-
שייד
כדי לגנות כסף וכו' אתה חייב להגיע לרמה 3. בגלל שלמדת מראש את היכולת ברגע שתגיע לרמה תוכל להשתמש בה
אתה יורד למטה והולך במהירות, חוטף ממגש כיכרות הלחם הגדול של הפונדק כיכר לחם ויוצא משם בלי להצליח לגנוב מטבעות. אתה אוכל לך ומתיישב על ספסל בקצה העיר, יש לך עוד למעלה מחצי שעה עד השעה שבא המלומד רוצה להיפגש איתכם.
סטיב
אתה יוצא מהחדר, שייד משיג אותך, וכשאתה יורד לקומה התחתונה אתה רואה את שייד יוצא מהפונדק עם כיכר לחם בידו, כשהאחראי על הפונדק נמצא בצד השני של הפונדק. אתה לא מייחס לזה חשיבות רבה והולך לחנות החיות, שריקה מכל אדם ונעולה. לא ברור לך איפה ריי נמצא, אבל הוא בהפסקה, זה בטוח. עברו כעשר דקות מאז שיצאת מהפונדק
ליאו
אתה צורח ומרים את ידיך קדימה, מדקלם במהירות את מילות הקסם ויורה קליע קטן לכיוון המורה. אפילו בלי להביט עליך, הוא מרים את ידו ואומר במהירות כמה מילים לא ברורות, ומגן מקיף אותו, בולם את הקליע שלך. הוא אומר "אתה עלוב, בדיוק כמו המורה שלך. אם אתה לא רוצה למות, לך, עכשיו. אני לא סובל חוסר משמעת. קוסם אמיתי צריך לשלוט ברגשות שלו ולהיות ממושמע. עכשיו לך מפה, ואל תחזור עד שתלמד לשלוט בעצמך ולהתמודד עם האמת שהמאסטר שלך הוא לא יותר ממכשף זוטר וחלש. חלק מהתלמידים שלי יותר חזקים ממנו." בקול מאיים ומפחיד, קר וחסר רגש. המגן נעלם ולאט לאט לאוויר, כשכל הקוסמים המתלמדים חוזרים לעבוד, והוא חוזר לעזור לילד הקטן שהוא עזר לו קודם לכן
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Apr 1 2010, 10:09 PM
[b]
ליאו
אתה צורח ומרים את ידיך קדימה, מדקלם במהירות את מילות הקסם ויורה קליע קטן לכיוון המורה. אפילו בלי להביט עליך, הוא מרים את ידו ואומר במהירות כמה מילים לא ברורות, ומגן מקיף אותו, בולם את הקליע שלך. הוא אומר "אתה עלוב, בדיוק כמו המורה שלך. אם אתה לא רוצה למות, לך, עכשיו. אני לא סובל חוסר משמעת. קוסם אמיתי צריך לשלוט ברגשות שלו ולהיות ממושמע. עכשיו לך מפה, ואל תחזור עד שתלמד לשלוט בעצמך ולהתמודד עם האמת שהמאסטר שלך הוא לא יותר ממכשף זוטר וחלש. חלק מהתלמידים שלי יותר חזקים ממנו." בקול מאיים ומפחיד, קר וחסר רגש. המגן נעלם ולאט לאט לאוויר, כשכל הקוסמים המתלמדים חוזרים לעבוד, והוא חוזר לעזור לילד הקטן שהוא עזר לו קודם לכן [/b][/quote]
'הלוואי, הלוואי שהוא באמת היה מכיר בסם, ויודע שהוא לא סתם חייל זוטר!' אחשוב לעצמי ואשתדל לשמור על איפוק.
'סם אם אתה שם רואה אותי עכשיו, תתן לו סימן שאתה היית מכשף דגול ולא סתם חייל זוטר' אחשוב בזעם ואלך משם מבואס וחסר אונים.
-
[b] סטיב
אתה יוצא מהחדר, שייד משיג אותך, וכשאתה יורד לקומה התחתונה אתה רואה את שייד יוצא מהפונדק עם כיכר לחם בידו, כשהאחראי על הפונדק נמצא בצד השני של הפונדק. אתה לא מייחס לזה חשיבות רבה והולך לחנות החיות, שריקה מכל אדם ונעולה. לא ברור לך איפה ריי נמצא, אבל הוא בהפסקה, זה בטוח. עברו כעשר דקות מאז שיצאת מהפונדק
[/b][/quote]
'נעול ?' אחשוב לעצמי במוזריות
'אוקיי.. אחזור לפונדק'
ואלך מיד אל הפונדק , שם אולי אמצא משהו מעניין .
אבדוק כמה כסף יש בכיסי .
-
[b] שייד
כדי לגנות כסף וכו' אתה חייב להגיע לרמה 3. בגלל שלמדת מראש את היכולת ברגע שתגיע לרמה תוכל להשתמש בה
אתה יורד למטה והולך במהירות, חוטף ממגש כיכרות הלחם הגדול של הפונדק כיכר לחם ויוצא משם בלי להצליח לגנוב מטבעות. אתה אוכל לך ומתיישב על ספסל בקצה העיר, יש לך עוד למעלה מחצי שעה עד השעה שבא המלומד רוצה להיפגש איתכם. [/b][/quote]
*אז מה אני כן יכול לעשות ברמה 1? *
אלך לחפש בכפר במהירות פושע קטן או נוכל שאוכל אולי להרוג ולגזול את רכושו
-
שייד
בדף הראשי יש פירוט של היכולות לפי רמות וגם בדף הדמות שלך.
אתה יכול להסתתר ולהכות מן הצללים מכת פתע יותר חזקה.
ואיפה אתה מחפש (בתוך העיר, מחוץ לעיר)? זה משפיע על התוצאות.
סטיב
את הכסף אתה יכול לראות בעמוד הראשי, אמרתי לך כמה כסף יש לך בתחילת המשחק.
אתה מסתובב ומתחיל ללכת, ולפתע נתקל במשהו ונופל על הריצפה. כשאתה מביט למעלה ומנסה להבין מה קורה, אתה רואה את ריי מביט בך מבולבל. הוא שואל אותך "סטיב, מה אתה עושה פה? אתה לא אמור להיות בפונדק עכשיו? עזבתי את החנות כדי לחפש אותך וכל מה שמצאתי זה בעלים שניסה לגרום לי לקנות משהו ואיזה מלומד מוזר."
ליאו
אתה מסתובב והולך כשזעם רב מציף את גופך, בקושי מצליח למנוע מעצמך לתקוף את המורה שוב. אתה יורד למטה ויוצא מהמבנה זועם בלי רצון לעשות שום דבר ומביט בשמיים, מתחיל לרדת הערב לאט לאט. אחרי כרבע שעה כל התלמידים, לוחמים וקוסמים, עוזבים את המבנה והולכים הביתה, ואתה מניח שרק המורים נשארו בפנים.
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Apr 2 2010, 08:29 AM
[b]
ליאו
אתה מסתובב והולך כשזעם רב מציף את גופך, בקושי מצליח למנוע מעצמך לתקוף את המורה שוב. אתה יורד למטה ויוצא מהמבנה זועם בלי רצון לעשות שום דבר ומביט בשמיים, מתחיל לרדת הערב לאט לאט. אחרי כרבע שעה כל התלמידים, לוחמים וקוסמים, עוזבים את המבנה והולכים הביתה, ואתה מניח שרק המורים נשארו בפנים. [/b][/quote]
'עכשיו מה?' אחשוב לעצמי מבואס, "זה היה יום גרוע" אמלמל ואלך אל בקתתו של סם שהשאיר לי לפני שמת.
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Mar 30 2010, 10:36 PM
[b]
ברנדון וומפייר
עדיין לא כתבת שיטת לחימה.
עד שלא תבחר אחת אתה לא יכול להתחיל לשחק [/b][/quote]
מטה אבן,אגב אין סיכוי שההכי מהיר תוקף פעמיים בזמן שההכי איטי תוקף פעם אחת נכון?
-
[b] סטיב
את הכסף אתה יכול לראות בעמוד הראשי, אמרתי לך כמה כסף יש לך בתחילת המשחק.
אתה מסתובב ומתחיל ללכת, ולפתע נתקל במשהו ונופל על הריצפה. כשאתה מביט למעלה ומנסה להבין מה קורה, אתה רואה את ריי מביט בך מבולבל. הוא שואל אותך "סטיב, מה אתה עושה פה? אתה לא אמור להיות בפונדק עכשיו? עזבתי את החנות כדי לחפש אותך וכל מה שמצאתי זה בעלים שניסה לגרום לי לקנות משהו ואיזה מלומד מוזר."
[/b][/quote]
"היי ריי , כל מה שחיפשתי שם היא רק שתייה קלה של הפסקת צהריים ..
אני מצטער שהיית צריך לעזוב את החנות כדי לחפש אותי חזרתי בשביל לעבוד..
תרצה שנחזור לחנות או שגם אתה צריך קצת מנוחה ?"
אשאל אותו בנימוס מבלי להיזכר שוב במלומד .
-
[b] שייד
בדף הראשי יש פירוט של היכולות לפי רמות וגם בדף הדמות שלך.
אתה יכול להסתתר ולהכות מן הצללים מכת פתע יותר חזקה.
ואיפה אתה מחפש (בתוך העיר, מחוץ לעיר)? זה משפיע על התוצאות.
[/b][/quote]
התכוונתי לבתוך העיר
וקראתי אני מעודכן בקשר ליכולות
-
סטיב
"סגרנו את החנות לחצי שעה. היא תיפתח בערך בעוד רבע שעה, ותישאר פתוחה לפחות שלוש שעות. אין לך בעיה לעבוד בשעות האלה, נכון? מה כבר יהיה לך לעשות?" כשהוא מגיע לחלק הזה הוא מתחיל לצחוק, ואז הוא נרגע ואומר "בוא נלך לפונדק עכשיו, נשתה על חשבוני." הוא מסתובב ומתחיל ללכת לכיוון הפונדק.
שייד
אתה מטייל בכל העיר ומחפש אנשים חלשים לשדוד, אבל אין שם אף אחד. אין שם אנשים מנוסים בלחימה שהם לא לוחמים או קוסמים שיודעים יותר ממוריהם. אין בעיר אפילו לא גנב אחד, ואין מלומד אחד שבאמת מבזבז את זמנו בעיר חוץ מהמלומד הזקן שפגשת בפונדק.
ברנדון ומפייר
תלוי באיזה מטות משתמשים, גם בתוך שיטת לחימה יש נשקים שונים בעלי כוחות שונים.
ותקרא את מה שקרה לליאו. אתה יודע על כל מה שקרה בתוך השיעור של הקוסמים
אחרי עוד שיעור מוצלח בקסם אתה נפגש עם חבריך מחוץ למבנה, ורואה את הקוסם המטורף בחוץ. אתה אפילו לא מתייחס אליו, מאמין שעד מחר הוא כבר ימות, כשאתה רואה אותו מתרחק לאט לאט. למרות שיש לך עליך רק את החליפה שלך והמטה שלך, אתה יודע שבעיה של השגת ציוד טוב אין לך, ושברגע שתגמור את הלימודים שהוריך מממנים תוכל להשיג נשק הרבה יותר טוב. מתחיל להיות יחסית מאוחר ואתה וחבריו חושבים מה לעשות בזמן המועט שנשאר לכם.
ליאו
אתה הולך לעצמך, כועס מאוד ומאוכזב מהיום הנוראי אל כיוון הביקטה. כשאתה מנסה לפתוח את הדלת אתה לא מצליח. עליו חרוט "רכוש המלך" ובחלק מהמקומות זה גם פרץ פנימה, ודרך החורים אתה רואה שהביקטה ריקה. לפני שאתה מספיק לומר משהו אתה שומע מאחוריך קול "כבר שנתיים שלא שולמו המיסים של בעלי הביקטה הזו. עכשיו שלמלך אין שום דאגות, הוא מחסל את מי שלא שילם מיסים. אם זה הבית שלך, כדי לך לברוח, ומהר.
אתה מביט לכל כיוון אבל לא מוצא את מי שדיבר איתך. הקול אומר "תגיד תודה שבאתי לומר לך את זה. אהה וכן, את הספר הקטן שהיה מונח על השולחן שם, אני לקחתי." ואתה שומע צעדים, אבל לא רואה את האדם שמדבר. אתה בטוח שהוא מדבר אליך, ורק אתה שומע אותו, ככה שהוא קרוב, אבל אין לך מושג מי מדבר או איפה הוא. אתה רק יודע שהיום הזה נעשה יותר ויותר נורא ככל שהזמן עובר
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Apr 2 2010, 09:39 PM
[b]
ליאו
אתה הולך לעצמך, כועס מאוד ומאוכזב מהיום הנוראי אל כיוון הביקטה. כשאתה מנסה לפתוח את הדלת אתה לא מצליח. עליו חרוט "רכוש המלך" ובחלק מהמקומות זה גם פרץ פנימה, ודרך החורים אתה רואה שהביקטה ריקה. לפני שאתה מספיק לומר משהו אתה שומע מאחוריך קול "כבר שנתיים שלא שולמו המיסים של בעלי הביקטה הזו. עכשיו שלמלך אין שום דאגות, הוא מחסל את מי שלא שילם מיסים. אם זה הבית שלך, כדי לך לברוח, ומהר.
אתה מביט לכל כיוון אבל לא מוצא את מי שדיבר איתך. הקול אומר "תגיד תודה שבאתי לומר לך את זה. אהה וכן, את הספר הקטן שהיה מונח על השולחן שם, אני לקחתי." ואתה שומע צעדים, אבל לא רואה את האדם שמדבר. אתה בטוח שהוא מדבר אליך, ורק אתה שומע אותו, ככה שהוא קרוב, אבל אין לך מושג מי מדבר או איפה הוא. אתה רק יודע שהיום הזה נעשה יותר ויותר נורא ככל שהזמן עובר [/b][/quote]
"אבל הוא היה שייך לסם!" אומר.
"עכשיו איך אלמד כשפים?!" אשאל את הקול ואתקדם מעט כדי שלא יחשבו שאני שייך לביקטה.
-
[b] שייד
אתה מטייל בכל העיר ומחפש אנשים חלשים לשדוד, אבל אין שם אף אחד. אין שם אנשים מנוסים בלחימה שהם לא לוחמים או קוסמים שיודעים יותר ממוריהם. אין בעיר אפילו לא גנב אחד, ואין מלומד אחד שבאמת מבזבז את זמנו בעיר חוץ מהמלומד הזקן שפגשת בפונדק. [/b][/quote]
"כנראה שהמזל לא עימי היום.." אמלמל בתחושה של תבוסה
ואחזור לפונדק כדי לשבת שם ולהמתין עד למועד הפגישה עם המלומד
-
[b] ברנדון ומפייר
תלוי באיזה מטות משתמשים, גם בתוך שיטת לחימה יש נשקים שונים בעלי כוחות שונים.
ותקרא את מה שקרה לליאו. אתה יודע על כל מה שקרה בתוך השיעור של הקוסמים
אחרי עוד שיעור מוצלח בקסם אתה נפגש עם חבריך מחוץ למבנה, ורואה את הקוסם המטורף בחוץ. אתה אפילו לא מתייחס אליו, מאמין שעד מחר הוא כבר ימות, כשאתה רואה אותו מתרחק לאט לאט. למרות שיש לך עליך רק את החליפה שלך והמטה שלך, אתה יודע שבעיה של השגת ציוד טוב אין לך, ושברגע שתגמור את הלימודים שהוריך מממנים תוכל להשיג נשק הרבה יותר טוב. מתחיל להיות יחסית מאוחר ואתה וחבריו חושבים מה לעשות בזמן המועט שנשאר לכם.
[/b][/quote]
אני וארבעת החברים שציינתי ברקע?או החברים שלי משיעור הקוסמים?
~~~
"אני ממליץ שנתאמן קצת,או שיש למישהו רעיון אחר?"אציע ואחכה לתשובות.
-
כולם
עידכון חדש של המשחק יוצא כעט עם איזור חדש שאפשר לבקר בו! בעל הפונדק בכפר ניקישי יפתח את הפונדק אם רק תבקשו יפה!
ברנדון וומפייר
מהרקע. ואת כל המידע שלא נתת ברקע אני משלים עכשיו
_____
ברנדה אומרת "להתאמן זה לא הכל בחיים. מה קרה לך? צריך גם להנות קצת, לא רק להתאמן, להתאמן, להתאמן. אני יודעת שההורים שלך מפעילים עליך לחץ רב אבל תזכור, אתה היחיד שיש לו הורים שיפעילו עליו לחץ. במקום להתייחס אליהם תתחיל לחשוב על להנות קצת, אתה יודע, אנחנו בסה"כ בני 17." סינטיה וסטיב מהנהנים את ראשם בהסכמה, נראה שהם לא רוצים להתאמן עכשיו.
שייד
אתה מתקדם חזרה לכיוון הפונדק ונכנס לשם, הכל חשוך. הנר במרכז הפונדק לא דולק ואין עוד נרות.
בעל הפונדק צועק "הנר הדפוק הזה. מירה, תביאי לי אבן צור ועוד שמן!" לאחר כמה רגעים נדלק אור, והמלומד עומד, מחזיק כד שמן קטן מזכוכית, בוער. הוא ניגש לכיוון הבר ומאיר על האיזור שם, עוזר בכך למירה למצוא שמן ואבן צור. היא מגישה אותם לבעל הפונדק שעומד על שולחן במרכז החדר, והמלומד עולה גם הוא. בעל הפונדק שופך את השמן לתוך המנורה והמלומד מדליק אותו בעזרת כד השמן, ואז שניהם יורדים והפונדק חוזר לפעילותו הרגילה. המלומד חוזר למקומו ומדבר עם קוסם ולוחם, והלוחם הוא לא מי שפגשת קודם לכן. נראה שהוא מנסה לגייס עוד עזרה.
ליאו
אתה זז אחורה ואומר את זה, ולא שומע תגובה. כל האנשים מביטים עליך בפחד וחשש, ומהבעת פניהם נראה שהם חושבים שאתה מטורף. אחד מהם קורא לשומר, ואתה מתחיל לברוח לחוץ עד שאתה יוצא מהעיר. אין אף אחד מחוץ לעיר בגלל השעה המאוחרת, זאבים לרוב יוצאים עכשיו לציד. אין לך שום דבר לעשות, אתה לא יכול לחזור לעיר עכשיו, ואתה גם לא יכול לישון בגלל שאם תישן הזאבים ימצאו אותך ויאכלו אותך במהירות.
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Apr 4 2010, 01:49 PM
[b]
ליאו
אתה זז אחורה ואומר את זה, ולא שומע תגובה. כל האנשים מביטים עליך בפחד וחשש, ומהבעת פניהם נראה שהם חושבים שאתה מטורף. אחד מהם קורא לשומר, ואתה מתחיל לברוח לחוץ עד שאתה יוצא מהעיר. אין אף אחד מחוץ לעיר בגלל השעה המאוחרת, זאבים לרוב יוצאים עכשיו לציד. אין לך שום דבר לעשות, אתה לא יכול לחזור לעיר עכשיו, ואתה גם לא יכול לישון בגלל שאם תישן הזאבים ימצאו אותך ויאכלו אותך במהירות. [/b][/quote]
XD איזה מזל ביש רק אל תמשיך לי אותו D:
~~~~~~~~~
"אוף איזה יום גרועף, נותר לי לקוות רק לניסים" אומר ואשתדל שלא להירדם.
-
[b]
ברנדון וומפייר
מהרקע. ואת כל המידע שלא נתת ברקע אני משלים עכשיו
_____
ברנדה אומרת "להתאמן זה לא הכל בחיים. מה קרה לך? צריך גם להנות קצת, לא רק להתאמן, להתאמן, להתאמן. אני יודעת שההורים שלך מפעילים עליך לחץ רב אבל תזכור, אתה היחיד שיש לו הורים שיפעילו עליו לחץ. במקום להתייחס אליהם תתחיל לחשוב על להנות קצת, אתה יודע, אנחנו בסה"כ בני 17." סינטיה וסטיב מהנהנים את ראשם בהסכמה, נראה שהם לא רוצים להתאמן עכשיו.
[/b][/quote]
שלושתם יתומים?תשלים לי מה שלא רשמתי ברקע כאן כי זה מוזר לשאול אותם אני הרי חבר שלהם XD
~~~
"אז בואו נהנה!" אומר ואחכה ליראות מהם יציעו.
-
[b] סטיב
"סגרנו את החנות לחצי שעה. היא תיפתח בערך בעוד רבע שעה, ותישאר פתוחה לפחות שלוש שעות. אין לך בעיה לעבוד בשעות האלה, נכון? מה כבר יהיה לך לעשות?" כשהוא מגיע לחלק הזה הוא מתחיל לצחוק, ואז הוא נרגע ואומר "בוא נלך לפונדק עכשיו, נשתה על חשבוני." הוא מסתובב ומתחיל ללכת לכיוון הפונדק.
[/b][/quote]
"ריי.. אני לא חושב שאעבוד שלוש שעות , קבעתי לצאת עם בחורה..
אודיע לך בידיוק מתי אעדר" אני אומר לו והולך איתו לפונדק מבלי לסרב .
'אני מקווה שהאיש הזה עוד שם'
-
סטיב
הוא עוצר לרגע בהפתעה ואומר "קבעת עם בחורה? כל הכל סטיב, סוף סוף. אתה חייב להכיר לי אותה" ומביט עליך במבט סקרן. הוא ממשיך "קדימה, ספר לי קצת על החברה שלך"
ברנדון ומפייר
אני לא עורך רקע של אנשים. והם יתומים שאתה מכיר וההורים שלך לא, זה הכל.
אחרי כמה שניות סינטיה אומרת בזעם "מה עבר לך בראש סטיב? אתה יודע שברנדון לא יכול לעזוב את הלימודים שלו ואת החיים הטובים שלו עם כסף ומשרתים לטובת הרפתקאות עלובות. הוא צריך להישאר כאן. אנחנו נלך בלעדיו מאוחר יותר. עכשיו צריך לעושת משהו אחר."
ליאו
אתה לא עושה כלום בלילה? להישאר במקום זה גרוע כמעט כמו לישון. בבקשה תגיד מה אתה עושה, כי אם אתה לא עושה כלום אתה תירדם, מין הסתם.
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Apr 4 2010, 08:40 PM
[b]
ליאו
אתה לא עושה כלום בלילה? להישאר במקום זה גרוע כמעט כמו לישון. בבקשה תגיד מה אתה עושה, כי אם אתה לא עושה כלום אתה תירדם, מין הסתם. [/b][/quote]
אחפש ענפים ועלים, אנסה להקים לי סוג של מחנה, או אוהל שכזה.
-
[quote][b]סטיב
הוא עוצר לרגע בהפתעה ואומר "קבעת עם בחורה? כל הכל סטיב, סוף סוף. אתה חייב להכיר לי אותה" ומביט עליך במבט סקרן. הוא ממשיך "קדימה, ספר לי קצת על החברה שלך"[/b][/quote]
"אני מצטער אחי , שיקרתי לך ." אגיד לו ואעצור אותו במקום .
"אני לא נפגש עם בחורה , אני נפגש עם בחור מלומד שמתכוון שאני יילחם כדי להוציא אוצר ממערה מסתורית , אני רוצה לעזור לו כדי שיהיה לי ולך מספיק כסף כדי ללמוד לחימה , כמו שחלמנו על זה .."
אגיד בחיוך , אך מושפל .
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Apr 4 2010, 08:40 PM
[b]
ברנדון ומפייר
אני לא עורך רקע של אנשים. והם יתומים שאתה מכיר וההורים שלך לא, זה הכל.
אחרי כמה שניות סינטיה אומרת בזעם "מה עבר לך בראש סטיב? אתה יודע שברנדון לא יכול לעזוב את הלימודים שלו ואת החיים הטובים שלו עם כסף ומשרתים לטובת הרפתקאות עלובות. הוא צריך להישאר כאן. אנחנו נלך בלעדיו מאוחר יותר. עכשיו צריך לעושת משהו אחר."
[/b][/quote]
"את באמת חושבת שאני לא מסוגל לבוא איתכם לשם?!" אומר בזעם וקצת בזלזול.
"אז קדימה בואו נלך לשם!"אומר.
-
[b]
שייד
אתה מתקדם חזרה לכיוון הפונדק ונכנס לשם, הכל חשוך. הנר במרכז הפונדק לא דולק ואין עוד נרות.
בעל הפונדק צועק "הנר הדפוק הזה. מירה, תביאי לי אבן צור ועוד שמן!" לאחר כמה רגעים נדלק אור, והמלומד עומד, מחזיק כד שמן קטן מזכוכית, בוער. הוא ניגש לכיוון הבר ומאיר על האיזור שם, עוזר בכך למירה למצוא שמן ואבן צור. היא מגישה אותם לבעל הפונדק שעומד על שולחן במרכז החדר, והמלומד עולה גם הוא. בעל הפונדק שופך את השמן לתוך המנורה והמלומד מדליק אותו בעזרת כד השמן, ואז שניהם יורדים והפונדק חוזר לפעילותו הרגילה. המלומד חוזר למקומו ומדבר עם קוסם ולוחם, והלוחם הוא לא מי שפגשת קודם לכן. נראה שהוא מנסה לגייס עוד עזרה.
[/b][/quote]
'לא סומך עליי שאני מספיק...' אחשוב לעצמי ואלך אל הבר ממש ליד המלומד והאנשים איתם הוא מדבר כעת
"אני מבין שאתה צריך עזרה בצורה נואשת, אבל לפנות לכל אדם עם חרב שעובר מולך זה קצת עצוב" אומר למלומד, אנסה לעורר את זעמו של הלוחם
-
שייד
המלומד אומר "אתה כנראה לא מבין. זה לא שאני נואש לעזרה, זה שאני רוצה להגיע לקבר. אתה לא הבנת איזה כוח נמצא שם. עכשיו, בבקשה לך, יש לך עוד איזו רבע שעה." וחוזר לדבר עם שני האנשים. הלוחם גדול מאוד ומנופח, ובאותו זמן שלוו מאוד. הקוסם בערך בגודל שלך כשהיית בן 15, מחזיק מטה עץ פשוט ומביט בך בעיניו הכחולות הבוהקות. שיערו הגינגי קצר מאוד ומפוזר, אבל מבטו ממוקד ומעביר אימה.
ברנדון ומפייר
"מה?" שלושתם אומרים בהפתעה. ברנדה אומרת "נראה לך שההורים שלך יתנו לך לפספס לימודים? אם תאחר בדקה הם בטח יענישו אותך ובגדול, אתה יודע כמה הם קפדנים איך תצא להרפתקאה בכפר ניקישי?"
החושך מתחיל לרדת, ואתה מבין שאם לא תחזור בקרוב, ההורים שלך עלולים לכעוס.
סטיב
"מה? שיקרת לי, ועוד על כזה דבר? אתה לא יכול לצאת לאיזו משימה דפוקה עכשיו. אתה יודע שבעוד חודש יגיעו הנה שומרים של המלך ויקנו הרבה חיות, מהמסוכנות והלוחמניות יותר שלנו, ואז יהיה לנו מספיק כסף כדי להתאמן. אני צריך עזרה בחנות. אם זה ממש חשוב לך תצא, אבל תזכור שזה מסוכן כי אתה לא מיומן ובקושי שולט במיומנויות הבסיסיות ביותר, וחרב עץ זה לא כזה נשק טוב."
ליאו
בנוגע למזל הרע, הוא רק בשבילך. תאמין לי. ועכשיו בעיקר קורה מה שיקרה לכל מי שיתקע במצב שלך
אתה מוצא רק מעט עלים וענפים שנשברים ברגע שאתה נוגע בהם, כל המקום מלא באבנים ואין שום שטח ישר. אתה תצטרך להגיע למקום שאפשר לישון בו בצורה יותר בטוחה, מקום שמוגן גם בלילה. אתה זוכר שסם דיבר על מקום בטוח באמצע הדרך הגדולה, משהו גדול, משהו הדרך, שאם תגיע לשם תוכל לנוח שם. אבל אתה גם יודע שזה יקח לך לפחות חצי שעה
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Apr 4 2010, 10:40 PM
[b]
ליאו
בנוגע למזל הרע, הוא רק בשבילך. תאמין לי. ועכשיו בעיקר קורה מה שיקרה לכל מי שיתקע במצב שלך
אתה מוצא רק מעט עלים וענפים שנשברים ברגע שאתה נוגע בהם, כל המקום מלא באבנים ואין שום שטח ישר. אתה תצטרך להגיע למקום שאפשר לישון בו בצורה יותר בטוחה, מקום שמוגן גם בלילה. אתה זוכר שסם דיבר על מקום בטוח באמצע הדרך הגדולה, משהו גדול, משהו הדרך, שאם תגיע לשם תוכל לנוח שם. אבל אתה גם יודע שזה יקח לך לפחות חצי שעה [/b][/quote]
ok
~~~
"וואו איזה מזל שהיה לי אז את סם" אמלמל לעצמי.
אנסה להיזכר בהדרכותיו איך להגיע למקום ואנהג לפיהן, למרות העובדה שזה ייקח לי זמן רב.
-
[b] ברנדון ומפייר
"מה?" שלושתם אומרים בהפתעה. ברנדה אומרת "נראה לך שההורים שלך יתנו לך לפספס לימודים? אם תאחר בדקה הם בטח יענישו אותך ובגדול, אתה יודע כמה הם קפדנים איך תצא להרפתקאה בכפר ניקישי?"
החושך מתחיל לרדת, ואתה מבין שאם לא תחזור בקרוב, ההורים שלך עלולים לכעוס.
[/b][/quote]
'לאזעאל מה אני אעשה עכשיו?' אחשוב לי בעצבים.
"מה דעתכם שמחר אחרי הלימודים נצא להרפתקאה ההיא?"אומר להם.
"ואל תדאגו לי אני כבר אסתדר,אבל עדיף שמחר בסוף הלימודים נצא לשם ישר"אוסיף.
-
ברנדון ומפייר
כולם מהנהנים בראשם להסכמה, ואז אתה רץ הביתה במהירות.
אתה מגיע לבית שלך, והוא ריק. משרת אחד פותח לך את הדלת ואז בורח החוצה במהירות, נראה כאילו הוא אפילו לא התכוון לפגוש אותך. הוא אומר לך לברוח ונעלם במהירות, לחוץ במיוחד. הבית עצמו ריק לגמרי, ככה זה נראב במבט מבחוץ. אין אפילו נר אחד דולק בבית, ובגלל שחשוך בחוץ אין אור.
ליאו
הוא לא הדריך אותך איך להגיע למקום. הוא רק סיפר לך על מקום בטוח שנמצא בדיוק במרכז הדרך הגדולה, שאתה עומד עליה עכשיו. הדרך היא שביל אחד ארוך מאוד ורחב מאוד.
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Apr 5 2010, 10:04 AM
[b]
ליאו
הוא לא הדריך אותך איך להגיע למקום. הוא רק סיפר לך על מקום בטוח שנמצא בדיוק במרכז הדרך הגדולה, שאתה עומד עליה עכשיו. הדרך היא שביל אחד ארוך מאוד ורחב מאוד. [/b][/quote]
אם כך לאט לאט, ובזהירות רבה אמשיך להתקדם לאורך השביל בתקווה גדולה שאמצא את המקום המוגן הזה שסם סיפר לי עליו.
-
אני מקווה שעוד אפשר להירשם.
שם בפורום-Gil0
שם דמות- דראק "הקמצן" ג'קסון
מין-זכר
גיל-21
רקע-
דראק נולד ב'כפר הברברים' כפי שכינו תושבי הכפר ניקישי את הכפר ההוא. כפר שהוא בעצם שכונת עוני אחת ענקית צמודה לכפר ניקישי. למזלו של דראק, הוא נולד למשפחה במעמד יחסית גבוה לשאר המשפחות בשכונה, מה שהוביל לקנאה שהתפתחה לשנאה של ממש של הילדים האחרים בשכונה כלפיו.
מסיבה זאת לדראק מעולם לא היו חברים. אבל זה גם לא היה משנה לו, כי דראק ממילא לא רצה חברים וחשב שחברות היא חולשה. הסיבה לכך היא שאביו, כאמור ה"עשיר" השכונתי, היה צריך לשמור על כספו מפני הגנבות המרובות בשכונה. לאט לאט נוצר מצב בו משפחתו של דראק החלה להתרחק מיתר האנשים בשכונה מפחד הגניבות והחלה לשמור על כספה ככל יכולתה. במילים אחרות- קמצנות.
ועל רקע הערכים החינוכיים הללו גדל דראק.
דראק גדל להיות קמצן שמאמין במוטו מיוחד: "הכסף הוא הדבר החשוב בעולם-שמור עליו ותעשה הכל כדי להגדיל את כמותו". כפי שניתן להבין מהמוטו דראק שומר על כל פיסת זהב שיש לו ועל מנת להגדיל את כמותה הוא החל באופן טבעי לפתח מיומנויות גניבה. למעשה, הוא ממש התחיל להיות טוב בזה וגם התחיל לאהוב את הרעיון של השגת כסף ללא שום עבודה-והחליט שזה יהיה עיסוקו בעתיד.
היות שכך, החליט דראק להצטרף לכנופיית גנבים מקצועית. הקבוצה כללה ארבעה גנבים-ג'ון "הרוצח", אדוארד "השודד", מריה "היפה" ודארק עצמו, שתי 'ביריונים'- רקס "הצעיר" ודוק "הגדול" לאיומים על כנופיות יריבות, קוסם אחד-"המוח ששמו לא נודע" להגנה על החבורה, ומנהיג אחד-אקס "המרושע" שהיה גנב אנונימי למחצה(יש אנשים ששמעו עליו, אבל לא כולם) בעקבות מספר מעשי שוד שיוחסו לו.
בכנופיה הזאת, הפך דראק לגנב אמיתי וקיבל את הפגיון ורובה-הקשת הראשונים שלו אחרי תקופת "הכשרה" של שבוע. במהרה הגדיל דראק את הונו על ידי מעשי שוד רבים.
בכנופיה עצמה לא היו הרבה חברויות, כולם היו שותפים שעובדים ביחד רק בשביל להשיג כסף. לפחות כך היה עד שהצטרפה מריה. מריה שהייתה חברותית יותר לא אהבה את הניכור שיש בין חברי הקבוצה. ולכן היא נדנדה לאקס עד שאקס הכריז יום אחד שכולם יגורו באותו הבית ויהיו יותר חברותיים אחד כלפי השני. דראק עצמו חשב שכל העניין מטופש, אבל בגלל שמריה הייתה גנבת טובה והוא נאמן לאקס באותו הזמן הוא עבר על זה בשתיקה.
דראק לא שם לב איך הזמן עובר והתחיל לעשות את הדבר שחשב בעבר שהוא טיפשי- התחבר על חברי הכנופייה. בעיקר הוא התחבר עם דוק, אדוארד, אקס ומריה(שכולם היו חברים שלה). הייתה זו תקופה זוהרת בחייו של דראק והוא נהנה ממנה מאוד. אבל, דברים טובים כמעט אף פעם נמשכים לאורך זמן.
יום אחד, אחרי שוד גדול שהלך בצורה חלקה להפליא נעלם אקס, המנהיג של החבורה. כעבור מספר שעות נודע הדבר- הצליחו ללכוד אותו. דראק לא חשב פעמיים ויחד עם אדוארד, מריה ודוק פרש מהכנופיה והקים יחד איתם כנופיה חדשה בראשו של אדוארד.
החיים המשיכו במסלולם, אך לא עבר זמן רב ופרצה תגרה על השלל. דראק ודוק גילו שאדוארד גונב מהשלל הקבוצתי לתועלתו האישית. דבר שהכעיס אותם יותר זה שהם גילו שאדוארד מאוהב במריה ואף השתמש בחלק מהכסף כדי לקנות לה מתנות. למרות שמריה גם כעסה כשגילתה מאיפה הכסף למתנות דראק ודוק ראו גם בה אשמה בפשע ונפגעו עד עמקי נשמתם. באותו הלילה החליטו דראק ודוק לכרות ברית דמים שהם יסמכו רק זה על זה והסכימו שלא ניתן להתחבר עם אף אחד אחר כי כל השאר יבגדו בך.
דראק ודוק הקימו שותפות בניהם- דראק גונב בזמן שדוק מאיים או מושך תשומת לב. העסקים היו מעולים והחיבור בין דראק לדוק היה מדהים. אך אז, דוק מת כתוצאה ממחלה.
דראק הרגיש עצב וכעס. בזמן שקבר את דוק הוא הבין שאי אפשר לסמוך על אף אחד, חוץ מעל עצמך. הוא הבין שחברות ואהבה הם חולשות. ותפיסת עולמו חזרה להיות כפי שהייתה בהתחלה.
מאז, דראק חיי על מעשי שוד פה ושם (ולעיתים מצרף לשוד את מריה ואדוארד מהכנופיה הישנה, שלהם סלח אך לא התחבר מחדש. אבל לא יותר מדי. כי יותר שותפים זה פחות כסף לעצמך) ובזמן האחרון גם מתפקד כמחסל חשבונות וכהרפתקן.
ועדיין, אחרי הכל- דראק מאמין במשפט האחד, שנתן לו את הכינוי "הקמצן":"הכסף הוא הדבר החשוב בעולם-שמור עליו ותעשה הכל כדי להגדיל את כמותו".
נטייה- נייטרלי (עם נטייה לרוע)
מקצוע בסיס- גנב
שיטת לחימה- פגיון ורובה קשת
הערות- נחיה ונראה. יכולתי לחפור יותר ברקע, פשוט אין לי זמן עכשיו.
עריכה:
התכונות כפי שביקשת-
כוח- 1
זריזות- 6
סיבולת- 0
חוכמה- 1
כריזמה- 0
-
דראק
תמיד יש מקום פנוי במשחק הזה, ואני רציני.
בכל מקרה בנוגע לרקע.
אין דבר כזה קסם שחור בממלכת ריקושי, לפחות לא בתקופה הזו של המשחק.
המלך הוא היחיד שנותן פרסים על ראש של אדם, והוא יתן פרס רק על ראש של אדם שמפריע לו, לא על ראש של מישהו שמבצע מעשי גנבה בכפר ניקישי. יכול להיות שאנשים רוצים לתפוס אותך, אבל לא יותר מזה.
הגנב הנודע היחיד בכפר ניקישי, והגנב היחיד שיש לו ניסיון רציני ורמה גבוהה הוא הגנב שמטייל במקום לא ידוע בכפר. הוא לא נתפס.
אני יודע שזה די מגביל, אבל יש עלילה ארוכה שעוד לא נחשפה והרבה סודות שיחשפו בקרוב, ומכאן נובעת הבעיה. הרקע עצמו טוב, אבל יש הרבה סטירות שקרו, ולא באמת באשמתך.
ליאו
אתה הולך לאט ובזהירות ואחרי כחמש דקות, אתה שומע רעשים משיח בצד.
שואל קופץ מתוכם במהירות ועובר וכמעט פוגע בך, כשברגע האחרון אתה קופץ הצידה. הוא מביט עליך במבט רעב ומזיל ריר, ואתה בקושי מסוגל לראות אותו בגלל החושך
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Apr 5 2010, 10:55 AM
[b] דראק
תמיד יש מקום פנוי במשחק הזה, ואני רציני.
בכל מקרה בנוגע לרקע.
אין דבר כזה קסם שחור בממלכת ריקושי, לפחות לא בתקופה הזו של המשחק.
המלך הוא היחיד שנותן פרסים על ראש של אדם, והוא יתן פרס רק על ראש של אדם שמפריע לו, לא על ראש של מישהו שמבצע מעשי גנבה בכפר ניקישי. יכול להיות שאנשים רוצים לתפוס אותך, אבל לא יותר מזה.
הגנב הנודע היחיד בכפר ניקישי, והגנב היחיד שיש לו ניסיון רציני ורמה גבוהה הוא הגנב שמטייל במקום לא ידוע בכפר. הוא לא נתפס.
אני יודע שזה די מגביל, אבל יש עלילה ארוכה שעוד לא נחשפה והרבה סודות שיחשפו בקרוב, ומכאן נובעת הבעיה. הרקע עצמו טוב, אבל יש הרבה סטירות שקרו, ולא באמת באשמתך.
[/b][/quote]
תיקנתי את כל הסטירות שציינת, אני מקווה שעכשיו זה בסדר ולא נוצרו סטירות חדשות.
-
דראק
הכל מצויין חוץ מדבר אחד.
בבקשה אל תנסה להמציא דברים כמו הרשימה השחורה וכו' על הגנבים, כי אתה פשוט לא יודע שום דבר על הדברים האלה. אם תוריד את הקטע הזה או תשנה אותו אז זה יהיה בסדר.
אשמח אם תוסיף עוד קצת תיאור על הכנופייה עצמה.
ואתה מוזמן לחלק תכונות לפי ההסבר בעמוד הראשי בחלק של התכונות (השלב שאחרי טופס ההרשמה, פשוט לחסוך זמן עכשיו)
-
[b] סטיב
"מה? שיקרת לי, ועוד על כזה דבר? אתה לא יכול לצאת לאיזו משימה דפוקה עכשיו. אתה יודע שבעוד חודש יגיעו הנה שומרים של המלך ויקנו הרבה חיות, מהמסוכנות והלוחמניות יותר שלנו, ואז יהיה לנו מספיק כסף כדי להתאמן. אני צריך עזרה בחנות. אם זה ממש חשוב לך תצא, אבל תזכור שזה מסוכן כי אתה לא מיומן ובקושי שולט במיומנויות הבסיסיות ביותר, וחרב עץ זה לא כזה נשק טוב."
[/b][/quote]
"אז חכה לי רק שנייה , אלך לדבר עם האדם המלומד , אם אראה שאכן אני מסכן את עצמי והוא לא מספק לי נשק , אעבוד היום , אתה אכן צודק אבל אם אעדר יום אחד לא יקרה דבר ריי ."
אגיד לו ואכנס לפונדק , אעלה לקומה השנייה לחפש את האדם המלומד .
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Apr 5 2010, 10:55 AM
[b]
ליאו
אתה הולך לאט ובזהירות ואחרי כחמש דקות, אתה שומע רעשים משיח בצד.
שואל קופץ מתוכם במהירות ועובר וכמעט פוגע בך, כשברגע האחרון אתה קופץ הצידה. הוא מביט עליך במבט רעב ומזיל ריר, ואתה בקושי מסוגל לראות אותו בגלל החושך [/b][/quote]
"תתרחק מכאן!" אומר בזעם ואירה קליע קסום כדי להרתיעו.
-
[quote][i]Originally posted by Gil0[/i]@Apr 5 2010, 10:24 AM
[b] אני מקווה שעוד אפשר להירשם.
שם בפורום-Gil0
שם דמות- דראק "הקמצן" ג'קסון
מין-זכר
גיל-21
רקע-
דראק נולד ב'כפר הברברים' כפי שכינו תושבי הכפר ניקישי את הכפר ההוא. כפר שהוא בעצם שכונת עוני אחת ענקית צמודה לכפר ניקישי. למזלו של דראק, הוא נולד למשפחה במעמד יחסית גבוה לשאר המשפחות בשכונה, מה שהוביל לקנאה שהתפתחה לשנאה של ממש של הילדים האחרים בשכונה כלפיו.
מסיבה זאת לדראק מעולם לא היו חברים. אבל זה גם לא היה משנה לו, כי דראק ממילא לא רצה חברים וחשב שחברות היא חולשה. הסיבה לכך היא שאביו, כאמור ה"עשיר" השכונתי, היה צריך לשמור על כספו מפני הגנבות המרובות בשכונה. לאט לאט נוצר מצב בו משפחתו של דראק החלה להתרחק מיתר האנשים בשכונה מפחד הגניבות והחלה לשמור על כספה ככל יכולתה. במילים אחרות- קמצנות.
ועל רקע הערכים החינוכיים הללו גדל דראק.
דראק גדל להיות קמצן שמאמין במוטו מיוחד: "הכסף הוא הדבר החשוב בעולם-שמור עליו ותעשה הכל כדי להגדיל את כמותו". כפי שניתן להבין מהמוטו דראק שומר על כל פיסת זהב שיש לו ועל מנת להגדיל את כמותה הוא החל באופן טבעי לפתח מיומנויות גניבה. למעשה, הוא ממש התחיל להיות טוב בזה וגם התחיל לאהוב את הרעיון של השגת כסף ללא שום עבודה-והחליט שזה יהיה עיסוקו בעתיד.
היות שכך, החליט דראק להצטרף לכנופיית גנבים מקצועית. הקבוצה כללה ארבעה גנבים-ג'ון "הרוצח", אדוארד "השודד", מריה "היפה" ודארק עצמו, שתי 'ביריונים'- רקס "הצעיר" ודוק "הגדול" לאיומים על כנופיות יריבות, קוסם אחד-"המוח ששמו לא נודע" להגנה על החבורה, ומנהיג אחד-אקס "המרושע" שהיה גנב אנונימי למחצה(יש אנשים ששמעו עליו, אבל לא כולם) בעקבות מספר מעשי שוד שיוחסו לו.
בכנופיה הזאת, הפך דראק לגנב אמיתי וקיבל את הפגיון ורובה-הקשת הראשונים שלו אחרי תקופת "הכשרה" של שבוע. במהרה הגדיל דראק את הונו על ידי מעשי שוד רבים.
בכנופיה עצמה לא היו הרבה חברויות, כולם היו שותפים שעובדים ביחד רק בשביל להשיג כסף. לפחות כך היה עד שהצטרפה מריה. מריה שהייתה חברותית יותר לא אהבה את הניכור שיש בין חברי הקבוצה. ולכן היא נדנדה לאקס עד שאקס הכריז יום אחד שכולם יגורו באותו הבית ויהיו יותר חברותיים אחד כלפי השני. דראק עצמו חשב שכל העניין מטופש, אבל בגלל שמריה הייתה גנבת טובה והוא נאמן לאקס באותו הזמן הוא עבר על זה בשתיקה.
דראק לא שם לב איך הזמן עובר והתחיל לעשות את הדבר שחשב בעבר שהוא טיפשי- התחבר על חברי הכנופייה. בעיקר הוא התחבר עם דוק, אדוארד, אקס ומריה(שכולם היו חברים שלה). הייתה זו תקופה זוהרת בחייו של דראק והוא נהנה ממנה מאוד. אבל, דברים טובים כמעט אף פעם נמשכים לאורך זמן.
יום אחד, אחרי שוד גדול שהלך בצורה חלקה להפליא נעלם אקס, המנהיג של החבורה. כעבור מספר שעות נודע הדבר- הצליחו ללכוד אותו. דראק לא חשב פעמיים ויחד עם אדוארד, מריה ודוק פרש מהכנופיה והקים יחד איתם כנופיה חדשה בראשו של אדוארד.
החיים המשיכו במסלולם, אך לא עבר זמן רב ופרצה תגרה על השלל. דראק ודוק גילו שאדוארד גונב מהשלל הקבוצתי לתועלתו האישית. דבר שהכעיס אותם יותר זה שהם גילו שאדוארד מאוהב במריה ואף השתמש בחלק מהכסף כדי לקנות לה מתנות. למרות שמריה גם כעסה כשגילתה מאיפה הכסף למתנות דראק ודוק ראו גם בה אשמה בפשע ונפגעו עד עמקי נשמתם. באותו הלילה החליטו דראק ודוק לכרות ברית דמים שהם יסמכו רק זה על זה והסכימו שלא ניתן להתחבר עם אף אחד אחר כי כל השאר יבגדו בך.
דראק ודוק הקימו שותפות בניהם- דראק גונב בזמן שדוק מאיים או מושך תשומת לב. העסקים היו מעולים והחיבור בין דראק לדוק היה מדהים. אך אז, דוק מת כתוצאה ממחלה.
דראק הרגיש עצב וכעס. בזמן שקבר את דוק הוא הבין שאי אפשר לסמוך על אף אחד, חוץ מעל עצמך. הוא הבין שחברות ואהבה הם חולשות. ותפיסת עולמו חזרה להיות כפי שהייתה בהתחלה.
מאז, דראק חיי על מעשי שוד פה ושם (ולעיתים מצרף לשוד את מריה ואדוארד מהכנופיה הישנה, שלהם סלח אך לא התחבר מחדש. אבל לא יותר מדי. כי יותר שותפים זה פחות כסף לעצמך) ובזמן האחרון גם מתפקד כמחסל חשבונות וכהרפתקן.
ועדיין, אחרי הכל- דראק מאמין במשפט האחד, שנתן לו את הכינוי "הקמצן":"הכסף הוא הדבר החשוב בעולם-שמור עליו ותעשה הכל כדי להגדיל את כמותו".
נטייה- נייטרלי (עם נטייה לרוע)
מקצוע בסיס- גנב
שיטת לחימה- פגיון ורובה קשת
הערות- נחיה ונראה. יכולתי לחפור יותר ברקע, פשוט אין לי זמן עכשיו.
עריכה:
התכונות כפי שביקשת-
כוח- 1
זריזות- 6
סיבולת- 0
חוכמה- 1
כריזמה- 0 [/b][/quote]
הכפלתי את האורך של הרקע, ופירטתי בפרטי פרטים על הכנופייה.
אני מקווה שזה מספיק, ושלא אצטרך לערוך שוב את הטופס.
-
דראק
רשום.
____
אתה נפרד ממריה ואדוארד אחרי שוד קטן, מחזיק בכיסך רק 35 מטבעות זהב וכיכר לחם קטנה. אתה מחזיק לנדן הקטן את הפיגיון השחוק שלך ובודק את אספקת החצים שלך. יש לך רק עוד חמישה חצים, ובשבוע שעבר רובה הקשת התפרק ונעלצת להרכיב אותו מחדש. בקרוב לא תוכל להמשיך לשמור אותו ואת הפיגיון ותצטרך לשלם על ההחלפה שלהם, אבל לפני זה עליך לשפר את יכולות הגנבה שלך עוד קצת, כדי שתוכל לעשות יותר מאשר להרוג בפתאומיות את מי שעומד לך בדרך. מעשי השוד הקטנים שלך לא יחזיקו אותך עוד הרבה זמן. הפונדק הקטן נמצא לידך, חשוך לחלוטין. אחרי כמה שניות האור נדלק שוב, ונראה שהיה שם קצת בלאגן. יש סיכוי שתוכל להסיג כמה מטבעות לפני שיטפלו במה שקרה.
ליאו
אתה יורה קליע אנרגיה שפוגע לשואל ברגל ומפיל אותו על הריצפה. הוא נאנח ובקושי קם, הוא כנראה שואל צעיר וחלש. הוא מתחיל ליילל בקולי קולות כשעוד שלושה שועלים מגיעים, נראים קטנים וחלשים כמוהו. אתה שם לב שכל השואלים נראים רעבים מאוד וצנומים מאוד, כאילו הם בקושי אוכלים. כנראה בגלל זה הם כל-כך חלשים.
סטיב
אתה מתקדם לכיוון הפונדק ביחד עם ריי, והפונדק חשוך לגמרי. בגלל החושך בחוץ אין בו אור בכלל. אחרי כחצי דקה נדלק אור בפונדק, וכמו שזה נראה מה שלא קרה שם, עבר ונגמר.
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Apr 5 2010, 02:04 PM
[b] דראק
רשום.
____
אתה נפרד ממריה ואדוארד אחרי שוד קטן, מחזיק בכיסך רק 35 מטבעות זהב וכיכר לחם קטנה. אתה מחזיק לנדן הקטן את הפיגיון השחוק שלך ובודק את אספקת החצים שלך. יש לך רק עוד חמישה חצים, ובשבוע שעבר רובה הקשת התפרק ונעלצת להרכיב אותו מחדש. בקרוב לא תוכל להמשיך לשמור אותו ואת הפיגיון ותצטרך לשלם על ההחלפה שלהם, אבל לפני זה עליך לשפר את יכולות הגנבה שלך עוד קצת, כדי שתוכל לעשות יותר מאשר להרוג בפתאומיות את מי שעומד לך בדרך. מעשי השוד הקטנים שלך לא יחזיקו אותך עוד הרבה זמן. הפונדק הקטן נמצא לידך, חשוך לחלוטין. אחרי כמה שניות האור נדלק שוב, ונראה שהיה שם קצת בלאגן. יש סיכוי שתוכל להסיג כמה מטבעות לפני שיטפלו במה שקרה.
[/b][/quote]
בלי למשוך הרבה תשומת לב אני נכנס לתוך הפונדק ומעמיד פנים נסער כאילו הייתי שם עוד לפני כיבוי האורות. ואז כאשר יש לי חלונות הזדמנות לכיוס אני מכייס את אותו האדם. במידה ותופסים אותי אני בורח משם במהירות ומסתתר בסמטה. במידה ולא יתפסו אהיה במקום מספר דקות ואנסה להרוויח קצת כסף.
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Apr 5 2010, 02:04 PM
[b] סטיב
אתה מתקדם לכיוון הפונדק ביחד עם ריי, והפונדק חשוך לגמרי. בגלל החושך בחוץ אין בו אור בכלל. אחרי כחצי דקה נדלק אור בפונדק, וכמו שזה נראה מה שלא קרה שם, עבר ונגמר. [/b][/quote]
אגש לאדם העומד ליד הבר ואגיד "שלום , ישב כאן איש מלומד לפני כמעט כשעה ,
האם אתה יודע לאן הוא הלך או איפה הוא נמצא ?"
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Apr 5 2010, 10:04 AM
[b] ברנדון ומפייר
כולם מהנהנים בראשם להסכמה, ואז אתה רץ הביתה במהירות.
אתה מגיע לבית שלך, והוא ריק. משרת אחד פותח לך את הדלת ואז בורח החוצה במהירות, נראה כאילו הוא אפילו לא התכוון לפגוש אותך. הוא אומר לך לברוח ונעלם במהירות, לחוץ במיוחד. הבית עצמו ריק לגמרי, ככה זה נראב במבט מבחוץ. אין אפילו נר אחד דולק בבית, ובגלל שחשוך בחוץ אין אור.
[/b][/quote]
'מה לאזעאל?!'אחשוב לי.
עם הוא לא הרחק כל כך אקרא לו ואף ארוץ אחרי ואשאל אותו מה קרה.
-
ברנדון ומפייר
אתה מתחיל לרוץ אחריו ומהר מאוד מבין שהוא הרבה יותר מהיר ממך ושאיבדת אותו. אין לך מושג מי זה המשרת הזה, אבל אתה יודע שאין לכם משרתים שכל-כך טובים בריצה. אתה מתחיל לשמוע צרחות מכיוון האחוזה במהירות, משהו שם לא בסדר.
סטיב
אתה נכנס לפונדק ורואה את המלומד מתיישב ליד לוחם וקוסם שאתה לא מזהה. הלוחם גדול מאוד ומנופח, ובאותו זמן שלוו מאוד, כשהקוסם קטן מאוד, בכללי ובעיקר לעומת הלוחם. הוא מחזיק מטה עץ פשוט ומביט בגנב ממקודם בעיניו הכחולות הבוהקות. שיערו הגינגי קצר מאוד ומפוזר, ושייד נראה קצת לחוץ, כאילו משהו קרה שלא כמו שהוא היה אמור לקרות.
דראק
אתה מעמיד פני נסער ואף אחד לא באמת שם לב אליך, כולם חוזרים למקומותיהם ולעיסוקייהם. קצת אחריך נכנס עוד אדם, אבל אתה לא משקיע בו תשומת לב. כחמישים מטבעות מונחים על השולחן, ואף אחד לא משגיח עליהם. אתה מתקדם ושולח יד בלי לחשוב פעמיים, כשלפתע אתה שומע קול לוחש לך באוזן "תלך מפה עכשיו ואל תחזור לעולם, גנב מלוכלך!" אתה מסתובב ורואה את בעל הפונדק, עומד מאחוריך ומביט עליך כועס מאוד. בפאניקה רבה אתה דוחף אותו הצידה ובקושי מזיז אותו, אבל מצליח לדחוף את עצמך לצד שלו וככה לברוח במהירות, בלי שאף אחד שם לב אליך. אתה מתרחק בריצה של חמש דקות עד שאתה מגיע לסמטה בקצה השני של הכפר ורק אז אתה נרגע ומתיישב לנוח, לקחת נשימה עמוקה ולחשוב מה אתה עומד לעשות עכשיו.
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Apr 5 2010, 03:49 PM
[b] ברנדון ומפייר
אתה מתחיל לרוץ אחריו ומהר מאוד מבין שהוא הרבה יותר מהיר ממך ושאיבדת אותו. אין לך מושג מי זה המשרת הזה, אבל אתה יודע שאין לכם משרתים שכל-כך טובים בריצה. אתה מתחיל לשמוע צרחות מכיוון האחוזה במהירות, משהו שם לא בסדר.
[/b][/quote]
ארוץ שוב לכיוון האחוזה במהירות ואבדוק מה קורה שם.