל ורצתי אחריהן עם טייפלוג'ן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]כעבור כמה דקות לא מצאתי אף אחד מהם, לא את ליליגאנט, לא את מיסדריווס וכמובן שלא את מרינה, לפתע ראיתי לטאה ירוקה עם עלה חד על ראשה קופצת מעץ אחד אל עץ אחר, היא הייתה כלכך מהירה שלא הבנתי מי זאת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]" זה הזמן להפעיל את הדקס!" מלמלתי בקול רם והוצאתי אותו, הדלקתי אותו וכיוונתי אל הלטאה.[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[CENTER][FONT=Arial][COLOR=#6c6c6c][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][SIZE=5][COLOR=red][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/grovyle.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/back-normal/grovyle.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][I]"גרובייל, פוקימון לטאת העצים והצורה המפותחת של טריקו.[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][I]הוא מזנק מענף עץ אחד אל אחר די במהירות, הוא בעל גמישות מדהימה."[/I][/B][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[RIGHT][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]"ואו זה גרובייל!" התפלאתי והתקרבתי אל העץ אליו עמדה לזנק, "גרוב!" היא קראה והסתכלה עליי בעיניה, היא מיד נחתה לכיווני וקרבה את ידה אל בטני, כאילו מזהירה אותי לא להתקרב יותר מדי או שתפגע בי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]'או או' חשבתי, מיד טייפלוג'ן נחלץ לצידי והתעטף בלבהבות, הוא התגלגל אל גרובייל שעפה אחורה ונפגעה קשה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]"צאי בידריל!" קראתי והוצאתי את בידריל, טייפלוג'ן נח מאחוריי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]"תשתמשי בעוקץ רעל!" קראתי, היא שלחה עוקץ רעל ורוד סגלגל אל גרובייל, גרובייל קפצה והתחמקה מהמתקפה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]היא שלחה כדור אנרגיה שהתפוצץ על גופה הקטן של בידריל, אך היא הצליחה להחזיק מעמד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][SIZE=5][COLOR=red][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/015.gif[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/253.gif[/IMG][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]"תפסיקו!" שמעתי קול של אישה די מבוגרת, הסתכלתי לצד וראיתי אישה מתקרבת, "גרובייל זה מספיק להיום, תפסיקי להתקיף את הבחור הצעיר" היא קראה, גרובייל בחנה את מביטנו וקיפצה לה למקום אחר.[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[CENTER][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/dp/070.png[/IMG][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[RIGHT][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]"גרובייל היא שובבה לא קטנה.." מלמלה האישה והתקרבה אלינו, "שלום לך, מה אתה עושה ביער? ודרך אגב הבידריל שלך אומרת שהיא רוצה ללכת לחפש אחר דבש" אמרה לי האישה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]"אני בדרכי ל-" התחלתי לומר ונקטעו לי המילים בתוך פי, "מה זאת אומרת 'אומרת'?" שאלתי, "חח אישה את מבולבלת פוקימונים לא מדברים בשפתינו" הוספתי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]"אני מתכוונת שהיא אומרת את זה! אני התברכתי ביכולת דיבור עם פוקימונים, יותר נכון הבנת שפתם" אמרה האישה, "אני יודעת שגרובייל לא אוהבת חברים, היא רוצה שתסתלקו, מה שכן היא אוהבת זה אתגרים" הוסיפה האישה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]"שמי מרים.." היא אמרה ולחצה את ידי, "עכשיו, אני גרה קרוב, רוצה שאני אראה לך את היציאה?" היא שאלה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]"לא תודה, אני הולך לחפש אחר חברתי למסע- מרינה" הוספתי,"טוב בהצלחה" אמרה מרים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]מרים הלכה לדרכה ואני לדרכי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]המשכנו כשלפתע ראיתי פוכדור נזרק על ליליגאנט..שנשאה לתוכו ולא יצאה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]ראיתי יד לוקחת את הפוכדור, זוהי מרינה![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]"היי מרינה, אני רואה שחברה חדשה לצוותך הצטרפה כעת" אמרתי, היא הנהנה בראשה והחזירה את מיסדריווס.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]"בואי נמשיך" אמרתי והתחלנו ללכת, כשלפתע ראיתי את גרובייל צונחת מפסגת העץ לכיוונינו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]"שוב היא.." מלמלתי, "מי? מה? מו?" שאלה מרינה, אני הצבעתי על גרובייל ואמרתי "אסביר לך אחר כך..".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]"גרוב גרוב גרובייל!" קראה גרובייל, ראיתי שהיא חסמה לנו את המעבר ליציאה מהיער, שמעתי קול- "נצחו אותי בשלושה אתגרים ואני אתן לכם לעבור".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]"מרים.." מלמלתי, "יש לה יכולת לדבר עם פוקימונים, ולהבין את שפתם" הוספתי, וראיתי אותי יוצאת מאחורי עץ, "זה מה שגרובייל ביקשה..".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]"בסדר! צא עכ-" קראה מרינה, "לא, בידריל התחילה והיא תסיים.." אמרתי והכנתי את הפוכדור של בידריל בידי.[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[CENTER][B][U]פרק הבא:[/U] כל העצים ניצבים- אתגר גרובייל! חלק ב'[/B][/CENTER]
-
יפה מאוד.
עכשיו חשבתי על זה שאם היית רוצה להראות עד כמה אכפת לו מפוקימונים, הוא היה יכול לתפוס את השדינג'ה ההוא.
-
פרק יפה, גברת מרים... אולי מישהו יפגש איתה במ"ת..
-
אני רוצה Xd. פרק יפה מחכה לפרק הבא (:
-
הסיפור חוזר בזמן הקרוב!
בקרוב הפרק:
[quote][B]כל העצים ניצבים- אתגר גרובייל! חלק ב'[/B][/quote]
עוד מספר ספוילרים לפרקים עתידיים:[spoiler]
אמנם סדרם של הפרקים לא קבוע:
[LIST][*]ביצת הפתעה![*]מוח החזית! קרב מול דקסטר! חלק א'[*]גם אלופים טועים! האשליות חוזרות![/LIST]בנוסף, עוד משהו שיתגלה לכם, הוא שהפוקימון שיבקע לג'ימי מהביצה הוא מסוג [B]אדמה[/B].
[/spoiler]
-
נחמד מאוד, אלון.
אבל, אני ממליץ לך לא להשתמש בסקריפטים, מפני שכל אחד מהם מכיל ספוילר להמשך. (למרות שכל דבר שיש לו חיסרון, יש לו גם היתרון, והיתרון כאן שזה נותן הרגשה קצת יותר אמיתית).
אם אתה רוצה גם סקריפטים וגם ללא ספוילרים, אז אתה יכול לסמן בקישור משפט/כותרת/שם של פוקימון.
אני אוהב את הסיפורים האלה, כשיש חיבור בין דבר אחד לאחר, במקרה הזה, מאמן פוקימונים לפוקימונים.
יש לך כתיבה נורא נוחה, נקיה ואתה מעביר בצורה יפה את מה שאתה רוצה להגיד.
-
תודה רבה על התגובה החמימה.
בקרוב [b][u]מאוד [/u][/b]הפרקים הבאים [!]
-
פרק חזרה, די ארוך, אבל אני מקווה שתקראו אותו עד הסוף, הוא חשוב מאוד להמשך העלילה, תהנו בקריאה!
[B]פרק 5- כל העצים ניצבים! אתגר גרובייל! ב'[/B]
[I]תקציר הפרק הקודם- [/I]
[I]מרינה וג'ימי ממשיכים ביער.[/I]
[I]בדרך נתקלים בליליגאנט ובגרובייל פראיות.[/I]
[I]מרינה תופסת ליליגאנט.[/I]
[I]מתחיל קרב בין בידריל של ג'ימי אל גרובייל.[/I]
[I]פוגשים את "מרים", אישה בעלת יכולת הבנת שפתם של הפוקימונים.[/I]
[I]מתחילים שלושת האתגרים של ג'ימי נגד גרובייל. י[/I]
[I]~~~~~~~~~~~~~[/I]
[COLOR=black][FONT=Arial]בסדר! צא עכ-" קראה מרינה, "לא, בידריל התחילה והיא תסיים.." אמרתי והכנתי את הפוכדור של בידריל בידי.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial]"צאי בידריל!" קראתי וזרקתי את הפוכדור שלה באוויר, הוא נצץ והיא יצאה ממנו והופיעה כנגד אלינו,מוכנה.[/FONT]
[FONT=Arial]"בייייי בייייייי" היא זמזמה, היא ראתה את גרובייל ועמדה לתקוף בעוקץ רעל. "לא עכשיו!" קראתי לבידריל, היא הסבה את ראשה לכיווני, וסימנתי לה לא לתקוף.[/FONT]
[FONT=Arial]"אז מה האתגר הראשון?" שאלתי בהתעניינות, גרובייל הסיטה מבט לכיווני ומלמלה "גרו גרו, גר גרו גרובייל בייל".[/FONT]
[FONT=Arial]"היא אומרת: תחרות עד לעץ האורן הגדול באמצע היער, מותר להפריע לשני בדרך, הראשון שמגיע מנצח באתגר הראשון" אמרה מרים.[/FONT]
[FONT=Arial]"טוב! אנחנו מוכנים!" קראתי וסימנתי לבידריל להתכונן.[/FONT]
[FONT=Arial]"שלוש..ארבע..ו!" קראו מרינה ומרים יחדיו, גרובייל החלה לרוץ במהירות ולדלג מעץ לעץ.[/FONT]
[FONT=Arial]"תסתכלי על צעדיה של גרובייל! זה המגרש הביתי שלה, היא תדע את הדרך" קראתי לבידריל ורצתי אחריה, כשהיא מעופפת במהירות רבה אחרי גרובייל.[/FONT]
[FONT=Arial]מרינה ומרים רצו מאחורינו, מרינה הוציאה את ליליגאנט, למקרה שתאבד את הדרך, שלושתן רצו אחרינו בחיפזון.[/FONT]
[FONT=Arial]הסתכלתי קדימה וראיתי עץ ענקי, לפי הגינה הענקית שיש לשכנים שלנו בעיירה שלנו ניו-בארק, הבנתי לגמרי איזה עץ זה, אי אפשר לשכוח כאשר כמעט כל בוקר כשאני יוצא, הם קוראים לי ומטיפים לי הסברים על העצים שלהם.[/FONT]
[FONT=Arial]"לשם" אמרתי לבידריל והצבעתי על העץ הענק, היא הנהנה, גרובייל ראתה אותנו, אחזה בענף ועלתה עליו, היא שלחה לכיוונינו קליע זרעים, "תחמקי!" קראתי לבידריל, אשר נפגעה ונפלה.[/FONT]
[FONT=Arial]"בבקשה תקומי בידריל!" ביקשתי ממנה, היא הצליחה להסתכל עליי וקמה, הצלחנו במהירות לצמצם את הפער, קח גם שלושת הבנות מאחורינו. "תתקפי בעוקץ רעל!" הוריתי לבידריל.[/FONT]
[FONT=Arial]בידריל שלחה עוקץ סגלגל עאל גרובייל, שהצליחה להתחמק. עוד כ400 מטר נשאר לנו עד העץ, שנהיה גדול יותר ויותר ככל בהתקרבנו.[/FONT]
[FONT=Arial]"קדימה בידריל! את מוכרחת להגיע לפניה, אני מאמין שאת יכולה!" קרתאי לעברה, בידריל הצליחה מעט לעקוף את גרובייל, אך גרובייל לא נתנה לזה לקרות ועקפה אותה מחדש, ככה הן רבו על מי תהיה ראשונה.[/FONT]
[FONT=Arial]"בידריל, תתקפי מהר!" קראתי, היא התקרבה אליה ולפתע המחט שלה זהרה בסגול, היא פגעה בגרובייל שנפלה מהעץ, "ואו הצלחת להיזכר בנעיצת רעל!" קראתי בשמחה, "עכשיו בטח תעקפי אותה!" הוספתי, אך לשווא.[/FONT]
[FONT=Arial]גרובייל החזירה באש, ופגעה, היא הצליחה לעקוף את בידריל. כך השתיים החזירו מטחי אש זו על זו, עד שהיינו ממש קרובים לעץ, כ50 מטרים לפחות.[/FONT]
[FONT=Arial]גרובייל החלה לרוץ, כשלפתע השתמשה במתקפה מהירה והתקדמה מהר אל עבר העץ, "גם אנחנו יכולים לשחק במשחק דומה!" קראתי, "בידריל התנגשות ג'יגה!" הוריתי לה, 'אני לא בטוח עד כמה זה יעבוד, עד עכשיו השתמשנו רק פעמיים במתקפה, פעם בדרך פלא היא עבדה, לאחר מכן לא' חשבתי בהיסוס.[/FONT]
[FONT=Arial]בידריל זהרה בעיגול ורוד כתום, אך היה מאוחר, גרובייל הגיעה לעץ והספיקה לעלות עליו ולצחקק עלינו..הסתכלתי על בידריל שנראתה נבוכה, "אל תדאגי, זה אשמתי, את היית נהדרת" אמרתי לה וחיבקתי אותה, היא שמחה שאני לא כועס עליה.[/FONT]
[FONT=Arial]מרינה הגיעה וראתה את המתרחש, היא עודדה מעט את בידריל, גם לילגאנט עודדה וכבר הרגשתה נהייתה טובה יותר.[/FONT]
[FONT=Arial]הסתכלנו כולנו על גרובייל וחיכינו לאתגר השני, היא מילמלה מספר דברים ומרים החלה לפרש "המטרה עכשיו היא לאסוף כמה שיותר תפוחים, ולהביא אותם לכאן, אל העץ, יש לכולם רבע שעה".[/FONT]
[FONT=Arial]"שלוש, שתיים, אחת..צאו לדרך!" הבנות קראו, בידריל ואני רצנו במהרה, בעוג גרובייל רצה לצד הנגדי, ראיתי עץ תפוחים די גדול בהמשך הדרך.[/FONT]
[FONT=Arial]"קדימה בידריל, תדקרי עם המחטים שלך בתפוחים ותביאי אתם לשם במהירות" אמרתי לה, כשלפתע חבורת בידריל יצאה מהעץ, הם הסתכלו על בידריל שלי בשקט, ואז המשיכו.[/FONT]
[FONT=Arial]בידריל בינתיים שמה מספר תפוחים בצד והמשיכה לאסוף, הסתכלתי ל התקדמותה של גרובייל, שמתי לב שמספר בידריל תוקפות אותה, והיא לא מתלהבת מהעניין, דבר שמפריע לה להתרכז בתפוחים.[/FONT]
[FONT=Arial]לפתע בידריל ירתה זוג מחטים, שעפו אל התפוחים, ננעצו בהם ועפו אליה בחזרה, היא כיוונה אותם אל אסיפת התפוחים והפילה אותם שם. "ואו בידריל, זה מדהים, הצלחת להשתמש במחט תאומים!" אמרתי לה, היא חייכה.[/FONT]
[FONT=Arial]גרובייל הסבה את מבטה אלינו ונראתה לא מרוצה מהעניין, בידריל המשיכה בשיטת ה'מחט תאומים' שלה, והצליחה לאסוף המון תפוחים במעט זמן.[/FONT]
[FONT=Arial]כעבור כמה דקות הגיעו הבנות והכריזו על גמירת התחרות, הסתכלנו על התפוחים וכולנו ראינו שערימת התפוחים של בידריל גדולה לפחות פי 3 משל גרובייל, גרובייל הסיטה את מבטה לאחור, ובידריל התחילה לצחוק.[/FONT]
[FONT=Arial]"גרו גרוב גרובייל בייל גרו" מלמלה גרובייל, "נראה איך תצחקי כשאנצח אתכם באתגר השלישי, קרב ביננו" פירשה מרים.[/FONT]
[FONT=Arial]"אנחנו מוכנים!" קראתי, "צאו!" קראו הבנות בפעם האחרונה.[/FONT]
[FONT=Arial]"מיקוד אנרגיה בידריל!" אמרתי לה, היא מיקדה את כוחותיה וזהרה באור זהוב.[/FONT]
[FONT=Arial]בינתיים גרובייל תקפה במתקפה מהירה והעיפה אחורה את בידריל, "תשתמשי במחט תאומים!" הוריתי לה, היא שלחה זוג מחטים אל גרובייל, שהתחמקה בסלטות אחוריות אתלטיות במיוחד.[/FONT]
[FONT=Arial]היא שלחה קליע זרעים, ובידריל שלחה עוקץ רעל, שניהם התפוצצו זה בזה, אך העוקץ רעל הצליח לגבור ופגע בגרובייל.[/FONT]
[FONT=Arial]"התנגשות ג'יגה!" הוריתי לבידריל, היא זהרה בכתום אך באמצע הדרך לגרובייל היא הפסיקה לזהור ועפה קדימה בלי לשלוט, היא התנגשה בעץ ותפוחים נפלו על ראשה.[/FONT]
[FONT=Arial]גרובייל מיקדה את עצמה, ותקפה בעלה להב, העלים שיספו את גופה של בידריל זעקה בכאב.[/FONT]
[FONT=Arial]בידריל גססה לה ליד העץ, "בידריל החזיקי מעמד" קראתי ורצתי אליה.[/FONT]
[FONT=Arial]"תנסי להתאושש" אמרתי להונתתי לה לאכול מאחד התפוחים, היא הסתכלה על גרובייל שצחקה ואש בערה בעיניה, בידריל רצה במהירות כה אדירה עד שלא הספקתי לתת לה ביס מהתפוח, והיא כבר עמדה ליד גרובייל ונעצה בה מחט מלאה רעל, גרובייל עפה אחורה, מורעלת מהנעיצה.[/FONT]
[FONT=Arial]"גרו גרו" היא מלמלה, "ביד רי" קראה בידריל, שתיהן הסתכלו זו על זו, בידריל עפה וזמזמה בזמן שהמחט עם הרעל מונפת, וגרובייל הניפה את ידה בעלת הלהב עשוי העלה, שתיהן פגעו זו בזו והושמטו אחורה.[/FONT]
[FONT=Arial]בידריל המשיכה להתעופף וגרובייל נעמדה, כשלפתע גרובייל נפלה על הרצפה מעולפת.[/FONT]
[FONT=Arial]"עשית את זה בידריל!!" קראתי לעברה וחיבקתי אותה,כמעט מעולם לא הייתי מאושר בה כמו עכשיו, גם היא הייתה מאוד מאושרת.[/FONT]
[FONT=Arial]"אממ..אני חושב ש- זה הזמן! פוכדור צא!" קראתי וזרקתי על גרובייל פוכדור, היא נשאבה לתוכו והפוכדור התנדנד מספר פעמים, כוכבים לבנים זהרו לשנייה סביבו והפוכדור נסגר והפסיק לנוע.[/FONT]
[FONT=Arial]"יש! יש לנו חברה חדשה בצוות!" קראתי בשמחה, מרים הסתכלה עליי ואמרה "כל הכבוד נערי,זכית בשותפה חדשה לצוות, וגם עכשיו אתה יכול לעבור בבטחה את היער, בלי הפרעות מצד גרובייל ועוד".[/FONT]
[FONT=Arial]גם מרינה מעט שמחה, ליליגאנט הסתכלה על שנינו, הבנו שזה הזמן להיפרד ממרים ולהמשיך בדרכינו.[/FONT]
[FONT=Arial]נפרדנו ממרים, ואני הוצאתי את גרובייל שמעט תשושה, ביחד עם שני שותפות חדשות, אני ומרינה המשכנו אל עבר היציאה מהיער, כעבור כמה דקות יצאנו ממנו.[/FONT]
[FONT=Arial]הסתכלתי סביבי וראיתי דרך אל עיירה לא קטנה, אך גם לא גדולה מאוד.[/FONT]
[FONT=Arial]"נהדר!" קראתי, שנינו החזרנו את פוקימונינו והמשכנו אל עבר העיירה..[/FONT]
[FONT=Arial][B][U]הפרק הבא: [/U]פרק 6 - היכונו לצרות צרורות...צוות טראפ?![/B][/FONT]
-
קראתי את כל הפרקים והם מעולים אבל יש משהו לא הגיוני בפרק האחרון, איך בידריל למדה שתי מתקפות בפרק אחד ולמה כתבת "[b]נזכרת[/b] בנעיצת רעל".
-
[quote=בלסררה;1231558]קראתי את כל הפרקים והם מעולים אבל יש משהו לא הגיוני בפרק האחרון, איך בידריל למדה שתי מתקפות בפרק אחד ולמה כתבת "[B]נזכרת[/B] בנעיצת רעל".[/quote]
"נזכרת בנעיצת רעל" מכיוון שהמתקפה כנראה לא הייתה בשימוש, ביריל בסיפור הזה יודעת כל מתקפה שהיא יכולה ללמוד ע"י עליית רמה, כך כל הפוקימונים, לכן היא לא לדמה אותן, היא פשוט נזכרה איך לעשות אותן.
חוץ מזה שאף אחד לא אמר שקשה ללמוד שתי מתקפות באותו פרק, תאמין לי שזה הגיוני לגמרי.
אבל תודה רבה על התגובה (=
-
אהבתי את הפרק, למרות שהוא היה די ארוך אך כתוב בצורה טובה.
פרק הבא עוד מעט!
-
תודה רבה.
עוד תגובות לפני הפרק הבא?
-
אחחח.... אלון ודור.... איזה כיף לפתוח את הבוקר עם סיפורי הפוגי שלכם... סתם סתם. סיפור יפה!!! תנסה להכניס יותר אלמנטים של מתח כדי להפוך את זה לאפילו עוד יותר מותח שהקוראים יקראו את זה בציפייה יותר גדולה.
-
תודה רבה.
פרק הבא בימים הקרובים, או אפילו היום D;