-
[quote=the charmander;790070
[B][COLOR=Blue]לואיס:
אתה מחפש בכיס ורואה שאין עליך כסף, רוקנת הכל על משחקי מחשב. אתה מביט בנהג בטימטום, הוא מתעצבן עליך ונוסע מהמקום, אתה חוזר לקניון בבילבול, מחפש פתרון.[/COLOR][/B]
[/quote]
אני הולך לחנות הקרובה ושואל על החנות המתוארת
-
[quote=the charmander;793943][COLOR=SeaGreen][B]"
כולם חוץ מלואיס:
אני שמח לקבל את אישורכם." עונה החייזר בקול מסתורי, עדיין נשמע לגמרי מתוך הראש שלכם. "אני מעוניין להעניק לכם כוחות שלא חלמתם עליהם, שישנו את חייכם לנצח! אך קודם ארחיב לכם על היירקים. מדובר בחייזרים טפילים ששולטים ביצורים חיים על ידי שליטה במערכת העצבים ובמוח של הנשלט. הם הורסים כוכבים בפסיכולוגיה מורכבת ובכוח רב, הם עושים זאת לאט, הורסים קהילות וגורמים לסכסוכים, עד שבסוף משתמשים בכח. החייזרים האלו נמצאים כבר בכוכב שלכם די ממזמן, וכפי שניתן להניח, במיוחד באיזור זה, שהם יודעים דווקא היכן נחתתי אך לא יכולים לזהות בדיוק בגלל טשטושי הימצאות שהתקנתי בקניון. אתם צריכים לזכור שאסור לכם לסמוך על איש, כל אחד יכול להיות נשלט, כל אחד הוא יירק. אפילו הוריכם ואחיכם. ככה זה מבחינתכם."
הוא שלף לפתע קופסא כחולה בוהקת, ופקד מכל אחד מכם לגעת בה, אתם חושים ומנסים לסרב בנימוס, אך ניכר היה כי אין לכם ברירה. הרגשתם משהו מיוחד מתרחש בגוף שלכם, אך לא יכולתם להצביע על משהו מסויים.
"כעת", המשיך החייזר, "ארד למחתרת, ואנסה לגבש אנימורפס נוספים. כעת עליכם להקשיב לי טוב, ברגע שאעלה לחללית הטשטוש יחדל, מה שנותן ליירקים למצוא אותי בין רגע, והם לא מבזבזים זמן. אני רוצה שתברחו כבר מהרגע, תנסו להסתתר."
הוא עלה לחללית במהירות, והחללית נעלמה. לא פחות מכמה שניות בודדות ופועלים של הקניון נכנסו בכעס, נראה כי הם עומדים לגלות אתכם.
יש לכם שתי אפשרויות מילוט.
להיכנס למכולה של הזבל, או להתחבא מאחורי מספר מכונות חשמל ומשאית ישנה שהיו מאחורה.[/B][/COLOR][/quote]
עם המזל שלי ברגע שאני יכנס למכולה של הזבל יזרקו אותה למזבלה אז...
מתחבא מאחורי המשאית...
נ.ב תשנה את הרשומים בעמוד הראשי
-
[B][COLOR="DarkOrange"]אוולן:
אתה רץ לעבר המכולה אוחז בשקית זבל מסריחה, ונכנסת למכולה. יכולת להבחין כי שנים רודפים אחריך ואחד מהם שלף [B]אקדח[/B]! אתה סורק את המכולה הגדולה וראית יונה פצועה וסובלת.[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"][B]ג'וני:
אתה מתחבא מאחורי המשאית, ומצפה שאיש לא ימצא אותך, כשאתה מביט סביבך אתה מזהה חתולה קטנה.[/B][/COLOR]
[COLOR="Olive"][B]לואיס:
אתה שואל בחנויות ומגלה שאיש לא יודע על מה אתה מדבר, אחד מהם הציע לך לחפש במסעדה הסינית...[/B][/COLOR]
[COLOR="Lime"][B]סאם:
אתה נכנס מאחורי המשאית ורואה שיש כבר מישהו שם, אתה ממשיך לרוץ לעבר המכונות הגדולות ולהתחבא שם, כשלפתע אתה מגלה כלב שחור וגדול שחושף את שיניו אליך, הוא נראה מפוחד.
[/B][/COLOR]
-
[quote=the charmander;793943][COLOR=seagreen][B]"[/B][/COLOR]
[B][COLOR=seagreen]כולם חוץ מלואיס:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אני שמח לקבל את אישורכם." עונה החייזר בקול מסתורי, עדיין נשמע לגמרי מתוך הראש שלכם. "אני מעוניין להעניק לכם כוחות שלא חלמתם עליהם, שישנו את חייכם לנצח! אך קודם ארחיב לכם על היירקים. מדובר בחייזרים טפילים ששולטים ביצורים חיים על ידי שליטה במערכת העצבים ובמוח של הנשלט. הם הורסים כוכבים בפסיכולוגיה מורכבת ובכוח רב, הם עושים זאת לאט, הורסים קהילות וגורמים לסכסוכים, עד שבסוף משתמשים בכח. החייזרים האלו נמצאים כבר בכוכב שלכם די ממזמן, וכפי שניתן להניח, במיוחד באיזור זה, שהם יודעים דווקא היכן נחתתי אך לא יכולים לזהות בדיוק בגלל טשטושי הימצאות שהתקנתי בקניון. אתם צריכים לזכור שאסור לכם לסמוך על איש, כל אחד יכול להיות נשלט, כל אחד הוא יירק. אפילו הוריכם ואחיכם. ככה זה מבחינתכם."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]הוא שלף לפתע קופסא כחולה בוהקת, ופקד מכל אחד מכם לגעת בה, אתם חושים ומנסים לסרב בנימוס, אך ניכר היה כי אין לכם ברירה. הרגשתם משהו מיוחד מתרחש בגוף שלכם, אך לא יכולתם להצביע על משהו מסויים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]"כעת", המשיך החייזר, "ארד למחתרת, ואנסה לגבש אנימורפס נוספים. כעת עליכם להקשיב לי טוב, ברגע שאעלה לחללית הטשטוש יחדל, מה שנותן ליירקים למצוא אותי בין רגע, והם לא מבזבזים זמן. אני רוצה שתברחו כבר מהרגע, תנסו להסתתר."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]הוא עלה לחללית במהירות, והחללית נעלמה. לא פחות מכמה שניות בודדות ופועלים של הקניון נכנסו בכעס, נראה כי הם עומדים לגלות אתכם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]יש לכם שתי אפשרויות מילוט.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]להיכנס למכולה של הזבל, או להתחבא מאחורי מספר מכונות חשמל ומשאית ישנה שהיו מאחורה.[/COLOR][/B][/quote]
"שיט, עוד אני אאחר" אני מלחשש לעצמי בכעס "למה הכנסתי את עצמי לזה".
אני רץ למכולת הזבל, פותח אותה בעודי סותם את אפי ונכנס, מנסה להקבר כמה שיותר עמוק באשפה
-
[quote=the charmander;794687][B][COLOR=DarkOrange]
[/COLOR][/B]
[COLOR=Lime][B]סאם:
אתה נכנס מאחורי המשאית ורואה שיש כבר מישהו שם, אתה ממשיך לרוץ לעבר המכונות הגדולות ולהתחבא שם, כשלפתע אתה מגלה כלב שחור וגדול שחושף את שיניו אליך, הוא נראה מפוחד.
[/B][/COLOR][/quote]
[SPOILER]האם זה הפרס?[/SPOILER]
אני מסתכל עליו וחושב שהוא בוודאי מת מפחד אחרי שראה חייזר ,אני מרחם עליו,
ומתחיל ללטף אותו וחושב על מסכנותו וחייו הקשים.
מעניין מה החייזר הזה התכוון?
-
[COLOR="SandyBrown"][B]דניאל:
סליחה ששכחתי אותך ><
מסריח ללא ספק במכולה, אתה מרגיש לפתע כי יש על היד שלך חיפושית זבל ירוקה.[/COLOR][/B]
-
[quote=the charmander;795108][B][COLOR=deepskyblue]אייס:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מסריח ללא ספק במכולה, אתה מרגיש לפתע כי יש על היד שלך חיפושית זבל ירוקה.[/COLOR][/B][/quote]
'אוף' אני חושב לעצמי בשקט מפחד להתפס 'הייתי מעדיף לטפל ביגוארים עכשיון מאשר להיות בפח עם חרקים'.
אני מלטף את החיפושית, בעודי מדמיין אותה כיגואר ושאר חיות
-
[COLOR="DarkRed"][B]אייס:
אתה מרגיש הרגשה מוזרה ומנחש שכנראה זה מה שהחייזר דיבר עליו.
רכשת חיפושית זבל ירוקה. עלית לרמה 1! רמה של חיפושית זבל ירוקה 1. [/B][/COLOR]
-
[QUOTE=the charmander;794687][COLOR="Blue"][B]ג'וני:
אתה מתחבא מאחורי המשאית, ומצפה שאיש לא ימצא אותך, כשאתה מביט סביבך אתה מזהה חתולה קטנה.[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
'איזה חתולה קטנה' אני מסתכל על החתולה שמסיחה את דעתי במקצת.
'מפליא מה אתה מוצא להעסיק אותך בשעת סכנה' אני חושב לעצמי ומלטף את החתולה.
-
[quote=the charmander;795108]
[COLOR=Blue][B]סאם:
אתה מרגיש תחושה מוזרה, הכלב נראה מנומנם לרגע, כאילו נמצא באיזשהו טראנס.
רכשת כלב כנעני שחור. עלית רמה, אתה ברמה 1. רמה של כלב כנעני שחור 1*[/B][/COLOR]
[/quote]
מה קרה לו הרגע?
אני מנסה לחשוב לרגע מה יכול להיות שהוא ראה...
יכול להיות שהוא ראה את היירקים?
אני שפוט צריך לחשוב כמוהו ולהתרכז במחשבתו.
ותשנה את הרשומים בעמוד הראשי עם הרמות והחיות שאפשר להשתנות אליהם...
-
[quote=the charmander;795152][COLOR=darkred][B]אייס:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]אתה מרגיש הרגשה מוזרה ומנחש שכנראה זה מה שהחייזר דיבר עליו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]רכשת חיפושית זבל ירוקה. עלית לרמה 1! רמה של חיפושית זבל ירוקה 1. [/COLOR][/B][/quote]
אני מתרכז בחיפושית 'מהי ההרגשה הזאת?' אשאל את עצמי.
'מעניין כמה זמן אני כבר כאן' אומר כאשר אאבד את תחושת הזמן שלי
-
[quote=the charmander;794687]
[COLOR=Olive][B]לואיס:
אתה שואל בחנויות ומגלה שאיש לא יודע על מה אתה מדבר, אחד מהם הציע לך לחפש במסעדה הסינית...[/B][/COLOR]
[COLOR=Lime][/COLOR][/quote]
אני פונה למסעדה הסינית הקרובה במבקש לעבוד שם
-
[COLOR="Red"][B]אייס: הזמן שנותר לך להישאר חיה. 01:58:35
אתה מתרכז בחיפושית ומתחיל לדמיין את עצמך משתנה ונראה כמוה. לפתע אתה מבין כי גופך אכן מסוגל להשתנות, הדבר דורש ממך ריכוז רב, ולאט לאט גופך מצטמק לגודל חרק. העור שלך מתקשח ומרגיש פריך, ראייתך מתערפלת אך חושי מישוש רבים מתעוררים אצלך, לפתע אתה מגלה הרבה עניין במכולה... אתה חיפושית זבל כעת.[/B][/COLOR]
[COLOR="Silver"]לואיס:
אתה לא עומד בקצב המשחק.
[COLOR=Silver]לואיס:
אתה לא עומד בקצב המשחק.
[COLOR="Gray"][B]לואיס:
אתה מחפש חדר עובדים ואתה פשוט לא מוצא. אין חדר עובדים במסעדה קטנה זו.[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=the charmander;795108][COLOR="SandyBrown"][B]דניאל:
סליחה ששכחתי אותך ><
--
עוזב את העכבר ומסתכל על מי שנכנס לשמה
-
[quote=the charmander;795394][COLOR=Gray][B]לואיס:
אתה מחפש חדר עובדים ואתה פשוט לא מוצא. אין חדר עובדים במסעדה קטנה זו.[/B][/COLOR][/quote]
אני מחפש מחסן אוכל
-
[quote=the charmander;795353][COLOR=red][B]אייס: הזמן שנותר לך להישאר חיה. 01:58:35[/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]אתה מתרכז בחיפושית ומתחיל לדמיין את עצמך משתנה ונראה כמוה. לפתע אתה מבין כי גופך אכן מסוגל להשתנות, הדבר דורש ממך ריכוז רב, ולאט לאט גופך מצטמק לגודל חרק. העור שלך מתקשח ומרגיש פריך, ראייתך מתערפלת אך חושי מישוש רבים מתעוררים אצלך, לפתע אתה מגלה הרבה עניין במכולה... אתה חיפושית זבל כעת.[/COLOR][/B][/quote]
אולי תשנה את זה לזמן במשחק? כי בילתי אפשרי אחרת.. כי אם אני בדיוק הולך לאיזה מקום ויוצא מהמחשב זה דופק לי את כל המשחק..
---
אני חומק מהמכולה ורץ לכיוון מקום עבודתי, כשאני חש רחוק מספיק אני משתנה בחזרה לאדם ורץ לספארי
-
[QUOTE=the charmander;793943][COLOR="SeaGreen"][B]"
כולם חוץ מלואיס:
אני שמח לקבל את אישורכם." עונה החייזר בקול מסתורי, עדיין נשמע לגמרי מתוך הראש שלכם. "אני מעוניין להעניק לכם כוחות שלא חלמתם עליהם, שישנו את חייכם לנצח! אך קודם ארחיב לכם על היירקים. מדובר בחייזרים טפילים ששולטים ביצורים חיים על ידי שליטה במערכת העצבים ובמוח של הנשלט. הם הורסים כוכבים בפסיכולוגיה מורכבת ובכוח רב, הם עושים זאת לאט, הורסים קהילות וגורמים לסכסוכים, עד שבסוף משתמשים בכח. החייזרים האלו נמצאים כבר בכוכב שלכם די ממזמן, וכפי שניתן להניח, במיוחד באיזור זה, שהם יודעים דווקא היכן נחתתי אך לא יכולים לזהות בדיוק בגלל טשטושי הימצאות שהתקנתי בקניון. אתם צריכים לזכור שאסור לכם לסמוך על איש, כל אחד יכול להיות נשלט, כל אחד הוא יירק. אפילו הוריכם ואחיכם. ככה זה מבחינתכם."
הוא שלף לפתע קופסא כחולה בוהקת, ופקד מכל אחד מכם לגעת בה, אתם חושים ומנסים לסרב בנימוס, אך ניכר היה כי אין לכם ברירה. הרגשתם משהו מיוחד מתרחש בגוף שלכם, אך לא יכולתם להצביע על משהו מסויים.
"כעת", המשיך החייזר, "ארד למחתרת, ואנסה לגבש אנימורפס נוספים. כעת עליכם להקשיב לי טוב, ברגע שאעלה לחללית הטשטוש יחדל, מה שנותן ליירקים למצוא אותי בין רגע, והם לא מבזבזים זמן. אני רוצה שתברחו כבר מהרגע, תנסו להסתתר."
הוא עלה לחללית במהירות, והחללית נעלמה. לא פחות מכמה שניות בודדות ופועלים של הקניון נכנסו בכעס, נראה כי הם עומדים לגלות אתכם.
יש לכם שתי אפשרויות מילוט.
להיכנס למכולה של הזבל, או להתחבא מאחורי מספר מכונות חשמל ומשאית ישנה שהיו מאחורה.[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני במהירות רבה מתחיל לרוץ לעבר מכונות החשמל, מנסה להתחבא שם זמן רב עד שהאנשים יצאו.
-
[QUOTE=the charmander;794687][B][COLOR="DarkOrange"]אוולן:
אתה רץ לעבר המכולה אוחז בשקית זבל מסריחה, ונכנסת למכולה. יכולת להבחין כי שנים רודפים אחריך ואחד מהם שלף [B]אקדח[/B]! אתה סורק את המכולה הגדולה וראית יונה פצועה וסובלת.[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"][B]ג'וני:
[COLOR="Olive"][B]לואיס:
[COLOR="Lime"][B]סאם:
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"גנבים!" אחשוב,אני מחפד כמה שיותר מהר משהוא נגדם (בתוך השקית),ואז הולך ומתחבא מאוחרי מכונה אחת.