סליחה תתעלמו לא שמתי לב שעשיתי דאבל.
Printable View
סליחה תתעלמו לא שמתי לב שעשיתי דאבל.
[B][COLOR="Green"]טל
את אומרת לשטן שהוא בפאלט ואז בצרחות איומות את בורחת במהרה מן השטן.השטן לא מבין מה קרה לך ונעלם.את משיכה לרוץ ברחבי העיר פאלט.כעבור 5דקות הפאניקה בך נעלמת ואת נרגעת מהשטן שראית.את מתחילה ללכת בעיר פאלט ולחפש אנשים נורמאלים שיעזרו לך.לאחר כמה דקות את נתקלת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr002.png[/IMG] באישה שנרא נורמאלית יחסית לכול מי שפגשת עד עכשיו.[/COLOR][/B]
אני אסתכל עליה מעט בחשד, ואז אתקרב אליה לאט ואשאל בקול מלא חשש ''שלום לך, אני טל רציתי לשאול עם את יודעת במקרה איפה אפשר להשיג פוקדורים ומה הדרך הכי בטוחה ללכת בא?''
[quote]דייגו
אתה פותח ב7 שכיבות שמיכה מולאוק.אוק מתרשם ממך לטובה ואומר לך " יפה נער.טוב אם אתה מחשיב אותי בתור המפקד.אז יש בלי משימה בשבילך.לא מזמן השטן באה לעיר פאלט .ביקשתי ממנו לבוא אלי לשיחה חשובה.העניין שהוא לא יודע איפה המעבדה שלי .תוכל למצוא אותו ולהביא אותו אליי ?". [/quote]
"בשמחה, המפקד" אגיד לו, "אבל אני צריך גם ציוד התחלתי בבקשה." אגיד לו שנית.
אצא מן החנות, אתחיל לחפש את השטן וכאשר אף אחד לא יראה אותי אוציא את הווקי ואשאל: "מה קורה?! אני מעכב אותו, אבל זה לא נצחי! אני צריך יחידות חיילים לפלישה לעיר פאלט!. תגידו לי כמה אתם לפני שאתם יורדים מהחללית!" בזמן הזה אקח רובוטים אחד אחד ואדקור אותם אחד אחד לפי כמות האנשים שיגיעו, אזרוק אותם לסמטה חשוכה שאף אחד לא נכנס אליה, אוציא את האקדח ואחכה. כאשר אקבל אישור שהם נמצאים, אלביש אותם אחד אחד בבגדי הרובוט כדי שיחשבו שהם רובוטים ואלך בחזרה לפרופסור אוק שאבקש שאחד יאזוק אותי כאילו אני אסיר ושאחד כאילו יאיים עליי עם התותח
[quote]לופי
אוק אומר לך " אתה רוצה ציוד למסע שלך ?. כנראה אתה לא מכיר את חוקי העיר פאלט.קודם כול אני השולט של העיר הזאת.אני מחליט אם אתה תקבל את הציוד שלך למסע שאתה מתחיל אותו.חוץ מזה כנראה שאתה לא יודע כול הציוד של מאמנים מתחילים נשאר אצלי במעבדה ואני לא נותן אותו לאף אחד.אז אם תרצה אותו תרצה להשיג את הציוד בכוח ולא במילים ".[/quote]
"אוקיי, אז מה אתה רוצה שאני אעשה בשביל שאשיג את הציוד הזה?" אשאל את אוק.
[quote]מקס
אתה מחליט להפוך למאבטח של של אוק.אתה נכנס לדלת מס' 2 ולא מוצא בה כלום.לאחר מכן אתה נכנס לדלת דורה.בדלת דורה אתה מוצא את אוק צופה לו בשלווה בסדרה דורה.אתה שומע את דורה אומרת" הי מבוגרים האם תעזרו לי לחסל את המאפיה שנקראת יאקוזה ?". אוק רואה אותך.אתה אומר לו שתרצה להיות המאבטח שלו. אוק אומר לך " בסדר תהיה המאבטח שלי. לך תסתובב במעבדה וחפש תפולש שפלש למעבדה שלי. ואל תפריע לי לצפות בדורה מחסלת את היאקוזה ".[/quote]
"סבבה,רוצה לראות את הנשקים שלי?" אומר ואראה לו את היד רובוט,"בטעות" אלחץ על כפתור היריואשבור את הקיר, "אה סליחה" אומר לאוק ואלך לחדר "לעצור" (לעזור) לפולש
לורד אביזי אישר לי להקפיץ את המשחק ולהגיב בו
אני רוצה לדעת אם משהו מכם רוצה לפרוש מהמשחק.כשאני אראה שאתם מגיבים להמשך שכתבתי לכם אבין שאתם רוצים להמשיך במשחק.
[B][COLOR="Blue"]
מקס
אתה מראה לאוק את היד הרובטית שהשגת לך.ידך מחליקה בטעות על הכפתור שגורם ליד לירות קרן לייזר אדומה לעבר הקיר שלי אוק.קרן הלייזר שוברת את היקר שליד אוק.
אוק מצחקק לו ואומר לך " תודה ידידי עזרתה לי מאוד , מזמן רציתי לשבור את הקיר המעצבן הזה. אה ואל תלך לעצור את הפולש, אני הבנתי מי אתה. אז אם תרצה לקחת את הציוד התחלתי שלך תצטרך לנצח אותי בקרב פוקימונים 1 על 1."
אוק מוציא מהפוכדור שלו את גראוליט [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/058.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לופי
פרופסור אוק אומר לך " פ שוט מאוד תצטרך להביס אותי בקרב פוקימונים 1 על 1. אתה מנצח אותי ציוד למאמנים מתחילים הוא שלך אבל אם אני מנצח אותך בקרב. אז אני כנראה יוציא אותך להורג בפומבי או שהפוך אותך לעבד שלי ".
אוק זורק את הפוכדור שלו לאוויר וממנו יוצא גראוליט [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/058.png[/IMG].[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SlateGray"]דייגו
אוק אומר לך " תקבל תציוד במשך ". אתה יוצא מן המעבדה ועושה כאילו את המחפש אתת השטן.אתה מתקשר במכשיר בווקי טוקי שלך לעזרה שיבואו. האיש קשר בווקי טוקי אומר " אנחנו נבוא בעוד 5 דקות .הבאתי 10 אנשים כולל אותי ". בזמן הזה אתה מכסח תצורה של 10 רובוטים.
החברה שלך באים ומתחפשים לרובוטים ואתך אוחזים באזיקים.הם מובילים אותך לאוק כשמאימים שירו עליך.
אוק אומר " אין לי בעיה תהרגו תאיש הזה. אני יודע מי אתם ולמה באתם לפה. אם תרצו ציוד למאמן מתחיל תביסו אותי בקרב פוקימונים 11 גד 1".
אוק זורק את הפוכדור שלו לאוויר וממנו יוצא פילוסווין [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/221.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]טל
האישה אומרת לך בחיוך רחב על פניה " נעים להכיר אותך טל ,אני טליה, נעים להכיר אותך טל . הפוכדורים נמצאים במעבדה של אוק.אוק שומר לעצמו את כל הציוד למאמנים מתחילים. תצטרכי לנצח אותו כדי לקחת את הציוד שאת רוצה. דרך אגב המעבדה נמצאת במרכז העיר. אין ממש דרך בטוחה ללכת בה .כול מקום במחוז הזה הוא מקום מסוכן יותר מהקודם. ".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ג'ייק
אתה פותח את כל 3 הדלתות שמולך ורואה שבשני הדלתות אין כלום ובשלישית נמצא פרופסור אוק. אוק מחייך אליך ואומר " שלום רב ידי הצעיר. אני מבין שאתה רוצה את הציוד למאמן מתחיל שמגיע לך .טוב אם תרצה אותו תצטרך להביס אותי בקרב פוקימונים 1 על 1 ".
אוק זורק פוכדור לאוויר וממנו יוצא גראוליט [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/058.png[/IMG][/COLOR][/B]
[quote]לופי
פרופסור אוק אומר לך " פ שוט מאוד תצטרך להביס אותי בקרב פוקימונים 1 על 1. אתה מנצח אותי ציוד למאמנים מתחילים הוא שלך אבל אם אני מנצח אותך בקרב. אז אני כנראה יוציא אותך להורג בפומבי או שהפוך אותך לעבד שלי ".
אוק זורק את הפוכדור שלו לאוויר וממנו יוצא גראוליט .[/quote]
"אוקיי, צא צ'ארמנדר!" אומר ואוציא את צ'ארמנדר מהפוכדור "קדימה צ'ארמנדר תשתמש בגחלת!"
[QUOTE=Madara Uchiha;1261485]לורד אביזי אישר לי להקפיץ את המשחק ולהגיב בו
אני רוצה לדעת אם משהו מכם רוצה לפרוש מהמשחק.כשאני אראה שאתם מגיבים להמשך שכתבתי לכם אבין שאתם רוצים להמשיך במשחק.
[B][COLOR="Green"]טל
האישה אומרת לך בחיוך רחב על פניה " נעים להכיר אותך טל ,אני טליה, נעים להכיר אותך טל . הפוכדורים נמצאים במעבדה של אוק.אוק שומר לעצמו את כל הציוד למאמנים מתחילים. תצטרכי לנצח אותו כדי לקחת את הציוד שאת רוצה. דרך אגב המעבדה נמצאת במרכז העיר. אין ממש דרך בטוחה ללכת בה .כול מקום במחוז הזה הוא מקום מסוכן יותר מהקודם. ".[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"]''אמ.. אוקיי תודה'' אומר לה בהקלה על כך שלא תקפה אותי, אלך לכיוון שאליו היא הסבירהלי כאשר צ'יקוריטה לצידי, אני אנסה ללכת כמה שיותר קרוב לדרכים צדדיות ובדרך להסתתר מאחורי עצים ושיחים
[/COLOR]
[QUOTE=Madara Uchiha;1261485]
אתה פותח את כל 3 הדלתות שמולך ורואה שבשני הדלתות אין כלום ובשלישית נמצא פרופסור אוק. אוק מחייך אליך ואומר " שלום רב ידי הצעיר. אני מבין שאתה רוצה את הציוד למאמן מתחיל שמגיע לך .טוב אם תרצה אותו תצטרך להביס אותי בקרב פוקימונים 1 על 1 ".
אוק זורק פוכדור לאוויר וממנו יוצא גראוליט [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/058.png[/IMG][/COLOR][/B][/QUOTE]
"צא טראפינץ'!" אני צועק. אני זורק עליו את אבן האדמה. תהפוך לנשק יום הדין!!!!!" אני צועק בעודי מחייך חיוך מרושע. כשטראפיץ' משתנה, אני מבין שאני לא יודע איך משתמשים בנשק יום הדין. "טוב... תשתנה לחרב או משהו..." אני אומר, מחזיק אותו ומשסף את גראוליט.
אתה זורק את הפוכדור של טראפינץ' לאוויר.הפכדור נפתח וממנו יוצא טראפינץ'.אתה מצמיד לטראפינץ' את אבן האדמה ומורה לו להפוך לנשק יום הדין.טראפינץ' הופך לנשק יום הדין אבל אז אתה מתחרט וטראפינץ' הופך לחרב שעשויה מאדמה..
כשחרב האדמה בידך אתה רץ אל גראוליט ומנסה לחתוך אותו. אתה מצליח לפגוע בעור ולגרום לו לדמם קצת. אוק אומר " תהנה להרוג את גראליט. גראוליט להביור ". גראוליט יורה להביור ישר אליך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]טל
אתה מודה לטליה שעזרה לך ולאחר מכן את מתחילה ללכת למרכז פאלט שלצידך צ'יקוריטה.
לאחר הליכה קצרה בעיר אתן מגיעות למרכז העיר פאלט. שם אתן רואות את המעבדה הענקית של פרופסור אוק. ליד דלת הכניסה נמצאים 2 רובוטים שנראים בידיוק אותו דבר כמו הרובוט שפגשת קודם לכן.2 הרובוטים שומרים על דלת הכניסה לא נותנים להיכנס אליה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לופי
אתה פותח את פוכדור של צ'ארמנדאר כדי להוציא אותו לקרב. צ'ארמנדאר משתמש במתקפת גחלת על גראוליט. גראוליט עומד במקום וכאשר הגחלת קרובה אליו הוא פשוט אוכל לו את הגחלת.
אוק אומר " טעות עשית שבחרת בפוקימון אש להילחם נגד גראוליט שלי. גראוליט שלי אוהב לאכול אש ולשרוף לו את הבטן. בנוסף לזה זה גורם לו לדעת להביור ".
גראוליט מוציא מן הפה שלו מתקפת להביור חזקה אל צ'ארמנדאר.[/COLOR][/B]
[quote]דייגו
אוק אומר לך " תקבל תציוד במשך ". אתה יוצא מן המעבדה ועושה כאילו את המחפש אתת השטן.אתה מתקשר במכשיר בווקי טוקי שלך לעזרה שיבואו. האיש קשר בווקי טוקי אומר " אנחנו נבוא בעוד 5 דקות .הבאתי 10 אנשים כולל אותי ". בזמן הזה אתה מכסח תצורה של 10 רובוטים.
החברה שלך באים ומתחפשים לרובוטים ואתך אוחזים באזיקים.הם מובילים אותך לאוק כשמאימים שירו עליך.
אוק אומר " אין לי בעיה תהרגו תאיש הזה. אני יודע מי אתם ולמה באתם לפה. אם תרצו ציוד למאמן מתחיל תביסו אותי בקרב פוקימונים 11 גד 1".
אוק זורק את הפוכדור שלו לאוויר וממנו יוצא פילוסווין [/quote]
אסמן לאחד האנשים להגיד לאוק (בלי שאוק יראה שאני מסמן): "אנחנו לא רוצים לקבל ציוד התחלתי, אנחנו רוצים להסגיר אותו על כך שהוא תקף את השטן." אחכה שאוק יחזיר את פילוסוין וארה בו.
[QUOTE=Madara Uchiha;1261504][B][COLOR="DarkRed"]ג'ייק
אתה זורק את הפוכדור של טראפינץ' לאוויר.הפכדור נפתח וממנו יוצא טראפינץ'.אתה מצמיד לטראפינץ' את אבן האדמה ומורה לו להפוך לנשק יום הדין.טראפינץ' הופך לנשק יום הדין אבל אז אתה מתחרט וטראפינץ' הופך לחרב שעשויה מאדמה..
כשחרב האדמה בידך אתה רץ אל גראוליט ומנסה לחתוך אותו. אתה מצליח לפגוע בעור ולגרום לו לדמם קצת. אוק אומר " תהנה להרוג את גראליט. גראוליט להביור ". גראוליט יורה להביור ישר אליך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]טל
לאחר הליכה קצרה בעיר אתן מגיעות למרכז העיר פאלט. שם אתן רואות את המעבדה הענקית של פרופסור אוק. ליד דלת הכניסה נמצאים 2 רובוטים שנראים בידיוק אותו דבר כמו הרובוט שפגשת קודם לכן.2 הרובוטים שומרים על דלת הכניסה לא נותנים להיכנס אליה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לופי
אתה פותח את פוכדור של צ'ארמנדאר כדי להוציא אותו לקרב. צ'ארמנדאר משתמש במתקפת גחלת על גראוליט. גראוליט עומד במקום וכאשר הגחלת קרובה אליו הוא פשוט אוכל לו את הגחלת.
אוק אומר " טעות עשית שבחרת בפוקימון אש להילחם נגד גראוליט שלי. גראוליט שלי אוהב לאכול אש ולשרוף לו את הבטן. בנוסף לזה זה גורם לו לדעת להביור ".
גראוליט מוציא מן הפה שלו מתקפת להביור חזקה אל צ'ארמנדאר.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תתחמק ותשתמש במסך עשן!" אומר לצ'ארמנדר "אחר כך תשתמש בשריטה על גראוליט!"
[quote]מקס
אתה מראה לאוק את היד הרובטית שהשגת לך.ידך מחליקה בטעות על הכפתור שגורם ליד לירות קרן לייזר אדומה לעבר הקיר שלי אוק.קרן הלייזר שוברת את היקר שליד אוק.
אוק מצחקק לו ואומר לך " תודה ידידי עזרתה לי מאוד , מזמן רציתי לשבור את הקיר המעצבן הזה. אה ואל תלך לעצור את הפולש, אני הבנתי מי אתה. אז אם תרצה לקחת את הציוד התחלתי שלך תצטרך לנצח אותי בקרב פוקימונים 1 על 1."
אוק מוציא מהפוכדור שלו את גראוליט [/quote]
"אהה טוב.."
"צא סקרויטל" "תשתמש בבועות"
[QUOTE=Madara Uchiha;1261504][B][COLOR="DarkRed"]\
[B][COLOR="Green"]טל
[COLOR="Green"]אני אקח נשימה עמוקה ואומר ''צ'יקוריטה, תכווני עלי תער אל ראשם של הרובוטים, שם בטח נמצאים שבבים שמפעילים אותם'', 'אבל.. מה עם לא?' התגנב פחד ללבי, 'היא יכולה' נאבקתי בעצמי והסתכלתי בציפייה על עלי התער העושים דרכם אל הרובוטים[/COLOR]
[B][COLOR="Green"]טל
את מורה לצ'יקוריטה להעיף עלי טער על ראשם של הרובוטים השומרים. צ'יקוריטה מעיפה מלא עלי טער חדים לעבר ראשם של הרובוטים. עלי הטער עורפים את ראשם של הרובוטים. לאחר שראשם נערף הרובוטים מתחילים להתפוצץ. החלקים שלהם עפים לכול עבר.את מסתתרת ביחד עם ציקוריטה מאחורי בניין כדי לא להיפגע. לאחר כמה שניות את רואה שהשטח פנוי ואת יכולה להיכנס למעבדה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מקס
אתה מוציא הישר את סקרויטל שלך לקרב. סקרויטל מקשיב להוראה שנתת לו ומיד שולח בועות אל גראוליט. מלא בועות עפות לעבר גראוליט. גראוליט לא מתחמק מן הבועות הוא פשוט נותן להם לפגוע בו.
אוק אומר " גראוליט החמוד שלי טפס על התקרה ואז גחלת ". גראוליט מתחיל לטפס ואז ללכת על התקרה וכשהוא מעל סקרויטל הוא שולח גחלת לעברו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לופי
צ'ארמנדאר פולט מסך עשן. מסך עשן סמיך מופיע בחדר. מסך העשן עוזר לצ'ארמנדאר להתחמק מן הלהביור של גראוליט. צ'ארמנדאר מנצל את אפקט הפתעה לטובו ורץ אל גראוליט במתקפת שריטות. גראוליט נפגע מן השרטות של צ'ארמנדאר.
אוק אומר " מה דעתך אולי להישרף למוות ? . גראוליט גחלת , תבעיר את מסך העשן באש ". גראוליט תוקף בגחלת והגחלת מבעירה את מסך העשן.לפתע כול החדר מתחיל לעלות בלהבות חזקות.
אוק מתחיל לצחקח צחוק מרושע בפניך.[/COLOR][/B]
אוק מחזיר את פילוסווין לפוכדור שלו ואומר לכם " אני לא תקפתי את השטן. השטן הוא חבר שלי אנחנו זווממים להשתלט על מחוז דורה. טוב לא רצית פילוסווין אז אוציא את גראוליט שלי ". אוק מוציא את גראוליט [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/058.png[/IMG]" .
אתה יורה כדור על אוק.הכדור פוגע באוק ויוצא ממנו. אוק צוחק ואומר " כדורים לא ממש יזיזו לי. אני סייבורג כלומר חצי בן אדם חצי רובוט. גראוליט גחלת תשרוף למות את כולם ". גראוליט שולח גחלת לעברכם.[/COLOR][/B]
[quote]מקס
אתה מוציא הישר את סקרויטל שלך לקרב. סקרויטל מקשיב להוראה שנתת לו ומיד שולח בועות אל גראוליט. מלא בועות עפות לעבר גראוליט. גראוליט לא מתחמק מן הבועות הוא פשוט נותן להם לפגוע בו.
אוק אומר " גראוליט החמוד שלי טפס על התקרה ואז גחלת ". גראוליט מתחיל לטפס ואז ללכת על התקרה וכשהוא מעל סקרויטל הוא שולח גחלת לעברו.
[/quote]
"תשתמש בבועות כדי שלא תספוג שום נזק ותפיל אותו מהתקרה עם עוד בועות ואז תשתמש בדחיפה"
[quote]דייגו
אוק מחזיר את פילוסווין לפוכדור שלו ואומר לכם " אני לא תקפתי את השטן. השטן הוא חבר שלי אנחנו זווממים להשתלט על מחוז דורה. טוב לא רצית פילוסווין אז אוציא את גראוליט שלי ". אוק מוציא את גראוליט " .
אתה יורה כדור על אוק.הכדור פוגע באוק ויוצא ממנו. אוק צוחק ואומר " כדורים לא ממש יזיזו לי. אני סייבורג כלומר חצי בן אדם חצי רובוט. גראוליט גחלת תשרוף למות את כולם ". גראוליט שולח גחלת לעברכם. [/quote]
אקפוץ לפיו של גראוליט במטרה להתאבד.
[B][COLOR="Green"]טל
את מורה לצ'יקוריטה להעיף עלי טער על ראשם של הרובוטים השומרים. צ'יקוריטה מעיפה מלא עלי טער חדים לעבר ראשם של הרובוטים. עלי הטער עורפים את ראשם של הרובוטים. לאחר שראשם נערף הרובוטים מתחילים להתפוצץ. החלקים שלהם עפים לכול עבר.את מסתתרת ביחד עם ציקוריטה מאחורי בניין כדי לא להיפגע. לאחר כמה שניות את רואה שהשטח פנוי ואת יכולה להיכנס למעבדה.
[/COLOR][/B]
''צאי צאי צאי!'' קראתי א עבר צ'יקוריטה ויצאנו ביחד בריצה אל הכניסה למעבדה, פתחתי את הדלת ונכנסתי בסערה יחד עם צ'יקוריטה פנימה ''אני מאתגרת אותך אוק!'' קראתי בקול גדול תוך כדי סקירת האזור
[QUOTE=Madara Uchiha;1261504][COLOR="DarkRed"][B]ג'ייק
כשחרב האדמה בידך אתה רץ אל גראוליט ומנסה לחתוך אותו. אתה מצליח לפגוע בעור ולגרום לו לדמם קצת. אוק אומר " תהנה להרוג את גראליט. גראוליט להביור ". גראוליט יורה להביור ישר אליך.[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"מהר טראפינץ', תהפוך לסוג של רובה שמקבל אנרגיה ככל שהוא סופג נזק!" אני צועק במהירות. אחר כך אני יורה שלוש ייריות מהירות אל גראוליט.
תגובה 100
אתה צועק אל טראפינץ' שיהפוך לנשק שסופג כל נזק.לאחר כמה שניות חרב טראפינץ' שלך הופכת לחרב שסופגת נזק. הלהביור פוגע בחרב והחרב פשוט סופגת את הנזק לעצמה. לאחר מכן אתה רץ לעבר גראוליט ומנסה לפגוע בו 3 פעמיים. אתה מצליח לפגוע בו די קשה ולעשות לו שריטות קשות לגופו.
אוק מתחיל להתעצבן ולומר " איך אתה מעז לפגוע בגראוליט שלי ? . גראוליט גחלת ". גראוליט שולח גחלת לעברך.[/COLOR][/B]
[COLOR="Green"][B][B][COLOR="Green"]טל
את וצ'יקוריטה רצות מהר מאוד לעהבר המעבדה לפני שיראו אותכן.אתן נכנסות ואז רצות מהר לעבר החדר של אוק. לאחר ריצה מתישה של 5 דקות אתן מגיעות לחדרו של אוק ושם אתן פוגשות באוק. אוק אומר " כבר הגעת ואת רוצה לאתגר אותי לקרב ? את ממש אמיצה כנראה ". אוק זורק את הפוכדור שלו לאוויר וממנו יוצא גראוליט [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/058.png[/IMG] [/COLOR][/B]. גראוליט תוקף בגחלת את צ'יקוריטה.[/COLOR][/B]
:oing: למה להתאבד?
---------------------------
בצעד נועז אתה מחליט לקפוץ לעבר הפה של גראוליט.אתה נפגע מן הגחלת של גראוליט ואתה נכנס לתוך הפה של גראוליט. ואתה מאבד את הכרה שלך. לאחר זמן מה אתה מתעורר לך במקום מוזר. מעליך מעוופים אותיות באש שכתוב עליהן " הקיבה של גראוליט ".האורות מולך נדלקים ואתה רואה מלא גראוליט קטנים שמקיפים אותך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מקס
סקרויטל שולח בועות לעבר הגחלת. הבועות והגחלת מתנגשות זו בזה ואז הם נעלמים להם.סקרויטל במהירות תוקף בבועות את גראוליט. גראוליט לא שם לב שסקרויטל שולח לעברו בועות. הבועות פוגעות בו ומפילות אותו לאדמה. סקרויטל דוחף אותו בחוזקה.גראוליט עף הישר לעבר הקיר שהוא נתקל בו.
גראוליט קם ומתחיל לרוץ במהירות אל סקרויטל.[/COLOR][/B]
[quote]מקס
סקרויטל שולח בועות לעבר הגחלת. הבועות והגחלת מתנגשות זו בזה ואז הם נעלמים להם.סקרויטל במהירות תוקף בבועות את גראוליט. גראוליט לא שם לב שסקרויטל שולח לעברו בועות. הבועות פוגעות בו ומפילות אותו לאדמה. סקרויטל דוחף אותו בחוזקה.גראוליט עף הישר לעבר הקיר שהוא נתקל בו.
גראוליט קם ומתחיל לרוץ במהירות אל סקרויטל.[/quote]
"חכה קצת,חכה עכשיו שהוא כמעט מגיע תשתמש בקרן בועות ודחיפה!"
[quote]לופי
צ'ארמנדאר פולט מסך עשן. מסך עשן סמיך מופיע בחדר. מסך העשן עוזר לצ'ארמנדאר להתחמק מן הלהביור של גראוליט. צ'ארמנדאר מנצל את אפקט הפתעה לטובו ורץ אל גראוליט במתקפת שריטות. גראוליט נפגע מן השרטות של צ'ארמנדאר.
אוק אומר " מה דעתך אולי להישרף למוות ? . גראוליט גחלת , תבעיר את מסך העשן באש ". גראוליט תוקף בגחלת והגחלת מבעירה את מסך העשן.לפתע כול החדר מתחיל לעלות בלהבות חזקות.
אוק מתחיל לצחקח צחוק מרושע בפניך.[/quote]
"אוקיי צ'ארמנדר-תשתמש בגחלת ותשרוף את פרופסור אוק!לאחר מכן תשרוט את גראוליט בשריטה חזקה במיוחד ותיקח את הציוד!" אומר לצ'ארמנדר.
[COLOR="Green"][B][B][COLOR="Green"]טל
את וצ'יקוריטה רצות מהר מאוד לעהבר המעבדה לפני שיראו אותכן.אתן נכנסות ואז רצות מהר לעבר החדר של אוק. לאחר ריצה מתישה של 5 דקות אתן מגיעות לחדרו של אוק ושם אתן פוגשות באוק. אוק אומר " כבר הגעת ואת רוצה לאתגר אותי לקרב ? את ממש אמיצה כנראה ". אוק זורק את הפוכדור שלו לאוויר וממנו יוצא גראוליט [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/058.png[/IMG] [/COLOR][/B]. גראוליט תוקף בגחלת את צ'יקוריטה.[/COLOR][/B]
אגלגל עיינים בתגובה למילותיו, ואז אומר ''צ'יקוריטה קפצי הצידה בכדי להתחמק ואז אומר ''עלי תער ואז שוב אבל בפעם השנייה תטעני את העלים בכדי שיהיו עלים קסומים!''
[QUOTE=Madara Uchiha;1262006]תגובה 100
אתה צועק אל טראפינץ' שיהפוך לנשק שסופג כל נזק.לאחר כמה שניות חרב טראפינץ' שלך הופכת לחרב שסופגת נזק. הלהביור פוגע בחרב והחרב פשוט סופגת את הנזק לעצמה. לאחר מכן אתה רץ לעבר גראוליט ומנסה לפגוע בו 3 פעמיים. אתה מצליח לפגוע בו די קשה ולעשות לו שריטות קשות לגופו.
אוק מתחיל להתעצבן ולומר " איך אתה מעז לפגוע בגראוליט שלי ? . גראוליט גחלת ". גראוליט שולח גחלת לעברך.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"קדימה טראפינץ', עוד כמה פעמים וסיימנו איתו! תספוג את הגחלת, אני אזרוק אותך על גראוליט, תפגע בו ואז תחזור לצורה הרגילה שלך ותשתמש בנשיכה!" אני צועק. "כשאתה נושך לו את הראש תהדק את הלסתות שלך ואז תשתמש בפצצת בוץ!" אני אומר בעודי מתחנן את האסטרטגיה בראשי.
בעזרת החרב הסופגת שלך אתה סופג את הגחלת שגראוליט שולך לעבריך.לאחר מכן אתה זורק את החרב אל גראוליט.טראפינץ' חוזר לצורתו וכשהוא קרוב אל גראוליט הוא נושך אותו בחוזקה.גראוליט נפגע מהזה קשה.טראפינץ' תופס את לסותיו של גראוליט ותוקף בפצצת בוץ. פצצת הבוץ פוגעת בגראוליט ומביסה אותו. אוק מחזיר את גראוליט ואומר חיוך עצוב " אתה מוזמן לקחת את הציוד שלך ". לאחר שאוק אומר זאת הוא בורח.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]טל
צ'יקוריטה זזה הצדה ומצליחה להתחמק מן הגחלת של גראוליט.לאחר מכן צ'יקוריטה תוקפת בעלי טער את גראוליט. גראוליט זז במהירות ומצליח להתחמק מן עלי הטער של צ'יקוריטה. צ'יקוריטה מנסה בעזרת מתקפת עלי הטער שלה להפוך אותם לעלים קסומים אבל זה לא מצליח לה.עלי טער רבים עפים אל גראוליט ופוגעים בו. גראוליט שולח גחלת אל צ'יקוריטה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לופי
צ'ארמנדאר תוקף בגחלת את אוק.הגחלת פוגעת באוק וביחד עם הלהבות שבחדר מתחילות לשרוף אותו. אוק מתחיל לצעוק מכאבים.צ'ארמנדאר תוקף בשריטה את גראוליט.השריטה פוגעת בו ומביסה אותו. צ'ארמנדאר רץ אל הציוד למאמן ולוקח אותו.אז הוא מביא לך את הציוד ואתם בורחים מן המעבדה.כעבור 10 דקות אתם כבר מחוץ למעבדה והמעבדה עולה בלהבות חזקות שמחסלת אותה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מקס
סקרויטל מחכה עד שגראוליט מספיק קרוב אליו. גראוליט כבר מספיק קרוב אל סקרויטל.סקרויטל מנסה לתקוף בקרן בועות אך זה לא עובד לו ובמקום יוצאות לו בועות.גראוליט לא מצליח להתחמק מן הבועות.הבועות מעיפות אותו לעבר הקיר.גראוליט מתעלף. אוק מתעצבן ואומר " ניצחת,קח את הציוד שרצית ". אוק מחזיר את גראוליט לפוכדור שלו והולך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]טל
צ'יקוריטה זזה הצדה ומצליחה להתחמק מן הגחלת של גראוליט.לאחר מכן צ'יקוריטה תוקפת בעלי טער את גראוליט. גראוליט זז במהירות ומצליח להתחמק מן עלי הטער של צ'יקוריטה. צ'יקוריטה מנסה בעזרת מתקפת עלי הטער שלה להפוך אותם לעלים קסומים אבל זה לא מצליח לה.עלי טער רבים עפים אל גראוליט ופוגעים בו. גראוליט שולח גחלת אל צ'יקוריטה.[/COLOR][/B]
אני אסתכל על המצב ואחשוב במהירות על תכנית, לאחר כמה שניות אומר ''צ'יקוריטה, אל תתחמקי תישארי במקום, ברגע שהגחלת תתקרב מספיק תתמשי בעלי תער בכדי לסובב אותם חזרה אל גרוולט, כך שגם עלי תער וגם גחלת יתקפו אותו ומהירות הגחלת תוגבר כתוצאה מן דחיפת עלי התער'' אסתכל בציפייה ואז אוסיף ''עם זה לא פועל והגחלת ממשיכה אלייך השתמשי במראה''
[QUOTE=Madara Uchiha;1262180][B][COLOR="DarkRed"]ג'ייק
בעזרת החרב הסופגת שלך אתה סופג את הגחלת שגראוליט שולך לעבריך.לאחר מכן אתה זורק את החרב אל גראוליט.טראפינץ' חוזר לצורתו וכשהוא קרוב אל גראוליט הוא נושך אותו בחוזקה.גראוליט נפגע מהזה קשה.טראפינץ' תופס את לסותיו של גראוליט ותוקף בפצצת בוץ. פצצת הבוץ פוגעת בגראוליט ומביסה אותו. אוק מחזיר את גראוליט ואומר חיוך עצוב " אתה מוזמן לקחת את הציוד שלך ". לאחר שאוק אומר זאת הוא בורח.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"כל הכבוד טראפינץ'!" אני אומר. אני מחפש את כל מה שיוכל לעזור לי במסע. אם אני מתקשה למצוא דברים, אני אומר "טראפינץ', תשתנה לגלאי דברים שימושיים למסע!" באופטימיות טוטלית.
[B][COLOR="DarkRed"]ג''יק
אתה מתחיל להסתכל בחדר ולראות איזה חפצים יש שיעזרו לך במסע .אתה רואה 5פוכדורים ללכידת פוקימונים.אתה לוקח את הפוכדורים ושם בתיקיך.אתה רואה פוקידע,אתה שם אותו בתיקך. אתה רואה מפה ש המחוז אתה שם אותה אצלך. אתה גם ראה אוכל לפוקימונים גם אותו אתה לוקח. לאחר מכן אתה וטראפינץ' יוצאים מהמעבדה ומגיעים לדרך 1. בדרך 1 אתם פוגשים בפיג'י [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/016.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]טל
תפסיקי להמציא מתקפות שצ'יקוריטה שלך לא יודעת.
צ'יקוריטה מחכה לרגע המתאים בלתקוף בעלי טער.לאחר חצי דקה צ'יקוריטה מוצאת את הרגע הנכון לתקוף.היא תוקפת בעלי טער את הגחלת.העלי טער פוגעים בגחלת.עוצמת העלי טער גורמת לגחלת לחזור בחזרה אל גראוליט ביחד עם עלי הטער של צ'יקוריטה.עלי הטער והגחלת פוגעים בגראוליט.גראוליט מובס בקרב. אוק מחזיר אותו ואומר לך" ניצחת את יכולה לקחת את הציוד שרצית ".[/COLOR][/B]
[QUOTE=Madara Uchiha;1262489][B][COLOR="DarkRed"]ג''יק
אתה מתחיל להסתכל בחדר ולראות איזה חפצים יש שיעזרו לך במסע .אתה רואה 5פוכדורים ללכידת פוקימונים.אתה לוקח את הפוכדורים ושם בתיקיך.אתה רואה פוקידע,אתה שם אותו בתיקך. אתה רואה מפה ש המחוז אתה שם אותה אצלך. אתה גם ראה אוכל לפוקימונים גם אותו אתה לוקח. לאחר מכן אתה וטראפינץ' יוצאים מהמעבדה ומגיעים לדרך 1. בדרך 1 אתם פוגשים בפיג'י [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/016.png[/IMG][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
'יופי, אימון לטראפינץ'. ואחד שקל לחסל...' אני חושב לעצמי. אני מוציא את הפוקידע ומכוון אותו על פידג'י. אחרי שהפוקידע נותן לי מידע עליו, אני אומר "טראפינץ', תשתמש בנשיכה!"
[quote]מקס
סקרויטל מחכה עד שגראוליט מספיק קרוב אליו. גראוליט כבר מספיק קרוב אל סקרויטל.סקרויטל מנסה לתקוף בקרן בועות אך זה לא עובד לו ובמקום יוצאות לו בועות.גראוליט לא מצליח להתחמק מן הבועות.הבועות מעיפות אותו לעבר הקיר.גראוליט מתעלף. אוק מתעצבן ואומר " ניצחת,קח את הציוד שרצית ". אוק מחזיר את גראוליט לפוכדור שלו והולך.[/quote]
אקח את הציוד ואתקדם לתפוס עוד פוקימון
[QUOTE=Madara Uchiha;1262489][B][COLOR="DarkRed"][B][COLOR="Green"]טל
תפסיקי להמציא מתקפות שצ'יקוריטה שלך לא יודעת.
צ'יקוריטה מחכה לרגע המתאים בלתקוף בעלי טער.לאחר חצי דקה צ'יקוריטה מוצאת את הרגע הנכון לתקוף.היא תוקפת בעלי טער את הגחלת.העלי טער פוגעים בגחלת.עוצמת העלי טער גורמת לגחלת לחזור בחזרה אל גראוליט ביחד עם עלי הטער של צ'יקוריטה.עלי הטער והגחלת פוגעים בגראוליט.גראוליט מובס בקרב. אוק מחזיר אותו ואומר לך" ניצחת את יכולה לקחת את הציוד שרצית ".[/COLOR][/B][/QUOTE]
זאת לא מתקפה...זה יותר מהלך של ''תנסי להחזיר אליו את הגחלת'' זה לא כמו עלים קסומים
צ'ארמנדאר תוקף בגחלת את אוק.הגחלת פוגעת באוק וביחד עם הלהבות שבחדר מתחילות לשרוף אותו. אוק מתחיל לצעוק מכאבים.צ'ארמנדאר תוקף בשריטה את גראוליט.השריטה פוגעת בו ומביסה אותו. צ'ארמנדאר רץ אל הציוד למאמן ולוקח אותו.אז הוא מביא לך את הציוד ואתם בורחים מן המעבדה.כעבור 10 דקות אתם כבר מחוץ למעבדה והמעבדה עולה בלהבות חזקות שמחסלת אותה.[/QUOTE]
Assasin's Creed-Pokemon Addition:big_wink:
-------------------------------------------------------------------
"עבודה טובה צ'ארמנדר." אומר לצ'ארמנדר. "עכשיו יש לי את הציוד ואנחנו יכולים להתחיל את המסע שלנו." ואחפש פוקימונים ללכידה.
[B][COLOR="Red"]לופי
אתה וצ'ארמנדאר מתחילים ללכת לעבר דרך מס' 1. לאחר כמה דקות של הליכה אתם מגיעים אליה. בדרך מס' 1 אתה מתחיל לחפש פוקימונים פראים שנמצאים בדרך שתוכל לתפוס לך לעצמך. אתה מחפש בשיחים קטנים שבדרך אך אתה לא מוצא בהם פוקימונים. לפתע מעליך אתה רואה סטארלי [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/396.png[/IMG] קטן שעף בסיבובים מעליך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]טל
את מסתכלת בחפצים ומתחילה לחפש בין החפצים חפצים שיעזרו לך במסע.דבר ראשון את מוצאת את פוקידע של המחוז.אחריו את מוצאת את המפה של המחוז. לאחר מכן את מוצאת 5 פוכדורים אדומים ולבנים שאת יכולה להשתמש בהם.את לוקחת אותם ודבר אחרון את מוצאת אוכל לפוקימונים בשביל צ'יקוריטה שלך.את לוקחת את זה ויוצאת מהמעבדה עם צ'יקוריטה והולכת אל דרך 1. בדרך 1 אתן פוגשות [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/098.png[/IMG] קרבי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מקס
אתה מסתכל בציוד שמולך ורואה שיש בציוד 5 פוכדורים ריקים,מפה של המחוז, פוקידע ובנוסף לזה גם אוכל לפוקימונים בשביל סקרויטל שלך.את כול החפצים שהאלו אתה שם אצלך ואז אתה וסקרויטל הולכים אל דרך 1. לאחר 6 דקות של הליכה אתם מגיעים אלך דרך 1. בדרך 1 אתם פוגשים בפיג'י [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/016.png[/IMG].[/COLOR][/B]
אתה מוציא את הפוקידע ובעזרתו בודק מידע על פיג'י שמולך .הפוקידע אומר לך" פיג'י הוא פוקימון מפגר מאוד הוא אוהב לדפוק את האש שלו בעצים וכך לשבור את הראש שלו. פיג'י הוא פוקימון מסוג מעופף ונורמל. פיג'י יודע את המתקפות הבאות :ניקור,דחיפה, מתקפת חול ". .
טראפינץ' מתחיל לרוץ במהירות אל פיג'י במתקפת נשיכה.פיג'י מרומם לאוויר ומתחמק. פיג'י עף אל טראפינץ' בהתקפת ניקור.[/COLOR][/B]
[quote]לופי
אתה וצ'ארמנדאר מתחילים ללכת לעבר דרך מס' 1. לאחר כמה דקות של הליכה אתם מגיעים אליה. בדרך מס' 1 אתה מתחיל לחפש פוקימונים פראים שנמצאים בדרך שתוכל לתפוס לך לעצמך. אתה מחפש בשיחים קטנים שבדרך אך אתה לא מוצא בהם פוקימונים. לפתע מעליך אתה רואה סטארלי קטן שעף בסיבובים מעליך.[/quote]
"צ'ארמנדר-תשתמש בגחלת על הסטארלי הזה!" אומר לצ'ארמנדר ואחפש מידע על הסטארלי בפוקידע החדש שגנבתי מפרופסור אוק.
[QUOTE=Madara Uchiha;1262716]
אתה מוציא את הפוקידע ובעזרתו בודק מידע על פיג'י שמולך .הפוקידע אומר לך" פיג'י הוא פוקימון מפגר מאוד הוא אוהב לדפוק את האש שלו בעצים וכך לשבור את הראש שלו. פיג'י הוא פוקימון מסוג מעופף ונורמל. פיג'י יודע את המתקפות הבאות :ניקור,דחיפה, מתקפת חול ". .
טראפינץ' מתחיל לרוץ במהירות אל פיג'י במתקפת נשיכה.פיג'י מרומם לאוויר ומתחמק. פיג'י עף אל טראפינץ' בהתקפת ניקור.[/COLOR][/B][/QUOTE]
'אם הוא כל כך אוהב לשבור את הראש, נעזור לו...' אני חושב. "טראפינץ', רוץ אל עץ קרוב ותחכה עד שפיג'י יהיה ממש קרוב אליך, בינתיים תנסה לחפור מנהרה שתוכל להתחבא בתוכה. אם לא תצליח עד שפיג'י יהיה ממש קרוב אליך, פשוט תרוץ לצד. אחרי שהוא יישבור את הראש רוץ אליו ותשתמש בנשיכה ואז פצצת בוץ, כמו שעשית לגראוליט!בוא נסכם שנקרא לשילוב הזה נשיכת בוץ!" אני אומר בהתלהבות ומחכה לראות מה ייקרה.
[QUOTE=Madara Uchiha;1262716][B][COLOR="Red"]
[B][COLOR="Green"]טל
את מסתכלת בחפצים ומתחילה לחפש בין החפצים חפצים שיעזרו לך במסע.דבר ראשון את מוצאת את פוקידע של המחוז.אחריו את מוצאת את המפה של המחוז. לאחר מכן את מוצאת 5 פוכדורים אדומים ולבנים שאת יכולה להשתמש בהם.את לוקחת אותם ודבר אחרון את מוצאת אוכל לפוקימונים בשביל צ'יקוריטה שלך.את לוקחת את זה ויוצאת מהמעבדה עם צ'יקוריטה והולכת אל דרך 1. בדרך 1 אתן פוגשות [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/098.png[/IMG] קרבי.[/COLOR][/B]
אני אוציא את הפוקדע ואשמע את המידע על הפוקימון, לבסוף אגלה שהוא פקימון צים, אני אתכופף אל צ'יקוריטה ואלחש לה ''זה הזמן'' אקום ואמר ''צ'יקוריטה עלי תער על הפוקימון הזה בכל העוצמה והכח קדימה את יכולה!WW
[B][COLOR="Green"]טל
את בודקת מידע בפוקידע על קרבי שמולך. הפוקידע אומר לך " קרבי פוקימון מסוג מים טהור. קרבי מאוד אוהב לשחות בים הגדול ופתוח עם הוריו קינגלר ולהילחם עם אביו קינגלר. קבי יודע את המתקפות הבועות: אקדח מים,בועות,מכת צבת ".
צ'יקוריטה תוקפת בעלי טער חזקים מאוד את קרבי. קרבי לא מספיק מהיר ולכן נפגע מן עלי הטער של צ'יקוריטה. קרבי תוקף באקדח מים את צ'יקוריטה.[/COLOR][/B]
טראפינץ' מתחיל לרוץ לעבר עץ קרוב אליו. פיג'י עוקב אחר טראפינץ'. טראפינץ' מנסה לחפור בור אך זה נהיה לו קשה מידי לחפור בור.טראפינץ' מתכופף שכפיג'י מעליו. פיג'י מבין שהוא הולך לדפוק את ראשו בעץ ושמח מזה.פיג'י דופק את ראשו בעץ ותוקע את ראשו בעץ. זה הרגע להביס את פיג'י המפגר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לופי
צ'ארמנדאר יורה גחלת לעבר סטארלי.סטארלי מתחמק מהמתקפה בעזרת מתקפה מהירה. אתה בודק מידע על סטארלי בפוקידע שלקחת מאוק. הפוקידע אומר לך " סטארלי הוא פוקימון סוג נורמל ומעופף. סטארלי פוקימון מאוד חברותי-הוא נוהג לקחת אוכל מכול מי שהוא מחשיב אותו בתור חבר שלו . סטארלי יודע את המתקפות הבאות : התקפה מהירה,ניקור,דחיפה ". סטארלי תוקף בהתקפה מהירה.[/COLOR][/B]
[quote]לופי
צ'ארמנדאר יורה גחלת לעבר סטארלי.סטארלי מתחמק מהמתקפה בעזרת מתקפה מהירה. אתה בודק מידע על סטארלי בפוקידע שלקחת מאוק. הפוקידע אומר לך " סטארלי הוא פוקימון סוג נורמל ומעופף. סטארלי פוקימון מאוד חברותי-הוא נוהג לקחת אוכל מכול מי שהוא מחשיב אותו בתור חבר שלו . סטארלי יודע את המתקפות הבאות : התקפה מהירה,ניקור,דחיפה ". סטארלי תוקף בהתקפה מהירה.[/quote]
"תשתמש במסך עשן ותתקוף אותו בשריטה מאחורה!" אומר לצ'ארמנדר.
[QUOTE=Madara Uchiha;1263434]
טראפינץ' מתחיל לרוץ לעבר עץ קרוב אליו. פיג'י עוקב אחר טראפינץ'. טראפינץ' מנסה לחפור בור אך זה נהיה לו קשה מידי לחפור בור.טראפינץ' מתכופף שכפיג'י מעליו. פיג'י מבין שהוא הולך לדפוק את ראשו בעץ ושמח מזה.פיג'י דופק את ראשו בעץ ותוקע את ראשו בעץ. זה הרגע להביס את פיג'י המפגר.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"טראפינץ', תקפוץ מעל פיג'י ותשתנה לפטיש 50 קילו" אני אומר בעודי זורק לו את אבן האדמה (זה בסדר שהיא תישאר אצלו תמיד כדי שאני לא אצטרך כל הזמן לזרוק לו אותה?) אחרי שאתה נופל עליו תשתנה חזרה ותשתמש בנשיכה! אם הוא לא ייתעלף או ימות כמובן..." אני מוסיף בסתמיות
[QUOTE=Madara Uchiha;1263434][B][COLOR="Green"]טל
את בודקת מידע בפוקידע על קרבי שמולך. הפוקידע אומר לך " קרבי פוקימון מסוג מים טהור. קרבי מאוד אוהב לשחות בים הגדול ופתוח עם הוריו קינגלר ולהילחם עם אביו קינגלר. קבי יודע את המתקפות הבועות: אקדח מים,בועות,מכת צבת ".
צ'יקוריטה תוקפת בעלי טער חזקים מאוד את קרבי. קרבי לא מספיק מהיר ולכן נפגע מן עלי הטער של צ'יקוריטה. קרבי תוקף באקדח מים את צ'יקוריטה.[/COLOR][/B]
אחשוב במהירות רבה על תכנית ואומר לצ'יקוריטה בביטחון ''יפה מאוד, עכשיו התחמקי הצידה בזינוק ואז השתמשי בעלי תער כמה שיותר חזקים אל עבר קרבי'' ואחכה לראות את תוצאות מתקפת עלי התער של צ'יקוריטה