ג'ון
אתה הולך לבית שלך עם כל הפוקימונים החדשים שלך, יושן אתם קם בבוקר למשמע דפיקה בדלת...
גלעד
כמו ג'ון
Printable View
ג'ון
אתה הולך לבית שלך עם כל הפוקימונים החדשים שלך, יושן אתם קם בבוקר למשמע דפיקה בדלת...
גלעד
כמו ג'ון
[QUOTE=monster;1151113]אני ניגש אל הילדה ואומר לה " הי ילדה שמי לי.גם את אחת מהילדים שהצליחו לברוח מאש קאטצ'אם במסוק ?. רוצה קרב עד שיגיע הזמן לעזוב ?"[/QUOTE]
" היי , אני רין . כן, גם אני הצלחתי לברוח מקאצ'ם . " אומר לילד ואזכר בזה שהוא רצח את הוריי .
" אוקי, באיזה פוקימון תשתמש ? אני אשתמש בפוצ'ינה שלי, " אומר לו .
[QUOTE=KillerBee;1151128]
גלעד
[/QUOTE]
אני רץ נרגש לפתוח את הדלת, זה כנראה הסימן בשבילי לצאת למסע. (חחחחח נחמד כבר לדעת מה אמור לקרות, אולי אפשר להקפיץ אותנו פשוט אל הנמל...)
גלעד וג'ון
כדי לזרז תהליכים אתם כבר בנמל תדברו קצת עם החברים שלכם ותנו לי קצת לנוח חחח סתם
[QUOTE=KillerBee;1151131]גלעד וג'ון
כדי לזרז תהליכים אתם כבר בנמל תדברו קצת עם החברים שלכם ותנו לי קצת לנוח חחח סתם[/QUOTE]
"ואוו יפה הנמל!" אני אומר בקול ומחפש אם יש לידי עוד אנשים שבאים איתי למשימה.
[QUOTE=KillerBee;1151131]גלעד וג'ון
כדי לזרז תהליכים אתם כבר בנמל תדברו קצת עם החברים שלכם ותנו לי קצת לנוח חחח סתם[/QUOTE]
אני אחפש מישהו מוכר בנמל, אולי אני אמצא מאמן שמוכן לתת לי ראלטס או משהו כזה.
כולם
הספינה הגיע והגיע הזמן לעלות עליה כולכם עולים לספינה שלכם לשייט של שלושה ימים בהם אתם מתאמנים קצת יושני צוברים כוחות ונהנים כשהגיע הזמן לרדת כל אחד מתפצל והולך לדרכו
יער(תפוס),אגם,ים,הרי שלג
תגיבו לאן א תם רוצים ללכת (מי שתופס תופס)
[quote]כולם
הספינה הגיע והגיע הזמן לעלות עליה כולכם עולים לספינה שלכם לשייט של שלושה ימים בהם אתם מתאמנים קצת יושני צוברים כוחות ונהנים כשהגיע הזמן לרדת כל אחד מתפצל והולך לדרכו
יער,אגם,ים,הרי שלג
תגיבו לאן אתם רוצים ללכת (מי שתופס תופס) [/quote]
'אני אלך ליער, בטח אני אמצא שם ראלטס' אחשוב לעצמי ואז אלך לעבר היער.
[QUOTE=KillerBee;1151158]כולם
יער,אגם,ים,הרי שלג
תגיבו לאן אתם רוצים ללכת (מי שתופס תופס)[/QUOTE]
אני הולך ליער, יש שם כמות של פוקימונים מהמגוונים ביותר. וחוץ מזה, עוד לא השגתי פוקימון עשב.
עריכה:
אוף:punch:, טוב אז אני אלך לים, אולי אני אמצא שם קרבי או קינגלר. (אחד מהפוקימונים האהובים עלי. אם לא אז לא נורא.)
יער(תפוס),אגם,ים,הרי שלג
תגיבו לאן א תם רוצים ללכת (מי שתופס תופס)[/QUOTE]
אני מחליט לכת להרי השלג לתפוס שם איזה פוקימון קרח חזק מאוד.אני ירד מהספינה בהאנאה רבה והולך להרי השלג
יער(תפוס),אגם,ים,הרי שלג
תגיבו לאן א תם רוצים ללכת (מי שתופס תופס)[/QUOTE]
באסה כבר תפסו את ההרי שלג . וגם את הים ;;
טוב אז נלך לאגם O:
" אוקיי , קדימה פוצ'ינה . הולכים לאגם! D:" אומר ואלך לכיוון האגם .
" אני חושבת לתפוס איווי אם יהיה שם, או אוושט .. או אמפלאון , או קינגדרה . "
" אחד מהם ^^'' אבל אפשר גם פוקימון אחר, העיקר לא פיקאצ'ו . " אומר לפוצ'ינה .
ג'ון
אתה הולך ליער, אתה נכנס ליער ורואה המון פוקימונים מגניבים ויפים אתה רואה טדיאורסאים מסתובבים שם, טריקו על העץ, וינונאטים, וטנגלות אתה ממשיך לכיוון היער ורואה את מה שחיפסת ראלטס, אתה רץ לכיוון שלו ושוכח שכל הפוקימונים נאמנים לאש קטצ'אם, הוא תוקף אותך בצווחה מחרישת אוזניים...
גלעד
אתה יורד בים ומטייל שם, אתה מתחמק מאנשים כדי שלא יבחינו שאתה מארגון קילרים ומחפש לך פוקימון מים נחמד אתה מסתובב כמה דקות ולפתע רואה קרבי הולך לו על החוף...
הקרבי מבחין בך וקופץ עליך, צובט אותך באף... מאנצ'לאקס יוצא מהפוקדור ותוקף את קראבי בבריק בראק
"מאנצ' מאנצ'!" הוא אומר לך
לי
אתה הולך להרי השלג.
אתה מחפש שם משהו לעשות אולי פוקימון טוב ומוצא שם סונראנט קטן שמשחק בשלג וגם קובאצ'ו ([URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Spr_5b_613.png"][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/96/Spr_5b_613.png[/IMG][/URL]) חמוד וקטן אתה שומע כמה אנשים מתחילים להתקרב אליך במהירות, מה תעשה?!
רין
את הולכת לאגם, את רואה באגם שפע של פוקימונים את רואה בוויזלים משחקים במים כמה מדקיפים משתוללים בבוץ וגם טריקוים משחקים תופסת עצים, פתאום את קולטת שפיקאצ'ו מטורף קופץ עלייך עם וולט מהשיחים. פוצ'יאנה קופץ עליו ונושך אותו בזעם, פיקאצ'ו מדמם מידו הימנית...
[quote]ג'ון
אתה הולך ליער, אתה נכנס ליער ורואה המון פוקימונים מגניבים ויפים אתה רואה טדיאורסאים מסתובבים שם, טריקו על העץ, וינונאטים, וטנגלות אתה ממשיך לכיוון היער ורואה את מה שחיפסת ראלטס, אתה רץ לכיוון שלו ושוכח שכל הפוקימונים נאמנים לאש קטצ'אם, הוא תוקף אותך בצווחה מחרישת אוזניים...[/quote]
"גראוליט' גחלת על כולם!" אצעק בכעס, אוציא את גראוליט' ואסתום את אוזניי כדי שהאוזניים שלי לא יפגעו.
[QUOTE=KillerBee;1151340]
לי
אתה הולך להרי השלג.
אתה מחפש שם משהו לעשות אולי פוקימון טוב ומוצא שם סונראנט קטן שמשחק בשלג וגם קובאצ'ו ([URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Spr_5b_613.png"][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/96/Spr_5b_613.png[/IMG][/URL]) חמוד וקטן אתה שומע כמה אנשים מתחילים להתקרב אליך במהירות, מה תעשה?!
[/QUOTE]
"אוי לא יכול שזה מישהו מהלוחמים של אש עלי להתחב ".אני מחפש לי מקום שאוכל להתחבא.לאחר מכן אבדוק מי עושה תצעדים.אוצי את סאנדייל שלי החוצה ואומר לו : תנשוך את הרגל של בן האנוש שנמצא פה ותהרוג אותו"
[QUOTE=KillerBee;1151340]ג'ון
אתה הולך ליער, אתה נכנס ליער ורואה המון פוקימונים מגניבים ויפים אתה רואה טדיאורסאים מסתובבים שם, טריקו על העץ, וינונאטים, וטנגלות אתה ממשיך לכיוון היער ורואה את מה שחיפסת ראלטס, אתה רץ לכיוון שלו ושוכח שכל הפוקימונים נאמנים לאש קטצ'אם, הוא תוקף אותך בצווחה מחרישת אוזניים...
גלעד
אתה יורד בים ומטייל שם, אתה מתחמק מאנשים כדי שלא יבחינו שאתה מארגון קילרים ומחפש לך פוקימון מים נחמד אתה מסתובב כמה דקות ולפתע רואה קרבי הולך לו על החוף...
הקרבי מבחין בך וקופץ עליך, צובט אותך באף... מאנצ'לאקס יוצא מהפוקדור ותוקף את קראבי בבריק בראק
לי
אתה הולך להרי השלג.
רין
את הולכת לאגם, את רואה באגם שפע של פוקימונים את רואה בוויזלים משחקים במים כמה מדקיפים משתוללים בבוץ וגם טריקוים משחקים תופסת עצים, פתאום את קולטת שפיקאצ'ו מטורף קופץ עלייך עם וולט מהשיחים. פוצ'יאנה קופץ עליו ונושך אותו בזעם, פיקאצ'ו מדמם מידו הימנית...[/QUOTE]
" הא! מגיע לו! כל הכבוד פוצ'ינה ! " אומר .
" תגמור את זה במכת חול ! " אגיד לפוצ'ינה .
' אח''כ אני חושבת שאתפוס לי את אחד הבוויזלים שם . הם נורא טובים. למרות שלאש היה פעם בוויזל > . > '
ג'ון
גראוליט' עושה גחלת על כולם וכל פוקימוני העשב בורחים מהאזור הזה, ראלטס גם מנסה לברוח אבל גראוליט' קופץ עליו ומשתק אותו, הוא משתמש בגחלת כמתקפה ישירה ומחסל את ראלטס, ראלטס נלחם ברגעיו האחרונים בהכרה והוא עושה תלפורט מאחורי גראוליט' ומשתמש בבלבול אבל הוא מתעלף באמצע אז אין נזק רציני...
לי
אתה מסתכל ורואה שזה באמת אחד החיילים של אש ושיש לו שוטגאן!
אתה מנסה לעצור את סאנדייל אבל האיש כבר מתחיל להוציא את השוטגאן על מנת לירות בו, האינסטינקט המידי שלך הוא להוציא את האקדח שלך מהכיס ולירות לו בראש, סאנדייל ניצל ומזל שיש לאקדח משתיק, אף אחד לא שמע... כדאי לך לגרור את הגופה מהר לפני שמישהו יראה אותה!
רין
פוצ'יאנה לא מבין למה מכת חול ובצדק כשהוא משתמש בזה זה רק מתשטש את פיקאצ'ו ומעצבן אותו עוד יותר, הוא משתמש בוולט על פוצ'יאנה ופוגע בו קשה, פוצ'יאנה נראה פגוע לא פחות מפיקאצ'ו... פיקאצ'ו מתחיל להשתמש בזנב ברזל חזק, המתקפות האלה מתחילות להיות מוכרות לך
[QUOTE=KillerBee;1151404]..
לי
אתה מסתכל ורואה שזה באמת אחד החיילים של אש ושיש לו שוטגאן!
אתה מנסה לעצור את סאנדייל אבל האיש כבר מתחיל להוציא את השוטגאן על מנת לירות בו, האינסטינקט המידי שלך הוא להוציא את האקדח שלך מהכיס ולירות לו בראש, סאנדייל ניצל ומזל שיש לאקדח משתיק, אף אחד לא שמע... כדאי לך לגרור את הגופה מהר לפני שמישהו יראה אותה!
[/QUOTE]
אני אומר לסאנדייל " הית מעולה רצחת את אחד מאנשיו של אש קאטצ'אם .עכשיו תעזור לי להסתיר תגופה איפשהו".אני ניגש אל הופה ובעזרת סאנדייל אני מסתיר אותה במקום כולשהוא. אחר כך אני אמר לסאנדייל " טוב תקוף במתקפת זעם ומיד לאחר מכן בנשיכה את קובאצ'ו"
[quote]ג'ון
גראוליט' עושה גחלת על כולם וכל פוקימוני העשב בורחים מהאזור הזה, ראלטס גם מנסה לברוח אבל גראוליט' קופץ עליו ומשתק אותו, הוא משתמש בגחלת כמתקפה ישירה ומחסל את ראלטס, ראלטס נלחם ברגעיו האחרונים בהכרה והוא עושה תלפורט מאחורי גראוליט' ומשתמש בבלבול אבל הוא מתעלף באמצע אז אין נזק רציני...[/quote]
"יפה מאוד גראוליט'... צא פוכדור!" אצעק ואז אזרוק פוכדור ריק על ראלטס המעולף כדי שהוא יתפס.
לי
אתה ירית בו עם האקדח שלך אבל לא חשוב....
למה אתה לא לוקח לו את הדברים או את הנשק לפחות
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתם מסתירים את הגופה ואז סאנדייל תוקף את קובאצ'ו בזעם ואז נשיכה הזעם פוגע בוא אבל קאבוצ'ו משתמש באבקת קרח ויוצר קיר קרח שסאנדייל נתקע בו!
סאנדייל עוקף את הקיר ורץ לעבר קאבוצ'ו שמשתמש בbide ונפגע מהמתקפה, מיד לאחר שנתקף הוא משחרר את כל הכוח על סאנדייל שנפגע קשה!
קבאצ'ו משתמש באבקת קרח!
ג'ון
אתה אמור לזרוק קילרבול לא פוקדור דבר ראשון אין לך פוקדורים יותר ודבר שני הם לא משפיעים פה...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה זורק קילרבול על ראלטס המסכן, הקילרבול עוטף את ראלטס באנרגייה שחורה ואז גם ראלטס הופך לאנרגייה שחורה ונכנס לקילרבול, הוא מתנדנד שלוש פעמים ונעצר, תפסת ראלטס!
לפתע אתה רואה באטרפליי עם מצלמה מחוברת אליו משוטט באזור, תזכור את מה שלימדו אותך...
[QUOTE=KillerBee;1151447]לי
אתה ירית בו עם האקדח שלך אבל לא חשוב....
למה אתה לא לוקח לו את הדברים או את הנשק לפחות
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתם מסתירים את הגופה ואז סאנדייל תוקף את קובאצ'ו בזעם ואז נשיכה הזעם פוגע בוא אבל קאבוצ'ו משתמש באבקת קרח ויוצר קיר קרח שסאנדייל נתקע בו!
סאנדייל עוקף את הקיר ורץ לעבר קאבוצ'ו שמשתמש בbide ונפגע מהמתקפה, מיד לאחר שנתקף הוא משחרר את כל הכוח על סאנדייל שנפגע קשה!
קבאצ'ו משתמש באבקת קרח![/QUOTE]
אני אומר לסאנדייל " תחמק מן אבקת הקרח של קאבוצ'ו. לאחר מכן שלח את מתקפת הזעם החזקה ביותר שלך. לאר מתקפת הזעם תשמש בנשיכה עליו". בזמן שסאנדיל וקאבוצ'ו נלחמים אגש לגופה ואבדוק איזה חפצים יש עליה
[quote]ג'ון
אתה אמור לזרוק קילרבול לא פוקדור דבר ראשון אין לך פוקדורים יותר ודבר שני הם לא משפיעים פה...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~;
אתה זורק קילרבול על ראלטס המסכן, הקילרבול עוטף את ראלטס באנרגייה שחורה ואז גם ראלטס הופך לאנרגייה שחורה ונכנס לקילרבול, הוא מתנדנד שלוש פעמים ונעצר, תפסת ראלטס!
לפתע אתה רואה באטרפליי עם מצלמה מחוברת אליו משוטט באזור, תזכור את מה שלימדו אותך... [/quote]
אני אוציא רובה אחד מכיסי וארה במצלמה של באטרפליי ואז אז אפקוד על גראוליט' להשתמש בגחלת שתחסל אותו.
[QUOTE=KillerBee;1151340]גלעד
[/QUOTE]
"כל הכבוד מנצ'לקס!" אני אומר לו "באמת מצאת את התפיסה שאני מחפש."
אני מעודד אותו ואומר לו: "קדימה מנצ'לקס עכשיו תשתמש במטרונום!"
אני מחקה בצפייה בעוד האצבעות של מנצ'לקס זזות מצד לצד.
לי
סאנדייל מתחמק מהאבקת קרח שמקפיעה את האוויר ליידו ואז קופץ על קבאצ'ו עם מכת זעם ושורט אותו בלי רחמים 'אבצ'ו המבולבל מתנדנד ונופל והופך מטרה קלה לשיניו הלבנות כשלג של סאנדייל הוא קופץ עליו ונושך אותו ברגל! קבאצ'ו לא מוותר ומשתמש בצווחה שמעיפה ממנו את סאנדייל ואז שוב באבקת קרח!
בינתיים אתה מוצא על הגופה משקפיים משונים, מכשיר קשר, כרטיס שנראה גם כמו מפתח עם תג שם, מפתחות לאוטו ושוטגאן
ג'ון
אתה יורה בבאטרפלי וזה פוגע במצלמתו, באטרפליי המופתע נופל על הרצפה בחוזקה ונפגע קשה, גראוליט' משתמש בגחלת שמסיימת את זה, הוא לא נראה חיי במיוחד גרוליט' מריח אותו, הופך אותו על הבטן ואתם רואים שמחובר לו לגב מין מכשיר חשמלי, כנראה הוא שלט בו!
גלעד
אתה מעודד את מאנצ'לאקס שמתחיל לרקוד את ריקוד המתרונום בזמן שהוא רוקד מגיע קראבי עם אחיזת צבת ושנייה לפני שהוא תופס את מאנצ'לאקס שלך מאנצ'לאקס משגר קרן קרח מטווח אפס שמקפיאה אותו לגמרי, הוא מנצל את המצב למכת בריק ברק שמסיימת את הקרב ומעלפת את קראבי, לפתע אתה רואה שמתנתק לקראבי מהגב מכשיר מתכתי מוזר אבל לפני שאתה מספיק לעשות עוד משהו מאנצ'לקס קופץ עליך ומחבק אותך
[quote]ג'ון
אתה יורה בבאטרפלי וזה פוגע במצלמתו, באטרפליי המופתע נופל על הרצפה בחוזקה ונפגע קשה, גראוליט' משתמש בגחלת שמסיימת את זה, הוא לא נראה חיי במיוחד גרוליט' מריח אותו, הופך אותו על הבטן ואתם רואים שמחובר לו לגב מין מכשיר חשמלי, כנראה הוא שלט בו![/quote]
"בוא גראוליט', תשתמש בגחלת על המכשיר ואז נלך לחפש את האש קטאצ'ם המטומטם..." אומר לגראוליט' ואז אחכה שהוא יפוצץ את המכשיר.
ג'ון
גראוליט' חופר בור באדמה ומכניס לתוכו את בטרפליי זה אפילו נראה כאילו הוא בוכה קצת למענו ועצוב שהרג אותו....
הוא מפוצץ את המכשיר כם הגחלת שלו שמרוב הזעם מתעצמת לגלון אש קטן (זה עוד לא להביור) ואז הוא מילל חזק ממש והולך איתך לחסל את אש קטצ'אם
[QUOTE=KillerBee;1151517]ג'ון
גראוליט' חופר בור באדמה ומכניס לתוכו את בטרפליי זה אפילו נראה כאילו הוא בוכה קצת למענו ועצוב שהרג אותו....
הוא מפוצץ את המכשיר כם הגחלת שלו שמרוב הזעם מתעצמת לגלון אש קטן (זה עוד לא להביור) ואז הוא מילל חזק ממש והולך איתך לחסל את אש קטצ'אם[/QUOTE]
"תחפש פה אנשים ואם אתה מוציא תרוץ ישר אלי... אני יהיה מאחוריך לפחות 20 מטר..." אומר לגראוליט', אסמן לו ללכת ואז שהוא ילך אלך אחריו לאחר שהוא ילך 20 מטר.
[QUOTE=KillerBee;1151404]
רין
פוצ'יאנה לא מבין למה מכת חול ובצדק כשהוא משתמש בזה זה רק מתשטש את פיקאצ'ו ומעצבן אותו עוד יותר, הוא משתמש בוולט על פוצ'יאנה ופוגע בו קשה, פוצ'יאנה נראה פגוע לא פחות מפיקאצ'ו... פיקאצ'ו מתחיל להשתמש בזנב ברזל חזק, המתקפות האלה מתחילות להיות מוכרות לך[/QUOTE]
" ... אם כך .. אתה בטח הפיקאצ'ו של קאצ'ם .. " אומר לפיקאצ'ו בכעס .
" קדימה פוצ'ינה , חזור . "
" צא ארון ! " אומר ואכניס את פוצ'ינה ואוציא את ארון .
" השתמש במכת אדמה על הפיקאצ'ו ! " אומר לארון .
[QUOTE=KillerBee;1151507]לי
סאנדייל מתחמק מהאבקת קרח שמקפיעה את האוויר ליידו ואז קופץ על קבאצ'ו עם מכת זעם ושורט אותו בלי רחמים 'אבצ'ו המבולבל מתנדנד ונופל והופך מטרה קלה לשיניו הלבנות כשלג של סאנדייל הוא קופץ עליו ונושך אותו ברגל! קבאצ'ו לא מוותר ומשתמש בצווחה שמעיפה ממנו את סאנדייל ואז שוב באבקת קרח!
בינתיים אתה מוצא על הגופה משקפיים משונים, מכשיר קשר, כרטיס שנראה גם כמו מפתח עם תג שם, מפתחות לאוטו ושוטגאן
[/QUOTE]
אני לוקח את כול החפצים שיש על האיש ושם אותם אצלי. אני מחזיר את סאנדיל לפוכדור שלו ואז מוציא את נידורין שלי ואומר לו "תשמש בניקור.תנקר את גופו של קבאצ'ו .לאחר זה תשמש במיקוד אנרגיה ".
[QUOTE=KillerBee;1151507]גלעד
אתה מעודד את מאנצ'לאקס שמתחיל לרקוד את ריקוד המתרונום בזמן שהוא רוקד מגיע קראבי עם אחיזת צבת ושנייה לפני שהוא תופס את מאנצ'לאקס שלך מאנצ'לאקס משגר קרן קרח מטווח אפס שמקפיאה אותו לגמרי, הוא מנצל את המצב למכת בריק ברק שמסיימת את הקרב ומעלפת את קראבי, לפתע אתה רואה שמתנתק לקראבי מהגב מכשיר מתכתי מוזר אבל לפני שאתה מספיק לעשות עוד משהו מאנצ'לקס קופץ עליך ומחבק אותך[/QUOTE]
אני פועל במקביל. אני זורק קילרבול על קראבי ואני משבח את מנצ'לקס על התפיסה בו בזמן. אחר כך אני בודק בזהירות מה המכשיר הזה, אני מסוקרן לגביו אבל אני מניח שהוא של הסוכנים של אש, ולכן אני נזהר שזה לא יוכל לגעת בי או לצלם אותי. אני אומר לעצמי שלא הגיוני שהם יודעים שאני כאן, ולכן אם זה לא יהיה משהו מיוחד אני פשוט אמצא קראבי אחר ואשים את המכשיר עליו במקום הקראבי שלי.
ג'ון
גראוליט' הולך ואתה מתחבא מאחוריו, פתאום אתה שומע אנשים...
"איזה גראוליט' חמווודדדדדד!!!!" אומרת ילדה אחת ואז אתה שומע קול של ילד (הוא נשמע כמו בחורה אבל הבנת שזה בן לפי ה"אתפוס") "טוב אז אני אתפוס לך אותו צא מארשטומפ!" אתה מתחיל להיבהל ואתה שומע את גראוליט' רץ אליך והילד אומר "אחריו אני אתפוס אותו בשבילך בייבי ובשביל אש קטצ'אם!" צועק הילד ואז הילדה "הו ג'סטיייייייייין!!!!" ואז נשמע צלצול Sms 'גילינו את המיקום של ג'סטין ביבר, בכיר בצבא של קטצ'אם אם תהרוג אותו ולא תשאיר עקבות, תקבל מתנה' הוא אומר וגראוליט' קופץ עליך רטוב ורועד הגור המסכן...
מאי
פיקאצ'ו קולט שאת שונאת את אש וממש משנה את הגישה שלו הוא מסתובב ומראה לך מכשיר מתכתי שדבוק לו על הגב ואז מנסה להוריד את זה בהתנערות ובשפשוף על עץ...
הוא ממש מבקש ממך להוריד ממנו את זה ואז את רואה שזה מחשמל אותו והוא מתחיל לתקוף את ארון שכבר תוקף בהצלפת אדמה (זה לא מכת אדמה טעיתי בתרגום) שמרסנת אותו...
מה תעשי?
לי
אתה בקושי מצליח לדחוס את כל החפצים ואתה שם את השוטגאן עם החוט שמחובר עליו בגב שלך, בינתיים נידורן תוקף בניקור את הדובון הקטן והחמוד ומסיים את הקרב... אתה מבחין במכשיר מתכתי קטן מחובר לגבו של הדובון
גלעד
אתה מבחין שלכל הפוקימונים באזור יש דבר כזה, ומתחיל לחשוב שאולי ככה אש שולט בכולם... מאנצ'לאקס קולט שאתה לא יודע מה לעשות עם המכשיר הזה ושובר אותו, קראבי מתעורר ומסתכל על שניכם בלי לתקוף אותכם ודווקא נראה שמח שהורדתם ממנו את המכשיר המעצבן הזה...
מאנצ'לאקס מתחיל לרקוד איתו ושניהם שמחים מאוד!
[QUOTE=KillerBee;1151688]
לי
אתה בקושי מצליח לדחוס את כל החפצים ואתה שם את השוטגאן עם החוט שמחובר עליו בגב שלך, בינתיים נידורן תוקף בניקור את הדובון הקטן והחמוד ומסיים את הקרב... אתה מבחין במכשיר מתכתי קטן מחובר לגבו של הדובון[/QUOTE]
אני אוצי את הסכין שלי ואנסה להוציא את הדבר המתכתי שעל קובוצ'ו ואנסה להבין מה זה .אומר לנידורין" הית טוב תחזור " .אחזיר את נידורין לפוכדור שלו ואז אזרוק פוכדור על קובוצ'ו בתקוה שיתפס לי
[QUOTE]ג'ון
"איזה גראוליט' חמווודדדדדד!!!!" אומרת ילדה אחת ואז אתה שומע קול של ילד (הוא נשמע כמו בחורה אבל הבנת שזה בן לפי ה"אתפוס") "טוב אז אני אתפוס לך אותו צא מארשטומפ!" אתה מתחיל להיבהל ואתה שומע את גראוליט' רץ אליך והילד אומר "אחריו אני אתפוס אותו בשבילך בייבי ובשביל אש קטצ'אם!" צועק הילד ואז הילדה "הו ג'סטיייייייייין!!!!" ואז נשמע צלצול Sms 'גילינו את המיקום של ג'סטין ביבר, בכיר בצבא של קטצ'אם אם תהרוג אותו ולא תשאיר עקבות, תקבל מתנה' הוא אומר וגראוליט' קופץ עליך רטוב ורועד הגור המסכן...[/QUOTE]
"תחזור גראוליט'..." אמלמל ואחזיר אותו למכשיר קילרבול ואז אוציא את אודיש,
"תשתמש בסופת עלים ואם ג'יסטין הזה יראה אותך תשלח שאיבת חיים למארשטומפ..." אומר לאודיש בשקט.
[QUOTE=KillerBee;1151688]ג'ון
"איזה גראוליט' חמווודדדדדד!!!!" אומרת ילדה אחת ואז אתה שומע קול של ילד (הוא נשמע כמו בחורה אבל הבנת שזה בן לפי ה"אתפוס") "טוב אז אני אתפוס לך אותו צא מארשטומפ!" אתה מתחיל להיבהל ואתה שומע את גראוליט' רץ אליך והילד אומר "אחריו אני אתפוס אותו בשבילך בייבי ובשביל אש קטצ'אם!" צועק הילד ואז הילדה "הו ג'סטיייייייייין!!!!" ואז נשמע צלצול Sms 'גילינו את המיקום של ג'סטין ביבר, בכיר בצבא של קטצ'אם אם תהרוג אותו ולא תשאיר עקבות, תקבל מתנה' הוא אומר וגראוליט' קופץ עליך רטוב ורועד הגור המסכן...
מאי
פיקאצ'ו קולט שאת שונאת את אש וממש משנה את הגישה שלו הוא מסתובב ומראה לך מכשיר מתכתי שדבוק לו על הגב ואז מנסה להוריד את זה בהתנערות ובשפשוף על עץ...
הוא ממש מבקש ממך להוריד ממנו את זה ואז את רואה שזה מחשמל אותו והוא מתחיל לתקוף את ארון שכבר תוקף בהצלפת אדמה (זה לא מכת אדמה טעיתי בתרגום) שמרסנת אותו...
מה תעשי?
לי
אתה בקושי מצליח לדחוס את כל החפצים ואתה שם את השוטגאן עם החוט שמחובר עליו בגב שלך, בינתיים נידורן תוקף בניקור את הדובון הקטן והחמוד ומסיים את הקרב... אתה מבחין במכשיר מתכתי קטן מחובר לגבו של הדובון
גלעד
אתה מבחין שלכל הפוקימונים באזור יש דבר כזה, ומתחיל לחשוב שאולי ככה אש שולט בכולם... מאנצ'לאקס קולט שאתה לא יודע מה לעשות עם המכשיר הזה ושובר אותו, קראבי מתעורר ומסתכל על שניכם בלי לתקוף אותכם ודווקא נראה שמח שהורדתם ממנו את המכשיר המעצבן הזה...
מאנצ'לאקס מתחיל לרקוד איתו ושניהם שמחים מאוד![/QUOTE]
XDDD ג'סטין ביבר XD
~
" רגע .. יכול להיות ש ... " אחשוב לעצמי .
" לא , אין סיכוי . "
" אבל .. אולי ... " אני יגיד וילך בחשש אל פיקאצ'ו על מנת לנסות להוריד לו את המכשיר המתכתי .
[QUOTE=KillerBee;1151688]גלעד
מאנצ'לאקס מתחיל לרקוד איתו ושניהם שמחים מאוד![/QUOTE]
רגע, זרקתי עליו קילר בול, לא?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אומר לו:"קראבי, אני הולך לתפוס אותך עכשיו. בסדר? יאלה קילרבול!" אני אומר וזורק קילרבול על קראבי.
אחר כך אני מוציא את קרבי כדי לבדוק משהו.
"קראבי," אני אומר לו "תנסה להשתמש בבועות על המכשירים שיש לכולם על הגב כדי לנסות לנטרל אותם."
לי
אין לך פוקדורים!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את הסכין ומנתק לו את הדבר הזה מהגב...
קבאצ'ו שמח ואתה זורק עליו קילרבול שעוטף אותו באנרגייה שחורה ואז מכניס אותו לכדור...
"תיק, תיק, תיק..... פלאמפ!" משמיע הקילרבול ונעצר, לכדת קבאצ'ו!
ג'ון
אתה מוציא את אודיש שמשתמש בסופת עלים שפוגעת שם בכולם, אתה שומע את ביבר אומר "היי אני לא רואה מה זה תציל אותי מרשטומפ גבר גברי שכמותך!" וזאת שלידו "הו ג'סטיייין רגע מה?!"
מרשטומפ עושה פצצות בוץ שמנקות את האוויר מעלים ואז אודיש עושה שאיבת חיים שמחסלת אותו לגמריי בגלל שזה אולטרה אקטיבי על פוקימון אדמה/מים...
ג'סטין צורח כמו בחורה "אוי לא מה עשית לגבר שלי מרשטומפ אודיש מנוול!" הוא צועק ומתחיל לבכות הבחורה שלידו מתחילה לברוח "הצילו ג'סטין הוא פוקפיל!!!" היא צועקת
רין
את מנסה להוריד לו את המכשיר אבל הוא לא יורד פוצ'יאנה מוציא ציפורן ומשסע אותו וזה שובר את זה, פיקאצ'ו נראה מאושר והוא כאילו מודה לכם ואז הולך ומתחיל להוריד לכל הפוקימונים באור את הדבר הזה...
פוצ'יאנה נכנס למים כי הוא נזכר שרצית בוויזל אבל אחד מהם תוקף אותו בסילון אקווה ומעלף אותו...
פיקאצ'ו מגיע וכאילו כאות תודה מוכן לעמוד לצידך בקרב הזה...
גלעד
עכשיו זרקת...
~-~-~-~-~
אתה זורק על קראבי המאושר קילרבול וקראבי נלכד בשמחה רבה...
הוא יוצא החוצה ומנסה לעשות בועות על המכשיר של קראבי אחר שיש שם אבל זה לא עושה כלום חוץ מלעצבן אותו ולגרום לו לתקוף באחיזת צבת את קראבי
[QUOTE=KillerBee;1152167]לי
אין לך פוקדורים!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את הסכין ומנתק לו את הדבר הזה מהגב...
קבאצ'ו שמח ואתה זורק עליו קילרבול שעוטף אותו באנרגייה שחורה ואז מכניס אותו לכדור...
"תיק, תיק, תיק..... פלאמפ!" משמיע הקילרבול ונעצר, לכדת קבאצ'ו!
[/QUOTE]
" יש לכדתי קאבוצ'ו." אני שם את הקילרבול שלי שבתוכו קאבוצ'ו בתוך הכיס שלי ואז אחזיר את נידורן שלי.אני אמשיך לכת בהרי השלג
[quote]ג'ון
אתה מוציא את אודיש שמשתמש בסופת עלים שפוגעת שם בכולם, אתה שומע את ביבר אומר "היי אני לא רואה מה זה תציל אותי מרשטומפ גבר גברי שכמותך!" וזאת שלידו "הו ג'סטיייין רגע מה?!"
מרשטומפ עושה פצצות בוץ שמנקות את האוויר מעלים ואז אודיש עושה שאיבת חיים שמחסלת אותו לגמריי בגלל שזה אולטרה אקטיבי על פוקימון אדמה/מים...
ג'סטין צורח כמו בחורה "אוי לא מה עשית לגבר שלי מרשטומפ אודיש מנוול!" הוא צועק ומתחיל לבכות הבחורה שלידו מתחילה לברוח "הצילו ג'סטין הוא פוקפיל!!!" היא צועקת[/quote]
אני ארוץ לעבר ג'סטין ואתן לו אגרוף ואז אלך לאישה, אזרוק אותה על העץ ואז אתן לה אגרוף כדי שהם יתעלפו.
לי
אתה ממשיך ללכת בהרי השלג ולא רואה שום פוקימון... אתה עולה לפסגה של הרי השלג ומכלה להפתעתך מקום חמים עם מעיינות חמים ובורות גופרית, אתה רואה הרבה סלאגמות מסתובבות באזור הזה וגם כמה מגבי קטנים משתובבים להם, מאצ'ופים משתמשים במכות על אבנים ושוברים אותן וגם המון גרימרים עם מאק בתוך בורות הגופרית המצחינים...
אתה מרגיש ממש כאילו אתה בתוך ביוב עם סרחון הביצים הסרוחות הזה.. הריח הנורא של הגופרית מתחיל לחנוק אותך ואתה יוצא קצת לאזור השלג כדי לנשום אוויר צח...
ג'ון
אתה נותן לג'סטין אגרוף והוא נופל על רגליו ומסתכל בדרמטיות על המרחק "אויה אויה חדל מלהכות אותי בחור סקסי שכמותך!" אתה נבהל ורץ ישר לבחורה, משתק אותה עם שיתוק וולקני שלמדת והיא מאבדת את ההכרה, ג'סטין עדיין שרוע על הרצפה "אני רואה את האור האור!" ואתה מבין שהוא מסתכל על השמש...
[quote]ג'ון
אתה נותן לג'סטין אגרוף והוא נופל על רגליו ומסתכל בדרמטיות על המרחק "אויה אויה חדל מלהכות אותי בחור סקסי שכמותך!" אתה נבהל ורץ ישר לבחורה, משתק אותה עם שיתוק וולקני שלמדת והיא מאבדת את ההכרה, ג'סטין עדיין שרוע על הרצפה "אני רואה את האור האור!" ואתה מבין שהוא מסתכל על השמש... [/quote]
"תודה ג'סטין!" אצעק בגבריות, אוציא את הרובה וארה לו במקום שאין לו ביצים, ואז בראש :)
ואז אזרוק את שני הגופות בתוך שיח שאף-אחד לא יחפש בו.
[QUOTE=KillerBee;1152190]לי
אתה ממשיך ללכת בהרי השלג ולא רואה שום פוקימון... אתה עולה לפסגה של הרי השלג ומכלה להפתעתך מקום חמים עם מעיינות חמים ובורות גופרית, אתה רואה הרבה סלאגמות מסתובבות באזור הזה וגם כמה מגבי קטנים משתובבים להם, מאצ'ופים משתמשים במכות על אבנים ושוברים אותן וגם המון גרימרים עם מאק בתוך בורות הגופרית המצחינים...
אתה מרגיש ממש כאילו אתה בתוך ביוב עם סרחון הביצים הסרוחות הזה.. הריח הנורא של הגופרית מתחיל לחנוק אותך ואתה יוצא קצת לאזור השלג כדי לנשום אוויר צח...
[/QUOTE]
אני אכנס שוב למקום עם מעינות חמים שהיתי בו לפני רגע. אתחיל שם לחפש לי שםם צ'ימצ'אר חזק