פרק קצר. היית צריך לעשות יותר ארוך.
גם דו שיח אחד לא יכול להיקרא פרק שלם.
Printable View
פרק קצר. היית צריך לעשות יותר ארוך.
גם דו שיח אחד לא יכול להיקרא פרק שלם.
הפרק הזה ממש קצר, תאריך קצת ואז אולי אני אתן ביקורת יותר בונה
אני השתדלתי להגיב מהר ולכן הפרק לא יצא ארוך במיוחד. אני אנסה לשפר אותו עכשיו או שאכתוב עוד פרק עכשיו.
[QUOTE=Cool Nick;1251249]אני השתדלתי להגיב מהר ולכן הפרק לא יצא ארוך במיוחד. אני אנסה לשפר אותו עכשיו או שאכתוב עוד פרק עכשיו.[/QUOTE]
תשפר
[QUOTE=sandslash;1251251]תשפר[/QUOTE]
לא, אני אכתוב עוד פרק. מכיוון שאני רוצה להשאיר בסוף שהוא בן של ארס כי זה מתאים לסוף פרק ואין לי עוד מה להוסיף בדו-שיח ביניהם, אני רוצה שהוא יגלה עוד דברים בהמשך הסיפור..
[QUOTE=Cool Nick;1251261]לא, אני אכתוב עוד פרק. מכיוון שאני רוצה להשאיר בסוף שהוא בן של ארס כי זה מתאים לסוף פרק ואין לי עוד מה להוסיף בדו-שיח ביניהם, אני רוצה שהוא יגלה עוד דברים בהמשך הסיפור..[/QUOTE]
אם תתן לי אישור, אני מוכן לשפר את הפרק הזה ולהראות לך מה אפשר להוסיף.
יש אישור?
[QUOTE=sandslash;1251262]אם תתן לי אישור, אני מוכן לשפר את הפרק הזה ולהראות לך מה אפשר להוסיף.
יש אישור?[/QUOTE]
יש אישור, אבל את השיפור שלח בה"פ שלא ניצור ספאם.
[QUOTE=Cool Nick;1251263]יש אישור, אבל את השיפור שלח בה"פ שלא ניצור ספאם.[/QUOTE]
אני עורך את ההודעה שלך פשוט, אשמור את הראשון אצלי אם זה לא אמצא חן בעניך, ואחליף.
אני עומד לערוך את זה בקרוב, ואז תסתכל על הפרק.
עריכה: ערכתי.
[QUOTE=Cool Nick;1251263]יש אישור, אבל את השיפור שלח בה"פ שלא ניצור ספאם.[/QUOTE]
נראה לי שהוא התכוון שהוא יערוך את הפרק בהודעה ולא יפרסם את השיפור וגם אם הוא יפרסם זה לא יהיה ספאם
עריכה: לא שמתי לב שאוהד אמר בדיוק מה שהתכוונתי
[QUOTE=sandslash;1251266]אני עורך את ההודעה שלך פשוט, אשמור את הראשון אצלי אם זה לא אמצא חן בעניך, ואחליף.
אני עומד לערוך את זה בקרוב, ואז תסתכל על הפרק.[/QUOTE]
אוקיי, יש לך אישור. תנסה להחליף כמה שפחות פרטים כי כולם די חשובים.
[QUOTE=Cool Nick;1251268]אוקיי, יש לך אישור. תנסה להחליף כמה שפחות פרטים כי כולם די חשובים.[/QUOTE]
ערכתי.
רשמתי לך בה"פ את חוות הדעת שלי :)
יאללה כולם עוד תגובות?
כמו תמיד-
מלך!!!!!!!!!!!!! :)
כמו תמיד-
תוווודהההה :)
ירד מנעוץ, תם הזמן הקצוב.
אני לא מבין, למה במשך כל השבוע הזה לא ניצלת את העובדה שהסיפור ננעץ, ופרסמת עוד משהו? חוץ מתגובה אחת, לא עשית כלום.
חבל.