-
[b]קודק:[/b]
וויסמאר החמוד יוצא החוצה מהפוקדור שלו ומיד תוקף במתקפת רעש חזקה את וולטורב המופתע, אתה סותם את אוזנייך עם הידיים, ולכן אתה מצליח להמנע מהרעש החזק והכואב. וולטורב, שנפגע די קשה מהמתקפה, מיד שולח ניצוץ חזק לעבר וויסמאר.
[b]דור:[/b]
אתה מתחיל ללכת לכיוון התחנה המרכזית העצומה שבצפון העיירה אנוויל. לאחר כמה דקות של הליכה, אתה מגיע אל התחנה שהיא ענקית ומלאת חנויות שונות מסביב. אתה מבחין גם בגשר ענקי שנמצא ממש מול התחנה, ולפתע אתה רואה חייל של צוות ונום, הולך בחשדנות והולך על המדרכה שליד מסילת הרכבת הגדולה, אתה רואה אותו נכנס לשם אך אתה לא מצליח לראות בדיוק מה קורה מתחת לגשר בגלל החושך החזק.
[b]תומר:[/b]
אתה מתעלם מהפטיליל הקטנה, ואתה ממשיך בסיורך ביער אטרנה. לפתע, אתה שומע רחש מאחוריך, אתה מסתובב במהירות ולא רואה אף אחד. אתה, במחשבה שדמיינת, ממשיך ללכת ושוב אתה שומע רחש מאחוריך, אתה שוב מסתובב ולא רואה כלום. אתה מתחיל לחשוד. לפתע, אתה רואה עקבות של בנאדם על הדשא, שמוביל אל כמה שיחים סבוכים.
[b]ליאור:[/b]
אתה עוקב אחרי סלאגמה אל בריכת הלבה, והוא נכנס לבריכה הלבה ושוחה בה בהנאה, אתה מסתכל ואתה רואה עוד סלאגמות ומקרגואים רבים ששוכבים ונהנים מבריכת הלבה הרותחת. אתה מנסה לבדוק את בריכת הלבה ולחקור אותה, אך אתה מבין שאתה לא מסוגל בגלל הלבה הרותחת.
[b]יואב:[/b]
אתה מוציא סטארביה מהפוקדור שלו, שנראה שמח מאוד ונחוש להלחם שוב. אתם עוקבים אחרי האקנס ונכנסים דרך השיח העבה בעקבותיו, ואתם מגיעים מהשיח אל מן קרחת יער גדולה ויפיפיה, אך אתה לא מצליח להבחין בשום אקנס באזור, נראה שהוא נעלם. אתה מתחיל לחשוד שמשהו לא בסדר, כשלפתע אתה שומע רחש מוזר משיח קרוב.
-
[QUOTE=Pooh;1081303][b][/b]
אתה מוציא סטארביה מהפוקדור שלו, שנראה שמח מאוד ונחוש להלחם שוב. אתם עוקבים אחרי האקנס ונכנסים דרך השיח העבה בעקבותיו, ואתם מגיעים מהשיח אל מן קרחת יער גדולה ויפיפיה, אך אתה לא מצליח להבחין בשום אקנס באזור, נראה שהוא נעלם. אתה מתחיל לחשוד שמשהו לא בסדר, כשלפתע אתה שומע רחש מוזר משיח קרוב.[/QUOTE]
"צא סטארביה,תבריח לפה את מה שבשיח!" אני לוחש בחשדנות ומחכה שסטארביה יביא את מה שבשיח ובינתיים מוציא את פוליוואג ואומר לו להתכונן
-
[QUOTE=Pooh;1081303][b]דור:[/b]
אתה מתחיל ללכת לכיוון התחנה המרכזית העצומה שבצפון העיירה אנוויל. לאחר כמה דקות של הליכה, אתה מגיע אל התחנה שהיא ענקית ומלאת חנויות שונות מסביב. אתה מבחין גם בגשר ענקי שנמצא ממש מול התחנה, ולפתע אתה רואה חייל של צוות ונום, הולך בחשדנות והולך על המדרכה שליד מסילת הרכבת הגדולה, אתה רואה אותו נכנס לשם אך אתה לא מצליח לראות בדיוק מה קורה מתחת לגשר בגלל החושך החזק.[/QUOTE]
אני שולף את חבילת הפוקבלוקים שלי ומחפש אחד אדום. אני לועס אותו במהירות, ומתגנב אל תוך הגשר החשוך. אני מביט סביב ומחפש רמזים להימצאו של החייל, בדממה מוחלטת.
-
[quote=Pooh;1081303][B]קודק:[/B]
וויסמאר החמוד יוצא החוצה מהפוקדור שלו ומיד תוקף במתקפת רעש חזקה את וולטורב המופתע, אתה סותם את אוזנייך עם הידיים, ולכן אתה מצליח להמנע מהרעש החזק והכואב. וולטורב, שנפגע די קשה מהמתקפה, מיד שולח ניצוץ חזק לעבר וויסמאר.
[/quote]
[I]*אני מסכים עם זה שוויסמאר חמוד ><[/I]
[I]*אתה יודע שאחרי שימוש במתקפה "רעש",אי אפשר להפסיק אותה.כלומר אם בוחרים להמשיך לתקוף אז אי אפשר להחליף למתקפה אחרת במשך כמה תורות..ידעת זאת?[/I]
'טוב כדאי שאני אלך מהר לצד' אחשוב לעצמי ואסתכל על וויסמאר שמשתמש ברעש "תמשיך ברעש!" אצעק לו,ומיד אחרי זה אלך לצד,מצד ימין לוולטרוב,אעקוף אותו,אומר לוויסמאר 'תאמר לי כשתנצח אותו עם רעש! תקרא לי בסדר?" אומר ואז אעמוד במקום ואחפש משהו חשוד.
-
[QUOTE=Pooh;1081303][b]תומר:[/b]
אתה מתעלם מהפטיליל הקטנה, ואתה ממשיך בסיורך ביער אטרנה. לפתע, אתה שומע רחש מאחוריך, אתה מסתובב במהירות ולא רואה אף אחד. אתה, במחשבה שדמיינת, ממשיך ללכת ושוב אתה שומע רחש מאחוריך, אתה שוב מסתובב ולא רואה כלום. אתה מתחיל לחשוד. לפתע, אתה רואה עקבות של בנאדם על הדשא, שמוביל אל כמה שיחים סבוכים.
[/QUOTE]
'מעניין מי זה יכול להיות...' אחשוב לעצמי ואז אלך על העקבות של הבנאדם ואבדוק מי זה שם בשיחים הסבוכים.
-
[QUOTE=Pooh;1081303][b]
[b]ליאור:[/b]
אתה עוקב אחרי סלאגמה אל בריכת הלבה, והוא נכנס לבריכה הלבה ושוחה בה בהנאה, אתה מסתכל ואתה רואה עוד סלאגמות ומקרגואים רבים ששוכבים ונהנים מבריכת הלבה הרותחת. אתה מנסה לבדוק את בריכת הלבה ולחקור אותה, אך אתה מבין שאתה לא מסוגל בגלל הלבה הרותחת.
[/QUOTE]
אני מוציא את נאמל ואומר לו" נאמל כנס לבריכת הלבה הרותחת הזאת.אתה סוג אש ואני לא חושב שבריכות אש ישפיעו עליך. אז שתהיה בריכה תחקור אותה ואם תראה שם זכר למקום הסודי של פרופסור קונליס תגיד לי ".אני אחכה לנאמל בחוץ
-
[B]יואב:[/B]
סטארביה יוצא ומתקרב לשיח על מנת להבריח את גורם הרחש, "עכשיו חניקה!" לפתע אתה שומע צעקה מאחורי השיחים, ומתוך השיח קופץ אקנס ונתפס עם גופו סביב סטארביה שנחנק. לפתע, מתוך השיח יוצא אדם גבוה, עם שיער סגול קצר והבעה מוזרה בפנים [IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/IdoAlo10/ABC/PetrelHGSS.png[/IMG] "שלום לך," הוא אומר ומצחקק ברוע, "נעים מאוד אני רוברט בויקינס, אתה יכול לקרוא לי רוב." הוא מציג את עצמו ומחייך חיוך ערמומי, "יש לי הרגשה שאתה מצוות ווינדי... וזה הטרטוריה של ונום..." הוא מתחיל ומביט בך במבט רציני, "אז תעוף מפה, או ש..." הוא אומר ואז מחייך חיוך ערמומי ומביט באקנס שחונק את סטארביה.
[B]דור:[/B]
אתה מוציא פוקבלוק אחד בצבע אדום, ואוכל אותו במהירות תוך כדי שאתה מתקדם לאזור שמתחת לגשר שהוא חשוך מאוד. ככל שאתה מתקדם, אתה לפתע שם לב שאתה מצליח לראות בבירור גם בחושך. בדממה מוחלטת, אתה עוקב אחרי החייל של צוות ונום, שבזכות החושך לא מבחין בך. לפתע, אתה רואה את החייל פותח דלת מסתורית ונסתרת בתוך הקיר, הוא מכניס לתוך הדלת את היד שלו ומיד מוציא בידו פוקדור ודף קטן ואת שניהם הוא מכניס לכיסים שלו. לפתע, הוא מתחיל ללכת לכיוונך כדי לצאת מהאזור החשוך.
[B]קודק:[/B]
בגיימבוי מתקפת רעש ממשיכה במשך התורים, אבל פה אין תורים וזה לא גיימבוי.
---
ווידמאר לא מצליח להתחמק מהניצוץ והוא נפגע ממנו ונופל לקרקע. מיד וויסמאר משתמש במתקפת רעש נוספת ואז נותן עוד מתקפת רעש חזקה שגורמת לרעש ממש חזק, וולטורב, שכבר לא מצליח להתמקד וולסבול את הרעש, לפתע מחליט לברוח מהמקום בבהלה. וויסמאר מחייך על ניצחונו, ואז הוא מתלווה אליך ואתם מתחילים לחקור את המקום בחיפוש אחרי רמזים. לפתע, וויסמאר קורא לך, הוא מצביע לעבר סלע מסויים. אתם מתקדמים לעבר הסלע ואתה מבחין בחריטה גדולה של האות [B]V[/B].
[B]תומר:[/B]
אתה מתחיל ללכת לפי העקבות ואתה נכנס דרך השיחים הסבוכים ואתה מגיע אל שלושה עצים גבוהים מאוד, שעומדים במין צורת משולש מוזר. אתה רואה שהעקבות ממשיכים עד לעץ הקיצוני ביותר של המשולש, ואז העקבות נפסקים. אתה מסתכל למעלה ומחפש אולי מקום שאפשר לעלות אליו מהעץ אך אתה לא רואה כלום.
[B]ליאור:[/B]
אתה מוציא את נאמל החוצה שנראה שמח למדי. אתה אומר לו להכנס לבריכת הלבה, ונאמל נכנס בשמחה לבריכת הלבה, ונראה שהוא נהנה מאוד בתוכה. אתה מבקש ממנו שיחקור מעט את הבריכה. לאחר כמה דקות שנאמל מחפש היטב בבריכת הלבה, הוא יוצא ממנה והוא מחזיק בפיו תג ברזל שכתוב עליו [B]V[/B] בגדול ובצבע סגול. אתה מנסה לגעת בתג אך הוא רותח כל כך שאתה מקבל כוויה קטנה באצבע לאחר שאתה נוגע בו קלות והוא נופל לאדמה.
-
[QUOTE=Pooh;1081627][B]יואב:[/B]
סטארביה יוצא ומתקרב לשיח על מנת להבריח את גורם הרחש, "עכשיו חניקה!" לפתע אתה שומע צעקה מאחורי השיחים, ומתוך השיח קופץ אקנס ונתפס עם גופו סביב סטארביה שנחנק. לפתע, מתוך השיח יוצא אדם גבוה, עם שיער סגול קצר והבעה מוזרה בפנים [IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/IdoAlo10/ABC/PetrelHGSS.png[/IMG] "שלום לך," הוא אומר ומצחקק ברוע, "נעים מאוד אני רוברט בויקינס, אתה יכול לקרוא לי רוב." הוא מציג את עצמו ומחייך חיוך ערמומי, "יש לי הרגשה שאתה מצוות ווינדי... וזה הטרטוריה של ונום..." הוא מתחיל ומביט בך במבט רציני, "אז תעוף מפה, או ש..." הוא אומר ואז מחייך חיוך ערמומי ומביט באקנס שחונק את סטארביה.
[/QUOTE]
"או שמה?! פוליוואג, אקדח מים על האיש המוזר!" אני קורא בקול וגם אומר לסטארביה:" סטארביה, תשתמש במתקפה מהירה כדי להשתחרר ואז אס אווירי על אקנס!"
-
[QUOTE=Pooh;1081627][B]תומר:[/B]
אתה מתחיל ללכת לפי העקבות ואתה נכנס דרך השיחים הסבוכים ואתה מגיע אל שלושה עצים גבוהים מאוד, שעומדים במין צורת משולש מוזר. אתה רואה שהעקבות ממשיכים עד לעץ הקיצוני ביותר של המשולש, ואז העקבות נפסקים. אתה מסתכל למעלה ומחפש אולי מקום שאפשר לעלות אליו מהעץ אך אתה לא רואה כלום.
[/QUOTE]
אני אוציא את האנצ'אקרו במהירות ואגיד לה: "תחפשי אנשים בסביבה ואם תמצאי תקראי לי!" ואז אחפש בין השיחים דברים שיובילו אותי אל הפרופסור.
-
[QUOTE=Pooh;1081627][B]דור:[/B]
אתה מוציא פוקבלוק אחד בצבע אדום, ואוכל אותו במהירות תוך כדי שאתה מתקדם לאזור שמתחת לגשר שהוא חשוך מאוד. ככל שאתה מתקדם, אתה לפתע שם לב שאתה מצליח לראות בבירור גם בחושך. בדממה מוחלטת, אתה עוקב אחרי החייל של צוות ונום, שבזכות החושך לא מבחין בך. לפתע, אתה רואה את החייל פותח דלת מסתורית ונסתרת בתוך הקיר, הוא מכניס לתוך הדלת את היד שלו ומיד מוציא בידו פוקדור ודף קטן ואת שניהם הוא מכניס לכיסים שלו. לפתע, הוא מתחיל ללכת לכיוונך כדי לצאת מהאזור החשוך.[/QUOTE]
[I]אני לא בטוח אם הדלת חשובה, אז אתה תגיד לי בעצמך.[/I]
~~~
אם כן~
אני זז הצידה ומחכה שהוא ילך. לאחר מכן אני פוסע לכיוון דלת הסתרים ומנסה לפתוח אותה.
אם לא~
אני זז הצידה, ומחכה שהוא יצא אל האור. אני אעקוב אחריו בשקט, ואנסה כמה שיותר שלא יבחין בי.
-
פוליוואג שולח אקדח מים זריז שמרטיב את פרצופו של רוברט, "תרחיק את הפוליוואג שלך!" הוא צועק בכעס סולפתע פוליוואג מפחד ומתחבא מאחורי הרגליים שלך. אתה אומר לסטארביה שיתחמק מהחניקה וכך הוא עושה והוא מצליח לצאת מהקשר הלוחץ של סטארביה. "תשלח חומצה!" צועק רוב, ולפתע אקנס שולח לעבר סטארביה נוזל ירוק וחומצי, אך סטארביה מיד משתמש באס אווירי ובעזרתו הוא גם מצליח להתחמק מהחומצה וגם לפגוע באקנס שנופל לאחור. "עכשיו נשיכה!" צועק רוב, ולפתע אקנס קופץ ממקומו לעבר סטארביה.
[b]תומר:[/b]
אתה מוציא את האנ'צקרוו שעומד עם חזה מתוח בגאווה ונחישות. אתה מבקש מהאנצ'קרוו שיסייר באיזור ויחפש, ומיד האנצ'קרוו מתרומם באוויר ויוצא לסיור באיזור. אתה מתחיל לחפש גם בשיחים אך אתה לא מוצא כלום. לפתע, האנצ'קרוו חוזר אליך עם חדשות, הוא מסמן לך לעקוב אחריו ומיד הוא יוצא לכיוון מסויים ואתה אחריו. אתה עוקב אחריו במשך דקה, ואתה רואה עם הרצפה תג עשוי מתכת שעליו בגדול מסומנת האות [b]v[/b].
[b]דור:[/b]
אני לא יכול לגלות לך דבר כזה חחחח
בוא נגיד שאתה כן נכנס לדלת חחח
---
אתה זז הצידה ונותן לחייל לעבור על פניך, וכך הוא לא מבחין בך כלל. אתה מתקדם לעבר הדלת ואתה נעמד מולה. אתה אוזר אומץ למרות החששות שלך, ואתה נכנס דרך הדלת אל חדר די מואר, כשממש בצד הכניסה ישנו דלפק קטן מעץ. אתה נכנס לתוך החדר ואתה רואה מולך 2 דלתות, על אחת מסומן האות [b]V[/b] בגדול, ועל השניה מסומן האות [b]T[/b] בגדול.
-
[QUOTE=Pooh;1081763][b]דור:[/b]
אני לא יכול לגלות לך דבר כזה חחחח
בוא נגיד שאתה כן נכנס לדלת חחח
---
אתה זז הצידה ונותן לחייל לעבור על פניך, וכך הוא לא מבחין בך כלל. אתה מתקדם לעבר הדלת ואתה נעמד מולה. אתה אוזר אומץ למרות החששות שלך, ואתה נכנס דרך הדלת אל חדר די מואר, כשממש בצד הכניסה ישנו דלפק קטן מעץ. אתה נכנס לתוך החדר ואתה רואה מולך 2 דלתות, על אחת מסומן האות [b]V[/b] בגדול, ועל השניה מסומן האות [b]T[/b] בגדול.[/QUOTE]
אני מחפש חריץ של מנעול בדלתות, אישון או סדק צר מבעדו אוכל להציץ פנימה. אם לא אמצא אחד, אני אפתח בחשש את הדלת שכתוב עליה- T.
-
[QUOTE=Pooh;1081627][B]י
[B]ליאור:[/B]
אתה מוציא את נאמל החוצה שנראה שמח למדי. אתה אומר לו להכנס לבריכת הלבה, ונאמל נכנס בשמחה לבריכת הלבה, ונראה שהוא נהנה מאוד בתוכה. אתה מבקש ממנו שיחקור מעט את הבריכה. לאחר כמה דקות שנאמל מחפש היטב בבריכת הלבה, הוא יוצא ממנה והוא מחזיק בפיו תג ברזל שכתוב עליו [B]V[/B] בגדול ובצבע סגול. אתה מנסה לגעת בתג אך הוא רותח כל כך שאתה מקבל כוויה קטנה באצבע לאחר שאתה נוגע בו קלות והוא נופל לאדמה.[/QUOTE]
אני אומר לנאמל " תצא מהריכת לבה עם התג. תניח את התג על האדמה שקצת יתרר ". אני מוציא את זובאט ואומר לו" תזיז אתהכנפיים שלך כך שתיצור רוח שתקרר את התג הזה "
-
[QUOTE=Pooh;1081763][b]יואב:[/b]
פוליוואג שולח אקדח מים זריז שמרטיב את פרצופו של רוברט, "תרחיק את הפוליוואג שלך!" הוא צועק בכעס סולפתע פוליוואג מפחד ומתחבא מאחורי הרגליים שלך. אתה אומר לסטארביה שיתחמק מהחניקה וכך הוא עושה והוא מצליח לצאת מהקשר הלוחץ של סטארביה. "תשלח חומצה!" צועק רוב, ולפתע אקנס שולח לעבר סטארביה נוזל ירוק וחומצי, אך סטארביה מיד משתמש באס אווירי ובעזרתו הוא גם מצליח להתחמק מהחומצה וגם לפגוע באקנס שנופל לאחור. "עכשיו נשיכה!" צועק רוב, ולפתע אקנס קופץ ממקומו לעבר סטארביה.
.[/QUOTE]
"הא! זה כל מה שיש לך? סטארביה, מערבולת רוחות ואז מתקפה מהירה!" אני אומר בנחישות ולא נלחץ
-
[QUOTE=Pooh;1081763][[b]תומר:[/b]
אתה מוציא את האנ'צקרוו שעומד עם חזה מתוח בגאווה ונחישות. אתה מבקש מהאנצ'קרוו שיסייר באיזור ויחפש, ומיד האנצ'קרוו מתרומם באוויר ויוצא לסיור באיזור. אתה מתחיל לחפש גם בשיחים אך אתה לא מוצא כלום. לפתע, האנצ'קרוו חוזר אליך עם חדשות, הוא מסמן לך לעקוב אחריו ומיד הוא יוצא לכיוון מסויים ואתה אחריו. אתה עוקב אחריו במשך דקה, ואתה רואה עם הרצפה תג עשוי מתכת שעליו בגדול מסומנת האות [b]v[/b].
[/QUOTE]
'מעניין מה זה יכול להיות...' אחשוב לעצמי ואז אשים את התג בכיסי ואגיד להאנצ'אקרו להמשיך לחפש רמזים במציאת הפרופסור.