-
[B]דור:[/B]
אתה מחפש חריצים בדלתות, ואתה מצליח להסתכל דרך החורים של המנעול. אתה מסתכל דרך הדלת שכתוב עליה V, ואתה לא מצליח לראות בדיוק מה זה, אבל זה בצבעים אפור וסגול, לאחר מכן אתה מסתכל דרך הדלת שכתוב עליה T, ואתה גם לא מצליח בדיוק לראות משהו אבל אתה רואה משהו בצבע אפור-שחור. אתה מחליט לקחת את הסיכון, ואתה פותח לאט את הדלת עם הT הגדולה. לפתע, ניצב בפניך חדר הבקרה של הרכבת, אתה רואה המון מסכים של זוויות שונות שמשגיחות על כל מסילות הרכבת ועל התחנות, וגם לוח בקרה גדול של הרכבות.
[B]ליאור:[/B]
כשהתג כבר על האדמה, אתה מוציא את זובאט שמתחיל לנופף בכנפיים שלו במהירות ומנסה ליצור משב רוח קריר על התג ובכך לקרר אותו. לאחר מספר דקות שזובאט עושה כך, אתה מצליח להרים את התג המתכתי מהרצפה, אך אתה עדיין מרגיש את הכוויה באצבע מקודם.
[B]יואב:[/B]
סטארביה משתמש במערבולת רוחות ובכך הוא מצליח להעיף את אקנס שמתקרב במהירות עם נשיכה ממנו, ואקנס נופל לקרקע. מיד, סטארביה ממשיך לתקוף עם התקפה מהירה ופוגע בחוזקה אקנס שעדיין נמצא על הרצפה, פצוע קשה. לפתע, אקנס מתחיל לזהור באור לבן בוהק................................. אקנס התפתח לארבוק! [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/24.png[/IMG]
"עכשיו זה נעשה מעניין..." אומר רוב ומצחקק ברשעות, "ארבוק! תקוף עם לעיסה!" צועק רוב, ולפתע ארבוק יוצא במהירות ונושך בחוזקה את סטארביה, שנפגע קשה.
[B]תומר:[/B]
אתה מכניס את תג המתכת לכיס שלך, ואתה ממשיך לסייר באיזור כשהאנצ'קרוו באוויר. לאחר כמה דקות של סיור, אתה לא מוצא בכלל רמזים, וגם האנצ'קרוו חוזר אליך, מיואש מהחיפוש הכושל. לפתע, אתה רואה ממרחק כמה מטרים ממך, פוקדור בודד שנמצא על הדשא.
-
[QUOTE=Pooh;1081964][B][/B]
סטארביה משתמש במערבולת רוחות ובכך הוא מצליח להעיף את אקנס שמתקרב במהירות עם נשיכה ממנו, ואקנס נופל לקרקע. מיד, סטארביה ממשיך לתקוף עם התקפה מהירה ופוגע בחוזקה אקנס שעדיין נמצא על הרצפה, פצוע קשה. לפתע, אקנס מתחיל לזהור באור לבן בוהק................................. אקנס התפתח לארבוק! [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/24.png[/IMG]
"עכשיו זה נעשה מעניין..." אומר רוב ומצחקק ברשעות, "ארבוק! תקוף עם לעיסה!" צועק רוב, ולפתע ארבוק יוצא במהירות ונושך בחוזקה את סטארביה, שנפגע קשה.
[/QUOTE]
"אל תדאג סטארביה! תשתמש באס אווירי ואז מתקפת כנף!" אני אומר לסטארביה הפצוע בדאגה
-
[b]יואב:[/b]
סטארביה מהנהן להוראותיך, ומיד יוצא במהירות ותוקף באס אווירי חזק שפוגע בארבוק וארבוק מתרסק על הקרקע. לאחר מכן, סטארביה יוצא שוב עם מתקפת כנף לעבר ארבוק, "תתחמק!" צועק רוב, וארבוק מצליח להתחמק בזריזות מהמתקפה של סטארביה. "תקוף בניב אש!" צועק רוב, ולפתע ארבוק יוצא לעבר סטארביה כשהניבים שלו הם בצבע אדום בוהק.
-
[QUOTE=Pooh;1081979][b]יואב:[/b]
סטארביה מהנהן להוראותיך, ומיד יוצא במהירות ותוקף באס אווירי חזק שפוגע בארבוק וארבוק מתרסק על הקרקע. לאחר מכן, סטארביה יוצא שוב עם מתקפת כנף לעבר ארבוק, "תתחמק!" צועק רוב, וארבוק מצליח להתחמק בזריזות מהמתקפה של סטארביה. "תקוף בניב אש!" צועק רוב, ולפתע ארבוק יוצא לעבר סטארביה כשהניבים שלו הם בצבע אדום בוהק.[/QUOTE]
"תתחמק ואז אס אווירי משולב עם מתקפת כנף!" אני אומר לסטארביה בנחישות ומאמין שהוא הולך להצליח
-
[QUOTE=Pooh;1081964][B]תומר:[/B]
אתה מכניס את תג המתכת לכיס שלך, ואתה ממשיך לסייר באיזור כשהאנצ'קרוו באוויר. לאחר כמה דקות של סיור, אתה לא מוצא בכלל רמזים, וגם האנצ'קרוו חוזר אליך, מיואש מהחיפוש הכושל. לפתע, אתה רואה ממרחק כמה מטרים ממך, פוקדור בודד שנמצא על הדשא.[/QUOTE]
אני ארוץ לעבר הפוקדור ביחד עם האנצ'אקרו ואבדוק אם יש שם פוקימון אבדוק אותו בפוקדקס ואנסה למצוא ממנו רמזים לגבי הפרופסור.
-
[QUOTE=Pooh;1081964][B]
כשהתג כבר על האדמה, אתה מוציא את זובאט שמתחיל לנופף בכנפיים שלו במהירות ומנסה ליצור משב רוח קריר על התג ובכך לקרר אותו. לאחר מספר דקות שזובאט עושה כך, אתה מצליח להרים את התג המתכתי מהרצפה, אך אתה עדיין מרגיש את הכוויה באצבע מקודם.
[/QUOTE]
אני אומר , טוב התג לא מועיל לי.אז אשמור אותו אצלי אולי יעזרו לי מתישהו בעתיד ". אני שם את התג בתיק שלי ואז אומרר לנאמל " תחזור לבריכה ותנסה למצוא משהו אחר שיוביל אותנו לפרופסור קונליהס הזה ". אני מחזיר את זובאט לפוכדור שלו ומחכה לנאמל
-
סטארביה מצליח להתחמק מניב האש של ארבוק, ומיד סטארביה יוצא עם מתקפת אס אווירי משולב עם מתקפת כנף, מה שיוצר שילוב חזק מאוד, "תתרכז ואז תתחמק ארבוק!" צועק רוב, וארבוק מצליח במזל רב להתחמק מהמתקפה החזקה של סטארביה. "חומצה!" מוסיף בצעקה רוברט, ולפתע ארבוק שולח מפיו נוזל ירוק וחומצי שפוגע בסטארביה ומפיל את סטארביה בחוזקה לקרקע.
אין לך פוקדקס...
---
אתה מרים את הפוקדור, ואתה לוחץ על הכפתור האמצעי שבו, כשלפתע יוצא מהפוקדור גריימר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/88.png[/IMG] סגול ונוזלי. אתה חושב שזהו יופ המזל שלך, שמצאת פוקימון בודד שאתה יכול לקחת, כשלפתע אתה שומע קול מאחורי אחד העצים, "חבטה!" צועק הקול ולפתע גריימר קופץ וחובט בך, מה שגורם לך לעוף אחורה ולהתגלגל על האדמה, "אני מאמין שמצאת משהו ששייך לי..." אומר הקול, כשלפתע יוצא מהשיחים חייל של צוות ונום עם מבט ערמומי בעיניים [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/97/Spr_BW_Cue_Ball.png[/IMG]
אתה מחזיר את זובאט לפוקדור שלו, ואז אומר לנאמל לחזור לבריכת הלבה להמשיך לחפש רמזים, תוך כדי שאתה מכניס את התג לכיס שלך. לאחר כמה דקות שנאמל בתוך בריכת הלבה, לפתע אתה שומע קול נמוך וכועס, "אני מאמין שמצאת משהו ששייך לי..." אומר הקול בכעס, אתה מסתובב ורואה שזהו חייל של צוות ונום, לצידו ואניפיד כועס [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/22/HGSS_Burglar.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/543.png[/IMG]
-
[QUOTE=Pooh;1082079][B]יואב:[/B]
סטארביה מצליח להתחמק מניב האש של ארבוק, ומיד סטארביה יוצא עם מתקפת אס אווירי משולב עם מתקפת כנף, מה שיוצר שילוב חזק מאוד, "תתרכז ואז תתחמק ארבוק!" צועק רוב, וארבוק מצליח במזל רב להתחמק מהמתקפה החזקה של סטארביה. "חומצה!" מוסיף בצעקה רוברט, ולפתע ארבוק שולח מפיו נוזל ירוק וחומצי שפוגע בסטארביה ומפיל את סטארביה בחוזקה לקרקע.
[/QUOTE]
"אל תתייאש סטארביה!תנסה ציפור אמיצה ואז אס אווירי!" אני אומר לסטארביה בתקווה שהוא יצליח
-
[QUOTE=Pooh;1082079][B]י
אתה מחזיר את זובאט לפוקדור שלו, ואז אומר לנאמל לחזור לבריכת הלבה להמשיך לחפש רמזים, תוך כדי שאתה מכניס את התג לכיס שלך. לאחר כמה דקות שנאמל בתוך בריכת הלבה, לפתע אתה שומע קול נמוך וכועס, "אני מאמין שמצאת משהו ששייך לי..." אומר הקול בכעס, אתה מסתובב ורואה שזהו חייל של צוות ונום, לצידו ואניפיד כועס [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/22/HGSS_Burglar.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/543.png[/IMG][/QUOTE]
אני אומר לנאמל " תצא מהבריכה במהירות ואז כשתצא מימנה תקוף בגחלת את וניפד של החיל מצוות ונום.". אני אומר לחיל "לא תקבל את התג .אני רוצה לדעת מה כול כךך חשוב בתג הזה שנאמל מצא אותו.שאתה צריך לקחת אותו מינני"
-
[QUOTE=Pooh;1082079][B]תומר:[/B]
אין לך פוקדקס...
---
אתה מרים את הפוקדור, ואתה לוחץ על הכפתור האמצעי שבו, כשלפתע יוצא מהפוקדור גריימר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/88.png[/IMG] סגול ונוזלי. אתה חושב שזהו יופ המזל שלך, שמצאת פוקימון בודד שאתה יכול לקחת, כשלפתע אתה שומע קול מאחורי אחד העצים, "חבטה!" צועק הקול ולפתע גריימר קופץ וחובט בך, מה שגורם לך לעוף אחורה ולהתגלגל על האדמה, "אני מאמין שמצאת משהו ששייך לי..." אומר הקול, כשלפתע יוצא מהשיחים חייל של צוות ונום עם מבט ערמומי בעיניים [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/97/Spr_BW_Cue_Ball.png[/IMG]
[/QUOTE]
אז אני אשיג :nose_pick:
~~~~~~~~~~~
"מי אתה?" אצעק לעברו ואז אסמן להאנצ'אקרוו ללכת קדימה "תשתמש במתקפת כנף! ולאחר מכן בניקור לעבר גריימר הזה!" אוסיף לאחר מכן אחרי שאני אתושש.
-
[QUOTE=Pooh;1081964][B]דור:[/B]
אתה מחפש חריצים בדלתות, ואתה מצליח להסתכל דרך החורים של המנעול. אתה מסתכל דרך הדלת שכתוב עליה V, ואתה לא מצליח לראות בדיוק מה זה, אבל זה בצבעים אפור וסגול, לאחר מכן אתה מסתכל דרך הדלת שכתוב עליה T, ואתה גם לא מצליח בדיוק לראות משהו אבל אתה רואה משהו בצבע אפור-שחור. אתה מחליט לקחת את הסיכון, ואתה פותח לאט את הדלת עם הT הגדולה. לפתע, ניצב בפניך חדר הבקרה של הרכבת, אתה רואה המון מסכים של זוויות שונות שמשגיחות על כל מסילות הרכבת ועל התחנות, וגם לוח בקרה גדול של הרכבות.[/QUOTE]
אני סוקר את המסכים, ושולף מכיסי מצלמה אם יש לי אחת ומצלם. אם אין משהו מעניין, אני הולך לעבר הדלת השנייה ופותח אותה בזהירות ולאט.
-
[quote=Pooh;1081627]
[B]קודק:[/B]
בגיימבוי מתקפת רעש ממשיכה במשך התורים, אבל פה אין תורים וזה לא גיימבוי.
---
ווידמאר לא מצליח להתחמק מהניצוץ והוא נפגע ממנו ונופל לקרקע. מיד וויסמאר משתמש במתקפת רעש נוספת ואז נותן עוד מתקפת רעש חזקה שגורמת לרעש ממש חזק, וולטורב, שכבר לא מצליח להתמקד וולסבול את הרעש, לפתע מחליט לברוח מהמקום בבהלה. וויסמאר מחייך על ניצחונו, ואז הוא מתלווה אליך ואתם מתחילים לחקור את המקום בחיפוש אחרי רמזים. לפתע, וויסמאר קורא לך, הוא מצביע לעבר סלע מסויים. אתם מתקדמים לעבר הסלע ואתה מבחין בחריטה גדולה של האות [B]V[/B].
[/quote]
"מוזר.." אמלמל ואגש אל האבן.
אגע בסימן ה-V ואחשוב 'מה? יכו ללהיות שזה קשור לויקיטיני?! לא..אין מצב..' ולאחר מכן אבדוק מה קרה לאבן,במידה ולא יקרה לה כלום אמשיך לחפש.
-
אתה פוקד על סטארביה להשתמש בציפור אמיצה, אך סטארביה לא מבין את הכוונה שלך, אך מיד לאחר מכן הוא משתמש לפי הוראותיך באס אווירי שמצליח הפעם לפגוע בארבוק והוא נופל לאחור. אתה שם לב שארבוק נראה מותש למדי, "קדימה תשתמש בניב אש!" צועק רוברט ושוב ארבוק יוצא עם ניב אש לעבר סטארביה, שהפעם לא מספיק להתחמק ונפגע מניב האש החזק של ארבוק.
נאמל יוצא מבריכת הלבה הלוהטת, ושולח מיד גחלת לעבר ואניפיד, "תתחמק!" צועק החייל בבהלה, וואניפיד מצליח להתחמק במזל מהגחלת החזקה. אתה שואל את החייל לגבי חשיבות התג, "מה זאת אומרת?! זה התג שלי! וגם ה..." החייל אומר בכעס אך קוטע את עצמו, "היית מת לדעת אה?" שואל החייל בחיוך ערמומי ואז צוחק, "קדימה ואניפיד! זנב רעל!" צועק החייל בכעס, ולפתע ואניפיד מתחיל לזוז במהירות לעבר נאמל, כאשר זנבו זוהר באור סגול בהיר.
אני בספק אם תמצא חחח
---
אתה קם על רגליך, ושואל את החייל לגבי זהותו, "מי אני?! אני מצוות ונום!" אומר החייל בכעס ובגאווה. לפתע, סטארביה עף במהירות לעבר גריימר ומיד האנצ'קרוו תוקף במתקפת כנף ומנקר את גריימר בחוזקה, וגריימר עף לאחור. "גריימר פשתמש בגז רעל!" צועק החייל בכעס ומצביע לעבר האנצ'קרוו, ולפתע גריימר משחרר מגופו מין גז רעיל וסגלגל שמתקרב אל האנצ'קרוו.
[B]דור:[/B]
אתה בודק את המסכים, ואתה מחפש בתיק שלך מצלמה אך אתה לא מוצא אחת. אתה לא רואה משהו מעניין בלוח הבקרה או במסכים, ואתה יוצא מהחדר וסוגר את הדלת. אתה הולך אל הדלת השניה, הדלת עם הV הגדולה, ואתה מנסה לפתוח אותה, אך הדלת נעולה. אתה בא להסתובב ולצאת מהמקום, כשלפתע הדלת עם הV נפתחת, ומתוכה יוצא חייל של צוות ונום [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/97/Spr_BW_Cue_Ball.png[/IMG] "היי אתה! מה אתה עושה פה?" הוא אומר לך בכעס והוא סוגר את הדלת.
אתה ממשש את האבן ואת סימן הV הגדול שחרוט עליה, כשלפתע אתה לוחץ בטעות על האבן, ולפתע נפתח באדמה פתח קטן. אתה ניגש אל הפתח ואתה רואה בפנים תג עשוי מתכת שכתוב עליו [B]V[/B], ולפתע אתה מרגיש שמשהו חשוד כאן.
-
[quote=Pooh;1082616]
אתה ממשש את האבן ואת סימן הV הגדול שחרוט עליה, כשלפתע אתה לוחץ בטעות על האבן, ולפתע נפתח באדמה פתח קטן. אתה ניגש אל הפתח ואתה רואה בפנים תג עשוי מתכת שכתוב עליו [B]V[/B], ולפתע אתה מרגיש שמשהו חשוד כאן.[/quote]
אקח את תג התכת,ואכניס אותו לתיקי תוך כדי שאני מנסה לגרום לכך שלא יראו אותו,אני אשים אותו בכיסי ואצעק "היי! מי כאן!?" ואז אומר לוויסמאר "רעש!" כדי שמי שלא נמצא כאן,יבהל מהרעש ויצא.
-
[QUOTE=Pooh;1082616][B]יואב:[/B]
אתה פוקד על סטארביה להשתמש בציפור אמיצה, אך סטארביה לא מבין את הכוונה שלך, אך מיד לאחר מכן הוא משתמש לפי הוראותיך באס אווירי שמצליח הפעם לפגוע בארבוק והוא נופל לאחור. אתה שם לב שארבוק נראה מותש למדי, "קדימה תשתמש בניב אש!" צועק רוברט ושוב ארבוק יוצא עם ניב אש לעבר סטארביה, שהפעם לא מספיק להתחמק ונפגע מניב האש החזק של ארבוק.
[/QUOTE]
"אל תתייאש סטארביה! עכשיו, אס אוווירי עם מתקפה מהירה ואז תנסה עוד פעם ציפור אמיצה!" אני אומר לסטארביה בנחישות ומקווה שהוא יצליח