[QUOTE=The Brain;1380088]איך להיפטר מבריונים - כל פעם כשמישהו בא להרביץ לך פשוט תגיד "הו לא, אל תכה אותי חזק מדי, זה עלול לגרום לי לזיקפה" ))))):[/QUOTE]
אבל כל בריון חולם לראות ילד בן 10 מושפל עם זקפה ):
Printable View
[QUOTE=The Brain;1380088]איך להיפטר מבריונים - כל פעם כשמישהו בא להרביץ לך פשוט תגיד "הו לא, אל תכה אותי חזק מדי, זה עלול לגרום לי לזיקפה" ))))):[/QUOTE]
אבל כל בריון חולם לראות ילד בן 10 מושפל עם זקפה ):
[QUOTE=Hit Man;1380085]אפשר לכתוב את זה בצורה של "יומנו של חנון"! אתה גאון! תן לי בבקשה כמה ביטויים שחוזרים על עצמם ביומן. אולי אשלב אותם בכתבה.[/QUOTE]
הבעיה ביומנו של חנון זה שהוא לא בן עשר...
ועם הלישאר במיטה-אפשר להגיד שאני הולך להחליף לבגדים של בית ספר בשירותים, לנעול את הדלת ולהמשיך לישון עם נייר טואלט בתור שמיכה
אתה יכול לעשות איך לשרוד מחנות קיץ...
"לידיעה כללית, אם שולחים אותך להביא מרכך מזרוני שטח,מטען סטיקלייטים, חוט wairless,או אבקת חשמל,תדע- אף אחד מהדברים האלה לא קיים."
[QUOTE=Hit Man;1380082]כמו מה?[/QUOTE]
האמת שזה קטעים מצחיקים יותר נכון. כמו למשל להעביר למישהו פתק שבו כתוב משהו מוזר ולעשות את זה בצורה שהמורה רואה. כשמורה לוקחת את זה היא רואה שכתוב שם למשל I'll be back.... וI expected you
נדב ופלאפי - אלה ילדים נורמלים בני 10, לא חולי מין כמוכם.
קלאדין - תתפלא, אבל את המתיחה הזו עושים גם לאנשים בגילאי 18 שלמדו אלקטרוניקה והם עדיין הולכים למחסן להביא אבקת חשמל. אני זוכר שעשינו את זה לאחד הצעירים. צחקנו כל כך חזק כשהוא חזר ואמר שאין להם את זה במחסן.
אייל - יש מצב שאתה מקליד לי את ה5 שורות הראשונות ביומן? שאדע איך זה מסופר?
[QUOTE=Hit Man;1380095]נדב ופלאפי - אלה ילדים נורמלים בני 10, לא חולי מין כמוכם.
קלאדין - תתפלא, אבל את המתיחה הזו עושים גם לאנשים בגילאי 18 שלמדו אלקטרוניקה והם עדיין הולכים למחסן להביא אבקת חשמל. אני זוכר שעשינו את זה לאחד הצעירים. צחקנו כל כך חזק כשהוא חזר ואמר שאין להם את זה במחסן.
אייל - יש מצב שאתה מקליד לי את ה5 שורות הראשונות ביומן? שאדע איך זה מסופר?[/QUOTE]
איזה יומן?
[QUOTE=Panties;1380090]אבל כל בריון חולם לראות ילד בן 10 מושפל עם זקפה ):[/QUOTE]
אה ):
[QUOTE=Hit Man;1380095]נדב ופלאפי - אלה ילדים נורמלים בני 10, לא חולי מין כמוכם.
אייל - יש מצב שאתה מקליד לי את ה5 שורות הראשונות ביומן? שאדע איך זה מסופר?[/QUOTE]
אז מה הם שווים
טעות. זה היה מכוון לעידו. התכוונתי ליומן של חנון.
[QUOTE=Hit Man;1380105]טעות. זה היה מכוון לעידו. התכוונתי ליומן של חנון.[/QUOTE]
אז מה אתה רצית להגיב לי? ויש ךלי את החדש ביותר אם אתה צריך
אז אשמח אם תוכל לכתוב לי בפרטי את חמשת השורות הראשונות שלו. זה יכול לעזור לי להבין המון איך כותבים לקהל בגילאים האלה.
[QUOTE=Hit Man;1380108]אז אשמח אם תוכל לכתוב לי בפרטי את חמשת השורות הראשונות שלו. זה יכול לעזור לי להבין המון איך כותבים לקהל בגילאים האלה.[/QUOTE]
באשכול?
בפרטי. זה לא נראה לי קשור לטופיק. זה גם נראה לי עובר על זכויות יוצרים חחחחח.
[QUOTE=Hit Man;1380044]בוא ננסה לכוון את זה בצורה אחרת, כי יש לי את הרושם שאתם יודעים מה מעסיק אתכם בחיים, אבל אולי אתם לא מספיק מנוסים כדי לדעת איך לנסח את זה. אז אני פשוט אבנה את השאלון הבא ותענו לי עליו וככה אדע לפי ההתנסויות האישיות שלכם מה הכי מטריד אתכם ולאיזה נושאים ילדים בגילאי 10 הכי מתחברים אליהם.
מה הגיל שלכם:
הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות בחיים:
השיעור הכי מעצבן בבית הספר:
השלימו - למה אף אחד לא מבין אותי כשאני רוצה ...
השלימו - החסרון עם מבוגרים הוא ש ...
השלימו - הדבר הכי טוב בלהיות בגיל שלי הוא ...
וסתם שאלה כללית: האם עדיין יש את הדבר הזה שנקרא "הערות ביומן", שהמורה מבקשת להחתים את ההורים על משהו שהיא כתבה להם? או שהדבר הזה חלף מן העולם?[/QUOTE]
[B]מה הגיל שלכם [/B]: 15
[B]הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות בחיים : [/B]לישון / מחשב
[B]השיעור הכי מעצבן בבית הספר :[/B] מתמטיקה -_-
[B]השלימו - למה אף אחד לא מבין אות[/B][B]י[/B] כשאני רוצה חצאת החוצה מהשיעור כדי לאוורר ת'ראש? :( (POOR DOR)
[B]השלימו - החסרון עם מבוגרים הוא [/B]שהם לא יכולים להבין את הדור שלנו. "בזמני לא היה אינטרנט ונהניתי מהחיים יותר ממך" קיצר, לא יכולים להבין את זה ):
[B]השלימו - הדבר הכי טוב בלהיות בגיל שלי[/B] הוא שהכל הרבה יותר קל. אנשים מתייחסים אליך בהרבה יותר רצינות והכל מתנהל בבגרות.
מה הגיל שלכם: 18
הדבר שאתם הכי אוהבים לעשות בחיים: סקס
השיעור הכי מעצבן בבית הספר: תנ"ך
השלימו - למה אף אחד לא מבין אותי כשאני רוצה לישון
השלימו - החסרון עם מבוגרים הוא שהם מנדנדים לי
השלימו - הדבר הכי טוב בלהיות בגיל שלי הוא אלכוהול מותר בחוק
[QUOTE=Hit Man;1380095]נדב [U][B]ופלאפי[/B][/U] - אלה ילדים נורמלים בני 10, לא חולי מין כמוכם.
[/QUOTE]
מה מה מה ):
מה אני קשור ):