-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;955879]
[B][U][SIZE="3"]הודעה![/SIZE][/U][/B]
הצטרף שחקן חדש בשם קאי במקום פוקארט.
קאי אתה תתחיל כבר מהים,
אתה שם לך ופתאום רואה אוניה,אתה מסתקל מקרוב ורואה אדפ שמטפס על סולם באוניה. מה תעשה?
[U][B]זכור[/B][/U]!
אתה משחק באותו "עולם" עם ליאור ותומר ככה שאתה תיפגוש אותם הרבה במשחק.[/QUOTE]
OOG: אונייה של מה? יש עליה דגל של מארינס? פיראטים? אוניית נופש?
IG: "היי!" אצעק לאונייה בכל כוחי "תעזרו לי!" אמשיך בצעקה, בעודי מתכנן להשתלט על האונייה.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;955879]אתה מסתיר את הקופסא ועולה אל הסירה אתה מציץ ורואה שזו ספינה של חיל הים!
מה תעשה?
(זכור את הפרי!)
[/QUOTE]
"שיט הלך עלי" אני אוכל תפרי
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;955897]"שיט הלך עלי" אני אוכל תפרי[/QUOTE]
אתה אוכל את הפרי,פתאום נגלה אליך עולם שלם של רוחות אתה מגלה שאכלת את פרי
Horo Horo no Mi הפרי שנותן לך את הכוח לתקשר עם רוחות ולהפוך לרוח.
מה תעשה?
[QUOTE=Barney Stinson;955892]OOG: אונייה של מה? יש עליה דגל של מארינס? פיראטים? אוניית נופש?
IG: "היי!" אצעק לאונייה בכל כוחי "תעזרו לי!" אמשיך בצעקה, בעודי מתכנן להשתלט על האונייה.[/QUOTE]
???????!??!??!
מה זה OOG ומה זה IG
ובמה אתה צריך עזרה מהאוניה?
זה לא שאתה עומד לטבוע או משהו....
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;955917]אתה אוכל את הפרי,פתאום נגלה אליך עולם שלם של רוחות אתה מגלה שאכלת את פרי
מה תעשה?
???????!??!??!
מה זה OOG ומה זה IG
ובמה אתה צריך עזרה מהאוניה?[/QUOTE]
OOG: OOG זה כאילו הודעה שאני כותב לך וIG: זו ההודעה שלי בתוך המשחק.
IG: אני רוצה לשדוד ><" אני פיראט אתה יודע. וחוץ מזה יכולים להיות שם חפצים טובים וכל מיני דברים לך תדע, חוץ מזה שספינה זה יותר שווה מסירה... ובתור פיראט אני לפעמים צריך לשקר בשביל להשתלט... תחשוב על זה.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;955917]אתה אוכל את הפרי,פתאום נגלה אליך עולם שלם של רוחות אתה מגלה שאכלת את פרי
מה תעשה?
[/QUOTE]
"מגניב אני רוח" אני הופך לראוח ונכנכס לתוך הספינה
-
[QUOTE=Barney Stinson;955923]OOG: OOG זה כאילו הודעה שאני כותב לך וIG: זו ההודעה שלי בתוך המשחק.
IG: אני רוצה לשדוד ><" אני פיראט אתה יודע. וחוץ מזה יכולים להיות שם חפצים טובים וכל מיני דברים לך תדע, חוץ מזה שספינה זה יותר שווה מסירה... ובתור פיראט אני לפעמים צריך לשקר בשביל להשתלט... תחשוב על זה.[/QUOTE]
טוב.....
"היי מי שם?" צועק אחד החובלים מהספינה
"מה אתה רוצה?" הוא מוסיף
[QUOTE=שלושה מחוזות;955926]"מגניב אני רוח" אני הופך לראוח ונכנכס לתוך הספינה[/QUOTE]
אתה נכנס לספינה ומסתובב בתוכה, פתאום אתה רואה את ראש חיל הים יושב ומדבר א םאחד הקצינים, אתה שומע שהם מדברים על הפצצת האי שהיית בו "אי הקופים"
מה תעשה?
אתה יודע שג'ין עדין שם וגם הילד.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;955951]טוב.....
"היי מי שם?" צועק אחד החובלים מהספינה
"מה אתה רוצה?" הוא מוסיף[/QUOTE]
OOG: שמח שהפנמת D: התגובה נראית הרבה יותר טוב :-)
IG: "תעזרו לי!" אמשיך לצעוק "אין לי אוכל או מים!" אוסיף בצעקה ואז אשכיו על הסירה שלי, אעשה כאילו אני מתעלף.
-
[QUOTE=Barney Stinson;955962]OOG: שמח שהפנמת D: התגובה נראית הרבה יותר טוב :-)
IG: "תעזרו לי!" אמשיך לצעוק "אין לי אוכל או מים!" אוסיף בצעקה ואז אשכיו על הסירה שלי, אעשה כאילו אני מתעלף.[/QUOTE]
האוניה עוצרת לידך ומעלה אותך לסיפון אתה פותח עיינים ומגלה שמי שבעצם הציל אותך זה היה קצין מחיל הים.
"ילד!,מה קרה לך? אתה בסדר? "
הקצין שואל אותך
מה תעשה?
תגלה שאתה פיראט, תברח מהאוניה,תשקר לקצין או שמע תצטרף לחיל הים, הבחירה בידך
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;955951]
אתה נכנס לספינה ומסתובב בתוכה, פתאום אתה רואה את ראש חיל הים יושב ומדבר א םאחד הקצינים, אתה שומע שהם מדברים על הפצצת האי שהיית בו "אי הקופים"
מה תעשה?
אתה יודע שג'ין עדין שם וגם הילד.[/QUOTE]
אני עף אל האי של הקופים כשאני עדין במצב רוח
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;956003]האוניה עוצרת לידך ומעלה אותך לסיפון אתה פותח עיינים ומגלה שמי שבעצם הציל אותך זה היה קצין מחיל הים.
"ילד!,מה קרה לך? אתה בסדר? "
הקצין שואל אותך
מה תעשה?
תגלה שאתה פיראט, תברח מהאוניה,תשקר לקצין או שמע תצטרף לחיל הים, הבחירה בידך[/QUOTE]
"אני... אני לא יודע... איזה פיראט תפס אותי, נתן לי שתי חרבות ואמר לי לשמור עליהן... ואז התעוררתי בבוקר וגיליתי שאני קשור לסירה... אתם יכולים בבקשה לספק לי סירה קצת יותר גדולה כדי שאוכל לחזור לעיירה שלי?" אומר לקצין בקול תמים ושקט, כאגמור את הבקשה אחייך חיוך גדול.
-
[QUOTE=Barney Stinson;956044]"אני... אני לא יודע... איזה פיראט תפס אותי, נתן לי שתי חרבות ואמר לי לשמור עליהן... ואז התעוררתי בבוקר וגיליתי שאני קשור לסירה... אתם יכולים בבקשה לספק לי סירה קצת יותר גדולה כדי שאוכל לחזור לעיירה שלי?" אומר לקצין בקול תמים ושקט, כאגמור את הבקשה אחייך חיוך גדול.[/QUOTE]
"לא נראה לי (=" אומר לך הקצין אם חיוך רשעי גדול
"אתה מהיום תהיה העבד שלי , אתה חייב לי את חייך, בלעדי כבר היית מת שם" הוא אומר
[QUOTE=שלושה מחוזות;956022]אני עף אל האי של הקופים כשאני עדין במצב רוח[/QUOTE]
אתה עף אל האי בכל המהירות שיש לך
(אני צריך לחכות לתגובה של תומר סליחה.)
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;956057]"לא נראה לי (=" אומר לך הקצין אם חיוך רשעי גדול
"אתה מהיום תהיה העבד שלי , אתה חייב לי את חייך, בלעדי כבר היית מת שם" הוא אומר
[/QUOTE]
"גם לא בעוד מאה שנה!" אומר לו ואקפות בחזרה לתוך הים, בלי התחשבות בכלל על ההשלכות של המעשה, בעודי זוכר את הפרצוף שלו טוב טוב, וזוכר להרוג אותו בהמשך חיי.
אתה לא צריך לחכות לתגובה של תומר בשביל להגיב לי נכון?
-
[QUOTE=Barney Stinson;956066]"גם לא בעוד מאה שנה!" אומר לו ואקפות בחזרה לתוך הים, בלי התחשבות בכלל על ההשלכות של המעשה, בעודי זוכר את הפרצוף שלו טוב טוב, וזוכר להרוג אותו בהמשך חיי.
אתה לא צריך לחכות לתגובה של תומר בשביל להגיב לי נכון?[/QUOTE]
א. לא
"אתה תצטער על זה צועק הקפטן" ומורה לחיילים שלו להתחיל לירות עליך.
אתה באותו זמן מתחמק ועולה על הספניה ומתחיל לברוח מהמקום.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;956071]א. לא
"אתה תצטער על זה צועק הקפטן" ומורה לחיילים שלו להתחיל לירות עליך.
אתה באותו זמן מתחמק ועולה על הספניה ומתחיל לברוח מהמקום.[/QUOTE]
ספינה? יש לי סירה קטנה לא? XD
אברח בכל המהירות משם, בעודי מדמיין את עצמי דוקר את הקצין בלב.
אמשיך לשוט קדימה אל האופק, ואתחיל לדמיין את ההרפתקאות של מה שמחכה לי.
-
[QUOTE=Barney Stinson;956077]ספינה? יש לי סירה קטנה לא? XD
אברח בכל המהירות משם, בעודי מדמיין את עצמי דוקר את הקצין בלב.
אמשיך לשוט קדימה אל האופק, ואתחיל לדמיין את ההרפתקאות של מה שמחכה לי.[/QUOTE]
אתה ממשיך לשוט ופתאום אתה רואה סירה קטנה בערך בגודל של הסירה שלך רק קצת יותר קטנה, ועליה ילד קטן מה תעשה?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;956146]אתה ממשיך לשוט ופתאום אתה רואה סירה קטנה בערך בגודל של הסירה שלך רק קצת יותר קטנה, ועליה ילד קטן מה תעשה?[/QUOTE]
אוציא את החרב השמאלית שלי עם יד ימין ואכון אותה אל הילד.
"מי אתה?" אשאל אותו בקול מאיים.
-
[QUOTE=Barney Stinson;956179]אוציא את החרב השמאלית שלי עם יד ימין ואכון אותה אל הילד.
"מי אתה?" אשאל אותו בקול מאיים.[/QUOTE]
אתה עוד לא מספיק להרים את החרב והילד מעיף לך אותה לים ואומר
"אני רוקי השמיני, שולט הימים ומלך הפיראטים הבא!! ועכשיו עוף מפה"
ובאותו זמן מעיף לך העיטה חזקה ברגל.
מה תעשה?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;956191]אתה עוד לא מספיק להרים את החרב והילד מעיף לך אותה לים ואומר
"אני רוקי השמיני, שולט הימים ומלך הפיראטים הבא!! ועכשיו עוף מפה"
ובאותו זמן מעיף לך העיטה חזקה ברגל.
מה תעשה?[/QUOTE]
אקפוץ באוויר בסיבוב בעודי בועט עם רגל ימין שלי בפנים שלו, מייד לאחר מכן אשלוף את חרבי ואכוון אותה אל צווארו.
-
[quote=♣DarkBoy♣;955879]
"בוא אני יראה לך"אומר הילד ולוקח אותך למין קבר,הוא מתחיל ל חפור ומוציא קופסא ואומר לך
"אני יתן לך את הקופסא אם תיתן לי עכשיו את אחת מהחרבות שלך, אני מבטיח לך שלא תצטער!." אומר הילד
.[/quote]
"אוקיי הנה קח" אני אומר לו בזמן שאני נותן לו את החרב "עכשיו תביא את הקופסא" אני מצווה עליו
-
[quote=שלושה מחוזות;956022]אני עף אל האי של הקופים כשאני עדין במצב רוח[/quote]
אתה עף ובאותו זמן אתה פתאום רואה מעליך טיל שעף לכיוון האי
ועוקף אותך
מה תעשה?
[QUOTE=tomer44;956374]"אוקיי הנה קח" אני אומר לו בזמן שאני נותן לו את החרב "עכשיו תביא את הקופסא" אני מצווה עליו[/QUOTE]
"אין בעיה קח" הילד אומר ופותח את הקופסא מתוך הקופסא הוא מוציא פרי ונותן לך אותו.
מה תעשה?
[QUOTE=Barney Stinson;956228]אקפוץ באוויר בסיבוב בעודי בועט עם רגל ימין שלי בפנים שלו, מייד לאחר מכן אשלוף את חרבי ואכוון אותה אל צווארו.[/QUOTE]
אתה מחמיץ את הילד והוא תופס לך את הרגל ומפיל אותך,
"תעזוב אותי כבר! אין לי כוח" הוא אומר לך בעצבים
מה תעשה?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;956741]אתה עף ובאותו זמן אתה פתאום רואה מעליך טיל שעף לכיוון האי
ועוקף אותך
מה תעשה?[/QUOTE]
אני מנסה להפוך את הטיל למצב רוח
-
[quote=שלושה מחוזות;956742]אני מנסה להפוך את הטיל למצב רוח[/quote]
אתה מנסה אבל הטיל לא משתנה!
הוא גדול כבד ועף במהירות עצומה לעבר האי.
פתאום אתה רואה מתחתיך שתי סירות ושני פיראטים
מה תעשה?
תמשיך אחרי הטיל אות תרד לראות מה יש שם למטה.
-
[quote=♣DarkBoy♣;956741]
"אין בעיה קח" הילד אומר ופותח את הקופסא מתוך הקופסא הוא מוציא פרי ונותן לך אותו.
מה תעשה?
[/quote]
"מזה הפרי הזה?" אני שואל אותו בהתלהבות "אל תגיד לי שזה.." אני אומר ומחכה לתגובה שלו
-
[QUOTE=tomer44;956753]"מזה הפרי הזה?" אני שואל אותו בהתלהבות "אל תגיד לי שזה.." אני אומר ומחכה לתגובה שלו[/QUOTE]
"זה פרי שטן,כנראה" אומר הילד
באותו זמן שהוא אומר אתה שומע מין קול חזק כזה באוויר מין קול שדומה למטוס.
-
[quote=♣DarkBoy♣;956756]"זה פרי שטן,כנראה" אומר הילד
באותו זמן שהוא אומר אתה שומע מין קול חזק כזה באוויר מין קול שדומה למטוס.[/quote]
"מזה הדבר הזה?" אני אומר בזמן שאני מסתכל למעלה
-
[QUOTE=tomer44;956758]"מזה הדבר הזה?" אני אומר בזמן שאני מסתכל למעלה[/QUOTE]
אתה לא רואה כלום בשמים.
אתה מחזיק את הפרי ביד ועומד מול הילד מה תעשה?
-
[quote=♣DarkBoy♣;956760]אתה לא רואה כלום בשמים.
אתה מחזיק את הפרי ביד ועומד מול הילד מה תעשה?[/quote]
"כניראה דימיינתי" אני אומר לעצמי "מה דעתך כדי לי לאכול את הפרי?" אני שואל את הילד
-
[QUOTE=tomer44;956762]"כניראה דימיינתי" אני אומר לעצמי "מה דעתך כדי לי לאכול את הפרי?" אני שואל את הילד[/QUOTE]
"אני לא יודע, שמעתי שמי שאוכל את הפרי לא יוכל לשחות יותר,או משהו כזה." אומר הילד
"אבל זה יכול לעזור לך ולנו במסע אז.... אם אתה לא רוצה אני יכול לאכול אותו" אומר הילד בביטחון.
-
[quote=♣DarkBoy♣;956763]"אני לא יודע, שמעתי שמי שאוכל את הפרי לא יוכל לשחות יותר,או משהו כזה." אומר הילד
"אבל זה יכול לעזור לך ולנו במסע אז.... אם אתה לא רוצה אני יכול לאכול אותו" אומר הילד בביטחון.[/quote]
"לא זה בסדר, אני אוכל אותו" אני אומר בחשש ומתחיל לאכול את הפרי
-
[QUOTE=tomer44;956764]"לא זה בסדר, אני אוכל אותו" אני אומר בחשש ומתחיל לאכול את הפרי[/QUOTE]
עכשיו זו פעם ראשונה שתהיה הגרלה תבחר מספר 1 או 2 או 3
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;956748]אתה מנסה אבל הטיל לא משתנה!
הוא גדול כבד ועף במהירות עצומה לעבר האי.
פתאום אתה רואה מתחתיך שתי סירות ושני פיראטים
מה תעשה?
תמשיך אחרי הטיל אות תרד לראות מה יש שם למטה.[/QUOTE]
אני ממשיך לעצור את הטיל
-
[quote=♣DarkBoy♣;956766]עכשיו זו פעם ראשונה שתהיה הגרלה תבחר מספר 1 או 2 או 3[/quote]
2
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;956768]אני ממשיך לעצור את הטיל[/QUOTE]
אתה מצליח להפוך את הטיל לרוח כמה מטרים לפני האי והטיל עובר את האי,כל הכבוד הצלת את טום ותומר(=
מה תעשה?
[B][U][SIZE="3"]תומר[/SIZE][/U][/B]
אתה מתחיל לאכול את הפרי ולאט לאט מרגיש תחושה מוזרה.
אתה גומר לאכול את הפרי ומנסה הבין מה הכוח שלך,אתה מחפש אבל לא מוצא מהו.
פתאום אתה שומע פיצוץ אדיר!
כל האי קורס החרב מהיד של טום עפה בדיוק על היד שלך!
היד נחתחת פתאום אתה שם לב שהיד פשוט מרחפת חזרה ומסתדרת במקום, ממש קסם, לא יורד לך דם ולא כואב לך, אתה שם לא שאתה יכול להפריד חלקים מהגוף שלך ולהעיף אותם באוויר,חוץ מהרגליים שתמיד נשארו על הקרקע, כל הגוף ריחף.
אכלת כנראה את פרי ה-
Bara Bara no Mi
שגורם לכך שכאשר אתה נחתך מחרב לא יורד לך דם והחלק חוזר למקום.
אתה כל כך מודה לטום על כך שנתן לך את הפרי,שבלעדיו כבר היית בלי יד.
מה תרצה לעשות?
אני לא יכול לספר לך על האפשרויות מצטער.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;956780]אתה מצליח להפוך את הטיל לרוח כמה מטרים לפני האי והטיל עובר את האי,כל הכבוד הצלת את טום ותומר(=
מה תעשה?
/QUOTE]
"יש הצלתי את תומר"אני חוזר לספניה
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;956782][QUOTE=♣DarkBoy♣;956780]אתה מצליח להפוך את הטיל לרוח כמה מטרים לפני האי והטיל עובר את האי,כל הכבוד הצלת את טום ותומר(=
מה תעשה?
/QUOTE]
"יש הצלתי את תומר"אני חוזר לספניה[/QUOTE]
אתה עף עד הספניה ונכנס אליה מה תרצה לעשות?
[B][U][SIZE="4"][COLOR="Red"]אני יוצא אז אני לא יגיב סליחה[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
-
[
אתה עף עד הספניה ונכנס אליה מה תרצה לעשות?
[B][U][SIZE="4"][COLOR="Red"]אני יוצא אז אני לא יגיב סליחה[/COLOR][/SIZE][/U][/B][/QUOTE]
אני יוצצא מצב רוח ואז חוקר תספינה
-
[quote=♣DarkBoy♣;956780]
[B][U][SIZE=3]תומר[/SIZE][/U][/B]
אתה מתחיל לאכול את הפרי ולאט לאט מרגיש תחושה מוזרה.
אתה גומר לאכול את הפרי ומנסה הבין מה הכוח שלך,אתה מחפש אבל לא מוצא מהו.
פתאום אתה שומע פיצוץ אדיר!
כל האי קורס החרב מהיד של טום עפה בדיוק על היד שלך!
היד נחתחת פתאום אתה שם לב שהיד פשוט מרחפת חזרה ומסתדרת במקום, ממש קסם, לא יורד לך דם ולא כואב לך, אתה שם לא שאתה יכול להפריד חלקים מהגוף שלך ולהעיף אותם באוויר,חוץ מהרגליים שתמיד נשארו על הקרקע, כל הגוף ריחף.
אכלת כנראה את פרי ה-
Bara Bara no Mi
שגורם לכך שכאשר אתה נחתך מחרב לא יורד לך דם והחלק חוזר למקום.
אתה כל כך מודה לטום על כך שנתן לך את הפרי,שבלעדיו כבר היית בלי יד.
מה תרצה לעשות?
[/quote]
"אוקיי טום אז עכשיו אתה חלק מהצוות שלי!" אני אומר לו "בוא אחרי לסירה שלי" אני אומר לו בזמן שאני מיתקדם לסירה
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;956741]
אתה מחמיץ את הילד והוא תופס לך את הרגל ומפיל אותך,
"תעזוב אותי כבר! אין לי כוח" הוא אומר לך בעצבים
מה תעשה?[/QUOTE]
'וואו... הוא חזק...' אחשוב לעצמי בכניעה.
"תגיד... ילד... אתה רוצה סייף בצוות שלך?" אשאל אותו, כאשר אני מתכוון לכל מילה.
-
[quote=Barney Stinson;956830]'וואו... הוא חזק...' אחשוב לעצמי בכניעה.
"תגיד... ילד... אתה רוצה סייף בצוות שלך?" אשאל אותו, כאשר אני מתכוון לכל מילה.[/quote]
-למה לא- חושב הילד
"יש לי תנאי אחד! אני רוצה את אחת מהחרבות שלך, ורק אז אני יצטרף אליך." אומר הילד עצבני
[quote=tomer44;956827]"אוקיי טום אז עכשיו אתה חלק מהצוות שלי!" אני אומר לו "בוא אחרי לסירה שלי" אני אומר לו בזמן שאני מיתקדם לסירה[/quote]
שנייכם מתקדמים אל הסירה ומגיעים אליה, אתם עולים אל הסירה ומתחילים להפליג ,פתאום אתם רואים אוניית מסע ענקית. מה תרצה לעשות?
לעלות אליה או להתקדם בים.
[quote=שלושה מחוזות;956787][
אני יוצא מצב רוח ואז חוקר תספינה[/quote]
אתה מטייל בספינה ומתחמק מהחיילים שעוברים בה כל שניה אתה מגיב למין כלא בתחתית הסירה ואתה רואה שם ילד די בוגר יושב קשור לשרשראות ברזל ושני שומרים עומדים לצידו, מה תעשה?
-
[quote=♣DarkBoy♣;956865]
שנייכם מתקדמים אל הסירה ומגיעים אליה, אתם עולים אל הסירה ומתחילים להפליג ,פתאום אתם רואים אוניית מסע ענקית. מה תרצה לעשות?
לעלות אליה או להתקדם בים.
[/quote]
"מעניין מה יש שם" אני אומר לעצמי "טום תישאר פה ותישמור על הספינה, אני הולך ליבדוק מה יש שם" אני אומר לטום והולך לספינה