-
[QUOTE=Gallade123;1422609]אתה מתעורר בבוקר, שוטף פנים, מצחצח שיניים ויצא החוצה.
לפני שאתה מספיק לעשות משהו, אתה מבחין בשני פוקימונים שרבים. אחד מהם נראה כמו חתול כחול, עם ניצוץ בקצה הזנב ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/403.gif[/img]) שמתקיף פוקימון ציפור בצבעים אפור ולבן ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/396.gif[/img]) הציפור נראית פצועה והחתול מתחיל לזהור בצבע כחול ונראה שהוא עומד לתקיף את הציפור שוב.
[/QUOTE]
תעדכן את ראטלס
----------------
"אלה שינקס וסטארלי." אני אומר בשמחה , "אתה הולך להיות שלי שינקס!" אני צועק ומוציא את צ'ימצ'אר מהפוקדור," תשתמש בגחלת על שינקס ולאחר מכאן בנהמה , ואחרי זה בשריטה!!"אני צועק לצ'ימצ'אר.
-
[QUOTE=Gallade123;1422755]
ראלטס קם בנחישות ומנסה להתרכז, אבל שינקס ממשיך להתקרב ותר ויותר. "עכשיו אתה אבוד!" סטנלי צועק בבטחון. "תגמור אותו, שינקס!" שינקס רץ במהירות גבוהה יותר ויותר ומתקרב לראלטס, אבל רגע לפני שהוא פוגע בו, הוא נעצר. ראלטס הצליח להשתמש בבלבול, ושינקס המבולבל התחיל להתקיף את עצמו! "מה! איך אתה בעצם..." סטנלי מסתכל עליך המום. "שינקס, תנסה לצאת מזה!" הוא אומר לשינקס בייאוש אבל שינקס לא נראה כאילו הוא שומע אותו.
[/QUOTE]
"מצוין ראלטס!, הצלחת!" אעודד את ראלטס, "בקצב הזה הקרב הראשון הולך להיות שלי סטנלי!" אצעק אל סטנלי בחיוך ערמומי. "ראלטס במהירות תשתמש בצוות כפול" 'עכשיו כשהוא מבולבל יהיה לו קשה על אחת כמה וכמה לתקוף אותי בעזרת הצוות כפול' אחשוב לעצמי בזמן שראלטס מבצע את הצוות כפול, "ראלטס עכשיו צרחה!" אגיד לראלטס בבטחון.
-
[QUOTE=Sheldon Cooper;1422780]"ראלטס, אתה בסדר?" אני שואל אותו ובודק מה מצבו "אתה רוצה להצטרף אליי?" אני מסתכל עליו מקרוב ושואל אותו. לאחר מכן אני מוציא אחד מהפוכדורים הרקים שקיבלתי ומניח לפניו, מחכה לראות מה הוא יבחר.[/QUOTE]
ראלטס מהנהן בראשו, ואת מבין שהוא רוצה שתתפוס אותו. אתה זורק אליו פוקדור, וארי כמה נדנודים הוא נעצר. תפסת ראלטס!
אתה ממשיך בדרכך ומגיע לעיר פאול. אתה מבחין בקרב גדול בין שני מאמנים. מאמן אחד עם שיער חום קצר וחולצה לבנה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/f/f2/Spr_BW_Rich_Boy.png[/IMG]) שפוקד על הפוקימון שלו, פוקימון מתכתי עם קרן כסופה על הראש ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/624.gif[/img]) להשתמש בטופר מתכת. אתה מביט במאמן השני, מאמן עם שיער כחול וחולצה כתומה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/e/e6/Spr_B2W2_Brawly.png[/IMG]) שנראה בטוח בעצמו, ולידו עומד פוקימון חום עם כפפות איגרוף על הידיים ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/107.gif[/img]) שנראה ערני לגמרי כאילו הפוקימון השני לא פגע בו בכלל. "היטמונצ'אן, אגרוף מאך!" אתה מביט בפוקימון החום, שאתה מבין ששמו הוא היטמונצ'אן, מתקיף במהירות אדירה את הפוקימון השני, פוגע בו וגורם לו להתעלף. המאמן המושפל בורח משדה הקרב, והמאמן השני מבחין בך ופונה אליך "גם אתה באת לאתגר אותי?" ואחרי שהוא מבחין במבטך התוהה הוא מסביר לך "אני הוא מרטין, מאמן המכון של העיר הזאת. אם אתה רוצה לאתגר אותי, תבוא יותר מאוחר, כי עכשיו אני מעדיף לתת לפוקימונים שלי לנוח."
[QUOTE=Omer2013;1422810]תגיד אמור להיות לי אוכל פוקימונים?
"כל הכבוד זיגזאגון! ניצחנו בקרב הראשון שלנו נגד מאמן במסע!" אגיד לזיגזאגון ואז אכניס אותו לפוקדור ואחשוב ' אני לא מאמין, ניצתי בקרב המאמנים הראשון שלי! מעניין אם אני וג'ואי נפגש בקרוב' אחרי כמה דקות אני אוציא את זיגזאגון וטרטוויג ואתן להם אוכל פוקימונים.[/QUOTE]
בעיקרון לא חשבתי על זה, אבל אין לי בעיה שיהיה אוכל.
----------------------------------------
אתה מאכיל את טארטוויג ואת זיגזאגון, ובזמן שאתה מאכיל אותם אתה שומע קולות ניפוץ חזקים ורואה עץ נופל. טארטוויג וזיגזאגון רצים אל עבר מקור הקול, ואתה רץ אחריהם. כשאתה מגיע לשם, אתה רואה מאמן עם שער כחול וחולצה כתומה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/e/e6/Spr_B2W2_Brawly.png[/IMG]) שפוקד על פוקימון חום עם כפפות אגרוף על הידיים ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/107.gif[/img]) להשתמש באגרוף מאך. "יותר מהר, היטמונצ'אן!" המאמן צועק אל הפוקימון שלו, שאתה מבין ששמו הוא היטמונצ'אן. היטמונצ'אן חובט בעץ במהירות אדירה ובכוח עצום, ואחרי מעט זמן גם העץ הזה נופל. כל הכבוד, היטמונצ'אן! עכשיו תחזור, אני חושב שהתאמנו מספיק להיום." המאמן אומר, ומחזיר את היטמונצ'אן לפוקדור שלו. הוא מבחין בך, ואומר "אם אתה רוצה לאתגר אותי היום, אתה תצטרך לחכות. אני חושב שהיטמונצ'אן צריך קצת זמן לנוח." הוא שם לב שאתה לא מבין על מה הוא מדבר ומוסיף "אני מרטין, מאמן המכון של העיר פאול. וכמו שאמרתי, אם תרצה לאתגר אותי, אני אהיה יותר מאוחר במכון."
[QUOTE=Anime;1422812]
אני אשלוף את הפוקדע ואסרוק את שלושת הפוקימונים אחר כך אלך אל אחד הפוקימונים שנראה כמו אלה שתקף את הפרופסור ואומר ''איווי תשתמש בצרחה ואז בדחיפה על הפוקימון!'' אני ארגיש פחד וגם התלהבות מהקרב הרשמי הראשון שלי[/QUOTE]
את מעבירה את הפוקידע שלך על אחד מהפוקימונים החומים עם העיניים האדומות והפוקידע מצפצף ואומר :"פאטראט, פוקימון הסיור. הפאטראטים זהירים במיוחד, ולפחות אחד מהם תמיד יהיה על המשמר. הם יכולים לשים לב לכל אויב שמתקרב אליהם, אלא אם כן הוא מפתיע אותם מאחור. הם משתמשים בזנב שלהם כדי לתקשר אחד עם השני." הוא משמיע עוד צפצוף ומשתתק. את מעבירה אותו ליד אחד הפוקימונים הלבנים עם הקרן האדומה והוא מצפצף ואומר: "ראלטס, פוקימון התחושות. ראלטס יכול לחוש ברגשות של האנשים בעזרת הקרן האדומה שנמצאת לו על הראש. מאוד נדיר שהוא מופיע לפני אנשים, אבל כאשר הוא מופיע, הוא מתקרב אל האנשים אם הוא חש שהרגשות שלהם חיוביות." הפוקידע אומר ומשתתק. לבסוף, את מעבירה אותי ליד אחד מהזיגזאגונים. הפוקידע מצפצף ואומר "זיגזאגון, פוקימון הדביבון הקטן. זיגזאגון הוא פוקימון סקרן, והוא תמיד משוטט הלוך ושוב בחיפוש אחרי משהו. הוא תמיד מתעניין בכל דבר קטן שהוא רואה." הפוקידע משמיע צפצוף ומשתתק. הזיגזאגון שהעברת עליו את הפוקידע מסתכל אלייך בסקרנות, וכשאת מצווה על איווי להשתמש בצרחה, הצרחה של איווי מבהילה אותו וההתקלה של איווי פוגעת בו וגורמת לו ליפול. הזיגזאגון לא נראה עייף או פצוע, ובמקום להתקיף את איווי בחזרה הוא מתחיל לשחק איתו. איווי, שלא מבין מה קרה, משח עם זיגזאגון למרות שלפני רגע הוא התקיף אותו.
[QUOTE=ace grace;1422848]תעדכן את ראטלס
----------------
"אלה שינקס וסטארלי." אני אומר בשמחה , "אתה הולך להיות שלי שינקס!" אני צועק ומוציא את צ'ימצ'אר מהפוקדור," תשתמש בגחלת על שינקס ולאחר מכאן בנהמה , ואחרי זה בשריטה!!"אני צועק לצ'ימצ'אר.[/QUOTE]
עדכנתי
וחשבתי שאתה רוצה סטאראפטור
---------------------------------
צ'ימצ'אר מקשיב לפקודות שלך, ומבצע אותם בהתלהבות. שינקס מתכונן להתקיף את סטארלי, אבל צ'ימצ'אר משתמש בגחלת חזקה במיוחד שעוצרת אותו. צ'ימצ'אר ממהר להשתמש בצרחה, ופוגע בשינקס עם שריטה. שינקס המסכן, שלא היה מוכן לזרם המתקפות הזה, נופל. בינתיים סטארלי מנצל את הזמן שבו שינקס לא יכול להתקיף אותו, ועף אל אחד העצים שנמצאים מסביבך.
[QUOTE=EZ-Style;1422850]"מצוין ראלטס!, הצלחת!" אעודד את ראלטס, "בקצב הזה הקרב הראשון הולך להיות שלי סטנלי!" אצעק אל סטנלי בחיוך ערמומי. "ראלטס במהירות תשתמש בצוות כפול" 'עכשיו כשהוא מבולבל יהיה לו קשה על אחת כמה וכמה לתקוף אותי בעזרת הצוות כפול' אחשוב לעצמי בזמן שראלטס מבצע את הצוות כפול, "ראלטס עכשיו צרחה!" אגיד לראלטס בבטחון.[/QUOTE]
ראלטס משתמש בצוות כפול, והמון השתכפלויות שלו מופיעות סביב שינקס. "אתה לא מבין ששינקס יכול פשוט להשתמש בפריקה, ואז הוא ייפגע בכל הראלטסים?" סטנלי שואל אותך, אבל הוא לא נשמע כל כך בטוח שהפעם זה יעבוד. "שינקס, פריקה!" הוא צועק, ושינקס מנסה להתרכז כדי להשתמש בפריקה אבל לא מצליח. ראלטס עומד להשתמש להשתמש בצרחה, אבל במקום זה הוא מתחיל להתרכז, והרבה עלים מתחילים לרחף מעליו ומעל שינקס, ובסוף פוגעים בשינקס בעוצמה. ראלטס למד עלים קסומים! "אז אתה ניצחת בסוף." סטנלי אומר ונראה מאוכזב. "אחרי כל האימונים שלי עם שינקס... נו טוב, תמיד יהיה מאמן שיהיה יותר מוכשר ממך." הוא אומר ונראה מעודד. "בכל מקרה, אני חושב שזה היה קרב מעולה. יש משהו קטן אני רוצה לתת לראלטס שלך." הוא אומר ומוציא אבן ירוקה מהכיס שלו. "לאבן הזאת קוראים אבן שחר. היא מפתחת סוגים שונים של פוקימונים וביניהם את קירליה, ההתפתחות של ראלטס, לגלייד. לי אין מה לעשות עם האבן הזאת, אז אני חושב שמגיע לך לקבל אותה." הוא אומר ומביא לך את האבן. "דרך אגב, אם אתה רוצה לאתגר את מאמן המכון, ראלטס יהיה מושלם נגדו. אבל תזהר מההיטמונצ'אן שלו. האגרוף מאך שלו כל כך מהיר, שגם אם ראלטס ישתמש בצוות כפול, היטמונצ'אן יספיק לפגוע בכל ההשתכפלויות שלו לפנוע שראלטס יספיק לעשות משהו." סטנלי מייעץ לך והולך.
-
[QUOTE=Gallade123;1422869]
עדכנתי
צ'ימצ'אר מקשיב לפקודות שלך, ומבצע אותם בהתלהבות. שינקס מתכונן להתקיף את סטארלי, אבל צ'ימצ'אר משתמש בגחלת חזקה במיוחד שעוצרת אותו. צ'ימצ'אר ממהר להשתמש בצרחה, ופוגע בשינקס עם שריטה. שינקס המסכן, שלא היה מוכן לזרם המתקפות הזה, נופל. בינתיים סטארלי מנצל את הזמן שבו שינקס לא יכול להתקיף אותו, ועף אל אחד העצים שנמצאים מסביבך.[/QUOTE]
כן , אבל אני רוצה יותר את שינקס :)
ואפשר שראטלס יהיה זכר ?
----------------------------------================
"צא פוקדור!" אני אומר וזורק פוקדור על שינקס , אם הוא ניתפס אני מבקש מצ'ימצ'אר לשאול את סטארלי אם הוא רוצה להצטרף אלינו (בגלל ששינקס תקף את סטארלי מגיע לו להיפגע :) ) אם סטארלי לא מסכים אז אני אומר לצ'ימצ'אר להשתמש על סטארלי בשריטה.
אם שינקס לא נתפס אני אומר לצ'ימצ'אר להשתמש בגחלת על שינקס ואז בנהמה.
-
[QUOTE=Gallade123;1422869]
ראלטס משתמש בצוות כפול, והמון השתכפלויות שלו מופיעות סביב שינקס. "אתה לא מבין ששינקס יכול פשוט להשתמש בפריקה, ואז הוא ייפגע בכל הראלטסים?" סטנלי שואל אותך, אבל הוא לא נשמע כל כך בטוח שהפעם זה יעבוד. "שינקס, פריקה!" הוא צועק, ושינקס מנסה להתרכז כדי להשתמש בפריקה אבל לא מצליח. ראלטס עומד להשתמש להשתמש בצרחה, אבל במקום זה הוא מתחיל להתרכז, והרבה עלים מתחילים לרחף מעליו ומעל שינקס, ובסוף פוגעים בשינקס בעוצמה. ראלטס למד עלים קסומים! "אז אתה ניצחת בסוף." סטנלי אומר ונראה מאוכזב. "אחרי כל האימונים שלי עם שינקס... נו טוב, תמיד יהיה מאמן שיהיה יותר מוכשר ממך." הוא אומר ונראה מעודד. "בכל מקרה, אני חושב שזה היה קרב מעולה. יש משהו קטן אני רוצה לתת לראלטס שלך." הוא אומר ומוציא אבן ירוקה מהכיס שלו. "לאבן הזאת קוראים אבן שחר. היא מפתחת סוגים שונים של פוקימונים וביניהם את קירליה, ההתפתחות של ראלטס, לגלייד. לי אין מה לעשות עם האבן הזאת, אז אני חושב שמגיע לך לקבל אותה." הוא אומר ומביא לך את האבן. "דרך אגב, אם אתה רוצה לאתגר את מאמן המכון, ראלטס יהיה מושלם נגדו. אבל תזהר מההיטמונצ'אן שלו. האגרוף מאך שלו כל כך מהיר, שגם אם ראלטס ישתמש בצוות כפול, היטמונצ'אן יספיק לפגוע בכל ההשתכפלויות שלו לפנוע שראלטס יספיק לעשות משהו." סטנלי מייעץ לך והולך.[/QUOTE]
"תודה רבה, זה היה קרב מצוין!" אומר לסטנלי ואקח את אבן השחר. אשים אותה בכיס ואגיד "תודה על העצה בנוגע למאמן המכון" אודה לו על העצה. "חזור!" אקרא ואחזיר את ראלטס לפוקדור שלו. ארוץ חזרה לעיר ואכנס אל מרכז הפוקימונים, "צאו כולם!" אוציא את כולם מהפוקדורים שלהם. "בואו ננוח להיום כדי שנקום רעננים לקרב המכון מחר" אומר להם ואחזיר אותם לפוקדורים. "האחות ג'וי?, תוכלי לטפל בפוקימונים שלי?" אשאל אותה ואתן לה את הפוקדורים של כולם. "ועוד דבר.., אוכל לקבל חדר ללון בו הלילה?" אשאל אותה בפרצוף חסר אונים.
-
[quote]את מעבירה את הפוקידע שלך על אחד מהפוקימונים החומים עם העיניים האדומות והפוקידע מצפצף ואומר :"פאטראט, פוקימון הסיור. הפאטראטים זהירים במיוחד, ולפחות אחד מהם תמיד יהיה על המשמר. הם יכולים לשים לב לכל אויב שמתקרב אליהם, אלא אם כן הוא מפתיע אותם מאחור. הם משתמשים בזנב שלהם כדי לתקשר אחד עם השני." הוא משמיע עוד צפצוף ומשתתק. את מעבירה אותו ליד אחד הפוקימונים הלבנים עם הקרן האדומה והוא מצפצף ואומר: "ראלטס, פוקימון התחושות. ראלטס יכול לחוש ברגשות של האנשים בעזרת הקרן האדומה שנמצאת לו על הראש. מאוד נדיר שהוא מופיע לפני אנשים, אבל כאשר הוא מופיע, הוא מתקרב אל האנשים אם הוא חש שהרגשות שלהם חיוביות." הפוקידע אומר ומשתתק. לבסוף, את מעבירה אותי ליד אחד מהזיגזאגונים. הפוקידע מצפצף ואומר "זיגזאגון, פוקימון הדביבון הקטן. זיגזאגון הוא פוקימון סקרן, והוא תמיד משוטט הלוך ושוב בחיפוש אחרי משהו. הוא תמיד מתעניין בכל דבר קטן שהוא רואה." הפוקידע משמיע צפצוף ומשתתק. הזיגזאגון שהעברת עליו את הפוקידע מסתכל אלייך בסקרנות, וכשאת מצווה על איווי להשתמש בצרחה, הצרחה של איווי מבהילה אותו וההתקלה של איווי פוגעת בו וגורמת לו ליפול. הזיגזאגון לא נראה עייף או פצוע, ובמקום להתקיף את איווי בחזרה הוא מתחיל לשחק איתו. איווי, שלא מבין מה קרה, משח עם זיגזאגון למרות שלפני רגע הוא התקיף אותו.
[/quote]
'אוקיי אולי זה דורש שיטה אחרת' אחשוב מעט בשעשוע למראה המחזה שלפניי, אני אגש אל הזיגזגון בעדינות בכדי לא להפחיד אותו ואתכופף אליו תוך כדי ליטוף ראשו ''שלום זיגזגון, אני לילי(נראה לי שחכתיxd) ואני מאמנת פוקימונים, איווי הוא הפוקימון שלי אתה רוצה להצטרף אליי למסע? אם תבוא יהיה לנו ממש כיף ביחד וגם תוכל לשחק הרבה עם איווי'' אומר לזיגזגון בחיוך רחב
-
[QUOTE=Gallade123;1422869]ראלטס מהנהן בראשו, ואת מבין שהוא רוצה שתתפוס אותו. אתה זורק אליו פוקדור, וארי כמה נדנודים הוא נעצר. תפסת ראלטס!
אתה ממשיך בדרכך ומגיע לעיר פאול. אתה מבחין בקרב גדול בין שני מאמנים. מאמן אחד עם שיער חום קצר וחולצה לבנה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/f/f2/Spr_BW_Rich_Boy.png[/IMG]) שפוקד על הפוקימון שלו, פוקימון מתכתי עם קרן כסופה על הראש ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/624.gif[/img]) להשתמש בטופר מתכת. אתה מביט במאמן השני, מאמן עם שיער כחול וחולצה כתומה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/e/e6/Spr_B2W2_Brawly.png[/IMG]) שנראה בטוח בעצמו, ולידו עומד פוקימון חום עם כפפות איגרוף על הידיים ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/107.gif[/img]) שנראה ערני לגמרי כאילו הפוקימון השני לא פגע בו בכלל. "היטמונצ'אן, אגרוף מאך!" אתה מביט בפוקימון החום, שאתה מבין ששמו הוא היטמונצ'אן, מתקיף במהירות אדירה את הפוקימון השני, פוגע בו וגורם לו להתעלף. המאמן המושפל בורח משדה הקרב, והמאמן השני מבחין בך ופונה אליך "גם אתה באת לאתגר אותי?" ואחרי שהוא מבחין במבטך התוהה הוא מסביר לך "אני הוא מרטין, מאמן המכון של העיר הזאת. אם אתה רוצה לאתגר אותי, תבוא יותר מאוחר, כי עכשיו אני מעדיף לתת לפוקימונים שלי לנוח."
בעיקרון לא חשבתי על זה, אבל אין לי בעיה שיהיה אוכל.
אתה מאכיל את טארטוויג ואת זיגזאגון, ובזמן שאתה מאכיל אותם אתה שומע קולות ניפוץ חזקים ורואה עץ נופל. טארטוויג וזיגזאגון רצים אל עבר מקור הקול, ואתה רץ אחריהם. כשאתה מגיע לשם, אתה רואה מאמן עם שער כחול וחולצה כתומה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/e/e6/Spr_B2W2_Brawly.png[/IMG]) שפוקד על פוקימון חום עם כפפות אגרוף על הידיים ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/107.gif[/img]) להשתמש באגרוף מאך. "יותר מהר, היטמונצ'אן!" המאמן צועק אל הפוקימון שלו, שאתה מבין ששמו הוא היטמונצ'אן. היטמונצ'אן חובט בעץ במהירות אדירה ובכוח עצום, ואחרי מעט זמן גם העץ הזה נופל. כל הכבוד, היטמונצ'אן! עכשיו תחזור, אני חושב שהתאמנו מספיק להיום." המאמן אומר, ומחזיר את היטמונצ'אן לפוקדור שלו. הוא מבחין בך, ואומר "אם אתה רוצה לאתגר אותי היום, אתה תצטרך לחכות. אני חושב שהיטמונצ'אן צריך קצת זמן לנוח." הוא שם לב שאתה לא מבין על מה הוא מדבר ומוסיף "אני מרטין, מאמן המכון של העיר פאול. וכמו שאמרתי, אם תרצה לאתגר אותי, אני אהיה יותר מאוחר במכון."
את מעבירה את הפוקידע שלך על אחד מהפוקימונים החומים עם העיניים האדומות והפוקידע מצפצף ואומר :"פאטראט, פוקימון הסיור. הפאטראטים זהירים במיוחד, ולפחות אחד מהם תמיד יהיה על המשמר. הם יכולים לשים לב לכל אויב שמתקרב אליהם, אלא אם כן הוא מפתיע אותם מאחור. הם משתמשים בזנב שלהם כדי לתקשר אחד עם השני." הוא משמיע עוד צפצוף ומשתתק. את מעבירה אותו ליד אחד הפוקימונים הלבנים עם הקרן האדומה והוא מצפצף ואומר: "ראלטס, פוקימון התחושות. ראלטס יכול לחוש ברגשות של האנשים בעזרת הקרן האדומה שנמצאת לו על הראש. מאוד נדיר שהוא מופיע לפני אנשים, אבל כאשר הוא מופיע, הוא מתקרב אל האנשים אם הוא חש שהרגשות שלהם חיוביות." הפוקידע אומר ומשתתק. לבסוף, את מעבירה אותי ליד אחד מהזיגזאגונים. הפוקידע מצפצף ואומר "זיגזאגון, פוקימון הדביבון הקטן. זיגזאגון הוא פוקימון סקרן, והוא תמיד משוטט הלוך ושוב בחיפוש אחרי משהו. הוא תמיד מתעניין בכל דבר קטן שהוא רואה." הפוקידע משמיע צפצוף ומשתתק. הזיגזאגון שהעברת עליו את הפוקידע מסתכל אלייך בסקרנות, וכשאת מצווה על איווי להשתמש בצרחה, הצרחה של איווי מבהילה אותו וההתקלה של איווי פוגעת בו וגורמת לו ליפול. הזיגזאגון לא נראה עייף או פצוע, ובמקום להתקיף את איווי בחזרה הוא מתחיל לשחק איתו. איווי, שלא מבין מה קרה, משח עם זיגזאגון למרות שלפני רגע הוא התקיף אותו.
עדכנתי
צ'ימצ'אר מקשיב לפקודות שלך, ומבצע אותם בהתלהבות. שינקס מתכונן להתקיף את סטארלי, אבל צ'ימצ'אר משתמש בגחלת חזקה במיוחד שעוצרת אותו. צ'ימצ'אר ממהר להשתמש בצרחה, ופוגע בשינקס עם שריטה. שינקס המסכן, שלא היה מוכן לזרם המתקפות הזה, נופל. בינתיים סטארלי מנצל את הזמן שבו שינקס לא יכול להתקיף אותו, ועף אל אחד העצים שנמצאים מסביבך.
ראלטס משתמש בצוות כפול, והמון השתכפלויות שלו מופיעות סביב שינקס. "אתה לא מבין ששינקס יכול פשוט להשתמש בפריקה, ואז הוא ייפגע בכל הראלטסים?" סטנלי שואל אותך, אבל הוא לא נשמע כל כך בטוח שהפעם זה יעבוד. "שינקס, פריקה!" הוא צועק, ושינקס מנסה להתרכז כדי להשתמש בפריקה אבל לא מצליח. ראלטס עומד להשתמש להשתמש בצרחה, אבל במקום זה הוא מתחיל להתרכז, והרבה עלים מתחילים לרחף מעליו ומעל שינקס, ובסוף פוגעים בשינקס בעוצמה. ראלטס למד עלים קסומים! "אז אתה ניצחת בסוף." סטנלי אומר ונראה מאוכזב. "אחרי כל האימונים שלי עם שינקס... נו טוב, תמיד יהיה מאמן שיהיה יותר מוכשר ממך." הוא אומר ונראה מעודד. "בכל מקרה, אני חושב שזה היה קרב מעולה. יש משהו קטן אני רוצה לתת לראלטס שלך." הוא אומר ומוציא אבן ירוקה מהכיס שלו. "לאבן הזאת קוראים אבן שחר. היא מפתחת סוגים שונים של פוקימונים וביניהם את קירליה, ההתפתחות של ראלטס, לגלייד. לי אין מה לעשות עם האבן הזאת, אז אני חושב שמגיע לך לקבל אותה." הוא אומר ומביא לך את האבן. "דרך אגב, אם אתה רוצה לאתגר את מאמן המכון, ראלטס יהיה מושלם נגדו. אבל תזהר מההיטמונצ'אן שלו. האגרוף מאך שלו כל כך מהיר, שגם אם ראלטס ישתמש בצוות כפול, היטמונצ'אן יספיק לפגוע בכל ההשתכפלויות שלו לפנוע שראלטס יספיק לעשות משהו." סטנלי מייעץ לך והולך.[/QUOTE]
"בסדר, אני גם חייב לאמן עוד את זיגזאגון וטרטוויג!" אני אגיד למרטין ואחפש מקום אימון מתאים לטרטוויג, שאני אמצא כמה עצים אני אגיד לטרטוויג להשתמש עליהם בעלי תער, אחר כך אני אחפש עוד כמה עצים ואגיד לזיגזאגון להשתמש עליהם בתיקול. אחרי זה אני אגיד לטרטוויג להשתמש בתיקול חזק כמה שיותר וליזגזאגון בנגיחה אחד על השני, אני אעשה את זה ליד מרכז הפוקימונים כדי שאם הם יפצעו אני אלך איתם למרכז הפוקימונים לטיפול.
-
[QUOTE=ace grace;1422875]כן , אבל אני רוצה יותר את שינקס :)
ואפשר שראטלס יהיה זכר ?
----------------------------------================
"צא פוקדור!" אני אומר וזורק פוקדור על שינקס , אם הוא ניתפס אני מבקש מצ'ימצ'אר לשאול את סטארלי אם הוא רוצה להצטרף אלינו (בגלל ששינקס תקף את סטארלי מגיע לו להיפגע :) ) אם סטארלי לא מסכים אז אני אומר לצ'ימצ'אר להשתמש על סטארלי בשריטה.
אם שינקס לא נתפס אני אומר לצ'ימצ'אר להשתמש בגחלת על שינקס ואז בנהמה.[/QUOTE]
כן
---------------------------------------
אתה זורק פוקדור על שינקס, והפוקדור מתנדנד כמה פעמים, ונעצר. תפסת שינקס! אתה מחליט לנסות לתפוס גם את סטארלי. אתה שואל אותו אם הוא רוצה להצטרף אליך, אבל הוא לא עונה. אחרי כמה זמן אתה מחליט שהשתיקה שלו מעידה על תשובה חיובית, וזורק עליו פוקדור. אבל למרבה הפתעתך, הפוקדור נופל כאילו שסטארלי הוא לא פוקימון פראי בכלל. "היי! הסטארלי הזה הוא שלי! אל תנסה לתפוס אותו!" אתה מסתובב ורואה מאמן עם חולצה לבנה ושער חום קצר ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/4/48/Spr_B2W2_Rich_Boy.png[/IMG]) שמסתכל עליך בכעס. "אתה לא יכול להבחין בין פוקימון פראי לפוקימון של מאמן?!" הוא צועק אליך. "סטארלי, תחזור!" הוא אומר לסטארלי, שחוזר אל הפוקדור ומראה לך את הפוקדור כהוכחה. "ראית? הסטארלי הזה הוא שלי. הוא לפעמים בורח לי לכל מיני מקומות מוזרים, הוא לא אוהב להישאר באותו מקום הרבה זמן." המאמן אומר לך, ונראה רגוע יותר. "היי, זה פוקדור?" הוא אומר כשהוא רואה את הפוקדור של שינקס שרק תפסת. "אז אתה מאמן! מה אתה אומר על אימון קצר? הסטארלי שלי נגד כל פוקימון שתבחר." המאמן שואל אותך "אני מסכים להמר על 1500 שקל, גם ככה יש לי מספיק." הוא מוסיף בשחצנות.
[QUOTE=EZ-Style;1422885]"תודה רבה, זה היה קרב מצוין!" אומר לסטנלי ואקח את אבן השחר. אשים אותה בכיס ואגיד "תודה על העצה בנוגע למאמן המכון" אודה לו על העצה. "חזור!" אקרא ואחזיר את ראלטס לפוקדור שלו. ארוץ חזרה לעיר ואכנס אל מרכז הפוקימונים, "צאו כולם!" אוציא את כולם מהפוקדורים שלהם. "בואו ננוח להיום כדי שנקום רעננים לקרב המכון מחר" אומר להם ואחזיר אותם לפוקדורים. "האחות ג'וי?, תוכלי לטפל בפוקימונים שלי?" אשאל אותה ואתן לה את הפוקדורים של כולם. "ועוד דבר.., אוכל לקבל חדר ללון בו הלילה?" אשאל אותה בפרצוף חסר אונים.[/QUOTE]
"כמובן." האחות ג'וי אומרת לך בחיוך. אחרי שהאחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים, אתה הולך לישון. כשאתה מתעורר, אתה שומע קולות של קרב גדול. אתה רץ למרכז העיר, ומבחין בקרב גדול בין שני מאמנים. מאמן אחד עם שיער חום קצר וחולצה לבנה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/4/48/Spr_B2W2_Rich_Boy.png[/IMG]) שפוקד על הפוקימון שלו, פוקימון מתכתי עם קרן כסופה על הראש ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/624.gif[/img]) להשתמש בטופר מתכת. אתה מביט במאמן השני, מאמן עם שיער כחול וחולצה כתומה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/e/e6/Spr_B2W2_Brawly.png[/IMG]) שנראה בטוח בעצמו, ולידו עומד פוקימון חום עם כפפות איגרוף על הידיים ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/107.gif[/img]) שנראה ערני לגמרי כאילו הפוקימון השני לא פגע בו בכלל. "היטמונצ'אן, אגרוף מאך!" אתה מביט בפוקימון החום, שאתה מבין ששמו הוא היטמונצ'אן, מתקיף במהירות אדירה את הפוקימון השני, פוגע בו וגורם לו להתעלף. המאמן המושפל בורח משדה הקרב, והמאמן השני מבחין בך ופונה אליך "גם אתה באת לאתגר אותי?" ואחרי שהוא מבחין במבטך התוהה הוא מסביר לך "אני הוא מארטין, מאמן המכון של העיר הזאת. אם אתה רוצה לאתגר אותי, תגיע יותר מאוחר למכון שלי. אני מחכה לך שם."
[QUOTE=Anime;1423030]'אוקיי אולי זה דורש שיטה אחרת' אחשוב מעט בשעשוע למראה המחזה שלפניי, אני אגש אל הזיגזגון בעדינות בכדי לא להפחיד אותו ואתכופף אליו תוך כדי ליטוף ראשו ''שלום זיגזגון, אני לילי(נראה לי שחכתיxd) ואני מאמנת פוקימונים, איווי הוא הפוקימון שלי אתה רוצה להצטרף אליי למסע? אם תבוא יהיה לנו ממש כיף ביחד וגם תוכל לשחק הרבה עם איווי'' אומר לזיגזגון בחיוך רחב[/QUOTE]
כן, את לילי חחחח
-----------------------------------
זיגזאגון מהנהן בראשו ונראה נלהב. את זורקת עליו פוקדור, ואחרי כמה נידנודים הוא נעצר. תפסת זיגזאגון!
את ממשיכה בדרכך לעיר פאול וכשאת עוברת ליד הכניסה ליער את רואה שני אנשים לבושים בבגדים בצבע אדום ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/a/a0/Spr_RS_Team_Magma_Grunt_M.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/03/Spr_RS_Team_Magma_Grunt_F.png[/IMG]) שחוסמים את הכניסה.
"היי, אל תתעסקי איתם!" אתה שומע קול. אתה רואה שמי שקרה לך היא אישה זקנה עם סבר פנים חמור. "לא כדאי לך להתקרב אליהם. קוראים להם צוות מגמה. את לא נראת לי כמו מאמנת שיכולה עדיין להילחם בהם." היא אומרת ומוסיפה "את יכולה לקרוא לי גברת מאסטר. אם את רוצה להגיע לעיר פאול, פשוט תמשיכי ישר. העיר ממש קרובה לכאן."
[QUOTE=Omer2013;1423079]"בסדר, אני גם חייב לאמן עוד את זיגזאגון וטרטוויג!" אני אגיד למרטין ואחפש מקום אימון מתאים לטרטוויג, שאני אמצא כמה עצים אני אגיד לטרטוויג להשתמש עליהם בעלי תער, אחר כך אני אחפש עוד כמה עצים ואגיד לזיגזאגון להשתמש עליהם בתיקול. אחרי זה אני אגיד לטרטוויג להשתמש בתיקול חזק כמה שיותר וליזגזאגון בנגיחה אחד על השני, אני אעשה את זה ליד מרכז הפוקימונים כדי שאם הם יפצעו אני אלך איתם למרכז הפוקימונים לטיפול.[/QUOTE]
אתה מוצא עצים שנראים לך טובים לאימון, וכשאתה מוצא אתה פוקד על טארטוויג להשתמש בעלי תער על אחד מהעצים, ועל זיגזאגון אתה פוקד להשתמש בהתקלה על העץ השני. טארטוויג נראה נלהב מהאימון, ואחרי כמה זמן העץ של טארטוויג נופל. אחרי זה אתה פוקד על שניהם להשתמש בנגיחה ובהתקלה אחד על השני. טארטוויג וזיגזאגון רצים אחד אל השני במהירות, אבל טארטוויג לא משתמש בהתקלה. השיניים שלו מתחילות לזהור, וכשזיגזאגון מתקרב אליו מספיק, טארטוויג קופץ מעליו וסוגר את השיניים שלו, שהתחילו לזהור באור לבן, על הזנב של זיגזאגון. אתה מזהה את המתקפה הזאת, ונזכר שלמתקפה קוראים נשיכה, ושזאת אותה מתקפה שג'ואי השתמש בה כל הזמן עם הפאטראט שלו. בגלל שזיגזאגון נראה עייף, אתה לוקח אותו ואת טארטוויג למרכז הפוקימונים, ואחרי שמרפאים אותם אתה רואה שהמכון ממש קרוב למרכז הפוקימונים והדלת של המכון פתוחה לרווחה.
-
[QUOTE=Gallade123;1423107]
"כמובן." האחות ג'וי אומרת לך בחיוך. אחרי שהאחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים, אתה הולך לישון. כשאתה מתעורר, אתה שומע קולות של קרב גדול. אתה רץ למרכז העיר, ומבחין בקרב גדול בין שני מאמנים. מאמן אחד עם שיער חום קצר וחולצה לבנה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/4/48/Spr_B2W2_Rich_Boy.png[/IMG]) שפוקד על הפוקימון שלו, פוקימון מתכתי עם קרן כסופה על הראש ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/624.gif[/img]) להשתמש בטופר מתכת. אתה מביט במאמן השני, מאמן עם שיער כחול וחולצה כתומה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/e/e6/Spr_B2W2_Brawly.png[/IMG]) שנראה בטוח בעצמו, ולידו עומד פוקימון חום עם כפפות איגרוף על הידיים ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/107.gif[/img]) שנראה ערני לגמרי כאילו הפוקימון השני לא פגע בו בכלל. "היטמונצ'אן, אגרוף מאך!" אתה מביט בפוקימון החום, שאתה מבין ששמו הוא היטמונצ'אן, מתקיף במהירות אדירה את הפוקימון השני, פוגע בו וגורם לו להתעלף. המאמן המושפל בורח משדה הקרב, והמאמן השני מבחין בך ופונה אליך "גם אתה באת לאתגר אותי?" ואחרי שהוא מבחין במבטך התוהה הוא מסביר לך "אני הוא מארטין, מאמן המכון של העיר הזאת. אם אתה רוצה לאתגר אותי, תגיע יותר מאוחר למכון שלי. אני מחכה לך שם."
[/QUOTE]
"אממ.. אוקיי" אומר מופתע מכל מה שקרה כרגע, אחזור אל מרכז הפוקימונים "שלום האחות ג'וי, בוקר טוב!" אגיד לה בוקר טוב, "תודה שטיפלת בפוקימונים שלי" אומר ואקח אותם. ארוץ אל המכון ואעמוד בדלת הכניסה. "טוב זהו הרגע." אומר ואנשום עמוק (וינשוף כמובן :). אפתח את הדלת ואומר "מרטין? הגעתי בשביל לאתגר אותך לקרב!" אומר לו ואחזיק את הפוקדור של ראלטס בידיים.
-
[QUOTE=Gallade123;1422869]ראלטס מהנהן בראשו, ואת מבין שהוא רוצה שתתפוס אותו. אתה זורק אליו פוקדור, וארי כמה נדנודים הוא נעצר. תפסת ראלטס!
[/QUOTE]
"ואו!" אני אומר לו בשמחה "נעים להכיר אותך, אני אגיע בקרוב מאוד להילחם מולך" אני מוסיף. אני מוציא את הפוקדע ובודק מידע על ההיטמוצא'ן הזה, בודק מה החולשות שלו ואיזה סוג הוא, ולאחר מכן הולך לחפש מקום להתאמן בו לקראת הקרב מול מרטין.
-
[QUOTE=Gallade123;1423107]כן
---------------------------------------
אתה זורק פוקדור על שינקס, והפוקדור מתנדנד כמה פעמים, ונעצר. תפסת שינקס! אתה מחליט לנסות לתפוס גם את סטארלי. אתה שואל אותו אם הוא רוצה להצטרף אליך, אבל הוא לא עונה. אחרי כמה זמן אתה מחליט שהשתיקה שלו מעידה על תשובה חיובית, וזורק עליו פוקדור. אבל למרבה הפתעתך, הפוקדור נופל כאילו שסטארלי הוא לא פוקימון פראי בכלל. "היי! הסטארלי הזה הוא שלי! אל תנסה לתפוס אותו!" אתה מסתובב ורואה מאמן עם חולצה לבנה ושער חום קצר ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/4/48/Spr_B2W2_Rich_Boy.png[/IMG]) שמסתכל עליך בכעס. "אתה לא יכול להבחין בין פוקימון פראי לפוקימון של מאמן?!" הוא צועק אליך. "סטארלי, תחזור!" הוא אומר לסטארלי, שחוזר אל הפוקדור ומראה לך את הפוקדור כהוכחה. "ראית? הסטארלי הזה הוא שלי. הוא לפעמים בורח לי לכל מיני מקומות מוזרים, הוא לא אוהב להישאר באותו מקום הרבה זמן." המאמן אומר לך, ונראה רגוע יותר. "היי, זה פוקדור?" הוא אומר כשהוא רואה את הפוקדור של שינקס שרק תפסת. "אז אתה מאמן! מה אתה אומר על אימון קצר? הסטארלי שלי נגד כל פוקימון שתבחר." המאמן שואל אותך "אני מסכים להמר על 1500 שקל, גם ככה יש לי מספיק." הוא מוסיף בשחצנות.
כן, את לילי חחחח
זיגזאגון מהנהן בראשו ונראה נלהב. את זורקת עליו פוקדור, ואחרי כמה נידנודים הוא נעצר. תפסת זיגזאגון!
את ממשיכה בדרכך לעיר פאול וכשאת עוברת ליד הכניסה ליער את רואה שני אנשים לבושים בבגדים בצבע אדום ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/a/a0/Spr_RS_Team_Magma_Grunt_M.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/03/Spr_RS_Team_Magma_Grunt_F.png[/IMG]) שחוסמים את הכניסה.
"היי, אל תתעסקי איתם!" אתה שומע קול. אתה רואה שמי שקרה לך היא אישה זקנה עם סבר פנים חמור. "לא כדאי לך להתקרב אליהם. קוראים להם צוות מגמה. את לא נראת לי כמו מאמנת שיכולה עדיין להילחם בהם." היא אומרת ומוסיפה "את יכולה לקרוא לי גברת מאסטר. אם את רוצה להגיע לעיר פאול, פשוט תמשיכי ישר. העיר ממש קרובה לכאן."
אתה מוצא עצים שנראים לך טובים לאימון, וכשאתה מוצא אתה פוקד על טארטוויג להשתמש בעלי תער על אחד מהעצים, ועל זיגזאגון אתה פוקד להשתמש בהתקלה על העץ השני. טארטוויג נראה נלהב מהאימון, ואחרי כמה זמן העץ של טארטוויג נופל. אחרי זה אתה פוקד על שניהם להשתמש בנגיחה ובהתקלה אחד על השני. טארטוויג וזיגזאגון רצים אחד אל השני במהירות, אבל טארטוויג לא משתמש בהתקלה. השיניים שלו מתחילות לזהור, וכשזיגזאגון מתקרב אליו מספיק, טארטוויג קופץ מעליו וסוגר את השיניים שלו, שהתחילו לזהור באור לבן, על הזנב של זיגזאגון. אתה מזהה את המתקפה הזאת, ונזכר שלמתקפה קוראים נשיכה, ושזאת אותה מתקפה שג'ואי השתמש בה כל הזמן עם הפאטראט שלו. בגלל שזיגזאגון נראה עייף, אתה לוקח אותו ואת טארטוויג למרכז הפוקימונים, ואחרי שמרפאים אותם אתה רואה שהמכון ממש קרוב למרכז הפוקימונים והדלת של המכון פתוחה לרווחה.[/QUOTE]
אני אגיד לזיגזאגון וטרטוויג "טוב, עכשיו אנחנו הולכים למכון, אנחנו צריכים להיות הכי חזקים פה, אני מאמין בכם!" אני אכנס למכון ואקווה שאני מספיק חזק כדי להצליח ושאל " אפשר להיכנס?" אם יהיה פנוי אני אכנס בהתרגשות ואחכה למרטין שיתחיל.
-
כן, את לילי חחחח
''אמ...אוקיי תודה'' אומר לגברת מאסטר ואמשיך ישר בדרכי עד שאגיע לעיר פאול, שאגיע אל העיר אלך דבר ראשון למרכז הפוקימונים ולאחר מכן אלך לברר איזה אטרקציות יש בעיר
-
[QUOTE=EZ-Style;1423112]"אממ.. אוקיי" אומר מופתע מכל מה שקרה כרגע, אחזור אל מרכז הפוקימונים "שלום האחות ג'וי, בוקר טוב!" אגיד לה בוקר טוב, "תודה שטיפלת בפוקימונים שלי" אומר ואקח אותם. ארוץ אל המכון ואעמוד בדלת הכניסה. "טוב זהו הרגע." אומר ואנשום עמוק (וינשוף כמובן :). אפתח את הדלת ואומר "מרטין? הגעתי בשביל לאתגר אותך לקרב!" אומר לו ואחזיק את הפוקדור של ראלטס בידיים.[/QUOTE]
"הגעת בדיוק בזמן." מארטין אומר לך. "טוב בו נערוך היכרות רשמית יותר. אני מארטין! מאמן המכון של העיר פאול! צוות אקווה פשטו יום אחד על העיר שלנו, ואני הייתי צריך להגן לבדי על כל העיר! זה גרם לי ולפוקימונים שלי להיות הרבה יותר קשוחים מכל מאמן מכון אחר שתמצא! ועכשיו, בו נראה ממה אתה עשוי!" מארטין אומר במלודרמטיות . "צא, סקראגי!" הוא צועק וזורק פוקדור לאוויר. מהפוקדור יוצא פוקימון צהוב ומוזר ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/559.gif[/img]). "אני אתן לך את הכבוד למהלך הראשון." מארטין אומר לך.
[QUOTE=Sheldon Cooper;1423132]"ואו!" אני אומר לו בשמחה "נעים להכיר אותך, אני אגיע בקרוב מאוד להילחם מולך" אני מוסיף. אני מוציא את הפוקדע ובודק מידע על ההיטמוצא'ן הזה, בודק מה החולשות שלו ואיזה סוג הוא, ולאחר מכן הולך לחפש מקום להתאמן בו לקראת הקרב מול מרטין.[/QUOTE]
אתה מעביר את הפוקידע שלך על היטמונצ'אן והוא מצפצף ואומר :"היטמונצ'אן, פוקימון האגרוף. האגרופים שלו כל כך מדויקים עד שהם נראים כאילו הם חותכים את האוויר. בכל מקרה, זה נראה שהיטמונצ'אן צריך הפסקה קצרה אחרי שלוש דקות של לחימה. הסוג של היטמונצ'אן הוא לחימה, והחולשות של הסוג הזה הם על חושי ומעופף." הפוקידע משמיע צפצוף ומשתתק. אתה מחפש מקום טוב לאימון, ואתה מוצא מקום ביער יש המון פוקימוני ציפורים שעפים באוויר ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/396.gif[/img],[img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/519.gif[/img]).
[QUOTE=Omer2013;1423152]אני אגיד לזיגזאגון וטרטוויג "טוב, עכשיו אנחנו הולכים למכון, אנחנו צריכים להיות הכי חזקים פה, אני מאמין בכם!" אני אכנס למכון ואקווה שאני מספיק חזק כדי להצליח ושאל " אפשר להיכנס?" אם יהיה פנוי אני אכנס בהתרגשות ואחכה למרטין שיתחיל.[/QUOTE]
אתה שואל אם אפשר להיכנס, ואתה שומע את מארטין צועק אליך "כן!". אתה נכנס ומארטין מבחין בך. "הגעת בדיוק בזמן." מארטין אומר לך. "טוב, בו נערוך היכרות רשמית יותר. אני מארטין! מאמן המכון של העיר פאול! צוות אקווה פשטו יום אחד על העיר שלנו, ואני הייתי צריך להגן לבדי על כל העיר! זה גרם לי ולפוקימונים שלי להיות הרבה יותר קשוחים מכל מאמן מכון אחר שתמצא! ועכשיו, בו נראה ממה אתה עשוי!" מארטין אומר במלודרמטיות . "צא, טיירוג!" הוא צועק וזורק פוקדור לאוויר. מהפוקדור יוצא פוקימון סגול שנראה מלא רוח קרב ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/236.gif[/img]). "אני אתן לך את הכבוד למהלך הראשון." מארטין אומר לך.
[QUOTE=Anime;1423155]
''אמ...אוקיי תודה'' אומר לגברת מאסטר ואמשיך ישר בדרכי עד שאגיע לעיר פאול, שאגיע אל העיר אלך דבר ראשון למרכז הפוקימונים ולאחר מכן אלך לברר איזה אטרקציות יש בעיר[/QUOTE]
"היי! חכי רגע!" את שומעת את גברת מאסטר צועקת אלייך. "במחשבה שנייה, אני חושבת שאני רואה בך משהו מיוחד. בואי לבית שלי, אני רוצה להביא לך משהו." את עוקבת אחריה עד לבית שלה, וכשאת מגיעה לשם גברת מאסטר אומרת לך "יש כמה פוקימונים מיוחדים ששמרתי בשביל להביא אותם למאמנים שייראו מספיק ראויים בשביל לקבל אותם. ואני חושבת שאת אחת מהם." היא לוקחת פוקדור מהמדף שלה, וזורקת אותו. מהפוקדור יוצא פוקיימון צהוב וצמרירי דמוי כבשה ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/179.gif[/img]) "לפוקימון הזה קוראים מאריפ, הוא פוקימון חשמל עם פוטנציאל גבוה מאוד, אני חושבת שאת והוא מתאימים מאוד זה לזה." היא מחזירה את מאריפ לפוקדור, ומושיטה לך את הפוקדור שלו.
-
"היי! חכי רגע!" את שומעת את גברת מאסטר צועקת אלייך. "במחשבה שנייה, אני חושבת שאני רואה בך משהו מיוחד. בואי לבית שלי, אני רוצה להביא לך משהו." את עוקבת אחריה עד לבית שלה, וכשאת מגיעה לשם גברת מאסטר אומרת לך "יש כמה פוקימונים מיוחדים ששמרתי בשביל להביא אותם למאמנים שייראו מספיק ראויים בשביל לקבל אותם. ואני חושבת שאת אחת מהם." היא לוקחת פוקדור מהמדף שלה, וזורקת אותו. מהפוקדור יוצא פוקיימון צהוב וצמרירי דמוי כבשה ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/179.gif[/img]) "לפוקימון הזה קוראים מאריפ, הוא פוקימון חשמל עם פוטנציאל גבוה מאוד, אני חושבת שאת והוא מתאימים מאוד זה לזה." היא מחזירה את מאריפ לפוקדור, ומושיטה לך את הפוקדור שלו.[/QUOTE]
יאי הפרס שלי
________
אני אודה מאוד לגברת מאסטר, מתרגשת מכך שזכיתי במאריפ, שאצא מהבית של האישה אסרוק את מאריפ כדי לברר עליו מידע ואיזה מתקפות הוא יודע, אני יציג את עצמי לפניו בחיוך ואז אחזיר אותו לפוקדור. לאחר מכן אמשיך בדרכי ישר אל העיר הראשונה, נרגשת
-
[QUOTE=Gallade123;1423266]
אתה מעביר את הפוקידע שלך על היטמונצ'אן והוא מצפצף ואומר :"היטמונצ'אן, פוקימון האגרוף. האגרופים שלו כל כך מדויקים עד שהם נראים כאילו הם חותכים את האוויר. בכל מקרה, זה נראה שהיטמונצ'אן צריך הפסקה קצרה אחרי שלוש דקות של לחימה. הסוג של היטמונצ'אן הוא לחימה, והחולשות של הסוג הזה הם על חושי ומעופף." הפוקידע משמיע צפצוף ומשתתק. אתה מחפש מקום טוב לאימון, ואתה מוצא מקום ביער יש המון פוקימוני ציפורים שעפים באוויר ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/396.gif[/img],[img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/519.gif[/img]).
[/QUOTE]
'פוקימון מעופף יעזור לי מאוד בקרב נגד מנהיג המכון, אבל את מי כדאי לי לתפוס...' אהרהר לעצמי במחשבה. אני אבדוק מידע על הפוקימונים הללו ואבדוק אם יש עוד כמה אחרים באזור. אם אין, אעקוב אחרי אחד מכל קבוצה ואבדוק מה המצב שלהם באותו רגע. אמתין לרגע הנכון כדי להזמין אחד לקרב.
-
[QUOTE=Anime;1423269]
יאי הפרס שלי
________
אני אודה מאוד לגברת מאסטר, מתרגשת מכך שזכיתי במאריפ, שאצא מהבית של האישה אסרוק את מאריפ כדי לברר עליו מידע ואיזה מתקפות הוא יודע, אני יציג את עצמי לפניו בחיוך ואז אחזיר אותו לפוקדור. לאחר מכן אמשיך בדרכי ישר אל העיר הראשונה, נרגשת[/QUOTE]
את סורקת מידע על מאריפ בעזרת הפוקידע, שמיד מצפצף ואומר: מאריפ, פוקימון הצמר. הצמר של פלאפי משתפשף אחד בשני ויוצר מטען של חשמל סטאטי. הצמר של פלאפי יכול להעביר זרם חשמלי לפעמים. כאשר יותר אנרגיה טעונה בצמר שלו, כך יש הכדור שבקצה הזנב שלו בוהק באור חזק יותר." הפוקידע משמיע צפצוף ומשתתק.
את ממשיכה בדרכך ומגיעה לעיר פאול. כאשר את מגיעה לשם את מבחינה בקרב גדול בין שני מאמנים. מאמן אחד עם שיער חום קצר וחולצה לבנה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/f/f2/Spr_BW_Rich_Boy.png[/IMG]) שפוקד על הפוקימון שלו, פוקימון מתכתי עם קרן כסופה על הראש ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/624.gif[/img]) להשתמש בטופר מתכת. אתה מביט במאמן השני, מאמן עם שיער כחול וחולצה כתומה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/e/e6/Spr_B2W2_Brawly.png[/IMG]) שנראה בטוח בעצמו, ולידו עומד פוקימון חום עם כפפות איגרוף על הידיים ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/107.gif[/img]) שנראה ערני לגמרי כאילו הפוקימון השני לא פגע בו בכלל. "היטמונצ'אן, אגרוף מאך!" את מביטה בפוקימון החום, שאת מבינה ששמו הוא היטמונצ'אן, מתקיף במהירות אדירה את הפוקימון השני, פוגע בו וגורם לו להתעלף. המאמן המושפל בורח משדה הקרב, והמאמן השני מבחין בך ופונה אליך. "גם אתה באת לאתגר אותי?" ואחרי שהוא מבחין במבטך התוהה הוא מסביר לך "אני הוא מרטין, מאמן המכון של העיר הזאת. אם את רוצה לאתגר אותי, תבואי יותר מאוחר, כי עכשיו אני מעדיף לתת לפוקימונים שלי קצת מנוחה"
[QUOTE=Sheldon Cooper;1423271]'פוקימון מעופף יעזור לי מאוד בקרב נגד מנהיג המכון, אבל את מי כדאי לי לתפוס...' אהרהר לעצמי במחשבה. אני אבדוק מידע על הפוקימונים הללו ואבדוק אם יש עוד כמה אחרים באזור. אם אין, אעקוב אחרי אחד מכל קבוצה ואבדוק מה המצב שלהם באותו רגע. אמתין לרגע הנכון כדי להזמין אחד לקרב.[/QUOTE]
בחרתי לך את סטארלי, אם אתה מעדיף את פידוב אתה תמיד יכול להתחרט...
אתה בודק מידע על שני הפוקימונים. אתה מעביר את הפוקידע שלך על הציפור הלבנה יותר, והפוקידע מצפצף ואומר: סטארלי, פוקימון הזרזיר. בגלל שכיחידים הם חלשים, הם מקימים לעצמם קבוצות. עם זאת, כאשר הקבוצה גדלה יותר מדי, הם תמיד רבים ביניהם." הפוקידע אומר ומשתתק. אתה מעביר אותו על הציפור האפורה עם העיניים הצהובות והוא משמיע צפצוף ואומר: "פידוב, פוקימון היונה הקטנה. הפידובים מעולים בשביל מאמנים מתחילים, בגלל שהם תמיד מנסים לעשות את הטוב ביותר שהם מסוגלים לו בשביל המאמן שלהם. הם מאוד צייתנים, אבל הם לפעמים יתקשו להבין פקודות מסובכות." הפוקידע אותר ומשתתק. אתה מביט סביבך בשביל לבדוק אם יש עוד פוקימונים מעופפים באזור, אבל אתה לא מבחין לאף ציפור חוץ מסטארלים ופידובים. אתה מחליט לעקוב אחרי כל קבוצה. אתה הולך בהתחלה לאחת מהקבוצות של הפידובים, אבל הם מאוד שקטים ואין שום הפרעה. אתה עובר לאחת מהקבוצות הגדולות של הסטארלים, ורואה כמה מהם מתקיפים סטארלי קטן ותוקפני. הסטארלי הקטן מנסה להשיב מלחמה, אבל הוא לא מצליח. הסטארלים האחרים מעיפים אותו מהקבוצה שלהם, והוא בורח משם לאחד מהעצים שקרובים אליך. הוא שם לב שאתה מתבונן בו, ומחזיר לך מבט תוקפני.
-
[QUOTE=Gallade123;1423266]"הגעת בדיוק בזמן." מארטין אומר לך. "טוב בו נערוך היכרות רשמית יותר. אני מארטין! מאמן המכון של העיר פאול! צוות אקווה פשטו יום אחד על העיר שלנו, ואני הייתי צריך להגן לבדי על כל העיר! זה גרם לי ולפוקימונים שלי להיות הרבה יותר קשוחים מכל מאמן מכון אחר שתמצא! ועכשיו, בו נראה ממה אתה עשוי!" מארטין אומר במלודרמטיות . "צא, סקראגי!" הוא צועק וזורק פוקדור לאוויר. מהפוקדור יוצא פוקימון צהוב ומוזר ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/559.gif[/img]). "אני אתן לך את הכבוד למהלך הראשון." מארטין אומר לך.
אתה שואל אם אפשר להיכנס, ואתה שומע את מארטין צועק אליך "כן!". אתה נכנס ומארטין מבחין בך. "הגעת בדיוק בזמן." מארטין אומר לך. "טוב, בו נערוך היכרות רשמית יותר. אני מארטין! מאמן המכון של העיר פאול! צוות אקווה פשטו יום אחד על העיר שלנו, ואני הייתי צריך להגן לבדי על כל העיר! זה גרם לי ולפוקימונים שלי להיות הרבה יותר קשוחים מכל מאמן מכון אחר שתמצא! ועכשיו, בו נראה ממה אתה עשוי!" מארטין אומר במלודרמטיות . "צא, טיירוג!" הוא צועק וזורק פוקדור לאוויר. מהפוקדור יוצא פוקימון סגול שנראה מלא רוח קרב ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/236.gif[/img]). "אני אתן לך את הכבוד למהלך הראשון." מארטין אומר לך.
"היי! חכי רגע!" את שומעת את גברת מאסטר צועקת אלייך. "במחשבה שנייה, אני חושבת שאני רואה בך משהו מיוחד. בואי לבית שלי, אני רוצה להביא לך משהו." את עוקבת אחריה עד לבית שלה, וכשאת מגיעה לשם גברת מאסטר אומרת לך "יש כמה פוקימונים מיוחדים ששמרתי בשביל להביא אותם למאמנים שייראו מספיק ראויים בשביל לקבל אותם. ואני חושבת שאת אחת מהם." היא לוקחת פוקדור מהמדף שלה, וזורקת אותו. מהפוקדור יוצא פוקיימון צהוב וצמרירי דמוי כבשה ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/179.gif[/img]) "לפוקימון הזה קוראים מאריפ, הוא פוקימון חשמל עם פוטנציאל גבוה מאוד, אני חושבת שאת והוא מתאימים מאוד זה לזה." היא מחזירה את מאריפ לפוקדור, ומושיטה לך את הפוקדור שלו.[/QUOTE]
גם יש במשחק תחרויות סרטים?
[QUOTE=Gallade123;1423266]"הגעת בדיוק בזמן." מארטין אומר לך. "טוב בו נערוך היכרות רשמית יותר. אני מארטין! מאמן המכון של העיר פאול! צוות אקווה פשטו יום אחד על העיר שלנו, ואני הייתי צריך להגן לבדי על כל העיר! זה גרם לי ולפוקימונים שלי להיות הרבה יותר קשוחים מכל מאמן מכון אחר שתמצא! ועכשיו, בו נראה ממה אתה עשוי!" מארטין אומר במלודרמטיות . "צא, סקראגי!" הוא צועק וזורק פוקדור לאוויר. מהפוקדור יוצא פוקימון צהוב ומוזר ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/559.gif[/img]). "אני אתן לך את הכבוד למהלך הראשון." מארטין אומר לך.
[/QUOTE]
קרב של 2 על 2 ?
-------
"סקראגי הא..?" אסנן ואחזיר את הפוקדור של ראלטס, "יהיה עדיף להשתמש בו אחר-כך" אומר ואקח את הפוקדור של סנוראנט בידיים. "קרב ראשון.., אל תאכזב אותי!" אלחוש אל סנוראנט שבתוך הפוקדור "סנוראנט אני בוחר בך!" אצעק ואזרוק את הפוקדור של סנוראנט באוויר. "אוקיי, המהלך הראשון שלי, סנוראנט תשתמש בצוות כפול! ואחרי זה בנשיכה" אגיד לסנוראנט ואעלה חיוך ערמומי.
-
[QUOTE=Gallade123;1423356]
בחרתי לך את סטארלי, אם אתה מעדיף את פידוב אתה תמיד יכול להתחרט...
אתה בודק מידע על שני הפוקימונים. אתה מעביר את הפוקידע שלך על הציפור הלבנה יותר, והפוקידע מצפצף ואומר: סטארלי, פוקימון הזרזיר. בגלל שכיחידים הם חלשים, הם מקימים לעצמם קבוצות. עם זאת, כאשר הקבוצה גדלה יותר מדי, הם תמיד רבים ביניהם." הפוקידע אומר ומשתתק. אתה מעביר אותו על הציפור האפורה עם העיניים הצהובות והוא משמיע צפצוף ואומר: "פידוב, פוקימון היונה הקטנה. הפידובים מעולים בשביל מאמנים מתחילים, בגלל שהם תמיד מנסים לעשות את הטוב ביותר שהם מסוגלים לו בשביל המאמן שלהם. הם מאוד צייתנים, אבל הם לפעמים יתקשו להבין פקודות מסובכות." הפוקידע אותר ומשתתק. אתה מביט סביבך בשביל לבדוק אם יש עוד פוקימונים מעופפים באזור, אבל אתה לא מבחין לאף ציפור חוץ מסטארלים ופידובים. אתה מחליט לעקוב אחרי כל קבוצה. אתה הולך בהתחלה לאחת מהקבוצות של הפידובים, אבל הם מאוד שקטים ואין שום הפרעה. אתה עובר לאחת מהקבוצות הגדולות של הסטארלים, ורואה כמה מהם מתקיפים סטארלי קטן ותוקפני. הסטארלי הקטן מנסה להשיב מלחמה, אבל הוא לא מצליח. הסטארלים האחרים מעיפים אותו מהקבוצה שלהם, והוא בורח משם לאחד מהעצים שקרובים אליך. הוא שם לב שאתה מתבונן בו, ומחזיר לך מבט תוקפני.[/QUOTE]
'אממ... הסטארלי הזה לא מפחד להראות את הכוח שלו... הוא יהיה תוספת מושלמת לצוות שלי!' אחשוב "בסדר גיבל, אני בוחר בך!" אני קורא ומשליך את הפוכדור שלו, משחרר אותו החוצה מהפוכדור שלו "סטארלי, אני מזמין אותך לקרב!" אני קורא ומצביע לעברו "גיבל, זעם דרקון!" אני פוקד עליו.
-
[QUOTE=Omer2013;1423358]גם יש במשחק תחרויות סרטים?
"טיירוג, התחזות." מארטין אומר ונראה רגוע לגמרי. טיירוג רץ אל טארטוויג לפני שהוא מספיק להשתמש בעלי תער, מוחא כפיים ממש לפני הפרצוף של טארטוויג, ומעיף אותו. טארטוויג מנסה להתקיף, אבל נראה מפוחד מדי. "התחזות זאת מתקפה שגורמת לפוקימון של היריב להירתע. לרוע המזל, אם משתמשים בה פעמיים ברצף היא לא נותנת את אותו אפקט."מארטין מסביר לך ברוגע. "טיירוג, תשתמש בחיזוק שרירים!" טיירוג מתרכז, ופתאום הזרועות הדקות שלו מתחילות להיות שריריות הרבה יותר, והוא נראה בטוח בעצמו. "ועכשיו, התקלה!" טיירוג, רץ במהירות לכיוון טארטוויג, שעוד לא התאושש לגמרי מההתחזות, ועומד להשתמש בהתקלה שנראית עוצמתית במיוחד.
[QUOTE=EZ-Style;1423363]קרב של 2 על 2 ?
-------
"סקראגי הא..?" אסנן ואחזיר את הפוקדור של ראלטס, "יהיה עדיף להשתמש בו אחר-כך" אומר ואקח את הפוקדור של סנוראנט בידיים. "קרב ראשון.., אל תאכזב אותי!" אלחוש אל סנוראנט שבתוך הפוקדור "סנוראנט אני בוחר בך!" אצעק ואזרוק את הפוקדור של סנוראנט באוויר. "אוקיי, המהלך הראשון שלי, סנוראנט תשתמש בצוות כפול! ואחרי זה בנשיכה" אגיד לסנוראנט ואעלה חיוך ערמומי.[/QUOTE]
כן, שחכתי להוסיף את זה.
--------------------------
מארטין מבחין בפוקדור שהכנסת לתיק אחרי שהוא הוציא את סקראגי. "פוקימון על-חושי, אני צודק?" הוא פונה אליך בחיוך. "אתה מבין, כמאמן מכון לא מספיק לי רק לחזק את הפוקימונים, צריך גם אסטרטגיות טובות. ולהשתמש בסקראגי שהוא חצי סוג אופל, שמבטל את ההשפעות של מתקפות על חושיות, הוא אסטרטגיה מעולה למכון לחימה." הוא אומר לך. אתה זורק את הפוקדור של סנוראנט לאוויר וכשהוא יוצא מארטין מרים גבה. "סנוראנט... נדיר מאוד למצוא את הפוקימון באזור הזה, במיוחד בידיים של מאמנים מתחילים כמוך. ובמיוחד מדהים אותי שאתה משתמש בסוג קרח במכון לחימה, ואתה בטח יודע שסוג לחימה חזק על קרח. יש בך יותר ממה שחשבתי בהתחלה." הוא אומר לך ומביט בסנוראנט בסקרנות. אתה פוקד על סנוראנט להשתמש בצוות כפול, והוא מקשיב לך והרבה השתכפלויות מופיעים סביבו. "סקראגי, תשתמש בבעיטה נמוכה על כל ההשתכפלויות של סנוראנט!" סקראגי מתחיל לבעוט מכל הסנוראנטים, אבל כשהוא מגיע לסנוראנט האמיתי זה כבר מאוחר מדי. אתה אומר לסנוראנט להשתמש בנשיכה, והוא פוגע בסקראגי לפני שסקראגי מגיע אליו. "סקראגי, תשתמש בבעיטה נמוכה!" סקראגי שומע את המאמן שלו, אבל נראה מפוחד מדי בשביל להקשיב לו. "מה?! סקראגי נרתע מהנשיכה הזאת!" אתה רואה את פניו ההמומות של מארטין, ואתה יודע שיש לך עכשיו הזדמנות טובה להתקיף את סקראגי.
[QUOTE=Sheldon Cooper;1423371]'אממ... הסטארלי הזה לא מפחד להראות את הכוח שלו... הוא יהיה תוספת מושלמת לצוות שלי!' אחשוב "בסדר גיבל, אני בוחר בך!" אני קורא ומשליך את הפוכדור שלו, משחרר אותו החוצה מהפוכדור שלו "סטארלי, אני מזמין אותך לקרב!" אני קורא ומצביע לעברו "גיבל, זעם דרקון!" אני פוקד עליו.[/QUOTE]
סליחה על ההודעה הלא מושקעת, לא היה לי זמן לכתוב אותה.
-------------------------------------------------
גיבל משתמש בזעם דרקון על סטארלי, ופוגע בו. סטארלי צווח בכעס ומתחיל לעוף במהירות אל גיבל עם כנפיים פרוסות, שמתחילות לזהור באור לבן ובוהק.
-
[QUOTE=Gallade123;1423376]
גיבל משתמש בזעם דרקון על סטארלי, ופוגע בו. סטארלי צווח בכעס ומתחיל לעוף במהירות אל גיבל עם כנפיים פרוסות, שמתחילות לזהור באור לבן ובוהק.[/QUOTE]
"גיבל, תקוף עם מתקפת חול ישר אל תוך עיניו לפני שהוא פוגע בך במתקפה שלו! לאחר מכן, התקלה!" אני מצווה עליו
-
[QUOTE=Sheldon Cooper;1423377]"גיבל, תקוף עם מתקפת חול ישר אל תוך עיניו לפני שהוא פוגע בך במתקפה שלו! לאחר מכן, התקלה!" אני מצווה עליו[/QUOTE]
גיבל פוגע בסטאלי במתקפת חול, וסטארלי, שלו מצליח לראות לאן הוא עף, מתרסק על הקרקע. גיבל משתמש מיד אחר כך בהתקלה שפוגעת בסטארלי וממוטטת אותו לגמרי. סטארלי לא מצליח לקום, אבל עדיין מסתכל בך במבט תוקפני, כאילו שהוא יכול לפגוע בך במבט הזה.
-
[QUOTE=Gallade123;1423382]גיבל פוגע בסטאלי במתקפת חול, וסטארלי, שלו מצליח לראות לאן הוא עף, מתרסק על הקרקע. גיבל משתמש מיד אחר כך בהתקלה שפוגעת בסטארלי וממוטטת אותו לגמרי. סטארלי לא מצליח לקום, אבל עדיין מסתכל בך במבט תוקפני, כאילו שהוא יכול לפגוע בך במבט הזה.[/QUOTE]
אני מביט בסטארלי, ומחליט לתת לו צאנס נוסף "אני בטוח שעוד לא ראיתי ממך הכל, ולכן אני אחכה שתתאושש, אני רוצה שתיתן את הכל מולי, כדי שאדע שאתה מתאים לצוות שלי. תן את כולך!" אני אומר לסטארלי וממתין שהוא יתאושש מעט.
-
[QUOTE=Sheldon Cooper;1423383]אני מביט בסטארלי, ומחליט לתת לו צאנס נוסף "אני בטוח שעוד לא ראיתי ממך הכל, ולכן אני אחכה שתתאושש, אני רוצה שתיתן את הכל מולי, כדי שאדע שאתה מתאים לצוות שלי. תן את כולך!" אני אומר לסטארלי וממתין שהוא יתאושש מעט.[/QUOTE]
אתה ביקשת:peee:
-------------------
סטארלי מסתכל בך, ומעט מהנחישות שהיתה בו חוזרת אליו. המקור של סטארלי מתחיל לזהור, והוא קם, מלא בנחישות, ומתחיל לעוף באוויר ולהסתובב. סטארלי פוגע בגיבל המופתע, שעדיין לא פגעו בו אף פעם, ומפיל אותו. אחרי הניקור מקדחה המדהים של סטארלי, הוא נופל, תשוש. אבל גיבל לא נראה במצב טוב יותר.
-
[QUOTE=Gallade123;1423385]אתה ביקשת:sorry:
-------------------
סטארלי מסתכל בך, ומעט מהנחישות שהיתה בו חוזרת אליו. המקור של סטארלי מתחיל לזהור, והוא קם, מלא בנחישות, ומתחיל לעוף באוויר ולהסתובב. סטארלי פוגע בגיבל המופתע, שעדיין לא פגעו בו אף פעם, ומפיל אותו. אחרי הניקור מקדחה המדהים של סטארלי, הוא נופל, תשוש. אבל גיבל לא נראה במצב טוב יותר.[/QUOTE]
"מרשים, הצלחת להפיל את גיבל. זאת הוכחה שאתה מתאים לצוות שלי" אני אומר ומוציא פוכדור ריק מתיקי. אני מתקרב לאט לאט לעבר סטארלי "איתי, אתה תגיע לניסיון רב בקרב ואף תתחזק בצורה מרשימה" אני אומר לו, ונוגע בו קלות עם הפוכדור הריק שבידי.
-
[QUOTE=Sheldon Cooper;1423386]"מרשים, הצלחת להפיל את גיבל. זאת הוכחה שאתה מתאים לצוות שלי" אני אומר ומוציא פוכדור ריק מתיקי. אני מתקרב לאט לאט לעבר סטארלי "איתי, אתה תגיע לניסיון רב בקרב ואף תתחזק בצורה מרשימה" אני אומר לו, ונוגע בו קלות עם הפוכדור הריק שבידי.[/QUOTE]
סטארלי מסתכל בך, אבל כבר אין כעס במבט שלו. הוא מבין כל מה שעשית בעצם חיזק אותו, ובזכותך הוא למד מתקפה חדשה. אתה זורק עליו פוקדור, ואחרי כמה נדנודים הוא נעצר. תפסת סטארלי!
אתה שומע קול של מחיאות כפיים מאחוריך. "הרשמת אותי." אתה מסתובב ורואה את מארטין, שמסתכל עליך בהערכה. "אחרי שעזבת, משהו בי גרם לי לבוא אחריך. הרגשתי שיש בך משהו מיוחד. ולא התאכזבתי." מארטין אומר. "הקרב שלך עם הסטארלי היה מדהים, והצלחת להוציא את כל הפוטנציאל של הפוקימון הזה, פוקימון שפגשת רק היום. יש לך כשרון של מאמן אמיתי." מארטין אומר לך בחיוך. "אם אתה רוצה, אתה מוזמן לבוא למכון שלי ולאתגר אותי, אני חושב שהפוקימונים שלי נחו מספיק. אבל לפני זה כדאי שתעבור במרכז פוקימונים של העיר כדי לרפא את גיבל ואת סטארלי." מארטין אומר לך והולך להמתין לך במכון.
-
[QUOTE=Gallade123;1423387]סטארלי מסתכל בך, אבל כבר אין כעס במבט שלו. הוא מבין כל מה שעשית בעצם חיזק אותו, ובזכותך הוא למד מתקפה חדשה. אתה זורק עליו פוקדור, ואחרי כמה נדנודים הוא נעצר. תפסת סטארלי!
אתה שומע קול של מחיאות כפיים מאחוריך. "הרשמת אותי." אתה מסתובב ורואה את מארטין, שמסתכל עליך בהערכה. "אחרי שעזבת, משהו בי גרם לי לבוא אחריך. הרגשתי שיש בך משהו מיוחד. ולא התאכזבתי." מארטין אומר. "הקרב שלך עם הסטארלי היה מדהים, והצלחת להוציא את כל הפוטנציאל של הפוקימון הזה, פוקימון שפגשת רק היום. יש לך כשרון של מאמן אמיתי." מארטין אומר לך בחיוך. "אם אתה רוצה, אתה מוזמן לבוא למכון שלי ולאתגר אותי, אני חושב שהפוקימונים שלי נחו מספיק. אבל לפני זה כדאי שתעבור במרכז פוקימונים של העיר כדי לרפא את גיבל ואת סטארלי." מארטין אומר לך והולך להמתין לך במכון.[/QUOTE]
'קיבלתי מחמאה ממנהיג המכון? ואו' אני חושב לעצמי בשמחה 'תודה רבה, אבל זה לא יעזור לך בקרב!' אני חושב לעצמי בחיוך. אני מחזיר את גיבל לפוכדור שלו, מרים את של סטארלי מהרצפה ושם בחגורת הפוכדורים וממשיך בדרך לעבר העיר כדי לרפא את הפוקימונים ולגשת למכון.
-
[QUOTE=Gallade123;1423376]
כן, שחכתי להוסיף את זה.
מארטין מבחין בפוקדור שהכנסת לתיק אחרי שהוא הוציא את סקראגי. "פוקימון על-חושי, אני צודק?" הוא פונה אליך בחיוך. "אתה מבין, כמאמן מכון לא מספיק לי רק לחזק את הפוקימונים, צריך גם אסטרטגיות טובות. ולהשתמש בסקראגי שהוא חצי סוג אופל, שמבטל את ההשפעות של מתקפות על חושיות, הוא אסטרטגיה מעולה למכון לחימה." הוא אומר לך. אתה זורק את הפוקדור של סנוראנט לאוויר וכשהוא יוצא מארטין מרים גבה. "סנוראנט... נדיר מאוד למצוא את הפוקימון באזור הזה, במיוחד בידיים של מאמנים מתחילים כמוך. ובמיוחד מדהים אותי שאתה משתמש בסוג קרח במכון לחימה, ואתה בטח יודע שסוג לחימה חזק על קרח. יש בך יותר ממה שחשבתי בהתחלה." הוא אומר לך ומביט בסנוראנט בסקרנות. אתה פוקד על סנוראנט להשתמש בצוות כפול, והוא מקשיב לך והרבה השתכפלויות מופיעים סביבו. "סקראגי, תשתמש בבעיטה נמוכה על כל ההשתכפלויות של סנוראנט!" סקראגי מתחיל לבעוט מכל הסנוראנטים, אבל כשהוא מגיע לסנוראנט האמיתי זה כבר מאוחר מדי. אתה אומר לסנוראנט להשתמש בנשיכה, והוא פוגע בסקראגי לפני שסקראגי מגיע אליו. "סקראגי, תשתמש בבעיטה נמוכה!" סקראגי שומע את המאמן שלו, אבל נראה מפוחד מדי בשביל להקשיב לו. "מה?! סקראגי נרתע מהנשיכה הזאת!" אתה רואה את פניו ההמומות של מארטין, ואתה יודע שיש לך עכשיו הזדמנות טובה להתקיף את סקראגי.
[/QUOTE]
"אוי לאאא, אידיוט!" אומר ואתן לעצמי מכה. "טוב נו.. מצוין סנוראנט!" אעודד אותו על ההצלחה בנשיכה. "ועכשיו ההזדמנות כשאתה קרוב!, תשתמש באבקת שלג!" אגיד לסנוראנט ואחזיק אצבעות.
"אנחנו מוכרחים לנצח!" אומר לסנוראנט בחיוך חסר פחד. "אחרי זה תתקוף בנשיכה ישירות!" אומר לסנוראנט שיעשה אחרי שישתמש באבקת שלג.
-
[QUOTE=Gallade123;1423376]"טיירוג, התחזות." מארטין אומר ונראה רגוע לגמרי. טיירוג רץ אל טארטוויג לפני שהוא מספיק להשתמש בעלי תער, מוחא כפיים ממש לפני הפרצוף של טארטוויג, ומעיף אותו. טארטוויג מנסה להתקיף, אבל נראה מפוחד מדי. "התחזות זאת מתקפה שגורמת לפוקימון של היריב להירתע. לרוע המזל, אם משתמשים בה פעמיים ברצף היא לא נותנת את אותו אפקט."מארטין מסביר לך ברוגע. "טיירוג, תשתמש בחיזוק שרירים!" טיירוג מתרכז, ופתאום הזרועות הדקות שלו מתחילות להיות שריריות הרבה יותר, והוא נראה בטוח בעצמו. "ועכשיו, התקלה!" טיירוג, רץ במהירות לכיוון טארטוויג, שעוד לא התאושש לגמרי מההתחזות, ועומד להשתמש בהתקלה שנראית עוצמתית במיוחד.
כן, שחכתי להוסיף את זה.
גיבל משתמש בזעם דרקון על סטארלי, ופוגע בו. סטארלי צווח בכעס ומתחיל לעוף במהירות אל גיבל עם כנפיים פרוסות, שמתחילות לזהור באור לבן ובוהק.[/QUOTE]
"טרטוויג תקפוץ גבוה ואז תרד אל טיירוג בתיקול בכל הכוח!" אני אגיד בידיעה שאני כנראה אפסיד בקרב.
-
[QUOTE=Sheldon Cooper;1423396]'קיבלתי מחמאה ממנהיג המכון? ואו' אני חושב לעצמי בשמחה 'תודה רבה, אבל זה לא יעזור לך בקרב!' אני חושב לעצמי בחיוך. אני מחזיר את גיבל לפוכדור שלו, מרים את של סטארלי מהרצפה ושם בחגורת הפוכדורים וממשיך בדרך לעבר העיר כדי לרפא את הפוקימונים ולגשת למכון.[/QUOTE]
אתה מרפא את הפוקימונים שלך, והולך למכון. אתה רואה שדלת המכון פתוחה, אז אתה נכנס פנימה.
"הגעת בדיוק בזמן." מארטין אומר לך. "טוב, בא נערוך היכרות רשמית יותר. אני מארטין! מאמן המכון של העיר פאול! צוות אקווה פשטו יום אחד על העיר שלנו, ואני הייתי צריך להגן לבדי על כל העיר! זה גרם לי ולפוקימונים שלי להיות הרבה יותר קשוחים מכל מאמן מכון אחר שתמצא! ועכשיו, בו נראה ממה אתה עשוי!" מארטין אומר במלודרמטיות . "צא, סקראגי!" הוא צועק וזורק פוקדור לאוויר. מהפוקדור יוצא פוקימון צהוב ומוזר ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/559.gif[/img]). "אני אתן לך את הכבוד למהלך הראשון." מארטין אומר לך.
ציטוט:
[QUOTE=EZ-Style;1423415]"אוי לאאא, אידיוט!" אומר ואתן לעצמי מכה. "טוב נו.. מצוין סנוראנט!" אעודד אותו על ההצלחה בנשיכה. "ועכשיו ההזדמנות כשאתה קרוב!, תשתמש באבקת שלג!" אגיד לסנוראנט ואחזיק אצבעות.
"אנחנו מוכרחים לנצח!" אומר לסנוראנט בחיוך חסר פחד. "אחרי זה תתקוף בנשיכה ישירות!" אומר לסנוראנט שיעשה אחרי שישתמש באבקת שלג.[/QUOTE]
אתה אומר לסנוארנט בביטחון להשתמש באבקת שלג, וסנוראנט פוגע באבקת שלג חזקה בסקראגי. סקראגי נראה פגוע, אבל נראה שהמתקפה הוציאה אותו מההלם והוא נראה מוכן לכל מתקפה של סנוראנט, בנוראנט עומד להשתמש בנשיכה, אבל אתה שומע את מארטין אומר "סקראגי, בעיטה נמוכה!" וסקראגי מבצע את הפקודה שלו. הוא מצליח לפגוע בבעיטה נמוכה יש מתחת לרגליים הקטנות של סנוראנט, וסנוראנט נראה פגוע מהמתקפה שהיית אפקטיבית במיוחד עליו.
[QUOTE=Omer2013;1423417]"טרטוויג תקפוץ גבוה ואז תרד אל טיירוג בתיקול בכל הכוח!" אני אגיד בידיעה שאני כנראה אפסיד בקרב.[/QUOTE]
"טיירוג, תתחמק!" מארטין אומר לטיירוג באדישות. "עכשיו תשתמש בהתקלה." מארטין אומר אחרי שטיירוג מתחמק מההתקלה של טארטוויג בקלות. טיירוג פוגע בטארטוויג בחוזקה, וטארטוויג נופל. "מספיק!" אתה שומע את מארטין קורא. "אני מצטער, אבל אני לא חושב שאתה מוכן מספיק לקרב איתי. כבר ראיתי שהפוקימון היחיד שיש לך חוץ מטארטוויג הוא זיגזאגון, שמתקפות לחימה סופר אפקטיביות עליו. לדעתי כדאי לך ללכת להתאמן קצת בפארק של העיר פאול, יש שם הרבה פוקימוני מעופף. אולי תוכל אפילו לתפוס אחד, ואז יהיה לך יותר סיכוי מולי." מארטין אומר לך.
-
[QUOTE=Gallade123;1423356]את סורקת מידע על מאריפ בעזרת הפוקידע, שמיד מצפצף ואומר: מאריפ, פוקימון הצמר. הצמר של פלאפי משתפשף אחד בשני ויוצר מטען של חשמל סטאטי. הצמר של פלאפי יכול להעביר זרם חשמלי לפעמים. כאשר יותר אנרגיה טעונה בצמר שלו, כך יש הכדור שבקצה הזנב שלו בוהק באור חזק יותר." הפוקידע משמיע צפצוף ומשתתק.
את ממשיכה בדרכך ומגיעה לעיר פאול. כאשר את מגיעה לשם את מבחינה בקרב גדול בין שני מאמנים. מאמן אחד עם שיער חום קצר וחולצה לבנה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/f/f2/Spr_BW_Rich_Boy.png[/IMG]) שפוקד על הפוקימון שלו, פוקימון מתכתי עם קרן כסופה על הראש ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/624.gif[/img]) להשתמש בטופר מתכת. אתה מביט במאמן השני, מאמן עם שיער כחול וחולצה כתומה ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/e/e6/Spr_B2W2_Brawly.png[/IMG]) שנראה בטוח בעצמו, ולידו עומד פוקימון חום עם כפפות איגרוף על הידיים ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/107.gif[/img]) שנראה ערני לגמרי כאילו הפוקימון השני לא פגע בו בכלל. "היטמונצ'אן, אגרוף מאך!" את מביטה בפוקימון החום, שאת מבינה ששמו הוא היטמונצ'אן, מתקיף במהירות אדירה את הפוקימון השני, פוגע בו וגורם לו להתעלף. המאמן המושפל בורח משדה הקרב, והמאמן השני מבחין בך ופונה אליך. "גם אתה באת לאתגר אותי?" ואחרי שהוא מבחין במבטך התוהה הוא מסביר לך "אני הוא מרטין, מאמן המכון של העיר הזאת. אם את רוצה לאתגר אותי, תבואי יותר מאוחר, כי עכשיו אני מעדיף לתת לפוקימונים שלי קצת מנוחה"
''אמ..אוקיי'' אומר מעט מופתעת ואלך לחפש א מרכז הפוקימונים שאגיע לשם אבקש מהאחות ג'וי לרפא לי את הפוקימונים ואז אשאל אותה אם יש אטראקציות מעניינות כלשהן בעיר ואיפה ניתן לקבל חדר ללילה. לאחר שהיא תאמר לי זאת אוציא את כל הפוקימונים שלי כדי להכיר את החדשים שתפסתי טוב יותר
-
[quote]
''אמ..אוקיי'' אומר מעט מופתעת ואלך לחפש א מרכז הפוקימונים שאגיע לשם אבקש מהאחות ג'וי לרפא לי את הפוקימונים ואז אשאל אותה אם יש אטראקציות מעניינות כלשהן בעיר ואיפה ניתן לקבל חדר ללילה. לאחר שהיא תאמר לי זאת אוציא את כל הפוקימונים שלי כדי להכיר את החדשים שתפסתי טוב יותר[/quote]
את מוצאת את מרכז הפוקימונים של העיר, מרפא את הפוקימונים שלך, ושואלת אם יש אטרקציות בעיר. "כמובן. בעיר שלנו יש את המוזיאון המפורסם לאומנות. אני לא בטוחה שמאמנת תתעניין בציורים, אבל זאת האטרקציה היחידה שלנו. חוץ מזה יש גם את הפארק, את יכולה למצוא שם הרבה פוקימונים מעופפים מסוגים שונים. וכן, כמובן שיש לנו חדר ללילה." האחות ג'וי אומרת לך בחיוך. את מוציאה את כל הפוקימונים שלך, ואיווי וזיגזאגון מסתכלים בחשדנות על מאריפ.
-
[QUOTE=Gallade123;1423443]
אתה אומר לסנוארנט בביטחון להשתמש באבקת שלג, וסנוראנט פוגע באבקת שלג חזקה בסקראגי. סקראגי נראה פגוע, אבל נראה שהמתקפה הוציאה אותו מההלם והוא נראה מוכן לכל מתקפה של סנוראנט, בנוראנט עומד להשתמש בנשיכה, אבל אתה שומע את מארטין אומר "סקראגי, בעיטה נמוכה!" וסקראגי מבצע את הפקודה שלו. הוא מצליח לפגוע בבעיטה נמוכה יש מתחת לרגליים הקטנות של סנוראנט, וסנוראנט נראה פגוע מהמתקפה שהיית אפקטיבית במיוחד עליו.[/QUOTE]
"אתה יכול סנוראנט!, קטן עליך!" אעודד אותו בחיוך. "סנוראנט עכשיו תפוס מרחק מסקראגי" אבקש ממנו למען המתקפה הבאה. "שוב פעם תשתמש בצוות כפול אבל הפעם באבקת שלג!" אומר לסנוראנט בתקווה שיצליח.
-
[QUOTE=EZ-Style;1423450]"אתה יכול סנוראנט!, קטן עליך!" אעודד אותו בחיוך. "סנוראנט עכשיו תפוס מרחק מסקראגי" אבקש ממנו למען המתקפה הבאה. "שוב פעם תשתמש בצוות כפול אבל הפעם באבקת שלג!" אומר לסנוראנט בתקווה שיצליח.[/QUOTE]
אתה אומר מעודד את סנוראנט, והוא קם בנחישות. אתה אומר לו להשתמש בצוות כפול ביחד עם אבקת שלג, והוא עושה את מה שאמרת. "סקראגי, תגמור אותו עם בעיטה נמוכה!" מארטין צועק, אבל פתאום מבחין שסקראגי המפותע תקוע בתוך גוש קרח ללא יכולת לזוז. "מה?! הקפאת את סקראגי!" מארטין צועק. "סקראגי, תנסה להשתחרר מזה!" הוא מוסיף בלחץ.
-
[QUOTE=Gallade123;1423451]אתה אומר מעודד את סנוראנט, והוא קם בנחישות. אתה אומר לו להשתמש בצוות כפול ביחד עם אבקת שלג, והוא עושה את מה שאמרת. "סקראגי, תגמור אותו עם בעיטה נמוכה!" מארטין צועק, אבל פתאום מבחין שסקראגי המפותע תקוע בתוך גוש קרח ללא יכולת לזוז. "מה?! הקפאת את סקראגי!" מארטין צועק. "סקראגי, תנסה להשתחרר מזה!" הוא מוסיף בלחץ.[/QUOTE]
"יש!" אקרא משמחה!, "סנוראנט מצוין!" אעודד אותו על ההצלחה שלו!, "זאת ההזדמנות שלנו!" אצעק אל סנוראנט. "במהירות! תשתמש בנשיכה על סקראגי!" אגיד לסנוראנט. "קדימה, אנחנו חייבים להצליח" אגיד לסנוראנט. "ציפיתי ליותר ממנהיג מכון" אומר בקריצה למארטין.
-
[QUOTE=EZ-Style;1423465]"יש!" אקרא משמחה!, "סנוראנט מצוין!" אעודד אותו על ההצלחה שלו!, "זאת ההזדמנות שלנו!" אצעק אל סנוראנט. "במהירות! תשתמש בנשיכה על סקראגי!" אגיד לסנוראנט. "קדימה, אנחנו חייבים להצליח" אגיד לסנוראנט. "ציפיתי ליותר ממנהיג מכון" אומר בקריצה למארטין.[/QUOTE]
סנוראנט משתמש בנשיכה על סקראגי, וסקראגי נופל ומתעלף. "היה לך מזל, הרבה מזל." מארטין רוטן. "סקראגי הוא רק הכנה לכוח האמיתי שלי. נראה אותך מתמודד מול הפוקימון הטוב ביותר שלי, היטמונצ'אן!" מארטין קורא וזורק פוקדור לאוויר. מהפוקדור יוצא היטמונצ'אן, פוקימון שכבר ראית והספקת לראות עד כמה הוא מהיר וחזק. "עכשיו תורי להתחיל. היטמונצ'אן, אגרוף מאך!" אתה לא מספיק להגיד כלום, והיטמונצ'אן כבר מגיע אל הסנוראנט שלך ומשתמש באגרוף מאך שמעיף את סנוראנט ומעלף אותו.
"כמו שאמרתי, סקראגי היה רק הכנה לכוח האמיתי שלי. אני רוצה לראות פוקימון שלך שמתעלה על ההיטמונצ'אן שלי." מארטין אומר לך בגאווה.
-
[QUOTE=Gallade123;1423467]סנוראנט משתמש בנשיכה על סקראגי, וסקראגי נופל ומתעלף. "היה לך מזל, הרבה מזל." מארטין רוטן. "סקראגי הוא רק הכנה לכוח האמיתי שלי. נראה אותך מתמודד מול הפוקימון הטוב ביותר שלי, היטמונצ'אן!" מארטין קורא וזורק פוקדור לאוויר. מהפוקדור יוצא היטמונצ'אן, פוקימון שכבר ראית והספקת לראות עד כמה הוא מהיר וחזק. "עכשיו תורי להתחיל. היטמונצ'אן, אגרוף מאך!" אתה לא מספיק להגיד כלום, והיטמונצ'אן כבר מגיע אל הסנוראנט שלך ומשתמש באגרוף מאך שמעיף את סנוראנט ומעלף אותו.
"כמו שאמרתי, סקראגי היה רק הכנה לכוח האמיתי שלי. אני רוצה לראות פוקימון שלך שמתעלה על ההיטמונצ'אן שלי." מארטין אומר לך בגאווה.[/QUOTE]
"וואו.. חזור!" אומר ואחזיר את סנוראנט לפוקדור שלו. "משחק אותה קשוח הא.." אסנן ואקח את פוקדור של ראלטס בידיי. "ראלטס! אני בוחר בך!" אזרוק את הפוקדור של ראלטס. "אוקיי, ראלטס אנחנו מוכחרים לקחת את הקרב הזה. זהו קרב המכון הראשון שלנו ואנחנו מוכרחים לנצח בו!" אסביר לראלטס. 'טוב.. הבעיה העיקרית שלי היא המהירות של ההיטמונצ'אן.. הוא יוכל להביס אותי לפני שאמצמץ בכלל.., אנסה להאט אותו בעזרת כמה בלבולים.' אחשב את האסטרטגיה שלי. "עכשיו ראלטס, צוות כפול ובמהירות תנסה להשתמש בבלבול" אומר לראלטס שייבצע.
-
[QUOTE=EZ-Style;1423471]"וואו.. חזור!" אומר ואחזיר את סנוראנט לפוקדור שלו. "משחק אותה קשוח הא.." אסנן ואקח את פוקדור של ראלטס בידיי. "ראלטס! אני בוחר בך!" אזרוק את הפוקדור של ראלטס. "אוקיי, ראלטס אנחנו מוכחרים לקחת את הקרב הזה. זהו קרב המכון הראשון שלנו ואנחנו מוכרחים לנצח בו!" אסביר לראלטס. 'טוב.. הבעיה העיקרית שלי היא המהירות של ההיטמונצ'אן.. הוא יוכל להביס אותי לפני שאמצמץ בכלל.., אנסה להאט אותו בעזרת כמה בלבולים.' אחשב את האסטרטגיה שלי. "עכשיו ראלטס, צוות כפול ובמהירות תנסה להשתמש בבלבול" אומר לראלטס שייבצע.[/QUOTE]
ראלטס משתמש בצוות כפול, ומתחיל להשתכפל מסביב להיטמונצ'אן, אבל מארטין נשאר רגוע. "היטמוצ'אן, מהירות ואגרוף מאך!" היטמונצ'אן זז במהירות מצד לצד, פוגע בכל ההשתכפלויות של ראלטס, ובסוף בראלטס האמיתי. כל זה לפני שתוכל אפילו למצמץ! "רואה? אמרתי לך, הניצחון שלך סנוראנט היהר מזל של מתחילים. הבעיה האמיתית במכון הזה היא ההיטמונצ'אן שלי. והפעם לא תצליח לנצח כל כך מהר." מארטין אומר.
-
[QUOTE=Gallade123;1423502]ראלטס משתמש בצוות כפול, ומתחיל להשתכפל מסביב להיטמונצ'אן, אבל מארטין נשאר רגוע. "היטמוצ'אן, מהירות ואגרוף מאך!" היטמונצ'אן זז במהירות מצד לצד, פוגע בכל ההשתכפלויות של ראלטס, ובסוף בראלטס האמיתי. כל זה לפני שתוכל אפילו למצמץ! "רואה? אמרתי לך, הניצחון שלך סנוראנט היהר מזל של מתחילים. הבעיה האמיתית במכון הזה היא ההיטמונצ'אן שלי. והפעם לא תצליח לנצח כל כך מהר." מארטין אומר.[/QUOTE]
"לא יכול להיות שהוא צודק.." אסנן בכעס ובחוסר אונים, "ראלטס!" אקרא אליו. "אסור שיביסו אותנו כאן! אם נפסיד כאן איך נוכל להצליח בהמשך?, איך נוכל להעיף את כל הרוע הזה שיצר גיארטינה?!" אקמץ את ידיי לאגרופים. "ראלטס, אני מאמין בך ובכוח שלך ואני מאמין שתוכל לנצח" אעודד את ראלטס בפרצוף רציני. 'אין לי זמן להשתמש בצוות כפול ובמתקפה נוספת, אני אובס עוד לפני שהמתקפה השניה תתבצע' אחשוב לעצמי וארגע טיפה. "קדימה..! ראלטס עלים קסומים!" אגיד לראלטס.
-
[QUOTE=EZ-Style;1423505]"לא יכול להיות שהוא צודק.." אסנן בכעס ובחוסר אונים, "ראלטס!" אקרא אליו. "אסור שיביסו אותנו כאן! אם נפסיד כאן איך נוכל להצליח בהמשך?, איך נוכל להעיף את כל הרוע הזה שיצר גיארטינה?!" אקמץ את ידיי לאגרופים. "ראלטס, אני מאמין בך ובכוח שלך ואני מאמין שתוכל לנצח" אעודד את ראלטס בפרצוף רציני. 'אין לי זמן להשתמש בצוות כפול ובמתקפה נוספת, אני אובס עוד לפני שהמתקפה השניה תתבצע' אחשוב לעצמי וארגע טיפה. "קדימה..! ראלטס עלים קסומים!" אגיד לראלטס.[/QUOTE]
אתה מעודד את ראלטס, וראלטס קם, נחוש הרבה יותר. "היטמונצ'אן, אגרוף מאך." מארטין אומר באדישות, אבל הפעם ראלטס מוכן. היטמונצ'אן מתקרב במהירות אל ראלטס, אבל עף אחורה ממתך אדיר של עלים שהופיעו פתאום מעל ראלטס. "אז אתה באמת הצלחת לפגוע בהיטמונצ'אן שלי... ידעתי שיש בך יותר ממאמנים אחרים שאתגרו אותי. אתה היחיד שהצליח להתמודד עם המהירות של ההיטמונצ'אן שלי. אבל זאת עדיין לא המהירות המקסימלית שלו. היטמונצ'אן, תשתמש במהירות ביחד עם אגרוף מאך!" מארטין אומר, והיטמונצ'אן מכין את עצמו למתקפה מהירה במיוחד שתצליח לעלף את ראלטס.